Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


19-02-2020 Πελάτης: mikele
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-15
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η ημερομηνια ειναι τυχαια..

Εχω βρεθει 2 φορες με αυτη την εξαιρετη κοπελα. Ειναι πολυ επικοινωνιακη και εξαιρετικη επαγγελματιας. Υπεροχο φυσικο στηθος που λυγιζει καθε αντρικη αντισταση..και χαμογελο που λυγιζει τη δικη μου υποσταση.
Στα του αγωνα θα αναφερω οτι γενικα ειμαι λατρης του GFE και η κοπελα αυτη μου εδωσε αυτο ακριβως που ζητουσα..
Αισθησιακη προσεγγιση..υπεροχο στοματικο ο ενας στον αλλο και εκτονωση που αλλου??
Πανω σε αυτο το υπεροχο στηθος..
Συστηνεται ανεπιφυλακτα...10/10 σε ολα

ο οδοντιατρος απο τα χανια..
Escort Answer:
Amesos se thimithika pios...! Euxaristo poli gia to review kai elpizo na ksana vrethume otan the katevo Chania! Filakia polla!
19-02-2020 Πελάτης: Invisible_1976
: 9.5
: 5.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-14
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Συνάντηση με την κοπέλα μετά από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο.

Οι φωτογραφίες είναι αρκετά επεξεργασμένες χωρίς να υπάρχει λόγος αφου κοπέλα είναι πολύ όμορφη αν και με αρκετά περισσότερα κιλά

Θέλει να ικανοποιήσει τον πελάτη και να παρέχει GFE κάποιες στιγμές ομωςυπερβάλλει στις αντιδράσεις της με αποτέλεσμα να φαινεται ότι είναι προσποιητο.

Αδικεί τον εαυτό της γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι ένα κορυφαίο escort
19-02-2020 Πελάτης: STEEL DOCOP
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-18
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Sonya is a fantastic girl and she totally deserves a good review. Not only because she makes you feel comfortable and she does her best to satisfy you, but also because she is a great company! And her looks! WOW! She is B E A U T I F U L ! ! ! Whatever i write for this girl will never be enough. You should meet her and find out on your own what kind of girl we are talking about... She is totally rare and precious! Like a living diamond! ♥️????❤️
17-02-2020 Πελάτης: FAXYOU
: 5.5
: 8.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-07
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
αδύνατη και πανύψηλη. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές αλλά όταν ήταν 10 χρόνια νεότερη ίσως και παραπάνω. έχει εξωτική ομορφιά και είναι καλή στην επικοινωνία. Πρόθυμη στον αγωνιστικό τομέα αλλά νομίζω κολλάει τα τελευταία ένσημα για την συνταξιοδότηση
17-02-2020 Πελάτης: fabien66
: 3.0
: 1.5
: 6.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:25 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-13
Κόστος:€ 0
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Mtg failed miserable due to her inability to break the ice, start some chatting and make the client feel relaxed. She thinks too high of herself, has a major behaviour problem and considers that all customers will faint just from looking at her (nice body) and admiring her. I must note that she gave back my money, so zero cost for this unfortunate meeting that neven consumed.
Escort Answer:
hello my dear customer...In this site you write the half truth that I return your money...I never ,and never dismiss a client..but in your case was very different..Any question I asked to you(to break the ice between cliend and proffesional)you answer me with a question.this was very tired. this is very sad that I miss my time with you so in that case I return your money because I understand when a human was very huge problem(and I don't mean in your mind but your behavior .. you didn't tell the truth.you were very strange man..all the time you told me about the others girls like I knew them and I want to know about your appoitment.I didn't want you as a cliend I told you in the door you don't remember that?that's why I return your money.because I am proffesional and when a client is so strange like you I prefer to have my time and don't break down my psychology..its so pity that I told you that you never call me again because I will block your number...you remember things about our appointment you don't want to think that I return your money because ALL THESE ..so I am profeesional in 100% and you in my career were the third man I break down and return the money..i hope to your next appointment with another girl to stope talking her about the other girls.you are 45 years old, please grow up in your mind..


