Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


03-12-2018 Πελάτης: eyes35
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-02
Κόστος:€ 150
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πολύ καληή Συνιστάται ανεπιφύλακτα.. winked Φιλική, εξυπηρετικγ και επικοινωνιακή. Τα υπόλοιπα από κοντά ...
03-12-2018 Πελάτης: breeze
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-30
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Poli omorfo kopitsiloveksafniastika molis tin eida, dev pistepsa oti mpori na einai toso kavlawinked polu open munded and very good in all servises fellow
02-12-2018 Πελάτης: Indian
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-02
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Απιστευτη γυναικα η τυπισα.Κουκλαρα με upgrade βυζους χαμογελαρα και επιδερμιδα γλυφιτζουρι.Ανεπαναληπτο κρεβατι βαθια και παθιασμενα γλωσοφιλα χωρις ελεος.Τα Αγγλικα της ψιλοδραμα αλλα τροπο συνενοησης τον βρισκει ευκολα.Ο κωλος ομως ολα τα λεφτα λιγο στενος αλλα καλυτερα.Προσεγμενη γενικα απο πανω μεχρι κατω.Πραγματικα εντυπωσιακη γυναικα θα ελεγα ισως και καλυτερη απο τις φωτο.Και το βασικοτερο δεν ειναι ξινομουρα ρε παιδι μου και ερχεται για να σου φτιαξει τη διαθεση...Και το καταφερνει με το παραπανωwink
02-12-2018 Πελάτης: tsamp
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-01
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Victoria is the best girl ever! She is more beautiful than in the photos.. she is very sexy and she will make you feel very comfortable! excellent communication and very positive to make you feel happy! All her services are perfect and it was an amazing experience...10 for sure in everything because is very beautiful!!! I will meet her again for sure!!!
Escort Answer:
Thank you honey, I'm very glad that you liked it, I'll be happy to see you again????????. PS: there was no CIM, I do not have this service ????
02-12-2018 Πελάτης: Teoman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-01
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Παίδες , το κορμί είναι πολύ δυνατό .
Πιπα απίθανη , βαθιά υγρή και χωρίς σταματημό. Αν την άφηνα ακόμη θα τον ρουφούσε
Αντέχει το σφυροκόπημα και σου δίνει το δικαίωμα να κοπανάς χωρίς τέλος
Για πλάκα «μπήκα» δυο φορές αφου μετά την πρώτη φορά περασαμε άμεσα στο επόμενο επίπεδο .
Ενώ είχαμε τελειώσει το ...προγραμμα μου ζητούσε να συνεχίσω . Αν δεν ήταν περασμένη η ώρα θα συνεχίζαμε
Εκτιμώ οτι είναι ξεκάθαρο value 4 money και θα την τιμήσω σύντομα και δεύτερη φορά

Thanxxx babe .
02-12-2018 Πελάτης: Angek
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-29
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
amazing sex really nice and pretty the diamond of thessaloniki please keep her here..kisses baby angel of sex here..:P wink:winkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinklovelovelovelovelove
01-12-2018 Πελάτης: bilis127
: 10.0
: 10.0
: 5.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-28
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Συναντηση με τη ομορφη Saya κανα δυο μερες πριν
Δε θα αναφερθω σε λεπτομερειες , δε χρειαζεται, γιατι απλα, η ουσια ειναι οτι για μια ωρα με μια πολυ ομορφη και ευχαριστη κοπελα δεν υπαρχει απολυτως τιποτα αλλο στο μυαλο σου και απλα περνας υπεροχα μαζι της, μεχρι που δε παιρνεις χαμπαρι οτι περασε ο χρονος και πρεπει να φυγεις.
Φιλια , φιλια, φιλια, ευχομαι να συνατηθουμε ξανα..

