İncelemeler

Girl name:
Arama

Read all escort reviews


2017-06-09 Client: vortac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-06-08
Ücret:€ 140
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Eva is absolutely great girl! She came with well dressed. She has beautiful eyes, lips, breasts, ass, everything.
She fells what you want and make accordingly!
I highly recommend Eva!

Thank much for everything dear. Hope to see you again for a longer. Kisses.
2017-06-09 Client: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-01-22
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Average
Anal:No
Göğüsler:Silikone
İlişki sayısı:Only one allowed
Fotoğraf:Real picture
Γράφψ λίγο καθυστερημενα, αλλά της το είχα υποσχεθεί! Την πείρα για δώρο γεννεθλίων και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ευγενέσταση, πρόθυμη και θερμή!!! Τέλειο GFE. Ίσως στο μέλλομ δοκιμάσω και άλλα μαζί της!!!
2017-06-08 Client: Spermato
: 10.0
: 9.5
: 8.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-06-03
Ücret:€ 160
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
η κοπελα ειναι καταπληκτικη..!! πιο ομορφη απο τισ φωτογραφιεσ και ερωτευσημη..σιγουρα τα αγγλικα τησ δεν ειναι τα καλυτερα αλλα ειναι πολυ συννενοησημη και κανει τα παντα για να σε ευχαριστησει..δονητεσ fisting etc
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσοσ πολεμοσ σε αυτο το πλασμα που αντικειμενικα ειναι ισωσ απο τα καλυτερα που ηρθαν φετοσ
αυτοσ ειναι και ο λογοσ που γραφω ,,ετσι γιατι δεν μαρεσει η αδικια
2017-06-08 Client: JohnWicked
: 5.5
: 6.5
: 1.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:30 min
Buluşma tarihi:2017-06-06
Ücret:€ 140
Öpüşme:Without tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Average
Anal:Not available
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Don't know
Fotoğraf:30% fixed in Photoshop
Actually i was not intent to write a review, but after i noticed the the answer regarding the review of Micha, i have to do.
I was going to stay with her longer than 30 min., because in the whatsapp she answered well in english.
But in fact it is like Micha already wrote: She does not really know to speak one word in english.
I am impressed how she was able to learn english in only a few days regarding to her answer. Respect!
I wrote this review only, because i hate when the girls are writing bullshit in their advertisements. She has shared a lot of information which is simply not the truth. Maybe beginning with the tattoo she hides, but clearly ending with a language she does not know to speak.
2017-06-08 Client: Day_dreamer
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-06-03
Ücret:€ 140
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Την κοπέλα την συνάντησα την πρώτη μέρα που ήρθε στην Θεσσαλονικη και δούλευε με ένα άλλο γραφείο αλλά δεν υπάρχει το προφίλ της και για αυτό κάνω εδώ την κριτική μου.

Πολύ όμορφη γυναίκα με γήινη ομορφιά χωρίς παρεμβάσεις και επεμβάσεις.
Παρότι ήταν όπως είπα η πρώτη της ημέρα στην Ελλάδα έδειξε εξοικειωμένη με το περιβάλλον και μου προσέφερε μία ώρα απόλυτης ηδονής!!!

Όμορφη και σαν άνθρωπος και αυτό το διαπίστωσα στο social time Αφού η κοπέλα μιλάει αγγλικά πολύ καλά

Είναι από τις περιπτώσεις που αν της φερθείς όπως θα φερόσουν στην κοπέλα σου θα ζήσεις ενα καθαρό GFE...

Ελπίζω στην καινούργια της συνεργασία να μενει μόνη της στο δωμάτιο Γιατί όταν την επισκέφτηκα δεν είχε προλάβει να βγει η συγκάτοικος της και ήταν για ένα δεκάλεπτο Μέσα στην τουαλέτα του δωματίου και βγήκε μόνο όταν θέλησα να μπω μέσα και να πλυθώ!!!
Υποψιάζομαι ότι αν δεν ήθελα να κάνω χρήση της τουαλέτας ισως η κοπέλα να έμενε εκεί καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού!

