Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


24-06-2021 Πελάτης: papasnasos
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-21
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Το σώμα της είναι πολύ όμορφο και βάζει μια λοσιόν που μυρίζει γαμάτα
Εκτός απο το σώμα, και το πρόσωπο της αν και δεν το δείχνει είναι ωραίο.
Καθησαμε και μιλήσαμε για λίγο στην αρχή και μου είπε για την δουλειά της και για πράγματα που είχαμε ακούσει τελευταια στις ειδήσεις.
Καλός χαρακτήρας γενικά και λογικη κοπέλα αλλά πλέον ήθελα να αρχίσουμε και έκανα κίνηση για φιλί την οποία δεχτηκε και προς έκπληξη μου φιλάει και ωραία αλλά και με γλώσσα.
Πριν πάω είχα φροντησει να είμαι πολύ καθαρός στο σώμα αλλά και στο στόμα και το κορίτσι το εκτίμησε και με αντάμειψε με ωραία φιλάκια.
Η φάση εξελίχθηκε σε εμπειρία φιλενάδας με στάση κυρίως ιεραποστολική αλλά με σύντομη δοκιμή και doggy αλλά και cow girl.
Φανταστικό κορίτσι αλλά και το σώμα της άψογο για την δουλειά που κάνει.
Το μουνί της αν και έχει χρόνια στην δουλεία δεν είναι ξεσκισμένο και το αισθάνεσαι καλά
Δεχτηκε και αρκετό πιπίλισμα στις ρώγες χωρις να διαμαρτυρηθεί μερικά σκαμπιλάκια στα κωλομέρια επίσης.
Δεν προσπάθησα να την χύσω στο σώμα... απλά έχυσα σαν να την γαμάω χωρίς καπότα και τος δύο φορές μέσα στο μουνί της.
Έφυγε όπως ήρθε με ένα όμορφο χαμόγελο στο στόμα που θα το θυμάμαι μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε μαζί.
24-06-2021 Πελάτης: milokleftis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-21
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Γουστάρω πολύ τις γυναίκες με τα χαρακτηριστικά όπως τα δικά της...
Έχει καλό ύψος και ιδανικά κιλά. Οι ματάρες της είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό της.
Μπορεί να είναι όμορφη αλλά το δυνατό της σημείο είναι η συμπεριφορά και το επίπεδο των υπηρεσιών της.
Είναι έξυπνο κορίτσι που καταλαβαίνει καλά τι θέλει ο πελάτης και φέρεται ευγενικά και με ύφος αφοσιωμένης γκόμενας.
Σκίζει στα φιλιά και με το στόμα και την γλώσσα κάνει κόλπα σε όλο το σώμα για να σε καυλώσει.
Στο τσιμπούκι δίνει ρέστα μιλάμε... Βαθύ, αργό και δεν νιώθεις δόντια.
Αφού με έφτιαξε με τα προκαταρκτικά αρχίσαμε το σεξ.
Αλλάξαμε πολλές στάσεις και σε όλες κάνει καλή δουλειά. Τέλεια στησίματα και το μουνί της υγρό και σφιχτό όσο πρέπει.
Το πρώτο σπέρμα το άδειασα στα βυζιά της.
Αφού περάσαμε και οι δυο από το ντους αρχίσαμε ξανά αλλά σε πιο gfe φάση αυτή τη φορά.
Το δεύτερο γαμήσι ήταν καλύτερο από το πρώτο και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την κοπέλα.
Απο τις καλές εμπειρίες που έχω φέτος και μετά απο μια φόλα ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.
24-06-2021 Πελάτης: Thodoros
: 9.0
: 8.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-22
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ρωσσιδα που έχει εμπειρία στο άθλημα.Φαινεται παίζει καλά το παιχνίδι.Μπηκε στο χώρο μου και ξεκίνησε τη δουλειά όπως είμαστε στα όρθια.Σεξομηχανη κανονική.Τα βυζιά της έχουν σιλικόνη και είναι πολύ καλή δουλειά ο ντοκτορας τα έχει φτιάξει πολύ καλά.Μου πήρε πίπα βαθειά με deep throat ενώ εγλυψε και τα παπάρια μου από κάτω.Στησιματα φοβερά και στο anal δουλεμενη και τρομερή αίσθηση.Θα την προτιμήσω σε ευκαιρία ξανά να την πάρω!Πολύ οκ άτομο με καλά αγγλικά και διάθεση καλή.
24-06-2021 Πελάτης: Nikoskarrasioglou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-23
Κόστος:€ 159
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Πρώτη εμπειρία με escort και αρκετός ενθουσιασμός λογω φωτογραφιων για την κοπελα. Συνάντηση σε διαμέρισμα λογικα airbnb κοντα στο κεντρο Θεσσαλονίκη. Μολις μπαινω παθαινω πλακα με την σωματαρα της και τα σεξυ εσωρουχα. Παρολα αυτα φαίνεται απο το πρόσωπο πως εχει μια ηλικία. Με ποιανει απο το χερι και με παει στο δωματιο χωρις να χουμε ανταλαξει κουβέντα. Μου κατεβαζει το παντελονι απο μονη της και αρχιζει την πιπα. Λεω παναγιτσα μου τι εγινε. Εκει ξεκιναει μια απίστευτη πιπα με τρελο ρυθμο και ρουφηγμα. Γλυψιμο μπαλες τρελο και πολυ σαλιο,νομιζα πως θα πνιγει το εργαλείο. Δεν αντεξα πολυ και της λεω τελειωνω. Νομιζα θα τραβηχτει αλλα συνεχισε και τα ρουφηξε ολα. Εκει μου ζητησε και τα χρηματα και ειχαμε μια μικρη κουβεντουλα. Ακομα σε σοκ εγω. Συνεχεια με εξαιρετική πιπα και παλι, περασμα καποτας και στησιμο στα 4 με σφαλιαρες στην κωλαρα της και τρελό ρυθμο μεχρι που τελειωσα παλι. Ειχε περασει κανα μισαωρο με αυτα και με εκεινα. Μετα το δευτερο τελειωμα γλωσσοφιλα βαθεια για αρκετη ωρα. Νομιζα πως μετα την δευτερη εκτονωση θα με εδιωχνε. Ειχα ξαναγινει πετρα ομως και μολις το ειδε δεν διστασε να μου περάσει παλι καποτα. Ιεραποστολικο σε πολυ καλο ρυθμο και γλωσσοφιλα. Αρκετά gf κατασταση. Δεν αλλάξαμε σταση καθως ειχαμε απιστευτο ρυθμο και ειχε γινει μουσκεμα. Δεν τελειωνα μετα απο δυο εκτονωσεις και πιπα για σεμιναριο παλι οπου και παλι τα καταπιε ολα. Μετα αραξαμε λιγο με κουβεντουλα οπου επρεπε να χαλαρωσω γιατι ειχα τρελαθει. Φευγοντας γλωσσοφιλα για αρκετη ωρα.