Thank you
Tania xx
15-02-2020 Πελάτης: tsbang
: 10.0
: 10.0
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-15
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Monike is a gorgeous, tall transexual. Very beautiful eyes, great body. Her ass is as nice as you see in the pictures and she has great skin. Her face, equally pretty. She smelled nice. I washed up, and we went to bed. I liked her kissing a lot. It was like I was with my gf. As advertised. We did 69, then I fucked her missionary. Then we changed to doggy style (A cuatro as she said). Every position change we did a condom change as well. I came in her ass like that. A little bit of cuddling, tried to communicate, but she doesn't speak much english. It's ok. There's always the body language. Second round 69, then she got on top of me, and she came on my belly while riding my cock and rubbing hers. Condom change and we did the mutual masturbation thing where you rub two cocks together, and I came like that. I don't know how she would be in the active role, but for passive, it's worth it. It was a fucking great experience. 150 euros well spent. Totally would go again. She has a welcoming personality, I liked her laugh, and the place was nice. Renovated. She didn't complain about anything. She didn't say no to anything I asked her. She seemed to enjoy it. Even if it was an act, who cares. Professional. I wish we could have a conversation in english though. Oh well.
14-02-2020 Πελάτης: STEEL DOCOP
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-13
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Polina is a fantastic girl. Very very sweet, beautiful, smiling and with good knowledge of English. She is ideal for those who like gfe. She is very clean and she smells really nice. I really enjoyed our meeting! Thank you Polina! I wish the best for you!♥️????
13-02-2020 Πελάτης: GeorgeKara
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-10
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Δεύτερη φορά που συναντιόμαστε με την Άλεξ… εντάξει η κοπέλα τα σπάει, είναι υπέροχη και απίστευτα σέξι. Εντυπωσιακή όπως πάντα, με όρεξη, απολαυστική πίπα και εναλλαγή στάσεων όλη την ώρα. Τελείωσα 3 φορές. Δεν είπαμε αντίο.. θα τα ξαναπούμε εννοείται!wink
Escort Answer:
Thank You
13-02-2020 Πελάτης: MattA
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-07
Κόστος:€ 150
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Had the pleasure of meeting with Roberta in a hotel room. After a brief shower, took the time to worship her big soft titties and rapaciously eat her pussy. Then she proceeded to a nice blowjob while I keep constantly fondling and playing with her fun-bags.Then put some oil on her titties and proceeded to a heavenly few minutes of titty-screwing her big and soft tits. Didn't want to finish too soon, so asked to proceed to fucking. First round ended with me unloading on her big titties when I couldn't hold anymore after several minutes of fucking her hot pussy.
After a few minutes of rest, another session of amazing blowjob and titty-screwing, which ended with another load spilled on the boobs.
For an incurable big-boob fetishist like myself, Roberta was nothing less than a dream come true. Another meeting can't happen soon enough!
Escort Answer:
Thank you so much and I'm glad to hear you had a good time with me! Kisses!❤
12-02-2020 Πελάτης: georgeflorinios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-11
Κόστος:€ 90
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Συνενόηση με το γραφείο άψογη όπως πάντα. Η κοπέλα μιλάει άψογα αγγλικά και δεν ξέρω γιατί έχει βάλει μόνο 2 αστεράκια. Καταπληκτική και πανέμορφη παρουσία με κορμί μπαλέτου. Ηλικία γύρω στα 30+. 'Ομορφη ρωσοφατσούλα, σχετικά αδύνατη, με ανάστημα γύρω στο 173. Απίστευτος κώλος ειδικά στα τέσσερα. Απίστευτα πόδια με ακόμα πιο απίστευτα δακτυλάκια!!! Πολύ χαμογελαστή, ευδιάθετη με τρελή όρεξη για sex!!! Γενικά με έκανε να αισθανθώ οικιότητα και μου έβγαλε τρελές γκάβλεςlove
12-02-2020 Πελάτης: Giannis10
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-10
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Βράδυ μετά από συνάντηση με φίλους δεν ήθελα να τελειώσει η βραδιά και επειδή στο παντελόνι μου ένιωθα κάτι να είναι ανήσυχο κλείνω ραντεβού με την anni μιας και με έφτιαξαν οι φωτογραφίες της.Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της με ένα πολύ ωραίο μαύρο φόρεμα και μαγνητικό βλέμμα.Ωραία ματιά, περιποιημενα ακρα,χειλαρες τούμπανο που τις ένιωσα με το πρώτο γλώσσοφίλο.Βουρ για μπάνιο και οι δύο και μεταφορά στο κρεβάτι όπου ξεκίνησε ένα αισθησιακή παιχνίδι από μέρος της με σωστό ρυθμό,να ξέρεις τι να κάνει για να σε κάνει τούμπανο. Εξαιρετικό στοματικο και πολύ διάθεση για να με κάνει να περάσω καλα και έτσι και έγινε. Μια πολύ ευχάριστη ώρα που θα ήθελα να μην τελείωνε αλλά θα ξαναεπαναληφθει σίγουρα. Μπράβο σου μωρό μουfellow
10-02-2020 Πελάτης: mikespike
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-08
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Among the best girls i ever had..polite natural beauty made me feel like a rock star..the best choice for lonely nights. Made mine vacation in Greece to have a very nice memory..a big thank you for your services
10-02-2020 Πελάτης: Statham123
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-02
Κόστος:€ 340
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Τι να πω για την Alex.Η κοπέλα είναι ο ορισμός της καβλας.Πεντακαθαρη,με πολύ σέξι εσώρουχα και κορμάρα.Θελει να σε κάνει να περάσεις καλά και της αρέσει να γαμιεται.Κοριτσαρα μου θα σε ξαναδώ σύντομα όταν ανέβω Αθήνα!!!
Escort Answer:
Thank You
10-02-2020 Πελάτης: nt321
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-07
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η Allison είναι από υπηρεσίες το καλύτερο escort-cg που έχω προσωπικά πάρει..μιλάει ελληνικά μια χαρά, είναι φιλική και κάνει το παν για να σε ευχαριστήσει.

