Escort Reviews

Ricerca

Read all escort reviews


30-07-2021 Cliente: uneed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Smart, educated and positive, smiling all the time. Great looks, much better than the photos. Great sex, although she said she was tired at the beginning. A girl to fall in love with! Hope to see her again asap. ❤️
29-07-2021 Cliente: Boğaçhank
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-30
Costo:TL 1300
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Çok genç çok güzel bir kız, eğer aranızda iyi bir elektrik yakalarsanız tam bir gfe,
So young so beautiful girl, pleased to meet with her, she is a gfe, please tdont teet her tude, happy to meet with her
29-07-2021 Cliente: Silver Fox
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Pafo
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
What a stunning person Alina is, from the amazing greeting at the door by this Goddess in very sexy lingerie and everything in between was more than a 10.
Show some respect and you will get back more than you give.
This is one lady that any serious and real man should visit.
Floating on a cloud of happiness and contentment at the moment.
Yes, Yes I will visit you again soon, thank you dear Alina for being such a wonderful person.
Many hugs and kisseswinkwinkedsmile
29-07-2021 Cliente: Anonymous 1982
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Nicosia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Veronika is very pretty, with perfectly body. She is very beutiful and sexy girl.i have duo Irina Veronika excellent choice kiss which other bj together and very good sex.! She understanding and knows how to please! Highly recommended Thanks Irina for a great time !!!!! hight recomentend excellent !!!! Super girl profesional!!!!!!
29-07-2021 Cliente: Anonymous 1982
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Nicosia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Irina is very pretty, with perfectly body. She is very beutiful and sexy girl.i have duo Irina Veronika excellent choice kiss which other bj together and very good sex.! She understanding and knows how to please! Highly recommended Thanks Irina for a great time !!!!! hight recomentend excellent !!!! Super girl profesional!!!!!!
29-07-2021 Cliente: Olivver
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Italia
Città:Milano
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:x
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ho incontrato questa meraviglia nel suo appartamento, ambiente pulito e riservato, lei è bellissima, sexy, passionale e molto intelligente ... non guarda mai l'orologio e sorride sempre . molto intelligente e di ottima cultura ... con lei puoi parlare di tutto con grande padronanza ... fisicamente è super ed il suo bellissimo viso è davvero dolce e da riempire di baci ... non smetteresti mai di abbracciarla e baciarla ... pulitissima e profumata ... coinvolta e passionale fa tutto con trasporto e senza fretta ... vi è solo un aspetto negativo ... il rischio di innamorarsene è davvero elevato!
29-07-2021 Cliente: masterofpuppets
: 5.0
: 5.0
: 5.0
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-07-26
Costo:TL 700
Bacio:x
Pompino:Non lo so
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Don't know
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificate al 50% in Photoshop
Kızın ajansı keyfine göre cevap veriyor ve ilgilenmiyor. Randevu almadan yorum yazdım. Bu ilgisiz arkadaşlara para bayılacağınıza Sheraton'daki Mila 'yı tercih etmenizi tavsiye ederim.
29-07-2021 Cliente: Chiba
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Pafo
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-06-23
Costo:€ 100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Amazing lady, stunning looks and incredible experience all around. Real GFE! Couldn’t ask for better service! So good I tipped extra. Will see her again if she’s back in Paphos.winked
29-07-2021 Cliente: Vortexisback
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:1 min
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:€ 1
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ankabird kefilse ben de kefilim wink
Aynı dönemin pompacılarıyız neticede. Arianayı pomplamış ve yorumlamışız kolay mı… selmatle kardeşim.recourse
29-07-2021 Cliente: yakiras
: 10.0
: 9.0
: 8.5
Nazione:Turchia
Città:Adana
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:TL 1300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Beyler kizi kacirmayin adana gibi yerde harika bir kiz.ben istanbulda zor buluyorum boylesini.gogusler buyuk ve dogal.silikon yok.test edildi onaylandi )servis harika.anal haric hersey yaptim.kendi de zevk alan bir kiz.kendi bana hadi soyle yapalim boyle yapalim poz degistirtti. Tertemiz gencecik ve guzel bir kiz.muhabbet sohbette ilk basta cekingendi acildi 10 dk sonra.o kadar olur.herkese iyi eglenceler
29-07-2021 Cliente: for_best
: 10.0
: 9.0
: 8.5
Nazione:Turchia
Città:Bodrum
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:TL 1300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Bodrum da otel.odama aldim.ben normalde 183 um.kizda 183 ama topuklu giymis aman dedim bu ne boyle.viktoria screet modeller gibi tam bir model.bebek yuzlu gercekten iyi fizikli bir kiz. Opusme kondomsuz blow job felan beklentimi karsiladi. O 183 boyuyla doggy de bir poz verdi beni benden aldi
29-07-2021 Cliente: Lexus500100
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Limassol
Durata:1 min
La data dell'incontro:2021-07-26