Anyway, ακόμα και αυτό δεν ήταν ικανό να μου μειώσει την ικανοποίηση για την επιτυχημένη συνάντηση με την Εύα!!!!
2017-06-08 Client: GLS
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:2 hours
Buluşma tarihi:2017-06-07
Ücret:€ 260
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
2 ωρες με την υπέροχη ΕΥΑ. Πολυ ωραιο πρόσωπο κορμι απίθανο θηλυκό. Αγαπαει πολυ αυτο που κανει και ουτε μια στιγμη δε καταλαβα οτι ημουν με escort. Η ωρα πέρασε πολυ γρηγορα και ειναι πρωτη φορά που ηθελα να κατσω και αλλο. Λεπτομεριες της συναντησης δεν αναφερω αλλα ηταν απολαυση. Εύα μου σ'ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες. Φιλιά πολλά και θα τα ξαναπούμε σύντομα!
2017-06-08 Client: MichaYoung
: 5.0
: 5.0
: 1.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-06-05
Ücret:€ 160
Öpüşme:Without tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Average
Anal:Not available
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Only one allowed
Fotoğraf:50% fixed in Photoshop
Unfortunately she was a quite big disappointment.
Communication is not possible, because she does not speak english at all.
The photos are not unrealistic, but she has at least 10 kilogrammes more. Further she has a tattoo in the center of her breasts.
The action was... Better to stop at this point...
In summary: Money for nothing.crying
Escort comment:
Come on dear. I made the tattoo only one week ago and I didn't have time to upload pictures with the tattoo. If you don't like the tattoo,that doesn't mean that the pictures are fixed. No dear. Other clients say I am really the best in real than in pictures. Thanks.
2017-06-08 Client: Invisible_1976
: 9.0
: 9.0
: 9.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-06-07
Ücret:€ 140
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:Not available
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Eva is a classy juicy lady !
Nice big boobs , round ass , beautiful blue eyes!!!
Good participation and sex of high quality

For sure I meet her again and I will ask the agency if she provides escort service for social activities
Thank you sweetie
2017-06-07 Client: Wheelie
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:1,5 hours
Buluşma tarihi:2017-06-07
Ücret:€ 210
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Don't know
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Εξαιρετική περιπτωση!
Κορμαρα , προσωπαρα και μεγάλη διάθεση για σεξ!
Πολύ φιλική με άριστη χρήση αγγλικών.
Σεβάστηκε το χρονο μου και τα χρήματα μου...
New entry στην πόλη!!!

