Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


13-12-2020 Πελάτης: Lawyer
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-01-25
Κόστος:€ 220
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπέλα ξέρει τι κάνει, είναι η καλύτερη, ήρθε σπίτι μου υποαμειβόμενων κρασάκι μιλήσαμε λίγο και ήρθε πάνω μου παθιασμένη φιλιόσασταν με γλώσσα, άρχισε να παίρνει βαθιά και ωραία πίπα, στα του αγώνα γουστάρει όλες τις στάσεις και σε κάνει να νιώθεις άνετα
13-12-2020 Πελάτης: Mikecasp
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:45 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-12-09
Κόστος:€ 80
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Την συγκεκριμένη ημερομηνία επισκέφτηκα την συγκεκριμένη κοπέλα. Είναι πολύ πιο ωραία από οτι τις φωτογραφίες και βίντεο που έχει, την αδικούν.. Ευγενέστατη, πανέμορφη, πεντακάθαρη αφάνταστα σέξυ και έχει την ικανότητα να σε χαλαρώσει και να σε ευχαριστήσει πολύ!!! Έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και στο σώμα με βελούδινο σαγηνευτικό λευκό δέρμα. Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος με πολύ όρεξη και θετική ενέργεια!! Πέρασα τέλεια!!! Ηταν καταπληκτική στο σεξ και όχι παγοκολωνα!!! Ήταν μια από τις καλύτερες μου εμπειρίες!!! Θα ξανά πήγαινα μαζί της!!!
12-12-2020 Πελάτης: mdmustdani
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-08
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Is one of the best models I ever met I would loved to have sex with this sexy model .nice blowjob, great sex 2 times always smile I recommend to everyone
10-12-2020 Πελάτης: JORGE
: 7.5
: 6.0
: 5.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-12-08
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Good looking lady but.
She didn't wash herself .When i tried to make a 69 the smell of urine was all over ...so speachless...
She does not provide deep throat and she haw a mechanical response..

sadsad
10-12-2020 Πελάτης: MILONAKIS
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-12-08
Κόστος:€ 440
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
AN AMAZING VERY BEATIFUL WOMAN WITH FANTASTIC BODY AND EYES TO SEND YOU TO PARADICE.HER ASS AND HER PUSY IS FOR OSCAR!I FELL IN LOVE WITH HER.SHE IS SO SWEAT AND CHARMING AND HER BODY IS SO NICE ,HER SKIN SOFT LIKE A BABY.VERY ACTIVE IN SEX AND GORGEUS.ONE OF THE BEST AND MORE BEAUTIFUL EVER ESCORTS IN GREECE.Φανταστικο aπιστευτο μωρό για πολύ γλείψιμο και σεξ.ΔΕΡΜΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΘΕΙΚΟ!
09-12-2020 Πελάτης: Simos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-03
Κόστος:€ 360
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She is just the best in all.i wish i will she her again soon...
I date with her in corfu i think is 5 or 6 times i visit her the last 2 years but every time with her is magnificent she makes you to forget all your problems and the stress.
love
07-12-2020 Πελάτης: Georgeclooney
: 3.0
: 0.5
: 1.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-12-06
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
No kiss with tonque!!!oral sex with condom!!!no doing cum with mouth woth extra as her page says that she is doing!!!!!waist of time and money!!!!i pay 140€ for 1 hour and i take services 10€!!!!she not deserve to be as escort girl!!!! Studio girl i think is the title for her!!!!the next second i already forgot her!!!!there was nothing to remember from her!!!!
05-12-2020 Πελάτης: LordA
: 3.0
: 2.0
: 1.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-07-07
Κόστος:0 0
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
completely different girl, very unresponsive, she was over 1 hour late and very distant. she asked more money for second time. i wouldn't call her again, nice breasts though.
04-12-2020 Πελάτης: 25-cm
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-12-04
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Υπέροχη σε όλα!!!! Σπάνια γυναίκα!!!! Αξίζει κάθε ευρώ Θα σε ξαναδώ σίγουρα!!!!! Φιλάκια πολλά όμορφη!!!!
