Seguimi Visualizzazioni totali: 182217 (Questo mese: 6751) Creato 14-06-2021 (Modificato: 23-03-2024)

Sindy

Foto verificate al 100%!
Tutte le foto sono autentiche, approvate e confermate dallo staff.
EtniaEuropea (bianca)
NazionalitàRussa
SessoDonna
Età29
Altezza171 cm (5'7" ft)
Peso56 kg (123.46 lb)
CapelliBionda
OcchiVerde
SeniC
Tipo di tetteSeni naturali
Peli pubiciRasata
FumatoreNon fumo
BereFesta
TatuaggiNo
PiercingNo
Lingua: Inglese  English English English English
  Russa Russian Russian Russian Russian Russian
Incall    Incall: Stanza d'Hotel
Outcall    Outcall: Solo Visite in Hotel
Preferenze Sessuali: Etero 
Incontro con: Disponibile per uomini  Disponibile per uomini    Disponibile per donne  Disponibile per donne   
Coppia Alexa

Orari di apertura

Lunedì: 12:00 - 01:00
Martedì: 12:00 - 01:00
Mercoledì: 12:00 - 01:00
Giovedì: 12:00 - 01:00
Venerdì: 12:00 - 02:00
Sabato: 12:00 - 12:00
Domenica: 12:00 - 00:00
Info Contatto
Paese base:Turchia 
Città di base:Ankara 
Telefono:+79525712026 (Solo SMS) 
WhatsApp:+79525712026 
Istruzioni:Solo SMS 

Scrivi recensione Visualizza Sindy le recensioni
  • Gentle-Mann 15-03-2024
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    09-03-2024 2 ore Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Attivo
    No
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Foto vera
    Sindy hakkında söylenen olumlu şeylerin hepsi doğru beyler. Güzel, sohbet etmeyi seven ama oyalayan şekilde değil, son derece aktif, eğlenceli bir hanımefendi.

    Sindy ile çok güzel 2 saat geçirdik. Detaya inmek olmaz tabi ama zaten 40 yorumu görüyorsunuz, anlatmaya gerek bile yok. Tanışanların unutamayıp tekrar görüşmek istediği, ilk defa tanışanların ise daha önce neden tanışmadım dediği bir güzellik kendisi.

    En alttaki mesajıma bakmayın, kendisi ile aramızda olan bir şaka. İletişimi gayet güzel kurabiliyorsunuz. İngilizce seviyesi, konuşması gayet yeterli ve fazla bile. Tanıştığımıza çok memnun oldum Sindy. Tekrar görüşürüz umarım...

    I'll teach you English beautiful ;)
  • fbuddy26 24-01-2024
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    21-01-2024 60 Ankara
    : 9.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Attivo
    No
    Seni naturali
    Concessa una sola volta
    Foto vera
    Dostlar 3 gün önce ilk defa görüştüm
    Mekan paris ablanın yerindeydi otoparktan direk odaya çıkmak çok güzelmiş ilk defa yaşıyorum bunu ama çıkarken otopark 210 liracık öptüler 😅 olsun du en azından 500-1000 liralar id vermedik
    Bu arada odalarda fön makinesi yokmuş Sindy ile çok aradık 🤣
    Kendisi bizim yerli Sivaslı Cindy Tülin i bilmiyormuş onuda ögrettim 😁
    Kendisinden yaptığı servislerden bir istegim oldu elindeki imkanlarla sağladı
    Yazılan servisleri yapıyor
    Aramızda buraya yazmayacagım bir tavsiyede bulundum eger onuda yaparsa mükemmel olur
    Ankarada görüşülebilecekler listemde yer alıyor artık
  • Samoa 20-01-2024
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    18-01-2024 60 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Brutale
    Non disponibile
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Foto vera
    Sevgili Sindy ile gene muhteşem bir görüşme yaptım, mutluluktan bulutların üstünde uçuyorum. Sitedeki en huzurlu, en güvenilir hanımlardan birisidir kendisi. Daima güler yüzlü ve neşeli bir insan. Sindy gönül rahatlığıyla her zaman tavsiye edeceğim bir kadındır. Hala gitmeyen varsa kaçırmasın ve bir an önce ziyaret etsin sevgili Sindy’i. Vakit bulursanız 38 tane harika reviewunu da okursunuz.

    Yaklaşık 4 sene önce Rusya’dan gelmişti 4 bağımsız klas kız Ankara’ya ve yer yerinden oynamıştı! Sindy kızkardeşi Nika ile beraber gelmişti ve aynı otel odasında kalıyorlardı ama duo değil, randevuya göre biri boşaltıyordu odayı. Neyse ben o gün beceremedim randevu almayı ama Madrigalos kardeşim bir punduna getirip Nika’dan kapmış randevuyu. Compiler da Sindy’den kapmiş randevuyu. 4 kız da Divandaydılar o zamanlar. Hey gidi günler hey! ne kadar kaliteli otellerde iş tutuyorduk bir zamanlar, haraç falan da yoktu!

