Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


08-02-2020 Müşteri: Niko62
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-02-06
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The new year should start beautifully and began with a sensual erotic meeting with that beautiful smiling and explosive girl.
I will not say but because I have told many times before any other time that it brought me a burst of eroticism and passion
Every time is better and better and the girl is a fire
until to the next Amarella
07-02-2020 Müşteri: ilias8383
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2020-02-07
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΙΣΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
Escort Answer:
Thank you bayb. Was very nice meeting you and I would like to see you again! Kisses
07-02-2020 Müşteri: Korlash
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-02-05
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η Nancy είναι μια κοπέλα όμορφη αλλά αδύνατη, για όσους γουστάρουν τις μικροκαμωμένες είναι ιδανική περίπτωση καθώς την κουμαντάρεις άνετα. Πολύ καλό GFE, παθιασμένα γλωσσόφιλα, υγρή πίπα, προσφέρει και γλυφοκώλι. Στα του σεξ είναι ενεργή και τα πίνει στο τέλος. Δεν με έπειθε αρχικά αλλά τα σχόλια που διάβασα με έκαναν να τη δοκιμάσω και τελικά δικαιώθηκα! Αν ξαναέρθει θα την ξαναπάρω.
06-02-2020 Müşteri: Sexakiss
: 8.0
: 8.5
: 5.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-21
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ. ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ .ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΓΛΩΣΑΣ.ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ .ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.
06-02-2020 Müşteri: Sexakiss
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-02-05
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΨΗΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ .ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ .ΜΙΑ GFE ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΥΣ ΜΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΓΕΜΙΣΤΡΑ ΦΡΕΣΚΙΑ .
05-02-2020 Müşteri: giorgos123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-02-04
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
την ρομπερτα την γνωριζω παρα πολλα χρονια μιας και εχουμε συναντηθει πολλεσ φορεσ και στο παρελθον.ειναι πολυ καλος ανθρωπος χαρακτηρας προσχαρη χαμογελαστη.στα του αγωνα απλα για μενα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.κανει οτι τις ζητησεις δεν λεει οχι σε τιποτα και στο τελος θα φυγεις με το χαμογελο στο χειλη.μεγαλο ατου το υπεροχο φυσικο τις στηθος που δεν χορτενετε με τιποτα.περιμενω ξανα με ανυπομονυσια το επομενο τις ταξιδι.
Escort Answer:
Ευχαριστώ φιλαράκι μού! See you soon!????
04-02-2020 Müşteri: Kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2020-02-03
Ücret:€ 450
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Hep Photoshop
Κοιταω τις φωτο και λεω δεν ειναι αυτη, εγω ειδα μια πανεμορφη ιταλιδα με πλουσιοτερο στηθος, ιδανικο σωμα και πολυ καθαρη. Στη μονη φωτο που συμφωνω ειναι αυτη που δειχνει την κωλοτρυπιδα της. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες αλλα συμφωνω με προηγουμενη κριτικη οτι απο σεξ και διαθεση ανασταινει και νεκρους. Προσοχη μπορει να σας ρουφηξει ως το μεδουλι. Φιλια wild cat (tiger), συνεχισε γλυκια μου αυτο που κανεις, θα κανεις πολλους αντρες ευτχισμενους. Πιστευω πως καπως ετσι ηταν οι εταιρες στην αρχαια Ελλαδα και στην αρχαια Ρωμη.
Escort Answer:
Thank you bayb!!! I really feel my job like a courtesan or a gheisa . You touched me with your comment..This because you knew I love history! Kisses Hope to see you again !
04-02-2020 Müşteri: Asteri1
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-21
Ücret:€ 550
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I ve been with Lola 4 times in a couple of months.
Every time is better!That girl is unique! Sex is unbelievable,social time something to remember,blowjob ...I cannot begin to describe...but what i like more...anal riming...she can easily take your breath away!!
I look forward to our next 4 times.
One hour is never enough!
Escort Answer:
Hi bayb, thank you for your comment. Unfortunately was not accepted by the site. I can see it , but the others no. However every Time it's lovely to meet you ! Kisses
04-02-2020 Müşteri: salonikigr1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-02-02
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Poli kalo moro.aisthisiaki kai kavliara sex iperoxo me wraio kolo kai wraio poli kali pipa.
tha tin ksanaparw sigoura .ine apo tis kaliteres pou exw parei

