Avis

Girl name:
Recherche

Read all escort reviews


2017-06-11 Client: Knowing
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Heraklion
Durée de la rencontre:3 hours
Date de rencontre:2017-06-09
Coût:€ 400
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ 3ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ .ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ OVERNIGHT. MILA I THINK I FELL IN LOVE WITH YOU..SEE YOU SOON!! TRULLY YOURS..
2017-06-11 Client: Knowing
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Heraklion
Durée de la rencontre:1 nights
Date de rencontre:2017-06-10
Coût:€ 500
Baiser:With tongue
Fellation:With condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. 100% REAL PHOTOS ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ GF ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ!! ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΣΟ Κ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ!!!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!! SONYA I REALLY HOPE TO SEE YOU AGAIN!! MISS U ALREADY.!! YOU ARE AMAZING!! ΑΑΑ Κ ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!
2017-06-10 Client: Petros0301
: 7.0
: 6.0
: 3.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-06-03
Coût:€ 160
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Average
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Quite different reviews as i can see. Probably the girl was not the same? fellow
So here are my votes:
Molly is a young, quite cute looking girl, but there are many cute looking girls with more realistic photos. Paying attention on these facts i give her 7 points.
Her services are normal in this price class. We do have to remind us that we are not talking about a 20 bug girl. She sells herself as a VIP escort girl with appropriate prices.
With the performance it was the same. It was not bad, but also nothing very special. Yes she did also with me the french kiss, a BJ without, etc., but not in a way that i can give her 9 or 10 points. Therefore i give her 6 good point for service and performance.
There we are now: "What is communication?"
I have to agree with Arxalon that communication is not only talking, but for sure the most important part in this category. So i also have to agree with John regarding her advertisement and what she tells on the phone (obviously not herself on the phone). It's not fair to say you can speak or understand a language and at the end you don't know both.
I know that my english is not such fabulous like the english of Arxalon wink, but i think i can understand and i can tell my mind, but i would never say about myself that i am a 4 stars speaker. In summary she gets 3 points, because she "talked with her body" quite well.
In my opinion she was not a burn of money. It was an average one time appointment with nothing to regret. smile
2017-06-09 Client: GetYouBarbara
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-06-09
Coût:€ 140
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
I met this beautifull lady today. I had alot of work lately and I needed something to relax. I had a great time with this girl. I will not go into many details since I am a bit tired as said before but I wanted to leave a review so more people know that this girl is very good. Recommend her.
2017-06-09 Client: Arxaion
: 9.0
: 8.0
: 5.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-06-07
Coût:€ 160
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
I had a great time with Molly. The photos are actually very representative. As soon as I walked into the room she gave me a deep french kiss and until the end of the meeting she was all over me. A quite good BJ with deepthroat and active role all the time. We tried different positions, but having her on doggy style was the best part for me. I wish she let me lick her beautiful pussy. Unfortunately she told me it's something she doesn't like, which I didn't enjoy though. Communication was not the best, but as I said in other reviews you just have to let your bodies do the talking.
Overall a very good meeting! I would see her again of she included CIM CIF in the basic rates.
P.S. Come on guys you don't speak good English either, so don't judge a CT by those standards. And secondly the tattoo she has actually adds to her looks.
2017-06-09 Client: vortac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-06-08
Coût:€ 140
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Eva is absolutely great girl! She came with well dressed. She has beautiful eyes, lips, breasts, ass, everything.
She fells what you want and make accordingly!
I highly recommend Eva!