03-12-2020 Πελάτης: Dr_Troy
: 4.5
: 0.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-12-03
Κόστος:€ 0
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
It was not the girl from the pictures. Not even resembling slightly. PLEASE STOP USING FAKE PICTURES.
..............
Escort Answer:
the girls are 100% real and we are totally use real photos of our girls ..we never had a problem with our clients before thats way they are pretty loyal to as.
03-12-2020 Πελάτης: Dr_Troy
: 5.0
: 0.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-12-03
Κόστος:€ 0
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
It was not the girl from the pictures. Not even resembling slightly. PLEASE STOP USING FAKE PICTURES.
..............
Escort Answer:
Escort Answer:
the girls are 100% real and we are totally use real photos of our girls ..we never had a problem with our clients before thats way they are pretty loyal to us .
30-11-2020 Πελάτης: Peter788
: 8.0
: 4.0
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-29
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop

Very hurried, we did not have good communication and I will definitely not take it again !! She is not a good choice!!sorry
Escort Answer:
Hello sir,
We are really sorry you chemistry with Karyna did not match and was not everything that you expected.
Karyna generally has very good reviews as more pornstar experience with a more dynamic service, and I get a feeling from your comment that you would prefer a girl that will be more "amateur" girlfriend experience.
Having this in mind, we will be happy to hear again from you in the future and help you find a girl that will better match your preference.
29-11-2020 Πελάτης: Dr.Freak
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-29
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καλησπέρα στην πιο άμορφη Αφροδίτη ξέρεις εσυ!!! Θέλω να σου πω ότι είσαι ότι πιο κουλ εχω γνωρίσει και περασα τέλεια μαζί σου!!! Από την αρχή μέχρι το τέλος !!! Θέλω οπωσδήποτε να σε ξαναδω !!! Ευχομαι να με θυμασαι, γιατι εγω δεν θα σε ξεχασω, ισως να ειμαι ενα απο τα στοιχεια στο αστερι σου, που ξερεις;;; Αν και εσυ το ειπες οτι θα επρεπε να ειχαμε βρεθει αλλιως , right ? loverequestwinked
18-11-2020 Πελάτης: thomascfu
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-18
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ειλικρινά, δεν περίμενα να συναντήσω μια γυναίκα αυτού του επιπέδου στην Κέρκυρα. Ήταν τόσο όμορφη και λεπτή σε όλα, σε κάθε λεπτομέρεια. Τι να πω, καταπληκτική γυναίκα, ευγενική και φιλική με απίστευτα μάτια!!!μιλώντας άπταιστα αγγλικά, αγαπά και ξέρει τι κάνει.Έφυγα με ένα χαμογελαστό πρόσωπο.
Escort Answer:
Thank you very much for your feedback and attention! send you a kiss
18-11-2020 Πελάτης: Dr_Troy
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-18
Κόστος:€ 0
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
catfished :(
too good to be true

Please stop using pictures of other women
.........
.........
.........
.........
.........
.........
........
16-11-2020 Πελάτης: stadio89
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-09-02
Κόστος:€ 120
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Όντως πραγματικά τι να πει κανείς για αυτό το κορίτσι.Με υποδέχτηκε στην πόρτα μόνο με τα εσώρουχα, πανέμορφη,σεξυ όπως ακριβως στις φωτογραφίες,φιλική από την αρχή.Με ανέβασε στο δωμάτιο, ντουζάκι και ξεκινήσαμε να κάνουμε ότι ήταν να κάνουμε...winkΗ κοπέλα είναι απλά καύλα.Φοβερή στην π....α,με έκανε να τελειώσω σχεδόν αμέσως.Αν και είναι η πρώτη κοπέλα απο escort που πηγαίνω,έχω να πω απλά τα καλύτερα. Allison θέλω και ελπίζω να ξαναβρεθούμε love
Escort Answer:
Sefxaristo gia ta kala sou logia.tha ta ksanapoume sigoura moro mou ????????????