03-02-2020 Müşteri: jim19812009
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:45 min
Buluştuğu tarih:2020-02-01
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Ότι και να πω είναι λίγο για την κοπέλα,απίστευτη γυναίκα 2 μέτρα με τα τακούνια ,εγώ που είμαι 185 μου έριχνε μισό κεφάλι+ ,κορμί πολύ ώραίο ,απίστευτος χαρακτήρας και απίθανο σεξ,ειδικά στην πίπα ήταν ότι καλύτερο έχω συναντήσει.
Δεν κοιταξε το ρολόι καθόλου και εφυγα απο το δωμάτιο στεγνός και περπατόντας με δυσκολία.είναι απο τις φορές που θα ΄θελες για κοπέλα μια τέτοια γυναίκα...απιστευτη σε όλα της...

Many kisses baby i miss you Dimitris AB- wink
03-02-2020 Müşteri: Zen76
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-28
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Είναι μία κοπέλα ξεχωριστή πανέμορφη στη δουλειά της πάρα πολύ καλή. Είναι ένας μούναρος απίστευτο στήθος βυζάρες τέλειες κολάρα τέλεια απίστευτα πόδια Το κορμητης μοσχομηρηζει μωρουδηλα .Η πίπα της ξεχωριστή πάρα πολύ καλή. Την ερωτεύεσαι σου γ***** το μυαλό
02-02-2020 Müşteri: Ldy
: 6.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2020-02-01
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Excellent! The Lolita that comes out from the cinema. Amazing! Will meet again! She does everything as described, and she is the cutest girl. Love to suck these titties for ever!
01-02-2020 Müşteri: fitness24
: 1.5
: 1.5
: 0.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2020-02-01
Ücret:€ 100
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Hep Photoshop
Παιδιά οκ η κοπέλα είναι πρωτάρα και αβγαλτη και κανει μπαμ αυτό. Κάνει τα πολύ βασικά και αυτά κάτω του μετρίου. Κακη εμπειρία και με τις φώτο καμία σχέση. Μόνο λίγο ωραίο κωλο τπτ παραπάνω. Παμε για άλλα...
Escort Answer:
πραγματικά πρέπει να κάνετε μια εξέταση, να φορέσετε γυαλιά, η όρασή σας δεν είναι καλή, αν δεν έκανα τη δουλειά όπως θα θέλατε, επειδή δεν ακολουθήσατε το συμφωνημένο vom.
δεν πιστεύω ότι αυτός ο κύριος, αυτός είναι πολύς.
31-01-2020 Müşteri: Nikosnikos111182
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-30
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
A true 10/10 . Absolutely stunning, super passionate, energetic, very positive, very skilled with blowjob 10+minute non stop),amazing deep French kissing, very active in sex, will do everything you ask her to please you. I 100% recommend Linda, her service is rop class, worthy every single cent !
31-01-2020 Müşteri: ioannina
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Yanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-18
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:O kız değil
Εχω γραψει ξανα κριτικη για αυτην την κοπελα αλλα κατεβαζουν το προφιλ και φτιαχνουν αλλο για να μην φαινινται οι κριτικες , μην χαλατε τα λεφτα σας. καμια σχεση με τις φωτο . χαλια μαυρα . δεν σεβονται τα χρηματα μας .
Escort Answer:
Dear you are animal . You write everytime fake review because I send you outside. Inside my account I have my recent ( selfi) photo. My pictures verified by administration from escortnews.eu. So be man stop write fake review ????❤
31-01-2020 Müşteri: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Aharnes
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-30
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
δεύτερη φορά με την Μαρίνα, αυτήν την φορά με επισκέφτηκε σπίτι.
ήπιαμε το κρασάκι μας , και περάσαμε ξανά μαζί μια ευχάριστη ώρα
κοριτσάκι μου θα τα ξαναπούμε , όταν ξανά έρθεις στο νησί.
antonio ❤️ ❤️ ❤️ .
30-01-2020 Müşteri: Nikosnikos111182
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-29
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Wow super sexy hot baby! Better than the photos. I spent one hour with her and I want more. Her blowjob is from other planet . Perfect body amazing ass . True fantasy... I will meet you again baby. Strongly recommended!!!!
29-01-2020 Müşteri: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-29
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ωραίο κορίτσι με ωραίο σώμα , ωραίο στήθος , πολύ καθαρή, πολύ επικοινωνιακή, με φοβερό χαμόγελο
μιλάει αγγλικά, αρκετά καλά.
σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της.
έχει επιδερμίδα βελούδο, και ζουμερό κορμί
καλό στοματικό και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα.
Πέρασα μαζί της , μια ευχάριστη ώρα και πολύ ηδονή!
κοριτσάκι μου θα τα ξαναπούμε σύντομα σίγουρα.
antonio ❤️ ❤️ ❤️