Thank much for everything dear. Hope to see you again for a longer. Kisses.
2017-06-09 Client: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-01-22
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Average
Anal:No
Seins:Silikone
Recommencer après éjaculation:Only one allowed
Photo:Real picture
Γράφψ λίγο καθυστερημενα, αλλά της το είχα υποσχεθεί! Την πείρα για δώρο γεννεθλίων και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ευγενέσταση, πρόθυμη και θερμή!!! Τέλειο GFE. Ίσως στο μέλλομ δοκιμάσω και άλλα μαζί της!!!
2017-06-08 Client: Spermato
: 10.0
: 9.5
: 8.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-06-03
Coût:€ 160
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
η κοπελα ειναι καταπληκτικη..!! πιο ομορφη απο τισ φωτογραφιεσ και ερωτευσημη..σιγουρα τα αγγλικα τησ δεν ειναι τα καλυτερα αλλα ειναι πολυ συννενοησημη και κανει τα παντα για να σε ευχαριστησει..δονητεσ fisting etc
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσοσ πολεμοσ σε αυτο το πλασμα που αντικειμενικα ειναι ισωσ απο τα καλυτερα που ηρθαν φετοσ
αυτοσ ειναι και ο λογοσ που γραφω ,,ετσι γιατι δεν μαρεσει η αδικια
2017-06-08 Client: JohnWicked
: 5.5
: 6.5
: 1.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:30 min
Date de rencontre:2017-06-06
Coût:€ 140
Baiser:Without tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Average
Anal:Not available
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
Actually i was not intent to write a review, but after i noticed the the answer regarding the review of Micha, i have to do.
I was going to stay with her longer than 30 min., because in the whatsapp she answered well in english.
But in fact it is like Micha already wrote: She does not really know to speak one word in english.
I am impressed how she was able to learn english in only a few days regarding to her answer. Respect!
I wrote this review only, because i hate when the girls are writing bullshit in their advertisements. She has shared a lot of information which is simply not the truth. Maybe beginning with the tattoo she hides, but clearly ending with a language she does not know to speak.
2017-06-08 Client: Day_dreamer
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-06-03
Coût:€ 140
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Την κοπέλα την συνάντησα την πρώτη μέρα που ήρθε στην Θεσσαλονικη και δούλευε με ένα άλλο γραφείο αλλά δεν υπάρχει το προφίλ της και για αυτό κάνω εδώ την κριτική μου.

Πολύ όμορφη γυναίκα με γήινη ομορφιά χωρίς παρεμβάσεις και επεμβάσεις.
Παρότι ήταν όπως είπα η πρώτη της ημέρα στην Ελλάδα έδειξε εξοικειωμένη με το περιβάλλον και μου προσέφερε μία ώρα απόλυτης ηδονής!!!

Όμορφη και σαν άνθρωπος και αυτό το διαπίστωσα στο social time Αφού η κοπέλα μιλάει αγγλικά πολύ καλά

Είναι από τις περιπτώσεις που αν της φερθείς όπως θα φερόσουν στην κοπέλα σου θα ζήσεις ενα καθαρό GFE...

Ελπίζω στην καινούργια της συνεργασία να μενει μόνη της στο δωμάτιο Γιατί όταν την επισκέφτηκα δεν είχε προλάβει να βγει η συγκάτοικος της και ήταν για ένα δεκάλεπτο Μέσα στην τουαλέτα του δωματίου και βγήκε μόνο όταν θέλησα να μπω μέσα και να πλυθώ!!!
Υποψιάζομαι ότι αν δεν ήθελα να κάνω χρήση της τουαλέτας ισως η κοπέλα να έμενε εκεί καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού!