Welcome Eva !!!
2017-06-07 Client: Xxxmachine
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-06-03
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Active
Anal:Yes
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Η αμάντα όμορφη κοπέλα με όμορφη σχήμα!πήγα στο ντους μετά έκανε ένα πολύ καλό μασάζ μετά αναρροφάται πολύ καλό το σεξ ήταν ζεστό προειδοποίησα αντιπροσωπεία για κώλο και απόλαυσε όλες τις τρύπες της Αμάντα!άγρια μαύρη γάτα !ευχαριστώ Αμάντα !θέλω ακόμα !
2017-06-07 Client: Handyman
: 7.0
: 7.5
: 8.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-06-04
Ücret:€ 120
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:Not available
Göğüsler:Silikone
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:30% fixed in Photoshop
ευχάριστη συνάντηση με την κοπέλα!
αρκετά καλή σε όλα!
Πολύ καλή και στην επικοινωνία.
επιεικώς απαράδεκτο το γραφείο της...
Την ώρα που ήμουν στο κρεβάτι με την κοπέλα άνοιξε η πόρτα του δωματίου και μπήκε μέσα η συγκάτοικος της για να ντυθεί για ένα outcall.
Καθόλου σεβασμός για τον πελάτη αλλά και για τις κοπέλες
2017-06-07 Client: DreamLover
: 7.0
: 7.0
: 6.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:90 min
Buluşma tarihi:2017-06-03
Ücret:€ 260
Öpüşme:Without tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Average
Anal:Not available
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Don't know
Fotoğraf:50% fixed in Photoshop
Βλέποντας τις φωτογραφίες και κάποια videos στο ίντερνετ κανόνισα να τη συναντήσω!
Η πρώτη έκπληξη ήταν η εμφάνισή της.
Γλυκιά και μικροκαμωμένη με πολύ μικρό στήθος και χωρίς καθόλου άνεση.
Μπήκε με τη μία για μπάνιο!
Θετικό ότι ζήτησε τα χρήματα στο τέλος!!!
Δεν ήταν και πολύ ενεργητική στο σεξ.
Περισσότερο σαν ντροπαλή μου φάνηκε παρόλο που σε κάτι video την παίρναν 3 μαύροι με 25αρες ψολές.
Πίπα μέτρια και στο σεξ σχεδόν καμία πρωτοβουλία! Σαν εμπειρία δεν μπορείς να την πεις κακή, αλλά ούτε κι ότι θα την ξανασυναντούσα ή θα την πρότεινα!
Εάν θέλετε anal θα πρέπει να το έχετε ζητήσει πιο πριν!
2017-06-07 Client: DreamLover
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:90 min
Buluşma tarihi:2017-05-31
Ücret:€ 250
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:Yes
Göğüsler:Silikone
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Την Alexa τη συνάντησα 2 φορές!
Την πρώτη σε duo με τη Lora και τη δεύτερη μόνη της.
Στην πρώτη επίσκεψη με περίμενε έξω από το ασανσέρ και όταν την είδα έπαθα πλάκα!
Πολύ καλύτερη από τη φίλη της και ενώ πέρασα όμορφα παίρνοντας και τις δύο η χημεία με την Alexa και η ομορφιά της με έκαναν να κανονίσω να τη δω και μόνη της.
Πολύ όμορφο κορίτσι, ψηλό με υπέροχο σώμα, ωραίο σιλικονάτο στήθος και απίστευτο πρόσωπο!!!!
Στα του αγώνα. τιμάει κάθε ένα ευρώ που παίρνει και φαίνεται ότι της αρέσει κιόλας!!!!
Ο δε κώλος της απίστευτος.. Αφού με τυράννησε και τις δύο φορές τελικά μου είπε ότι με εξτρά τον δίνει!!!!
Κρίμα που δεν το πε από την αρχή!!!! Τον πήρα και ήταν όνειρο!!!
Εάν είναι στην πόλη σας την προτείνω!!!
Βέβαια μεταξύ μας υπήρχε μια έντονη χημεία αλλά πιστεύω ότι γενικά την ιδρώνει τη φανέλα για να σε ευχαριστήσει!!!
Αρκετά έχουμε σκάσει σε παλτά! Τουλάχιστον η κοπέλα είναι κουκλάρα!!!!
2017-06-07 Client: DreamLover
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:2 hours
Buluşma tarihi:2017-04-26
Ücret:€ 280
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Active
Anal:Yes
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
H Milla είναι μακράν (με χιλιόμετρα διαφορά) το καλύτερο κορίτσι που έχω συναντήσει ποτέ.
Από την πρώτη στιγμή με έκανα να νιώσω άνετα και έδειξε ότι της αρέσει αυτό που κάνει.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι μετά τη Milla όλες οι υπόλοιπες πραγματικά θα σας φαίνονται μετριότητες.
Μοναδικό σώμα, στήθος που σε κάνει να παραμιλάς και πάθος να σε ευχαριστήσει. σε βαθμό που ίσως να μην μπορέσει να το αντέξει κάποιος.
Δε μιλάει Αγγλικά αλλά με τον τρόπο της μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου.
Στα του αγώνα δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όταν θα είναι στην Ελλάδα θα πρέπει οπωσδήποτε, τουλάχιστον μία φορά να πάτε μαζί της για να καταλάβετε τι σημαίνει αληθινή εμπειρία με escort service!!!
Την έχω συναντήσει ήδη 3 φορές και ενώ οι πιο πολλές κοπέλες μετά την 1η 2η φορά είναι όλο και χειρότερες η Milla γίνεται όλο και καλύτερη.
Τιμάει τα χρήματα που παίρνει (που είναι αστείο εάν κάποιο σκεφτεί ότι τα ίδια παίρνουν κι όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκι που δεν κάνουν για το σπορ) και με κλειστά τα μάτια δώστε το 100αρικο επιπλέον για το anal!!! Θα πάθετε πλάκα!!!
Προσοχή να μην ερωτευτείτε παιδιά!
Καιρός είναι να πληρώνουμε εκείνες που αξίζουν!
Κλείστε τη Milla και θα με θυμηθείτε!

