Seguimi Visualizzazioni totali: 113805 (Questo mese: 1232) Creato 07-10-2016 (Modificato: 05-07-2023)

MAUREEN AND NORAH

EtniaDi colore (Nera)
NazionalitàCubana
SessoDonna
Età20
Altezza165 cm (5'5" ft)
Peso58 kg (127.87 lb)
CapelliNera
OcchiCastana
SeniC
Peli pubiciCompletamente depilata
TatuaggiNo
PiercingNo
Lingua: Inglese 
  Inglese
Incall   
Preferenze Sessuali: Bisex 
Incontro con: Disponibile per uomini  Disponibile per uomini    Disponibile per donne  Disponibile per donne   
Disponibile per coppie  Disponibile per coppie    Disponibile per transessuali  Disponibile per transessuali    Disponibile per gay  Disponibile per gay    2+  2+   
Pratico Feticismo
Coppia MAUREEN AND NORAH

Su di me


Hi Honey, if you want to have a great moment in Istanbul .PleIase contact young adorable escorts. We provide high quality and full services .
Are you looking for an all-natural, classy sweet gorgeous Girls to pamper you like a king or Baby?AFTER ALL DAY WORKING,YOU NEED A GOOD RELAXING EROTIC MASSAGE AND SEX TO CALM DOWN THE THE BRAIN 

Well here is  BEST DUO MAUREEN AND NORAH JUST LANDED! Your one-and-only,Hot chocolate babes..
sweet as candy with a beautiful smile and irresistible charm,They are your complete package!
They are pretty smart girls 20 and 21yrs old from Cuba, sweet treat with curves in all the places you desire.
Your satisfaction is our main priority..

lets us show you what we mean! Please WhatsApp/Viber us on 
+447452030664

 

 



Viaggio in
USA Europa dell'Est
Canada Australia
Caraibi Asia
Latino americana Africa
Scandinavia Medio Oriente
Europa Occidentale   
Info Contatto
Paese base:Turchia 
Città di base:Istanbul 
Zona città base:Lato europeo 
Telefono:+447452030664 (Nessun numero nascosto) 
WhatsApp:+447452030664 
Viber:+447452030664 
Email:Contattami 
Messaggio privato:Invia MP 

Scrivi recensione Visualizza MAUREEN AND NORAH le recensioni
  • DeepRoller 01-12-2016
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    28-11-2016 60 min Istanbul
    : 9.5
    : 9.0
    : 9.5
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    Sì, ingoio
    Attivo

    Tette di silicone
    Concesse più volte
    Non quella ragazza
    Yağmurlu, ama manyak gibi yağmurun hiç durmadığı, hayatın durduğu bir günde, iş için İstanbul’dayım. Bir otel ayarlamışlar, iki taşın arasında kızlara bakındım. Kaldığım otelde bir pse girl var. Hiçbir şey olmasa, ona takılacağım. Aklımda, Ankara’da olmayan siyah kızlardan birini kapatmak var. Başladım biriyle yazışmaya. Önce aynı oteldeyiz dediler, bingo yaptım, meğer yakındakine geçmişler filan. Akşam saati toplantı öncesi yapamadım. İyi de para istiyorlar.

    Siyahlara takıntım, sporcu kalçaları ve bacaklarından kaynaklanıyor ama enerjileri hoşuma gidiyor.

    Buralardan da biraz uzaklaştım. Hem iyi para veriyor, hem de o kadar istediğimi alamıyorum. Tanınmak, iyi de olabiliyor, kötü de. Geçen ajanslardan biriyle anlaştım, evden çıkacağım mesaj geldi, kız demiş ki ben çok sikiyormuşum. E kimden duymuş, arkadaşı demiş. O kimmiş? Söyleyemezmiş. Uzatmayayım. Gitmedim tabii.

    Aklımda o sebeple siyah kızlar var. Sporcu bunlar. Taktım, siz öyle anlayın.

