Escort Reviews Grčka

Pretraga

Pogledajte sve kritike


21-09-2021 Klijent: astrapopoutsa
: 5.0
: 8.5
: 6.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-17
Trošak:€ 100
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
21-09-2021 Klijent: rologas
: 9.5
: 5.5
: 5.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-17
Trošak:€ 140
Poljubac:Bez jezika
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
21-09-2021 Klijent: Paul_82
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-18
Trošak:€ 210
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
21-09-2021 Klijent: Vendetta
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-21
Trošak:€ 180
Poljubac:Ne
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Nije ta devojka
Pročitaj više
21-09-2021 Klijent: greekstud
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-20
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Αγάπη μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου!
20-09-2021 Klijent: servietoros
: 6.5
: 9.0
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-17
Trošak:€ 120
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:30% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
20-09-2021 Klijent: aggelos_gas
: 9.5
: 6.5
: 5.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-17
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
20-09-2021 Klijent: Thanosthanos
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-20
Trošak:€ 170
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
20-09-2021 Klijent: Karoto
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-09
Trošak:€ 300
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Merci mon amour!
20-09-2021 Klijent: kamaloff
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-20
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
20-09-2021 Klijent: Paidaras1821
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2021-09-19
Trošak:€ 300
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
19-09-2021 Klijent: minetos
: 9.0
: 6.5
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-15
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
19-09-2021 Klijent: alepotrupa
: 9.0
: 7.0
: 6.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-15
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
19-09-2021 Klijent: edolama1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:3 hours
Datum sastanka:2021-09-18
Trošak:€ 530
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
19-09-2021 Klijent: filipp
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 120
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
18-09-2021 Klijent: jonjon100
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-18
Trošak:€ 230
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
18-09-2021 Klijent: zeropro
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 min
Datum sastanka:2021-09-17
Trošak:€ 700
Poljubac:Ne
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Da
Sise:Silicone
Više puta:Ne znam
Fotografija:Nije ta devojka
Pročitaj više
Odgovori:
Καταρχάς...αφού δεν έχουμε συναντηθεί τι ζόρι τραβάς????επιπλέον!!!!πρώτα σκέψου ότι δεν δούλευα όταν ήθελες εσύ να γνωριστούμε...
18-09-2021 Klijent: billy007
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Santorini Island
Trajanje:3 hours
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 800
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
17-09-2021 Klijent: akilles78
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Acharnes
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-17
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Brutalno
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
17-09-2021 Klijent: Royh39
: 9.5
: 9.5
: 7.0
Zemlja:Grčka
Grad:Hanja
Trajanje:4 hours
Datum sastanka:2021-08-25
Trošak:€ 800
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da , guta
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
17-09-2021 Klijent: Thanosthanos
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Prosek
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
17-09-2021 Klijent: skiourakos
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-13
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
17-09-2021 Klijent: copycat
: 9.5
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-13
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
17-09-2021 Klijent: apsogos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-15
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Owo , thank you sweetheart , Im very flattered. One day I will come to Volos and Larisa for sure , see you there , millions of kisses
17-09-2021 Klijent: jockerg277
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
17-09-2021 Klijent: Stargazer
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
17-09-2021 Klijent: mancrgr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Iraklion
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-11
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Sa kondomom
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thanks
16-09-2021 Klijent: edolama1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:2 hours
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 680
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Ne znam
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: JohnDellinio
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Santorini Island
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-15
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Da
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: akilles78
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Volos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Silicone
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: Myrmidon
: 8.0
: 2.5
: 2.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: Myrmidon
: 8.0
: 2.5
: 2.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 min
Datum sastanka:2021-09-16
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: kambamaru
: 4.0
: 5.0
: 4.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-14
Trošak:€ 180
Poljubac:Ne
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Pasivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:50% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: kambamaru
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 min
Datum sastanka:2021-09-14
Trošak:€ 200
Poljubac:Ne
Pušenje:Ne znam
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Ne znam
Fotografija:Nije ta devojka
Pročitaj više
Odgovori:
Thanks dear for nice reviews!!????????but who are you , you sure you know me, anyway thanks, I know I beautiful sexy and sporty girl! Look another review, dear!! Manny kisse
16-09-2021 Klijent: EpikourosGios
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-12
Trošak:€ 100
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: okafetzis
: 8.5
: 8.5
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-12
Trošak:€ 120
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: big-vlasis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-12
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
16-09-2021 Klijent: cosmospse
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-15
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
15-09-2021 Klijent: Tako78
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf Kerkira
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-08-19
Trošak:€ 160
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Don't know
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
15-09-2021 Klijent: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-15
Trošak:€ 250
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
thanks for the tip. you are nice and affectionate and very hospitality. looking forward to our next meeting! unforgettable moments of our closeness!
15-09-2021 Klijent: Proboy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Krf
Trajanje:45 min
Datum sastanka:2021-09-15
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Brutalno
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Thank you sweet . I remember you and me to I can’t forget you . Kiss
15-09-2021 Klijent: arkoudos28
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-11
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
15-09-2021 Klijent: malaperdas1
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-11
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
15-09-2021 Klijent: georgiomucho
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-15
Trošak:€ 150
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:U lice
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
15-09-2021 Klijent: agaphsiaris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-14
Trošak:€ 180
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Σε ευχαριστώ, γλυκουλης, για τα καλα σου λογια, πολλα πολλα πολλα φιλια...
15-09-2021 Klijent: Aggelos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Minokos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-14
Trošak:€ 300
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Nije dostupno
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Ευχαριστώ πάρα πολύ και εσύ είσαι άντρας όπως πρέπει να είναι!!!!
14-09-2021 Klijent: Peter69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Solun
Trajanje:30 min
Datum sastanka:2021-09-14
Trošak:€ 120
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Silicone
Više puta:Samo jedan je dozvoljen
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
Odgovori:
Oooo thank you my dear for the review and thanks for your advices about… you know)) I’m was very happy to see you and I will be more than happy to see you again. Kisses
14-09-2021 Klijent: SLON74
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Zemlja:Grčka
Grad:Rodos
Trajanje:60 min
Datum sastanka:2021-09-14
Trošak:€ 200
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Da, ispljune
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:Realna slika
Pročitaj više
14-09-2021 Klijent: kostaras_than
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-10
Trošak:€ 120
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više
14-09-2021 Klijent: piperakis
: 7.5
: 8.0
: 7.5
Zemlja:Grčka
Grad:Atina
Trajanje:1 hours
Datum sastanka:2021-09-10
Trošak:€ 140
Poljubac:Sa jezikom
Pušenje:Bez kondoma
Svršavanje u usta:Ne
Sex:Aktivan
Analni:Ne
Sise:Natural
Više puta:Dozvoljeno je više puta
Fotografija:10% prepravljeno u Photoshopu
Pročitaj više