Escort Reviews Grecja

Szukaj

Zobacz wszystkie recenzje


25-08-2023 Klient: mathiou5
: 7.0
: 7.0
: 7.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-17
Koszt:€ 160
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, wypluwa to
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Don't know
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:10% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
25-08-2023 Klient: Vasilyi
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:4 hours
Data spotkania:2023-08-24
Koszt:€ 600
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, połyka
Płeć:Brutalny
Anal:Tak
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
25-08-2023 Klient: anaspaok
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-25
Koszt:€ 170
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
25-08-2023 Klient: NICK_101
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-24
Koszt:€ 200
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
I was very glad to meet you. The meeting was unforgettable. Thank you for the review. 😘😘😘😘😘
25-08-2023 Klient: Stelios42
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:1 hours
Data spotkania:2023-08-25
Koszt:0 170
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, wypluwa to
Płeć:Brutalny
Anal:Niedostępne
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
thank you my love for your pleasure leave a comment here after your experience with me, I'll wait for you anytime with great love, kisses 😘😘😘
25-08-2023 Klient: GladiatToR
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-21
Koszt:€ 100
Pocałunek:Bez języka
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolony tylko jeden
Zdjęcie:10% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
25-08-2023 Klient: Blackmamba97
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Rodos
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-25
Koszt:€ 170
Pocałunek:Nie
Lodzik:Z prezerwatywą
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
25-08-2023 Klient: NikosM11
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-24
Koszt:€ 180
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
Σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου, για όλα.. Ξέρεις εσύ 🫠🫠❤️‍🔥❤️‍🔥
24-08-2023 Klient: Axaki
: 7.0
: 7.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Rodos
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-24
Koszt:€ 170
Pocałunek:Nie
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
First of all sir let's clarify that when you meet an escort girl you try also to be clean for her, so as to make the process more convenient.

Secondly, the towel I gave you was 100% clean and I just informed you that it wasn't dry yet. Then you told me that's there is no any problem with this.
So now your comments about the towel are not valid.
Clean towels and linens is my priority!

Lastly my behavior is the kind and same with every client and I have to mention that you send me again a text to meet and I have the proof of your message, so again your comments for my service are not valid!