    Hafızam beni yanıltmıyorsa diğer arkadaşım Bogachank aynı odada kalan ve duo partneri olan Sonya ve Lidya’dan almıştı gecelik duo rezervasyonu. Tüm arkadaşlar güzel reviewlar yazıp coşturdu bizi (ben biraz haset olmuşdum;). Bu arada nefis kızlardan randevu almak iyice zorlaştı tabii;) neyse Sonya’dan birkaç gün sonra kaptım randevuyu. Sindy’i ise daha sonraki ziyaretlerinde yakaladım. İlginçtir kızkardeşi Nika’yı Türkiye’ye daha az gelmesine ragmen bir yıl daha erken sobeledim. Dördü de müthiş klas, şık ve görgülü kızlardı; efsane oldular. İstanbul’dan bu müthiş dörtlüyü ziyarete gelen arkadaşlarımız da oldu. Onun için Sindy hazır gelmişken Ankara’ya kaçmaz, yalnız yarın veya Pazar günü otel değiştirebilir yazışınca öğrenirsiniz. Ben de haftaya yeni otelinde tekrar ziyaret edeceğim güzelimi!

    Bu siteye böyle mükemmel hanımlarla buluşup hayatın streslerinden arınmak için giriyoruz. Ama son bir yıldır Ankarada kalite yerlerde maalesef. Birçok eski üstat bıraktı siteyi, bir kısmı da boykotçu oldu. Ortalık fake kızlara ve fake yorumculara kaldı maalesef. Boykotçu arkadaşlara bir müjdem var! My Angels ajansı sevdiğiniz yeni otele taşındı. Review bekliyoruz sizlerden artık.

    Benden sonra her biri sırayla review şampiyonu olmuş Bogachank, Madrigalos ve Compiler arkadaşlarım siteyi bıraktı ama yazdıkları yüzlerce nefis review duruyor sitede. Sindy’nin profilinde tarihsel sıralamada geriye giderek ulaşabilirsiniz bu reviewlara. Sözlerime son verirken sevgili Sindy önünde saygıyla eğiliyorum. Bu iş ancak bu kadar mükemmel yapılır! Sağlıcakla kalın arkadaşlar. Hayat boş pompala coş!
  • Fanger 09-08-2023
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    09-08-2023 120 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Attivo
    No
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Foto vera
    What can I say that hasn’t been said already. I can only join the chorus here and repeat what a phenomenal woman Sindy is. Geisha is an apt description, though feel it is a lot more wholesome. The time spent with her is filled with beauty, love and Grace. She is the mistress of giving one what they need more than what they desire and that in a fact is an amazing revelation and a sweet surprise. The need I thought I had was for frenzied manic lust and what I received was such a wholesome experience, which was so artfully managed, that I am dumbstruck at the intense feeling of fulfillment and satisfaction I felt upon leaving Sindy’s presence. Her obvious physical beauty is apparent in her pictures, but the beauty that one experiences just being with her is even more powerful. I am not usually this lyrical but I think a bit of Sindy has worked it’s way into me and changed me into a better man. For that and for the privilege to be in your presence and experience your essence, Sindy; I will be eternally humbled and grateful to you. Thank you!!! 🙏
  • Samoa 02-08-2023
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    01-08-2023 60 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    Sì, lo sputa
    Brutale
    Non disponibile
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Foto vera
    Pretty woman, won't you pardon me?
    Pretty woman, I couldn't help but see
    Pretty woman, that you look so lovely.
    In the desert of Ankara, Miss Sindy is really “the pretty woman” She is so classy and I finally met her! With this lovely sunshine girl, I had really great time.
    She opened the door with a hearty smile and kissed me. I was pretty excited. I couldn’t describe how she looks since she has spectacular beauty! She is a pleasant geisha, listens and talks in a polite way. Miss Sindy is able to put you at ease from the first moment you saw her!
    There is no need to explain the intimate sex intercourse minutes. It was one of the best during my six years’ sex rally in this website. I am a patient man and helped her to get orgasm twice. Afterwards everything was in harmony and I finished with an excellent cim experience. She knew every detail to make me happy. I was smiling while leaving her room with full satisfaction.
    I selected elegant Miss Sindy and got my reward! She is a high quality lady and consequently expensive. She deserves it! Not all the best things in life are free. In general, the most wonderful experience comes due to your money. The moments we talked, I was captivated by her warm personality, alluring body and dazzling smile.
    While I was driving my car back to work, I was listening to Roy Orbison song Pretty Woman. I know that fascinating Sindy liked it and watched the movie also!
    Last but not the least: I highly recommend her to you guys, perfect gfe! Please treat her in a kind way and thus, enjoy the fantastic voyage. In future, I hope to cross paths with her again. Ma belle Sindy, thanks a lot for making my time remarkable and enjoyable!