Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


04-12-2019 Πελάτης: arwstaki
: 7.5
: 9.0
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-04
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
beautiful tall lady with big breast but smoking. very pleasant and willing to have a good time with me. we treated each other in a nice way and had a great time. suggested. i met her a few weeks ago.
04-12-2019 Πελάτης: arwstaki
: 8.5
: 1.5
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-04
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
very beautiful girl, tall with great body but i feel i have to inform-protect other victims cause besides the look she was totally cold and not interested to pleasure me. i didnt also like her skin, it was like very dry lest say. lies about services and quite strict. note that i am a good looking young guy but it didnt help in this case. i ow the review from the last time she was here and i met her.
03-12-2019 Πελάτης: Axaki
: 9.0
: 5.0
: 7.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-03
Κόστος:€ 130
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ωραία παρουσία , ωραίο κορμί, ωραία ντυμένη , κοντά στις φωτογραφίες, αλλά ΨΥΧΡΗ όσο και η χώρα της.
φαίνεται καθαρή, και προσέχει πολύ την υγειηνή .
Όμως Καθόλου φιλική, με ειρωνικό ύφος πολλές φορές, και υφάκι !
μιλάει λίγο αγγλικά.
με ξενέρωσε από την πρώτη στιγμή, θα έφευγα αμέσως .
έδωσα τόπο στην οργή , της το είπα ότι δεν είναι φιλική μήπως αλλάξει αλλά τίποτα.
με ξενέρωσε και δεύτερη φορά με το κινητό που χτυπούσε ότι ο χρόνος τελειώνει σε 10’ , και έφυγα άμεσα !
Μακρά η χειρότερη μου εμπειρία με κορίτσι συνοδό.
sad angry
Escort Answer:
Euharisto poli yia to sholio sas. Yia na imouna pio filiki mazi sas den hreastike na katastrepsate ta rouha pano mou pou den ehete pari. Arki na me ehete zitisi na ta vgalo an den kserate pos.
Den borite na kanete oti thelete afou ehete plirosi san ipate. Na kitaksete to programa ti kano ke ti den kano prin na rthite. I siberifora apenadi mou itan ashimi. Ke apo auto ti ida apo sas fenete pios anthropos iste. Ke...irthate yia 1 ora oso thimame. Den tha hreastite na kanete ena banio ke na parete rouha prin na figete? Yauto afisa 10 lepta prin na telioni o hronos.vevea an prosehete esis o idios tin kathariotita.
Euharisto poli ke yia ta kala loyia. Oti i fotografies mou ine alithines. Na iste kala ke na ehete kales yortes
Thank you for your review. In order to be more friendly with you it was no need to destroy my dress. If you didnt know how to open it was just eunough to ask me. Secondly you cant come and tell that you can do what ever you like because you pay. I have my programm-what i do and what i dont do. And you come for the human being not a doll.
Thank you for your good words that my photoes are real and i am very clean person. Have a nice holidays
03-12-2019 Πελάτης: Takis Salon
: 1.0
: 1.0
: 1.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-03
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ψεύτικες φώτο,η κοπέλα είναι ευτραφής,δε ξέρει τη δουλειά,χρεώνει και πολλά.
Μακριά.
Escort Answer:
I DON'T KNOW THE PURPOSE YOU ARE DOING THIS, PROBABLY BECAUSE I ASKED TO LEAVE, ARRIVED FULL, DIDN'T PAY, WANTED TO MAKE SEX WITHOUT PRESERVATION, VERY AGGRESSIVE
02-12-2019 Πελάτης: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-02
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τα λόγια είναι περιττά, η κοπέλα είναι θεόμουνο.
Οι φωτογραφίες σίγουρα την αδικούν, από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη.
πολύ φιλική , ευγενέστατη , και χαριτωμένη !
μιλάει λίγο αγγλικά.
σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της.
έχει επιδερμίδα βελούδο, πολύ καλές αναλογίες στο σώμα , και καθαρή.
καλό στοματικό και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα.
