Κριτικές

Girl name:
Αναζήτηση

Read all escort reviews


2020-08-20 Client: gg1988
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:90 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-18
Κόστος:€ 250
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Απίστευτη η Λωρεν!
Την είχα ξαναδεί πριν 5 περίπου χρόνια αλλά είναι σα να μην πέρασε μια μέρα.
Ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο μασάζ που κατέληξε σε τέλεια πιπα και θα μπορούσα να τελειώσω αμέσως.
Δεν την άφησα όμως και αφού την έγλειψα λίγο μπήκα μέσα της σε ιεραποστολικη στάση. Συμμετέχει ενεργά και δεν άντεξα πολύ.

Είναι πολύ επικοινωνιακη και ενώ τα λέγαμε μια χαρά στα αγγλικά, άρχισε να με φιλάει με γλώσσα και κατάλαβα ότι ήταν η ώρα για το δεύτερο γύρο. Κατέβηκε χαμηλά και με καυλωσε ξανά με το στοματικό της. Έπαιζα με τις ρωγες της και έδειχνε να το απολαμβάνει. Την έγλειψα λίγο ξανά για να υγρανθει και με παρακάλεσε να την πάρω στα 4. Η θέα είναι ανεπανάληπτη αφού ο κωλος της έχει τέλειο σχήμα και δικαιώνει τις φήμες για τις βραζιλιανες. Άντεξε εκεί σε σκληρό ρυθμό και κουνουσε τη μέση της ταυτόχρονα.

Τελείωσα σε αυτή τη στάση εξουθενωμενος.

Της υποσχέθηκα ότι την επόμενη φορά, θα της σκίσω και το κωλαράκι που το κουνουσε επιδεικτικά ενώ ντυνόμουν.