    Geceyarısı ikiye çeyrek kala odama geldi bir kız. Güzel bir cıvır. Kalçalar nefis, bacaklar nefis, yağsız, sporcu, enerjik. Tek eksisi silikonlu. Onu da yapmayan yok. Artık ben bile alıştım. Resimler palavra, onlara takılmayın. Gelen kız iyi değilse yollarsınız. Şöyle bir kolpalık oldu, olmadı değil. Odaya geldi, kondom yok, unuttum filan gülüyor, önceden otelde kaldığı için biliyor, minibarda bi tane var çünkü. Kolpalık şu, millet çabuk boşalıyor, erken çıkarım sandı galiba ya da günahını alıyorum. Saatin sonunda ağzına boşalırım, bir tane yeter dedim, dediğimi anlamadı. Seviyorum bu oyunları. Bence kız resimlerden iyiydi. Neşeli biri çıktı. Neşeme katıldı. Hiçbir şeyi kötü yapmıyor, asla vasat değil, servisleri iyi. Analda biraz ürkekti, esprili, kızı güldürdüğüm bir şeye çevirdim işi. O götün güzelliğine saygı göstermeyen ahmaktır. İlk yarım saatin sonunda durdum, dedim ki arkadaşını da çağır. Bu göt gibi bir tane daha varsa onu da istiyorum. Telefon açtık. Kız gelmedi, uykum var, yarın da ben geleyim filan. İçimde kaldı. Seansa devam ettim. Dedim, tempoyu sen ayarla, ben sana uyayım. Sonunda anladı benim numaracılığımı. Daha da devam ederdim, boşalmamı istedi, bitirdim. Yıkanırken onu izledim, sabunladım o popoyu. Kız, üç buçukta odadan çıktı. Yıkandım yattım, iki saat sonra, uyuyacağım diyen ajans, tekrar yazmaya başladı bana. Biliyorum, arkadaşıyla konuştu ve beni merak etti. Ya atla gel ya da sonra şehrime gel, tanışalım dedim. Ne diyeyim? Kızlar, yazdıkları ülkeden değiller. Oralardan, İngilizce eğitim aldıkları bir ülkeden geliyorlar, aksanları zaten belli, İstanbul’da yaşıyorlar. Seks iyidir, zihin açar.
  • kkartal 26-11-2016
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    25-11-2016 60 min Istanbul
    : 7.5
    : 6.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Senza lingua
    Senza preservativo
    No
    Media
    Non disponibile
    Seni naturali
    Non lo so
    Modificate al 50% in Photoshop
    maureen gercekten cok iyi kız diycem ama kolpa o bicim kızlar kesinlikle kubalı falan degil afrikalılar, karsılama felaket amele stili yarım spor corap parmak arası terlikle got ok o bicim kayda deger sex konusunda da fena sayılmaz ama mac negatif baslıyor ki cok onemli karsılama
  • seejay 10-10-2016
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    09-10-2016 90 min Istanbul
    : 9.0
    : 9.5
    : 9.5
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Attivo
    No
    Don't know
    Concesse più volte
    Modificata al 10% in Photoshop
    Aman tanrım resmen onaylanmamış ve yorum yazılmamış bir hatuna gidip fedai oldum . Ama iyi oldu muhteşem oldu . Hotel rahat Beşiktaş yıldızda tepedeki lüks hotel . Giriş rahat hatta asansörü falan bulabileceğiniz hotelin içini gezebileginiz bir virtual program var internette gitmeden önce internet ortamında kapıdan girip heryeri gezebiliyorsunuz. Güzel bi uygulama olmuş . Roof bari ve restoranida gayet gezip görülebilecek bi yer. Gelelim maureen e karşılama güzel güler yüzlü tatlı bir siyahi çıtır . 165 cm filandir . Servisler herşey var ne istiyorsanız yapıyor alevel dahil herşey dahil fiyata. Ben anal yapmadım ama o muhteşem popoyu gördükten ve sımsıkı daracık vaginayi tattiktan sonra aklıma bile gelmedi . Vaginal darlık bana yetti de arttı . Gerçekten sımsıkı. Çok eğlenceli sevimli pozitif egleniyor ve eğlendiriyor . Asıl can alıcı nokta mükemmel kıvrım incecik bel ve o şahane bahamalardan turkiyemize gelen zenci kalçası . Çıkık orta sertlikte yuvarlacik mükemmel bir popo . En az 5 dakika sadece baktım her cm sini inceledim oturdum oynadım sıktım mincirdim ovaladim tokatladim çok hoşuma gitti . Mükemmel delikleri var . Gerçekten etkilendim . Oda düzeni biraz bozuk olsa da o kalçalar herşeye değer . Grup sex yapmaya bir arkadaşı daha var o biraz daha iri yarı uzun boylu zaten ben iş görürken oda iç çamaşırlarıyla orda burda dolaşıyordu odada . Yani kaçamak bahane kalçalar şahane .ultra herşey dahil . Müzikler güzel . Önünüzde twerk yapıyor bayilirsiniz . Kendimi rap starı sandım . Nese en son bayan popo yarışmasında ilk beş siralamam şöyle 1.maureen 2. Eveline 3. Margo Ukraynalı çıtır 4. Carolina 5 yana . Ve günün doğal blendax ödülü tabii ki denize ye gidiyor . Cekinmeyin gidin görün deneyin maureen kalçaları ve kendisi çok özel bir hatun . Pişman olamazsınız .tekrar gidermiyim inşallah giderim gitmek isterim gidemessem çok üzülürüm. Daha 2 ay kadar buralardaymislar .