Anyway, ακόμα και αυτό δεν ήταν ικανό να μου μειώσει την ικανοποίηση για την επιτυχημένη συνάντηση με την Εύα!!!!
2017-06-08 Client: GLS
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:2 hours
Date de rencontre:2017-06-07
Coût:€ 260
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
2 ωρες με την υπέροχη ΕΥΑ. Πολυ ωραιο πρόσωπο κορμι απίθανο θηλυκό. Αγαπαει πολυ αυτο που κανει και ουτε μια στιγμη δε καταλαβα οτι ημουν με escort. Η ωρα πέρασε πολυ γρηγορα και ειναι πρωτη φορά που ηθελα να κατσω και αλλο. Λεπτομεριες της συναντησης δεν αναφερω αλλα ηταν απολαυση. Εύα μου σ'ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες. Φιλιά πολλά και θα τα ξαναπούμε σύντομα!
2017-06-08 Client: MichaYoung
: 5.0
: 5.0
: 1.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-06-05
Coût:€ 160
Baiser:Without tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Average
Anal:Not available
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Only one allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
Unfortunately she was a quite big disappointment.
Communication is not possible, because she does not speak english at all.
The photos are not unrealistic, but she has at least 10 kilogrammes more. Further she has a tattoo in the center of her breasts.
The action was... Better to stop at this point...
In summary: Money for nothing.crying
Escort comment:
Come on dear. I made the tattoo only one week ago and I didn't have time to upload pictures with the tattoo. If you don't like the tattoo,that doesn't mean that the pictures are fixed. No dear. Other clients say I am really the best in real than in pictures. Thanks.
2017-06-08 Client: Invisible_1976
: 9.0
: 9.0
: 9.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-06-07
Coût:€ 140
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Active
Anal:Not available
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Eva is a classy juicy lady !
Nice big boobs , round ass , beautiful blue eyes!!!
Good participation and sex of high quality

For sure I meet her again and I will ask the agency if she provides escort service for social activities
Thank you sweetie
2017-06-07 Client: Wheelie
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:1,5 hours
Date de rencontre:2017-06-07
Coût:€ 210
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Don't know
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Εξαιρετική περιπτωση!
Κορμαρα , προσωπαρα και μεγάλη διάθεση για σεξ!
Πολύ φιλική με άριστη χρήση αγγλικών.
Σεβάστηκε το χρονο μου και τα χρήματα μου...
New entry στην πόλη!!!