Από σώμα είναι λίγο κοντούλα, αλλά κατά τ΄άλλα είναι τούμπανη με καυλόφατσα..το σώμα της είναι πέτρα τελείως!χέρια, στήθος, πόδια, κώλος όλα πέτρα!

Στο σεξ συμμετοχή φοβερή και τα κάνει όλα, ότι της ζητήσεις. εγώ δύο γύρους μαζί της με ενδιάμεσο μασάζ και στο τέλος μπανάκι μαζί.

Την συνιστώ ανεπιφύλακταfellow
10-02-2020 Πελάτης: Oshepharun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-27
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τι να πρωτοπεί κανείς για την Olya DD... Την έχω πάρει κι άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά κάθε φορά μου φαίνεται καλύτερη. Οχι εμφανισιακά, επειδή η ηλικία δυστυχώς δεν κρύβεται, αλλά στην όλη συμπεριφορά της - τόσο στο σεξ, όσο και... στα διαλείμματα. Για τις υπηρεσίες της, τα ξέρετε όλοι. Απλά, αυτή η γλώσσα της είναι κυριολεκτικά απο άλλο πλανήτη. Δεν ξέρω πώς ακριβώς το έχει καταφέρει αυτό, αλλά μιλάμε για εμπειρία άλλου επιπέδου, που άλλες μικρότερές της περνάνε και δεν ακουμπάνε. Ας με συγχωρήσει για τις βαθμολογίες στην εξωτερική εμφάνιση - θέλω να είμαι ειλικρινής. Αλλά επειδή αυτό που μετράει πάνω απ'όλα είναι η συμπεριφορά, η Olya DDανήκει στην κατηγορία "δεν το χάνω με τίποτα" και, ειλικρινά, θες να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά και ξανά!
08-02-2020 Πελάτης: Louka
: 5.0
: 0.5
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-08
Κόστος:€ 90
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Παιδιά μακριά η κοπέλα δεν κανει με δέχτηκε 20 μετά από το ραντεβού και με το που μπήκα στο δωμάτιο αντίκρισα ένα χάος το κρεβάτι είχε εμφανή λεκέδες ήταν σουρωμενη και εκλεγε γιατι από ότι μου είπε ο προιγουμενος δεν την φέρθηκε καλα είπα να κάτσω πήγα να κάνω ντουζ και στην λεκάνη είχε πεταμένα χαρτιά με με αίμα το κακό είναι ότι έκατσα και συνέχισα δεν τελείωσα ποτέ δεν κανα με sex παρά πατούσε πλήρωσα και σηκώθηκα το γραφείο δεν μπορούσε να κανει κάτι δεν έχω παράπονο εντάξει τα κορίτσια στο τηλεφωνικό κέντρο, αλλά η κοπέλα τραγική μακριά μακριά. Το κοριτσάκι ήρθε εδώ για να μας κοροϊδέψει.
08-02-2020 Πελάτης: Teo1969
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1h min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-28
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I know Victoria for some years and all I have to say is that she is a fantastic girl. She is a a tall sexy godess and if you treat her with respect she will give back 10 times more. Her absolute priority is to offer great sex and great time to you. Doesn't look at the time nor the mobile phone when she's with you. Her looks are amazing (her boobs are to die for) and her services even better. Every time I see her I have a stupid smile of satisfaction for at least another day. Don't miss out on her but be advised, she's highly addictive!
08-02-2020 Πελάτης: Niko62
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-06
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The new year should start beautifully and began with a sensual erotic meeting with that beautiful smiling and explosive girl.
I will not say but because I have told many times before any other time that it brought me a burst of eroticism and passion
Every time is better and better and the girl is a fire
until to the next Amarella
07-02-2020 Πελάτης: ilias8383
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-07
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΙΣΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
Escort Answer:
Thank you bayb. Was very nice meeting you and I would like to see you again! Kisses
07-02-2020 Πελάτης: Korlash
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-05
