Bill отзывы

Bill

Участник с: 21-01-2010Страна: ГрецияГород: Афины Отправить личку

отзывы

  • MARTINA_VIP отзывы 29-04-2010
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    2010-04-21 1 hour Athens
    : 9.0
    : 10.0
    : 10.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Bareback
    Сплёвывает
    Брутальный
    Нет

    Несколько раз
    Реальные
    MARTINA_VIP - escort review from Greece Перейти к анкете
    Καλημερα σας!!

    Οπως και ΟΛΟΙ στα σχολια τησ Μαρτινας ετσι και εγω , για μια ακομα φορα θα τονισω ποσο επαγγελματιας ειναι η γυναικα. Θες συμπεριφορα, ατμοσφαιρα δωματιου,διαθεση για σεξ, αντοχη και διαρκεια...να πω κιαλλα... το μονο που δεν ειχε ηταν τα μεγαλα διαλειμματα μετα απο καθε καταθεσh, καθως και η πονηρια να σου αρπαξει τα λεφτα!!!! Απο την πρωτη στιγμη σε κανει να αισθανεσαι ανετα, το δωματιο της μεγαλο και το πιο σημαντικο, καθαρο , οπως και το μπανιο της (με τα απαραιτητα ανδρικα αφρολουτρα) (κανει τη διαφορα)!!!!
    Οσο για το κυριως πιατο, αγκαλιες, φιλια παθιασμενα, πιπα απιστευτη (εαν δεν το νιωσεις...δεν περιγραφεται) πολυ συμμετοχη στο σεξ ,με αρκετες προτωβουλιες!!! Με τελειωσε 3 φορες και δεν με αφησε ουτε 5 λεπτα να παρω μια ανασα!!! Βεβαια εαν το ζητουσα θα το εκανε...αλλα ..χαζος ειμαι :)
    Πραγματικα η Μαρτινα στο χωρο της ειναι το Νο 1 σιγουρα,εαν οχι τοτε ειναι στην 3αδα. Κλεινοντας αυτο που θα μου μεινει απο αυτη τη συναντηση ειναι η συνεχης προσπαθεια της Μαρτινας να με ευχαριστησει στο 100% (πρωτοβουλιες- 60 λεπτα σεξ) , η καθαριοτητα του δωματιου της και φυσικα θα επιδιωξω να την συναντησω παλι!!!
    lovelovelove