Escort Reviews Grèce

Chercher

Read all escort reviews


02-07-2021 Client: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Rhodes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-07-01
Coût:€ 180
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Brutal
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:30% modifié dans Photoshop
Μεταμεσονύχτια αγαπημένη συνήθεια , συνήθεια που έγινε λατρεία !
Τρίτη φορά επίσκεψη κατ οίκον τις τελευταίες μέρες με αυτό το υπέροχο κορίτσι !
Αλλο ένα βράδυ, με υπέροχες στιγμές !
Απόλυτη χημεία !
Ευελπιστώ και για άλλες συναντήσεις , όσο βρίσκετε στο νησί
Φιλιά πολλά antonio ❤️❤️❤️smile
02-07-2021 Client: milokleftis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-29
Coût:€ 120
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Εντυπωσιασμένος με τα βυζιά της στις φωτογραφίες αλλά και με την ελκυστική τιμή πήρα το Dream και την έκλεισα για μια ώρα.
Ήρθε πέντε λεπτά νωρίτερα και μόλις είχα προλάβει να τελειώσω το ντους που ήθελα να κάνω όλο το απόγευμα.
Άνοιξα την πόρτα και βλέπω την γυναίκα που είδα στις φωτογραφίες με ένα χαμόγελο στο στόμα και ένα ντύσιμο casual.
Την πήρα μέσα και αφού κουβεντιάσαμε για άσχετα θέματα της έριξα υπονοούμενο για σεξ το οποίο έπιασε αμέσως και με με πλησίασε.
Μου έσκασε ένα φιλί με λίγο γλώσσα και μου χούφτωσε τον πούτσο. Δεν είχα βγάλει το παντελόνι ακόμα αλλά μου το ξεκούμπωσε και μετά έβγαλε όλα της τα ρούχα και έμεινε τσίτσιδη.
Αν και έχει καποια ηλικία το δέρμα της το έχει προσέξει και άνετα θα την συγκρηνα με μία εικοσάχρονη. Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη στο πρόσωπο αλλά δεν είναι και άσχημη, απλά μέτρια.
Το βυζί της μεγάλο και όμορφο όπως στις φωτογραφίες και στην αίσθηση αρκετά σφιχτό
Το πρωτο που εκανα ήταν να της το γλείψω και έτσι αρχίσαμε το παιχνίδια.
Καταλήξαμε με εμένα ξαπλωμένο με τα μάτια κλειστά να απολαμβάνω μια πίπα βασιλική με λαρύγγι και ατελείωτη...
Δεν χύνω εύκολα και για εμένα είχε διάρκεια αλλιώς θα είχα τελειώσει στα πρωτα λεπτά, να προσέχετε λοιπόν...
02-07-2021 Client: cuntstory
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-29
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Πρώτη φορά μαζί της και δεν ήξερα τι θα μου έρθει.
Η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι δεν έχει διαφορά από τις φωτογραφίες και όταν ήρθε το επιβεβαίωσα.
Πριν έρθει είχα κάνει μπάνιο και ήμουν έτοιμος για δράση.
Μετά από σύντομη κουβέντα αρχίσαμε τα χουφτώματα και τα γλειψίματα και καταλήξαμε στο κρεβάτι να φιλιόμαστε με πάθος.
Μoυ έκανε σύντομη πίπα γιατί δεν ήθελα να χύσω και αρχίσαμε το σεξ.
Το σώμα της είναι τέλειο για γαμήσι και ειδικά ο κώλος της στο πισωκολλητό είναι όνειρο.
Το πρώτο χύσιμο ήρθε κάπως νωρίς γιατί δεν είχα γαμήσει μέρες αλλά είχαμε και δεύτερο οπότε μικρό το πρόβλημα.
Μπήκαμε μαζί στο ντους και εκεί μου άρχισε ξανά την πίπα και μου έγινε η πούτσα κάγκελο.
Πήγαμε κατευθείαν στο κρεβάτι και αρχίσαμε το πήδημα με πολλές εναλλαγές στάσεων και με εκείνη από πάνω.
Είχε καυλώσει πολύ και ήταν πολύ πιο ενεργή αυτή την φορά.
Πέρασα γαμάτα και νιώθω ότι άξιζε που έδωσα τα λεφτά μου για την κοπέλα.
Στο επόμενο ίσως την πάρω για περισσότερη ώρα.
01-07-2021 Client: tsanis_enea
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-29
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
H Tonya είναι Ρωσίδα, 24 χρονών με ύψος γύρο στο 1.7. Έχει βάλει σιλικόνη στα βυζιά αλλά της πάει πολύ και τώρα είναι τριάρια. Αυτό που είδα από κοντά είναι λίγο πολύ αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Είναι ευγενική στην συμπεριφορά της και κοινωνική.
Είναι καλή στα φιλιά, στα γλειψίματα και στο στοματικό και γενικά σε όλα τα προκαταρκτικά.
Στο σεξ συμμετέχει όσο καμία και το ζει κανονικά δεν προσποιείτε.
Το μουνί της είναι καλό και τα στησίματα τέλεια.
Δύο φορές το κάναμε όσο επιτρέπεται δηλαδή αλλά δεν είχαμε και περισσότερο χρόνο και να θέλαμε...
Δεν βιάστηκε καθόλου και όταν έφυγε μου έδωσε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί.
Ήταν μεταξύ GFE και PSE. Φοβερός συνδυασμός και υπέροχο κορίτσι.
Ευχαριστώ!
01-07-2021 Client: Atenass
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-29
Coût:€ 140
Baiser:Sans la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Brutal
Anal:Non
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
The ass queen!
After asking some advices from the office I was set on Katalina as the pictures shows an incredible ass and I was in the mood of a latina. We close the meeting the day before for Katalina at Lakoba.
I went to the hotel earlier to have a shower and get settle as it was a crazy hot day and the meeting was in the afternoon.
The times comes and the office informed me that she was coming up! When I open the door I see this small and super sexy latina and my jar just dropped! I was speechless. She has an incredible body and came in wearing a tight dress that fits her body very nicely. She was perfectly groomed l, smelling like musk, silk skin perfect nails hands and feet, the total package honoring her Latin origin!
After doing some small talk (it helps that I speak Spanish) she started removing the dress and I was like Jim carry in the movie the mask when he sees Cameron días...
The battle started immediately and I start to devour every inch of Katalina body. Her blowjob is really good and the views of her ass in the mirror plus her eyes looking at you are a killing combination!
Two round were played in many positions but to have Katalina in reverse cowgirl and at 4 was all the money!!!! She know how to use her body and how to make you horny to the max! Tits, lips, eyes, ass and even with her feets!
She literally twerks on top of you and in every position playing with the ass of a queen. Very very good meeting that I didn't want it to end!
I will certenly repeat soon!
For ass lovers don't think it twice and just go, you will be in heaven.
30-06-2021 Client: Papakimisis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:30 min
Date de la rencontre:2021-06-08
Coût:€ 100
Baiser:x
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Un seul permis
Photo:Image réelle
The girl is worth it .
The pictures maybe show her like a beast but she is really sweet and caring .
I think I am going to see her again soon if she come back
30-06-2021 Client: Costas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Patras
Durée:2 hours
Date de la rencontre:2021-06-28
Coût:€ 250
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non disponible
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
She is the most exceptional, sweet, kind, strong, proud, intelligent, incredible creature. Don't hurt her and you will have the best time. Time flies with her, you think it's  5 min but it's one hour... And "nothing else matters"!
The "unforgiven"...
30-06-2021 Client: lazarakos21
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-28
Coût:€ 80
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Της έκανα άγριο σεξ σε όσες περισσότερες στάσεις μπορούσα. Η κοπέλα δεν κόλλησε πουθενά και συμμετείχε με τον ίδιο ρυθμό.
Στο στοματικό είναι δυνατή και κάνει καλό βαθύ.
Το μουνί της έχει καλή αίσθηση και βγάζει μπόλικο υγρό όταν χύνει.
Της έριξα το σπέρμα μια φορά στα βυζιά και μια φορά στην πλάτη.
Στο ενδιάμεσο μου έκαμε μασάζ και πολύ γλείψιμο στα βυζιά και στα αρχίδια.
Ότι και να πεις είναι λίγο. Δεν σταμάτησε από την στιγμή που μπήκε μέσα μέχρι που έφυγε να με εξυπηρετεί.
Κορυφαίο VFM και το κορίτσι είναι και όμορφο με καλά βυζιά και ωραίο πισινό
Από καθαριότητα επίσης είναι ότι πρέπει και δεν έχει τρίχα πάνω της.
Την προτιμώ και την προτείνω ανεπιφύλακτα
30-06-2021 Client: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Rhodes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-29
Coût:€ 180
Baiser:Sans la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Brutal
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:30% modifié dans Photoshop
Μεταμεσονύχτια αγαπημένη συνήθεια
Και αυτή την φορά κατ οίκον οπως συνηθως με αυτό το υπέροχο κορίτσι !
Αλλο ένα βράδυ που θα θυμάμαι για πολύ καιρό !
Κρασάκι όπως πάντα , ντουζ μαζί , και αμέσως. μετά στον αγώνα !
Απόλυτη χημεία , τρελό sex ηδονές, χαμόγελα ευχαρίστησης με πολύ νόημα !
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρακτορείο για την εμπιστοσύνη στο προσωπο μου , να στέλνει το κορίτσι out call και μάλιστα μεσάνυχτα και , ένα απέραντο ευχαριστώ στο κορίτσι , που μου είπε , μόνο στο χώρο σου θα περασουμε και πάλι καλά!
Σίγουρα έχουμε κι άλλες συναντήσεις , γιατι πραγματικά αξίζει τον κόπο !
antonio ❤️❤️❤️wink
30-06-2021 Client: daskos78
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-28
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Από πρόσωπο αν εξαιρέσεις τα μάτια τα οποία είναι ωραία, είναι μέτρια και οι μικροδιαφορές που έχει από τις φωτογραφίες έχουν να κάνουν μόνο με την λάμψη και κατά τα άλλα είναι αυτό που βλέπεις.
Έχει ωραίο χαμόγελο και το δείχνει από την αρχή και στο σόσιαλ είναι ευχάριστη.
Όλη η κουβέντα μας κράτησε μέχρι να πιει τον χυμό που της κέρασα και περάσαμε στα προκαταρκτικά.
Έδωσε βάρος και με φιλιά και γλειψίματα φρόντισε να με καυλώσει καλά πριν αρχίσουμε το σεξ
Η πρώτη στάση που κάναμε ήταν ιεραποστολικό οπού μου έδωσε και μερικά ωραία φιλιά στο στόμα.
Μέχρι εκεί η φάση ήταν GFE αλλά όταν γυρίσαμε σε πισωκολλητό το γύρισε σε PSE και άρχισε να γαμιέται δυνατά.
Ήταν η καλύτερη φάση για εμένα και άρχισα να δίνω πόνο και το μουνί της έγινε κόκκινο και άρχισε τα βογγητά.
Όταν μου ήρθε να χύσω έβγαλα την καπότα και της τα άδειασα στην πλάτη.
Μπήκε στο ντους και όταν ήρθε ήταν έτοιμη για τον δεύτερο γύρο.
Εγώ όμως ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά αλλά κατέληξα στο μουνί της και της έριξα μερικά καλά γλειψίδια.
Από την καύλα της Σηκώθηκε και μου τον πήρε στο στόμα με αποτέλεσμα να μου σηκωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Έβαλα ξανά καπότα και αρχίσαμε πάλι το σεξ.
Το λέω ξεκάθαρα... αν και από πρόσωπο δεν μου άρεσε και τόσο, στο σώμα είναι αστέρι και απο επιδώσεις στο σεξ σκίζει...
Πέρασα πολύ καλά μαζί της
29-06-2021 Client: STEEL DOCOP
: 9.0
: 2.0
: 2.0
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-29
Coût:€ 150
Baiser:x
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
I HAVE NEVER WRITTEN BAD REVIEWS BEFORE BUT THIS TIME I FEEL THE NEED TO WARN OTHER MEN. DON'T WASTE YOUR MONEY. THERE A LOT OF OTHER GIRLS OUT THERE WHO APPRECIATE THE MONEY YOU SPEND FOR THEM. EVEN THOUGH SHE IS VERY BEAUTIFUL WITH VERY CUTE FACE AND VERY NICE AND TIGHT BODY AND SOFT SCENE SHE IS NOT FOR THIS JOB. SHE DOESN'T KISS, SHE DOESN'T LET YOU LEAK HER, BLOWJOB WITH CONDOMN AND SHE DOES IT LIKE SHE IS DOING SOMETHING REALLY BORING... NO PASSION AT ALL!!!! GIRL I HAVE GIVEN YOU 150 EUROS AND I HAVE BEEN REAL GENTLEMAN TO YOU. SHOW LITTLE APPRECIATION! JUST A LITTLE BIT... NOTHING! ONE OF THE WORST MEETINGS EVER. AN ADVICE FOR YOU ROSA: CHANGE BEHAVOUR OR CHANGE JOB. AND LEARN SOME BASIC ENGLISH ALSO!!!
29-06-2021 Client: dimig7
: 7.5
: 8.5
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 min
Date de la rencontre:2021-06-28
Coût:€ 160
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Passif
Anal:Non disponible
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:30% modifié dans Photoshop
Χθεσινό ραντεβού σε χοτελ της επιλογής μου.Ηρθε με φόρεμα και από μέσα μόνο το string της!Ωραία γκόμενα και ίσως καλύτερη από κοντά σε σχέση με φωτός.Μιλαει καλά αγγλικά αλλά δεν έπιασα και τη κουβέντα μπήκα κατευθείαν στο ψητό.
Γλωσσοφιλα,τρομερά στησίματα στο παιχνίδι πολύ συμμετοχή.Στο δεύτερο μέρος μου έκανε μασάζ και όταν γύρισα παίχτηκε ένας ακόμη αγώνας που έδειξε τις αντοχές της και την ικανότητα της.