16-11-2020 Πελάτης: johnieret7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρέθυμνο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-11
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
2nd time with this beauty,everytime better and better! great kisses , the best blowjob I ever have, real natural tits and great body in touch ... probably one of the best escorts I have ever be with ... I will meet her 1000000% again !! :)
13-11-2020 Πελάτης: lethalweapon18
: 6.0
: 8.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-12
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
As the previous reviewers have said Margo is all about service. She is fully professional and adapts to please. Given the price for full service she is worth every penny!
12-11-2020 Πελάτης: Paris65
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-12
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
Her photos are full photoshop 100%... she is not willing to do anything, she doing chores, she give me “ orders” about not kissing with my tongue (the site said kisses with tongue) about not licking her...she pushed me away when I try to do 69 and try to lick her... about touching her..she put away my hands of her body...
She is ungly...and fat.everywhere...belly ass face ...fully fat..GET AWAY OF HER ...waste of time waste of money...
About the agent... very good communication..very gentle exchange of messages but they have to protect me and don’t send me this unacceptable ungly woman... and it’s not necessary the full photoshop.
10-11-2020 Πελάτης: Dimka79
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-09
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
all perfect...the girl is beautiful same as in the pictures she smells amazing very good blowjob and sex and i had very good time...full recommended
09-11-2020 Πελάτης: Sagittarius
: 9.0
: 8.5
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-07
Κόστος:€ 170
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The girl is exactly like the pictures. Very beautiful with amazing body.
Only minus for me was that she doesn’t speak almost none at all English...
08-11-2020 Πελάτης: Dr_Troy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-08
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
Beautiful girl, even prettier than the one in the pictures.
And super smart. Very open to trying things and careful about the customer's satisfaction.
07-11-2020 Πελάτης: zedekgr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-07
Κόστος:€ 340
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
3-some with an angel and a devil girl... Real pictures, real tits, and very sexy. They made me cum and the next time I will take more time! Thanks, girls for one sexy hour...
07-11-2020 Πελάτης: zedekgr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-07
Κόστος:€ 340
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
3-some with an angel and a devil girl... Real pictures, real tits, and very sexy. They made me cum and the next time I will take more time! Thanks, girls for one sexy hour...fellow
06-11-2020 Πελάτης: Vendetta
: 8.5
: 8.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-05
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
πολύ καλή, επικοινωνιακή, με υπέροχα στήθη και κώλο. ¨οπως όλες η ημερομηνία ηλικίας έχει +5-7 χρόνια. Πολύ καλή πίπα και στα 4 τα σπάει. Φιλόξενη και η συννενόηση γίνεται εύκολα με κάποια μηνύματα.winked
Escort Answer:
Kisses darling
06-11-2020 Πελάτης: Wtf
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:01 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-05
Κόστος:€ 170