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Came to this girl in the evening for an hour, met very well, smiled and offered drinks. We went to the shower together, I liked her figure, natural breasts and beautiful ass. In bed I felt she was professional. Very hot sex. Thank you very much, I will come on the weekend honey, thank you for coming to Cyprus❤️❤️❤️
29-07-2021 Cliente: kostas1221
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-05-19
Costo:€ 80
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:x
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
apla apithani kai edine 100 tis ekato sta panta fantastiki empiria ..itan katharotati me apithano soma kai telia xoreftika. apla mia telia efxaristi empiria kai sigoura kaliteri apo tin fotografia
29-07-2021 Cliente: Curboy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1.5 hours
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:x
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
I met Nina and I am absolutely sure that photos tell the half truth! She is more beautiful than the she appears at the photos! This body , face , TITS and feet are amazing!!Moreover she is very gently a great talker which is very helpful in order to relax and have a pleasurable time! I met her in a hotel room and once I open the door I couldn’t take my eyes from her! We talked quiet some time about ordinary subjects and then the game start!?At first I sucked these beautiful nipples for a long time! I am certain that these nipples and tits are a piece of art!I was looking at her while I was sucking her nipples and she was looking me all the time talking to me, which made me very horny!In the meantime my hands couldn’t resist to touch her penis which was getting bigger and bigger in my hand! When it got big enough she pushed me to suck her! I loved every inch of her delicious cock and balls! I was sucking her while staring at her and I almost cum so I stoped a couple of times! Then she came on top of me where a perfect 69 start! This was so difficult for me cause having her cock in my mouth fucking my throat and her doing an enormous deep throat was spectacular! So I had to stop her in order not to cum and I asked from her to suck her cock again and lick her beautiful toes! She layed in bed and let me do the work! I was sucking once her cock and once her beautiful toes , which we’re playing with my cock when I had her cock in my mouth, for quiet a long time which I loved it but she seemed to enjoying it also very much!Again I stoped because I didn’t want to cum! After her cock was fully hard I layed on fours in order to take this beautiful cock in my ass! She was playing with my cock and slapping my ass talking with me all the time and I was begging her to fuck me!Then she came in at first gently and then fast with slapping in my ass and dirty talk! Afterwords she brought her pretty toes to my mouth in order to suck them while she was fucking me hard! That was it I couldn’t resist any more and I cum a lot while I was barely touching my cock! In the end we took a shower and we talked a little since I was in a hurry!In conclusion my meeting with Nina was a great and surely met my expectations! I enjoyed every single minute with her and I ll definitely meet her again! Kisses Ninara
29-07-2021 Cliente: Grek
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:TL 1300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Bu işlere bir süre ara vermiş ve bırakmaya çalışmıştım ancak bugün şeytana uydum ve siteye girip gezmeye başladım derken Anadolu yakasında Alina'nın profiline denk gelince bir anda irademi kaybedip hemen ajansa bir mesaj döşendim ve dakikalar içinde her şeyi ayarladım. İyiki de Alina'yı seçmişim çünkü onu ziyaret ettiğime fazlasıyla değdi, hem uzun bir aradan sonra çok güzel deşarj oldum hem de müthiş bir buluşmaya imza attım. Bu güzelliğe hayran kalmamak elde değil çünkü vücudunun her yeri çok özel ve çok güzel, seks dışında onu sadece izlemek bile büyük keyifti. Doğru kız, doğru tercih ve müthiş bir performans umarım bu muhteşem görüşmeyi tekrar edebilir ve Alina stanbul'dan ayrılmadan önce gelebilirim, bağımlılık yapıcı bir özelliği var :)
29-07-2021 Cliente: Bull
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:TL 1300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Olga afetini sitede görünce merak ettim ve hemen ajansa mesajları attım, dakikalar sonrasında görüşme şartları ve tüm detaylar mesaj olarak gelmişti, odada çekilmiş bir kaç seksi fotoğrafı da görünce benim beyin, irade falan devre dışı kaldı ve hemen hotele geçtim. Kapıyı çok ama çok seksi olan fıstığım Olga açtı, kız çok güzel ve çok seksi ve göğüsleri de takdire şayan. Bir saat olarak anlaştık ama ben bu süre içinde kıza doydum diyemem, o kadar güzel ki boşaldıktan bir kaç dakika sonra bile kızı tekrar arzulamaya başlıyorsunuz :) zaten ilerleyen günlerde bir ziyaret daha gerçekleştireceğim mutlaka.


Oralda çok başarılı bir kız, dilini ağzını harika kullanıyor, yüze boşalma sahnesi efsaneydi diyebilirim. Seks sırasında ise tüm pozisyonlara hakim, vücudunu çok iyi kullanıyor yatakta, o tatlı göğüsleri görünce resmen ağzımın suyu aktı, değil bir saat, bir gün bile olsa bu güzelliğe doymam mümkün olmaz. Umarım en kısa zamanda tekrar buluşabilir ve bu güzellikleri yaşayabiliriz. Harika birisin tatlım, tekrar görüşmek dileklerimle.
29-07-2021 Cliente: Khonti
: 1.0
: 0.5
: 1.0
Nazione:Olanda
Città:Amsterdam
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:0 50
Bacio:Con la lingua
Pompino:Non lo so
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Don't know
Extra Ball:Non lo so
Foto:Non quella ragazza
She took my money and didn’t came,, I pay 50 euro for taxi!! Then she blok me ,, I want my money back !! Don’t order this girl, normally good website but this girl is scam ,, she scam you !!!