Meeting with beautiful Saya couple of days ago
I will not mention details, it is not necessary, because simply, the point is that for an hour with a very beautiful and pleasant girl like her, there is absolutely nothing else in your mind and you just have wonerful wonderful time with her , until you do not even realise that the time has passed and you have to leave.
Kisses, kisses, kisses, i hope to meet you again..
30-11-2018 Πελάτης: eve
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-29
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Marilena will for always remain by far my favourite companion. Super funny talker, super sexy, best squirting in the world. Simply top and you will never ever get enough of her. Flexible, wet and gorgeous flexible petit body! Highly recommended! Kisses darling and hope to see you again very soon!
Escort Answer:
????????????
:D, :D, :D!!!
Kisses honey :D, see you next week!
30-11-2018 Πελάτης: John_M
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-28
Κόστος:€ 210
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I fall in love with her, since I saw the photos. So I booked 2 days trip in Athens from Rhodes, just to have the opportunity
to meet with her.
I open the door and I see one little blond angel. With very cute face and funny great character.
Melting when she stares at you with that great shiny smile and her green eyes.
She comes inside and hugs me like she was my girlfriend. That made me feel immediately cozy, calm, and safe.
When she removes her clothes from little angel became little naughty devil.
Perfect body shape, perfect natural tits, really tight body and legs and great bubble butt.
Since you touch you feel her youth in your hands.
In sex she is great, we had really good chemistry between us, didn’t have one like these for years.
She follows what you like and keeps it up!
In start we had a meeting for just an hour, but later on I wanted more but unfortunately
the office could give me half an hour more. So I enjoyed as much as I could.
For the second round, after shower, she jumps under the sheets.
She laid in my chest and she starts cuddling me. We relaxed and we chat a bit and then
was one of the best oral sex I got.
Totally I felt that I was making love with my girlfriend.
I regret the time I didn’t booked her for more earlier. And the sad thing is that the next day she was leaving.
So I will do my best to keep this unique memory she gifted me for as long as possible.
Thank you again babe! Hope to catchup again someday. Love you!
30-11-2018 Πελάτης: John_M
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-29
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπέλα είναι απλά υπέροχη.

Πρώτη φορά που την γνωρίζω, είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες.
Πανέξυπνη, πανέμορφη, χαμογελαστή με σωστές αναλογίες και σώμα σφιχτό.
Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το πρόσωπο και το χαμόγελο της.
Μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά και μπορείς να ανοίξεις οποιοδήποτε θέμα μαζί της,
δεν υπάρχει στιγμή αμηχανίας.
Εχει πολύ ωραίο φυσικό στήθος, ωραίο σφιχτό σώμα όπως προείπα,
μπουτάκια γάλακτος, οπίσθια να ευχαριστιέσαι να πιάνεις, and last but no least
καλοσχηματισμενο στενό μουνάκι!

Κατά τον ερωτικο τομέα,

Πρώτη φορά που δεν πόνεσα ούτε λιγάκι στο deepthroat
και στο balls-licking.
Μοναδικός συνδυασμός χεριού/στόματος/κίνησης.
Απίστευτο στοματικό δηλαδή!

Στο sex δεν έχω λόγια.
Η Eveline γνωρίζει ακριβώς πως να σε πετάξει στα σύννεφα.
Με την πρώτη είσοδο καταλαβάινεις ότι έχεις κάνει την σωστή επιλογή.
Παίρνει πρωτοβουλίες και ακολουθεί αυτό που σου αρέσει.

Γενικά, ήταν όντως σαν να συνευρισκόσουν με την κοπέλα σου έχοντας πολύ καλή διάθεση!
Σε ευχαριστώ για την αξέχαστη στιγμή που μου χάρισες. Ανυπομονώ για την συνέχεια!
29-11-2018 Πελάτης: giorgoskaf
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-29
Κόστος:€ 170
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Καλησπέρα παρέα...
Με λίγα SMS κανονίσαμε το ραντεβου πολύ ευχαρίστω άτομο και πολύ κοινωνικό. Στο του σεχ... Πιπα με πολύ σάλιο όπου με τρέλανε αλλά όχι όλο μέσα γενικά γλύφει καλά την περιοχή και ωραίες κραυγές στο σεχ. Από κορμί ενώ την έβλεπα στην φωτογραφία ότι είναι λίγο τσουποτι... Δεν περίμενα να δω αυτό η κοπέλα είναι χυμοδης αλλά και πολλή σφικτη... Είναι γυμνασμένο και όμορφο σώμα... Την προτιμώ.
29-11-2018 Πελάτης: doberman5
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-28
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Δυναμίτης 2 μέτρα μουναρα που της αρέση να σε γάμα. Κορμαρα φωβερι χωρίς περιπτα κιλα ! Και με κοιλιακούς! Το γλιφωμουνι και το 69 το εδωσε χωρις χρέωση, μιας και εισαι ξιρισμενος μου λει)))
Το swalow kai auto Free, επιδη τον εχει παρι ολο μεχρι τα αρχιδια wink
Θα την ξαναπάρω σίγουρa;-)