κοριτσάρα μου θα τα ξαναπούμε σύντομα
antonio
wink
02-12-2019 Πελάτης: lolipop69
: 8.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:5 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-01
Κόστος:€ 750
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Fantastic meeting with a gorgeous woman. Absolute curves and beautiful smile that makes you feel comfortable from the first moment.She is a really stunning woman and she gave me the best performance on the field. So until next time izabella many kisses.Hope see you soon.
UK maybe?
02-12-2019 Πελάτης: Istvan
: 10.0
: 10.0
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-29
Κόστος:€ 210
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Pretty girl, with delicate exotic characteristics! Very warm and passionate! Should try and learn to speak English though. I'd like to meet her again.
02-12-2019 Πελάτης: giorgioboy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-02
Κόστος:€ 130
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
What can I say about this young beautiful girl, one of the best I have ever meet, soft skin nice body and an angel face. Thank you baby for the nice time, hope to see you soon again, kisses!!!
02-12-2019 Πελάτης: mallios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-23
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είχα ξεχάσει ότι είχα πάει με την συγκεκριμένη κοπέλα.. στα δια ταύτα τωρα..Εύκολη επικοινωνία και καλός χώρος. Ενεγητική και πολύ καβλωμένη.Υπηρεσίες σωστές χωρίς κρυφές χρεώσεις. Καλή εξωτερική εμφάνιση με υποδέχτηκε με ένα κοντό φορεματάκι. Συζήτησαμε λίγο και ξεκίνησε με πολύ όρεξη και δυναμισμό. Την περιποιήθηκα με όρεξη και μετά ανέλαβε πολυ ενεργητικά. Μία πολύ καλή περίπτωση στα 160 Ευρώ
02-12-2019 Πελάτης: larissa1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-02
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καλησπερα συναγωνιστες.Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη με εκλπηκτικό πρόσωπο και τρομερό κώλο . Το σώμα της ειναι γιαυτούς που γουστάρουμε λεπτές κοπέλες χωρίς λίπος αλλά με πολύ καλοσχηματισμένο κώλο καθόλου αδύνατο με μεγαλο στήθος και παιχνιδιάρικο Επίσης το πρόσωπο της είναι με χαρακτηριστικά πολύ κάυλα. Στο κρεβάτι είναι ντροπαλή στην αρχή αλλά αν την ανάψεις παίρνει φωτιές .Πιστεύω οτι σξίζει για GFE καταστάσεις ενώ είναι και πολύ καθαρή και απολαμβάνεις γλύψιμο .
02-12-2019 Πελάτης: olee70875
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-12-01
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Αρχικά να πω πως η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες (πραγματικά καμία επεξεργασία), κορμί αψεγάδιαστο, φυσικό στήθος, πάρα πολύ όμορφη και πεντακάθαρη!!!
Μιλάει ικανοποιητικά αγγλικά, ήτανε πολύ πρόσχαρη,χαμογελαστή και συζητήσιμη χωρίς να κουράζει, γενικά πολύ ωραίο τυπακι!
Στα του SEX, πολύ ενεργητικη, παθιασμένη και πρόθυμη σε ότι ζητήθηκε, από χαλαρή φάση μέχρι και πιο σκληρές καταστάσεις.
Η κοπέλα το γουστάρει αυτό που κάνει και νομίζω ότι φαίνεται από την συμμετοχή της καθαρά!
Την συνηστω για GFE κατάσταση, μιας και νιώθεις πραγματικά πως είσαι με την κοπέλα σου ή κάποια που την ξέρεις για καιρό, καθώς νιώθεις πάρα πολύ άνετα μαζί της!
Από τις καλύτερες κοπέλες που έχω συναντήσει στον χώρο αυτά τα χρόνια μιας και ήτανε σε όλα πάρα πάρα πολύ καλή!
Θα την ξανασυναντησω οπωσδήποτε όταν ξαναέρθει στην πόλη μας (και ελπίζω να γίνει σύντομα αυτό)
01-12-2019 Πελάτης: Stevensimons
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-29
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Linda is a very sweet girl. She's funny, smart and timid at the same time. First conversation was short but intense. She started with sweet and passional kisses, then she did me a powerful blowjob, with licking, deeptroath, rhythm. During the bi, she looked at me all of the time. Then we had sex in missionary, doggystyle and riding positions. I took the cum in mouth option, so after 20 minutes of sex, I started to fuck her face, slowly and sweetly. Then she looked at me like saying me "I know.." and I came on her mouth. It was perfect, she receive all of my cum and she stay with it a few minutes, before going to the bathroom. Then we had a very sweet conversation. Thanks Linda All the best.