Δεν ξερω για αλλες εσκορτ αλλα η κοπελα αυτη ηταν απίστευτη.
24-06-2021 Πελάτης: Heraklion lover
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-21
Κόστος:€ 0
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
τα ίδια και σε εμένα..αν υπάρχει τελικά ...όλο έχει ρεπό σήμερα και κάθε μέρα.κοροιδευει...5 μέρες προσπαθούσα .
24-06-2021 Πελάτης: Costas1111
: 7.5
: 2.0
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Πάτρα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-22
Κόστος:0 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ειναι ομορφη και το ξερει ….στα του αγωνα οτι χειροτερο εχω δοκιμασει τα τελευταια 10 χρονια …..αεροπιπα τοσο χαλια που δεν νομιζα οτι μπορει καποια κοπελα να κανει ετσι….. μη το ενα μη το αλλο ποναει εκεινο ποναει το αλλο …..μονο τα λεφτα δεν πονανε ….απαραδεκτο το γραψειο που ζηταει τετοια λεφτα να μην φερνει και γυναικες που ματωνουν την φανελα …το οτι ειναι ωραια δεν σημαινει και κατι χωρις υπηρεσιες
24-06-2021 Πελάτης: hornyman912
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-23
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Δεν γράφω συχνά reviews αλλά η συγκεκριμένη κοπέλα το αξίζει και με το παραπάνω της.. από τα πιο κεφατα άτομα και σε κάνει να νιώθεις άνετα από το πρώτο λεπτό. Όσον αφορά τις υπηρεσίες δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα πω ότι μου πήρε μια από τις καλύτερες πίπες. Η κοπέλα τιμάει τα λεφτά που ζητάει. Ελπίζω να την ξαναδώ σύντομα!
24-06-2021 Πελάτης: Makis5
: 1.0
: 2.0
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-05-01
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ειναι η δευτερη χειροτερη escort που εχω παει σε συνολο περιπου 40 τα τελευταια 3 χρονια.
Αρχικα ειναι κοντη. Η εμφανιση της στην φωτο ειναι αψογες αλλα απο κοντα ειναι μια κοπελα που δεν θα γυριζες να την κοιταξεις πανω απο 2 δευτερολεπτα. Εχει κοιλιτσα(οχι μεγαλη αλλα δεν την λες μικρη) σαν αυτην που βγαζουν οι αντρες μετα τα 40 και με χαλασε πολυ αυτο το γεγονος.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι σε κανει να νιωθεις αβολα. Ψυχρα σαν νεκροτομειο. Εννοειτε οτι δεν εχεις τιποτα να πεις μαζι της γιατι σε κοιταζει λες και σου κανει χαρη.
Για να βγαλει το σουτιεν της ηταν λες και την παρακαλαω. Σε καποιους ισως να αρεσει να το παιζει δυσκολη και αυτοι να την γαμανε με το (πολυ) ζορι. Καπιοι το εχουν αναφερει στα reviews αλλα απο οτι φαινεται σε καποιους αρεσει αυτη η φαση.
Δεν ξερω αν ετυχε μονο σε εμενα ή αν το εχει συστημα, μου εβαλε προφυλακτικο για να μου παρει πιπα και δεν ειναι οτι δεν ειμαι καθαρος. Ισα ισα προσεχω παρα πολυ.
Μονο ενα θετικο η πιπα της ηταν αρκετα καλη αλλα λιγη σε χρονο. Ισως επαιξε ρολο το προφυλακτικο γιατι ενοιωθε πιο ανετα πραγμα που το καταλαβαινω. Σε καμια τους δεν ειναι και οτι καλυτερο να γλυφουν 10 πουλια την ημερα.
Θα την ξαναεβλεπα; Οχι ποτε εστω και αν δεν ειχα αλλες επιλογες.
24-06-2021 Πελάτης: kostaras_than
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-21
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Διάβασα τις κριτικές και πειστικά για το κορίτσι.
Συνεπεις στο ραντεβου και ντυμένη απλά αλλά ταιριαστά, μου άφησε την καλύτερη εντυπωση απο την πρώτη στιγμή
Προσεγμένη και στην έκφραση και στην συμπεριφιορά και με απόλυτη αφοσίωση στην δουλειά της.
Χωρίς να χάσει χρονο άρχισε χαιδέματα και γλειψίματα που κατέληξαν σε μια πίπα απο τις καλύτερες που μου έχουν πάρει.
Την έγλειψα και εγώ σε πολλά σημεία αλλα στο μουνί ελάχιστα απλά και μόνο γιατί δεν συνηθίζω να κανω γλειφομούνι σε πουτάνες κυρίως.
Την άρπαξα και την έβαλα να στηθεί στα τέσσερα και της έκανα μια καλή δακτυλοσκόπηση στο μουνί και κατάφερα να της το υγράνω καλά.