Από μένα είναι ναι στο να την επιλέξει κάποιος και για σώμα και για υπηρεσίες.Αξιζει.Τελος έχει τα πιο ωραία βυζιά που έχω πιάσει το τελευταίο διάστημα.Δεν υπάρχει το βυζί της.
28-06-2021 Client: minetos
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-27
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Δεν την είχα ξαναδεί στο γκλάμουρ και με τις φωτογραφίες καύλωσα. Πήρα τηλ και μέσα σε μερικές ώρες ήμασταν οι δυο μας μαζί μέσα στο ξενοδοχείο.
Όταν την είδα απο κοντά χάρηκα γιατί το κορίτσι είναι μόνο στο ντύσιμο διαφορετικο κατά τα άλλα ότι βλέπεις στις φωτογραφίες είναι αυτό που παίρνεις.
Της έπιασα το χέρι και την πήρα στο κρεβάτι.
Κάναμε πολλά... γλωσσόφιλα, γλειψίματα, γλειφομούνι, πίπα με mouthfuck και η γυναίκα καύλωσε περισσότερο κι απο εμένα.
Το μουνί της έγινε κατακόκκινο και έβγαζε υγρά όσο γαμιόμασταν.
Το γαμήσι που κάναμε και τις δύο φορές ήταν τέλειο και παίρνει 10 η κοπέλα από εμένα...
Η χημεία που προέκυψε μεταξύ μας ήταν τέτοια που όταν έφυγε την ειχα ακόμα καυλωμένη.
Σίγουρα θα ξαναπάω
28-06-2021 Client: mariosgr33
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-27
Coût:€ 150
Baiser:Avec la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Oui
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Un seul permis
Photo:Image réelle
she is welcomes you at her covid free clean home,
she makes you feel so comfortable while you are looking at her amazing body, lovely tits, amazing ass and a fully hard like rock working cock.
Take your bath and lets start.
Her mouth makes miracles and when she move on 69 wow its so hard for both not to cum.
she use her hard cock at my ass and was so nice and gentle at start and full speed after, playing with my cock all this time was awesome.
My cock in her tight ass was feeling like home :) and made me cum a lot
she loves to cum in you also (let her do it) the feeling of that hard cock is great.
worth the money worth the joy to visit her, don't waste your time.
can't wait for the next visit