29-07-2021 Cliente: Boğaçhank
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:TL 0
Bacio:Senza lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Kızlardan angelina isimlisi ile görüştüm, ajansla yazışıyorsunuz, kız odaya girince ne kadar şanslıyım dedim, benim beklentime göre çok güzel bir kadın, herşeyi doğal, kendisi de zevk alan kadınlara zaafım var, bu kız da tam öyle çıktı. Kesinlikle amatör değil, ama doğru davranırsanız karşılığını alacağınız bir kız. Lütfen buna göre karar verin. Bizi mayın eşşeği yapmayın. Yazın paylaşın
A very beautiful lady, i have seen angelina not violet all naturel with very good attitude. Please treat her like gentleman than you can get your reward.
29-07-2021 Cliente: AnkaBird
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:90 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:TL 1600
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificate al 30% in Photoshop
Öncelikle ajans oldukça kibar ve yardımcı oluyor. Sorulara cevap alabiliyorsunuz, söylenen saatte randevunuz gerçekleşiyor. Alinaya gelince, öncelikle fotolarda gördüğüm kızdan daha genç ve daha güzel biriyle karşılaştım. Odaya girince ilk bakışta bir heyecan ve kalp ritminde artış oluyorsa doğru adrestesiniz demektir, o da ben de oldu. Oldukça kibar güler yüzlü birisi Alina. Sizi rahatlatıyor. 1,5 saat anlamak için kısa belki ama belli ki çok iyi bir insan. Gerçekten yüzü çok güzel ve orantılı, saçlar beline kadar simsiyah, çok hoşuma gitti. Her yeri doğal. Öpüşürken doğallık çok önemli bence, dudaklarının, dilinin tadı halen damağımda. Beline sarılıp dudaklarında saatlerince kaybolabilirsin. Bel kalça oranı çok iyi, ince belli dolgun kalçalı. Tenine ayrı bir parantez açmak lazım, beyaz ve çok yumuşak, bebek gibi, saatlerce okşayabilirsin. Tertemiz mis gibi kokan bir kız. İkinci ayrı parantezi memelere açıyorum, doğal, dik ve şekilli. Ne büyük ne küçük. Ben çok büyük sevmiyorum, hatta avucuma sığsın çok hoşuma gidiyor. Tam istediğim gibi. İnsanın içini bir hoş eden meme şekli var. Baktıkça uyarılıyorsun. Normalde seans aralarında ereksiyon olmaz ama eleman hep dik ve hazırolda bekledi. Bunları yazarken bile oldu valla. Günün son saatinde gece gitmiştim, yorgundu ama ona rağmen bana çok güzel bir 1,5 saat yaşattı. Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum. İmkan olsa bir gün hatta bir hafta beraber geçirmek isterdim. Alinayla görüştükten sonra arabama bindim, yollar boş, joy fm de fransızca bir şarkı, ay ışığı ve yüzümde bir gülümseme ile eve gittim. Keşke kız arkadaşım olsa dedirten güzellikte ve kişilikte birisi. Keşke. Fıstık ve çikolata seviyor:) kendisi de fıstıklı beyaz çikolata gibi. Memelerinden uyarılmayı seviyor ama klitorisi hassas biraz çok fazla uğraşılmasını sevmiyor. Tek olumsuz özellik bu olabilir. Dokunmada sorun yok ama oralden hoşlanmıyor, ama kendisin orali çok iyi, bu işi biliyor ve kısa tutmuyor. Pozisyon zenginliği yeterli, tempo tutunca memelerin salınımı şahane, of neyse, beni çok etkiledi ve yazmak istedim. Kendisini üzmeyelim, sert davranmayalım. Maddi şartlar olsa hergün giderim ama en azından gitmeden bir kez daha ziyaret edeceğim.
29-07-2021 Cliente: wandertheworld
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:TL 800
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
I got in contact with her agency today, and they were very helpful and responsive. We made an arrangement within 20 minutes and I was able to meet with Lina in 2 hours. A very beautiful woman opened the door. For 30 minutes session it was like a dream. She is very much the person on the photo but it is a little photoshopped but I can safely say I was not disappointed. She was beautiful and did all the things I wanted without even mentioning anything. I came back home and already booked the next meeting. This should tell you how much I liked being with her.
Türk arkadaşlar bu ilk yorumum ve escortnews üzerinden ilk deneyimim, ajans 10 numara, hizmet 10 numara.
29-07-2021 Cliente: zeromi00
: 6.5
: 6.0
: 5.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-07-25
Costo:€ 100
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificate al 50% in Photoshop
Έκλεισα το ραντεβού με την Σασα όπως μου προτάθηκε από το πρακτορείο λόγω ότι η άλλες 2 κοπέλες ήταν κλεισμένες.