29-01-2020 Müşteri: eleniok
: 0.5
: 0.5
: 1.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-22
Ücret:€ 140
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%50 Photoshop'ta düzeltilmiş
To mpazo tou eona makria sketi mapa teleios. petamena lefta angryangryangry........................
29-01-2020 Müşteri: getupTrin
: 6.0
: 6.0
: 3.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-27
Ücret:€ 160
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Almost I could not recognize the girl.
So i believe the photos was not recent and had some Photoshop.
she was very passive during our meeting and beside that English was basic..no communication at all
Escort Answer:
Dear Thank you very much for your review. You give me good idea for put my recent photo ( selfi) . For people can "recognize" me. Because most of man say I'm better then my photo. And had very nice time with me, you can learn this from my other review .
Thank you for your time ❤
29-01-2020 Müşteri: Subversive
: 7.5
: 1.5
: 3.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-28
Ücret:€ 180
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Maia looks like her pictures but the service was mechanical (CBJ) and hurried. She only speaks Portuguese so communicating was difficult. I would not recommend.
Escort Answer:
Honey, I do what I can to give a moment of great pleasure, I'm sorry you didn't like it. Kisses
29-01-2020 Müşteri: nicpd
: 10.0
: 8.0
: 7.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-28
Ücret:€ 130
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Εμφάνιση 10: Τι κορίτσι!!!, υπέροχο πρόσωπο και σώμα, φυσική και μικρόσωμη! Φυσική ομορφιά, δεν βρήκα τίποτα τεχνητό πάνω της. Ούτε τατουάζ παρατήρησα πράγμα σπάνιο στις μέρες μας.
Πολύ μου άρεσε αυτό! Ελπίζω κορίτσι μου να παραμείνεις φυσική όπως είσαι!

Υπηρεσίες 8: Είναι ευγενική πολύ φιλική και γλυκιά. Ήμουν πολύ αγχωμένος και ενώ δεν είχα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ, όμως κατάφερε να με χαλαρώσει με το χαμόγελό της και το μασάζ. Ίσως το μόνο μου παράπονο ήταν ότι δεν είχαμε φιλιά στο στόμα,
αλλά ίσως να μην της αρέσουν τα γένια μου. Δεν ρώτησα.

Επικοινωνία7: Υπολογίστε περισσότερο στη γλώσσα του σώματος και στην τεχνολογία, όμως είναι κάτι που περίμενα μιας που έχει λίγα αστέρια στο προφίλ της στην Αγγλική Γλώσσα. Αν ξέρετε λίγα Ιταλικά ίσως να είσαστε πιο τυχεροί.
Συνοψίζοντας πέρασα πολύ καλά μαζί της, Το σεξ ήταν αργό και απαλό, και το απόλαυσα, όπως νομίζω και εκείνη!

Ευχαριστώ πολύ Μαρία, θα χαρώ να σε ξαναδώ!lovelovelove
27-01-2020 Müşteri: petros
: 8.5
: 8.5
: 7.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-09-02
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Συνάντηση από όταν ήταν στο γραφείο.
ημερομηνία τυχαία δεν θυμάμαι.