Welcome Eva !!!
2017-06-07 Client: Xxxmachine
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-06-03
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Active
Anal:Yes
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η αμάντα όμορφη κοπέλα με όμορφη σχήμα!πήγα στο ντους μετά έκανε ένα πολύ καλό μασάζ μετά αναρροφάται πολύ καλό το σεξ ήταν ζεστό προειδοποίησα αντιπροσωπεία για κώλο και απόλαυσε όλες τις τρύπες της Αμάντα!άγρια μαύρη γάτα !ευχαριστώ Αμάντα !θέλω ακόμα !
2017-06-07 Client: Handyman
: 7.0
: 7.5
: 8.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-06-04
Coût:€ 120
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Active
Anal:Not available
Seins:Silikone
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
ευχάριστη συνάντηση με την κοπέλα!
αρκετά καλή σε όλα!
Πολύ καλή και στην επικοινωνία.
επιεικώς απαράδεκτο το γραφείο της...
Την ώρα που ήμουν στο κρεβάτι με την κοπέλα άνοιξε η πόρτα του δωματίου και μπήκε μέσα η συγκάτοικος της για να ντυθεί για ένα outcall.
Καθόλου σεβασμός για τον πελάτη αλλά και για τις κοπέλες
2017-06-07 Client: DreamLover
: 7.0
: 7.0
: 6.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:90 min
Date de rencontre:2017-06-03
Coût:€ 260
Baiser:Without tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Average
Anal:Not available
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Don't know
Photo:50% fixed in Photoshop
Βλέποντας τις φωτογραφίες και κάποια videos στο ίντερνετ κανόνισα να τη συναντήσω!
Η πρώτη έκπληξη ήταν η εμφάνισή της.
Γλυκιά και μικροκαμωμένη με πολύ μικρό στήθος και χωρίς καθόλου άνεση.
Μπήκε με τη μία για μπάνιο!
Θετικό ότι ζήτησε τα χρήματα στο τέλος!!!
Δεν ήταν και πολύ ενεργητική στο σεξ.
Περισσότερο σαν ντροπαλή μου φάνηκε παρόλο που σε κάτι video την παίρναν 3 μαύροι με 25αρες ψολές.
Πίπα μέτρια και στο σεξ σχεδόν καμία πρωτοβουλία! Σαν εμπειρία δεν μπορείς να την πεις κακή, αλλά ούτε κι ότι θα την ξανασυναντούσα ή θα την πρότεινα!
Εάν θέλετε anal θα πρέπει να το έχετε ζητήσει πιο πριν!
2017-06-07 Client: DreamLover
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:90 min
Date de rencontre:2017-05-31
Coût:€ 250
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Active
Anal:Yes
Seins:Silikone
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Την Alexa τη συνάντησα 2 φορές!
Την πρώτη σε duo με τη Lora και τη δεύτερη μόνη της.
Στην πρώτη επίσκεψη με περίμενε έξω από το ασανσέρ και όταν την είδα έπαθα πλάκα!
Πολύ καλύτερη από τη φίλη της και ενώ πέρασα όμορφα παίρνοντας και τις δύο η χημεία με την Alexa και η ομορφιά της με έκαναν να κανονίσω να τη δω και μόνη της.
Πολύ όμορφο κορίτσι, ψηλό με υπέροχο σώμα, ωραίο σιλικονάτο στήθος και απίστευτο πρόσωπο!!!!
Στα του αγώνα. τιμάει κάθε ένα ευρώ που παίρνει και φαίνεται ότι της αρέσει κιόλας!!!!
Ο δε κώλος της απίστευτος.. Αφού με τυράννησε και τις δύο φορές τελικά μου είπε ότι με εξτρά τον δίνει!!!!
Κρίμα που δεν το πε από την αρχή!!!! Τον πήρα και ήταν όνειρο!!!
Εάν είναι στην πόλη σας την προτείνω!!!
Βέβαια μεταξύ μας υπήρχε μια έντονη χημεία αλλά πιστεύω ότι γενικά την ιδρώνει τη φανέλα για να σε ευχαριστήσει!!!
Αρκετά έχουμε σκάσει σε παλτά! Τουλάχιστον η κοπέλα είναι κουκλάρα!!!!
2017-06-07 Client: DreamLover
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:2 hours
Date de rencontre:2017-04-26
Coût:€ 280
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Active
Anal:Yes
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
H Milla είναι μακράν (με χιλιόμετρα διαφορά) το καλύτερο κορίτσι που έχω συναντήσει ποτέ.
Από την πρώτη στιγμή με έκανα να νιώσω άνετα και έδειξε ότι της αρέσει αυτό που κάνει.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι μετά τη Milla όλες οι υπόλοιπες πραγματικά θα σας φαίνονται μετριότητες.
Μοναδικό σώμα, στήθος που σε κάνει να παραμιλάς και πάθος να σε ευχαριστήσει. σε βαθμό που ίσως να μην μπορέσει να το αντέξει κάποιος.
Δε μιλάει Αγγλικά αλλά με τον τρόπο της μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου.
Στα του αγώνα δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όταν θα είναι στην Ελλάδα θα πρέπει οπωσδήποτε, τουλάχιστον μία φορά να πάτε μαζί της για να καταλάβετε τι σημαίνει αληθινή εμπειρία με escort service!!!
Την έχω συναντήσει ήδη 3 φορές και ενώ οι πιο πολλές κοπέλες μετά την 1η 2η φορά είναι όλο και χειρότερες η Milla γίνεται όλο και καλύτερη.
Τιμάει τα χρήματα που παίρνει (που είναι αστείο εάν κάποιο σκεφτεί ότι τα ίδια παίρνουν κι όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκι που δεν κάνουν για το σπορ) και με κλειστά τα μάτια δώστε το 100αρικο επιπλέον για το anal!!! Θα πάθετε πλάκα!!!
Προσοχή να μην ερωτευτείτε παιδιά!
Καιρός είναι να πληρώνουμε εκείνες που αξίζουν!
Κλείστε τη Milla και θα με θυμηθείτε!