01-12-2019 Πελάτης: kostaskon1989
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-29
Κόστος:€ 550
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Best rimjob on planet earth !!!
If you are into that type of thing you won't find anyone better.
She is amazing in all aspects.
Of course I will meet her again !
Kisses
Escort Answer:
Thank you bayb. Kisses! Waiting for our next meeting.
01-12-2019 Πελάτης: johnieret7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-30
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
what to say about this lady! fantastic face,body,great natural tits,best blowjob i ever had! great at bed willing makes you every fantasy you have! she welcomes you with a big smile,very funny,make great conversation a real gf experience. i will sure meet her again! Спасибо дорогой!
Escort Answer:
Yeees. Thank you. See you again dear. Kisses
30-11-2019 Πελάτης: gichbro
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-30
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
everything about this lady is absolutely perfect!she's kind clever classy and about looks..is like meeting with a top model you see in television.and she's real professional.I enjoy every second with her!!she left me with a big smile I think I will have for days!!one of a kind experience.thank you very very much sweet girl for that meeting.i wish you the best
30-11-2019 Πελάτης: miltosxak
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-30
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ετυχε να βρεθω θεσσαλονικη για καποια δουλεια και ως λατρις του σπορ επελεξα την ομορφη Βασιλικη για την χαλαρωση μου.. ομολογο να πω οτι περασέ πολυ γρηγορα η ωρα και πως πέρασα καταπλικτικα μαζι της.. Δεν κοιτουσε το ρολοϊ της και με εκανε να νιωθω ανετα. Θα ξανα βρεθουμε σίγουρα...
30-11-2019 Πελάτης: panos
: 6.0
: 2.0
: 4.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-04-18
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική δεν θυμάμαι πότε ακριβώς πήγα αλλά μαπα
Πεταμένα λεφτά .
Χωρίς όρεξη και το ξενοδοχείο ελινις χάλι μαύρο.
Έφυγα στο μισάωρο με χρέωση 90 .
Τι να το κάνεις όμως η κοπέλα δεν το σεξ ή δεν με γουσταρε . Δε με νοιάζει...
Πάντως μαύρο από μένα.recourse
29-11-2019 Πελάτης: Michael3
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-28
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This was my first time to meet this beautiful sexy and hot woman Lola. And ...what a great choice.
She is more beautiful than the photos, is extremely pleasant lady.
A beautiful, confident, sexy and naughty woman, who really knows how to provide an amazing experience
Nice facilities, good shower (before and after), drink offered and good music set the tone for a thoroughly enjoyable meeting, one which I will repeat again soon

Most definitely an experience that you shouldn't miss out on,totally high recommended...
Looking forward to see u again u sexy devil ..
Kisses from the tall guy..u know...
Escort Answer:
Thank you bayb! Was a pleasure meeting you also!!!! Hope to see you again soon! Kisses!
29-11-2019 Πελάτης: playerxf117
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-29
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
All I can say is WOW, from the moment she greeted me I was taken away by her beauty, the innocent look but with the hidden wild porn star side, that sexy lingerie got me too excited! Amazing toned body, long legs, my god I can go on! Great lady, has all the sex appeal! I recommend! All services provided at the discretion of the lady! Thanks for a great time Andrea! I will miss you, Andrea! I will be waiting for you to come back! Best wishes. lovelovelove
29-11-2019 Πελάτης: Yanis01
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-29
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
One special thing about this lovely angel is the fact that she's very energetic and friendly. Dear it's my honour to start my weekend with you. And as I said I will meet you tomorrow for longer time. Kisses
Escort Answer:
Thanks dear. See you soon again
29-11-2019 Πελάτης: panano
: 8.5
: 8.5
: 2.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-29
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Perfect meeting, real gfe, perfect deep bj, and almost ideal intercourse...Appearance better than photos. Unfortunately till the next time that I will for sure meet her, I must be able to speak portuguese, because of her poor english. But we find the way to communicate
28-11-2019 Πελάτης: 4pleasure
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-01
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Had a very good time with Lona together with Sabina.