Μόλις άνοιξε την πόρτα είδα μια άγουρη κοπελίτσα σαφώς κατώτερη των φωτογραφιών. Στο σεξ απέφυγε το φιλί ,όταν την έγλυψα ήταν ευαίσθητη και στα τέσσερα δεν ήθελε να την κρατάω. Γενικά μόνο πίπα μου πήρε χωρίς να βρει να πει κάτι. Πολύ ξενερωτη συνάντηση για αυτό έμεινα μόνο για 30’
29-07-2021 Cliente: men-toras
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Micono
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:€ 400
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
She is feminine in all ways possible. From her face to her body and her manners she is a lady that you would love to be with.
She gives french kisses and her breath smells very nice.
It was my first time with her and the date went very well.
She knows how to suck cock and loves to do it
I tried different sex positions with her and she does them all well.
The one I liked most was doggy style .
I spanked her while we were having sex and she liked it as much as I did.
We da sex twice and both times i came on her ass.
I would repeat that date anytime
29-07-2021 Cliente: minastsak
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Έχουν κάνει αρκετό φότοσοπ στο πρόσωπο περισσότερο αλλά παραμένει πολύ ωραία γυναίκα και πανω απο όλα παθιασμένη στο επάγγελμα.
Γουστάρει το σεξ τόσο που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ποτέ μόνο με έναν άντρα.
Η πρώτη επαφή μαζί της μου έδωσε ακριβώς αυτήν την εντύπωση και στη συνέχεια διαπίστωσα ακριβώς αυτό.
Γουστάρει τα πάντα στην δουλειά της, από φιλιά με γλώσσα, πίπα καλή χωρίς προφυλακτικό και βαθύ λαρύγγι στα προκαταρκτικά μέχρι σεξ με πάθος και έντονη συμμετοχή. Σε ξεζουμίζει όσο είσαι μαζί της.
Ήμουν προετοιμασμένος και δεν τελείωσα πριν της ώρας μου και μπορώ να πω ότι το χάρηκε περισσότερο από εμένα.
Είχε μόνιμα ένα ύφος ευχαρίστησης στο πρόσωπο όσο την γαμούσα.
Το μουνί της καλό και τα στησίματα ιδανικά.
Σε αφήνει να την πιάσεις όπου θέλεις, να την γλύψεις και να την δαχτυλιάσεις.
Τέτοιες γυναίκες είναι αυτές που θέλουμε για τον πούτσο μας και ευτυχώς κάποιοι τις βρίσκουν για εμάς.
Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα... καταλάβατε...
29-07-2021 Cliente: Axaki
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:1 min
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:€ 0
Bacio:x
Pompino:Non lo so
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Don't know
Extra Ball:Non lo so
Foto:Non quella ragazza
Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου
Την πρώτη φορά που ζήτησα out call , μου είπε δεν μπορώ σήμερα το βλέπουμε αύριο
Δεύτερη μέρα κανονίστηκε το ραντεβού για αργά το βράδυ , ιταν πλησίασε η ώρα, αρχικά μου αλλαξε ώρα για το ραντεβού , και στη συνέχεια το ακύρωσε λέγοντας ότι δεν έβρισκε ταξί!
Τρίτη μέρα δεν απάντησε καθόλου στα μηνύματα μου , οπότε έφαγε και άκυρο !
29-07-2021 Cliente: DudeD
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Limassol
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
This girls is super I can say doing all stuff to make you feel in a heaven , she is totally dream , don’t know is her
Or no but looks like! I think is real photo She is beautiful mannered attractive kind and ouch sexy - she make super services super time and my dick goes up all times , go for it !Her touch I love it . The Place are really high standards.. Anyhow , I liked a lot . We had a talk and shared few drinks apart from all sections sex we had and I extend half hour more so 1,5 h I was with her . Thanks baby you are amazing, best lovewink
29-07-2021 Cliente: keygen
: 6.5
: 6.5
: 7.5
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-14
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:Non disponibile
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Non quella ragazza
Ajansın gönderdiği kız tutmuyor. Video da gönderiyor, yine de aynı kız değil. Servis ortalama. Fiyat tutuyor. Fotoğraftakinden daha yaşlı biri çıkıyor karşınıza.
29-07-2021 Cliente: STEEL DOCOP
: 10.0
: 9.5
: 3.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-29
Costo:€ 160
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Το κορίτσι είναι πανέμορφο, νεότατο και πεντακάθαρο! Δεν μιλάει γρι αγγλικά, όμως προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά και πιστεύω το καταφέρνει. 'Ηταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η συνάντηση μαζί της. Αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω!
29-07-2021 Cliente: oziii
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:TL 1300
Bacio:x
Pompino:Non lo so
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Don't know
Extra Ball:Non lo so
Foto:Non quella ragazza
bir önceki yoruma aynen katılıorm bnde odama çağırmamla geri göndermem bir oldu
aynı şekil bak gerçek resim yolla dedim taş gibi sarışın hatun resmi ve videosu attı haydeee dedik gittik otele gelen orta yaş vasat a yakın bir abla.
banada acente olmadığını kendisi çalışan kız olduğunu söyledi telefonda. neyse giren otel parası bize kaçtı zararın neresinden dönsek kardır. misali.