2017-06-07 Client: Lukabk84
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-06-05
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Brutal
Anal:Yes
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is one of the most beautiful girl !!l have ever seen and much more beautiful than photos. Every seconds I spent with her was fantastic. I will visit her again and again. Thank you Amanda for everything.
2017-06-06 Client: stavros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-06-06
Coût:€ 200
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, swallow
Sexe:Brutal
Anal:No
Seins:Silikone
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΑΜ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ .ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ 15.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΕΙΑ 20.ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΝΕΡΓΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ 1.30 ΩΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ.
2017-06-06 Client: kastro
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-06-04
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, swallow
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Σκεφτόμουνα μέρες μέχρι να πάρω απόφαση και να την επισκεφτώ. Τελικά κανόνισα το ραντεβού, φτάνω ορεξάτος. Με το που άνοιξε η πόρτα, κατάλαβα πως η όρεξή μου θα υψώνεται. Προαίσθημά μου ήταν δικαιολογημένο μέχρι τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Όμορφο, μικρό, καθαρό, καθόλου φαντασιόπληκτο ρωσιδακι. Μου άφησε καλές αναμνήσεις. Αναμφισβήτητα συνιστάτε!
2017-06-05 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-06-04
Coût:€ 200
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Silikone
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
My first meeting with this beauty!!!!!she is perfect!!!she knows very well how to make happy a man!!!!i had wonterfull time with her and for sure i will meet her again when she visits my country again!!!!nice to meet you sexy girl!!!!we keep in touch!!!
Escort comment:
We ar good friends now and will be in touch for sure !
P.S. The stream of the fountain Samson hits up 21 meters.
2017-06-03 Client: golden57
: 10.0
: 9.0
: 6.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-06-02
Coût:€ 160
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Active
Anal:Not available
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Daniella for one hour outcall at a hotel in Athens. Her looks are exactly as you see in her photos, Very sweet and beautiful. Perfect GFE experience. She does not fake her emotions and she makes you feel wanted. Her blow job was amazing, i was not able to control myself once she wrapped her lips around me, her perfect slim body showing in the mirror. I had asked for cif and when i was ready i stood up as she was kneeling in front of me and she took it all without moving away or showing any signs she did not like it. She actually made sure she got all my cum on her and even took what was left with her lips. She is worth the money and more. I highly recomend her and will try to see her again cause i was not able to experience all of her as i would have liked cause time ran out.
2017-06-02 Client: Alexl
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:10 hours
Date de rencontre:2017-05-27
Coût:€ -
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Silikone
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
As you can imagine from my ratings, I was going to write a very good review for Alexa. Booking was fairly easy, even more so as we met for an overnight session, pun intended. When I opened the door and I was looking at a stunning beauty, my original reaction was that of a teenager. Tall girl with a very nice figure, excellent kisser, great conversation over more than a couple of drinks. She is very active in sex and I adored the view from behind at doggy style, especially when she was turning her head around to look me in the eyes with a lustful look!
However, sadly after a handful of days, despite the fact that we had arranged a shorter meeting, Alexa never showed up.
Apparently, Alexa was hoping for another overnight meeting with me and only when I told her I would be interested for a 3-hour meeting instead, she looked for better options and earn more money.
There is nothing wrong with that girls, but do have the decency to treat us in a professional manner and respect all your clients.
Not showing up and ignoring us, instead of cancelling and apologising, won't get you far in this business.
2017-06-02 Client: leonthes1
: 8.5
: 5.0
: 8.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-05-18
Coût:€ 120
Baiser:Without tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Average
Anal:Not available
