Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


11-10-2017 Müşteri: italpunter
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-10-11
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Nice girl, exactly like the pictures are showing. Soft and flavoured skin. Her English is good enough for a conversation. All services listed are given with participation. I had really good time with her. Strongly recommended.
11-10-2017 Müşteri: Yolo123
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-10-08
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Entaksei apla oti kalytero na vriskesai me afto to koritsi!!Apistefti omorfia panipsili kai me ypiresies makran kalyteres apo polles!!
Really really HOT and communicative escort and respects the client, the money and the time you give to her!!!
Recommened for sure multiple times!!!!!
11-10-2017 Müşteri: Kestas1768
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-10-10
Ücret:€ 160
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
beautiful girl, very beautiful, perfect body, very sweet and good passion. managed to do what nobody did. I really hope to meet with her again sonn best choice guys really recommend
Escort Answer:
Thanks!! Kisses)
10-10-2017 Müşteri: italpunter
: 8.0
: 5.0
: 2.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-10-10
Ücret:€ 140
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
The girl is exactly the one in the pictures, even if, when we met, she was much more casual dressed.
The physical description matches 100% reality, but she does not kiss at all and she does not speak any English word. Conversation was terrible: we were using the mobile translator to understand each other. No comment.
09-10-2017 Müşteri: sparrow
: 4.0
: 0.5
: 7.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-10-08
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%50 Photoshop'ta düzeltilmiş
H KOPELA VARIETE POU ZEI DEN TIS ARESEI AUTO POU KANEI ITAN ELEFROS METHISMENI PARA POLI ADINATI ME PSEFTIKA FRIDIA KAI SILIKONATA XILIA PSEFTIKES VLEFARIDES STO SEX TRAGIKI KAMIA ENERGIA KAMIA FANTASIA APLA NA PERASEI H ORA MONADIKO KALO SIMIO TO STITHOS PROSOPIKI MOU GNOMI MAKRIA PAIDIA TZAMPA TA LEFTA
08-10-2017 Müşteri: ioannis lel
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2017-10-07
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
She is extremly beautiful, sexy and polite !!! And very active in sex. All the time she was moaning and playing with her clit. Never seen before such a sexy and beautiful escort !!!!
Φοβερή γυναικάρα, ψηλή, πανέμορφη, χαμογελαστή, ευγενική, καυλιάρα !!! Συμμετείχε σε όλα, αναστέναζε και βογκούσε και έπαιζε με την κλειτορίδα της. Με έκανε πύραυλο. Είναι η πιο σέξι κοπέλα που έχω γνωρίσει εδώ μέσα. Θα σε δω ξανά κουκλάρα !!!!
07-10-2017 Müşteri: strongdick
: 9.5
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-10-06
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Αγαθό και όμορφο το κυλάκι! Ωραίο σώμα, τρελό BJ, απίστευτη λύσσα σε αυτό που κάνει. Καλές αναμνήσεις μου άφησε αυτό το κοριτσάκι.
07-10-2017 Müşteri: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-30
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτήν την γυναικάρα!!! Με απογείωσε!!! Φοβερή εμπηρεία !!!

What to comment for this fabulous lady!!! She ascend me to heavens!!! Perfect experience !!!!
07-10-2017 Müşteri: Panther_X
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-28
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Μια πολύ καλή επιλογή!!! Πέρασα υπέροχα μαζί της. Είναι κουκλάρα κι έχε φοβερή διάθεση!!!

A very good choice!!! I spend brilliant time with her. She is very hot and very willing!!!

Hot Kisses!!!!
07-10-2017 Müşteri: Z
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-10-14
Ücret:€ 150
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
T'he Best of the Best
She is better than the foto .She is very polite
I certainly recommended






05-10-2017 Müşteri: g
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-29
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Simply the best!!!!She can satisfy every man's dream and fantasy!Erotic-soft-brutal all at the same time!
05-10-2017 Müşteri: chocca
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-10-04
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Vasiliki is one stunning lady,she is very friendly
and has an amazing body. I could not do a lot
of things due to medical problems but she put
me at ease.I will definitely go to see her again.
She is worth every cent and is a beautiful girl
inside and out.wink
04-10-2017 Müşteri: Takis Salon
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-10-01
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Δεύτερη συνάντηση με την Ανίτα,αφού η πρώτη με είχε ευχαριστήσει.