Πολύ καλό μουνί αν αφαιρέσετε την λάμψη των φώτο. ελαφρώς πιο γεμάτο αλλά όχι χοντρη. για τα γούστα μου όμορφη με ωραίο γεμάτο κορμί.
Ελαφρώς αμήχανη και όχι απόλυτα ενεργή αλλά αξίζει να παρθεί και να ξαναπαρθεί.
ευγενική καθαρή όντως με μπάσα φωνή που δε με ενόχλησε και κωλάρα..

Θα ξαναπάρω και τώρα που είναι ανεξάρτητη
Όποιος πάρει σίγουρα δεν θα χάσει για μένα
Escort Answer:
Thank you for your feedback, I will be glad to meet again)
26-01-2020 Müşteri: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu Kerkira
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-26
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Olga is an angel. I had a perfect gfe and we even had a shower together. I almost fell in love with her and i will definitely see her again winksmile
26-01-2020 Müşteri: zeropro
: 7.5
: 8.5
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-26
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Απρόσμενα συμπαθητικό κορίτσι, συζητήσιμο και ενεργό στα καθέκαστα. Πέρασε όμορφα η ώρα με τις κλασσικές 2 βολές. Πίπα με καπότα γιατί δεν παίζω ακάποτο γενικότερα. Ευχάριστη έκπληξη σίγουρα σε σύγκριση με τις υπερκτιμημένες και κουρασμένες "μοντέλες" που έχουν κατακλύσει τον τόπο και δεν ανταποκρίνονται καν στις φωτογραφίες που αναρτούν. Απορώ πως περνάνε εγκρίσεις και verification. Ισως τη ξαναδώ αν προλάβω.
25-01-2020 Müşteri: panos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-25
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Μια υπέροχη συνάντηση μετα απο πολυ καιρό!Ειναι Πανέμορφη με τέλειες αναλογιες κ πολυ ευχάριστη κοπέλα.Οι υπηρεσίες τηςάψογες γι αυτο της βαζω σε ολα 10/10.Θα την ξαναδω σύντομα!
25-01-2020 Müşteri: Invisible_1976
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-23
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Συνάντηση με την κοπέλα Σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα.
Καλαίσθητος και πεντακάθαρος χώρος.
Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε η πόρτα Αφού με υποδέχτηκε φορώντας μία μαύρη μεταξωτή ρόμπα ανοιχτή και μικροσκοπικά εσώρουχα τα οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν το πολύ ωραίο θηλυκό σώμα της.
Σώμα γυμνασμένο με πολύ ωραίες καμπύλες
Μιλάει άπταιστα ελληνικά και ακόμα πιο καλά μιλάει τη γλώσσα του σώματος...
Εξαιρετική εμπειρία με καλό social time πολλά φιλιά και πολύ δυνατό σεξ...
κορυφαία στιγμή το doggy style με το οποίο τελείωσα Πάνος τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της
Πραγματικά άξιζε κάθε ένα από τα 200 ευρώ του ραντεβού μας
φεύγοντας Είδα και τη φίλη της και ίσως μελλοντικά δοκιμάσω ένα τρίο μαζί τους
25-01-2020 Müşteri: Mixail
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-25
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η φαντασία μου έγινε πραγματικότητα μόλις αντίκρισα γλυκιά Αλισον με την θετική ενέργεια και το χαμόγελο της. Με έκανε δικό τις. Και αφού ξάπλωσα με μου είπε άσε με να σε κάνω να με θυμάσαι πάντα. Ειλικρινά φίλοι ένοιωσα αυτό που λέγετε ηδονή. Ο γιατρός του έρωτα... Να ξέρεις Αλισον θα είμαι σύντομα κοντά σου.
24-01-2020 Müşteri: inall
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-11-08
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Angelica.. is the best.

She is a very attractive lade and for sure she is enjoying sex. Girlfriend experience 100%! Kisses babe... I will meet you again for sure.
24-01-2020 Müşteri: Mr X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-15
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
i have met with Vlada many times in the past, even when she was working as an agency escort.
She is very beautiful tall girl with a sexy body and a great smile. Definitely she is one of the best escorts i 've met out there. Wish her English improved more so we could have more fun in the social time break.

