Escort Reviews Grčka

Pretraga

Pogledajte sve kritike


05-03-2022 Klijent: Evan_A
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-06
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
❤️
05-03-2022 Klijent: Chris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-05
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: lampros83
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-04
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: ledi10
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:4 hours
Datum sastanka:2022-03-03
Trošak:€ 490
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Ευχαριστώ baby!Θα σε περιμένω…;)
05-03-2022 Klijent: cuntstory
: 9.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-04
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: rethman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Retimno
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-02-10
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: ConteMax
: 10.0
: 10.0
: 5.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-05
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: Mr Rolex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-04
Trošak:€ O
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Μωρό μου όμορφο ανιπομονω να τα πούμε στην Αθήνα γι'αυτό που είπαμε σε ευχαριστώ πολύ για όλα.????????????????
05-03-2022 Klijent: nick84
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-04
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου για τα ωρεα λόγια μόνο που κάτι εγραψεσ λαθοσ δεν τα καταπίνο ???? φιλιά πολλά
05-03-2022 Klijent: TakisOaxortagos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-05
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: DramaQueen33
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-05
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: DrakeLord
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-05
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: Dimitris18899
: 10.0
: 9.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-04
Trošak:€ 170
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: Alexxx66
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-05
Trošak:€ 200
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank You,
05-03-2022 Klijent: PeterSampras
: 8.0
: 8.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2021-06-21
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: Thanos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-02-17
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
05-03-2022 Klijent: Markatos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2022-03-03
Trošak:€ 360
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου!!Φιλια πολλαααα <3
04-03-2022 Klijent: Dr_Troy
: 6.5
: 4.5
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:30 min
Datum sastanka:2022-03-04
Trošak:€ 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Ne znam
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
04-03-2022 Klijent: LustHunter_Pan
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-03-03
Trošak:€ 110
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
04-03-2022 Klijent: PeterSampras
: 7.0
: 6.0
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2021-05-12
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
03-03-2022 Klijent: niconicorho
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-01-28
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
03-03-2022 Klijent: daskos78
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-01
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
03-03-2022 Klijent: Letsgobrandon
: 4.0
: 3.0
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-01
Trošak:€ 140+
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Ceo photoshop
Pročitaj više
02-03-2022 Klijent: score73
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-02
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
02-03-2022 Klijent: ntinossiatos
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-01
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
02-03-2022 Klijent: shiny22
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-01
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
02-03-2022 Klijent: Revel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-02
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
02-03-2022 Klijent: Savourogamis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-02
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
02-03-2022 Klijent: tolis3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-03-01
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Σε ευχαριστώ πολύ κ εγώ ψυχή μου θα τα πούμε σύντομα φιλιά.
01-03-2022 Klijent: Esco69
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-02-27
Trošak:€ 120
Poljubac:Ne
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Ne znam
Fotografija:Ceo photoshop
Pročitaj više
Odgovori:
You ware coming every day front of my house at 3:00 am with out agreed on nothing im scare of you
01-03-2022 Klijent: Constantine30
: 7.0
: 7.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-03-01
Trošak:€ 100
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
ακριβός. ευχαριστώ από καρδιάς για τα σχόλιά σας. Χαίρομαι που με βρήκες διαφορετικό από ό,τι στη φωτογραφία. Ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα. πάντως ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλα. Πολλά φιλιά..
01-03-2022 Klijent: Zeliniotis
: 10.0
: 9.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-03-01
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
01-03-2022 Klijent: Albert_Hofmann
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-02-28
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
28-02-2022 Klijent: ThomasK
: 10.0
: 7.0
: 5.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-02-28
Trošak:€ 200
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
Odgovori:
We are very thankful for your review. And we would like to make all best to satisfy you. Maybe because of situation in Ukraine she was a little bit nervous because of it. You can read previous reviews, she is a good companion, she is warm and gentle in her communication. I hope, your next meeting will be full of love!
28-02-2022 Klijent: Nikolai92
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:4 hours
Datum sastanka:2022-02-26
Trošak:€ 490
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Είσαι ο καλύτερος ,σε ευχαριστωωωω!Τα λέμε ξανά baby….
28-02-2022 Klijent: peter 28
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-02-28
Trošak:€ 140
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Σε ευχαριστώ baby!Σε περιμενω ξανα
28-02-2022 Klijent: George_R
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-02-28
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Φιλάκια μωρό σε ευχαριστώ πολύ θα τα ξαναπούμε σύντομα.
28-02-2022 Klijent: Axaki
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-02-27
Trošak:€ 150
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Γειά σου μωρό μου όχι δεν σε φοβάμαι φισικα κ πιστεβο καμία να μην σε φοβάται γιατί πολύ απλά είσαι καταπληκτικοσ άνθρωπος σε ευχαριστώ πολύ φιλάκια πιστεβο να τα ξαναπούμε σύντομα. ????
28-02-2022 Klijent: malaperdas1
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-02-26
Trošak:€ 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
28-02-2022 Klijent: JORGE
: 8.5
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2022-02-28
Trošak:€ 120
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
27-02-2022 Klijent: ydroxoos7
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-02-26
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
27-02-2022 Klijent: takis_rel
: 9.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-02-26
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
27-02-2022 Klijent: Unamed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-02-12
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου θα τα πούμε σύντομα.
26-02-2022 Klijent: anastasiosma
: 8.0
: 9.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:90
Datum sastanka:2022-02-26
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Pasivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
26-02-2022 Klijent: Spi16
: 8.0
: 8.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-02-26
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
26-02-2022 Klijent: Gregy
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60
Datum sastanka:2022-02-19
Trošak:€ 150
Poljubac:Ne
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
26-02-2022 Klijent: servietoros
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-02-24
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
25-02-2022 Klijent: marinoss-a
: 10.0
: 9.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-02-24
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
25-02-2022 Klijent: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:30
Datum sastanka:2022-02-25
Trošak:€ 130
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
25-02-2022 Klijent: Dionisisg
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Zemlja:Grčka
Grad:Larisa
Trajanje:1 hour
Datum sastanka:2022-02-23
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više