A duo with these young girls was fun, sexy and worth the amount.
Both girls in my opinion actually look better in person than their pictures. Girls, you should include a few selfie pictures.
Although Lola speaks better English and communication was easier, Sabina was willing and patient so it felt natural.
Fresh bodies, perky breasts amazing asses and smiles. A mans dream come true.
28-11-2019 Πελάτης: 4pleasure
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-01
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Had a very good time with Lona together with Sabina.
A duo with these young girls was fun, sexy and worth the amount.
Both girls in my opinion actually look better in person than their pictures. Girls, you should include a few selfie pictures.
Although Lola speaks better English and communication was easier, Sabina was willing and patient so it felt natural.
Fresh bodies, perky breasts amazing asses and smiles. A mans dream come true.
27-11-2019 Πελάτης: egeorgio
: 9.5
: 9.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-27
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Superb meeting. Very warm attitude.Sexy and participating every minute of it.Elegant and horny at the same time. You forget that you are with an escort. Meet you soon baby.
27-11-2019 Πελάτης: LANGANO
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-26
Κόστος:€ 390
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
WELL I AM SPEACHLESS WITH THIS LADY!!!!
I HAVE NEVER HAD SACH A GREAT TIME NI MY LIFE!!!!
I WILL NOT GET IN TO DETAILS BUT SHE IS A REAL WOMAN AND SHE KNOW HOW TO TREAT A MAN AND GET HIM UP TO HEAVEN!!!!!!!!!
WELL THAT WHERE I WAS WITH HER THIS 3 HOURS
I WILL DEFENETLLY GOING TO MEET HER!!!
amamam
27-11-2019 Πελάτης: ANTONIS8
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-27
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πολύ όμορφη, ευχάριστη, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με κάθε τρόπο.Την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθεί στο Ηράκλειο θα την συναντήσω με την φίλη της μαζί. :)
27-11-2019 Πελάτης: TasosT
: 3.0
: 3.0
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-23
Κόστος:€ 160
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Οι βαθμολογίες μου δείχνουν ακριβώς όσα είχε η συνάντηση, κατά τη γνώμη μου τίποτα το ιδιαίτερο τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες.
27-11-2019 Πελάτης: Takitaki
: 1.0
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:5 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-23
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Stay away from this agency
You are gonna waste time and money

Μακρυά από αυτό το πρακτορείο αγωνιστές. Θα χάσετε χρόνο και χρήμα
27-11-2019 Πελάτης: couple2
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-25
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η Sabina είναι πολύ γλυκιά και χαμογελαστή . είμαστε ζευγάρι και έχουμε αρκετή εμπειρία σε escort σίγουρα την κατατάσσω στο top 3! Είναι πιο όμορφη από τις φωτό, πολύ ενεργή,καθαρή , έξυπνη και σίγουρα πολύ έμπειρη σε τρίο ... κατάφερε να ικανοποιεί και τους δυο συγχρονως και φαινόταν να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.Δε μιλάει Αγγλικα αλλά ειλικρινά δε μας χρειάστηκαν λεπτό ισωσ Και καλυτερα θα έλεγα !!είχαμε απίστευτη χημεία σα να μας ηξερε καιρό ,πολύ καλή στο λεσβιακό, του χαρίσαμε πλούσιο οφθαλμολουτρο και οπωσ Μου είπε και το αγόρι μου «μια φαντασίωση του εγινε πραγματικότητα»τον γλύφαμε ,φιλιόμασταν και οι δυο μαζί σα να τσακωνόμασταν για το πια θα τον έχει περισσότερο ,με απίστευτη χημεία πράγμα που ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη. Σίγουρα θα την επιλέγαμε ξανά εάν έρθει Ηράκλειο. Οσο Για το εάν την προτείνω: «εάν καταφέρε να ικανοποιήσει μια γυναίκα σίγουρα μπορεί να ικανοποιήσει έναν άντρα και να τον ξετρελάνει☺️ !!!»Όσο για τα ζευγάρια απλά η καλύτερη επιλογή,σπάνια θα βρείτε κάτι παρόμοιο !!!love
27-11-2019 Πελάτης: Axaki
: 9.5
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-26
Κόστος:€ 130
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
πολύ φιλική , ευγενέστατη , και χαριτωμένη !