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Παρόλο που διάβασα μία τόσο άσχημη κριτική για την κοπέλα είπα να δώσω να δοκιμάσω κλείνω λοιπόν ραντεβού για τις 10:00 το βράδυ πάω στο ραντεβού 10 λεπτά νωρίτερα στέλνω μήνυμα μου λέει ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο ξενοδοχείο γιατί περνάει τεστ covid19 περίμενα μέχρι τις 10:30 και όταν τη ρώτησα τι να κάνω να περιμένω ή να φύγω δεν πήρα ποτέ απάντηση οπότε έφυγα. Παρόλη την ταλαιπωρία μου είπα να της δώσω μία δεύτερη ευκαιρία κλείνουμε ραντεβού λοιπόν την επόμενη μέρα για τις 9:00 το βράδυ να πάω να την πάρω από το ξενοδοχείο να την πάω στο διαμέρισμά μου από εμφάνιση η κοπέλα είναι αρκετά καλή ψηλή ωραίο σώμα ωραίο πρόσωπο φτάνουμε στο σπίτι μου με το που μπαίνουμε μέσα κάθεται στον καναπέ και μου λέει θέλω να καπνίσω της λέω ότι ξέρεις κάτι δεν καπνίζω και με ενοχλεί το τσιγάρο με έγραψε κανονικά άναψε αυτά τα πώς τα λένε που βάζεις μέσα τις βλακείες και τις ατμιζουν τέλος πάντων το παραβλέπω και αυτό το αποκορύφωμα ήταν όταν πάω να τη φιλήσω μου λέει δεν φιλάω εκεί πήρα κατευθείαν το γραφείο τηλέφωνο τους είπα ότι τη στέλνω πίσω την κοπέλα και ότι παίρνω τα λεφτά μου πίσω! Και το 0,5 τις βάζω στη βαθμολογία είναι υπερβολικό γιατί δεν με αφήνει να κάνω ότι κριτική αλλιώς
05-11-2020 Πελάτης: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-04
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Olga is my favourite girl. I have meet her 3 times now. She offered me once more the best GFE and a highly recommend her . Baby thanks for everything !!smile
05-11-2020 Πελάτης: Nikos89
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-04
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Πολύ γλυκιά κοπέλα και άψογη επαγγελματίας. Με υποδέχθηκε όπως ζήτησα και αφού με είχε ρωτήσει τι θέλω να φοράει. Στα του αγώνα, μετά από μία πολύ καλή πίπα κοιτώντας το όμορφο προσωπάκι της ανέβηκε από πάνω μου και με ένα δεκάλεπτο γαμήσι με έκανε να τελειώσω μέσα της. Σε ευχαριστώ γλύκα για την όμορφη εμπειρία
03-11-2020 Πελάτης: Louka
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-03
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Από που να ξεκινήσω η κοπέλα με υποδέχθηκε με ένα πολύ όμορφο χαμογελο και μια πολύ θερμή υποδοχή τα μαύρα sexy εσώρουχα όπως ζήτησα ολοκληροσαν την εικόνα, στα του αγώνα ζέστη και με πολύ όρεξη, σέβεται τον πελάτη και της αρέσει αυτό που κανει. Το άρωμα της ακόμα το θυμάμαι. Nastya kisses see you soon babe! Στην καραντίνα η καλύτερη επιλογή.
Escort Answer:
Ευχαριστώ μωρό μου! Τα λέμε. Φιλί
03-11-2020 Πελάτης: Dr_Troy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-30
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
This girl is a priestess of sex!
She makes you feel very welcome and goes the extra mile to make you happy. We established amazing chemistry from the first minute.
It will be hard to forget:
1) how she orgasmed on my tongue as I was tasting her sweet pussy
2) a technique I had never seen before: as soon as I came inside her she moved her pelvis rapidly for a few seconds to maximize my pleasure.

Overall, a great choice! fellow
03-11-2020 Πελάτης: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-11-02
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Second date with Tamara and this time there were not technical issues... The sex was epic, the girl is gorgeous and great for company and , of course, the communication with the agency easy and quick with a few messages! Definitely a fantastic GFE that I will remember for a long time! Thank you honey! lovewink
30-10-2020 Πελάτης: yoshi968
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-30
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Really amazing girl the moment she opened the door i saw an angel she is really beautiful and if you treat her right she will treat you accordingly. Sex amazing.I was really lucky to meet Nastya.
30-10-2020 Πελάτης: spinner
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-30
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Η Σαντρα είναι ενα πολυ πιο ομορφο κορίτσι απο οτι στις φωτογραφίες κάνει απίστευτο τσιμπούκι και εχει γυμνασμενο σώμα!!! Aν της φερθεις ομορφα οπως της αξίζει δε θα χασεις. Πραγματικά σε κανει να ξεχαστεις και νομίζεις πως κανεις σεξ με τη κοπελα σου. Αυτο που μου έκανε απίστευτη εντύπωση ειναι το πως τυλίγεται πανω σου οταν σε αγκαλιάζει. Ελπιζω να σε ξαναδω σύντομα αγάπη φιλια πολλά ????????????????love
29-10-2020 Πελάτης: spidj
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-29
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πανέμορφη!! Πολύ ζεστή και σε κανει να νιώσεις άνετα από την πρώτη στιγμη! Σιγουρα η καλυτερη εμπειρια που είχα εδω και πάρα πολύ καιρό! δεν θα χαθουμε..Σιγουρα!
