Kingsgate reviews

Kingsgate

Membro dal: 27-11-2018Nazione: GreciaCittà: Atene Invia MP

reviews

  • ALEX reviews 27-11-2018
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    2018-11-26 60 min Athens
    : 9.5
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    In faccia
    Attivo
    No
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Foto vera
    ALEX - escort review from Greece Vai al profilo
    Χθες συναντησα για πρωτη φορα την Alex και εμεινα με το στομα ανοικτο.
    Κατ'αρχην, η κοπελα ειναι πραγματικα ομορφη (οι φωτογραφιες με την λευκη μπλουζα και το ροζ φορεμα ειναι απολυτα αντιπροσωπευτικες) και εχει ενα τρομερα σεξυ σωμα (αδυνατο, με ωραιες καμπυλες, πλουσιο στηθος και τελεια ποδια).
    Επισης, μιλαει καλα Αγγλικα και εχει ευχαριστη και επικοινωνιακη προσωπικοτητα που με εκανε να αισθανομαι ανετα απο την πρωτη στιγμη.
    Αλλα, πανω απ'ολα, εχει παρα πολυ καλη γνωση του τι πρεπει να κανει για να απογειωσει τον σεξουαλικο της συντροφο (teasing, σεξυ κινησεις, χαδια, φιλια, ματιες, φωνες, και πολλες πρωτοβουλιες) και δειχνει να απολαμβανει το ερωτικο παιχνιδι τουλαχιστον οσο και ο συντροφος της (ισως και περισσοτερο).
    Το τι εγινε στην μια ωρα που διηρκεσε η συναντηση μας δεν μου εχει ξανασυμβει. Σεξ σε ολες τις στασεις, πολυς ιδρωτας και λαχανιασματα, καβλα στο κοκκινο, τρεις οργασμοι για μενα, και αλλοι τοσοι για εκεινην με τοσο μουσκεμα και τρεμουλο που εαν δεν ηταν αληθινοι θα πρεπει η Alex να παρει βραβειο πορνοσταρικης υποκριτικης.
    Αν και ασχολουμαι με αυτο το σπορ για 3 χρονια και γενικα ειχα την τυχη (η την κριση ?) να εχω αρκετες πολυ πετυχημενες συναντησεις, αυτη την εμπειρια που εζησα μαζι της δεν νομιζω να την ξαναζησω συντομα.
    Προσωπικα, η Alex ειναι στο top two των call girls που εχω συναντησει μεχρι τωρα, με την διαφορα οτι η αλλη κορυφαια call girl στην λιστα μου ειναι πολυ πιο ακριβη (χρεωνει τα διπλα απο την Alex) και ειναι πολυ πιο απομακρη.
    Alex baby, you are amazing in every respect (looks, personality, erotic experience) and I feel really lucky I had the opportunity to have sex with you.
    Many kisses until next time (hopefully, tomorrow).
    love