επικοινωνία δεν μιλάει αγγλικά.
σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της. πολύ κοντά στις φωτογραφίες αλλά σίγουρα αρκετά παλιές
καλό στοματικό και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα.
την προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να περάσει μια ευχάριστη ώρα και ηδονή !

Συστήνεται ανεπιφύλακτα
μωρό μου λυπάμαι και αισθάνομαι άσχημα που τα γέλια σου κατέληξαν σε κλάματα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και για τους δυο μας. ξέρεις εσύ.
Αν θές επικοινώνησε μαζί μου.
no
26-11-2019 Πελάτης: grgeorge
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-26
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
i never thought i will [email protected] twice in so little time!she she loves what she do .and she does it with passion!NIce talking at the start!thank you for your time!
26-11-2019 Πελάτης: greek36
: 9.5
: 8.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Το κορίτσι είναι super, φωτογραφίς αληθινές που την αδικούν!!! 30χρ, 170, με υπέροχο μεγάλο φυσικό στήθος και πρόσωπο ζωγραφιά!!! Με υποδέχθηκε με ωραίο φορεματάκι και ενώ έκανα ντουζάκι γδύθηκε αποκαλύπτοντας τα υπέροχα μαύρα εσώρουχα της με τις μαύρες κάλτσες με ζαρτιέρες. Γλωσσόφιλα αβέρτα, πάνω κάτω!!! Ακούραστη, χαμόγελο θεϊκό, φωνούλες καβλωτικές. Την συστήνω ανεπιφύλακτα είναι sex machine!!! Ελπίζω να την ξαναδώ!!!
25-11-2019 Πελάτης: Mark7
: 8.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-25
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Polu kalo tsimpouki,vathu oso xreiazetai,ugro,vuzares fusikes allou..vuzares! Skisimo me xastoukia dunata ,afinei!

Fatsa : 8.5 oraia matia
Soma : 8.5
Gia alli mia fora kali einai,os ekei!
25-11-2019 Πελάτης: Xloverxxxxx
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-25
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Perfect!! Just perfect! Very young, beautiful and sexy girl exactly like the photos. She was one of my best experiences. I recommend her 100%. I hope you visit Heraklion again. love
25-11-2019 Πελάτης: Spi16
: 9.0
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-25
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
requestΕίναι η δεύτερη φορά που συναντώ την Έλενα,απλά αυτή την φορά προτίμησα ένα πρόγραμμα μίας ώρας αλλά με έμφαση στο μασάζ,κάτι το οποίο από όσα μπορώ να καταλάβω η Έλενα είναι σε πολύ καλό επίπεδο..
Ξεκίνημα λοιπόν με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε πλάτη και πόδια,μετά από αυτό η Έλενα μου πρότεινε το body body massage κάτι το οποίο δεν είχα ξαναδοκιμάσει και πραγματικά με έκανε να ανάψω ακόμη περισσότερο,φυσικά μετά από όλα αυτά το στοματικό της Έλενας(deepthroat πάντα)με έφτασε ένα βήμα πριν το τέλος κάτι το οποίο ήρθε λίγο αργότερα με την πεντακάθαρη

Έλενα στα τέσσερα..
Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Έλενα αυτή τη φορά με πολύ καλές εντυπώσεις..
Σίγουρα θα υπάρξει και επόμενη συναντηση στο μέλλον..
24-11-2019 Πελάτης: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-23
Κόστος:€ 180
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
'Όμορφη , πολύ φιλική , ευγενέστατη , και κορμάρα !
