FuckItUp reviews

FuckItUp

Membro dal: 02-04-2024Nazione: TurchiaCittà: Kocasinan Invia MP

reviews

  • merve reviews 09-10-2024
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    2024-10-06 1 day Izmir
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    Yes, swallow
    Brutale
    Non disponibile
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Foto vera
    merve - escort review from Turkey Vai al profilo
    Öncelikle en önemlisi fotoğraflar gerçek. Hatta şu an fotoğraflardan biraz daha fit durumda Merve, bence fotoğrafları yenilemeli. Yaşı da doğru, zaten görünce anlarsınız. Doğal ve minyon sevenlere şiddetle tavsiye ederim.

    Önce 3 saat olarak anlaşmıştık. Baktım kafa tuttu, bütün geceye uzattım. Maddi olarak hiç bir şekilde sizi üzmüyor, "şu kadar daha ver" falan gibi bir durum yok. Muhabbeti inanılmaz derece sarıyor. Kültürlü ve bilgili bir kız. Ama bu muhabbeti kesinlikle zaman geçirmek için kullanmıyor. Zaten saate bakmak gibi bir huyu da yok.

    Kapris sıfır, ne derseniz onu yapıyor. Kesinlikle yoruldum vs. yok, yaşının getirdiği enerjisi yerinde. Ben yoruldum, o yorulmadı. BJ kondomsuz, ufak bir ekstra karşılığı CIM, CIF ve swallow mevcut. Bir damla bile israf etmiyor. Çıt kırıldım bir kızmış gibi görünse de gerçekten brutale de geliyor. Siz nasıl isterseniz ona göre hareket ediyor. Spor da yaptığı için şekilden şekle girebiliyor. Doğru tuşlara basarsanız kendisi de orgazm oluyor.

    Kısacası İzmir'deki Türkler içinde şu ana kadar kafamın ve tenimin en uyuştuğu kız Merve. Ona iyi davranın.