Την συνιστώ για λατρες deep through και αγρια γαμισια χωρις όριαfellow
27-11-2018 Πελάτης: Aris1971
: 9.5
: 8.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-27
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η Kyra είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, ευγενική, ευγενικότατη που προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη της με το παραπάνω!
Προσοχή ενδείκνυται για Αγαπούληδες και όχι για αυτούς που ψάχνουν σκληρό SEX am Εγώ προσκοπικά προτιμώ στο κρεβάτι πιο άγουρα φρούτα, με περισσότερη σπιρτάδα και αντοχή! Αλλά η Kyra με κέρδισε με την συμπεριφορά της, οπότε και έφυγα ικανοποιημένος wink
27-11-2018 Πελάτης: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
My second meeting with this sexy baby!!!!i had wonderfull time again with alex!!!the girl is so hot!!!!!baby you are amazing and i think that and you you are a little crazy like me!!!!during our sex im sure that the two of us we are a crazy couple!!!!dont you think????kisses baby all over you and we will meet again for sure!!!!your crazy man!!!!????????????????????
Escort Answer:
Thank You !!!
Me crazy..
27-11-2018 Πελάτης: hardone
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-23
Κόστος:€ 130
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ,ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΡΕΞΗ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ....ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ...
27-11-2018 Πελάτης: Kingsgate
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Χθες συναντησα για πρωτη φορα την Alex και εμεινα με το στομα ανοικτο.
Κατ'αρχην, η κοπελα ειναι πραγματικα ομορφη (οι φωτογραφιες με την λευκη μπλουζα και το ροζ φορεμα ειναι απολυτα αντιπροσωπευτικες) και εχει ενα τρομερα σεξυ σωμα (αδυνατο, με ωραιες καμπυλες, πλουσιο στηθος και τελεια ποδια).
Επισης, μιλαει καλα Αγγλικα και εχει ευχαριστη και επικοινωνιακη προσωπικοτητα που με εκανε να αισθανομαι ανετα απο την πρωτη στιγμη.
Αλλα, πανω απ'ολα, εχει παρα πολυ καλη γνωση του τι πρεπει να κανει για να απογειωσει τον σεξουαλικο της συντροφο (teasing, σεξυ κινησεις, χαδια, φιλια, ματιες, φωνες, και πολλες πρωτοβουλιες) και δειχνει να απολαμβανει το ερωτικο παιχνιδι τουλαχιστον οσο και ο συντροφος της (ισως και περισσοτερο).
Το τι εγινε στην μια ωρα που διηρκεσε η συναντηση μας δεν μου εχει ξανασυμβει. Σεξ σε ολες τις στασεις, πολυς ιδρωτας και λαχανιασματα, καβλα στο κοκκινο, τρεις οργασμοι για μενα, και αλλοι τοσοι για εκεινην με τοσο μουσκεμα και τρεμουλο που εαν δεν ηταν αληθινοι θα πρεπει η Alex να παρει βραβειο πορνοσταρικης υποκριτικης.
Αν και ασχολουμαι με αυτο το σπορ για 3 χρονια και γενικα ειχα την τυχη (η την κριση ?) να εχω αρκετες πολυ πετυχημενες συναντησεις, αυτη την εμπειρια που εζησα μαζι της δεν νομιζω να την ξαναζησω συντομα.