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η ημερομηνία ενδεικτική. Επικοινωνία με το γραφείο ok. Άρχικα πήρα για άλλη κοπέλα, αλλά μου διευκρίνησαν ότι δεν κάνει anal και μου πρότειναν την Nicole.Η συνάντηση έγινε περίπου στις 01:00. Ήταν αρκετά κουρασμένη και δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση...Όταν είπα για anal μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει τέτοια ώρα, δεν είναι προετοιμασμένη...Ίσως έπρεπε να φύγω αλλά τελικά έμεινα. στα του αγώνα μέτριο στοματικό, σε ιεραποστολικό μου είπε ότι δεν την βολεύει και τελικά την έβαλα στα τέσσερα...Τελείωσα και έφυγα σε μισή ώρα... Τουλάχιστον ήταν ευγενική και με ευχαρίστησε που της είπα ότι δεν είναι απαραίτητος ο δεύτερος γύρος... Δεν θα έγραφα review αλλά θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει το επίπεδο των υπηρεσιών...Τέλος για τις φώτο, πρόσωπο είναι σχεδόν το ίδιο αλλά με πολλές φακίδες και το ύψος γύρω στο 1,62... Good luck
2017-06-02 Client: Dimitri\'s
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-06-01
Coût:€ 140
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Active
Anal:Not available
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
When in the strep, a very hospitable elderly massage and a drink. Slim sexy passionate Anna.real 100% photo Thanks for passionate sex I would like to see again.
2017-06-01 Client: vasthegreek
: 8.5
: 10.0
: 8.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-05-25
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Είναι ένα χαριτωμένο και γλυκό πλασματάκι μόλις 40 κιλά (ούτε καν 42 που λέει...). Ο σωματότυπος αυτός προσφέρεται για πάρα πολλά κόλπα! Παρά τη μικρή της ηλικία, έχει ήδη γίνει μαμά πριν 1 χρόνο, όπως μαρτυράει μια τομή στην κοιλιά της. Πρόσωπο αυτό ακριβώς που βλέπετε, αλλά σώμα αρκετά αδύνατο (τουλάχιστον για τα γούστα μου). Καθαρή, μοσχομυριστή παντού, περιποιητική και πολύ ορεξάτη στο σεξ, αξίζει σίγουρα τα λεφτά της και μάλιστα με το παραπάνω. Αγγλικά μέτρια μεν, αλλά το παλεύει. Συνιστάται ιδιαίτερα για τύπους GFE και πιπινολάγνους.
2017-06-01 Client: zavalos
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Larissa
Durée de la rencontre:30 min
Date de rencontre:2017-05-15
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Brutal
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Don't know
Photo:Real picture
Λοιπόν δεν θα πω πολλά, αλλά έπρεπε να πω κι εγώ κάτι για αυτό το κορίτσι. Πάρα πολύ καλό με υπομονή και τέλεια γλώσσα!!! Δεν παίζεται.
Την επόμενη φορά κοριτσάρα περιμένω ζαρτιέρες και δερμάτινα!!!!javascript:void(0);
Escort comment:
Σε ευχαριστώ την επόμενη φορά σίγουρα!!
2017-06-01 Client: ΓιαννηςV
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Heraklion
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-05-30
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Passive
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ποιότητα ! Ευγένεια ! Πάθος ! Όλα με χαμόγελο και κατανόηση ,ένα μικρό πρόβλημα είναι η γλώσσα δεν μιλάει Ελληνικά αλλά ποίος θέλει κουβέντες με μια τέτοια Θεά
THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017-06-01 Client: Stathisgr2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-05-31
Coût:€ 120
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Real girlfriend!!!thank you!!!
Πολυ ευχάριστη κοπέλα όμορφη με επίπεδο
Πρόσχαρη και χαμογελαστή!
2017-06-01 Client: Jannioros
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Heraklion
Durée de la rencontre:2 hours
Date de rencontre:2017-05-31
Coût:€ 300
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Passive
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Both of them AMAZING Best ever had
Nice company lots of fun out for dinner !
Top LADIES to accompany you out
I will be comming. Back every day!
Thank you girls
2017-05-31 Client: zuceb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:1 hours
Date de rencontre:2017-05-30
Coût:€ 200
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:In face
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
A very nice girl, full of energy and very sexy. Social time is more than excellent. She enjoys to make sex and you can feel it from the beginning to the end. Everything is possible and she never stopped me from doing something. When I became less active she immediately became more active and kept the rythm always very high. A supermeeting with a profesional girl who likes very much her work, gives energy and satisfied all my desires. I shall see her again very soon for a longer time
2017-05-30 Client: sixfinger
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-05-28
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:Not available
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very beautiful and sensual girl .A great GFE...She deserves the best behaviour from the man and she provides the best service...I hope tp see her asap.I strongly recomend her...