winkedamwinked
28-06-2021 Client: Takisanepif
: 9.0
: 9.5
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Kalamata
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-26
Coût:€ 250
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Καλή περίπτωση! Ωραίο κορμί! Καλές υπηρεσίες!
Πρέπει να ενημερώσει τη σελίδα της ότι για κάποιες υπηρεσίες χρεώνει έξτρα.. το cim ήταν +50
28-06-2021 Client: Atenass
: 9.0
: 10.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-27
Coût:€ 150
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Natural beauty
I saw the new beauty from the office and I immediately decide to try it! After a couple of messages with the office who was very helpful as always, we close the appointment in the evening with Misel. She came wearing normal clothes, she has a girl next door style. Shower and the came out wearing only a towel and the game begun. She was a bit shy at first, but it goes well with her personality of girl next door and natural beauty. She behaves like your girlfriend and kisses very well with tongue. Her breats is natural and defies gravity (the youth!!)
After spending some time with her breast she came down starting a pipe very good. She tries to DT but didn't succeed, but bravo for the effort as she puts a lot of dedication to please you.
The first round started with her on the top where she moves and behaves incredible. I didn't want to change as it was amazing to have her on top where the end of the first round came.
Shower from both and she offered a massage to relax. Again here you can see the effort and dedication as she gives a quite good massages using the knuckles and covering all the back and neck. Very good!
The second round was played and lasted for a long time with different positions. She gets involved and tries to please you until the last minute of the apppoint. Bravo to Misel for being such a beauty!
28-06-2021 Client: apsogos
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Vólos
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-12
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
after BIANKA, I said to try Christina too, so I closed Christina too, wonderful girl with a smile and very good at what she does, she is strong and what she does she does well ..christina you are great and thank you, we will say it again and now with your girlfriend ,,,,,, many kisseswink
Escort Answer:
Thanks!))
28-06-2021 Client: gavrosthe
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-28
Coût:€ 150
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ESCORT ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ .ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΑΚΗ ΓΕΛΑΣΤΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ .ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΧΡΟΝΟ

ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
28-06-2021 Client: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Rhodes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-27
Coût:€ 180
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Brutal
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:30% modifié dans Photoshop
Κορίτσι γνώριμα από παλιά ,
Συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας!
Μόλις διαπίστωσα την παρουσία της , έκλεισα αμέσως !
Με επισκέφτηκε σπιτι όπως παλιά !
Σαν να μην πέρασε μια μέρα !
Πανέμορφο νέο κορίτσι, καταπληκτικό σωματάκι, ωραία χειλάκια για φίλημα !
Κατόπιν συνεννόησης, κρασάκι , μαζί μπανάκι , και φουλ στον αγώνα !Ένα είναι σίγουρο , αυτή η εβδομάδα έχει πολλές συναντήσεις μαζί της !
Οι φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν , αλλά είναι σίγουρα για καλό ! Είναι πανέμορφο κορίτσι
antonio ❤️❤️❤️
wink
27-06-2021 Client: tzarbos
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-26
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Το ραντεβού έγινε μεσημέρι και ενώ έξω είχε καύσωνα μέσα το κλιματιστικό είχε φέρει την ιδανική θερμοκρασία χώρου.
Η Regina στο πρόσωπο είναι αρκετά όμορφη αλλά με το βάψιμο και την γενική φροντίδα που έχει κάνει στον εαυτό της ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο. Απο σώμα δεν έχω κανένα παράπονο, είναι περίπου αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες μείων το γυάλισμα του φοτοσοπ.
Η διάθεση της είναι καλή, είναι ένα κορίτσι με θετική ενέργεια και εξυπηρετική σε ότι της ζητήσεις. Το ίδιο η συμμετοχή της και λίγο πολύ δίνει την εντύπωση ότι ενδιαφέρεται για την συνεύρεση όσο ενδιαφέρεσαι και εσύ.
Μετά την προετοιμασία από μεριάς μου αρχίσαμε τα φιλιά. Στην αρχή μόνο με χείλη αλλά μετά σιγά σιγά άρχισε και με την γλώσσα και φιληθήκαμε τελικά αρκετά παθιάρικα και με διάρκεια.
Μπήκε το πνεύμα της πουτάνας μέσα της και ήθελε να μου τον πάρει στο στόμα. Φυσικά την άφησα και για περίπου ένα πεντάλεπτο απολάμβανε το γλειφιτζούρι της και μεράκι και υπομονή.
Ένιωσα τυχερός που πέτυχα σε καλή περίπτωση γιατί κυκλοφορούν πολλές φόλες εκεί έξω.
Στο γαμήσι με βόλεψε σε μερικές στάσεις ενώ σε άλλες όχι, κατέληξα στην αγαπημένη μου όμως το πισωκολλητό και την έκανα να βογκάει απο ηδονή.
Στο ημίωρο δεν κάναμε μπάνιο αλλά με καθάρισε με υγρό μαντιλάκι και αρχίσαμε να γλείφουμε ο ένας τον άλλον σε οριζόντιο 69.
Το μουνί της είχε πολλά ζουμιά αλλά δεν με πείραξε να τα γλείψω γιατί ήταν καθαρή όσο πρέπει.
Το δεύτερο γαμήσι ήταν το ίδιο ενδιαφέρον με το πρώτο απλά κράτησε αρκετά περισσότερο.
Θα της έδινα και δεύτερο ραντεβουδάκι αλλά πλέον έχω αποφασίσει πάντα όσο καλή και να είναι μια γυναίκα να την παίρνω μόνο μια φορά γιατί θέλω διαφορετική εμπειρία κάθε φορά.
27-06-2021 Client: markisiosLOG
: 8.0
: 8.5
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-26
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Η εβδομάδα ήταν κουραστική και δεν μπορούσα να χαλαρώσω με τίποτα. Ευτυχώς η δουλειά με ανταμείβει καλά και μπορώ να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου κάθε τόσο. Πήρα στο Γκλαμουρ και ζήτησα απο την τηλεφωνήτρια μια κοπέλα για να πάρει όλο το άγχος απο πάνω μου και η πρόταση της ήταν η Αναστασία η οποία ,μου είπε, ξέρει και να σε χαλαρώσει με μασάζ.
Περίμενα ένα δεκάλεπτο να έρθει η κοπέλα πίνοντας ένα ποτό και χαζεύοντας την τηλεόραση.
Άκουσα το χτύπημα στην πόρτα και πήγα και άνοιξα.
Η πρώτη εντύπωση καλή, το κορίτσι ήταν ντυμένο κομψά και είχε ένα ελαφρύ χαμόγελο στο πρόσωπο.
Η ομοιότητα με τις φωτογραφίες μεγάλη και οι τρόποι της ικανοποιητικοί.
Φυσικά την κέρασα το ίδιο ποτό που έπινα και εγώ και το δέχτηκε.
Η κουβεντούλα μαζί της ήταν αρκετά καλή και το ποτό την έφερε περισσότερο σε κέφι.
Ήξερε απο το γραφείο τι ήθελα και ήρθε απο πίσω μου και άρχισε μασάζ στον αυχένα και στην πλάτη. Το μασαζ εξελίχθηκε σε γλείψιμο και όπως ήμουνα στην καρέκλα καθισμένος άρχισε την πίπα. Πολύ αργή και υγρή η πίπα που μου έκανε, τέλεια για να με ηρεμήσει. Ευτυχώς ήξερε αρκετά καλά ώστε να μην νιώσω σχεδόν καθόλου δόντια και ο πούτσος μου έγινε κάγκελο.
Η συνέχεια έγινε στο κρεβάτι με εκείνη απ πάνω να λικνίζει την λεκάνη της ωραία και ακούραστα.
Την γύρισα σε ιεραποστολικό και την πήρα καλά για ώρα δίνοντας την φιλιά στο στόμα. Έτσι τελείωσα την πρώτη φορά.
Μετά το ντούς κάναμε 69 και όταν ήμασταν έτοιμοι έπεσε ξανά γαμήσι.
Καλό έσκορτ το οποίο κάνει αυτό που ζητάς. Δεν περίμενα να ήταν τόσο καλή, ήταν έκπληξη που κατάλαβε τις ανάγκες μου και με έκανε να νιώσω τόσο ωραία
27-06-2021 Client: Atenass
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-24
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
She saved the day! I had a previous appointment booked and it was a total fiasco! Upset and already in the hotel I decide to consult with Yourangels and very quickly they solved the situation! The office immediately informed who was available and I choose Nona based on the very horny pictures. In less than 20min the girls arrives at Lakoba with a very nice dress and high heels as requested. I'm a big fan of suspenders and high heels! She comes in with a smile and after the exchange of money she goes to the shower. Very quickly comes out wearing the suspenders I asked for and nothing else! The body is perfect and very smooth skin. She has some scars in the Brest but that didn't spoil me at all. The lips are fantastic (my taste) and the pipe is all the money! I left her there for some time and it was heaven! The first round was on top where she loves really good! And the view at 4 is nice! She doesn't speak a lot and it's quite shy with kisses at the beggening. After the first round shower and she lays down next to me to rest for some minutes while she caresses my body. She had fake long nail which I love (again my taste). The second round was harder for me to finish but she sweet her shirt and did everything to please me. Really good experience! I would recommend to everyone who like the looks because she tries really hard to please you! Thank you to the office and to Nona for saving the day!
27-06-2021 Client: parthenovgaltis
: 8.0
: 8.5
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-25
Coût:€ 100
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Με ένα 100 ευρώ την παίρνεις για μία ώρα. Οι καιροί είναι δύσκολοι γιαυτό όταν βρίσκεις τέτοια προσφορά εύχεσαι να είναι και σωστή στην υπηρεσία.
Καθόλου απογοητευμένος δεν έμεινα. Η κοριτσάρα με το σκούρο δέρμα έχει όμορφο σώμα και είναι περιποιημένη σε όλα.
Δεν δοκίμασα φιλιά μαζί της αλλά έχει χειλάρες και το στόμα της μυρίζει ωραία.
Στις υπηρεσίες είναι μπαρούτι... Αφιερώνεται στο να σε κάνει να χύσεις με κάθε τρόπο και δεν ξεκολλάει από πάνω σου με τίποτα όσο δύσκολος και να της το παίξεις. Ξεκινάει με το στόμα γλείφοντας και ρουφώντας τα αρχίδια και τον πουτσοκέφαλο σαν να μην υπάρχει αύριο. Της έπιασα τα μαλλιά και της το έβαλα βαθιά μέχρι το λαρύγγι και δεν ενοχλήθηκε.
Το μουνί της έχει μεγάλα και φουσκωτά χείλη και υγραίνεται για πλάκα. Γουστάρει να γαμιέται πολύ και δεν το κρύβει, ζητάει όλο και πιο δυνατά και βογκάει και αναστενάζει όταν χύνει.
Στο ημίχρονο δεν έχασε χρόνο και έκανε προσπάθεια να μου τον σηκώσει νωρίτερα απο το φυσικό μου με επιτυχία.
Πηδιέται με τον ίδιο ζήλο και την δεύτερη φορά και φροντίζει να χύσεις πριν φύγεις.
Αξίζει και για τα χρήματα που δίνεις αλλά και για τις υπηρεσίες που παίρνεις.
Σίγουρα VFM!
27-06-2021 Client: mounoxalastis00
: 8.0
: 8.5
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-25
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Μου αρέσουν πολύ τα τατουάζ στο γυναικείο σώμα, τα δικά της όμως είναι και πολύ ωραία.
Είναι μόλις 19 χρονών και είχα όρεξη να γαμήσω πιπίνι και ο συνδυασμός με τα τατού με έκανε να μην ψάξω αλλού αν και απο πρόσωπο την βρίσκω μέτρια.
Η Daina είναι Ρωσίδα αλλά συνεννοείσαι μαζί της άνετα στα Αγγλικά.
Έχει τέλειο δέρμα λόγο ηλικίας και είναι μη καπνίστρια οπότε τα φιλιά της δεν μυρίζουν τσιγάρο.
Τα βυζιά της δεν είναι μεγάλα αλλά είναι στητά και λίγο ευαίσθητα στο γλείψιμο.
Είναι στα ιδανικά κιλά και ο πισινός της είναι ομορφος και αρκετά μεγάλος.
Το στόλισμα που έχει κάνει με τα τατού το επαναλαμβάνω είναι τέλειο.
Συζητήσαμε λίγο αλλά το γκομενάκι έρχεται για το σεξ και απο μόνη της κάνει το πρωτο βήμα για φιλί.
Άρχισα το χούφτωμα και πέρασα ενα γλείψιμο με την γλωσσα σε όλο της το σώμα.
Μετά ήρθε η σειρά της και μου έκανε τα ίδια.
Είναι δυνατή στην πίπα αλλά όχι εξπέρ, θέλει ακόμα δουλειά
Το μουνί της είναι στενό και θέλει οπωσδήποτε τζέλ αλλά γενικά έχει καλή αίσθηση.
Στο γαμήσι είναι αρκετά καλή αλλά θέλει λίγο για να πάρει μπρος.
Την πήρα σε πολλές στάσεις και είμαι ικανοποιημένος με τα στησίματα και με την συμμετοχή της.
Και οι δύο φορές που το κάναμε ήταν καλές.
Το σπερμα το έριξα στο σώμα και το σκούπισε μόνη της.
Είναι στις αρχές ακόμα αλλά έχει καλές προοπτικές.
Παρολαυτά όποιος γουστάρει πιπίνι να μην ψάξει αλλου...
26-06-2021 Client: gpp1981uk
: 8.5
: 8.5
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-26
Coût:€ 170
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Amazing lady! Excellent body and skin. She gives exactly what you expectI highly recommend her to decent people
My only “complaint” the anal gift
26-06-2021 Client: adminroot
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 min
Date de la rencontre:2021-06-25
Coût:€ 10
Baiser:x
Fellation:Ne sait pas
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:Pas cette fille
Terrible experience. She has someone writing on whatsapp for her, do not expect to be talking to the same person. She had me wait for 20 minutes outside her hotel room door and when she opened she was in her pijamas. Also looked nothing like in her pictures. Of course, i left! save some money, love yourselves
Escort Answer:
That's not true. I was in doubt to let you in because you were already in the hotel, no booking time slot, no 30min advance notice, NOTHING.. Just came and demand a room, very rude behavior, very unpolite...