Πολύ καλή πίπα,δεν αφήνει σταγόνα,γουστάρει αυτό που κάνει,νιώθεις σα να είσαι με τη φίλη σου.
Μυρίζει υπέροχα,άνετη και καβλιάρα.
Το δυσσάρεστο ότι μπορεί να μη ξαναέρθει Ελλάδα οπότε σπεύσατε.
03-10-2017 Müşteri: Nick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-28
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Date and place of meeting indicative. Great looking girl, great body and fantastic personality!! What else can a man want? She is very passionate as well and she enjoys what she does! I would highly recommend her! See you soon again Darina!
Escort Answer:
thanks. see you soon. kisss!!
03-10-2017 Müşteri: GiGiO
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-10-02
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
She is one of a kind!!

There is no much to say!!
One of the most wunderful girl i have ever met!
She's the only makes me feel like that and i appreciate it so much!
See you!!
Escort Answer:
Thanks dear. I also appreciate. kisses)
02-10-2017 Müşteri: NEW
: 6.5
: 7.5
: 2.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-10-01
Ücret:€ 140
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Ξεθάρρεψα και είπα να πάω για το 3 στα 3 αλλά όχι … Η masha δεν είναι αυτό που πιστεύεις βλέποντας τις φωτογραφίες. Είναι σχετικά κοντά ή ήταν κάποτε έτσι.. 1.75 με το τακούνι μπορεί, χωρίς αυτό.. πρόσωπο σχετικά επεξεργασμένο 10% επιεικώς για να μην πώ 20% τουλάχιστον.. Στήθος φυσικό μεγάααλο αλλά πλαδαρό. Σωματικά αφαιρώντας τα ρούχα είναι γεματούλα στην κοιλιά και περιφέρεια όχι και τόσο σουλουπωμένη. Στον αγώνα πίπα ΟΚ σκέτο. Φιλί δεν δίνει. Χάδια κτλ χλομό. Κατευθείαν στο κρεβάτι αλλά χωρίς κα΄τι να σε ενθουσιάζει. Σεξ.. παιδιά κοιτάχτε θα πω την αλήθεια είχα ξενερώσει όποτε δεν περίμενα πως εκεί θα ήταν εξαιρετική. Αυτά. Κρίμα. Μου χάλασε το σερί. Πάντως προτείνω στα πρακτορεία να ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς φοτοσοπ.. είναι προτιμότερο να διαλέγουμε από την αρχή αυτό που μας αρέσει.. όχι τίποτε άλλο χάσιμο χρόνου και προσδοκιών… τα χρήματα θα τα δώσουμε σε κάποια άλλη έτσι κι αλλιώς
02-10-2017 Müşteri: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2017-09-01
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Δεύτερη συνεχόμενη καλή αξιολόγηση στο ίδιο πρακτορείο ? ναι ναι παιδιά έπεσα στην περίπτωση μάλλον.. EMI .. εξαιρετική περίπτωση γυναίκας. Τραπεζικός υπάλληλος λέει στην χώρα της.. φινετσάτη, με κομψό ντυσιματάκι, περιποιημένο εμφανισιακά.. άριστο. Εύκολα την είχα για συνοδεία μου οπουδήποτε καθώς και το αγγλικό της το έχει και κουβέντα μαζί της ανοίγεις για όλα. Την κράτησα από την πρώτη για 2ωρο καθώς δεν ήθελα να μπλέξω με τον επόμενο πελάτη. Στο θέμα μας.. ερωτική, φιλί, χάδι από γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Κορμί αδύνατο με καλές αναλογίες και στήθος παρα πολύ καλό. Σεξουαλικά. Αν εξαιρέσεις τα πρώτα 20 λεπτά που πιάσαμε την κουβέντα και με συνεπήρε το γεγονός ότι είναι και μορφωμένη και είχαμε να πουμε πράγματα να σπάσουμε τον πάγο και να το κάνουμε πιο ραντεβού παρά σεξ μόνο, η υπόλοιπη ώρα πέρασε σε όλα τα σημεία του δωματίου, στο κρεβάτι κι όχι μόνο σε πολλές στάσεις. Την προτείνω ιδικά σε όσους μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί της. Α.. και ξέχασα έχει τατου τα οποία στην συγκεκριμένη πάνε πολύ.