2017-06-07 Client: Lukabk84
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-06-05
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Brutal
Anal:Yes
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
She is one of the most beautiful girl !!l have ever seen and much more beautiful than photos. Every seconds I spent with her was fantastic. I will visit her again and again. Thank you Amanda for everything.
2017-06-06 Client: stavros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-06-06
Ücret:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, swallow
Seks:Brutal
Anal:No
Göğüsler:Silikone
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΑΜ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ .ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ 15.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΕΙΑ 20.ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΝΕΡΓΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ 1.30 ΩΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ.
2017-06-06 Client: kastro
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-06-04
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, swallow
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Σκεφτόμουνα μέρες μέχρι να πάρω απόφαση και να την επισκεφτώ. Τελικά κανόνισα το ραντεβού, φτάνω ορεξάτος. Με το που άνοιξε η πόρτα, κατάλαβα πως η όρεξή μου θα υψώνεται. Προαίσθημά μου ήταν δικαιολογημένο μέχρι τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Όμορφο, μικρό, καθαρό, καθόλου φαντασιόπληκτο ρωσιδακι. Μου άφησε καλές αναμνήσεις. Αναμφισβήτητα συνιστάτε!
2017-06-05 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-06-04
Ücret:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Silikone
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
My first meeting with this beauty!!!!!she is perfect!!!she knows very well how to make happy a man!!!!i had wonterfull time with her and for sure i will meet her again when she visits my country again!!!!nice to meet you sexy girl!!!!we keep in touch!!!
Escort comment:
We ar good friends now and will be in touch for sure !
P.S. The stream of the fountain Samson hits up 21 meters.
2017-06-03 Client: golden57
: 10.0
: 9.0
: 6.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-06-02
Ücret:€ 160
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Active
Anal:Not available
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
I met Daniella for one hour outcall at a hotel in Athens. Her looks are exactly as you see in her photos, Very sweet and beautiful. Perfect GFE experience. She does not fake her emotions and she makes you feel wanted. Her blow job was amazing, i was not able to control myself once she wrapped her lips around me, her perfect slim body showing in the mirror. I had asked for cif and when i was ready i stood up as she was kneeling in front of me and she took it all without moving away or showing any signs she did not like it. She actually made sure she got all my cum on her and even took what was left with her lips. She is worth the money and more. I highly recomend her and will try to see her again cause i was not able to experience all of her as i would have liked cause time ran out.
2017-06-02 Client: Alexl
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:10 hours
Buluşma tarihi:2017-05-27
Ücret:€ -
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Silikone
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
As you can imagine from my ratings, I was going to write a very good review for Alexa. Booking was fairly easy, even more so as we met for an overnight session, pun intended. When I opened the door and I was looking at a stunning beauty, my original reaction was that of a teenager. Tall girl with a very nice figure, excellent kisser, great conversation over more than a couple of drinks. She is very active in sex and I adored the view from behind at doggy style, especially when she was turning her head around to look me in the eyes with a lustful look!
However, sadly after a handful of days, despite the fact that we had arranged a shorter meeting, Alexa never showed up.
Apparently, Alexa was hoping for another overnight meeting with me and only when I told her I would be interested for a 3-hour meeting instead, she looked for better options and earn more money.
There is nothing wrong with that girls, but do have the decency to treat us in a professional manner and respect all your clients.
Not showing up and ignoring us, instead of cancelling and apologising, won't get you far in this business.
2017-06-02 Client: leonthes1
: 8.5
: 5.0
: 8.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-05-18
Ücret:€ 120
Öpüşme:Without tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Average
Anal:Not available
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Η ημερομηνία ενδεικτική. Επικοινωνία με το γραφείο ok. Άρχικα πήρα για άλλη κοπέλα, αλλά μου διευκρίνησαν ότι δεν κάνει anal και μου πρότειναν την Nicole.Η συνάντηση έγινε περίπου στις 01:00. Ήταν αρκετά κουρασμένη και δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση...Όταν είπα για anal μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει τέτοια ώρα, δεν είναι προετοιμασμένη...Ίσως έπρεπε να φύγω αλλά τελικά έμεινα. στα του αγώνα μέτριο στοματικό, σε ιεραποστολικό μου είπε ότι δεν την βολεύει και τελικά την έβαλα στα τέσσερα...Τελείωσα και έφυγα σε μισή ώρα... Τουλάχιστον ήταν ευγενική και με ευχαρίστησε που της είπα ότι δεν είναι απαραίτητος ο δεύτερος γύρος... Δεν θα έγραφα review αλλά θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει το επίπεδο των υπηρεσιών...Τέλος για τις φώτο, πρόσωπο είναι σχεδόν το ίδιο αλλά με πολλές φακίδες και το ύψος γύρω στο 1,62... Good luck
2017-06-02 Client: Dimitri\'s
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-06-01
Ücret:€ 140
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Active
Anal:Not available
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
When in the strep, a very hospitable elderly massage and a drink. Slim sexy passionate Anna.real 100% photo Thanks for passionate sex I would like to see again.
2017-06-01 Client: vasthegreek
: 8.5
: 10.0
: 8.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-25
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:10% fixed in Photoshop
Είναι ένα χαριτωμένο και γλυκό πλασματάκι μόλις 40 κιλά (ούτε καν 42 που λέει...). Ο σωματότυπος αυτός προσφέρεται για πάρα πολλά κόλπα! Παρά τη μικρή της ηλικία, έχει ήδη γίνει μαμά πριν 1 χρόνο, όπως μαρτυράει μια τομή στην κοιλιά της. Πρόσωπο αυτό ακριβώς που βλέπετε, αλλά σώμα αρκετά αδύνατο (τουλάχιστον για τα γούστα μου). Καθαρή, μοσχομυριστή παντού, περιποιητική και πολύ ορεξάτη στο σεξ, αξίζει σίγουρα τα λεφτά της και μάλιστα με το παραπάνω. Αγγλικά μέτρια μεν, αλλά το παλεύει. Συνιστάται ιδιαίτερα για τύπους GFE και πιπινολάγνους.
2017-06-01 Client: zavalos
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Larissa
Buluşma süresi:30 min
Buluşma tarihi:2017-05-15
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Brutal
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Don't know
Fotoğraf:Real picture
Λοιπόν δεν θα πω πολλά, αλλά έπρεπε να πω κι εγώ κάτι για αυτό το κορίτσι. Πάρα πολύ καλό με υπομονή και τέλεια γλώσσα!!! Δεν παίζεται.
Την επόμενη φορά κοριτσάρα περιμένω ζαρτιέρες και δερμάτινα!!!!javascript:void(0);
Escort comment:
Σε ευχαριστώ την επόμενη φορά σίγουρα!!
2017-06-01 Client: ΓιαννηςV
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Heraklion
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-30
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Passive
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Ποιότητα ! Ευγένεια ! Πάθος ! Όλα με χαμόγελο και κατανόηση ,ένα μικρό πρόβλημα είναι η γλώσσα δεν μιλάει Ελληνικά αλλά ποίος θέλει κουβέντες με μια τέτοια Θεά
THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017-06-01 Client: Stathisgr2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-31
Ücret:€ 120
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Real girlfriend!!!thank you!!!
Πολυ ευχάριστη κοπέλα όμορφη με επίπεδο
Πρόσχαρη και χαμογελαστή!
2017-06-01 Client: Jannioros
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Heraklion
Buluşma süresi:2 hours
Buluşma tarihi:2017-05-31
Ücret:€ 300
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Passive
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Both of them AMAZING Best ever had
Nice company lots of fun out for dinner !
Top LADIES to accompany you out
I will be comming. Back every day!
Thank you girls
2017-05-31 Client: zuceb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-05-30
Ücret:€ 200
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
A very nice girl, full of energy and very sexy. Social time is more than excellent. She enjoys to make sex and you can feel it from the beginning to the end. Everything is possible and she never stopped me from doing something. When I became less active she immediately became more active and kept the rythm always very high. A supermeeting with a profesional girl who likes very much her work, gives energy and satisfied all my desires. I shall see her again very soon for a longer time
2017-05-30 Client: sixfinger
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-28
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:Not available
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Very beautiful and sensual girl .A great GFE...She deserves the best behaviour from the man and she provides the best service...I hope tp see her asap.I strongly recomend her...