Έβαλα την καπότα τσακ μπάμ και αρχισα σιγά σιγά το μέσα έξω αλλά είδα ότι δεν χαμπαριάζει πολλά και μου έδωσε το υπονοούμενο ότι θέλει δυνατό.
Έκανα αυτό που μου είπε το ένστικτο μου και μου βγήκε σε καλό.
Το δυνατό γαμήσι της έκανε καλό και έγινε εκδηλωτική με φωνές και με κούνημα της λεκάνης πολύ ωραίο.
Κράτησα αρκετά και δεν μας έμεινε χρόνος για δεύτερο και ότι μας έμεινε το περάσαμε με μασαζ και κουβέντα.
Η συνάντηση ήταν της μίας ώρας
23-06-2021 Πελάτης: manosher
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-05-19
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This was my second meeting with Evelina and i can say that it worth it.Evelina is a very nice person with a very good character and i strongly believe that is one of the best,Evelina everything you wish in your life to come true,take care....
Escort Answer:
Thank you very much baby!you too kisses
23-06-2021 Πελάτης: Shay77
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1.5 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-22
Κόστος:€ 230
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
If you want to know the definition of GFE, you need to no further than Jessica. No, she's not 21, but she is the perfect combination of genuine enthusiasm and hotness. From the moment I came in, she made me feel at ease.

Everything else about her was good enough that I was willing to take a chance on the blurred face, and boy am I glad I did! She has a really sexy mouth. And I loved looking into her eyes.

We started out talking and knowing a little bit about each other, and it was hard to concentrate because I wanted to get her out of her lingerie. The kissing drove me wild, and I appreciated it that she didn't rush to start giving me a blow job. I've been doing this stuff for over 10 years, and I hate the feeling that the girl wants me to cum in 2 minutes and get out. I don't know if she does CIM because that's not my thing (I just wrote "spits it out" so I could submit the review). I had to push her away because I was ready to explode. So we switched to 69, which was delectable. We ended up in missionary and I loved cumming while being able to DFK. Second round was also fun, although being older it took me longer to cum. Still, she had patience for me, which was a turn on for me.

I understand she does anal, but I am not into that, so I didn't try it.

I will definitely go to her again... and again.
wink
23-06-2021 Πελάτης: sixfinger
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Kifissia
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-23
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very polite lady...Sensual ..She was offering passionate kisses all the time..Perfect oral sex and active participation in the whole love process..
Smart and clever lady.. ..Respect to her..
23-06-2021 Πελάτης: Nickpananick81
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-22
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very exotic and sexy lady! I knew from the first moment I chose the best! Very passionate and active during our time together! She welcomed me in sexy black lingerie and immediately we started making out! I will definitely see her again! Highly recommended! Thank you babe for everything! Hot kisses!!! ♥️
23-06-2021 Πελάτης: Nikospap9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-22
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Όμορφο πρόστυχο μουτράκι.. με υπέροχο σώμα,ξυρισμένη φουλ, με τρέλανε. Εγώ σαν λάτρης του dirty talk το απόλαυσα. Στοματικό βαθύ και σεξ με εναλλαγή στάσεων και στήσιμο καταπληκτικό. Κοινώς το απόλαυσα με το παραπάνω και το υπέροχο αυτό κορίτσι συστήνεται χωρίς επιφύλαξη!
23-06-2021 Πελάτης: JORGE
: 8.0
: 9.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-04-24
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Very elegant and nice dressed , pretty and smelled wonderful. She got undressed and went for a shower. So hot!
After that I saw her with her wet amazing tight body coming to me. She licked my balls and my dick so hard and the she sat on me like a cowgirl.
Her breasts are more like A.
23-06-2021 Πελάτης: apsogos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-12
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
βρεθηκα με την ΒΙΑΝΚΑ σε κεντρικο ξενοδοχειο,ανοιγοντας την πορτα ειδα ενα κοριτσι μεσα στο χαμογελο ,ομορφο χαρουμενο ,αλλα με χαλασε οτι ηταν και η φιλη μαζι της που για εμενα ειναι λαθος αλλα ευτυχως ειδα ειναι πλεον μονη ,,,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ οταν την δω θα την μιλησω ,Επι του εργου τωρα ειναι μια γυναικα φωτια κοντουλα μεν σε συκρισει με μενα αλλα ειναι πολυ δυνατη σε αλλα σε βαζει φωτα μονη της και στην σβηνει η ιδια ...ΥΠΕΡΟΧΗ ,,,,ΔΕΝ μου αρεσει να λεω τα του σεχ μου αρεσει να σεβομαι και να μιλαω ομορφα για οσες κοπελες το αξιζουν και η ΒΙΑΝΚΑ το αξιζει..ΒΙΑΝΚΑ ειδα αυτο που σου ειπα θεωρω ηταν το καλυτερο για σενα επειδη εσυ δεν ειχες καμμια σχεση ,ηθελα να σε δω και κυριακη αλλα εφυγες ,,περιμενω την αλλη φορα .ΦΙΛΙΑ ελπιζω την αλλη φορα να τα πουμε καλυτερα και να περασουμε καλυτερα ,,,,,,,,,,,
Escort Answer:
Thank u!) write for Kristina also!))
23-06-2021 Πελάτης: daskos78
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ωραία παρουσία η Ζέτα, δεν είναι πιπίνι αλλά πολύ όμορφη γυναίκα και μπορώ να πω ότι και από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες βάζει πολλές εικοσάρες κάτω.
Έχει ωραίο δέρμα με τέλειο μαύρισμα και ούτε ίχνος κυτταρίτιδας στο σώμα της.
Τα βυζιά τα έχει στο ιδανικό μέγεθος ενώ ο κώλος της είναι τέλειος.
Το πρόσωπο της είναι καλό και οι εκφράσεις της πρόστυχες και προκλητικές.
Κάνει απίστευτη περιποίηση με το στόμα σε όλα τα ευαίσθητα σημεία και στον πούτσο δίνει την δέουσα προσοχή.
Στο γαμήσι συμμετέχει με βογκητά και με προστυχόλογα.