29-07-2021 Cliente: Alexcosmos69
: 8.0
: 9.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:x
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Καταπληκτική καλλονή..Νέα φρέσκια λίγο μαγκωνενη αλλά στο σεξ ανοίγεται τελείως. Εγώ πέρασα καλά μαζί της.φιλακια
29-07-2021 Cliente: Yakov
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 160
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Ένα πολύ γλυκό πλάσμα, καθαρό, και πολύ προσεκτικο ως αναφορά την υγιεινή.
Πέρασε μία ώρα χωρίς να το καταλάβω. Πέρασα υπέροχα και ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα.
Ενεργή και με συμμετοχή στον αγώνα.
Σίγουρα θα το ξανά επισκεφθώ πριν φύγει.
29-07-2021 Cliente: SolidSnake911
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:x
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
What can I say about Nina? She is amazing. One and only. Unique. Out of this world. We met at her place. A very comfy and clean apartment which makes you feel at home. Nina is so kind that she also makes you feel very comfortable. Moreover, she is passionate about cleanliness and takes care of all the health protocols regarding covid-19.
The first thing you think when you see Nina is "WOW". She is very impressive. Tall, fit, with amazing legs, boobs and ass and a really sweet face with a cute smile. Her photos are 100% real although in real life she is even more impressive.
Another very important thing is that Nina is a really really good person. She is kind, talkative, relaxed, funny and above all she is not in a hurry. So from the first second you realize that you will have a great time.
After both of us took a shower (I told you she is very detailed regarding cleanliness) we went to bed. Nina took of her sexy underwear and the view was amazing. My cock got hard just by looking at her. Her body is so fit and well shaped, her boobs are so firm, her ass is a masterpiece and you can't wait to start kissing her and licking her all over. She loves having her tits sucked and her ass licked.
But, what is the most important is that Nina loves "cock". She really loves what she's doing and when you love something you usually do it really well.
And Nina does what she does really well. Her blowjob is out of this world. The best blowjob I have ever had in my entire life. She deepthroats like there is no tomorrow and she loves it rough and deep. Unless you ask her not to finish you this way it's 100% sure that you will cum in just a few seconds.
As I wanted her to be passive only I cannot express any opinion regarding her cock but what I saw was quite big so for any of you interested in that I'm sure you will enjoy it.
After this amazing blowjob, I fucked her in the ass in various positions. Nina can handle a really rough fuck and she loves her ass being opened. She is so clean and tight that you just don't want to stop fucking that ass. And the view in doggy style it's the best view ever as her ass is so fit and firm that could be an exhibit in Louvre as one of the wonders of this world.
After fucking that amazing ass for some time I laid on the bed and Nina finished me with her mouth and an amazing edging handjob with a technique that every man on earth should try.
Overall, Nina is an amazing person. She demands and deserves respect but she takes the best care of you. If you treat her well she will offer you a time to remember. I would definitely suggest her to everyone and I will definitely visit her again.
29-07-2021 Cliente: David1975
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:TL 1100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Gerçekten gencecik zarif bir Rus Hatun. Karşılaması gayet sıcakkanlı idi. çay kahve içip içmeyeceğimi sordu. Neyse, ben istemedim. Hemen duşumu aldıktan sonra kısa bir öpücükle hemen girdi mevzuya, başladı saksoya, öyle azmışım ki bir dakikada boşaldım. Sonra ingilizcesi de baya iyi olunca başladık muhabbete, sonra ben başladım onu yalamaya. Malum yerini yalarken çıkardığı sesler inanılmazdı. Sonra bir posta kaydım. Sonra Tekrar muhabbet, en son üçüncü de sakso , mastürbasyon, doggy, tekrar misyoner derken kız inilemekten yoruldu, ama ben de atış tamamlanmadan bıraktım. Gerçekten hoş ve çıtır bir kız, gögüsleri doğal .

You were georgous Alina . I liked to enjoy time with you babe. See You Soonlove
29-07-2021 Cliente: GENTLE
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:TL 800
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
yazdığım puanlara bakmayın. Kızın odasına girdim ama kalmadım, geri çıktım. Çünkü bambaşka boktan birisiydi. oysa bana teyit fotosu ve videosu da atmışlardı. Hepsi sahteymiş. Acentesi özür anlamında bir şeyler yazdı ve kız beni de kandırdı, şimdi selfisini attı da elimdeki fotonun sahte olduğunu şimdi anladım filan dedi ve kızın profilini siteden hemen kaldırdı. Ama bugün tekrar profili yayına almış kurnaz. sahte profilleri yemeyin, yutmayın, kabullenmeyin arkadaşlar.
29-07-2021 Cliente: SolidSnake911
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:x
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
After meeting Nina the previous day (see my review for that) and since she practiced an amazing handjob at the end I decided to visit her once more for just this technique.
In my previous review I mentioned all the details about her so now I will only describe the sexual part.
Nina has a unique handjob technique that drives you crazy. I had my eyes closed all the time as my whole body was shivering so I will only tell you what I felt as I didn't see anything.