Μην τη χάσετε
2020-08-19 Client: badboy21
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-19
Κόστος:€ 250
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, swallow
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
The girl has a very beautiful face and her body is perfect. She is also very polite and pleasant. She is strongly recommended. She is also very clean with a perfect skin!
Escort comment:
Thank You.
2020-08-19 Client: Mykonian
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Mykonos
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-19
Κόστος:€ 150
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:With condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
Η κοπέλα είναι πολύ καλύτερη απ ότι στις φωτογραφίες . Αρκετά καλή σε όλα , ευγενική και πολύ φιλική . Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά . Θα την ξανά δω σύντομα σίγουρα . Την συστήνω ανεπιφύλακτα !!
2020-08-19 Client: stavros76
: 8.5
: 1.0
: 7.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-18
Κόστος:€ 150
Φιλί:0
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Only one allowed
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Pretty girl and sociable but far from being an escort. She is very passive, does not provide the services promised and wastes time on purpose. She gives the impression that she does not like what she does. She could do a favour to her and the rest of us and forget about escorting, its not for her!
2020-08-18 Client: Bill
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-03
Κόστος:€ 150
Φιλί:0
Τσιμπούκι:Don't know
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Don't know
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
Εκλεισα ραντεβου (η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη, δεν τη θυμαμαι ακριβως) σε περιοχη στο κεντρο της πολης και οταν εφτασα εκει μου το ακυρωσε. Αμα ηταν να μου κανουν τετοια δεν θα εκλεινα ραντεβου με escort που κοστιζει 150 ευρω. Αυτο μπορει να γινει και τζαμπα.
I made an appointment (the date is indicative, I do not remember exactly) in an area in the center of the city and when I got there it was canceled. If they were to treat me like that I would not make an appointment with an escort that costs 150 euros. This can be done without having to pay anything
2020-08-18 Client: alexw53
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Heraklion
Διάρκεια συνάντησης:2 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-18
Κόστος:€ 280
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Just got back from 2hrs with Evita, what a fabulous afternoon we had together! It was WOW from the moment she opened the door, a stunning looking girl with a fantastic figure. Very clean and hygenic.
We started on the sofa where to my surprise I discovered she wasn't wearing any panties, then after stripping each other naked we went hand in hand to her bedroom. We kissed passionetly and explored every cm of each other's bodies with our tongues. Although Evita doesn't swallow cum she does keep it in her mouth for a while before heading for the bathroom.
A great girl who really puts everything she has in to making sure you have a great time.
2020-08-18 Client: Karaioz17
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-03
Κόστος:€ 300
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Είδα την Έλιζα πριν από δύο εβδομάδες.Ειναι ένα υπέροχο κορίτσι, το πρόγραμμά της αξίζει τα λεφτά που ζητάει , τώρα την περιμένω όταν επιστρέψει από τις διακοπές, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή μου.
2020-08-16 Client: Georgiou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Ioannina
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-16
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Oti kai na pei kaneis gi auto to koritsi einai ligo. Apla apisteuti !!! Kserei na se ftiaxnei kai na se apogeionei !!! Exei kormara me apalo kai sfixto derma kai i fatsa tis se kavlonei synexeia.Einai pentakathari kai mosxovolaei. Den ta parataei pote kai den se afinei mexri na se ikanopoiisei . Tima ta lefta tis kai me to parapano. Deyteri fora mazi tis kai niotheis les kai tin ksereis kairo . Se xalaronei kai se kanei na niotheis san to spiti sou. Sta tou athlimatos foveri pipa me ftysimata, sto sex einai toso energitiki kai goustarei na se ftiaxnei se opoia stasi theleis. tin systino anepifylakta..den tha metaniosete pote gia ta lefta !!!!! Einai sigoura i kalyteri escort pou erxetai giannena !!!!kostas
2020-08-16 Client: JACE69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Corfu
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-15
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
πολυ ομορφη κοπελα, γλυκια και με χιουμορ. επαγγελματιας στη δουλεια της. ξερει τι να κανει και πως να το κανει. παρολο το αγχος που ειχα στην αρχη, με εκανε να το ξεπερασω γρηγορα.μακαρι να ερχοταν στα μερη μας πιο συχνα. την συνιστω ανεπιφυλακτα. ελπιζω καποια στιγμη να σε ξαναδω εβελινα!
Escort comment:
Efxaristo poli moraki!????????????
2020-08-16 Client: Aristoteles
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Serres
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-30
Κόστος:€ 150
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
spend a glorious hour with a sensual and sexual girl that brightened up my senses . Amarella is super friendly,wonderful smiling open and obviously enjoys what she does. pretty face with wonderful lips and and juicy body with tits to dream of. great blowjob and passionate sex in many, many positions. treat her well and she will return the favour til the last drop. 5 star girl from Paradise
Again and again I prefer that baby princess wink
2020-08-16 Client: Mrnobody
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-14
Κόστος:€ 140
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Anita is sweet and polite but also kinky. Intellectual and sophisticated but also very approachable. Professional but also casually friendly. She is a good choice of company for deep conversations as well as in the bedroom. She has a high sex drive and she knows how to please. Her body is juicy as well as firm at the same time and her curves are splendid. Finally, she is a nice person that should be treated well and with respect. I hope the best for her and I would like to see her again.
2020-08-14 Client: Roya
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:120 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-14
Κόστος:€ 250
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
I loved her like she was my real girlfriend.. Everything went smooth just like I imagined. I hope you enjoyed as well. Left a message back. We will soon meet again! ????
2020-08-13 Client: Axaki
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Rhodes
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-11
Κόστος:€ 120
Φιλί:0
Τσιμπούκι:With condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Don't know
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
συνάντησα το κορίτσι σε διαμέρισμα στο κέντρο.
ωραία παρουσία, ακριβώς στις φωτογραφίες, και άψογη επικοινωνία.
στα του έργου, πολύ προσεκτική στην υγεινη, στοματικό με προφυλαχτικό, χωρίς φιλιά και ιστορίες,
έχει κώλο ποίημα, και γουστάρω πολύ anal.
θα την ξανά προτιμήσω σίγουρα ,
μωρό μου έχεις ιδανικό κωλαράκι .
winked
Escort comment:
thank you dear!!!
2020-08-12 Client: Indianos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-28
Κόστος:€ 220
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Εξαιρετική, επικοινωνιακή, γλυκιά, όμορφη. Το anal της απίστευτο, μακράν το καλύτερο και δείχνει να της αρέσει το ίδιο με εσένα.
Thank you Cinzia very mush.
2020-08-12 Client: AlexGrande
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-11
Κόστος:€ 110 (
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
I met Megan at her hotel while visting Athens and it was the best choice I took.
She is beautiful, fresh and filled with energy. It was a very intense session.
She's a bit shy and that's why communication could be better, but overall it was great experience which I will not forget.

Alexandru
2020-08-11 Client: Fabregas4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:2 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-09
Κόστος:€ 260
Φιλί:0
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Don't know
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Very sweet girl, amazing time with her.. I still dream about you Karli. So cute, so sexy, I could not take my eyes off of her. She sucked me dry. I wish next time I can meet her again
2020-08-10 Client: Invisible_1976
: 9.5
: 9.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-10
Κόστος:€ 180
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:With condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Συνάντηση με τη Μελίνα σε γνωστό ξενοδοχείο.
Εντυπωσιακή εμφάνιση της κατά την υποδοχή αφού φορούσε μία μισανοιχτή μαύρη σατέν ρόμπα μέσα από την οποία ξεχείλιζε το πλούσιο φυσικό στήθος της και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Πολύ ενεργητική στο σεξ
μία αληθινή γυναίκα με καμπύλες που ξέρει πώς να ικανοποιήσει έναν άνδρα.
Πολύ καλή στο social time στην κουβέντα που κάναμε αφού Πέραν της εμφάνισης της διαθέτει και Πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση.

Ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα και θα περιμένω σίγουρα την επόμενη επίσκεψή της στην πόλη μας

2020-08-10 Client: ALEXANDROS33
: 8.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:1 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-07
Κόστος:€ 150
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:30% fixed in Photoshop
First i want to say that the agency is very polite and very proffesional!!!
The girl is very clean, polite, sexy and naughty!!! I wouldn't say that is a model but has a nice face, body and most of all she is very polite, very warm and provide very good services!!! I had a wonderfull hour with her and i would recomend with no doubts.:smile
2020-08-06 Client: greekstud
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-05
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Excellent, high class, Greek escort. Enjoys what she is doing and does it well! Passionate kisses & sex. BJ a bit slow but when mouthfucked her she performed well/didn't complain. Overall highly recommended if you are looking for a GFE (not PSE) experience with a gorgeous Greek girl.
2020-08-05 Client: Mrnobody
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-04
Κόστος:€ 180
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
I don't do reviews, but Vivian deserves it. She was absolutely amazing. One of the best experiences I have ever had. Very friendly, made me feel like her real boyfriend/relationship. She looks even better than her pics (honest). Her body is perfect. She is a special lady for sure. I would like to see her again.

S
2020-08-03 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-02
Κόστος:€ 140
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Wow what a lady!!!!!she is really hot!!!she came to my room full of nice mood and everything goes with the most magical way so yeah i had wonderfull time with her!!!!of course i will meet her again!!!she is real nice and she is so hot!!!thank you lady for all!!!now im going for vacations but for sure i will see you as soon as possimble!!!
2020-08-02 Client: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Rhodes
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-08-01
Κόστος:€ 150
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Ξανά μαζί με αυτό το υπέροχο κορίτσι.
Κάθε φορά και καλύτερη , μπορώ να πω ότι είναι στις τρεις καλύτερες επιλογές,
ανάμεσα σε δεκάδες κορίτσια που έχω συναντήσει.
Λυδία μου , ευχαριστώ και για το δωράκι, οφείλω να πω, πως ελάχιστες κοπέλες το κάνουν αυτό.
Να ξέρεις ότι στη Ρόδο θα έχεις ένα καλό φίλο - πελάτη
Φιλιά πολλά Antonio ❤️ ❤️ ❤️
2020-08-02 Client: Sligor
: 5.5
: 6.0
: 8.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-17
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Average
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:30% fixed in Photoshop
wink

Very polite "lady" . It was not what i was expected but she was very polite and sensual. She wears teeth braces.

