Vortexisback reviews

Vortexisback

Member since: 20-11-2017Country: TurkeyCity: Ankara Send PM

reviews

  • Abigail reviews 14-07-2021
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    2021-07-13 3 hours Ankara
    : 9.5
    : 9.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Brutal
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Abigail - escort review from Turkey Go to profile
    Bentderesinden hallice bir ortam sunan otele bizim de yolumuz düştü en sonunda. İlk ve de umarım son kez… Yakında Avlu'ya kadar düşecek herhalde site, ben ona üzülüyorum.

    Bilmeyenler için 5-6 senedir takılırım bu siteye, mevcut hesapta 2 tane yorum görüp bizi yeni yetme sanmasın yeni yetmeler… Parayı kaliteye ödediğin dönemlerini bilirim. Hltnun executive katında randevular bilirim. Dünkü ortamı yaşayınca başka mecralara akmanın vakti gelmiş diye düşündüm işin aslı.
    Kızımıza gelince…
    Yazışırken birkaç fotoğraf istedim. Fotoların yanında 2-3 tane twerking videosu da göndermiş sağolsun. Aman allahım... amman allahım, o nasıl bir göt. O anda bitti zaten tereddüt, kıyafet talebimizi yaptık, 2 saatlik randevumuzu ayarladık.
    Odaya girdiğimizde tam da istediğimiz görünümde bizi karşıladı. Topukluların da desteğiyle irice bir kadın, geniş omuzlar, incecik bel, sütun gibi bacaklar, kaya gibi kalçalar… “Kim kimi sikecek acaba” akla gelen ilk soru… wink İlk görüşte pozitif enerji alındı ama bir tedirginlik var yine de üzerinde. Kucağıma oturtup bir merhaba diyince tedirginlikler yerini hafif hafif rahatlamalara bıraktı. Bi şişe de chivas almış gitmiştim, onu servis etti, bu arada duş işleri halloldu, kısa bi demlenmeden sonra yatağa doğru geçildi. Gerisi malum.

    İlki takdir edilir ki daha kısa ama ikincisi oldukça uzun iki seans. Arada kakara kikiri, bol makara. Bildiğin eğleniliyor. Zaten bu tarafı mühim… Daha önce de FKKlarda falan güney amerikalı tecrübelerim olmuştu, hakkaten çok eğlenirsin, çok samimi, çok candan olurlar. Alışık olduğumuz gibi kırmızı şarap beyaz şarap bıt bıt bıt, eski hayatında kesin çariçeymiş dedirten malum ekip yanında Abigail ilaç gibi geldi.

    Butterfly lips ağzımızın içinde twerk seyrettik. Üzerimize bi ters bi düz aldık. Göğüsler zayıf ama kalçalar o eksiği fazlasıyla kapatıyor. Haliyle doggyde öldürene kadar yapıştırdık. Onu öldüremedik ama kendimizi bitirdik. Kaşar bir muamele yok, ama hakkını veren bir GFE ve hatta ara ara gerçek inlemelerle PSE’ye uzanan bir sevişme. Başta dudaklar tedirgin değerken sonlarda dili damağımda… Oh ellerine sağlık dedik, giyindik, toparlandık tam çıkacağız fakat baktık saatle işi yok, sohbet de bitmiyo, telefon çınlayıp duruyor ama çok bakası yok. Bi de hafif kan yürümüş çocuğa, 3.ye hevesim var, 1 saat daha kalmaya karar verdik. Hemmen tekrar pozisyon alıp son bir kez daha ama bu sefer daha arzulu, daha şehvetli ve daha da uzun bir seans daha gerçekleştirip doyduk. Kendisi 4 kere diyo ama ben 2sine kefilim, boşaldı.

    Zevkle sevişiyo. İsteyerek sevişiyo. E tabi insan gibi davranmak lazım, 2-3 saatin iyi geçmesi için onun kadar senin de emek harcaman lazım, verdikçe alıyosun. Bu insani bişey neticede…

    Ezcümle… Ben çok sevdim Abigail’i. Çok samimi ve içten.

    Hadi kalın sağlıcakla…