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η Nancy είναι μια κοπέλα όμορφη αλλά αδύνατη, για όσους γουστάρουν τις μικροκαμωμένες είναι ιδανική περίπτωση καθώς την κουμαντάρεις άνετα. Πολύ καλό GFE, παθιασμένα γλωσσόφιλα, υγρή πίπα, προσφέρει και γλυφοκώλι. Στα του σεξ είναι ενεργή και τα πίνει στο τέλος. Δεν με έπειθε αρχικά αλλά τα σχόλια που διάβασα με έκαναν να τη δοκιμάσω και τελικά δικαιώθηκα! Αν ξαναέρθει θα την ξαναπάρω.
06-02-2020 Πελάτης: Sexakiss
: 8.0
: 8.5
: 5.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-21
Κόστος:€ 180
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ. ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ .ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΓΛΩΣΑΣ.ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ .ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.
06-02-2020 Πελάτης: Sexakiss
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-05
Κόστος:€ 180
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΨΗΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ .ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ .ΜΙΑ GFE ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΥΣ ΜΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΓΕΜΙΣΤΡΑ ΦΡΕΣΚΙΑ .
05-02-2020 Πελάτης: giorgos123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-04
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
την ρομπερτα την γνωριζω παρα πολλα χρονια μιας και εχουμε συναντηθει πολλεσ φορεσ και στο παρελθον.ειναι πολυ καλος ανθρωπος χαρακτηρας προσχαρη χαμογελαστη.στα του αγωνα απλα για μενα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.κανει οτι τις ζητησεις δεν λεει οχι σε τιποτα και στο τελος θα φυγεις με το χαμογελο στο χειλη.μεγαλο ατου το υπεροχο φυσικο τις στηθος που δεν χορτενετε με τιποτα.περιμενω ξανα με ανυπομονυσια το επομενο τις ταξιδι.
Escort Answer:
Ευχαριστώ φιλαράκι μού! See you soon!????
04-02-2020 Πελάτης: Kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-03
Κόστος:€ 450
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
Κοιταω τις φωτο και λεω δεν ειναι αυτη, εγω ειδα μια πανεμορφη ιταλιδα με πλουσιοτερο στηθος, ιδανικο σωμα και πολυ καθαρη. Στη μονη φωτο που συμφωνω ειναι αυτη που δειχνει την κωλοτρυπιδα της. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες αλλα συμφωνω με προηγουμενη κριτικη οτι απο σεξ και διαθεση ανασταινει και νεκρους. Προσοχη μπορει να σας ρουφηξει ως το μεδουλι. Φιλια wild cat (tiger), συνεχισε γλυκια μου αυτο που κανεις, θα κανεις πολλους αντρες ευτχισμενους. Πιστευω πως καπως ετσι ηταν οι εταιρες στην αρχαια Ελλαδα και στην αρχαια Ρωμη.
Escort Answer:
Thank you bayb!!! I really feel my job like a courtesan or a gheisa . You touched me with your comment..This because you knew I love history! Kisses Hope to see you again !
04-02-2020 Πελάτης: Asteri1
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-21
Κόστος:€ 550
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I ve been with Lola 4 times in a couple of months.
Every time is better!That girl is unique! Sex is unbelievable,social time something to remember,blowjob ...I cannot begin to describe...but what i like more...anal riming...she can easily take your breath away!!
I look forward to our next 4 times.
One hour is never enough!
Escort Answer:
Hi bayb, thank you for your comment. Unfortunately was not accepted by the site. I can see it , but the others no. However every Time it's lovely to meet you ! Kisses
04-02-2020 Πελάτης: salonikigr1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-02
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Poli kalo moro.aisthisiaki kai kavliara sex iperoxo me wraio kolo kai wraio poli kali pipa.
tha tin ksanaparw sigoura .ine apo tis kaliteres pou exw parei