Also I always meet guests in my pink corset because that's how the guest recognise me easily. I always offer a glass of cold water or tea or coffee, never met anyone in pyjamas, I'm not that kind of person, I don't even have it as I sleep naked :)

Yes I was texting my friend because I told her that I expect a suspicious guest and if I won't reply she would call security in my room :)

What about converstation with guests - I always conversate myself because I AM INDEPENDENT.

P.S. Advise for you: be polite and book a time for meeting in advance, then you will have a good experience.

P.P.S. At least I want to thank you that now everyone who read this -know that I AM REAL :) If someone has a doubt about my appearance, they can watch a video to know how am I look live ;-)
26-06-2021 Client: SPEC
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Larissa
Durée:2 hours
Date de la rencontre:2021-06-25
Coût:€ 320
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Alya was an unforgettable experience, it's like a wonderful trip to heaven. Her body is amazing, big eyes like a gazelle and juicy lips, her kisses make you dizzy and you can lose your mind. It looks exactly the same as in the photos, and even better. I will definitely meet her again, and again! Highly recommend!
Escort Answer:
❤️
25-06-2021 Client: tsanis_enea
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-22
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Περίμενα περίπου πέντε λεπτά στο δωμάτιο να έρθει η κοπέλα.
Το χτύπημα στην πόρτα με το ζόρι το άκουσα και σηκώθηκα από το κρεβάτι γρήγορα και με ενθουσιασμό για να δω απο κοντά το κορίτσι που είχα κλείσει
Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα 25 χρόνο κορίτσι με πράσινα μάτια και καυλωτικό πρόσωπο που είχε ντυθεί κομψά και έδειχνε έτοιμο για δράση.
Της έβαλα αναψυκτικό σε ποτήρι και αρχίσαμε το σόσιαλ. Μου μίλησε για την Ελλάδα και πόσο της αρέσει και ότι σκέφτεται να αγοράσει σπίτι και διάφορα σχέδια που έχει...
Μετέφερα την συζήτηση στο σεξουαλικό περιεχόμενο και έπιασε το υπονοούμενο και μετά απο λίγο ανταλλάξαμε και τα πρώτα φιλιά. Στην αρχή ήταν διστακτική για την χρήση γλώσσας αλλά κατέληξε να μου δίνει πολλά παθιασμένα και βαθιά φιλιά. Ξέρω και εγώ να φιλάω καλά αλλά και εκείνη ξέρει καλά
Έβγαλε τα ρούχα της και εγώ τα λίγα που είχα ακόμα πάνω μου και πήγαμε στο κρεβάτι.
Τα φιλιά μετατράπηκαν σε γλειψίματα και μου έκανε μια πίπα ανωτέρου επιπέδου σαν καλή επαγγελματίας. Με κοίταζε στα μάτια για να δει τις εκφράσεις ικανοποίησης και πήρε μια έκφραση σκέτη καύλα στο πρόσωπο.
Δεν την άφησα να συνεχίσει γιατί κόντευα να χύσω και δεν ήθελα. Το κατάλαβε και μου είπε κάνε ένα διάλειμμα μωρό μου χαμογελώντας.
Μετά από μερικές ανάσες έβαλα την προφύλαξη και με δική της πρωτοβουλία αρχίσαμε σε doggy.
Πανέμορφο κορίτσι και από πίσω. Με την κωλάρα της για θέα την πήδηξα χωρίς να σταματήσω για πάνω απο 15 λεπτά.
Δεν έκανε υπερβολικό θέατρο παρά μόνο μερικά βογκητά και κινήσεις με το σωμα της.
Το μουνάκι της υπέροχο, εχει τέλια στενότητα και κατα την διάρκεια μούσκεψε αρκετά.
Όταν τελείωσα μου έβγαλε την καπότα και μου σκούπισε τον πούτσο.
Πηγε τουαλέτα και μετά πήγα και εγω και τον έπλυνα για να μου πάρει πίπα ξανά.
Έδωσα περισσότερο σημασία στα βυζιά της τα οποία τα έχει αστέρια. Δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα το γλειψιμο στις ρώγες αλλά προσπάθησα να είμαι μαλακός και τα απήλαυσα για μερικά λεπτά.
Δεν προλάβαμε για δεύτερη πίπα γιατί καυλώσαμε και αρχίσαμε σε ιεραποστολική στάση με φιλιά και απίστευτη διάθεση απο μέρους της.
Το κάναμε σε πολύ πιο έντονους ρυθμούς και χύσαμε και οι δύο μαζί.
Ο χρόνος τελείωσε και αποχαιρετιστήκαμε.
Μου έφτιαξε την εβδομάδα...
25-06-2021 Client: Cry Angel
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:2 hours
Date de la rencontre:2021-06-25
Coût:€ 700
Baiser:x
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non disponible
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:50% corrigé dans Photoshop
Καλησπέρα κύριοι. Κλείνω το ραντεβου απόψε για 2 ώρες,, γρήγορα κλείσαμε μου έστειλε διεύθυνση Γεωργίου σταυρού στο κέντρο. Πηγαίνω και δεν είναι η ίδια η κοπέλα, και πέρα από αυτού ζητάει παραπάνω χρήματα και με απειλεί κιόλας,, πως απειλούν? Απλούστατο, σε βάζουν είτε σε μαύρη λίστα είτε θα πούμε ψέμματα για εσένα..
25-06-2021 Client: sofgr
: 9.0
: 10.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-05-14
Coût:€ 130
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
I think she's part hawaii and part Spain, very erotic girl anyway, lovely face smooth skin good communication and lots of fun in the bedroom ! please come to athens again !!
25-06-2021 Client: Costas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Patras
Durée:90 min
Date de la rencontre:2021-06-19
Coût:€ 330
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Brutal
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Η κοπέλα, στην πραγματικότητα, είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες! Εϊναι "ανθρώπινα" όμορφη, όχι σαν την Maria Που συνάντησα (και έγραψα) μερικές μέρες μετά που ήταν "ξύλινη θεά!. Προτιμώ το πρώτο (γούστα είναι αυτά)...
Ήταν πολύ ενεργητική, το απολάμβανε, το ζητούσε, το έδινε!...
Στο ενδιάμεσο, εξαιρετικά ευχάριστη παρέα τόσο που με τράβηξε και έμεινα άλλη μισή ώρα ενώ είχα πάει για μια ώρα! Και η δεύτερη φορά ήταν ηφαίστειο...
Αν είχα το τηλ της θα την έπαιρνα σίγουρα για μπύρα μετά που είχα ελεύθερη ώρα και δεν θα γλύτωνα την επανάληψη! wink