29-10-2020 Πελάτης: thanos67
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-27
Κόστος:€ 190
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Valeria is a 5 star escort from russia. Very pretty with a firm athletic body. the pictures are real. She has an erotic aura, friendly attitude, positive approach and is passionate about sex. fluent in english with a refined sense of humour. treat her well and you will have a glorious time. will definitely book again.
29-10-2020 Πελάτης: THEPROF
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-28
Κόστος:€ 320
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I have known VICTORIA for over one and a half year.and I have enjoyed her services multiple times. She is a gorgeous lady both in terms of her looks as well as in terms of her character. She provides the best GFE that I have ever experienced (and I have been enjoying this hobby for many years). She is really concerned about the well being of her clients and makes sure that they leave fully satisfied. I always enjoyed her company and every time she visits my city I make sure to see her. Although I will not provide any details, during action on the "battleground" she is beyond superb. I am looking forward to meet her again during her next visit.
29-10-2020 Πελάτης: Dr_Troy
: 5.0
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:50 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-28
Κόστος:€ 50
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
If you absolutely hate your job, do everyone a favor and stay home or find something else to do.
This is a big truth for everyone, especially escorts.
This girl is just not suitable for being an escort. Also her pics are photoshopped.

PS: thumbs up for her agent that understood her incompetence.
28-10-2020 Πελάτης: Koutalianos1
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:180 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-26
Κόστος:€ 650
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Alexandra (that is her complete and correct name) is the best escort I have ever met, and I will definitely meet her again in the future!!! She is very beautiful, clever and absolutely sexy!!! (“Just too good to be true”, but she true!) ! I asked her several things before the meeting and she accepted it all!!! We had a great time together and she didn’t refused anything! Although she gave her best to satisfy me, I finished only two times (I was a little tired)… Alexandra finished also several times (I can’t remember how many) with squirt!!! No fake! Real orgasms!!! I recommend her unreservedly!!!fellowfellowfellow
Escort Answer:
Thank You
27-10-2020 Πελάτης: panos1969
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-27
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι ένας άγγελος, πανέμορφη, πεντακάθαρη με τέλειο σώμα καί επιδερμίδα λεία σαν μωρού.Συμεργασιμη σε όλα, μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Πέρασα φανταστικά μαζί της σαν να ήταν η κοπέλα μου και να την γνώριζα χρόνια.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.Ειναι TOP.
P.S ευχαριστώ πολύ μωρό μου,θα τα ξαναπούμε...love
27-10-2020 Πελάτης: kyrt
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-07-30
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The photos are real. She is very pleasant and active during sex. Good blowjob but no deepthroat. Very good english. Very nice place.
Really enjoyed the time with her.
27-10-2020 Πελάτης: Steliosgrigoriou
: 8.5
: 10.0
: 6.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-25
Κόστος:€ 150,0
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Met this giri some days before... She is amazing.. She is really tall, with great long legs , amazing ass and very beautiful, just like the pictures...
Her attitude is amazing too . She is so friendly, so sweet , she takes care of you, and she really wants you to have a good time with her. She does her best to give you what you want...
She deserves the money she gets with no doubt, she deepthroats like a pro, she helps you if you cant reach her (cause she is too talll for some positions lol) .
One of the best experiences i have ever had . I will definiely visit her again, very soon... Thank you vlada for the great experience you gave me.
Escort Answer:
Thank you, you are a real gentleman, I will be glad to meet you again! my tender kisses for you????
27-10-2020 Πελάτης: JORGE
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Kallithea
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-17
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very nice lady a real GFE experience!! Very nice B/J. We had perfect chemistry .Although its a bit expensive i can assure you its worth it!!!
