Escort Reviews Grčka

Pretraga

Pogledajte sve kritike


25-03-2022 Klijent: sofgr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2022-03-25
Trošak:0 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: minastsak
: 7.0
: 10.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-24
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: Albert_Hofmann
: 7.0
: 9.0
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-24
Trošak:€ 110
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: marios_as
: 8.0
: 10.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-24
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: arkoudos28
: 9.0
: 8.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-24
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: Mantnikos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-25
Trošak:€ 170
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: eto-vrekis
: 8.0
: 9.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-24
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: whitelion
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-24
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: Amirfat
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-25
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
25-03-2022 Klijent: Amirfat
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-25
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
24-03-2022 Klijent: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-25
Trošak:€ 180
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
24-03-2022 Klijent: giannis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2022-03-23
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου
24-03-2022 Klijent: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-22
Trošak:€ 250
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
24-03-2022 Klijent: niconicorho
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-24
Trošak:€ 200
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
24-03-2022 Klijent: George-Alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:4 hours
Datum sastanka:2022-03-23
Trošak:€ 600
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
23-03-2022 Klijent: Evan_A
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-23
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
23-03-2022 Klijent: vaskg
: 7.0
: 3.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-16
Trošak:€ 160
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
23-03-2022 Klijent: emponias
: 9.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
23-03-2022 Klijent: Deftuiol13_1
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-16
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
23-03-2022 Klijent: Big_basilios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
23-03-2022 Klijent: malaperdas1
: 10.0
: 9.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
23-03-2022 Klijent: panos1122
: 8.0
: 8.0
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
23-03-2022 Klijent: Nikos
: 9.0
: 2.0
: 2.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 300
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Hello. And thank you for your reply. I would like to pay attention, that this review was after 24.02.2022. This girl is from Ukraine. And we understand, that for our guest it shouldn't be important, but it's very difficult to stay positive, when it's war in your country. We apologize for this situation, but all we need to understand, that it's very hard to work, when your family is in dangerous. And when she had a possibility, she left Greece to take a break. You can check other reviews before. The communication was warm and respectful. Thank you for choosing our agency. We will make all the best to satisfy you:)
23-03-2022 Klijent: ydroxoos7
: 7.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
22-03-2022 Klijent: MatasPavlos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-16
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
22-03-2022 Klijent: Unamed
: 9.0
: 3.0
: 6.0
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-01-30
Trošak:€ 100
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Αγόρι μου κάνεις κάποιο λάθος εδώ και ένα μήνα είμαι στην Αθήνα εχτές ήρθα στο Βόλο. Πώς είναι δυνατόν να με έχεις συναντήσει εχτές στα Χανιά? Ένα μήνα στην Αθήνα και από χθες Βόλο αδύνατον να μιλάς για μένα μάλλον έχεις συναντήσει κάποια άλλη και απλά έκανες ένα λάθος τι να πω
22-03-2022 Klijent: world_traveler
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
22-03-2022 Klijent: Mike1234
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 100
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου!Σε περιμένω ξανά τότε ;)
22-03-2022 Klijent: KOSTASanaf
: 9.0
: 4.0
: 5.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:45
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 150
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thanks for the comment) Dear, I asked you to wash your hands from the street, this is normal behavior. you came from the street .. dear all the best ) good luck
21-03-2022 Klijent: tamil20
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-16
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
21-03-2022 Klijent: tamil20
: 8.0
: 6.0
: 3.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-16
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
21-03-2022 Klijent: KOKBO
: 4.0
: 3.0
: 5.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 150
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
21-03-2022 Klijent: Bootser
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-21
Trošak:€ 100
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Da
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thanks lovely boy...many kisses in your lips..
20-03-2022 Klijent: Trueman
: 7.0
: 10.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-03-20
Trošak:€ 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
αγαπητέ μου σε ευχαριστώ για την προσοχή σου. Ήταν πολύ ωραίο να περνάω χρόνο μαζί σου. Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά. Και χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν όλα πολλά φιλιά και ότι καλύτερο ❤️❤️❤️
20-03-2022 Klijent: gmarou
: 8.0
: 9.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-19
Trošak:€ 150
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
20-03-2022 Klijent: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-20
Trošak:€ 200
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
20-03-2022 Klijent: starboy1
: 8.0
: 10.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-19
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
20-03-2022 Klijent: danilo1980
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:1 nights
Datum sastanka:2022-03-19
Trošak:0 1500
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Brutalno
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
20-03-2022 Klijent: zavalos
: 8.0
: 3.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-03-19
Trošak:€ 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
I am very surprised by your feedback. All my clients are very happy with me. but there was you who asked for it to come in the morning, how to believe men after that. you are not a noble man. you have a bad mood and you decided to spoil it for everyone! my clients are real men and gentlemen. which I am always happy with. but not like you ... I wish you happiness ...
20-03-2022 Klijent: george
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 day
Datum sastanka:2022-03-19
Trošak:€ 850
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
20-03-2022 Klijent: Notimportantatall
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-19
Trošak:€ 150
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
19-03-2022 Klijent: Notimportantatall
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-19
Trošak:€ 150
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
19-03-2022 Klijent: NIKOS83
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-19
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
19-03-2022 Klijent: PeterSampras
: 7.0
: 9.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2022-03-17
Trošak:€ 300
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
19-03-2022 Klijent: takis_rel
: 10.0
: 9.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-17
Trošak:€ 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
18-03-2022 Klijent: KingOfLust
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-17
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
18-03-2022 Klijent: piperakis
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-17
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
18-03-2022 Klijent: Alexandros05
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Kavala
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-02
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
18-03-2022 Klijent: Arnold56t
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-18
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
18-03-2022 Klijent: stavros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-03-17
Trošak:€ 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Σε ευχαριστώ αγάπη μου!!Θα σε περιμένω ξανά να περάσουμε τελεια ;)
Φιλια πολλά