Την ακούς συνέχεια να ζητάει περισσότερο και πιο δυνατά γι αυτό και δεν χρειάζεται να την λυπάσαι Αν την έχεις στο κρεβάτι σου δώσε πόνο όσο θέλεις. Περισσότερο καλό της κάνει παρά την πονάς.
Το σπέρμα δεν την ενοχλεί καθόλου και το δέχεται στο σώμα της δωρεάν.
Μετά το ντους ξεκινήσαμε πάλι αλλά με αυτήν απο πάνω να λικνίζει το σώμα της και να προσφέρει τον καλύτερο της εαυτό στην εργασία.
Πόρνη πολυτελείας με τάσεις νυμφομανίας η Ζέτα
Όποιος την πάρει θα καταλάβει τι πάει να πει εμπειρία και μανία για σέξ
Αυτά τα λίγα...
23-06-2021 Πελάτης: grillis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Μεσημεριανή συνάντηση στο ξενοδοχείο με την Demmy.
Είναι όμορφη όσο είναι και στις φωτογραφίες απλά δεν βάφεται τόσο πολύ.
Ευωδιάζει μόλις μπει στο δωμάτιο και σκάει χαμόγελο φοβερό...
Τα φιλάκια είναι καλά και με γλώσσα αλλά εκεί που χάνεις την μπάλα μαζί της είναι στο στοματικό.
Καλό είναι να έχετε το νου σας γιατί μπορεί να σε κάνει τα τελειώσεις για πλάκα.
Το γαμήσι το έχει στο αίμα της, είναι γυναίκα φτιαγμένη για να γαμιέται...
Αυτός είναι ο λόγος που μαζί της το σεξ είναι μια περιπέτεια και όχι μια βαρετή ρουτίνα.
Δεν μου έχει τύχει ξανά πουτάνα που να γουστάρει περισσότερο και από τον πελάτη.
Θέλει όμως να της τον δώσεις δυνατά και αυτό έκανα... Την ζόρισα όσο πιο πολύ μπορούσα και γούσταρε περισσότερο...
Το σπέρμα στεναχωριέται αν δεν της το ρίξεις στα βυζιά γι' αυτό και την δεύτερη φορά της τα έλουσα.
Δεν κοιτάει τον χρόνο παρά μόνο ο πελάτης να ευχαριστιέται...
Κορυφαία πουτάνα... δεν ξέρεις τι να πρωτοπείς για την περίπτωση της... και όμορφη αλλά και πραγματική πουτάνα...
Εύγε στο Γκλάμουρ!
22-06-2021 Πελάτης: Alextan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι τόσο καύλα που σου πέφτει το σαγόνι. Είχα ήδη φτιαχτεί τρελά με τις φωτογραφίες οπότε δεν άφησα δευτερόλεπτο να πάει χαμένο. Δεν είναι μια απλή συνοδός..το μόνο σίγουρο. Το ευχαριστιέται, το γουστάρει, τα έδωσε όλα. Αυτές οι βυζάρες και αυτό το κωλαράκι είναι του ονείρου.. Λέει απίστευτα και αξίζει τα λεφτά της. Αν θέλετε ένα σιγουράκι, το βρήκατε. Απόλαυση 100%. Δεν περιγράφω άλλο!
22-06-2021 Πελάτης: Aris_kl
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-21
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πανέμορφη και ερωτική! Ακριβώς όπως στις φωτογραφίες,σέξι με ωραία εσώρουχα και πολύ επικοινωνιακή. Στα προκαταρκτικά με άναψε όσο δεν πάει και μετά κάναμε καυτό σεξ σε ότι στάση προλάβαμε. Πολύ καλή σε όλα, δεν έχω κάτι αρνητικό. Αν κάτσει κι άλλο θα προλάβουμε άλλη μία συνάντηση! Πολλά φιλιά μωρό μου wink
22-06-2021 Πελάτης: minetos
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-19
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ευγενικό κορίτσι η Fei, απο την Αφρική αλλά όμορφο πιπίνι.
Προικισμένη απο την φύση με όμορφο σώμα και ωραίο δέρμα.
Είναι φιλική και χαμογελαστή και δεν χάνει χρόνο, αμέσως πιάνει δουλειά με τον πελάτη και ξεκινάει προθέρμανση με γλειψίματα και φιλιά σε όλο το σώμα.
Που και που λέει και καμία κουβέντα αλλά χωρίς να ενοχλεί.
Στην πίπα το έχει και γλύφει και τα παπάρια...
Τα στησίματα τα κάνει καλά και στα τέσσερα έχει πολύ ωραία θέα.
Το πρώτο γαμήσι ήταν λίγο σύντομο και δεν πρόλαβα να νιώσω πολλά
Στο δεύτερο γαμήσι είδα την πραγματική της δυναμική.
Αντέχει στο δυνατό σεξ και μάλιστα όσο πιό δυνατά την γαμάς τόσο περισσότερο γουστάρει.
Κάνει ωραίους ήχους που σε καυλώνουν περισσότερο όταν την γαμάς και αν την βάλεις σε στάση cow girl γαμίεται σαν να μην υπάρχει αύριο.
Έχω πάει και με άλλες μαύρες αλλά η συγκεκριμένη είναι αστέρι . δίνει ρέστα...
Οπότε μην ψάξτε αλλού... η Φαίη είναι τοπ!
22-06-2021 Πελάτης: safados
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-19
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ήρθε πρόσφατα στο Glamour και είναι ωραίο πιπίνι.
Ήρθε καλά ντυμένη και βαμμένη στο πρόσωπο.
Είναι ίδια με τις φωτογραφίες και έρχεται χαμογελαστή.
Η καλή της διάθεση είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς.
Δεν είναι κοντή αλλά όχι και ψιλή και το σωμα της είναι πολύ σέξι
Της βάζω μεγάλο βαθμό στα προκαταρκτικά γιατί έδωσε μεγάλη σημασία και στα φιλιά αλλά και στα άλλα γλειψίματα στο σώμα και πάνω απ'όλα στο στοματικό.