άψογη επικοινωνία, μιλάει ελληνικά, ακριβώς στην ώρα της, φιλική με χιούμορ, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της. Ωραίο σώμα πολύ κοντά στις φωτογραφίες, πολύ καλό στοματικό και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να περάσει μια ευχάριστη ώρα και ηδονή
Θα την ξανά προτιμήσω αν βρεθεί στην περιοχή μου !Συστήνεται ανεπιφύλακτα
Αντώνης από την παραλία, ξέρεις εσυ ! wink
24-11-2019 Πελάτης: sotis33
: 10.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-23
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
very beautiful brazilian teen from Rio de Janeiro.Very sexy!!! i believe that the duo with Sabrina will be interesting experience!!!she is also Hot!!!!!(Sabrina) smile
Escort Answer:
Thanks Love mine . ...
23-11-2019 Πελάτης: joshg0124
: 9.5
: 8.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-23
Κόστος:€ 300
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Lola was incredible! Her body is absolutely outstanding and she's a very personable person. Her blowjob skills are next level, and her pussy was tight and wonderful. Her ass is the perfect shape for grabbing a hold of. The only thing she did wrong was not show up on time, but I believe that was the fault of the taxi and not her! 10/10 would recommend. It's a shame we couldn't have had even more time together, she's certainly worth it!
23-11-2019 Πελάτης: MILONAKIS
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-23
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
VERY NICE,YOUNG ,BEAUTIFULL ANDSWEET.NO SPEAK ENGLISH BUT VERY PASSIONATE AND SWEET.I WILL TAKE HER AGAIN MANY TIMES I THINK.SHE IS AN ANGEL.I WOULD LIKE SO MUCH TO BE MY GIRLFRIEND
23-11-2019 Πελάτης: Ipopokeros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-22
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η Δάφνη είναι μια υπέροχη γυναίκα σέξυ και χαριτωμένη.
Σέβεται τον πελάτη και δίνεται σ αυτό που κάνει.
Είναι πανέμορφη με υπέροχο κορμί.
23-11-2019 Πελάτης: Sagittarius
: 10.0
: 9.5
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-22
Κόστος:€ 160
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Lola is young but well experienced. The blowjob was so wet,oh my god it was amazing! She is sweet,beautiful and enjoys what she does. Pure GFE,totally recommend her and I will probably visit her again next time she visits... am
23-11-2019 Πελάτης: alex
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-16
Κόστος:€ 280
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Kris is an angel who temporally visits earth. The time I passed with Kris was ultimately magnificent. The girl is polite, extra clean, most beautiful and sweetly polite. Communication with Kris was unique since she is very talkative. Sex was amazing. Kris travels you far away, I would rather say in another planet system. The analogies of her body are perfect. She joins GYM, that’s why her body is more than perfect. She is well educated, an issue that upgrades her to high-standard escort companion. If someone attempts to go out with Kris, certainly he will feel very uncomfortable since everybody will look at her. Better stay in private with Kris and enjoy her beauty in private.
23-11-2019 Πελάτης: johnieret7
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-22
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
LOLA is a fresh young girl that welcomes you with a big smile and warm kisses! fantastic services willing do whatever makes you happy,very active in bed wet deep blowjob,fantastic tight ass and general a great body that make you very horny! i really recomend her for a great experience Спасибо, дорогая!!
22-11-2019 Πελάτης: mixalis mixoy
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-19
Κόστος:€ 149
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Συνάντησα την Πολίνα στον χώρο μου, μετά από εύκολη συνενόηση με το γραφείο. ΄Ομορφο κορίτσι, ευγενικό,καθαρό, ωραίο πρόσωπο που το κάνουν ομορφότερο τα γυαλιά της, φυσικό βυζί στο ύψος του, καλή στις υπηρεσίες της, λίγο επιφυλακτική στην αρχή, μετά 'ξεθάρεψε΄ λίγο. Νομίζω πως δεν είναι για ...αγριάδες. Είναι ένα λεπτοκαμωμένο κορίτσι, που αν το χειριστεί κανείς ανάλογα θα απολαύσει την ώρα μαζί του. Δε θα το ξανασυναντούσα όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν το συνηθίζω,-winkwinkwinksmilesmilesmilewinkedwinkedwinked
22-11-2019 Πελάτης: Snakejah
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-21
Κόστος:€ 300
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Let me tell the only thing you need to know: She is one of the rare ones. Honestly, I feel like I am very fortunate to meet her.