Everyone understands that after the experience with me.
24-08-2023 Klient: EterosEgo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-02
Koszt:€ 180
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
Σε ευχαριστώ πολύ ❤️❤️!!
24-08-2023 Klient: Steakman
: 8.0
: 8.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-21
Koszt:€ 150
Pocałunek:Bez języka
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Niedostępne
Pierś:Don't know
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
24-08-2023 Klient: Dika13
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Kraj:Grecja
Miasto:Heraklion
Czas trwania:1.30
Data spotkania:2023-08-23
Koszt:€ 250
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, wypluwa to
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
Thank you darling you are always welcome🥰🧚‍♀️
23-08-2023 Klient: Osfp77
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Kraj:Grecja
Miasto:Heraklion
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-23
Koszt:€ 150
Pocałunek:Nie
Lodzik:Nie wiem
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Nie
Pierś:Don't know
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Nie ta dziewczyna
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
And what did you want. You got everything exactly what you should have received from the meeting. How did you come with what message and attitude and left. I don’t understand why you blame me for your ugly behavior. I couldn't do this before you came because I wasn't alone. This happened once just before you came. I usually always have condoms. If you wrote that you cannot or do not want to do this, then there is no problem, I would get dressed and go out, and you would wait for me at the door for a couple of minutes. And not like you did, burst through the door with aggression and then threatened to go back. Because of this, other people besides me were forced to communicate with you. The person who communicated with you is not an agency, but my security service, which I have of course in cases of such inadequate clients. you wrote that it’s not me in the photo and gave my appearance to the program and communication one point. But you yourself wrote that you had a second meeting. Why are you signing up for a meeting with me a second time if it’s not me in the photo and appearance and everything else for one ball. Why didn’t you write the truth that you liked me so much at the first meeting that you signed up and came to the second meeting and because of your stupidity didn’t enjoy it because you didn’t behave adequately and aggressively and I told you go out because of this. Here this is true and not what you wrote. You lost time because of your disgusting inappropriate character and behavior. And I lost not only time with you, but also my money, I could take another man for this time, well, you really asked me to take you .I was very sorry i tell myself ,that I took not another man i took you.
I need to write so much, but all a human needs to be just a human.Thanks
23-08-2023 Klient: Sofo86
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Korfu
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-23
Koszt:€ 130
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolony tylko jeden
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
23-08-2023 Klient: HarrisXcoding
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-23
Koszt:€ 150
Pocałunek:Bez języka
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Brutalny
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
23-08-2023 Klient: Its_me
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Heraklion
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-21
Koszt:€ 180
Pocałunek:Bez języka
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
23-08-2023 Klient: Aviator737x
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-23
Koszt:€ 200
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, wypluwa to
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
Awww baby thanks so much. So sweet from u <3 I’ll be very happy to meet u again. Many kisses dear :*
23-08-2023 Klient: perifimos
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-22
Koszt:€ 140
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:10% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
23-08-2023 Klient: DrStrnge
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Kraj:Grecja
Miasto:Korfu
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-23
Koszt:€ 170
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Brutalny
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolony tylko jeden
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
23-08-2023 Klient: James27
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-22
Koszt:€ 130
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
22-08-2023 Klient: Halara
: 7.0
: 5.0
: 3.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-20
Koszt:€ 150
Pocałunek:Nie
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Średni
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:30% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
22-08-2023 Klient: Thanos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-22
Koszt:€ 150
Pocałunek:Bez języka
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, połyka
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
22-08-2023 Klient: HarrisXcoding
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-22
Koszt:€ 180
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:W twarz
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
22-08-2023 Klient: Sector83
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Wyspa Santorini
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-20
Koszt:€ 250
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Z prezerwatywą
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
22-08-2023 Klient: Dan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Heraklion
Czas trwania:90
Data spotkania:2023-08-11
Koszt:€ 300
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Niedostępne
Pierś:Natural
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
Целую и крепко обнимаю ❣️❣️❣️
21-08-2023 Klient: Pavloslaw
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-20
Koszt:€ 160
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:W twarz
Płeć:Aktywne
Anal:Niedostępne
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:10% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
21-08-2023 Klient: Paul_82
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Chania
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-20
Koszt:€ 170
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, wypluwa to
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
21-08-2023 Klient: Panagiotis41
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Kawala
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-21
Koszt:€ 170
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Nie
Pierś:Don't know
Extra ball:Dozwolony tylko jeden
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
I'm really glad you liked it and I hope to see you again soon.
21-08-2023 Klient: Alex450
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Patras
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-19
Koszt:€ 150
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
21-08-2023 Klient: selfdestructor
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Aleksandropolis
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-10
Koszt:€ 220
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Don't know
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:10% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
21-08-2023 Klient: KIRIAKOS
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Chania
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-21
Koszt:€ 150
Pocałunek:Bez języka
Lodzik:Z prezerwatywą
CIM:Nie
Płeć:Brutalny
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
20-08-2023 Klient: lucky45
: 9.0
: 8.0
: 8.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ksanti
Czas trwania:90 minutes
Data spotkania:2022-08-20
Koszt:€ 300
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, wypluwa to
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
Obrigada baby ♥️♥️
20-08-2023 Klient: ioannis
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-02-25
Koszt:€ 80
Pocałunek:Bez języka
Lodzik:Z prezerwatywą
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolony tylko jeden
Zdjęcie:50% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
20-08-2023 Klient: sakisaeroplanino
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Chania
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-09
Koszt:
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
20-08-2023 Klient: score73
: 8.0
: 9.0
: 8.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-16
Koszt:€ 130
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:30% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
20-08-2023 Klient: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-18
Koszt:€ 140
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Średni
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
19-08-2023 Klient: Andreas1981
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:2 hours
Data spotkania:2023-08-20
Koszt:€ 500
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Niedostępne
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
19-08-2023 Klient: Dan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Heraklion
Czas trwania:90
Data spotkania:2023-08-06
Koszt:€ 300
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Niedostępne
Pierś:Natural
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
19-08-2023 Klient: KLeo
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:2 hours
Data spotkania:2023-08-03
Koszt:€ 320
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
19-08-2023 Klient: Belmondos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Chania
Czas trwania:90
Data spotkania:2023-02-24
Koszt:€ 270
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
19-08-2023 Klient: sexbonds
: 9.0
: 8.0
: 8.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-16
Koszt:€ 150
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:10% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
19-08-2023 Klient: G.K.
: 2.0
: 1.0
: 1.0
Kraj:Grecja
Miasto:Kawala
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-18
Koszt:€ 120
Pocałunek:Nie
Lodzik:Nie wiem
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:50% ulepszono w Photoshopie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
Good afternoon! if you did not like the girl and did not agree to do what you asked, but at the same time you agreed on other services. why then did you stay and pay 120 euros? you could just leave and not pay anything, it means you liked the girl and her sex... When a man comes and sees a girl he doesn't like and doesn't want to do what he asks, the man just leaves and doesn't pay anything!!! why did you stay with this girl???
19-08-2023 Klient: Akis25z
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Patras
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-17
Koszt:€ 150
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Z prezerwatywą
CIM:Tak, wypluwa to
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
18-08-2023 Klient: Akis25z
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Patras
Czas trwania:30
Data spotkania:2023-08-17
Koszt:€ 150
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Tak, wypluwa to
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
18-08-2023 Klient: Bkoos
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Kraj:Grecja
Miasto:Wyspa Santorini
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-18
Koszt:€ 200
Pocałunek:Nie
Lodzik:Z prezerwatywą
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Niedostępne
Pierś:Silicone
Extra ball:Dozwolony tylko jeden
Zdjęcie:Na 100% obrobione w Photoshopie
Czytać więcej
18-08-2023 Klient: Tommex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Wyspa Santorini
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-15
Koszt:€ 170
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Natural
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
18-08-2023 Klient: kris80
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Patras
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-18
Koszt:€ 200
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
Odpowiedzieć:
😘😘😘
17-08-2023 Klient: Hug
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Kraj:Grecja
Miasto:Saloniki
Czas trwania:1 hour
Data spotkania:2023-08-16
Koszt:€ 200
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Niedostępne
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
17-08-2023 Klient: Adonis1866
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Kraj:Grecja
Miasto:Ateny
Czas trwania:90
Data spotkania:2023-08-12
Koszt:€ 210
Pocałunek:Z językiem
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Aktywne
Anal:Niedostępne
Pierś:Natural
Extra ball:Dozwolone wiele razy
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej
17-08-2023 Klient: kris80
: 4.0
: 1.0
: 2.0
Kraj:Grecja
Miasto:Patras
Czas trwania:60
Data spotkania:2023-08-14
Koszt:€ 200
Pocałunek:Nie
Lodzik:Bez prezerwatywy
CIM:Nie
Płeć:Pasywny(-a)
Anal:Nie
Pierś:Silicone
Extra ball:Nie wiem
Zdjęcie:Prawdziwe zdjęcie
Czytać więcej