Στο γαμήσι είναι σαν πορνοστάρ και γουστάρει τρελά να την γαμάς δυνατά και αλύπητα.
Η συμμετοχή της είναι ανωτέρου επιπέδου και αντιδρά με τρόπο που δεν καταλαβαίνεις αν υποκρίνεται ή όντως χύνει...
Εγώ και τις δύο φορές που την γάμησα έμεινα ικανοποιημένος και θα την πρότεινα αν με ρωτούσαν.
Α... και στο σόσιαλ... είναι πολύ εντάξει το κορίτσι, γουστάρεις την παρέα της..
21-06-2021 Πελάτης: Rivers988
: 10.0
: 7.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-21
Κόστος:€ 180
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κριστυ δυο φορες που πηγα ηταν εκπληκτικη πολυ ευχαριστη και παρα πολυ ομορφο κοριτσι, το προγραμμα για 1 ωρα ηταν πολυ καλο,κανει τα παντα για να σε ικανοποιησει,την συστηνω ανεπιφυλακτα
21-06-2021 Πελάτης: dopamine
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Things are very simple about this lovely creature . Very sweet , very kind , humorous , good at socializing without pretending . For men who have good taste & seek a smooth lovely woman... Thank you so much Yana. You are an awesome lady dear !
Escort Answer:
Thank you so much! It was amazing !!! I will be glad to see you, millions of kisses :-)
Best Regards, Yana
21-06-2021 Πελάτης: Rivers988
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-21
Κόστος:€ 180
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κριστυ και τις δυο φορες που πηγα ηταν καταπληκτικη,επικοινωνιακη και γλυκια,το προγραμμα της πολυ καλο γοα 1 ωρα συστηνεται ανεπυφυλακτα
21-06-2021 Πελάτης: Paloukilouk
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-19
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
First time with her. She is as gorgeous as you see in the photos. She was with her cock hard by the time I arrived in her place. As it was my first time she was very gentle with me. I never thought I could take such a big dick inside me. Made me love it. Definitely I will see her again
Escort Answer:
from first meet u are gentle and respect my work never callme too disturb u are good men u always welcome big kiss
21-06-2021 Πελάτης: Magu
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-21
Κόστος:€ 220
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
You might say my votes are exaggerated but she is real. I mean, she kisses really, she hugs really, she cuddles really, and of course she fucks really. She is talkative but she talks in sex language too! she is not shy, yet she is too lovely to get over every position and every kinkyness . I really want to see her again…!

Thanks you princess Alya!
Escort Answer:
❤️
21-06-2021 Πελάτης: apsogos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Αφου ειχα δουλεια στην Λαρισα ειπα να παω να δω το βραδακι και μετα τις βουτιες στο αιγαιο να δω την Melanie για μιση ωριτσα επειδη επρεπε να γυρισω ΒΟΛΟ,Λοιπον η κοπελα ειναι ψηλη ωραια και πολυ ενεργη στο σεχ που κανει ,,ειναι πολυ γλυκο ατομο και σε δινει αυτο που θελεις ,,μια καλη επειλογη λοιπον που πρεπει να την συναντησετε ,,φιλια πολλα Μελανιε τα λεμε συγουρα παλι ,,kissesssssssssssssss
21-06-2021 Πελάτης: Mikky222
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 320
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Let's start by specifying that she is beautiful. It is just like in the photos. After a visit to the bathroom, she awaits me in bed. Without clothes it's even sexier. Very kind and very GFE. She is in no hurry and leaves you initiative. As you can imagine, it must be respected and maximum hygiene must be guaranteed with a girl like this. I had a great time with her. I loved talking to her and of course doing other things. She is very spontaneous and in my opinion there is a high risk of falling in love with such a beautiful and so friendly girl. Top Service !! I hope to go back to her because I really enjoyed it. Thanks Alexandra.winkedlove
20-06-2021 Πελάτης: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
βραδυνη επισκεψη Κυριακης
νεαρο, πανεμορφο, κοριτσι με ωραια ματια, ωραια χιλακια, ωραιο καρμι, γλυκητατο κοριτσι και χαμογελαστο κοριτσι
με υποδέχτηκε με ρομπα και σουπερ sexy εσωρουχα !
Εγω ομως ειχα αλλα σχεδια ????
Της ζητησα να τα βγαλει και πηγαμε μαζί για μπανάκι
Αμέσως μετα με κέρασε κρασί κουβεντούλα και αρχίζει ο αγώνας.
Στοματικο, και sex, μεχρι να τέλος πρώτου γύρου!
Συνεχίσαμε με κρασί κουβεντούλα στον καναπέ , αμέσως μετα μασάζ για χαλάρωση !
Και η χαλάρωση έφερε το αποτέλεσμα !
Δεύτερος γύρος φωτιά επιτόπου στον καναπέ
69 για ξεκινημα, και sex σε διάφορες στάσεις !
τρελοί ρυθμοί , φοβερές εκφράσεις , και αποκορύφωση
το κορίτσι απλά έδωσε πονο !!!
Μωρο μου σε ευχαριστω για την υπεροχη βραδυα , και την φοβερή εμπειρία

Antonio the crazy ???? ❤️????❤️???? winked
Escort Answer:
I am very pleased with autumn)))) I spent a wonderful evening with you and it was amazing sex with you)))) I am very happy)) my passionate and tender kiss))))))
20-06-2021 Πελάτης: NoGFE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 320
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Met Alya for the third time in more than 1 year. I like her looks and attitude. It is rare to find a girl who is still enthusiastic and multi-orgasmic like her, and who did not worsen her personality over time. I like her with the brown hair as well (which is nice with blue eyes). She is energetic, has a lot of fantasy and is fairly unhibited. The second time we met I had her orgasmed in DATY while I was still fully dressed. Luckily, she discovered I had a stain on my shirt before I left, and she helped me to clean it! Nice person. Treat her well.