Προσωπικα, η Alex ειναι στο top two των call girls που εχω συναντησει μεχρι τωρα, με την διαφορα οτι η αλλη κορυφαια call girl στην λιστα μου ειναι πολυ πιο ακριβη (χρεωνει τα διπλα απο την Alex) και ειναι πολυ πιο απομακρη.
Alex baby, you are amazing in every respect (looks, personality, erotic experience) and I feel really lucky I had the opportunity to have sex with you.
Many kisses until next time (hopefully, tomorrow).
love
Escort Answer:
uuuuaaauuu
Thank YOU Bebe
25-11-2018 Πελάτης: A MAN
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-21
Κόστος:€ 0
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
special woman in a super meeting. ten in all .all times make me happy. sure I will meet again and again, her body is very fit .her person is too nice. Her eyes is green and looks you all time when make sex .all the time have in her lips a wonderful smile .!!!! THANKS BABBY FOR ALL.!!!!!
25-11-2018 Πελάτης: Mideni
: 8.0
: 7.0
: 6.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-24
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ωραια πιτσιρικα με σφιχτο κορμι λογω και του νεαρου της ηλικιας.Σπορ εμφανιση ραθυμο στυλακι δε θα σου πει οχι σε κατι.Δεν εχει πρωτοβουλιες αλλα δεχεται καθοδηγηση και ακολουθει.Σιγουρα δεν εχει το γκλαμουρ των φωτο πιο πολυ φερνει σε κοριτσι διπλανης πορτας με ψιλοψευτικες κραυγουλες.Γενικα η συναντηση δεν πηγε ασχημα αλλα δεν ειναι και κατι που σου μενει σαν κατι ιδιαιτερο.
24-11-2018 Πελάτης: tallAthens
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-19
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Slim and nice girl.One of the best experience i had in Athens for a long time.She is really active and tries to satisfy the costumer.i really like her and i will meet her again for sure!!! lovelovelove
24-11-2018 Πελάτης: 3131dp
: 6.0
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-20
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
η συγκεγκριμενη τρανς ειναι απο αυτες που ερχονται να κανουν μια αρπαχτη κ δεν τους νοιαζει καθολου η δουλεια τους.χασμουριοντανε πολλαπλες φορες την ωρα του σεξ με τροπο πολυ προκλητικο δεν αφηνει σχεδον καθολου να της κανεις πιπα πανω απο 1 λεπτο.χαλια εμπειρια μακρυα μακρυα μακρυα μονο αυτο...το μονο που αξιζει ειναι η εμφανιση η οποια ειναι καλη αλλα τι να το κανεις
22-11-2018 Πελάτης: Aris1971
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-10
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
H Ανια είναι αυτό που φαίνεται και στη φωτογραφία. Γύρω στα 24-26 με ωραίο μικροκαμωμένο σωματάκι, δυάρι βιζάκι και υπέροχες ρώγες για ρουφηγμα.