Εξαιρετική κοπέλα ...αληθινές φωτογραφίες...πολύ καλές υπηρεσίες...τη συστήνω ανεπιφύλακτα
2017-05-30 Client: fgrigoris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:2 hours
Buluşma tarihi:2017-05-29
Ücret:€ 450
Öpüşme:0
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
A woman who knows how to "turn on" a man. Best of the best !!!
2017-05-28 Client: Neron
: 10.0
: 10.0
: 4.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-25
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:With condom
Ağza Boşalma:Yes, swallow
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Αμφιταλαντεύθηκα αρκετά πριν πάρω την απόφαση(ή το ρίσκο) να δω τη μικρή μας ρωσσιδούλα, ίσως για το νεαρό της ηλικίας της(αν και να σας ομολογήσω, με έλκουν και τα πιπίνια).Η διαίσθησή μου όμως με έσπρωχνε και κάτι μέσα μου σιγοψιθύριζε ο,τι τελικά πρέπει να συναντηθώ με αυτό το κατά τα άλλα γλυκύτατο και ίσως πολλά υποσχόμενο πιπίνι. Μόλις ανοίγει η πόρτα και με υποδέχτηκε με αυτό το αφοπλιστικό της χαμόγελο, αμέσως η διάθεσή μου εκτινάχθηκε στα ύψη. Ένα ζουμερό φιλί, φανέρωνε όλα όσα θα ακολουθούσαν. Το όμορφο, όλο γλύκα, όλο διάθεση και θετική ενέργεια αυτό κορίτσι, έκαμνε τη διαφορά χιλιομέτρων από κάποια άλλα escort που δήθεν υπόσχοντα εμπειρία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Εδώ η Nancy μας σπάει κάθε ρεκόρ !!! Μοναδικός της σκοπός είναι πως θα σ' ευχαριστήσει προσφέροντας σου μοναδικές, αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης, η πεμπτουσία της GFE κατάστασης αλλά και αντοχής σε πιο PSE καταστάσεις. Μοιράζει μαζί σου το πάθος της, την ενέργεια της στο κρεββάτι. Η αλήθεια είναι ότι, ότι κάνει το ζει, το αισθάνεται και σου το μεταδίδει αυτό το αμοιβαίο συναίσθημα. Υποκλίθηκα στον τρόπο που φιλά, ένα εκρηκτικό μείγμα πάθους και αισθησιασμού. Στο sex, τώρα, όταν της πατήσεις τα σωστά κουμπιά, αυτομάτως μεταμορφώνεται σε μια τίγρη στο κρεββάτι, έτοιμη να σου ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά σου γούστα. Ένθερμος οπαδός της GFE αλλά και της PSE εκεί που χρειάζεται, η Nancy με ικανοποίησε 100% !!!! Είχα βυθιστεί σε μια απόλυτη καυλωτική κατάσταση που βγήκα από αυτή μετά από περίπου 54' !!! Η μυρωδιά του σώματος της αναδύει έντονο ερωτισμό, απόλυτα καθαρή(πρέπει την καθαριότητα να την έχει σημαία), δεν έπαψα όλη την ώρα να την γλείφω και να τη φιλώ απ' τη κορφή ως τα νύχια και το αντίστροφο. Το μόνο της ψεγάδι (αν μπορείς με το χέρι στη καρδιά να της το χρεώσεις) είναι τα λιγοστά-ελαχιστότατα- αγγλικά της που της στερεί τη δυνατότητα για ένα εξ ίσου δυνατό social-breaktime. Προσωπικά πιστεύω πως θα ακούγαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα από το γλυκό της στοματάκι. Nancy, υποσχέσου μου πως θα ανεβάσεις το επίπεδό σου στα αγγλικά μέχρι την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείς ξανά, μιας και όπως μου είπες, σου άρεσε τόσο πολύ η Αθήνα. Δυστυχώς τα 60' αποδείχτηκαν στη πράξη πολύ λίγα για ένα κορίτσι σαν τη Nancy - αυτών των προδιαγραφών και skills. Άφησα το δωμάτιο της, που πρέπει να το τονίσω δεόντως, πολύ καθαρό και τακτοποιημένο, φιλώντας την με ένα τρυφερό, υγρό και συνάμα γλυκό φιλί, μεθυσμένος από μια γλυκιά ερωτική μέθη και φυσικά με τις καλύτερες αναμνήσεις !! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Γλυκιά μου Nancy σε ευχαριστώ για αυτές τις αξέχαστες και υπέροχες στιγμές που μου πρόσφερες. Σε λατρεύω !!!! Αν θα την ξαναδώ ; Δεν σας απαντώ καλά μου αγόρια. Δώστε εσείς την απάντηση ! Συνιστάται ανεπιφύλακτα !!!!
2017-05-28 Client: kostaskon1989
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:2 hours
Buluşma tarihi:2017-05-27
Ücret:€ 250
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
I had an exceptionally good time with Dinara. She is trying her best to make the client as happy as possible. Everything we had agreed before our meeting became true. In fact , I was so happy with her services that I extended our meeting from 1 hour to 2 hours. Great foreplay , great sex , I recommend her to everyone.
Dinara , thanks for the amazing time !
2017-05-26 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-24
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Silikone
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Ειναι υπεροχη με μια λεξη και μονο!!!!!καθε φορα που την συναντω με κανει να αισθανομαι σαν βασιλιας!!!!thank you my princess for the wonterfull meeting again!!you are fantastik!!!kisses all over you baby!!!see you again!!!
2017-05-25 Client: IonMark