I surely recommend her !
Kisse Mr X
Escort Answer:
Honey, thank you very much for your feedback. I'm happy!!!❤❤❤
24-01-2020 Müşteri: petros
: 7.5
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-23
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Συνάντηση με την κοπέλα στο διαμέρισμα της.
Καθαρό όμορφο .
Είναι η κοπέλα τον φωτογραφιών αλλά με ίσως λίγα κιλά παραπάνω σε κοιλιά. Κοντή μπαμπάτσικη αντέχει τα κωλοσκάμπιλα, γαμιέται δυνατά μιλάει στο γαμήσι. Δάχτυλα μπρος πίσω ΟΧΙ.
Τελείωμα στο στόμα όχι.
Πέρασα καλά, γαμηθήκαμε ωραία μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες αλλά στα 130 - με 150 θα ήταν πιο value for money κατά την γνώμη μου.
Για επανάληψη δεν με τρέλανε και σε αυτά τα λεφτά ώστε να ξαναέχουμε .

Τελική άποψη Θετική (δεν τα κλαις)
Ευχαριστώ
Escort Answer:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την κριτική, το να είναι κάποια γυμνασμενη δεν είναι μπαμπατσικηα ούτε χοντρή..καλή συνέχεια!
23-01-2020 Müşteri: Asteri1
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-14
Ücret:€ 450
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Sex is unique,personality is amazing,her skills...nothing to compare. I wander who the hell put 9 to her looks!!!!!!!
Her looks are penalized by the photos..she is 200% better in reality!
I don’t know what the system allows and honestly I don’t give a damn but she is a 20!!lovelovelovelovelove
Escort Answer:
Thank you very much bayb! I enjoyed also so much... I don't even know how the time flight with you !!!!! I really hope to see you again soon! Kisses!!!!!!!!!!!!!
23-01-2020 Müşteri: Hotgizmo
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-19
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ανασταίνει και νεκρό, βάζει τόση όρεξη και πάθος που δεν γίνεται να την γλυτώσεις, θές δεν θές θα σε ρουφήξει.
22-01-2020 Müşteri: Grecdxb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-19
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Top of the Top - Pornstar Experience!

Very passionate woman, for those they want a real brutal Sex experience, with an amazing massage. Agree with all the comments bellow, if you are not ready for brutal, please do not touch :)

Congratulation to the office as well for the perfect service!