Από αγγλικά, τίποτε! Πιθανότατα θα έλλειπε συχνά από το μάθημα αγγλικών, αλλά πιστέψτε με δεν θα τα χρειαστείτε! Η κοπέλα μιλάει την γλώσσα του σώματος winkwinkwink

Δεκτική σε όλα και σε όλες τις τρύπες (μόνο στα αυτιά δεν τον έβαλα)! 1:30 ώρα πίπα κωλο πήγαμε. Με ξεπέταξε και την ξεπεταξα τα μάτια έξω (κυριολεκτικά)!!!

Μάγκες βούρ όσο είναι ακόμη φρέσκο και ορεξάτο το Κελεπούρη, γιατί από ότι φαίνεται δεν έμαθε να λέει «όχι» και θα το ξεμουνιάσουν γρήγορα am

Καλά γαμησια!
22-11-2018 Πελάτης: breeze
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-21
Κόστος:€ 320
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Kouklara sav autes pou vlepis se periodikolove 174cm peripou makria podia me gamati KOLARAam mikro stithos kai babe face .
Ontos 20-21etwn
On my holidays in Heraclion i chouse Olga...Exelent model ,very clever girl,Very active in sexlove The meating start for 30min and i stay 2hours (i give all my money) This girl is Angel how she is looking and Devol am in the bed.
Babe if i wasnt maried for sure i get married to youlovelove
love
love
The Lover of Nirvana musicwink
Escort Answer:
Thank you babe))) xxxxx
21-11-2018 Πελάτης: Theo1998
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:4 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-20
Κόστος:€ 1200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ενα απο τα ωραιοτερα πλασματα που εχω συναντησει στη ζωη μου γενικοτερα.Πραγματικα δεν ξερω απο που να ξεκινησω.Απιστευτα ομορφα ματια φοβερο και βαθυ γελιο.Επιδερμιδα πολυ απαλη πολυ καλη χρηση ελληνικα που κανει τη συννενοηση πολυ ευκολη.Ωραιο σικατο ντυσιμο με μαυρο φορεμα χωρις υπερβολες σε ενα ομολογουμενως πανεμορφο προσωπο.Φιλι με χρηση γλωσσας χωρις φοβο και παθος.Γενικοτερα το ζει το αισθανεται το θελει.Απο τις γυναικες που δεν χορταινεις ουτε σε μια ουτε σε δυο ωρες και που φευγοντας απο το χωρο σου σιγουρα εισαι ετοιμος να προγραματισεις την επομενη συναντηση.Γενικοτερα οπως προειπα ενα απο τα ωραιοτερα πλασματα που συναντησα ποτε και που σιγουρα θα ξανασυναντησω.
20-11-2018 Πελάτης: alkischania
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-18
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
πολυ ωραια και εμπειρη γυναικα!!φορουσε αυτα που της ζητησα ευγενεστατη,δεν λεει οχι σε στασεις,καθαρα gfe φαση αλλα λογω σωματοτυπου αντεχει στην πιεση. 2 μετρα γυναικαρα και με πανεμορφο προσωπο!!!φιλαει με παθος και στηνεται αψογα!!εμεινα ευαριστημενος.. υ.γ την επομενη φορα παμε για ντουο με τη φιλη της!!
19-11-2018 Πελάτης: Nikos1985
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-19
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
what can i say..the girl is amazing amazing amazing!!!
Real pictures and from near its even better amazing body,very clever girl,very good english and gfe experience 1000%...
life experience for sure..
i hope to see her againwink
18-11-2018 Πελάτης: 2018gentleman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-17
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μια μικρή αναφορά στο πρόσωπο και τις υπηρεσίες της Μυρτως θεωρώ ότι είναι αναγκαίες.Προσωπο σκέτη γλύκα,καθαριοτητα ,σώμα πολύ γυμνασμενο που δύσκολα περνάει απαρατηρητο,επικοινωνία στα Ελληνικά,καθώς το κορίτσι μας είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ.Περί συνεύρεσης τώρα και για να μην περιαυτολογω,είναι λίγο δύσκολο να ξεχάσω τις στιγμές που πέρασα μαζί της ...έχεις τα φιλιά μου κοριτσάρα και θα τα πούμε πολύ σύντομα ..love
18-11-2018 Πελάτης: Dimi-tris2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-16
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η Τζούλια είναι μία αληθινή, όμορφη και σεξυ γυναίκα. Εντυπωσιακά ντυμένη ήρθε κ την καλωσόρισα αμέσως με φιλί στο οποίο ανταποκριθηκε αμέσως. Ξεκινήσαμε σε ποιο ιδιαίτερες στιγμές χωρίς πολλά γιατί δεν κρατιόμουν. Η γυναίκα αυτή σε ανάβει στο δευτερόλεπτο. Ήταν καταπληκτική σε όλα. Πριν φύγει μιλήσαμε για 5 λεπτά και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση γενικά. Θέλω να την ξαναδώ στο μέλλον. Τζούλια μου σε φιλώ και σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!
Escort Answer:
Hi... Eharisto Polly. Filakia
15-11-2018 Πελάτης: jbero404
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-14