01-10-2017 Müşteri: stan321
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2017-10-01
Ücret:€ 270
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Τεράστια εντύπωση μου'κανε αυτό το πιπίνι. Τρελή πίπα, στο σεξ ξεχωρίσει με περισσότερα κορίτσια που έχω πάει. Λίγα αγγλικά αλλά τι να τα κάνεις αφού ήρθα για άλλη δουλειά, αρκεί αυτό που ξέρει, μέχρι το άλλο τούρ πιστέυω πως θα τα βελτιώσει, φαίνεται η προσπάθια της. Το βασικό πράγμα πάντως το'μαθε για τα καλά.
30-09-2017 Müşteri: dimi2323
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-13
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
απο τς καλυτερες που ερχονται στην θεσσαλονικη...πηγαινω παντα οποτε ερχεται..και παιρνω παντα αυτο που θελω..τν καλυτερη περιποιηση..φιιλια με γλωσσα και πολυ παθος..και ενα απο τα καλυτερα τσιμπουκια που μπορουν να σου κανουν..και υπεροχο anal rimming σε οσους αρεσει..αυτο που με τρελενει ειναι το μουνακι τς που ειναι υπεροχο να το γλειφεις και σε χυνει ασταματιτα...στο σεχ υπεροχη να τν εχεις στα 4 να γαμας αυτον τν κωλο...απο τς καλυτερες στν πολη μας..
λικα σε περιμενω ξανα(αυτος που σε κανει να τελειονεις παντα με τν γλωσσα μου)
φιλια
29-09-2017 Müşteri: NEW
: 10.0
: 10.0
: 3.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-28
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Έχω αρκετό διάστημα να κάνω ριβιού.. ωστόσο παιδιά παρατηρώ ότι φειδωλά κάνετε κι εσείς. Τον λόγο δεν ξέρω .. μάλλον ένα like σας αρκεί να φάτε μούφα στο κεφάλι.. τέλος πάντων ας μιλήσουμε για το εξαιρετικό μωρό.. αρχικά από τις εικόνες τις πρώτες δεν μπορούσα να καταλάβω τι θα μου έρθει. Συνδυαστικά και με το 1.70 και 56 κιλά κάτι με κρατούσε. Έλα όμως που με έτρωγε η περιέργεια… καλά πολύ καλά έκανε.. Μου ήρθε ντυμένο σέξυ και πρίν ακόμα βγάλει τα ρουχαλάκια της αντιλαμβανόμουν ότι κάτω από αυτά κρύβει μια κορμάρα. Κι έτσι ήταν. Σφιχτό, όμορφο κορμί, σχεδόν αθλητικό και κάτι μπλαλονάκια ποοολύ σούπερ και προσεγμένα. Εμφανισιακά στο πρόσωπο και στο σώμα από τις κλασικές γκόμενες που βλέπεις στο δρόμο και θέλεις να τις πάρεις όπως και να έχει. Στο δια ταύτα … αυτό είναι και το ζητούμενο διότι κι άλλες έχουν κορμί αλλά μετά σου φεύγει η διάθεση. Εξαιρετική περίπτωση. Εξαιρετική. Από το φιλί στο χάδι και από το στήσιμο στην πράξη. Έπαθα πλάκα. Πολύ ερωτική, πολύ εκδηλωτική και με καθόλου καθυστέρηση.. Την είχα κλείσει 1 ώρα και μετά το μετάνιωσα διότι είχε άλλο ραντεβού και δεν μπορούσε να μείνει. Τελειώσαμε μια φορά ( και ήταν μαγικό που με κατάφερε στα 30 λεπτά, συνήθως φτάνω 45 και με το ζόρι ολοκληρώνω) ωστόσο το κορίτσι αυτό μου έβγαλε τέτοιο ερωτισμό που ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο και να σας πώ την αλήθεια το γούσταρε. Εκδηλώθηκε κανονικά και την πρώτη και την δεύτερη. Σπάνια περίπτωση. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ειδικά στην τιμή που έρχεται να ΜΗΝ την χάσετε. Προσωπική απόψη πάντα
28-09-2017 Müşteri: bazuzu
: 2.5
: 1.0
: 2.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-26
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Νεαρα με ψιλο μετρια εμφανιση βυζι μικρο και πεσμενο για την ηλικια της , φυσικο ομως.