She first treated my cock with her mouth to make it really hard. Then she applied some oil on it and rubbed it gently. After that she grabbed it firmly and stroked it in a way that made me shiver. She keeps you on the edge for so long that you feel your cock will explode. Sometimes faster, sometimes slower but what is the most amazing thing is something that se is doing on the cock's head. She teases it in a way that is so amazing that you beg her not to stop but on the other hand if she doesn't stop you will cum in seconds. She loves to tease you this way for so long. She never gets tired. Your cock is about to explode and Nina has a way to delay that even more.
After spending lots of time this way my cock couldn't handle it anymore and Nina offered me an amazing edging ejaculation that gave me goosebumps all over my spine and body.
This session did not involve sex but trust me, it was awesome and I would definitely recommend to everyone to try it. I will definitely try it again with Nina.
29-07-2021 Cliente: Chevrolet
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Nazione:Olanda
Città:Amsterdam
Durata:4 hours
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:0 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Je tiens à te gratifié du service impeccable que tu m'as offert la dernière dans ton appartement à volkshotel. Je t'ai déjà fait recommandé à quelques amies qui viennent vers toi. J'ai apprécié la qualité du service, au début j'étais pas fan car elle me parlait de paiement en ligne, après j'ai accepté payé par le type de moyen choisir sans blague elle est vraiment descendu avec une forme superbe.. aussitôt je n'ai pas regretter la suite j'ai adoré et je compte refaire un autre plan avec elle. Pour c'est ma manière à moi de t'encourager
29-07-2021 Cliente: Rdpgm
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 1100
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Non quella ragazza
Arkadaşlar yorumlara bakmayın asla gitmeyin rezalet ötesi resmen hırsızlar kız o değil hiç bir hizmet yok yalan yanlış condom la Bi oral yaptı öpmeden Bi sefer gittim geldim ayrıldım 1000lira mı çarptılar
Escort Answer:
Kız bu adama hiç sahip olmadı. Adam bir yalancı. Tüm fotoğraflar gerçek ve odadan çekilmiştir. Aşağıdaki yorumlar bunu doğrulamaktadır.
29-07-2021 Cliente: Ronald3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Limassol
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
WOW!!! What an amazing girl. Perfect body. From the moment you arrive you are taken on a roller coaster ride of pure excitement and indulgence. The stuff that dreams and fantasy are made of. I was completely mesmerised by her, the sultry eyes and sexy smile. She didn't even have to utter a word and I was lost. But what a sexy accent, and what a beautiful mind! But the time was finished, so quickly, an hour never enough with this temptress. Until next time beautiful.
28-07-2021 Cliente: SakilPoutseil
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Την βρήκα ελεύθερη αργά το βράδυ αλλά δεν με πείραζε γιατί δεν δούλευα την επόμενη.
Οι φωτογραφίες της μου άρεσαν και στην πραγματικότητα είναι περίπού αυτό.
Λιγο ντροπαλή μου φάνηκε στην αρχή αλλά μετα μου ανοίχτηκε και περάσαμε καλά.
Έχει καλό σώμα, όχι πολύ λεπτό, όπως μου αρέσει δηλαδή.
Λάτρεψα τα βυζιά της όχι μόνο για το σχήμα αλλά και για την πυκνότητα τους.
Φιλάει ωραία αλλά περισσότερο έγλειψα τα βυζιά της.
Πίπα κάνει καλή με λίγο χέρι αλλά με τα αρχίδια δεν ασχολείται.
Στα προκαταρκτικά κάναμε γλειψιμο εναλλάξ σε όλο το σώμα.
Είναι καθαρή και το δέρμα της καλό.
Πρώτη φορά το κάναμε κλασικά στα τέσσερα με μικρή διάρκεια αλλά ήταν καλή προετοιμασία για την δεύτερη φορά.
Πλύθηκα γρήγορα και αρχίσαμε ξανά.
Ο δεύτερος γυρος ηταν ο αληθινός. Κάναμε πολλές στάσεις και η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή.
Έδειξε οτι περνάει καλά όσο και εγώ και πήρε πρωτοβουλίες αφήνοντας με άφωνο μερικές στιγμές.
Πολλές γυναίκες σε αυτή τη δουλειά κοιτάνε να πάρουν τα λεφτα και να φύγουν.
Αυτό δεν ισχυει με την κοπέλα αυτή, το βλέπει πραγματικά επαγγελματικά.
28-07-2021 Cliente: meraxes
: 10.0
: 8.5
: 9.5
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:TL 1200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Dostlar, Romalılar, yurttaşlar dinleyin; Alexandra hakkında birkaç kelam edeyim. Kendisini yeşil mekanda ziyaret ettim. Doğrudan asansöre doğru yönelirseniz kapıdaki haraçtan kurtulmuş olursunuz, bu da yeşil mekan için tavsiyemdir.