See you soon BB
22-01-2020 Müşteri: ZEUS2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-19
Ücret:€ 900
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
A brilliant mind, a highly educated and intelligent girl with an outstanding personality, an explosive temperament but also sensitive and affectionate.
Very good communication, she has an excellent use of the English language.
I had a wonderful time with her.
I congratulate her and I express my deep gratefulness to her for offering me the most exciting escort service of my life.
The best girl I have ever met.
Sweet Evelyne,
Thank you cordially for accepting my invitation to meet you !
21-01-2020 Müşteri: odysseus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-19
Ücret:€ 500
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Εντάξει τα λόγια είναι περιττά. Η Βασούλα δεν παλεύεται καθόλου! 2η φορά που βρισκόμαστε και σίγουρα θα τα ξαναπούμε! Μιλάμε για ατελείωτη κάβλα το κορίτσι. Δεν σταματάει με τίποτα. Αυτό το κοίταγμα την ώρα που σε ρουφάει δείχνει καθαρά ότι πραγματικά γουστάρει να σε φτιάχνει. Παραπάνω λεπτομέρειες δεν έχει εδώ! Βαοσύλα μου σε ευχαριστώ!
18-01-2020 Müşteri: Ainstain69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-17
Ücret:€ 450€
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Λοιπον φίλοι μου τι να πρωτοπώ για αυτο το πλάσμα;;;Ειναι η δεύτερη φορά που την επιλέγω και μπορείτε να καταλάβετε το λόγο!!Η κοπέλα οπως παντα φοβερα ντυμένη χωρίς να θυμίζει καμια φθηνή escort!!Χαμογελαστη...πρόσχαρη και φυσικα στην ώρα της!!!Με θυμήθηκε αμεσως και φυσικα δεν αργήσαμε να ξεκινήσουμε!!!Φορουσε κατι καταπληκτικά εσώρουχα οπως στις φωτογραφίες της!!!Πεντακαθαρη οπως και την προηγούμενη φορά με την πιο τέλεια επιδερμίδα που εχω δει σε γυναίκα!!!Βαθια και υγρή πίπα με το βλέμμα της καρφωμένο επάνω μου!!!Δεν άργησα να τελειώσω στις βυζαρες της!!!!Δεν έχασα χρόνο και πηγα στο δεύτερο γύρο.μπήκαμε στο τζακούζι οπου πιναμε την σαμπάνια μας και μου έκανε τα κόλπα της...(χορό...φιλακια...ύπουλα πιασιματα κάτω απο το νερό)!!!!Την έβγαλα στην άκρη του τζακούζι και την εγλυψα παντού!!!Και της έριξα και λιγο σαμπάνια στο ροδοκόκκινο μουνακι της!!!Περασαμε στο κρεβάτι...πολυ ενεργητική με εναλλαγές!!!Της αρέσει στα τέσσερα και βγαζει μια κραυγή οταν ειναι να τελειώσει απιστευτη!!!Εκει τελειωσα και εγω στο σκουφί μου φυσικα!!!Και εκει που λέω ολα τελείωσαν.μου ζητάει την άδεια να παει στο μπάνιο για 5 λεπτά αφου πήρε μαζι της την τσάντα της και μου είπε πως με περιμένει μια έκπληξη!!!Και καθως περιμενα με ανυπομονησία τι να δω;;;;;;Βγαίνει έξω με....καλύτερα να μη σας πω!!!Ευχομαι να το ζήσετε!!!Θα πω μονο πως θα καυλωσετε μονο και με την ιδέα και σιγουρα θα νιώσετε πως εχετε δίπλα σας μια πορνοστάρ!Σε ευχαριστω πολυ κούκλα μου για αυτη την έκπληξη και για ολο τον χρόνο που είχαμε μαζι!Θα τα ξαναπούμε σιγουρα!!!Τα φιλια μου!
18-01-2020 Müşteri: johnieret7
: 9.5
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kavala
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-19
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
what to say about this Angel? fantastic face,body,great natural tits,best blowjob i ever had! great at bed willing makes you every fantasy you have! she welcomes you with a big smile,very funny,make great conversation a real gf experience. i will sure meet her again!
Escort Answer:
Thank you my baby ) kisses
17-01-2020 Müşteri: JORGE
: 4.5
: 6.0
: 6.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-07-01
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Meeting point at Marousi date not real

What can we say. average service not adequate to the price she requests :sadsadsadsadsadsadsad:
Escort Answer:
Hi, are you shure meet Me?
1hour with me cost 170e !
Never haw 140
17-01-2020 Müşteri: Frolo
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 min
Buluştuğu tarih:2020-01-16
Ücret:€ 0
Öpüşme:x
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:O kız değil
I was very lucky that i miss her tour the last summer in Crete! But i wasn't so lucky this time... If you expect to see a beautiful lady ...be prepared for a shock! The pictures does not reflect the negative surprise you are going to have. It's another girl!

Meeting was at the usual hotel in the center of the city that most girls provide their services there. With the same name as in Heraklio. Once the door opened I couldn't believe in my eyes !! I was expecting a beautiful lady and i saw a woman (maybe?) that i wouldn't fuck even if she gave me 170 euros! I left so quick as if i was a roadrunner and a coyote was after me! You could see the aerodynamic cloud !
Tall yes, blonde yes...but without an athletic body, without a nice face. The room was clean though...