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:2 hours
Buluşma tarihi:2017-05-23
Ücret:€ 280
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, spits it out
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
i had the pleasure of meeting claudia about . I like the latin girls for their hoy style but this girl exceeded my expectations.she arrives very well dressed and whit a delicius smell of perfume,she greeted me whit great joy and a kiss in the mouth,Claudia asked me if i had music and i looked on the tv while she went to the bathroom to my pleasant surprise came out whit black lingerie and garter belt and danced for me in a sensual and provocative way.I kissed whit great passion and took my clothes quickly anxious to fell this woman i kissed her mouth and then her big tits that although they are operated to the touch are very soft,she read my mind and started to suck me and for her young age has great experience or maybe talent,has a deep throat she put me the condom with the mouth and i put it in doggystyle i like it to be tight we had two time and took a quick shower Claudia gave me a professional massage whith aromatic oil after a few minutes of relax we did it again. Claudia is truly ardent sweet and hot. Interesting talk and elegant style
2017-05-24 Client: belarus
: 5.0
: 3.5
: 8.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-18
Ücret:€ 140
Öpüşme:0
Oral Seks:With condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Passive
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Only one allowed
Fotoğraf:30% fixed in Photoshop
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ... Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΦΟΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Ή ΟΧΙ... ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΠΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛΑΚΤΙΚΟ,,, ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΣΤΑ 140ΕΥΡΩ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΗ ΚΑΙ '' ΕΡΓΑΤΙΚΗ '' Η ΚΟΠΕΛΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....
Escort comment:
και εσυ απο τισ περιπτωσεισ που κανεισ μπαμ οτι σε εβαλαν να τα γραψεις αυτα
2017-05-24 Client: NEW
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:90 min
Buluşma tarihi:2017-05-24
Ücret:€ 210
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:In face
Seks:Average
Anal:No
Göğüsler:Silikone
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Χρειάστηκε να κάνω πολλά ραντεβού και είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι με την κατάσταση… Εξηγούμε : έχω θέμα με την εμφάνιση. Και τα πάντα να κάνει η κοπέλα και σούπερ και ότι θέλεις, η εμφάνιση με φτιάχνει. Άμα δεν με φτιάχνει έχω θέμα. Κι αφού πάω επι πληρωμής τουλάχιστον αυτό είναι που ζητώ σε πρώτη προτεραιότητα. Οπότε είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι διότι είναι περίεργο να έρχεται μια κοπέλα, να πλερώνω και να μην κάνω τίποτα επειδή ΔΕΝ με φτιάχνει εμφανισιακά. Και δεν εννοώ για το συγκεκριμένο πρακτορείο μόνο. Αλλά ούτε και το πρακτορείο φταίει εδώ που τα λέμε. Η φαντασίωση του καθενός είναι διαφορετική…
Και κάθομαι και περιμένω την Ολίβια λοιπόν ………. Από το άγχος άλλης μιας αποτυχημένης προσπάθειας την περίμενα στο λόμπι του ξενοδοχείου μου… κι από μακριά άρχισα να τρίβω τα ματάκια μου… μέχρι που έφτασε κοντά και είχα καυλώσει απίστευτα.. θεά
Πάμε
1. Εμφάνιση : μοντέλο κατάσταση. Από αυτές που βλέπεις στο TV και λές, ρε μαλάκα ΔΕΝ θα μου κάτσει κι εμένα καμία τέτοια ?
2. Πρόσωπο / σώμα : πρόσωπο μου άρεσε πολύ. Σώμα ακόμα περισσότερο, καλλίγραμμη και καλοσχηματισμένη
3. Στήθος : όχι αληθινό, αλλά τέλειες σε αναλογία και χούφτωμα
4. Συμμετοχή : έχω την εντύπωση ότι το κορίτσι ΔΕΝ είναι πεπειραμένο. Είναι περισσότερο gfe κατάσταση. Αν λοιπόν πάτε για ξεπέτα στο μισάωρο δεν ξέρω τι θα πάρετε. Επίσης αν πάτε για brutal συμμετοχή ΔΕΝ προτείνεται… Αν είστε ικανοποιημένοι με συμμετοχή μεν αλλά gfe κατάσταση οκ. Ανάλογα τον χρόνο σου θα πάρεις : φιλιά με γλώσσα, χάδια ( πάρτε και πρωτοβουλίες – είπαμε δεν είναι περπατημένο στο επάγγελμα ), στοματικό πάρα πολύ καλό σε σημείο που για 25 λεπτά την είχα μόνο για πίπα. Στάσεις όλες, ωστόσο μετά το πρώτο 40 λεπτο φάνηκε η απειρία της. Δεν θα αντέξει πιστεύω στο πολύ σπρώξιμο, αλλά δεν θα σου πεί και όχι σε κάτι. Αγγίγματα ναι και λογικά της αρέσει να την γλύφεις. Απλά είχε ένα προβληματάκι την συγκεκριμένη ημέρα ( την μέρα εκκίνησης της ) και δεν με άφησε να της κάνω ( ευτυχώς)