Alexandra çok güzel bir kız ama belirtmeliyim ki çok minyon, bunu bilerek gitmenizde fayda var. İri biri olmamama rağmen bazen canını yakacağımdan ve hareketlerimin ona sert geleceğinden endişe duydum. Yorumlarda bir arkadaş daha belirtmiş; şaka değil aşağı yukarı bir karıştan biraz daha fazla bir uzunluk kalçalarının genişliğini anlatmak için yeterli olur. Kızın fiziksel boyutu hem dediğim sebeplerden hareketlerinizde temkinli olmanıza neden oluyor, hem de haliyle birçok pozisyon fiziksel olarak mümkün olmuyor. Zaten kendisi de çok farklı pozisyonları denemeye pek istekli değil. Üste çıkmak hiç istemiyor, bütün işi sizin halletmenizi bekliyor, tembel diyemem ama biraz üşengeç geldi bana. Güzel öpüşüyor, dil kullanıyor ancak çok derin bir deneyim yaşatmıyor. Muamelesi için de kötü diyemem ama inanılmaz bir deneyim değildi. Standart olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor, fazlası yok. Deepthroat yok maalesef. Genel anlamda, sanırım ufak da olduğundan, çok derinlere inmeyi sevmiyor. Yatak harici bir yer istemiyor. Foreplayi olabildiğince kısa tutup hemen işe koyulma taraftarı. Çok güler yüzlü, çok şakacı. Muhabbeti çok güzel. Fazlasıyla konuşkan.

Kısacası gerçekten çok minyon bir kız deneyimlemek istiyorsanız başka kızlarla vakit kaybetmeyin derim. Alexandra gerçekten çok güzel ve çok tatlı bir kız. Bunların hatrına servisine de bonkör bir değerlendirme yapıyorum. Ancak inanılmaz bir performans ve deneyim beklememekte fayda olduğunun altını çizmeliyim. Farklı ve sıradışı şeyler denemek isteyenler için doğru adres olmayabilir.

Son olarak şunu da eklemeliyim ki; yaklaşık 1 ay kadar önce Ankara'yı Texas eyaletinde ziyaret eden Kazak kızımız benim için çıtayı çok farklı bir yere çıkardı bu sektörde, o sebeple artık kolay kolay tatmin olmayacağım gibi duruyor. Yorumlarımı bunu da aklınızda bulundararak değerlendirebilirsiniz. winkwink
28-07-2021 Cliente: Marcoss
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:TL 1100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
valla kız çatır çatır sevişiyor. ten uyumu önemli. oralı uzun, ıslak ve başarılı. sırt ağrım vardı üste çıkmakla uğraşmadım, o da sıkıntı etmedi. ara verince masaj yaparak bi sonraki tura hazırladı. dar ve doğal ıslanıyor ;) bulmuşken yapıştırın gitsin am tamam bi manken beklemeyin karşınızda ama tecrübesi, sıcakkanlılığı ve iletişimiyle sizi etkileyecektir. tekrar gider miyim? gayet tabi...
28-07-2021 Cliente: KayHer
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2021-07-24
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Non quella ragazza
She is not the girl shown on pictures but only better, natural, well mannered and nice to talk too. Services were excellent and sex was amazing. Perfect GF experience. Treat her well with respect and kindness and she will return back. Definitely, meeting again
28-07-2021 Cliente: Canercebilc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Limassol
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-21
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η συνάντηση με την Olya ήταν εξαιρετική . Όμορφη , σπάνια μάτια , τέλεια φιλια , επικοινωνία , μεγάλη συμμετοχή στο σεξ. Δεν φτάνει μια ωρα!

εξαιρετική περιπτωση. πολύ όμορφη κοπελα, ευγενική και καθαρη. Απίστευτα εντυπωσιακή εμφάνιση και ιδιαίτερα ενεργητική στο κρεββάτι. Αφήνει να την γλειψεις παντού (εγλειψα την έντονα και στην πίσω τρυπουλα) και ζήτησα πρόγραμμα ποδολαγνειαςς οπου τα πόδια της ηταν φανταστικά και ήξερε να τα χρησιμοποιει. Έχει απίστευτα μεγαλο στήθος κ. Να είσαι καλά γλυκά, ελπίζω να σε ξαναδώ Κύπρο
28-07-2021 Cliente: Canercebilc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Nicosia
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 550
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Είναι πολύ όμορφη και ξέρει πως να κάνει έναν άντρα να περάσει καλά.Εχει την ικανότητα να σε..διαβάζει.Το δε κωλαράκι της είναι άλλο πράγμα.Τρελλένομαι να σκίζω κωλαράκια από τρελλά.ρωσσιδάκια. Αν την ξανασυναντούσα ? Θέλει και ρώτημα ?
Thank you very much Lessia. I will meet you again for sure. See you next time...
Thanks for your services..