03-02-2020 Πελάτης: jim19812009
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:45 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-01
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ότι και να πω είναι λίγο για την κοπέλα,απίστευτη γυναίκα 2 μέτρα με τα τακούνια ,εγώ που είμαι 185 μου έριχνε μισό κεφάλι+ ,κορμί πολύ ώραίο ,απίστευτος χαρακτήρας και απίθανο σεξ,ειδικά στην πίπα ήταν ότι καλύτερο έχω συναντήσει.
Δεν κοιταξε το ρολόι καθόλου και εφυγα απο το δωμάτιο στεγνός και περπατόντας με δυσκολία.είναι απο τις φορές που θα ΄θελες για κοπέλα μια τέτοια γυναίκα...απιστευτη σε όλα της...

Many kisses baby i miss you Dimitris AB- wink
03-02-2020 Πελάτης: Zen76
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-28
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι μία κοπέλα ξεχωριστή πανέμορφη στη δουλειά της πάρα πολύ καλή. Είναι ένας μούναρος απίστευτο στήθος βυζάρες τέλειες κολάρα τέλεια απίστευτα πόδια Το κορμητης μοσχομηρηζει μωρουδηλα .Η πίπα της ξεχωριστή πάρα πολύ καλή. Την ερωτεύεσαι σου γ***** το μυαλό
02-02-2020 Πελάτης: Ldy
: 6.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-01
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Excellent! The Lolita that comes out from the cinema. Amazing! Will meet again! She does everything as described, and she is the cutest girl. Love to suck these titties for ever!
01-02-2020 Πελάτης: fitness24
: 1.5
: 1.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-02-01
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
Παιδιά οκ η κοπέλα είναι πρωτάρα και αβγαλτη και κανει μπαμ αυτό. Κάνει τα πολύ βασικά και αυτά κάτω του μετρίου. Κακη εμπειρία και με τις φώτο καμία σχέση. Μόνο λίγο ωραίο κωλο τπτ παραπάνω. Παμε για άλλα...
Escort Answer:
πραγματικά πρέπει να κάνετε μια εξέταση, να φορέσετε γυαλιά, η όρασή σας δεν είναι καλή, αν δεν έκανα τη δουλειά όπως θα θέλατε, επειδή δεν ακολουθήσατε το συμφωνημένο vom.
δεν πιστεύω ότι αυτός ο κύριος, αυτός είναι πολύς.
31-01-2020 Πελάτης: Nikosnikos111182
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-30
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
A true 10/10 . Absolutely stunning, super passionate, energetic, very positive, very skilled with blowjob 10+minute non stop),amazing deep French kissing, very active in sex, will do everything you ask her to please you. I 100% recommend Linda, her service is rop class, worthy every single cent !
31-01-2020 Πελάτης: ioannina
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-18
Κόστος:€ 160
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
Εχω γραψει ξανα κριτικη για αυτην την κοπελα αλλα κατεβαζουν το προφιλ και φτιαχνουν αλλο για να μην φαινινται οι κριτικες , μην χαλατε τα λεφτα σας. καμια σχεση με τις φωτο . χαλια μαυρα . δεν σεβονται τα χρηματα μας .
Escort Answer:
Dear you are animal . You write everytime fake review because I send you outside. Inside my account I have my recent ( selfi) photo. My pictures verified by administration from escortnews.eu. So be man stop write fake review ????❤