Ειναι απο τα escort που δεν πολυξερει τι να κανει, μαλλον δεν το γουσταρει κιολας.
Φιλι με σφραγισμενο στομα, πιπα ,ισα ισα που ακουμπαει και με πολλα χερια.
Στο "προκειμενο" , τη δοκιμασα στα τεσσερα, ολο φωνουλα δηθεν και ολο να τραβιεται.
το χουμε δει πολλες φορες, το εργο ,δεν ικανοποιει ουτε πρωταρηδες στο σπορ.
27-09-2017 Müşteri: TRUEPAS
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-27
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Θεορώ πως είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση τιμή - ποιότητα. Εφόσον μπορούσα, θα την έπερνα για όλη την βραδιά, τότε θα καταλάβενα όλη την γλύκα της. Δε θα μπώ στις λεπτομέριες, οι συναγωνιστές τα'χουν περιγράψη όλα. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα.
27-09-2017 Müşteri: Gakis
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:180 min
Buluştuğu tarih:2017-09-21
Ücret:€ 450
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Linda is an amazing woman, the ice was broken from the moment I walked through the door and she was dressed as I requested. I was already showered so we started out like we were old lovers who hadn't seen each other in a long time. Her blowjob is wet and deep, she really does try to meet all your expectations. I rather enjoyed making her cum three times to the pint where she had to push my head away because I drained her. She was oh so tight and I think I caused a lasting impression on her. I enjoyed her sucking me off to completion. She is very good at social time and speaks English quite well. She gave me a massage which made me sleepy but her caress was nothing less than perfect. We talked a little more and back into the second round. I would love to meet her with one of her girlfriends next time...let's see if their calendars match up javascript:void(0);
27-09-2017 Müşteri: kostas41r
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2017-09-27
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
U N B E L I E V A B L E..PERFECT...i wish time could stop...very beautifull and kind girl...perfect body and smells like heaven...
beautifull hair and so sexy face...it was more than i expected...
Escort Answer:
Thanks bb!!
27-09-2017 Müşteri: maiev
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:4 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-24
Ücret:€ 370
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά , οι φωτο αδικούν πολύ το κορίτσι !
Είχαμε ραντεβού στις 3 το πρωί .
3:01 το κορίτσι ήταν στην πόρτα
Η κοπέλα πολύ χαμογελαστή , λίγο διστακτική βέβαια , δικαιολογημένο βέβαια .
Μικροκαμώμενη , γλυκιά , κοντούλα , τόσο όσο χρειάζεται βέβαια .
Στα πρακτικά
Στοματικό χωρίς προφυλακτικό .
Η κοπέλα πρόθυμη και ενεργητική
μπήκε στο δωμάτιο σαν έμπειρος παρτενέρ ταγκό έτοιμη να σε καθοδηγήσει στους δρόμους και τις απολαύσεις του σεξ. Με είχε φτιάξει πριν τη γνωρίσω με όσα γράφει στη σελίδα της. Δεν είναι μοντέλο αλλά είναι μια γυναίκα που ξέρει να σε φτιάξει και να σε καυλωσει. Ωραία βυζια και σουπερ κωλαράκι, πίπα καλή και σεξ δυνατό. Με λίγα λόγια καλή εμπειρία που δεν μετανιώνω. ΤΠέρασα πολύ καλά.
26-09-2017 Müşteri: crusader
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-25
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Monday night i visited Victoria and ANGELICA Iin chania.2 sms and i was to their hotel.when the door opened paradise,girls very nice dressed,friendly and good looking in a very nice and clean room.a little chat shower and then they started touching and kissing me.FANTASTIC SEX for 2 TIMES,in the middle a great massage from both.best experience ever!!!!!
26-09-2017 Müşteri: crusader
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-25
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Monday night i visited Victoria and ANGELICA Iin chania.2 sms and i was to their hotel.when the door opened paradise,girls very nice dressed,friendly and good looking in a very nice and clean room.a little chat shower and then they started touching and kissing me.FANTASTIC SEX for 2 TIMES,in the middle a great massage from both.best experience ever!!!!!
26-09-2017 Müşteri: Igor
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-23
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Привет ! I had a pleasure to meet Jasmine, and she's the most beautiful girl I've ever seen or been in bed with, and I've been with many.
She is very cool , klasni, knows how to connect with you and give you the best experience you can have.