Its everyone's right to say what he feels...so I feel that most reviews come from her promoter or her or from blind people! After my experience, I cannot understand how she has so good reviews. It's one of the life's mysteries !
Escort Answer:
HA HA HA !!!!! You are men who use drugs and drink alcohol ! You are dirty person , Malaka! You are maniac! You want to broke my work write me this review because I pick up you because you NO pay , you want to have free service! You close the door! And only security help me to go out! You are very bad and you person FROM BLACK LIST! Girl !!! BE CAREFUL!! I SENT you number POLICE because you attack me here!!!!!!! You are DANGEROUS!!! You make new profile and add this again!!!! All my client who know me they NO believe YOU !!!! I am beautiful, sport , natural breast !!! BUT YOU NO See me NAKED!!! And wrote this all liar!! Add more - and I give your number police men !!!
17-01-2020 Müşteri: male41
: 4.5
: 3.0
: 3.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-20
Ücret:€ 170
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%50 Photoshop'ta düzeltilmiş
Very average girl...she does not like what she does...so you better save your money for another girl. Totall waste of time and money!!! If i had the option i would never meet this rude lady again
Escort Answer:
Very interesting.Haw could you meet me 20/11 in Larisa? Beacose i arrived to Greece in Athens 24/11
I've never been to LARISA !!!!
I was in Athens !!!
Did you mistake me for someone else?!
DO YOU NOW ME? Certainly Not!
It's sad to write this nonsense !!!
17-01-2020 Müşteri: SolaLuna
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-03
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
10 εννοείτε
Περάσαμε 2 όμορφες βραδιές παρέα
Φιλική ερωτική χαλαρή με όλα
Δεν μου έφτασε η πρώτη ήθελα να κα την επόμενη αχαχα
Θα μπορούσε βέβαια και καλύτερα αλλά 10 το κορίτσι

