Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


10-02-2020 Πελάτης: nt321
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-02-07
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
10-02-2020 Πελάτης: Oshepharun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-01-27
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
08-02-2020 Πελάτης: Louka
: 5.0
: 0.5
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Συνάντηση:2020-02-08
Κόστος:€ 90
Φιλί:Όχι
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
Extra Ball:Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
08-02-2020 Πελάτης: Nick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Συνάντηση:2020-02-08
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
Thank you dear! You are a very pleasant man and an easy client. We had a great time. See you soon;)
08-02-2020 Πελάτης: Teo1969
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1h min
Συνάντηση:2020-01-28
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
07-02-2020 Πελάτης: ilias8383
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Συνάντηση:2020-02-07
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
Thank you bayb. Was very nice meeting you and I would like to see you again! Kisses
07-02-2020 Πελάτης: Korlash
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-02-05
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
06-02-2020 Πελάτης: Sexakiss
: 8.0
: 8.5
: 5.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-01-21
Κόστος:€ 180
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Read more
06-02-2020 Πελάτης: Sexakiss
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-02-05
Κόστος:€ 180
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Read more
05-02-2020 Πελάτης: giorgos123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-02-04
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
Ευχαριστώ φιλαράκι μού! See you soon!????
04-02-2020 Πελάτης: Kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Συνάντηση:2020-02-03
Κόστος:€ 450
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
Read more
Escort Answer:
Thank you bayb!!! I really feel my job like a courtesan or a gheisa . You touched me with your comment..This because you knew I love history! Kisses Hope to see you again !
04-02-2020 Πελάτης: Asteri1
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Συνάντηση:2020-01-21
Κόστος:€ 550
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
Hi bayb, thank you for your comment. Unfortunately was not accepted by the site. I can see it , but the others no. However every Time it's lovely to meet you ! Kisses
04-02-2020 Πελάτης: salonikigr1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-02-02
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
03-02-2020 Πελάτης: jim19812009
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:45 min
Συνάντηση:2020-02-01
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
03-02-2020 Πελάτης: Zen76
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Συνάντηση:2020-01-28
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
02-02-2020 Πελάτης: Ldy
: 6.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Συνάντηση:2020-02-01
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
01-02-2020 Πελάτης: fitness24
: 1.5
: 1.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Συνάντηση:2020-02-01
Κόστος:€ 100
Φιλί:Όχι
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
Read more
Escort Answer:
πραγματικά πρέπει να κάνετε μια εξέταση, να φορέσετε γυαλιά, η όρασή σας δεν είναι καλή, αν δεν έκανα τη δουλειά όπως θα θέλατε, επειδή δεν ακολουθήσατε το συμφωνημένο vom.
δεν πιστεύω ότι αυτός ο κύριος, αυτός είναι πολύς.
31-01-2020 Πελάτης: Nikosnikos111182
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-01-30
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
31-01-2020 Πελάτης: ioannina
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2019-12-18
Κόστος:€ 160
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
Read more
Escort Answer:
Dear you are animal . You write everytime fake review because I send you outside. Inside my account I have my recent ( selfi) photo. My pictures verified by administration from escortnews.eu. So be man stop write fake review ????❤
31-01-2020 Πελάτης: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-30
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
30-01-2020 Πελάτης: Nikosnikos111182
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-01-29
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
29-01-2020 Πελάτης: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-29
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
29-01-2020 Πελάτης: eleniok
: 0.5
: 0.5
: 1.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-22
Κόστος:€ 140
Φιλί:Όχι
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Read more
29-01-2020 Πελάτης: getupTrin
: 6.0
: 6.0
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-27
Κόστος:€ 160
Φιλί:Όχι
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Read more
Escort Answer:
Dear Thank you very much for your review. You give me good idea for put my recent photo ( selfi) . For people can "recognize" me. Because most of man say I'm better then my photo. And had very nice time with me, you can learn this from my other review .