Θα σας πώ βέβαια ότι ευχαρίστως και εξαιτίας της εμφάνισης της θα έβγαινα ραντεβού μαζι της. Αυτό το company for dinner ΕΥΚΟΛΑ κι όλα τα υπόλοιπα βέβαια μετα είτε πρίν είτε κατά την διάρκεια ;)
Μιλάει αγγλικά και συνεννόηση μια χαρά.
Προτείνω και θα την ξαναδώ
Καλή διασκέδαση
2017-05-24 Client: thodor
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:1 hours
Buluşma tarihi:2017-05-22
Ücret:€ 150
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:Yes, swallow
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
Έχει πλάκα το κορίτσι. Μια μικρή και όμορφη καυλίτσα. Είναι τόσο λεπτή ώστε να κάνουμε βόλτες στο δωμάτιο και ήταν πάνω στον μπούτσο μου χωρίς να κατέβει. Αρκετά άξια παρόλα που δεν πιάνεις κουβεντούλα μαζί της εύκολα, αν και δεν προλαβαίνεις αφού όλη την ώρα θέλει να είναι στον αγώνα. Συνιστάτε!
2017-05-24 Client: greekstud
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-22
Ücret:€ 140
Öpüşme:With tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
The girl is the definition of the correct escort. Enjoys what she does, can lure you and arouse you with ease. Half french and half Russian - gave an excellent genetic result!