Σε όποιον αρέσουν αυτά και όχι τα ξύλινα, go for it!!...
25-06-2021 Client: Costas
: 10.0
: 2.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Patras
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-22
Coût:€ 200
Baiser:Sans la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Συμφωνώ αοπόλυτα με το συνονόματο!!
Επικοινωνία στα αγγλικά εξαιρετική. Όμορφιά ΘΕΑ! Δεν το συζητώ
Αλλά... υπήρχε ένα παλιό τραγούδι των Foreigner που έλεγε: She's as cold as ice.... she's is a gold digger... Της έδωσα και 20 ευρώ για French kiss (όπως έλεγε το γραφείο) που μάλλον το έκανε σε εσάς!! Χαχα! Όχι σε μένα!!
Η αλήθεια είναι ότι αφού δεν "έπαιζε" την έπαιξα με το στόμα μέχρι που τέλειωσε. Αλλά ακόμα και το χύσιμό της ήταν ... as cold as ice!! Και στο ενδιάμεσο ξάπλωσε στην άκρη του κραβατιού!!! Παραλίγο να πέσει κάτω!!! Χαχα! Εγώ με τέτοια κρύα συμπεριφορά το ξεπέταξα για μια φορά και χάζευα να περάσει η ώρα... Έτσι κι αλλιώς για να τη χαϊδέψω έπρεπε να την κυνηγήσω στο κρεβάτι!!

Συμπέρασμα: ΟΧΙ. Πανέμορφη αλλά όπως λέει κι ο συνονόματος δεν είναι μόνο η τρύπα...
25-06-2021 Client: Manos_chania
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-24
Coût:€ 150
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Very polite and clean
Room was comfortable
She knows how to serve a horny man.She offered to make me massage at the end.
Thank you for this wonderful time, good luck with everything.