31-01-2020 Πελάτης: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-30
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
δεύτερη φορά με την Μαρίνα, αυτήν την φορά με επισκέφτηκε σπίτι.
ήπιαμε το κρασάκι μας , και περάσαμε ξανά μαζί μια ευχάριστη ώρα
κοριτσάκι μου θα τα ξαναπούμε , όταν ξανά έρθεις στο νησί.
antonio ❤️ ❤️ ❤️ .
30-01-2020 Πελάτης: Nikosnikos111182
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-29
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Wow super sexy hot baby! Better than the photos. I spent one hour with her and I want more. Her blowjob is from other planet . Perfect body amazing ass . True fantasy... I will meet you again baby. Strongly recommended!!!!
29-01-2020 Πελάτης: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-29
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ωραίο κορίτσι με ωραίο σώμα , ωραίο στήθος , πολύ καθαρή, πολύ επικοινωνιακή, με φοβερό χαμόγελο
μιλάει αγγλικά, αρκετά καλά.
σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της.
έχει επιδερμίδα βελούδο, και ζουμερό κορμί
καλό στοματικό και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα.
Πέρασα μαζί της , μια ευχάριστη ώρα και πολύ ηδονή!
κοριτσάκι μου θα τα ξαναπούμε σύντομα σίγουρα.
antonio ❤️ ❤️ ❤️

29-01-2020 Πελάτης: eleniok
: 0.5
: 0.5
: 1.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-22
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
To mpazo tou eona makria sketi mapa teleios. petamena lefta angryangryangry........................
29-01-2020 Πελάτης: getupTrin
: 6.0
: 6.0
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-27
Κόστος:€ 160
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Almost I could not recognize the girl.
So i believe the photos was not recent and had some Photoshop.
she was very passive during our meeting and beside that English was basic..no communication at all
Escort Answer:
Dear Thank you very much for your review. You give me good idea for put my recent photo ( selfi) . For people can "recognize" me. Because most of man say I'm better then my photo. And had very nice time with me, you can learn this from my other review .
Thank you for your time ❤
29-01-2020 Πελάτης: Subversive
: 7.5
: 1.5
: 3.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-28
Κόστος:€ 180
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Maia looks like her pictures but the service was mechanical (CBJ) and hurried. She only speaks Portuguese so communicating was difficult. I would not recommend.
Escort Answer:
Honey, I do what I can to give a moment of great pleasure, I'm sorry you didn't like it. Kisses
29-01-2020 Πελάτης: nicpd
: 10.0
: 8.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-28
Κόστος:€ 130
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Εμφάνιση 10: Τι κορίτσι!!!, υπέροχο πρόσωπο και σώμα, φυσική και μικρόσωμη! Φυσική ομορφιά, δεν βρήκα τίποτα τεχνητό πάνω της. Ούτε τατουάζ παρατήρησα πράγμα σπάνιο στις μέρες μας.
Πολύ μου άρεσε αυτό! Ελπίζω κορίτσι μου να παραμείνεις φυσική όπως είσαι!