I would give 10 for the face and 8 for the body. The face is to die for and her kisses are amazing. Also her lower anatomy is great in all the places which are interesting during sex. The only thing missing is bigger boobs...

On the pros:
Amazing face, eyes, kisses
Amazing deep BJ, no hands!
Good sex positions
Clean, smells great, verbal communication also great (we also did some role play on second round and she understood perfectly)

On the cons
Small tits (maximum B)
Poor massage for in between sessions (although she didn't have oil with her)

Overall highly recommended GFE/Courtesan experience.
2017-05-24 Client: fisher4043
: 10.0
: 9.0
: 4.5
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Thessaloniki
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-24
Ücret:€ 120
Öpüşme:Without tongue
Oral Seks:Without condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
οτι και να πεις ειναι λιγο!!! πολυ ωραιο κοριτσι, υπεροχο κορμι,με λιγα λογια σε αυτους που τους αρεσουν τα πιπινια ειναι πρωτη επιλογη!!!δεν ξερει ομως αγγλικα το κοριτσι
2017-05-22 Client: kenpen16
: 10.0
: 10.0
: 5.0
Buluştuğun ülke:Greece
Buluştuğun şehir:Athens
Buluşma süresi:60 min
Buluşma tarihi:2017-05-22
Ücret:€ 140
Öpüşme:Without tongue
Oral Seks:With condom
Ağza Boşalma:No
Seks:Active
Anal:No
Göğüsler:Natural
İlişki sayısı:Multiple times allowed
Fotoğraf:Real picture
This girl is super hot, she is the real deal. A little shy, mostly because of language. Shes very sweet, and ridiculously hot, very nice body.
I would most def. meet her again..


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Yukarýya Dön