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Good girl with small young breast,beautiful face like Angel.
Very sexy lingery that make me creazy from the 1st moment i see her)))Very sport girl Active...i had great time...Every penny you cost thisfellowfellow
15-11-2018 Πελάτης: grathineos
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-14
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Barbie girl .very exited on sex smile
Super body with a lot of posithion .active and smooth skinfellow not tall bad small like litle barby girl.ass very sexyam
14-11-2018 Πελάτης: Indian
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-13
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Μια φανταστικη συναντηση με μια εκρηκτικη 40αρα.Εμφανιση βγαλμενη απο αμερικανικη μιλφ παραγωγη τυπου jenna jameson με τη μονη διαφορα οτι η Ιζαμπελα με τη γοβα πρεπει να ξεπερναει το 1.87.Ευγενικη με πολυ ωραιο χαμογελο σχεδον απταιστα ελληνικα προσεγμενη απο πανω μεχρι κατω και πεντακαθαρη πραγμα πολυ σημαντικο οσο και δυσευρετο δυστυχως.Τωρα οσον αφορα το σεξ νομιζω πως δεν εχω να προσθεσω κατι περισσοτερο απο τους προλαλησαντες.Ελπιζω πραγματικα να τη βλεπουμε πιο συχνα στην αθηνα.
13-11-2018 Πελάτης: farouto26
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-10
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I know here for many years from studios and at last she start her independent work. She is one of the most beautifull women that i ever see. 1.80 height with wonderfull body and tits... the right word is BOOBSSSthat you want to lick it and suck it for ever. Very erotic and with very good technic at blowjob with mouthfuck and deepthroat. The kissing is wonderfull very sensual and deep this service wasnt availiable when she works at studio and i was waiting 6 years to kiss her. The sex was outstanding she takes control but also leave you to take ut back. Positions that we makes are cowgirl in which she move so sensual that makes me cum almost suddently. The second round had missionary and doggy the view of her ass is one of the most wonderfull picture that a man can she. The second cumming was in her mouth.
Communication was excelent if you know english and she has a very good character and she know what she doing and why. I will meet her again probably with her sexy girlfriend to fuck my brains out. Thank you Victoria-Monika. See you soonlove
13-11-2018 Πελάτης: onlypussy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-06-22
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πολύ καλή στην δουλειά της. Ευχαριστήθηκα γλύψιμο και από αυτήν και από μένα. Βελούδινο μουνάκι. Πολύ σάλιο στο στοματικό που μου αρέσει. Πολύ ωραία φιλάκια στην αρχή και αισθησιακό ξε-ντύσιμο. Η συνάντηση έγινε στην Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο. Απλά δεν κατάλαβα τις προηγούμενες μέρες ότι ήταν εδώ πάλι. Μόλις έρθει θα ξαναπάρω σίγουρα και μάλλον θα δοκιμάσω και την πίσω τρυπούλα.
12-11-2018 Πελάτης: nemesos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-11
Κόστος:€ 450
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
One of the finest creatures I have met in my life in general. I really do not know where to start. Unbelievably beautiful eyes awesome and deep laughing. Very gentle as a little girl .She wair black sadomazo leather like in Video Agansy give me and make up without exaggeration on a confessedly beautiful person.Deep kiss with the use of language without fear and passion.In general, living it feels it will.From the women you do not score in either one or two hours and leaving the space so surely you ready to meet again and again. Genikotera as I said one of the nicest creatures encountered ever and definitely will be back ..lovelovefellow
11-11-2018 Πελάτης: Rafael
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-10
Κόστος:€ 280
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Amazing girl. Very beautiful face combined with good communication and a body to die for.
Excellent services, likes receiving as much as giving pleasure.
She is a Russian jewel.
10-11-2018 Πελάτης: inall
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-10
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Jessy doesn’t need a review.