Escort Answer:
❤️
20-06-2021 Πελάτης: Gounts
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-17
Κόστος:€ 0
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι απίστευτη πολύ ευγενική θερμη με ωραίο εργαλείο μόλις μπορέσω να ξανά κατέβω σίγουρα θα την επισκεφτώ !!!
20-06-2021 Πελάτης: TheSexHunter
: 8.0
: 8.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-18
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Πήρα τηλέφωνο το Γκλάμουρ και μου απάντησε η ευγενέστατη κοπέλα.
Αφού άκουσε καλά τι είχα να της πω μου έδωσε μερικές επιλογές και κατέληξα στην Lola.
Ήμουν κάπως νευρικός για το αν θα είναι η κοπέλα όπως φαίνεται στην φωτογραφία αλλά η νευρικότητα μου μου πέρασε μόλις μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο.
Ευτυχώς δεν έχει διαφορά και μου ήρθε απο φυσικό μου να χαμογελάσω.
Η κοπέλα κατάλαβε ότι χάρηκα και άρχισε να την κουβέντα.
Είναι καλή στην επικοινωνία και η συζήτηση που κάναμε ενδιαφέρουσα.
Απο το μυαλό που έχει κατάλαβα ότι θα περάσω καλά και αρχίσαν οι καύλες.
Φιληθήκαμε και αφου βγάλαμε τα ρούχα πέσαμε στο κρεβάτι.
Αρχίσαμε τα γλειψίματα και καταλήξαμε σε 69.
Μου άρεσε η πίπα της αλλά και το μουνί της. Ήταν πολύ καθαρό και το έγλειψα καλά. Ο κώλος της είναι ωραία θέα και τον κοίταζα καθώς έγλυφα το μουνί.
Στο σεξ ξεκινήσαμε με εκείνη απο πάνω να χειρίζεται καλά το γαμήσι και εγώ έπιανα τα βυζιά της που είναι μεσαίου μεγέθους αλλά σφιχτά και με ωραίες ρώγες.
Μετά γυρίσαμε σε ιεραποστολικό για λίγο και αμέσως σε πισωκολλητό.
Άρχισα να την γαμάω δυνατά και να της ρίχνω και σκαμπιλάκια στον κώλο.
Η κοπέλα πήρε μπρος και άρχισε να γουστάρει πολύ.
Ξεκίνησε τα βογκητά και το μουνί της γεμησε υγρά.
Άρχισε και τα προστυχόλογα και δεν χρειάστηκε πολύ να χύσω.
Έκανα ντους και έπεσα το κρεβάτι.
Αμέσως άρχισε την πίπα και κάναμε ξανά μια απο τα ίδια αλλά με την ίδια όρεξη απο την κοπέλα όπως και τη πρώτη φορά.
Αξίζει το κορίτσι.
Αυτά απο εμένα.
20-06-2021 Πελάτης: aggelos_gas
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-18
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Έχω πάει με άλλες κοπέλες απο το dream αλλά με την Βαλέρια πρωτη μου φορά.
Την περίμενα στο ξενοδοχείο και ήρθε δέκα λεπτά νωρίτερα απο την ώρα που είχαμε κανονίσει.
Ευτυχώς είχα προλάβει να κάνω την ανάγκη μου και να προετοιμαστω νωρίτερα και δεν ενοχλήθηκα που ήρθε πιο νωρίς.
Άνοιξα τη πόρτα και αντίκρισα ένα απο τα πιο ωραία μίλφ που έχω δει στην ζωή μου.
Απο σώμα δεν φαίνεται καθόλου η ηλικία της παρα μόνο στο πρόσωπο της που παραμένει γοητευτικό ενώ τις βυζάρες της θα της ζήλευαν πολλές εικοσάρες.
Μπήκε γρήγορα για ντους και όταν βγήκε αρχίσαμε να φιλιόμαστε.
Έπεσα στο κρεβάτι και ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να μου γλυφει το σώμα μου μέχρι που έφτασε στον πούτσο.
Το τσιμπούκι το κάνει αργά και βασανιστικά με τέλεια τεχνική όπως αρμοζει σε μια γυναίκα με μεγάλη εμπειρία στο σεξ.
Πριν αρχίσουμε το σεξ έπαιξα λίγο με το δάχτυλό μου το μουνάκι της και πλέον ήταν έτοιμη να τον φάει...
Αρχίσαμε με ιεραποστολικό στο κρεβάτι αλλά αλλάξαμε πολλές στάσεις και καταλήξαμε να την παίρνω στα όρθια και έτσι τελείωσα την πρώτη φορά.
Ξερει να γαμιέται ωραία και το απολαμβάνει δείχνοντας το τόσο όσο δεν πάει...
Τη δεύτερη φορά της ζήτησα να επιλέξει εκείνη στάσεις και μου έδειξε καλά τις γνώσεις της σε αυτό τον τομέα.
Όπως και να το γυρίσεις μαζί της είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά..
Είναι VFM περίπτωση και προσπαθεί να έχει σταθερούς πελάτες.
Εγώ μάλλον θα την προτιμήσω σε μελλοντικό ραντεβού γιατί ξέρω ότι θα περάσω σίγουρα καλά
20-06-2021 Πελάτης: giorgos790
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-18
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Την επέλεξα ανάμεσα σε δύο άλλες και με την βοήθεια της κοπέλας απο το γραφείο.
Με αυτά που της είπα μου είπε ότι η καλύτερη επιλογή ήταν η Carla.
Από ομορφιά δεν ήθελα παραπάνω και κατέληξα σε αυτήν.
Η συνάντηση έγινε σε δικό μου χώρο και ήρθε στην ώρα της περίπου.
Οι φωτογραφίες της έχουν μόνο την γυαλάδα παραπάνω, ότι βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις.
Δέρμα εικοσάχρονης, όμορφο πρόσωπο με μπλέ ματάρες. Τα βυζιά όχι πολύ μεγάλα ότι πρέπει και ο πισινός γλυκούλης...