How did the 60 minutes went by, I don't know, really.
Time stopped for me in that room. Wish I had extended my stay with her, or that I can meet her again.
It took me few hours after I left her, to pull my self together and get back to reality.
She is one of a kind !
Highly recommended !
пока пока!
24-09-2017 Müşteri: marinos25
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-23
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η κοπελα ειναι πυραυλος.Οταν εφτασα στο δωματιο βρηκα δυο αγγέλους ,,εναν μελαχρινο και εναν ξανθο ,,που η χημεια μεταξυ τους ηταν τρομερη ! Ξεκινησαν με ενα γκαυλωτικο λεσβιακο και στη συνεχεια δεν αντεξα και μπηκα και εγω στο παιχνιδι μαζι τους !loveΗ μελινα ειναι μια φωτια και η Αλεξανδρα πυρκαγια ,Η μελινα πολυ δυνατη στην πιπα ,,υπεροχη ,,δυνατη και το σεξ το ζει ! Η αλεξανδρα εχει ενα baby face για πολλα χυσιματα requestκοριτσια να με περιμενε ξανα winked
23-09-2017 Müşteri: mihalis77
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-20
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Sexy russian girl very passionate and professional...Waited for me although i was late and made me feel comfortable striaght away with her hot underwear,booking was very convenient had an fantastic time looking forward to seeing her again :)
Escort Answer:
tns. it was fantastic. see you again. kiss_)
21-09-2017 Müşteri: Demos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-21
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
The previeous time i visited an other escort at a private apartment the experience was not any good... So i was a little worried about meeting Emma at her appartment.

I know that my thought was silly and thankfully her amazing smile and beautiful face at the door welcomed me and made all my bad thoughts to disappear!

She is a sexy and fresh young lady with a beautiful face and sizzling hot body, far better than the pics. Her english are good enough to have a decent conversation and her attitude is her best feature.

I felt like I was meeting my kniky gfe who waited me horny to return home. The full package of experience in other words

The details of our meeting are not to be written here but my satisfaction and pleasent time will definetely drive me to meet her soon!
Escort Answer:
That's so nice of u
21-09-2017 Müşteri: Sakistrela
: 7.5
: 9.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-15
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Πολύ καλή η κοπέλα με όρεξη και διαθεση! Μου έκανε και προτάσεις η ίδια για στάσεις που ήθελε. Ενα πολύ ομορφο στηθος για το μέγεθός του, το μόνο αρνητικό είναι το πρόσωπό της που έχει αρκετά σπυράκια αλλά η κωλάρα της σε ανταμοιβει αν την βάλεις στα τεσσερα! Πολύ καλό και το μασσάζ της που δεν χαρίζει καστανο... σε πατάει κανονικα! GFE σιγουρα που αξίζει τα λεφτά της
21-09-2017 Müşteri: Aris
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-20
Ücret:€ 0
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Beautiful and hot girl, very friendly and kind. Expert at BJ and willing to do whatever it takes to turn you on. I would visit her again! CU Darina! winked
Escort Answer:
Thank you lovely Aris. See you. Kisses!!!
20-09-2017 Müşteri: Sakistrela
: 7.5
: 8.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-07-14
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
ΜΙΚΡΟ ΠΥΡΑΥΛΑΚΙ!
