Escort Reviews Grčka

Pretraga

Pogledajte sve kritike


25-12-2019 Klijent: fisher4043
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-25
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
24-12-2019 Klijent: raymon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-01
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
I am infinitely grateful to you for your visit to me. I'll see you kiss
24-12-2019 Klijent: Manfromnowhere
: 9.0
: 10.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-16
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you very much my dear) see you with pleasure next time) happy holidays and many kisses)
24-12-2019 Klijent: Urogr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-10-28
Trošak:€ .
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
22-12-2019 Klijent: George-Alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-01
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
22-12-2019 Klijent: Axaki
: 7.0
: 10.0
: 5.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-21
Trošak:€ 120
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
21-12-2019 Klijent: sotis33
: 4.5
: 5.5
: 5.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-21
Trošak:€ 140
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
Den ksero yia pio logo to kanete. Ne, den I me hodri ke ashimi. Signomi yia auto. Ala eho video opote idate pou pâte ke den sas koroidevi kanis. Ama den sas arese Kati yati den figate amesos? Yia na klete tora yia ta lefta? Ke ne -den milao elinika ke ine grameno stin selida. Ke rotisa tin fili mou na me voithisi. Tora, ama den ehete kali dyathesi prin tis yortes me tous dikous sas logous min halate yia tous anthropous giro sas. Na iste kala
I don’t know why are doing this and who are you. Yes I am not fat. But I have video on site so you saw where you were going. If you don’t like smth why you just don’t leave? To cry after for your money? If you look carefully on page you will see that I don’t speak Greek. So i ask my friend to help me. If you are not in a good mood before Christmas don’t destroy it for everybody who is around you. Best wishes
20-12-2019 Klijent: VolioTakos
: 8.5
: 9.0
: 6.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-20
Trošak:€ 170
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
First good night!
You intend to harm me, I was not in Thessalonikh, you made the comment today I am in Larissa. You are a disgusting liar.
20-12-2019 Klijent: Babis8484
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:12 hours
Datum sastanka:2019-12-18
Trošak:€ 3000
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Pasivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
20-12-2019 Klijent: Akis96
: 1.0
: 1.5
: 1.5
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:001 min
Datum sastanka:2019-12-19
Trošak:€ 0000
Poljubac:Ne
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you for your review. I am really sorry for that. I had an accident with another man before you come. I tried to take him out of my room but he was very drunk. Because of that he started sleeping on the bad and I couldn’t woke up him for some period of time. It is very bad that we didn’t meet. I fell really sorry for that. But sometimes it’s happened. Have a nice holidays, I wish you all the best in a new year and if I meet you next time I will try to make all your dreams truth...moreover to give you all the best I have so you can forgive me.many hugs and kisses to you...
Euharisto poli yia to sholio sas. Ehete dikio ke niotho poli ashima auto ti engine. I ha prin apo esas ena rendevou ke anthropos itan poli methizmenos ke kimithike sto krevati ke den borousa me tipota na ton ksipniso. Elpizo tha borite na me sinhoresete ala merikes fores kapies katastases den ine sta herya mas. Kalo kristougena na ehete ke proti hronia.hronia pola.ke elpizo an tha sas ksanado tha ine ola dyaforetika. Ke Mesa stin agalia mou na min niothete krio ke distihizmenos. Mono hara ke zestasyia pou tha sas prosfero an tha mou dosete Mia akomi eukeria yia na sas gnorizo..
19-12-2019 Klijent: KLeo
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2019-12-18
Trošak:€ 260
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
18-12-2019 Klijent: DimiKi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-17
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you, my dear.
18-12-2019 Klijent: Kevin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Santorini Island
Trajanje:7 days
Datum sastanka:2018-09-07
Trošak:€ See w
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
18-12-2019 Klijent: tim555
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf
Trajanje:3o min
Datum sastanka:2019-12-17
Trošak:€ 120
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Sorry my love, that answer was for the living idiot who made a negative criticism, maybe because I didn't accept his miserable offense, you're amazing I really want to meet him again.
17-12-2019 Klijent: Michael3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2019-12-16
Trošak:€ 500
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Brutalno
Analni:Da
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
17-12-2019 Klijent: Lionheart
: 9.0
: 9.5
: 8.5
Zemlja:Grčka
Grad:Kavala
Trajanje:1h hours
Datum sastanka:2019-12-15
Trošak:€ 130
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
16-12-2019 Klijent: litafade
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:90 min
Datum sastanka:2019-12-16
Trošak:€ 300
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you . I waiting you again . Kiss
16-12-2019 Klijent: o kalos o paikths
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-15
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you ????????
15-12-2019 Klijent: Daniel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-10
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
14-12-2019 Klijent: crossfit
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Kavala
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-13
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
14-12-2019 Klijent: sotis33
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-13
Trošak:€ 150
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
13-12-2019 Klijent: Silvaereira
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2019-12-13
Trošak:€ 400
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Brutalno
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