winkwinkwink
26-10-2020 Πελάτης: Nickpananick81
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-24
Κόστος:€ 300
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην γράψω σχόλιο για αυτόν τον καστανό άγγελο. Η κοπέλα απλά δεν υπάρχει! Από την αρχή μέχρι το τέλος σε κρατάει σε εγρήγορση. Πραγματικά απόλαυσα κάθε λεπτό με την Καρίνα. Κορμί τούμπανο, στήθος στητό και όλα τα κόλπα της απαιχτα. Έλειπε τέτοιο κορίτσι, οπως βέβαια και η φίλη της η Κάτια, τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα τρίο μαζί τους. Συναγωνιστές αξίζει και με το παραπάνω! Συστήνω ανεπιφύλακτα. You are perfect baby! ♥️
26-10-2020 Πελάτης: zeromi00
: 9.0
: 8.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-25
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
i met Poliana in a very nice apartment at the center. Live is more beautiful than her pictures. her body is very feminine, her blowjob is deep, she likes much licking her and at the end enjoys doggy. she is a talker if you want GFE but also very active if you want more sex. for the anal lovers her butt looks amazing (i did not taste it)
definitely i will see her again.
kisses Poliana
25-10-2020 Πελάτης: STEEL DOCOP
: 8.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-25
Κόστος:€ 110
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Luisa is a nice girl with a very beautiful face. Even though she has some extra kilos, she has awesome tits and she knows how to have good sex! Very positive person, smiling all the time and even though her english need a little improvement great communication! In my opinion, everybody should meet her at least once. A meeting with her is totally worth a shot and of course, lot of credits to the office and Monika for the great and fast service!
24-10-2020 Πελάτης: k05a5p1rr05
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-23
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΛΙΚΗ! ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΕΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ. ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΡΑ,ΠΕΡΑΣΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ .ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ!!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ.
Escort Answer:
Euharisto para Poli yia to sholio! Perasame teliiiia ke euharistos na se do ksana!!!!!!
Apla malon me to lathos egrapses oti ime full photoshop) den boro na eho look 10 ke na eho full photoshop) malon ekanes proti fora egrafi ke berdeutikes. Poooola filiiia!!!!
Thank you very much for your review) we had spent a really great time together and see you with pleassure next time!!!!
But maybe you made a mistake. I cant have full photoshop with look of 10)))) maybe you registrated the first time here and Just confused... Many kisses to you dear!
24-10-2020 Πελάτης: Nickpananick81
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-23
Κόστος:€ 300
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Καινούρια κοπέλα και είπα να δοκιμάσω ένα διωρακι για να γράψω εντυπώσεις. Βροχερή Παρασκευή και τι καλύτερο από ένα 25χρονο καυτό κορίτσι.
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας, φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Κανονίσαμε εύκολα το ραντεβού και με υποδέχτηκε σαν να γνωριζομασταν. Σέξι σφιχτό κορμάκι, στήθος τούμπανο και πίπα που σε πάει στα ουράνια. Το δίωρο άξιζε με το παραπάνω, παίχτηκε άγριο αλλά και ρομαντικό πήδημα, σέβεται τους κανόνες υγιεινής, είναι πολύ καθαρή, μυρίζει τέλεια και το καλύτερο; Πριν το τελος της συνάντησης μου συστήνει την φιλενάδα της την Καρίνα, άλλο καυτο μωράκι, το οποίο κανόνισα να δω απόψε. Παιδιά δαγκωτό Κάτια, το κορίτσι τα σπάει! Kisses baby ????
22-10-2020 Πελάτης: Padremenos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-09-11
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Elite is very sweet, very erotic and incredible sexuality. The wom8 knows how to read you and will do what you like before you can ask for it ...
The thing that most intrigued me is that of an angel from GFE and where you feel like you're with your girlfriend, the next moment is transformed into a full PSE.
Fantastic body, great face with an unfaithful smile, very erotic, passionate kisses, and very active and sexy in sex. Her services are high level. Looking forward meeting you again
Escort Answer:
:-)
21-10-2020 Πελάτης: Ergo555
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Καβάλα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-20
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι μια από τις καλύτερες escort πάει. Είναι κορμάρα και κορμί γυμνασμενο. Κάνει απίστευτα με σομα. Στο σεξ τα δίνει όλα και είναι απίστευτα ενεργητική. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.lovelovelove
21-10-2020 Πελάτης: George
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2020-10-21
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Top looks and VIP service. Deep, sensual BJ, very sexually active and fun to be with in general. In every aspect, exactly what I personally look for.