Παιδιά η ημερομηνία είναι τυπική. Έχω πάει 2 φορές με την κοπέλα και τις 2 έμεινα ευχαριστημένος για τα λεφτά που ζητάει. Είναι όντως ένα μικροκαμωμένο κοριτσάκι αλλά με πολύ όρεξη να σε ευχαριστήσει. Πολύ δυνατή στην πίπα (αφου την δευτερη φορα επειδή είχαμε λιγο χρόνο τις λέω θελω μονο πιπα για να τελειωσω και το κοριτσάκι καθησε με προθημία), στο σεξ θέλει λιγη προπόνηση. Στα αρνητικά δεν αφήνει να βαλεις δαχτυλο στο μουνάκι της αν και για τον κώλο μεχρι ενα σημειο δεν είχε θέμα παρολο που δεν κανει anal. Πάντως εφυγα και τις 2 φορες ικανοποιημένος και θα την ξαναεπισκεφτω συντομα. Φιλια μωρό
20-09-2017 Müşteri: manolis10
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-20
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
παιχτες του αθληματος μια πολυ καλη,,τιμια επιλογη που αξιζεσίγουρα 100% τα φραγκα τηςΗ Μελινα αποτελεσε μια εξαιρετικα ευχαριστη εκπληξη για μενα..Με τοτην που ανοιξεσίγουρα η πορτα αντικρυσα ενα γλυκο ομορφο χαμογελαστο προσωπο.Με πολυτην ομορφο γυμνασμενο κορμι,ενας πραγματικα μελαχρινος αγγελος.Απαιχτη στο τσιμπουκι,παιδες εδωσα ρεστα.Πολυ υπομονετικη στο γαμησινα αν καιθα θεωρω τον εαυτοαριθμό μου ιδιαιτερα δυσκολο.Προθυμη και υπομονετικησίγουρα δεν μουθα αντισταθηκε σχεδον σε τιποτα.Στοχος της η ικανοποιηση μου.Πεντακαθαρη και μυρωδατη.Παιχτες περασα υπεροχαΜελινα σε ευχαριστω πολυ,θα σετην επισκεφτω συντομα..Παιδες σας την συνηστω ανεπιφυλακτα
19-09-2017 Müşteri: omar0405
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-18
Ücret:€ 350
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
First time in my life I had duo. Duo with Ruslana and Kira is something I will not forget anytime soon in my life. I have met both of them actually the last time they came. But I wanted to test their experiences together. Believe me guys, these two girls are really dangerous. Both are very energetic and passionate about what they do. I hope to repeat it. Thank you girls. You are both fantastic. Kisses for you both!
Escort Answer:
Thank you also very much. Hope we see you again soon. Kisses
19-09-2017 Müşteri: Karelis
: 10.0
: 10.0
: 5.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-16
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Great looks, amazing body, fantastic energy. Laura really wants to please you. She likes sex, passionate kisses with tongue. I am amazed with her as a whole. She is one of a kind. Really enjoyed my meeting with this lady.
19-09-2017 Müşteri: jurajura
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-15
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I met Emma one year ago. Ever since I have been waiting for her return to Athens. Emma is a spectacular girl... out of the ordinary. She does her job with pleasure and commitment. Emma is an active girl and very friendly. She dresses up very beautiful, in nice lingerie. She has a perfect body (lots of sports) and a very positive attitude. Like always... when meeting with a girl... treat her with respect and you get more in return. Emma is a rare pearl among escorts because she can give you the real GFE feeling. To be honest... if I could I would hide Emma... to keep this treasure for myself. I tell you... visit Emma. you will not regret. Emma, I wish you were here in Athens much more. See you very very very soon again ;).
19-09-2017 Müşteri: Tripios
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-07-21
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The girl is the one pictured above. Amazing communication, very nice, discreet and well-mannered woman. I asked for A-level but refused cause I hadn't already informed her beforehand (make sure to let the agency know if you want to ask for this service). Her titts are massive and natural, definitely a joy to be experienced. Overall body is amazing, and she has a very beutiful face with mesmerizing eyes. She was active during sex and willing to try multiple positions. Her blowjob skills are 10/10. I would definitely like to visit her again.
18-09-2017 Müşteri: NickCfu
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2017-09-15
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
one of the best, if not the best, experience with an escort. For sure the most willing one, i've ever had and our chemistry was combined great. She doesnt speak very good english but she tries to please you and she actually makes it. Unforgetable experience, left with a big smile. Until next time olga love
18-09-2017 Müşteri: STEEL DOCOP
: 9.0
: 10.0
: 6.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-16
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Despite her poor english, we had great time together! Real GFE! She is very beautiful and willing to offer pleasure to those who treat her good! I was really satisfied by her! Not only in sex (fantastic reverse cowgirl and blowjob by the way), but from her behaviour in general! Only negative her poor english. Everything else was excellent! Thank you Olga! You really deserve a good review! smilefellowlove
17-09-2017 Müşteri: jimmyyy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-15
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
she is the perfect woman!! she is very cute she has an awesome smile. Perfect body. she is perfect in the during sex.I highly recomend her and i would surely like to meet her again. she is a very nice girl RESPECT HER
16-09-2017 Müşteri: Acropolis
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-16
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
All the girls are from a planet and julisnis from another planet, she raised the bar so high that no other girl can be compared to her, best of the best, thank you baby xoxo
16-09-2017 Müşteri: golden57
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-15
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Natali is even more beautiful than her pictures. Perfect slim body with perky handful tits. She arrived in a long tight sexy dress that showed off her beautiful figure. We wasted no time to start exploring each other, kissing deeply and caressing. The best surprise cam when she pulled her dress up to reveal a beautiful slender body and no panties. WOW, that just got me so excited and could not wait to see her fully naked with her long black hair falling in front of her already erect nipples. She knelt down, looking at me with her big dark eyes and undressed me with anticipation to get my hard cock out and give it all the pleasure she could with sucking and deep deep throat all while looking directly at me. I just had to return the favour, her pussy was sweet and soft and responded to me. Her moans got louder and louder till i realised she needed more so i slipped two fingers inside her and rubbed her clit with my tongue and in seconds she climaxed. Very sexy. She then presented her body to me, put on a condom and gave me all the positions a man can possibly desire. When the end was near i took off the condom and she turned over to have me cum all over her sweet face. Thank you Natali, you are the best and i cant wait to see you again. Highly recommended, she will reward you in every way. Kisses Nat.