Υπηρεσίες 8: Είναι ευγενική πολύ φιλική και γλυκιά. Ήμουν πολύ αγχωμένος και ενώ δεν είχα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ, όμως κατάφερε να με χαλαρώσει με το χαμόγελό της και το μασάζ. Ίσως το μόνο μου παράπονο ήταν ότι δεν είχαμε φιλιά στο στόμα,
αλλά ίσως να μην της αρέσουν τα γένια μου. Δεν ρώτησα.

Επικοινωνία7: Υπολογίστε περισσότερο στη γλώσσα του σώματος και στην τεχνολογία, όμως είναι κάτι που περίμενα μιας που έχει λίγα αστέρια στο προφίλ της στην Αγγλική Γλώσσα. Αν ξέρετε λίγα Ιταλικά ίσως να είσαστε πιο τυχεροί.
Συνοψίζοντας πέρασα πολύ καλά μαζί της, Το σεξ ήταν αργό και απαλό, και το απόλαυσα, όπως νομίζω και εκείνη!

Ευχαριστώ πολύ Μαρία, θα χαρώ να σε ξαναδώ!lovelovelove
27-01-2020 Πελάτης: petros
: 8.5
: 8.5
: 7.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-02
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Συνάντηση από όταν ήταν στο γραφείο.
ημερομηνία τυχαία δεν θυμάμαι.

Πολύ καλό μουνί αν αφαιρέσετε την λάμψη των φώτο. ελαφρώς πιο γεμάτο αλλά όχι χοντρη. για τα γούστα μου όμορφη με ωραίο γεμάτο κορμί.
Ελαφρώς αμήχανη και όχι απόλυτα ενεργή αλλά αξίζει να παρθεί και να ξαναπαρθεί.
ευγενική καθαρή όντως με μπάσα φωνή που δε με ενόχλησε και κωλάρα..

Θα ξαναπάρω και τώρα που είναι ανεξάρτητη
Όποιος πάρει σίγουρα δεν θα χάσει για μένα
Escort Answer:
Thank you for your feedback, I will be glad to meet again)
26-01-2020 Πελάτης: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Olga is an angel. I had a perfect gfe and we even had a shower together. I almost fell in love with her and i will definitely see her again winksmile
26-01-2020 Πελάτης: zeropro
: 7.5
: 8.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-26
Κόστος:€ 130
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Απρόσμενα συμπαθητικό κορίτσι, συζητήσιμο και ενεργό στα καθέκαστα. Πέρασε όμορφα η ώρα με τις κλασσικές 2 βολές. Πίπα με καπότα γιατί δεν παίζω ακάποτο γενικότερα. Ευχάριστη έκπληξη σίγουρα σε σύγκριση με τις υπερκτιμημένες και κουρασμένες "μοντέλες" που έχουν κατακλύσει τον τόπο και δεν ανταποκρίνονται καν στις φωτογραφίες που αναρτούν. Απορώ πως περνάνε εγκρίσεις και verification. Ισως τη ξαναδώ αν προλάβω.
25-01-2020 Πελάτης: panos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-25
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μια υπέροχη συνάντηση μετα απο πολυ καιρό!Ειναι Πανέμορφη με τέλειες αναλογιες κ πολυ ευχάριστη κοπέλα.Οι υπηρεσίες τηςάψογες γι αυτο της βαζω σε ολα 10/10.Θα την ξαναδω σύντομα!
25-01-2020 Πελάτης: Invisible_1976
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-23
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Συνάντηση με την κοπέλα Σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα.
Καλαίσθητος και πεντακάθαρος χώρος.
Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε η πόρτα Αφού με υποδέχτηκε φορώντας μία μαύρη μεταξωτή ρόμπα ανοιχτή και μικροσκοπικά εσώρουχα τα οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν το πολύ ωραίο θηλυκό σώμα της.
Σώμα γυμνασμένο με πολύ ωραίες καμπύλες
Μιλάει άπταιστα ελληνικά και ακόμα πιο καλά μιλάει τη γλώσσα του σώματος...
Εξαιρετική εμπειρία με καλό social time πολλά φιλιά και πολύ δυνατό σεξ...
κορυφαία στιγμή το doggy style με το οποίο τελείωσα Πάνος τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της
Πραγματικά άξιζε κάθε ένα από τα 200 ευρώ του ραντεβού μας
φεύγοντας Είδα και τη φίλη της και ίσως μελλοντικά δοκιμάσω ένα τρίο μαζί τους
25-01-2020 Πελάτης: Mixail
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-25
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η φαντασία μου έγινε πραγματικότητα μόλις αντίκρισα γλυκιά Αλισον με την θετική ενέργεια και το χαμόγελο της. Με έκανε δικό τις. Και αφού ξάπλωσα με μου είπε άσε με να σε κάνω να με θυμάσαι πάντα. Ειλικρινά φίλοι ένοιωσα αυτό που λέγετε ηδονή. Ο γιατρός του έρωτα... Να ξέρεις Αλισον θα είμαι σύντομα κοντά σου.
24-01-2020 Πελάτης: inall
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-08
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Angelica.. is the best.