Thank you for your time ❤
29-01-2020 Πελάτης: Subversive
: 7.5
: 1.5
: 3.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-01-28
Κόστος:€ 180
Φιλί:Όχι
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
Honey, I do what I can to give a moment of great pleasure, I'm sorry you didn't like it. Kisses
29-01-2020 Πελάτης: nicpd
: 10.0
: 8.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-28
Κόστος:€ 130
Φιλί:Όχι
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
27-01-2020 Πελάτης: petros
: 8.5
: 8.5
: 7.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2019-09-02
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Read more
Escort Answer:
Thank you for your feedback, I will be glad to meet again)
26-01-2020 Πελάτης: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
26-01-2020 Πελάτης: zeropro
: 7.5
: 8.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-26
Κόστος:€ 130
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
25-01-2020 Πελάτης: panos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-25
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
25-01-2020 Πελάτης: Invisible_1976
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-23
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
25-01-2020 Πελάτης: Mixail
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-01-25
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
24-01-2020 Πελάτης: inall
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2019-11-08
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
24-01-2020 Πελάτης: Mr X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2019-12-15
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
Honey, thank you very much for your feedback. I'm happy!!!❤❤❤
24-01-2020 Πελάτης: petros
: 7.5
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-01-23
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Read more
Escort Answer:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την κριτική, το να είναι κάποια γυμνασμενη δεν είναι μπαμπατσικηα ούτε χοντρή..καλή συνέχεια!
23-01-2020 Πελάτης: Asteri1
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Συνάντηση:2020-01-14
Κόστος:€ 450
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
Thank you very much bayb! I enjoyed also so much... I don't even know how the time flight with you !!!!! I really hope to see you again soon! Kisses!!!!!!!!!!!!!
23-01-2020 Πελάτης: Hotgizmo
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Συνάντηση:2020-01-19
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
22-01-2020 Πελάτης: Grecdxb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-19
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
22-01-2020 Πελάτης: ZEUS2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Συνάντηση:2020-01-19
Κόστος:€ 900
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
21-01-2020 Πελάτης: odysseus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Συνάντηση:2020-01-19
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
18-01-2020 Πελάτης: Ainstain69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Συνάντηση:2020-01-17
Κόστος:€ 450€
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
18-01-2020 Πελάτης: johnieret7
: 9.5
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Καβάλα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2020-01-19
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
Thank you my baby ) kisses
17-01-2020 Πελάτης: JORGE
: 4.5
: 6.0
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2019-07-01
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Read more
Escort Answer:
Hi, are you shure meet Me?
1hour with me cost 170e !
Never haw 140
17-01-2020 Πελάτης: Frolo
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 min
Συνάντηση:2020-01-16
Κόστος:€ 0
Φιλί:Όχι
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
Read more
Escort Answer:
HA HA HA !!!!! You are men who use drugs and drink alcohol ! You are dirty person , Malaka! You are maniac! You want to broke my work write me this review because I pick up you because you NO pay , you want to have free service! You close the door! And only security help me to go out! You are very bad and you person FROM BLACK LIST! Girl !!! BE CAREFUL!! I SENT you number POLICE because you attack me here!!!!!!! You are DANGEROUS!!! You make new profile and add this again!!!! All my client who know me they NO believe YOU !!!! I am beautiful, sport , natural breast !!! BUT YOU NO See me NAKED!!! And wrote this all liar!! Add more - and I give your number police men !!!
17-01-2020 Πελάτης: male41
: 4.5
: 3.0
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:1 hours
Συνάντηση:2019-11-20
Κόστος:€ 170
Φιλί:Όχι
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Read more
Escort Answer:
Very interesting.Haw could you meet me 20/11 in Larisa? Beacose i arrived to Greece in Athens 24/11
I've never been to LARISA !!!!
I was in Athens !!!
Did you mistake me for someone else?!
DO YOU NOW ME? Certainly Not!
It's sad to write this nonsense !!!
17-01-2020 Πελάτης: SolaLuna
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-03
Κόστος:€ 150
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
Extra Ball:Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
16-01-2020 Πελάτης: Johnn6
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-12
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
16-01-2020 Πελάτης: kasper
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-15
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
Escort Answer:
My bb ) I love you thanks a lot ) wait you for next time kisses
15-01-2020 Πελάτης: Korlash
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:60 min
Συνάντηση:2020-01-14
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more
15-01-2020 Πελάτης: mgerke
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Συνάντηση:2020-01-14
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
Extra Ball:Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Read more