16-09-2017 Müşteri: Paris65
: 6.5
: 4.0
: 4.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-13
Ücret:€ 200
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
...terrible experience.no kiss.no action ...a lot of talking with target do not make sex...her first and maybe last time for escorting...you must avoid her...waste of money and time..if you want her for girlfriend she is ok
16-09-2017 Müşteri: Promitheas
: 7.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2017-09-15
Ücret:€ 80
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Η γυναίκα επικοινωνεί άμεσα με το πουλί σου ΤΕΛΟΣ
ΤΕΛΕΙΑ πίπα , με σκέρτσο , με ευελιξία , γίνεται λάστιχο , τα πόδια πίσω απο το σβέρκο κλπ
Τη προηγούμενη φορά είχα πάει για μισάωρο και τελικά έκατσα μια και, όποτε γαμησα 2 φορές συνεχόμενα γαμουσα για 60 λεπτά δε μου συμβαίνει εύκολα. Η τυπα κάνει connect και μπορεί να ανεβάσει πολλές στροφές, ακούραστη. ΤΟP!!!

TOP choice, flexible in every sense, outstanding rentless blowjob, she gives you what you want before even imagine it. The time before I was fucking her for 60 min non stop, starting just as I entered in her room!!! I will meet her again :)))
15-09-2017 Müşteri: Gerome
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-14
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The Best!!! She is wonderful and really hot!
I arrived in her hotel, she opened the door and Wow!
A bomb with incredible cat eyes!
She kissed me with tongue, touched my cock and asked me to have a shower because she need sex.
A sex machine! Every positions. She is always wet, has a wonderful cunt.
After a long blow job i come on her face and she taste my loud on her After a sweet massage she told me he needs my cock.
I fuck her in every positions, her cunt is fully wet.
I can't resist, I come on her boobs. She loves the cream!
For me the best. I need to fuck her again and again!
14-09-2017 Müşteri: armar1985
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-13
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Very beautifull woman!!! better than the photos!!! she very pleasent and very polite!! she smells amazing and her skin is so soft. her boby is athletic and tight. excellent services. no rush. she didnt look the time. i will try to meet her again.
14-09-2017 Müşteri: NEW
: 8.0
: 4.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:18 min
Buluştuğu tarih:2017-09-14
Ücret:€ 200
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Αν θέλεις γλάστρα, πήγαινε στα ικεα και δώσε 1 € όχι 200 … κατά τα άλλα είναι όμορφη με όμορφο σωματάκι.. αλλά αν αν είναι να πάς με τα νερά της, πάρε μια κούκλα φούσκωσε την και τράβα μαλακία.. είπαμε να μην κάνουμε ριβιού σε όσες δεν είναι καλές στην δουλειά τους αλλά έχει και όριο … Πληρώσαμε 200. Καθίσαμε 18 λεπτά μαζί με 2 x ντουζάκι στο χοτέλι .. μια πρίν την απόπειρα και μια με΄τα την αποτυχημένη απόπειρα.. βάλε και το ντύσου ξε ντύσου .. αυτά
14-09-2017 Müşteri: ektoras1
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2017-09-13
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η ΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ ΡΩΣΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ, Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ .ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΙΛΦΑΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