That's all winkwinkedsmile
2020-08-01 Client: Zen76
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:2 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-31
Κόστος:€ 400
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Πολύ όμορφη στο σώμα κούκλα με πολύ γράμμα ποδια με πολύ όμορφο πρόσωπο είναι φωτιά στο κρεβάτι πολύ καλό πίπα πολύ ωραίο στήθος είσαι η καλύτερη δεν να περιμένω να σε ξαναδώ την επόμενη φορα
2020-08-01 Client: deanblack
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:2 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2016-11-17
Κόστος:€ 260
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Met this girl in 2016 and then the next year also. I felt bad for never writing a review for her so here goes. I met in a hotel at lunchtime with this girl. Very tall, a nice face made better from her beaming smile, long legs and an amazing tight butt. Her tits were siliconized. First of all, she is absolutely willing to pleasure a man as much as possible. Very deep kissing with tongue, an amazing blowjob making me cum in her mouth and very active during sex. And an amazing assfuck. Another plus was that she smelt and tasted wonderful. We did a lot in both of those 2 hour sessions and each time I came was in her mouth, and each time I saw stars, thats how good she was. What n=made her better was her great mood and that makes all the difference for a customer in her job. I read some negative reviews which I think were very unfair for her as all I could see was an enthusiastic and willing girl to do anything to please a guy. Kisses baby, i hope to visit you ia a future trip to Athensamwink
2020-08-01 Client: johnieret7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Rethymno
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-31
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Συναντησα την Εvellina σε ενα ομορφο καθαρο χωρο,η κοπελα ειναι πανεμορφη σωμα σφικτο στηθος κωλος τελειος,πανεμορφα ματια,και ενα τελειο χαμογελο να σε καλωσοριζει.στα του αγωνα πολλη ενεργη σου κανει οτι επιθυμεις ωστε να ικανοποιησει καυε επιθυμια σου χωρις βιασυνη,το εκτιμησα παρα πολυ.βαθια υγρη πιπα,κανει τελειο footjob,και ισπανικο,αξιζει πραγματικα καθε ευρω,τετοιες κοπελες σπανιζουν αυτην τη δυσλοή εποχη και τιμαει καθε ευρω που παιρνει.την συστηνω ανεπιφυλακτα για να περασετε τελεια και να πιασουν τοπο τα χρηματα σας!
Escort comment:
Efxaristo poli moro mou!filakia polla!????
2020-07-31 Client: Dimtax9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Heraklion
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-31
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Λοιπόν η κοπέλα είναι αστέρι. Πανέμορφη πολυ πιο ωραία από κοντά... Από πρόσωπο θα παθετε πλακα... Μάτια πανεμορφα, χειλια απιστευτα... Στα του σεξ δεν περιγραφετε.απιστευτο σώμα και μυρίζει θεϊκά... Αξίζει τα λεφτά καί σίγουρα θα την ξανά επισκεφτώ... Φιλάκια μωρό μου ο Ταξίdriver. wink
2020-07-30 Client: HermesEros
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-28
Κόστος:€ 150
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Only one allowed
Φωτογραφία:Real picture
This girl is realy superb! She is more beautiful than she looks from the pictures..she is friendly and welcomes you with a very warm way with a kiss and a big smile..although I visited her very late she was willing to satisfy me. The house was totally clean! She is 100% active, but she was very carefull with me because it was my first time. Her pennis was wonderful, fat and enough big very good shaved and she has great balls, they seem to be full of hot milk. She makes a very good fuck. She was very willing to cum together with me but i done it first so we stopped there. She speaks fluently English. Totally a girlfriend experience. I will visit her again lovelove
2020-07-30 Client: Adoni
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Heraklion
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-29
Κόστος:€ 180
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Μια πανέμορφη κοπέλα με θεϊκό κορμί, πολύ ευχάριστη, χαμογελαστή και πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει. Στο σεξ πολύ ενεργή! Ένα καυτό μουνακι έτοιμο για όλα!!!!!!
Τα λέμε σύντομα καυλα μου....
2020-07-27 Client: Stefnest90
: 9.0
: 9.0
: 8.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-26
Κόστος:€ 130
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
what a perfect girl!
She is so gorgeous and perfect . Very good blowjob young and has skills. The communication is something i didnt even care about so the sex is perfect wink
2020-07-26 Client: Mr Rolex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Larissa
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-17
Κόστος:€ 000
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
Η evita είναι φανταστική.! Σώμα με πιασίματα, όπως γουστάρω, τέλεια επικοινωνία στα αγγλικά και χαρακτήρας που σε κάνει να νοιωθεις ότι είναι στα αλήθεια γκόμενα σου. Στα του αγώνα, τέλεια sloppy πίπα και μοσχομυριστό μουνάκι. Ειδικά στα 4 είναι δυναμίτης, αντέχει υψηλές στροφές και δεν λέει όχι σε τπτ. Μιλάει στα αγγλικά κατά την διάρκεια του sex, και αν έχεις ευχερεια στην γλώσσα και καταλαβαίνεις τι λέει, γουστάρεις ακόμα περισσότερο.. Γενικά αξίζει τα λεφτά της, όποτε την βρω θα την ξανά προτιμήσω..
Φιλιά μωρό, σ’ευχαριστω, θα τα ξαναπούμε..!!????????
2020-07-25 Client: emmanos
: 4.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-25
Κόστος:€ 180
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Only one allowed
Φωτογραφία:50% fixed in Photoshop
Εντελώς αγενής και αντιεπαγγελματίας. Κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου σε κάποια φάση μου την είπε γιατί δεν τελειώνω και μου ζήτησε εξτρά χρήματα για να τελειώσω 2η φορά. Ενώ προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι είναι η πρώτη φορά που μου ζητούν έξτρα χρήματα για 2η φορά μέσα στην ώρα κι όλοι δίνουν 2 φορές σεξ σε μία ώρα, μου λέει με υφάκι ότι αυτό είναι το σύστημα και που ζω;