Ok, details now. What is written in the profile true so, I won't repeat all that stuff. She is highly intelligent, professional and knows exactly what to do, when to do and how to do it. Also quite attractive with long jet-black hair, tan silky skin and a beatiful, brazilian body. I can just watch her smile all day long...
I already told you she is a bright woman.
Well, I think you get the picture!!lovelove
21-11-2019 Πελάτης: Sayed
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-20
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ενα πραγματικα Βραζινιανικο Μωρο.Με πολυ ορεξη για σεξ με τρυφεροτητα και οταν ελθει η ωρα γινεται τιγρης στο κρεββατι στον καναπε ...παντου.Απο τα καλητερα escort πιστευω,Μια Βραζιλιανα που τιμαει τα χρωματα της πατριδας της για οσους καταλαβαινουν τι σημαινει αυτο.Το ζει και το χαιρετε αυτο που κανει . ΒΑΒΙ εισαι ονομα και πραγμα
20-11-2019 Πελάτης: tim555
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-20
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Παντα πιστευα οτι με αυτες τις γυναικες που εχουν αυτο το χαρακτηριστικο εχω δικο μου γκολ απο τα αποδιτηρια .Ποιο ?Να μη μιλαει η κοπελα γλωσσες ετσι ωστε ο μονος τροπος συνενοησης να ειναι η.. παγκοσμια γλωσσα!.Οπερ και εγενετο!...Αμα μιλαει Ελληνικα?...βρασε ρυζι δικε μου, εχει κατσει καμποσο στη Ψωροκωσταινα και εχει βαρεθει..Η ολη συμπεριφορα του κοριτσιου σαν να γνωριζομαστε χρονια.Στο λεγομενο girfiend experiance που ειναι το πιο βασικο παιρνει αριστα!.Καλοσυνατη,ευγενικη,φιλικη,οχι μονο δε βιαζετε αλλα και δε σε αφηνει να φυγεις! Οι φωτο πραγματικες οι πιπες χωρις ..., τα φιλια τρυφερα,τι αλλο θελεις απο ενα κατα τη γνωμη μου VIP escort?.wink
18-11-2019 Πελάτης: paulplay75
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-17
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Andrea is very welcoming and attractive.
Amazing OWO, very enthusiastic and great sex in several positions. Dfk throughout and had 2 pops in the hour. Her attitude was ace from start to finish and I had a fab time.
If you like young, tall and slim blondes with natural breasts, then you can not go wrong with Andrea. Her body is beautiful. Her personality is a joy to experience. I enjoyed every minute of our time together and look forward to seeing her again the next time I’m in town.
17-11-2019 Πελάτης: GENTLEMAN2019
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-13
Κόστος:€ 2000
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
High level service from a high level lady.
I will keep the details of our meetings for myself...
Just be careful..perhaps you will fall in love with her..
Till our next meeting my princess!!
Take care your self..????????❤️❤️
17-11-2019 Πελάτης: Niko62
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-11-14
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Βλεποντας το κοριτσι στις φωτογραφιες και στο video δεν διστασα καθολου και προσκαλεσα την Amarella στο διαμερισμα ,
το ενστικτο αληθινο.
ακριβης στην ωρα της με χμογελο υποσχεση.
γρηγορα στα προκαταρκτικα με εκανε ,,,,αλοιφή συνάδελφοι σε ολο μου το κορμι και με τελικο προορισμο εκει που τελικα είναι ο στοχος
ευκολη διεισδυση λογω συμμετοχης και υγρασίας και διαφορετικες στασεις με κορμι απίστευτα γυμνασμενο.
τελειωσα χρονικα αργα γιατι δεβ βιαζεται καθολου και ακομη παιζει με την απολαυση επαγγεματικα αλλα και με παθος
σιγουρα θα την ξανα καλεσω γιτι τετοια απολαυση πρεπει να επαναληφθεί συντομα .
την προτείνω ανεπιφύλακτα να σας δειξει δρομους ερωτικουςwink