She is a very attractive lade and for sure she is enjoying sex. Girlfriend experience 100%! Kisses babe... I will meet you again for sure.
24-01-2020 Πελάτης: Mr X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-15
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
i have met with Vlada many times in the past, even when she was working as an agency escort.
She is very beautiful tall girl with a sexy body and a great smile. Definitely she is one of the best escorts i 've met out there. Wish her English improved more so we could have more fun in the social time break.

I surely recommend her !
Kisse Mr X
Escort Answer:
Honey, thank you very much for your feedback. I'm happy!!!❤❤❤
24-01-2020 Πελάτης: petros
: 7.5
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-23
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Συνάντηση με την κοπέλα στο διαμέρισμα της.
Καθαρό όμορφο .
Είναι η κοπέλα τον φωτογραφιών αλλά με ίσως λίγα κιλά παραπάνω σε κοιλιά. Κοντή μπαμπάτσικη αντέχει τα κωλοσκάμπιλα, γαμιέται δυνατά μιλάει στο γαμήσι. Δάχτυλα μπρος πίσω ΟΧΙ.
Τελείωμα στο στόμα όχι.
Πέρασα καλά, γαμηθήκαμε ωραία μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες αλλά στα 130 - με 150 θα ήταν πιο value for money κατά την γνώμη μου.
Για επανάληψη δεν με τρέλανε και σε αυτά τα λεφτά ώστε να ξαναέχουμε .

Τελική άποψη Θετική (δεν τα κλαις)
Ευχαριστώ
Escort Answer:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την κριτική, το να είναι κάποια γυμνασμενη δεν είναι μπαμπατσικηα ούτε χοντρή..καλή συνέχεια!
23-01-2020 Πελάτης: Asteri1
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-14
Κόστος:€ 450
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Sex is unique,personality is amazing,her skills...nothing to compare. I wander who the hell put 9 to her looks!!!!!!!
Her looks are penalized by the photos..she is 200% better in reality!
I don’t know what the system allows and honestly I don’t give a damn but she is a 20!!lovelovelovelovelove
Escort Answer:
Thank you very much bayb! I enjoyed also so much... I don't even know how the time flight with you !!!!! I really hope to see you again soon! Kisses!!!!!!!!!!!!!
23-01-2020 Πελάτης: Hotgizmo
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-19
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ανασταίνει και νεκρό, βάζει τόση όρεξη και πάθος που δεν γίνεται να την γλυτώσεις, θές δεν θές θα σε ρουφήξει.