Seguimi Visualizzazioni totali: 34880 (Questo mese: 758) Creato 17-07-2019 (Modificato: 18-01-2020)

Stefania

EtniaEuropea (bianca)
NazionalitàRussa
SessoDonna
Età22
Altezza170 cm (5'7" ft)
Peso55 kg (121.25 lb)
CapelliBionda
OcchiVerde
SeniDD
Peli pubiciCompletamente depilata
TatuaggiNo
PiercingNo
Lingua: Inglese  English English English English
  Inglese
Incall    Outcall: Visite in Hotel e a Domicilio
Preferenze Sessuali: Etero 
Incontro con: Disponibile per uomini  Disponibile per uomini   

Su di me
Hi my darling! I’m hot Russian girl with beautiful face and wonderful natural body, first time in Istanbul. I will be happy to spend time with you and enjoy together. I have fluent English and with me your time will be more pleasure, because it’s very interesting to talk with and I’m nice, funny and cleaver. I’m looking to meet clean and intelligent man who respect woman and respect self to spend time only with right woman :) But also I like to play and have passion unforgettable time on the bed , let’s make nice moments together:) 
P.S. Without bargain 

My price: 

1h- Outcall 1400+taxi 
2h- Outcall 2200+taxi
3h- Outcall 3000+taxi
Full night 6000TL 




Info Contatto
Paese base:Faccio solo tour in città 
Città di base:Faccio solo tour in città 
Telefono:+905446879202 (Nessun numero nascosto, Solo SMS) 
WhatsApp:+905446879202 
Istruzioni:Solo SMS 
Email:Contattami 
Messaggio privato:Invia MP 

Scrivi recensione Visualizza Stefania le recensioni
  • hayatimseks 23-07-2019
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    23-07-2019 1 ore Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    In faccia
    Attivo
    No
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Foto vera
    Stefania ile bugün görüştüm ama ne görüşme, baştan sona fantastik geçen bir görüşme oldu, bir kere kız genç ve çok güzel ikincisi çok seksi vücudu resmen bir şaheser, soyunduğunda bunu daha iyi anladım çünkü büyük ve doğal göğüslerini görünce bayılmıştım resmen, kukusunu traşlamıştı ve iç çamaşırını çıkarınca o tatlı yanakları görünce de mest olmuştum. Bal dök yala tadında pürüzsüz ve doğal bir vücuda sahip, gözleri renkli ve ateşli bakıyor, dudaklar ise tam emmelik özellikle o dudakları saksoda hissetmek büyük bir mutluluk.

    Özetle her açıdan müthiş geçen bir görüşme oldu benim için ve şimdiden bir sonraki buluşmanın da hayalini başladım. Mekan Anadolu yakasında, görüşme öncesi özel talepleriniz olursa iletmeniz gerekiyor mesele ben bir dahaki sefere bu güzelliği sekreterim olarak jartiyerli isteyeceğim ve dosyaları odama getirmesini söyleyeceğim sonrası da malum zaten ???? bence Stefania stres atmanın, rahatlamanın en doğal ve en kolay yolu çünkü hotelden çıktığımda resmen bacaklarımı hissetmiyor ve uçuyordum.
  • SERO 17-07-2019
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    17-07-2019 1 ore Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    In faccia
    Attivo
    No
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Foto vera
    Yeşil gözlü, selvi boylu bu Rus güzeli ile bugün görüştüm ama ne görüşme, bana hayatımın en güzel anlarını yaşattı. Yüzü, vücudu, poposu ve endamı ile her erkeğin aklını başından alabilir ve en önemlisi de bu işi severek ve zevk alarak yapıyor bir saatlik görüşme boyunca bir an bile olsun nefeslerimiz yavaşlamadı.

    Stefania ile geçirdiğim bir saatlik sürede kendimi kız arkadaşımla gibi hissettim. Birlikte aldığımız duş, ettiğimiz sohbet, seks aralarında bana yaptığı masaj ile bir eskort deneyiminden çok daha fazlası diyebilirim. Bu arada son zamanlarda gördüğüm en güzel popo Stefania'da, o nasıl bir şekil nasıl bir fitlik anlatamam, vura vura, şaplata şaplata girip çıktım o güzelliğin içine.

    Stefaniacım, güzelim ve bebeğim bir süre daha İstanbul'da olacak, umarım ayrılmadan önce bu güzelliği tekrar yaşama ve hissetme ayrıcalığını yaşarım, resmen bağımlılık yapıyor ve görüşme bittikten sonra güzelliği burnunuzun ucunda tutuyor. Her şey için çok teşekkür ederim Stefaniacım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileklerimle, öpüyorum en güzel yerlerinden.

    Türk aşığın