Bill reviews

Bill

Membru din: 21-01-2010Tara: GreciaOras: Atena Trimiteți PM

reviews

  • MARTINA_VIP reviews 29-04-2010
    Data întâlniriiDurataOrasAparenteServiciiComunicare
    2010-04-21 1 hour Athens
    : 9.0
    : 10.0
    : 10.0
    Sarut
    Sex Oral
    CIM
    Sex
    Anal
    Sâni
    Finalizare Extra
    Foto
    Frantuzesc
    Bareback
    Da, scuipa pe ea
    Brutal
    Nu

    Permis de mai multe ori
    Poza reala
    MARTINA_VIP - escort review from Greece Mergi la profil
    Καλημερα σας!!

    Οπως και ΟΛΟΙ στα σχολια τησ Μαρτινας ετσι και εγω , για μια ακομα φορα θα τονισω ποσο επαγγελματιας ειναι η γυναικα. Θες συμπεριφορα, ατμοσφαιρα δωματιου,διαθεση για σεξ, αντοχη και διαρκεια...να πω κιαλλα... το μονο που δεν ειχε ηταν τα μεγαλα διαλειμματα μετα απο καθε καταθεσh, καθως και η πονηρια να σου αρπαξει τα λεφτα!!!! Απο την πρωτη στιγμη σε κανει να αισθανεσαι ανετα, το δωματιο της μεγαλο και το πιο σημαντικο, καθαρο , οπως και το μπανιο της (με τα απαραιτητα ανδρικα αφρολουτρα) (κανει τη διαφορα)!!!!
    Οσο για το κυριως πιατο, αγκαλιες, φιλια παθιασμενα, πιπα απιστευτη (εαν δεν το νιωσεις...δεν περιγραφεται) πολυ συμμετοχη στο σεξ ,με αρκετες προτωβουλιες!!! Με τελειωσε 3 φορες και δεν με αφησε ουτε 5 λεπτα να παρω μια ανασα!!! Βεβαια εαν το ζητουσα θα το εκανε...αλλα ..χαζος ειμαι :)
    Πραγματικα η Μαρτινα στο χωρο της ειναι το Νο 1 σιγουρα,εαν οχι τοτε ειναι στην 3αδα. Κλεινοντας αυτο που θα μου μεινει απο αυτη τη συναντηση ειναι η συνεχης προσπαθεια της Μαρτινας να με ευχαριστησει στο 100% (πρωτοβουλιες- 60 λεπτα σεξ) , η καθαριοτητα του δωματιου της και φυσικα θα επιδιωξω να την συναντησω παλι!!!
    lovelovelove