Δεν έχει να κάνει με τα εξτρά λεφτά, αλλά με το γεγονός ότι το έκανε την ώρα του 2ου γύρου και με την συμπεριφορά της εκείνη την στιγμή. Πραγματικά δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά από άλλη κοπέλα. Μαύρο και μακριά από αυτή!!
2020-07-25 Client: tallAthens
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:120 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-16
Κόστος:€ 400
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Ότι και να λέμε το κορίτσι είναι φανταστικό. Μπορεί να είναι μικροκαμωμένη αλλά πραγματικά όσες φορές και αν την έχω συναντήσει πάντα περνάω φανταστικά. Για μένα είναι παράδειγμα συμπεριφοράς και διάθεσης σε ένα ραντεβού! ... Αν και την συνάντησα για 2 ώρες, ο χρόνος πέρασε πολύ γρήγορα...Την επόμενη φορά θα κανονίσω να βρεθούμε για ακόμα περισσότερη ώρα...
Μακάρι όλες να την σαν την Μαριλένα.
lovelovelove
2020-07-24 Client: stavros76
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-14
Κόστος:€ 150
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Nice and friendly girl with good english. Her place is nice too. The pictures are real 100% . Nice blowjob and active in sex. For sure she worth paying a visit.!
2020-07-24 Client: Mykonian
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Mykonos
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-23
Κόστος:€ 200
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Only one allowed
Φωτογραφία:Real picture
Μοναδική εμπειρία , χυμώδης , φιλική , πολύ καθαρή , άψογη σε όλα με τέλειο στήθος και οπίσθια!!! Με την πρώτη ευκαιρία θα την επισκεφτώ ξανά ;) am
Escort comment:
Ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία αγπ μου τιμή μου που γευστικά τα πλούσια προσόντα σου... Στη 1 ώρα είναι έως και 2 φορές.. Σέρβις. ????????????????
2020-07-23 Client: VASILVAL12
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:2 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-16
Κόστος:€ 400
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
She is definitely One of the Best !
In terms of welcoming.service and sex.Very sexy and friendly. Seen her twice.impatiently.
She realy worths every single minute that you spend !!!
See my Beautiful
and Hot. Greek woman. AAAAA
Kisess you now... where????
2020-07-21 Client: vasthegreek
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-21
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Αθήνα αυτή τη στιγμή σε escort. Ψάχνουμε να βρούμε τη δεύτερη, διότι η πρώτη θέση έχει κλειδώσει. Σε τελική τα χρήματα που ζητάει, από 200 και βάλε, δεν είναι καθόλου πολλά για αυτά που προσφέρει. Και τα προσφέρει απλόχερα... Καταρχήν ο χώρος που δέχεται είναι ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και πεντακάθαρο οροφοδιαμέρισμα, το οποίο σου φτιάχνει τρελά τη διάθεση για σεξ ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες. Φοβαρή περιποίηση με το καλημέρα, ποτάκι, χαλάρωση και μια ατμόσφαιρα άκρως ερωτική. Μιλάμε τώρα για μια πανέξυπνη γυναίκα με ποδάρες, φιδίσιο κορμί και φυσικό στήθος η οποία, πάρα πολύ απλά, ζει για να γαμιέται. Και γαμιέται σαν σκύλα. Έχει δηλαδή κάνει το πάθος της επάγγελμα και θέλει να περάσει και η ίδια πάρα πολύ καλά, εκτός από τον πελάτη. Διαβάζει τέλεια τις επιθυμίες σου και τις ικανοποιεί στο έπακρο χωρίς αναστολές. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους προλάβουν πριν φύγει για Μύκονο.
2020-07-21 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-19
Κόστος:€ 180
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, swallow
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Eva was nice!!!she is new and she has tight pussy!!!she is trying a lot and she is doing the best for her client!!!she swallow my cum with extra money!!!i would see her again becouse i had good time with her!!!thank you young lady!!!
2020-07-21 Client: Grenzenlos
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-09
Κόστος:€ 100
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:With condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Average
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Όμορφη , πολύ φιλική , ευγενέστατη , και κορμάρα !
άψογη επικοινωνία, ακριβώς στην ώρα της, φιλική με χιούμορ, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της. Ωραίο σώμα πολύ κοντά στις φωτογραφίες, πολύ καλό στοματικό και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να περάσει μια ευχάριστη ώρα και ηδονή
Θα την ξανά προτιμήσω αν βρεθεί στην Αθηνα!Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
2020-07-21 Client: Alex44
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:1 h hours
Ημερομηνία συνάντησης:2020-07-21
Κόστος:€ 250
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Η κοπελα ειναι ηφαιστειο, εχω παρει πολλα εσκορτ αυτη ομως ειναι το κατι αλλο, οι φοτος την αδικουν.. καταπληκτικη σε ολα, υπεροχο πλασμα αξιζει μεχρι και την τελευταια δεκαρα


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Πίσω στην αρχή