13-12-2019 Klijent: Edumed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2019-12-12
Trošak:€ 360
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
12-12-2019 Klijent: Peter124
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2019-12-12
Trošak:€ 300
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
12-12-2019 Klijent: petros
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-11-14
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
12-12-2019 Klijent: ThatsMe
: 9.0
: 5.0
: 1.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-10
Trošak:€ 160
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
I remember you very well. I know you decided to write bad review for me because you asked for sex without condom and I said no. If other girls are doing sex without condom with you,then good luck to you. My health and my other client's health are more important.
Bye.
12-12-2019 Klijent: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Piraeus
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-12
Trošak:€ 150
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
11-12-2019 Klijent: schumac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-11
Trošak:€ 130
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
11-12-2019 Klijent: Luckykid
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:90 min
Datum sastanka:2019-11-24
Trošak:€ 0
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Love mine I will give you much much smiles and pleasure when I will be back there. LOVE KISSES
08-12-2019 Klijent: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-06
Trošak:€ 160
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
OHHH MY LOVING ... I will make you all time enjoy the time with me . Love kisses
07-12-2019 Klijent: FAXYOU
: 6.5
: 5.5
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-01
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
06-12-2019 Klijent: hornyman912
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Janjina
Trajanje:120 min
Datum sastanka:2019-12-06
Trošak:€ 260
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
06-12-2019 Klijent: KLeo
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:3 hours
Datum sastanka:2019-12-06
Trošak:€ 400
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
06-12-2019 Klijent: alekos
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-04
Trošak:€ 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
06-12-2019 Klijent: Ryati
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-02
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
obrigada meu bem!
05-12-2019 Klijent: Costasg
: 8.5
: 7.0
: 8.5
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:30 min
Datum sastanka:2019-12-04
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
05-12-2019 Klijent: abac300
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-04
Trošak:€ 130
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
04-12-2019 Klijent: miltosxak
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2019-12-04
Trošak:€ 500
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
04-12-2019 Klijent: arwstaki
: 8.5
: 8.5
: 2.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-04
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
04-12-2019 Klijent: arwstaki
: 7.5
: 9.0
: 4.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-04
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
04-12-2019 Klijent: arwstaki
: 8.5
: 1.5
: 4.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-04
Trošak:€ 140
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
03-12-2019 Klijent: Axaki
: 9.0
: 5.0
: 7.5
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-03
Trošak:€ 130
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Euharisto poli yia to sholio sas. Yia na imouna pio filiki mazi sas den hreastike na katastrepsate ta rouha pano mou pou den ehete pari. Arki na me ehete zitisi na ta vgalo an den kserate pos.
Den borite na kanete oti thelete afou ehete plirosi san ipate. Na kitaksete to programa ti kano ke ti den kano prin na rthite. I siberifora apenadi mou itan ashimi. Ke apo auto ti ida apo sas fenete pios anthropos iste. Ke...irthate yia 1 ora oso thimame. Den tha hreastite na kanete ena banio ke na parete rouha prin na figete? Yauto afisa 10 lepta prin na telioni o hronos.vevea an prosehete esis o idios tin kathariotita.
Euharisto poli ke yia ta kala loyia. Oti i fotografies mou ine alithines. Na iste kala ke na ehete kales yortes
Thank you for your review. In order to be more friendly with you it was no need to destroy my dress. If you didnt know how to open it was just eunough to ask me. Secondly you cant come and tell that you can do what ever you like because you pay. I have my programm-what i do and what i dont do. And you come for the human being not a doll.
Thank you for your good words that my photoes are real and i am very clean person. Have a nice holidays
03-12-2019 Klijent: Takis Salon
: 1.0
: 1.0
: 1.5
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-12-03
Trošak:€ 200
Poljubac:Ne
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
I DON'T KNOW THE PURPOSE YOU ARE DOING THIS, PROBABLY BECAUSE I ASKED TO LEAVE, ARRIVED FULL, DIDN'T PAY, WANTED TO MAKE SEX WITHOUT PRESERVATION, VERY AGGRESSIVE
02-12-2019 Klijent: lolipop69
: 8.5
: 10.0
: 9.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:5 hours
Datum sastanka:2019-12-01
Trošak:€ 750
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
02-12-2019 Klijent: giorgioboy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-12-02
Trošak:€ 130
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
02-12-2019 Klijent: olee70875
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2019-12-01
Trošak:€ 300
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
01-12-2019 Klijent: Stevensimons
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-11-29
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
01-12-2019 Klijent: johnieret7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-11-30
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Yeees. Thank you. See you again dear. Kisses
30-11-2019 Klijent: gichbro
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2019-11-30
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
30-11-2019 Klijent: miltosxak
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2019-11-30
Trošak:€ 200
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više