Αρκετά καλή στο σόσιαλ με συνεννόηση στα αγγλικά.
Τα φιλάκια καλά αλλά με λίγο γλώσσα. Στην πίπα όμως σε τρελαίνει με την γλωσσα της πάνω στο καυλί την οποία δεν σταματάει να την παιζει...
Γενικά τα πάει καλά στα προκαταρκτικά και ανταπέδωσα και εγώ.
Την καύλωσα καλά και το μουνί της ήταν έτοιμο για πούτσα.
Έχει καλή αίσθηση και είναι καλά ξυρισμένο.
Κάνει άνετα ότι στάση της ζητήσεις και αν της πεις να πάρει πρωτοβουλία κάνει ωραία κολπάκια...
Ανεβαίνει πάνω σου και του δίνει να καταλάβει...
Δεν της φαίνεται ότι μπορεί να γαμιέται τόσο καλά και γενικά σε εκπλήσσει με τις γνώσεις της στο σεξ γιατί είναι μικρή
Αλλά όπως λέει και η παροιμία μικρή στο μάτι αλλά μεγάλη στο κρεβάτι
20-06-2021 Πελάτης: giorgosarguriou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-15
Κόστος:€ 280
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Lana is like she came form heaven, when she opened the door i felt stunned by her beauty, the moment i entered the room she gave me a very nice kiss and smile, very active in Sex, very nice kissing with tongue, breast so PERFEKT like natural.
Social very very good, she tries to make the best so you have very nice time with her.
I think for long term meetings she will be one from the best
20-06-2021 Πελάτης: Ermis89
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-18
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ευχαριστώ τον φίλο πιο κάτω που άφησε κριτική. Με βάση αυτήν επέλεξα και γω την κοπέλα και περασα υπέροχα. Πολύ καλή στο σεξ, αρκετά προκαταρκτικά, ικανοποιητικά αγγλικά και πολύ καλό σοσιαλ. Είναι κοπέλα συνειδητοποιημένη, περνάς καλά. Βγάζει ωραία κομμάτια η Οδησσός :)
20-06-2021 Πελάτης: Agafone
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-19
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
love I was very pleased with this girl, she is a professional, very friendly and gorgeous curvy body, I liked everything and I will visit her many times. recommendlovelovelove
20-06-2021 Πελάτης: tak900
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-20
Κόστος:€ 180
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Θα συμφωνήσω με το πρώτο σχόλιο. Αν θελήσετε να κλείσετε ένα ραντεβού, καλύτερα να επισκεφτείτε ένα πρακτορείο του οπαπ. Περισσότερες πιθανότητες έχτε να πιάσετε το joker.παρά να συναντηθείτε με τούτη δω (αν υπάρχει)
20-06-2021 Πελάτης: Nikos
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-17
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καλή εμφάνιση , ωραίος χαρακτήρας, άψογη επικοινωνία!
Στο παιχνίδι, πολύ φιλότιμη, καλό στοματικό, και χωρίς ΟΧΙ στο sex !
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν φιλάει
Τα τιμάει τα λεφτά της και με το παραπάνω
Προτείνεται ανεπιφύλακτα !
20-06-2021 Πελάτης: apsogos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-19
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Εξαιρετική επιλογή το meet με την Μελίνα, υπέροχη σε ολλα της, στο σεχ δυνατή στην επικοινωνία πολύ καλή, όμορφη κοπέλα που σε κάνει να νοιώθεις όμορφα και να πετάς με το να είσαι μαζί της,. Μια υπέροχη λοιπόν συνάντηση που πρέπει να την κάνετε μαζί της, είναι Υπέροχη,, Μελίνα ευχαριστώ θα τα πούμε πάλι όταν θα βρεθούμε, φιλιααα πολλαααα
20-06-2021 Πελάτης: SLK200
: 6.0
: 1.0
: 1.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:10 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-19
Κόστος:€ 250
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Τέτοια αγένεια δύσκολα να βρεθεί ,την έκανα ερώτηση για κάποια έξτρα για να μου επιβεβαιώσει την τιμή και με έβρισε επειδή λέει τα γράφει στο σίτε και δεν σταματούσε να με προσβάλλει ,τελικά ούτε τιμή μου είπε ούτε και πήγα
Escort Answer:
u callme at 05am too asked area saw on text prices saw on text dick pic have on web on my text saw no apps u make whats up webcam whit out i saw callme video ,my videos call is paid before by paypal ,if u wonna see my pics u free too look mine59 in my profile but no disturb my whit questions where explain at text ore at 5am ?good research
20-06-2021 Πελάτης: navid525
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-19
Κόστος:€ 340
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This gorgeous, glamorous lady put into reality every man's fantasy. She's unstoppable in bed and won't give up until ensuring your 100% satisfaction. I'm willing to meet her again soon. She is a goddess who is not comparable with any other girl I met.lovelove
Escort Answer:
Thank you very much, dear! Also sex with you was wonderful, I really enjoyed it :-)
19-06-2021 Πελάτης: Amazing92
: 3.0
: 4.0
: 1.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:35 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-05-30
Κόστος:€ 160
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Δεν γράφω ποτε αξιολογήσεις αλλά για την συγκεκριμένη θα πω πως δεν αξίζει καθόλου τα χρήματα της, δεν κάνει απλά, είναι ψυχρή και βιαστική και ενώ έχεις προπληρώσει για μη ώρα βιάζεται να φύγει πριν καν γίνει κάτι την 2η φορά και εκτός από αυτό δεν είναι όπως δείχνει στις φωτογραφίες, δεν τη συνιστώ τη συγκεκριμένη, αν και από το γραφείο δεν είχα παράπονο παλιότερα, η συγκεκριμένη θα με κάνει να αλλάξω γραφείο.
19-06-2021 Πελάτης: markisiosLOG
: 8.0
: 8.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-17
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Η διαφορά από τις φωτογραφίες είναι ελάχιστη.