28-07-2021 Cliente: zanoo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:TL 1700
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
hiç yorum yazmak adetimde değil ama bu kız için yazılır, sitede o kadar yalancı ajans ve kız var ki bide fake yorum yazanlar var neyse o baska knu bu kadın ıcın yazılanlar hepsı dogru hatta eksık, bir defa kaldıkları yer cok ıyı sters yok gırıs cıkıs cok kolay nısantasınaın göbegi, ikinci kadın cok guzel resımlerden cok dah guzel alıp yemege tatıle gıtmek ısıtyorusnuz cok genc degıl kadın gıbı kadın zayıf kaprıslı kızlar yerıne kadın gıbı kadın vucudu cok ıkı bacakları upuzun yuznude 10 sn bakamıyorusnuz ve erkelerı bıtırıyo ne ıstedıgıne gozune bakıp anlıyor turksesı cok ıyı ıngılıcesı cok ıyı aynı evı paylaştıgı ,candy de tas gıbı hatun onu bırdahkı sefer haftaya gıtmeden ya duo yada tek alıcam dememm o ki yorumların dogur cıktıgı az sayıda kızlardan zaten bagızsıllar arda ajans veya manager yok dırek kendısı lovelovelovelovelove
28-07-2021 Cliente: casperalper
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:1,5 hours
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:TL 3800
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Tam 4 aydır sahalardan uzak olduğum için ve bence tabii bu sitenin en iyi duo ekibi ve en güzel kadınları geldiği için kendime ödüllendirmeye karar verdim, kendi porno filminin baş oyuncusu gibi gördüm, ne anlatabilirim ki Karoline ve Candy ye her geldiklerinde gitmeye calısıyorum bazen tek tek bazen param olursa çift, Karolina aşık olmamak zor kendinizi tutacagınız dünyalar güzeli bir kadın Yasemin ergeneye cok benziyor uzun boylu super bır vucut Türkcesi mükemmel ve erkekleri cok ıyı tanıyor , işini cok sevıyor ve zevk alıyor sızı mutlu etmeden göndermiyor sitenin bence en iyyisi Candy ye gelince Cilgin universiteli gibi onunla hersey serbest em yala ısır hersey ona hos super hatun ekip bu seılkde zaten cogu arkadas tanıyor ve gıdıyor , son 2 seferdir nişantasıa özel bir yerdeler ve giriş cıkıs cok rahat rezidens cok ferah ve guvenli , nasıl mı gecti derseniz uctuk yine birini becerirken diğeriyşe öpüşmek 2 si ile dus yapmak sırayla oral yapmaları diğerini memesi yalaması fenaydı 2 sene önce yıne yapmıstık ama bu sefer ck ıyıydı.Teşekkürler kızlar mükemmeldiniz
28-07-2021 Cliente: casperalper
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:1,5 hours
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:TL 3800
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Tam 4 aydır sahalardan uzak olduğum için ve bence tabii bu sitenin en iyi duo ekibi ve en güzel kadınları geldiği için kendime ödüllendirmeye karar verdim, kendi porno filminin baş oyuncusu gibi gördüm, ne anlatabilirim ki Karoline ve Candy ye her geldiklerinde gitmeye calısıyorum bazen tek tek bazen param olursa çift, Karolina aşık olmamak zor kendinizi tutacagınız dünyalar güzeli bir kadın Yasemin ergeneye cok benziyor uzun boylu super bır vucut Türkcesi mükemmel ve erkekleri cok ıyı tanıyor , işini cok sevıyor ve zevk alıyor sızı mutlu etmeden göndermiyor sitenin bence en iyyisi Candy ye gelince Cilgin universiteli gibi onunla hersey serbest em yala ısır hersey ona hos super hatun ekip bu seılkde zaten cogu arkadas tanıyor ve gıdıyor , son 2 seferdir nişantasıa özel bir yerdeler ve giriş cıkıs cok rahat rezidens cok ferah ve guvenli , nasıl mı gecti derseniz uctuk yine birini becerirken diğeriyşe öpüşmek 2 si ile dus yapmak sırayla oral yapmaları diğerini memesi yalaması fenaydı 2 sene önce yıne yapmıstık ama bu sefer ck ıyıydı.Teşekkürler kızlar mükemmeldiniz
28-07-2021 Cliente: sacine6649
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Limassol
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 400
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Malina!!! Today i had my best experience with this girl, what to say... great body, great personality, great fuck. She is the something else i liked her a lot. She is trying everything to make you feel comfortable and to give you enjoyable moments. A amazing experience that i am looking forward to live again very soon! You should visit this girl right now! You will not get dissapointed.

Malinalovelovelove
28-07-2021 Cliente: Legendd
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Cipro
Città:Nicosia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-28
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
One of the most incredible girls that i had ever meet with safariescorts. She is very pleasant and active during sex. Good blowjob, very nice body and ass to die for. Very good communication. Looking forward to visit her again in the future. I recommended her. You must try this girl
28-07-2021 Cliente: GENTLE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Turchia
Città:Istanbul
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:TL 800
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
tam bir skinny fıstıktır kendisi. daha öncede bir kaç kez gidip review yazmıştım ama profilini sıfırlamışlar nedense. Bu yüzden tekrar yazlyorum. Ajans ve otel sorunsuz. ayrıca otelde kayıt kuyut ekstra ödeme filan da yok. Kızı tartsan 45 kg gelmez ama sekste canavar gibi. ufacık memeleri orjinal, slikonla berbat edilmemiş durumda. Ben böylesini çok daha tercih ederim. Tavsiye ediyorum son söz olarak.
28-07-2021 Cliente: selefh
: 8.0
: 8.5
: 8.0
Nazione:Turchia
Città:Ankara
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-07-27
Costo:TL 1100
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Aylar sonra sahalara donus yapayim dedim ama cok iyi baslangic olmadi. Resimlerdeki kiz degil ve cok istekli degildi. Bir daha tercih etmem.