Las Montanas.
24-06-2021 Client: Kokorikos1908
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-24
Coût:€ 160
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Moyen
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Συνήθως δεν γράφω κριτικές, αλλά για αυτό το μωράκι από την Ρωσία θα κάνω μια εξαίρεση. Συνενόηση πανευκολη με 2 μηνύματα. Συνάντηση στο διαμέρισμα της. Η κοπέλα είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά και πεντακάθαρη. Τα αγγλικά της είναι πολύ καλά και συννενόησε εύκολα.
Ξεκίνημα με πίπα πολύ καλή και συνέχεια με cowgirl, με θέα την υπέροχη κωλαρα της . Έπεσαν και σκαμπιλακια στα κωλομερια της χωρίς να παραπονεθεί. Συνέχεια με doggie όπου είναι όλα τα λεφτά. Όταν ανέβασα στροφές με σταμάτησε ,δεν άντεχε στο δυνατό σφυροκόπημα. Γύρισμα σε ιεραποστολικό, όπου εκεί έδωσε ρέστα . Στο τέλος τα πήρε στο στόμα της με χαμόγελο πριν πάει να τα φτύσει στην τουαλέτα.. Γενικά πολύ καλό σέρβις, θα την ξανασυνάντησω αν την βρω . Προτιμηστε την συναγωνιστές, η κοπέλα είναι value for money
24-06-2021 Client: papasnasos
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-21
Coût:€ 120
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Το σώμα της είναι πολύ όμορφο και βάζει μια λοσιόν που μυρίζει γαμάτα
Εκτός απο το σώμα, και το πρόσωπο της αν και δεν το δείχνει είναι ωραίο.
Καθησαμε και μιλήσαμε για λίγο στην αρχή και μου είπε για την δουλειά της και για πράγματα που είχαμε ακούσει τελευταια στις ειδήσεις.
Καλός χαρακτήρας γενικά και λογικη κοπέλα αλλά πλέον ήθελα να αρχίσουμε και έκανα κίνηση για φιλί την οποία δεχτηκε και προς έκπληξη μου φιλάει και ωραία αλλά και με γλώσσα.
Πριν πάω είχα φροντησει να είμαι πολύ καθαρός στο σώμα αλλά και στο στόμα και το κορίτσι το εκτίμησε και με αντάμειψε με ωραία φιλάκια.
Η φάση εξελίχθηκε σε εμπειρία φιλενάδας με στάση κυρίως ιεραποστολική αλλά με σύντομη δοκιμή και doggy αλλά και cow girl.
Φανταστικό κορίτσι αλλά και το σώμα της άψογο για την δουλειά που κάνει.
Το μουνί της αν και έχει χρόνια στην δουλεία δεν είναι ξεσκισμένο και το αισθάνεσαι καλά
Δεχτηκε και αρκετό πιπίλισμα στις ρώγες χωρις να διαμαρτυρηθεί μερικά σκαμπιλάκια στα κωλομέρια επίσης.
Δεν προσπάθησα να την χύσω στο σώμα... απλά έχυσα σαν να την γαμάω χωρίς καπότα και τος δύο φορές μέσα στο μουνί της.
Έφυγε όπως ήρθε με ένα όμορφο χαμόγελο στο στόμα που θα το θυμάμαι μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε μαζί.
24-06-2021 Client: milokleftis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-21
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Γουστάρω πολύ τις γυναίκες με τα χαρακτηριστικά όπως τα δικά της...
Έχει καλό ύψος και ιδανικά κιλά. Οι ματάρες της είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό της.
Μπορεί να είναι όμορφη αλλά το δυνατό της σημείο είναι η συμπεριφορά και το επίπεδο των υπηρεσιών της.
Είναι έξυπνο κορίτσι που καταλαβαίνει καλά τι θέλει ο πελάτης και φέρεται ευγενικά και με ύφος αφοσιωμένης γκόμενας.
Σκίζει στα φιλιά και με το στόμα και την γλώσσα κάνει κόλπα σε όλο το σώμα για να σε καυλώσει.
Στο τσιμπούκι δίνει ρέστα μιλάμε... Βαθύ, αργό και δεν νιώθεις δόντια.
Αφού με έφτιαξε με τα προκαταρκτικά αρχίσαμε το σεξ.
Αλλάξαμε πολλές στάσεις και σε όλες κάνει καλή δουλειά. Τέλεια στησίματα και το μουνί της υγρό και σφιχτό όσο πρέπει.
Το πρώτο σπέρμα το άδειασα στα βυζιά της.
Αφού περάσαμε και οι δυο από το ντους αρχίσαμε ξανά αλλά σε πιο gfe φάση αυτή τη φορά.
Το δεύτερο γαμήσι ήταν καλύτερο από το πρώτο και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την κοπέλα.
Απο τις καλές εμπειρίες που έχω φέτος και μετά απο μια φόλα ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.
24-06-2021 Client: Thodoros
: 9.0
: 8.5
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 min
Date de la rencontre:2021-06-22
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Passif
Anal:Oui
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:30% modifié dans Photoshop
Ρωσσιδα που έχει εμπειρία στο άθλημα.Φαινεται παίζει καλά το παιχνίδι.Μπηκε στο χώρο μου και ξεκίνησε τη δουλειά όπως είμαστε στα όρθια.Σεξομηχανη κανονική.Τα βυζιά της έχουν σιλικόνη και είναι πολύ καλή δουλειά ο ντοκτορας τα έχει φτιάξει πολύ καλά.Μου πήρε πίπα βαθειά με deep throat ενώ εγλυψε και τα παπάρια μου από κάτω.Στησιματα φοβερά και στο anal δουλεμενη και τρομερή αίσθηση.Θα την προτιμήσω σε ευκαιρία ξανά να την πάρω!Πολύ οκ άτομο με καλά αγγλικά και διάθεση καλή.
24-06-2021 Client: Nikoskarrasioglou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-23
Coût:€ 159
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, avale
Sexe:Brutal
Anal:Non disponible
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:30% modifié dans Photoshop
Πρώτη εμπειρία με escort και αρκετός ενθουσιασμός λογω φωτογραφιων για την κοπελα. Συνάντηση σε διαμέρισμα λογικα airbnb κοντα στο κεντρο Θεσσαλονίκη. Μολις μπαινω παθαινω πλακα με την σωματαρα της και τα σεξυ εσωρουχα. Παρολα αυτα φαίνεται απο το πρόσωπο πως εχει μια ηλικία. Με ποιανει απο το χερι και με παει στο δωματιο χωρις να χουμε ανταλαξει κουβέντα. Μου κατεβαζει το παντελονι απο μονη της και αρχιζει την πιπα. Λεω παναγιτσα μου τι εγινε. Εκει ξεκιναει μια απίστευτη πιπα με τρελο ρυθμο και ρουφηγμα. Γλυψιμο μπαλες τρελο και πολυ σαλιο,νομιζα πως θα πνιγει το εργαλείο. Δεν αντεξα πολυ και της λεω τελειωνω. Νομιζα θα τραβηχτει αλλα συνεχισε και τα ρουφηξε ολα. Εκει μου ζητησε και τα χρηματα και ειχαμε μια μικρη κουβεντουλα. Ακομα σε σοκ εγω. Συνεχεια με εξαιρετική πιπα και παλι, περασμα καποτας και στησιμο στα 4 με σφαλιαρες στην κωλαρα της και τρελό ρυθμο μεχρι που τελειωσα παλι. Ειχε περασει κανα μισαωρο με αυτα και με εκεινα. Μετα το δευτερο τελειωμα γλωσσοφιλα βαθεια για αρκετη ωρα. Νομιζα πως μετα την δευτερη εκτονωση θα με εδιωχνε. Ειχα ξαναγινει πετρα ομως και μολις το ειδε δεν διστασε να μου περάσει παλι καποτα. Ιεραποστολικο σε πολυ καλο ρυθμο και γλωσσοφιλα. Αρκετά gf κατασταση. Δεν αλλάξαμε σταση καθως ειχαμε απιστευτο ρυθμο και ειχε γινει μουσκεμα. Δεν τελειωνα μετα απο δυο εκτονωσεις και πιπα για σεμιναριο παλι οπου και παλι τα καταπιε ολα. Μετα αραξαμε λιγο με κουβεντουλα οπου επρεπε να χαλαρωσω γιατι ειχα τρελαθει. Φευγοντας γλωσσοφιλα για αρκετη ωρα.
Δεν ξερω για αλλες εσκορτ αλλα η κοπελα αυτη ηταν απίστευτη.
24-06-2021 Client: Heraklion lover
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-21
Coût:€ 0
Baiser:x
Fellation:Ne sait pas
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non disponible
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:Pas cette fille
τα ίδια και σε εμένα..αν υπάρχει τελικά ...όλο έχει ρεπό σήμερα και κάθε μέρα.κοροιδευει...5 μέρες προσπαθούσα .
24-06-2021 Client: Costas1111
: 7.5
: 2.0
: 6.0
Pays:Grèce
Ville:Patras
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-22
Coût:0 200
Baiser:Sans la langue
Fellation:Ne sait pas
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non disponible
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:Image réelle
Ειναι ομορφη και το ξερει ….στα του αγωνα οτι χειροτερο εχω δοκιμασει τα τελευταια 10 χρονια …..αεροπιπα τοσο χαλια που δεν νομιζα οτι μπορει καποια κοπελα να κανει ετσι….. μη το ενα μη το αλλο ποναει εκεινο ποναει το αλλο …..μονο τα λεφτα δεν πονανε ….απαραδεκτο το γραψειο που ζηταει τετοια λεφτα να μην φερνει και γυναικες που ματωνουν την φανελα …το οτι ειναι ωραια δεν σημαινει και κατι χωρις υπηρεσιες
24-06-2021 Client: hornyman912
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Ioannina
Durée:120 min
Date de la rencontre:2021-06-23
Coût:€ 300
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non disponible
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Δεν γράφω συχνά reviews αλλά η συγκεκριμένη κοπέλα το αξίζει και με το παραπάνω της.. από τα πιο κεφατα άτομα και σε κάνει να νιώθεις άνετα από το πρώτο λεπτό. Όσον αφορά τις υπηρεσίες δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα πω ότι μου πήρε μια από τις καλύτερες πίπες. Η κοπέλα τιμάει τα λεφτά που ζητάει. Ελπίζω να την ξαναδώ σύντομα!
24-06-2021 Client: Makis5
: 1.0
: 2.0
: 0.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-05-01
Coût:€ 140
Baiser:x
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non disponible
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:50% corrigé dans Photoshop
Ειναι η δευτερη χειροτερη escort που εχω παει σε συνολο περιπου 40 τα τελευταια 3 χρονια.
Αρχικα ειναι κοντη. Η εμφανιση της στην φωτο ειναι αψογες αλλα απο κοντα ειναι μια κοπελα που δεν θα γυριζες να την κοιταξεις πανω απο 2 δευτερολεπτα. Εχει κοιλιτσα(οχι μεγαλη αλλα δεν την λες μικρη) σαν αυτην που βγαζουν οι αντρες μετα τα 40 και με χαλασε πολυ αυτο το γεγονος.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι σε κανει να νιωθεις αβολα. Ψυχρα σαν νεκροτομειο. Εννοειτε οτι δεν εχεις τιποτα να πεις μαζι της γιατι σε κοιταζει λες και σου κανει χαρη.
Για να βγαλει το σουτιεν της ηταν λες και την παρακαλαω. Σε καποιους ισως να αρεσει να το παιζει δυσκολη και αυτοι να την γαμανε με το (πολυ) ζορι. Καπιοι το εχουν αναφερει στα reviews αλλα απο οτι φαινεται σε καποιους αρεσει αυτη η φαση.
Δεν ξερω αν ετυχε μονο σε εμενα ή αν το εχει συστημα, μου εβαλε προφυλακτικο για να μου παρει πιπα και δεν ειναι οτι δεν ειμαι καθαρος. Ισα ισα προσεχω παρα πολυ.
Μονο ενα θετικο η πιπα της ηταν αρκετα καλη αλλα λιγη σε χρονο. Ισως επαιξε ρολο το προφυλακτικο γιατι ενοιωθε πιο ανετα πραγμα που το καταλαβαινω. Σε καμια τους δεν ειναι και οτι καλυτερο να γλυφουν 10 πουλια την ημερα.
Θα την ξαναεβλεπα; Οχι ποτε εστω και αν δεν ειχα αλλες επιλογες.
24-06-2021 Client: kostaras_than
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-21
Coût:€ 120
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Διάβασα τις κριτικές και πειστικά για το κορίτσι.
Συνεπεις στο ραντεβου και ντυμένη απλά αλλά ταιριαστά, μου άφησε την καλύτερη εντυπωση απο την πρώτη στιγμή
Προσεγμένη και στην έκφραση και στην συμπεριφιορά και με απόλυτη αφοσίωση στην δουλειά της.
Χωρίς να χάσει χρονο άρχισε χαιδέματα και γλειψίματα που κατέληξαν σε μια πίπα απο τις καλύτερες που μου έχουν πάρει.
Την έγλειψα και εγώ σε πολλά σημεία αλλα στο μουνί ελάχιστα απλά και μόνο γιατί δεν συνηθίζω να κανω γλειφομούνι σε πουτάνες κυρίως.
Την άρπαξα και την έβαλα να στηθεί στα τέσσερα και της έκανα μια καλή δακτυλοσκόπηση στο μουνί και κατάφερα να της το υγράνω καλά.
Έβαλα την καπότα τσακ μπάμ και αρχισα σιγά σιγά το μέσα έξω αλλά είδα ότι δεν χαμπαριάζει πολλά και μου έδωσε το υπονοούμενο ότι θέλει δυνατό.
Έκανα αυτό που μου είπε το ένστικτο μου και μου βγήκε σε καλό.
Το δυνατό γαμήσι της έκανε καλό και έγινε εκδηλωτική με φωνές και με κούνημα της λεκάνης πολύ ωραίο.
Κράτησα αρκετά και δεν μας έμεινε χρόνος για δεύτερο και ότι μας έμεινε το περάσαμε με μασαζ και κουβέντα.
Η συνάντηση ήταν της μίας ώρας
23-06-2021 Client: manosher
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-05-19
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:x
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
This was my second meeting with Evelina and i can say that it worth it.Evelina is a very nice person with a very good character and i strongly believe that is one of the best,Evelina everything you wish in your life to come true,take care....
Escort Answer:
Thank you very much baby!you too kisses
23-06-2021 Client: Shay77
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1.5 hours
Date de la rencontre:2021-06-22
Coût:€ 230
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Oui
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
If you want to know the definition of GFE, you need to no further than Jessica. No, she's not 21, but she is the perfect combination of genuine enthusiasm and hotness. From the moment I came in, she made me feel at ease.