Εξαιρετική κοπέλα ...αληθινές φωτογραφίες...πολύ καλές υπηρεσίες...τη συστήνω ανεπιφύλακτα
2017-05-30 Client: fgrigoris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:2 hours
Date de rencontre:2017-05-29
Coût:€ 450
Baiser:0
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
A woman who knows how to "turn on" a man. Best of the best !!!
2017-05-28 Client: Neron
: 10.0
: 10.0
: 4.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-05-25
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:With condom
Éjaculation buccale:Yes, swallow
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Αμφιταλαντεύθηκα αρκετά πριν πάρω την απόφαση(ή το ρίσκο) να δω τη μικρή μας ρωσσιδούλα, ίσως για το νεαρό της ηλικίας της(αν και να σας ομολογήσω, με έλκουν και τα πιπίνια).Η διαίσθησή μου όμως με έσπρωχνε και κάτι μέσα μου σιγοψιθύριζε ο,τι τελικά πρέπει να συναντηθώ με αυτό το κατά τα άλλα γλυκύτατο και ίσως πολλά υποσχόμενο πιπίνι. Μόλις ανοίγει η πόρτα και με υποδέχτηκε με αυτό το αφοπλιστικό της χαμόγελο, αμέσως η διάθεσή μου εκτινάχθηκε στα ύψη. Ένα ζουμερό φιλί, φανέρωνε όλα όσα θα ακολουθούσαν. Το όμορφο, όλο γλύκα, όλο διάθεση και θετική ενέργεια αυτό κορίτσι, έκαμνε τη διαφορά χιλιομέτρων από κάποια άλλα escort που δήθεν υπόσχοντα εμπειρία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Εδώ η Nancy μας σπάει κάθε ρεκόρ !!! Μοναδικός της σκοπός είναι πως θα σ' ευχαριστήσει προσφέροντας σου μοναδικές, αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης, η πεμπτουσία της GFE κατάστασης αλλά και αντοχής σε πιο PSE καταστάσεις. Μοιράζει μαζί σου το πάθος της, την ενέργεια της στο κρεββάτι. Η αλήθεια είναι ότι, ότι κάνει το ζει, το αισθάνεται και σου το μεταδίδει αυτό το αμοιβαίο συναίσθημα. Υποκλίθηκα στον τρόπο που φιλά, ένα εκρηκτικό μείγμα πάθους και αισθησιασμού. Στο sex, τώρα, όταν της πατήσεις τα σωστά κουμπιά, αυτομάτως μεταμορφώνεται σε μια τίγρη στο κρεββάτι, έτοιμη να σου ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά σου γούστα. Ένθερμος οπαδός της GFE αλλά και της PSE εκεί που χρειάζεται, η Nancy με ικανοποίησε 100% !!!! Είχα βυθιστεί σε μια απόλυτη καυλωτική κατάσταση που βγήκα από αυτή μετά από περίπου 54' !!! Η μυρωδιά του σώματος της αναδύει έντονο ερωτισμό, απόλυτα καθαρή(πρέπει την καθαριότητα να την έχει σημαία), δεν έπαψα όλη την ώρα να την γλείφω και να τη φιλώ απ' τη κορφή ως τα νύχια και το αντίστροφο. Το μόνο της ψεγάδι (αν μπορείς με το χέρι στη καρδιά να της το χρεώσεις) είναι τα λιγοστά-ελαχιστότατα- αγγλικά της που της στερεί τη δυνατότητα για ένα εξ ίσου δυνατό social-breaktime. Προσωπικά πιστεύω πως θα ακούγαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα από το γλυκό της στοματάκι. Nancy, υποσχέσου μου πως θα ανεβάσεις το επίπεδό σου στα αγγλικά μέχρι την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείς ξανά, μιας και όπως μου είπες, σου άρεσε τόσο πολύ η Αθήνα. Δυστυχώς τα 60' αποδείχτηκαν στη πράξη πολύ λίγα για ένα κορίτσι σαν τη Nancy - αυτών των προδιαγραφών και skills. Άφησα το δωμάτιο της, που πρέπει να το τονίσω δεόντως, πολύ καθαρό και τακτοποιημένο, φιλώντας την με ένα τρυφερό, υγρό και συνάμα γλυκό φιλί, μεθυσμένος από μια γλυκιά ερωτική μέθη και φυσικά με τις καλύτερες αναμνήσεις !! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Γλυκιά μου Nancy σε ευχαριστώ για αυτές τις αξέχαστες και υπέροχες στιγμές που μου πρόσφερες. Σε λατρεύω !!!! Αν θα την ξαναδώ ; Δεν σας απαντώ καλά μου αγόρια. Δώστε εσείς την απάντηση ! Συνιστάται ανεπιφύλακτα !!!!