16-01-2020 Müşteri: Johnn6
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-12
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ότι και να λέμε είναι λίγα όταν μια κούκλα σου ανοίγει την πόρτα και είναι 1.90 βάλε και το τακούνι.. Η κοπέλα είναι ότι βλέπεις ξεκάθαρα το μόνο που θέλει είναι να σε κάνει να περάσεις τέλεια το το προσπαθεί με όλο της το είναι αξίζει ξανά και ξανά wink
16-01-2020 Müşteri: kasper
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-15
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I really like sports and active girls and Angelina is just such an Angelina Thank you very much for the time spent with you. You are a very beautiful girl. I have been meeting you for the first time and I hope to meet again. Sex with you was amazing. You are beautiful. You are very communicative and very polite be huge to you Be happy and see you soon I love you kiss
Escort Answer:
My bb ) I love you thanks a lot ) wait you for next time kisses
15-01-2020 Müşteri: Korlash
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-14
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Mila is a great GFE! This was our second meeting and after welcoming me, we passed straight to action. Good kisser, great blowjob, active in sex. She enjoys what she is doing and she is a really joyful person. Easy to communicate because she speaks Greek. Definitely one of the best escorts. I will meet her again because I had a great time with her.
Kisses honey!
15-01-2020 Müşteri: mgerke
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-14
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I am surprised to see no reviews here. This girl is just WOW ! Whenever I have the chance to see her, I do my best to do so; incall or outcall. She is a serious sex-goddess. She knows exactly what to do and how to do it. Her English is perfect and it is fun to be with her.
14-01-2020 Müşteri: Vasilakos
: 5.5
: 2.5
: 5.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-04
Ücret:€ 140
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
guys ,she dont worth...is not give u something intresting,.sex with boring from her side..is start to make sex and after 5 minutes is ask you to stop and take you blowjob...noting intresting
13-01-2020 Müşteri: Ainstain69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-12
Ücret:€ 500
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Meeting with this beautiful lady in luxury hotel!!!She came on time with big smile!We took our drinks and we talk!The lady is very smart and makes you feel very comfortable!After 15 minutes average I told her to take out her clothes easy easy as I was drinking my whiskie!Amazing striptese skills and when she looks at you you want eat her all!!!Her breasts are from silicone but very soft and it is not easy to understand!!!We gave our kisses and she took out my clothes also and easy easy we went to shower!!!Her blowjob absolutely amazing and I believe that she is enjoying this too much!!!Her skills professional!!!After I ask her to go in bed in doggy style and I was licking her from behind!!!Very fast she came wet and ask me to fuck her!!!Sex was passionate and brutal at the same time!!!It is like you have your girlfriend in bed with super skills!!!she makes a perfect scream when she is finishing that makes you to fuck her more!After a little I ask her to come in her mouth.she sucked me out every drop!!!Second round and makes me this perfect blowjob again...in 3 minutes I was ready and she asked me to put it in her ass!!!ooooo what a feel..Her ass amazing and tight and she was screaming from plessure!!After some minutes she told me that she wants my cum on her tits.I finish on them and she was playing with the cum like pornostar!!!we went both shower and after that inside the jacuzzi with our drinks!!!After a little chat she came on me and was kissing me and ask me to lick her...at the same time I was playing with the back door and started screaming from plessure again and become wet!!!Guys I said already many things.this girl is like coming from a fairytale!Excellent ...fabulous!!!One hour is not enough boys...for sure..trust me!!!Respect her and talk to her polite and you will have an amazing rantevou!!!This lady is highly educated and whatever she does or tell you is like you have your girlfriend on your bed!!!Thank you very much baby for this fabulous time!!!I hope see you soon!!!kisses!!!
13-01-2020 Müşteri: jomi2001
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:5 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-06
Ücret:€ 1200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ημουν πολυ χαρουμενος που ειδα οτι η eveline επεστρεψε στην Αθηνα! Για περισσοτερο απο ενα χρονο ελεγχα την σελιδα αλλα δεν υπηρχαν νεα της. Πιστεψα οτι δεν θα ξαναεμφανιζοταν , αλλα ξαφνικα ειδα οτι ειναι παλι στην Αθηνα.
Συναντηθηκαμε σχεδον αμεσως . Και μαλλον ημουν ο πρωτος της πελατης για αυτην την περιοδεια (τουλαχιστον ετσι μου ειπε). Τι να πω , τον περασμενο χρονο δεν ημουν στο "σπορ" για πολλους λογους αλλα ο κυριος λογος ηταν οτι δεν ειχα διαθεση για οποιοδηποτε κοριτσι ειδα στο site. Τα πραγματα εχουν αλλαξει στην Ελλαδα και συνεπεια εχει να αλλαξει και η ποιοτητα των κοριτσιων.Τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει αλλη κοπελα στο επιπεδο της ουτε σχεδον κοντα. Η eveline ειναι ενα κοριτσι το οποιο κρατα το επιπεδο της να μην πω οτι ειναι και καλυτερη τωρα. Ειναι μια ESCORT με την πραγματικη εννοια της λεξης. Και μου το απεδειξε και στην συναντηση μας για μια ακομα φορα. Νομιζω οτι ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απο σχεδον ολα τα κοριτσια. Με εκανε να αισθανθω βασιλιας με ολη την σημασια. Και νομιζω οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να καταλαβει την διαφορα μετα απο μια συναντηση με την eveline.
Δεν λυπαμαι τα χρηματα που εχω ξοδεψει επειδη τα συναισθηματα ειναι ανεκτιμητα και σου δινει απιστευτη ενεργεια. Ξερει τι ακριβως θελει ενας ανδρας και το προσφερει απλοχερα θελει να σε ικανοποιοισει στον απολυτο βαθμο. Το τελευταιο λοιπον που σκευτομαι ειναι το οικονομικο.Ειναι για μενα best of the best. Φιλια πολλα γλυκεια μου και ευχαριστω για τις απιστευτες στιγμες που μου χαρισες. Θα τα πουμε πολυ συντομα παλι.
13-01-2020 Müşteri: STEEL DOCOP
: 9.5
: 8.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-12
Ücret:€ 170
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:O kız değil
First of all the real photos of her are those without the face. However, she is very beautiful and she has a great fantastic shaped and fit body. For me she looked very alike to Maria Sharapova! ☺ She also has a lot of beautiful tattoos which i found very very sexy! Angel knows how to have good sex and how to please her client!(she gave me a very relaxing massage!) However, it seemed to me that she didn't want to be kissed, licked or anything like that... So i wouldn't suggest her to someone who wants to have a gfe. (Sorry baby but that's what i felt... ????) However, i would defenitly suggest her to someone who wants to have good sex with a pro who knows her job very well and for sure will leave her client pleased! ????
Escort Answer:
Thank you bb )) many many kisses ! You know me!! Thank you a lot! I wait you always )