But business is business and “never say never” .

She is hot, she is beautiful, she is clever and i want to meet you again.

I am two times lucky today. for the cutted nails and your emai.

Have a great start.
10-11-2018 Πελάτης: mademale
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-09
Κόστος:€ 90
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Amazing meeting that in half an hour gave a bombardment of experience. Cut-clean celestial diamond, super fresh and a bit better and more girly than the photos. Most passionate, sexy, easy-going, cute and giving girl in a long time! Pure gold! Hope to be able to see her again.love
08-11-2018 Πελάτης: coocer
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-08
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ.ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ!!!ΤΗ ΣΥΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ.ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ.Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ.ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΓΚΗΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΡΕΣΕΨΙΟΝ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ.
ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΞΑΝΑΔΩ.winklovewink
08-11-2018 Πελάτης: jbero404
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-08
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This amazing girl was Perfekt on allrequest
Girl sweat
amextreme sexy. Just dream girllove Thank you the office for fast help to book this girl
08-11-2018 Πελάτης: ENTRY
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-05
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπελίτσα είναι καταρχήν ενα απίστευτο μωράκι! Πολύ καλύτερη απο τις φωτογραφίες oι οποίες βέβαια είναι και αυτες πολύ καλες! Από κοντά όμως το μωράκι είναι ακόμα πιο όμορφο και γλυκό! Ηρθε ντυμένη απίστευτα σεξυ με ένα καυτο σορτσάκι που αν την δεις εξω έτσι και οδηγείς δεν υπαρχει περίπτωση να μην τρακάρεις! Όσον αφορά τωρα τον αγώνα, είναι και σε αυτο κορυφή, στα προκαταρτικά αλλά και σε όλα τα άλλα. Βαθιά παθιαρικα φιλια, τέλειο στοματικό και ότι σταση γουσταρει η ψυχή σου! Γενικά είναι μια από τις καλύτερες επιλογές ειδικά σε όσους γουσταρουν γλυκούλες και πιπινάκια! Ο πωπαρίνος της είναι απλά θεικός! Δε θα πω αλλα...Συναγωνιστες! Μην διστάσετε! Κανεις δε προκειτε να κλάψει τα λεφτά του. Πρόσοχή μην ερωτευτείτε!
07-11-2018 Πελάτης: John7777
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:45 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-06
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
What can i say about Naomi love She is a gorgeous woman,the best escort i have ever seen!She is very tall her body is like a model and fit her legs like a velvet...very beautiful woman she accepted what ever i told.I will meet her again the experience was fantastic!!! love love BRING NAOMI TO ATHENS!!!!!!! love Also the office replies to my messages quickly and kindly...
Naomi if you see this message i really want to thank you because you accepted my fetishes without second thoughts... love love
Escort Answer:
Dear thank you for your kind words)))) in the future maybe she will come to Athens ♥️
06-11-2018 Πελάτης: lyes2015
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-10-02
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
this girl its a true godess, very prety inside and outside and very active in bed, she accept all i told her, she is very lovely girl, i see her in city of godess, with her i was like a god of athens just dor 1 hour, unforgatable hour i hope for more experience with her next time, kiss darling
Escort Answer:
thank's you are very sweat...
06-11-2018 Πελάτης: Nikos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-06
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
amazing baby,true photos,big dick,soft skin like baby,fantastic company.I like to meet again,she gave me a lot of pleasure.Kissing was a amazing experience..Baby i will meet you again 100% at Athens ! Kisses !
06-11-2018 Πελάτης: halaros
: 7.0
: 6.0
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-05
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
καλο στήθος, αλλα υπάρχει λίγο photoshop γενικά. Σιγουρα όχι τοσο συμμετοχική, αλλα με καλή συμπεριφορά . θα εβαζα μεμεγαλύτερη βαθμολογία αν επέτρεπε και 2η φορα.Καλη τιμή για μία ώρα.
05-11-2018 Πελάτης: Jeronimo_b
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-04
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τόσο άνετα δεν ξέρω αν έχω νιώσει με γυναίκα από τα πρώτα λεπτά που την γνωρίζω. Η Τζούλια είναι πολύ όμορφη και καυτή..κορμί φοβερό, υπέροχο στήθος και κωλάρα. Στο τσιμπούκι πολύ καλή και στο σεξ επίσης! Καταπληκτική σε όλα της. Αρνητικό δεν βρήκα για να γράψω.. Τα τιμάει τα λεφτά της. Φιλιά μωρό μου!