2017-05-28 Client: kostaskon1989
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:2 hours
Date de rencontre:2017-05-27
Coût:€ 250
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I had an exceptionally good time with Dinara. She is trying her best to make the client as happy as possible. Everything we had agreed before our meeting became true. In fact , I was so happy with her services that I extended our meeting from 1 hour to 2 hours. Great foreplay , great sex , I recommend her to everyone.
Dinara , thanks for the amazing time !
2017-05-26 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-05-24
Coût:€ 150
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Silikone
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ειναι υπεροχη με μια λεξη και μονο!!!!!καθε φορα που την συναντω με κανει να αισθανομαι σαν βασιλιας!!!!thank you my princess for the wonterfull meeting again!!you are fantastik!!!kisses all over you baby!!!see you again!!!
2017-05-25 Client: IonMark
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Athens
Durée de la rencontre:2 hours
Date de rencontre:2017-05-23
Coût:€ 280
Baiser:With tongue
Fellation:Without condom
Éjaculation buccale:Yes, spits it out
Sexe:Active
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Multiple times allowed
Photo:Real picture
i had the pleasure of meeting claudia about . I like the latin girls for their hoy style but this girl exceeded my expectations.she arrives very well dressed and whit a delicius smell of perfume,she greeted me whit great joy and a kiss in the mouth,Claudia asked me if i had music and i looked on the tv while she went to the bathroom to my pleasant surprise came out whit black lingerie and garter belt and danced for me in a sensual and provocative way.I kissed whit great passion and took my clothes quickly anxious to fell this woman i kissed her mouth and then her big tits that although they are operated to the touch are very soft,she read my mind and started to suck me and for her young age has great experience or maybe talent,has a deep throat she put me the condom with the mouth and i put it in doggystyle i like it to be tight we had two time and took a quick shower Claudia gave me a professional massage whith aromatic oil after a few minutes of relax we did it again. Claudia is truly ardent sweet and hot. Interesting talk and elegant style
2017-05-24 Client: belarus
: 5.0
: 3.5
: 8.5
Pays de rencontre:Greece
Ville de rencontre:Thessaloniki
Durée de la rencontre:60 min
Date de rencontre:2017-05-18
Coût:€ 140
Baiser:0
Fellation:With condom
Éjaculation buccale:No
Sexe:Passive
Anal:No
Seins:Natural
Recommencer après éjaculation:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ... Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΦΟΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Ή ΟΧΙ... ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΠΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛΑΚΤΙΚΟ,,, ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΣΤΑ 140ΕΥΡΩ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΗ ΚΑΙ '' ΕΡΓΑΤΙΚΗ '' Η ΚΟΠΕΛΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....
Escort comment:
και εσυ απο τισ περιπτωσεισ που κανεισ μπαμ οτι σε εβαλαν να τα γραψεις αυτα


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


À l'haut