Ντύνεται κομψά και το φέρσιμο της είναι ανάλογο.
Η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι καλή και καταλαβαίνεις ότι θα περάσεις καλά.
Σε κάνει να νιώσεις άνετα και δίνει πονηρά χαμόγελα και ματιές.
Έχει ωραίο σώμα και πολύ όμορφα μάτια.
Ξέρει να φιλάει ωραία και με γλώσσα και το ίδιο καλά κάνει και πίπα.
Το βαθύ το κάνει καλά αλλά μου έχουν κάνει και καλύτερο, να μην πω ψέματα...
Μου έγλειψε και τα αρχίδια όμως και το εκτίμησα...
Της έβαλα δάχτυλο και με τα προκαταρκτικά που της έκανα κατάφερα να υγράνω αρκετά το μουνί της ώστε να είναι τέλειο όταν της τον έβαλα.
Στησίματα και στάσεις κάνει όπως θέλεις και ότι θέλεις, δεν κολλάει πουθενά και συμμετέχει ενεργά στο σεξ.
Δείχνει ξεκάθαρα ότι της αρέσει το γαμήσι και αυτό ήταν που γούσταρα περισσότερο στην περίπτωση της.
Στο διάλειμμα μου έκανε και μασάζ αλλά δεν λέει πολλά.
Την φίλησα καλά και αρχίσαμε πάλι το σεξ.
Γενικά πολύ καλό ραντεβού, θα πήγαινα ξανά...
18-06-2021 Πελάτης: koproskylo
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-05-20
Κόστος:€ 120
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:x
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ουκρανη πρωην στριπτιτζου
με πολυ γυμνασμενη κωλαρα που κριμα που δεν την δινει
απο της πιο ευχαριστες παρουσιες
πιπα επαγγελατικη στον κανει ποιο σκληρο κι απο σκληρο
120 και λιγα ηταν
18-06-2021 Πελάτης: koproskylo
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Μυκόνου
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-14
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
nice pussy
deserves every cent you will spend on her
she kiss perfectly and she is able for heavenly blowjob
i had few time next week i ll try with her for an hour
18-06-2021 Πελάτης: ALEXANDROS33
: 8.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-16
Κόστος:€ 90
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Κατ'αρχήν πρέπει να σησμειώσω πως τι γραφείο είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
Η δε Αλίνα είναι μια γυναίκα που μπορεί να σε εκπλήξει με τον καλύτερο τρόπο από την πρώτη στιγμή και να σε στείλει αδιάβαστο στο κρεβάτι!!!!!
Πολύ επικοινωνιακή αν και τα αγγλικά της δεν είναι τα καλύτερα. Πολύ γλυκειά και σέξυ Ασιάτισα χωρίς να είναι μοντέλο.. Είναι όμως σίγουρα ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ που μπορεί να σε κάψει. Εκπληκτική!!!!! Μια πολυ καλή εμπειρία!!!
18-06-2021 Πελάτης: big-vlasis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-16
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ικανότατο κορίτσι η Alissa...
Εμφανισιακά θα έλεγα ότι είναι καλή χωρίς όμως να συγκαταλέγεται στην κατηγορία των μοντέλων αλλά νιώθεις ωραία μαζί της.
Έχει ωραίο τρόπο προσέγγισης και σπάει τον πάγο στη στιγμή.
Δίνει απλόχερα τα φιλιά και τα δίνει και ωραία. Χαιδεύει το σώμα σε σημεία που σε καυλώνουν και συνεχίζει με την γλώσσα.
Για την πίπα έχω να πω πολλά αλλά δεν θέλω να σας κουράσω άλλο... με μία λέξη απλά υπέροχη!
Στο σεξ είναι σαν να γαμάς την γκόμενα σου και πραγματικά το διασκεδάζει και εκείνη.
Κάνει ότι στάση γουστάρεις και στις περισσότερες είναι πολύ καλή.
Δέχεται το σπέρμα παντού αλλά εγώ επέλεξα το σώμα και την άφησα να πλυθεί.
Όταν επέστρεψε απο το ντους μου έκανε λίγο μασάζ και αφού καύλωσα αρχίσαμε ξανά.
Είναι πολύ έμπειρη και ξέρει τι κάνει. Δεν χάνει χρονο και καθε στιγμή μαζί της αξίζει.
Σαν παλιός πουτανιάρης που είμαι σας λέω ότι αξίζει...
18-06-2021 Πελάτης: mounoxalastis00
: 8.5
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2021-06-16
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Οι φωτογραφίες της έχουν μια δόση επεξεργασίας αυτό πρέπει να το πω, αλλά μόνο στις λεπτομέρειες... δεν έχει γίνει τίποτα χοντρό.
Συμπεριφέρεται ωραία και είναι μοντελάκι το κορίτσι.
Πιο όμορφη την κανει το χαμόγελο της και γενικά η συμπεριφορά της.
Ενώ είναι χαμηλών τόνων στο σόσιαλ ενώ είναι δυναμίτης στο σεξ.
Ξέρει απο τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει και γλύφει και στα γύρο γύρο.
Δεν ένιωσα δόντια και κάνει ελάχιστη χρήση των χεριών.
Στήνεται καλά στα τέσσερα και τον παίρνει άνετα και βαθιά σε αργό αλλά και σε γρήγορο ρυθμό.
Παίζει ωραίο έργο κατα τη διάρκεια με αναστεναγμούς και βρομόλογα.
Πριν αρχίσουμε την δεύτερη φορά της ζήτησα χορό και μου ξηγήθηκε όμορφα έναν πολύ καυλωτικό.
Ξανά έκανε το θαύμα της με το στόμα της και αμέσως άρχισε το πήδημα.
Την πήρα δυνατά ξανά και έχυσε και αυτή.
Το σπέρμα το έριξα στην πλάτη της και εκεί τελείωσε η φάση
Ντύθηκα και έφυγα με χαμόγελο στα χείλη