Escort Answer:
Evharisto Polly.
05-11-2018 Πελάτης: Georgeclooney
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-04
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She is nice!!!we have good sex!!!nice blowjob very active on bed!!!i asked her to do swallow to me and she did it with extra 50€ with pleasure!!im sure i will see her again beacouse i had nice time with her!!!thank you baby!!see you next time again!!!
Escort Answer:
Mmmm. Bebe. Thank you
05-11-2018 Πελάτης: Watcher
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-04
Κόστος:€ 320
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Super young lady, amazing bum, beautiful person, be gentle and she is the best GFE.
Will see again I hope for sure.
You find it hard to find another girl after this amazing lady
05-11-2018 Πελάτης: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-10-26
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I had my first ever duo with Angelika and her lovely friend Mira. I don't know where to start from. Because i booked for one hour but i extended our meeting because they are both beautiful, sexy, real, passionate and love what they are doing. And i hoped the time stops when i was with them.
Angelika is a very little fresh young girl,sexy, beautiful that also has experience already. Her voice during sex is unbelievable.
And Mira is really sexy, perfect in the blowjob and GFE. She gave me best blowjob ever.
Guys, these girls are just wonderful and have enough experience to take very good care of me
I am waiting for you girls again to repeat our meeting. You are both GORGEOUS. KISS YOU
Escort Answer:
Thanks dear. Yes enjoyed it as well. We would be glad to see you again soon dear. Kissing you dear.
05-11-2018 Πελάτης: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-10-26
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I had my first ever duo with Mira and her lovely friend Angelika. I don't know where to start from. Because i booked for one hour but i extended our meeting because they are both beautiful, sexy, real, passionate and love what they are doing. And i hoped the time stops when i was with them. Mira is really sexy, perfect in the blowjob and GFE. She gave me best blowjob ever.
And Angelika is a very little fresh young girl,sexy, beautiful that also has experience already. Her voice during sex is unbelievable.
Guys, these girls are just wonderful and have enough experience to take very good care of me
I am waiting for you girls again to repeat our meeting. You are both GORGEOUS. KISS YOU
Escort Answer:
Thanks dear. Yes enjoyed it as well. We would be glad to see you again soon. Kissing you dear.
03-11-2018 Πελάτης: Demitris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-03
Κόστος:€ 270
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
well, I normally don't believe reviews (in fact I don't believe most of them). But it'd really be unfair to take points off; I'll get into as much detail as I can so you'll believe the review :). She's a bit more expensive then other options (at least here in GR), but if you're ok with paying a bit more to make absolutely sure you have an excellent time, choose her.

Services: she does everything listed here. She queen at a-level, but I'm used to this by now - nobody wants to do that with me :/. Your mileage may vary. LIke kissing, very good at bj. Make a squirt amazing first time with me . Oh, and she's very tight. Overall, excellent.

Looks: well, the photos are real. however they're a *bit* photoshopped (not too much), which is weird because I think she looks better in reality.. I'd honestly consider adding a non-professional photo because I normally don't believe what I see in professional photos. That being said.. She is a 10. Great breasts **GREAT** ass, good long legs.. Also, she's quite young - definitely in the 20-25 range.

Communication: Perfect english. I mean it - she speaks like a native speaker. She has a fun personality, too.
02-11-2018 Πελάτης: XXX
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-11-01
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Thank you Alice your time for me it is was amazing be whit you,i like you so much you a sexy woman like angel verry friendly and good person,i like you how you kiss me and play same time,and you do such amazing bliwjob whit your toung and lips..mmm i like you fuck and fuck i cant stop fucked you my sex car..you a lady same time you a like bitch in the bad ou yeee baby.
I will see you soon i am promise you my lady.kiss you alot.
Escort Answer:
Thank you bebe