Everything else about her was good enough that I was willing to take a chance on the blurred face, and boy am I glad I did! She has a really sexy mouth. And I loved looking into her eyes.

We started out talking and knowing a little bit about each other, and it was hard to concentrate because I wanted to get her out of her lingerie. The kissing drove me wild, and I appreciated it that she didn't rush to start giving me a blow job. I've been doing this stuff for over 10 years, and I hate the feeling that the girl wants me to cum in 2 minutes and get out. I don't know if she does CIM because that's not my thing (I just wrote "spits it out" so I could submit the review). I had to push her away because I was ready to explode. So we switched to 69, which was delectable. We ended up in missionary and I loved cumming while being able to DFK. Second round was also fun, although being older it took me longer to cum. Still, she had patience for me, which was a turn on for me.

I understand she does anal, but I am not into that, so I didn't try it.

I will definitely go to her again... and again.
wink
23-06-2021 Client: sixfinger
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Kifissia
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-23
Coût:€ 160
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non disponible
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Very polite lady...Sensual ..She was offering passionate kisses all the time..Perfect oral sex and active participation in the whole love process..
Smart and clever lady.. ..Respect to her..
23-06-2021 Client: Nickpananick81
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Corfou Kerkyra
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-06-22
Coût:€ 130
Baiser:Avec la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Very exotic and sexy lady! I knew from the first moment I chose the best! Very passionate and active during our time together! She welcomed me in sexy black lingerie and immediately we started making out! I will definitely see her again! Highly recommended! Thank you babe for everything! Hot kisses!!! ♥️
23-06-2021 Client: Nikospap9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-22
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Όμορφο πρόστυχο μουτράκι.. με υπέροχο σώμα,ξυρισμένη φουλ, με τρέλανε. Εγώ σαν λάτρης του dirty talk το απόλαυσα. Στοματικό βαθύ και σεξ με εναλλαγή στάσεων και στήσιμο καταπληκτικό. Κοινώς το απόλαυσα με το παραπάνω και το υπέροχο αυτό κορίτσι συστήνεται χωρίς επιφύλαξη!
23-06-2021 Client: JORGE
: 8.0
: 9.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-04-24
Coût:€ 170
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Moyen
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Very elegant and nice dressed , pretty and smelled wonderful. She got undressed and went for a shower. So hot!
After that I saw her with her wet amazing tight body coming to me. She licked my balls and my dick so hard and the she sat on me like a cowgirl.
Her breasts are more like A.
23-06-2021 Client: apsogos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Vólos
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-06-12
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, avale
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
βρεθηκα με την ΒΙΑΝΚΑ σε κεντρικο ξενοδοχειο,ανοιγοντας την πορτα ειδα ενα κοριτσι μεσα στο χαμογελο ,ομορφο χαρουμενο ,αλλα με χαλασε οτι ηταν και η φιλη μαζι της που για εμενα ειναι λαθος αλλα ευτυχως ειδα ειναι πλεον μονη ,,,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ οταν την δω θα την μιλησω ,Επι του εργου τωρα ειναι μια γυναικα φωτια κοντουλα μεν σε συκρισει με μενα αλλα ειναι πολυ δυνατη σε αλλα σε βαζει φωτα μονη της και στην σβηνει η ιδια ...ΥΠΕΡΟΧΗ ,,,,ΔΕΝ μου αρεσει να λεω τα του σεχ μου αρεσει να σεβομαι και να μιλαω ομορφα για οσες κοπελες το αξιζουν και η ΒΙΑΝΚΑ το αξιζει..ΒΙΑΝΚΑ ειδα αυτο που σου ειπα θεωρω ηταν το καλυτερο για σενα επειδη εσυ δεν ειχες καμμια σχεση ,ηθελα να σε δω και κυριακη αλλα εφυγες ,,περιμενω την αλλη φορα .ΦΙΛΙΑ ελπιζω την αλλη φορα να τα πουμε καλυτερα και να περασουμε καλυτερα ,,,,,,,,,,,
Escort Answer:
Thank u!) write for Kristina also!))