Escort Reviews Grèce

Chercher

Read all escort reviews


20-02-2021 Client: Parispaz
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Acharnes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-08
Coût:€ 140
Baiser:x
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Moyen
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Vikki is much better than pictures from the site. This is my best sex I've ever had. Vikki is very hot and feminine. An amazing body ... She can drive you crazy. Vikki, I will definitely come back to you more than once, I am in love with you, you are the goddess of beauty
20-02-2021 Client: mikhaul
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-18
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Oui
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
I took a girl several times, a girl is very nice with a beautiful figure and a childish face, a photo of her, a natural figure is very bad that a girl is rare in Greece, I would take her more often, there are very few girls with such a figure.
19-02-2021 Client: killsmoothly
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Rhodes
Durée:2 hours
Date de la rencontre:2021-02-14
Coût:€ 250
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Keeping this short.
Charming, funny and unbelievably sexy with curves like a goddess and eyes that pierce right through you. Cannot wait for her to be back here again.
19-02-2021 Client: tsanis_enea
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-18
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Γυναίκα καύλα!
Το πρόσωπό της λέει σκίσε με! Μόνο μια λέξη, Ξ Ε Κ Ο Λ Ο !
Είχα πάρει και ένα Viagra και έβαλα και επιβραδυντική κρέμα, συνδυασμός τούρμπο!
Την άφησα για αρκετή ώρα να μου γλύφει και να μου ρουφάει τον πούτσο, είναι επιδέξια στο τσιμπούκι...
Έχει ωραίες βυζάρες τις οποίες δεν παρέλειψα να γλύψω.
Η πούτσα μου ήταν κάγκελο κατά όλη τη διάρκεια του ραντεβού.
Την πρώτη φορά έχυσα με ισπανικό στα βυζιά της.
Μετά από ντουζάκι επανήλθα με καυλωμένη πούτσα και χάρηκε.
Της ζήτησα να μην βάλει λιπαντικό αφού έχω δικές μου καπότες που είνια καλές και δεν χρειάζονται παραπάνω.
Το μουνί της ωραίο και σφιχτό ενώ από στάσεις κάνει ότι γουστάρεις.
Στην αρχή ξεκίνησα σιγά μετά άρχισε να με προκαλεί να την γαμήσω δυνατά και το έκανα.
Της έδωσα το μουνί στο χέρι που λένε...
Είναι πολύ καλή, ίσος από τις καλύτερες για όλους τους παραπάνω λόγους.
19-02-2021 Client: big-vlasis
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-18
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Όμορφη, ναζιάρα, έξυπνη...

Το πρόσωπο της όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, αισθάνεσαι τυχερός που μπορείς να την έχεις δίπλα σου.
Κάναμε και κουβέντα για λίγο αφού ξέρει καλά αγγλικά, είναι ευγενική και ζεστή γυναίκα.
Σχεδόν μου σηκώθηκε απλά και μόνο με την κουβέντα.
Μετά την άρχισα στα φιλία και ανταποκρίθηκε σαν να ήταν η γκόμενά μου.
Ξέρει να φιλάει πολύ ωραία, όποιος δεν το δοκιμάσει απλά χάνει.
Στο σεξ συμμετέχει και παίρνει και πρωτοβουλίες, είναι αυτό που λέμε επαγγελματίας, δεν βαριέται...
Το σώμα της αν και δεν μπορείς να πεις ότι είναι αδύνατο, είναι ευλύγιστο και την γαμάς άνετα σε ότι στάση θέλεις.
Η πίπα της πολύ καλή αν και δεν χρειάστηκε για να μου σηκωθεί...
Αυτό το οποίο εμένα μου άρεσε περισσότερο είναι τα πανέμορφα μάτια της και οι εκφράσεις της καθώς την γαμούσα, απλά ονειρικές στιγμές που μου μείνανε αποτυπωμένες στη μνήμη...
Μην την προσπεράσετε, δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα είναι στην Αθήνα και είναι κρίμα να μην πάτε...
18-02-2021 Client: Dimtax9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-18
Coût:€ ...
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Brutal
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Άλλη μια συνάντηση με την θεά Μελίνα. Όσο την συναντάς τόσο δεν χορταίνεις να είσαι μαζί της... Στα του σέξ αυτή η γυναικα δεν υπάρχει... Θεά!!!! Στα πάντα τέλεια άψογο κορμί πεντακαθαρη... Σε ευχαριστώ κουκλα μου... Θα τα ξαναπουμε... Φιλιά πολλα!!!!
17-02-2021 Client: mparmperis27
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-15
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Η Margo είναι μια ψηλή γυναίκα γύρω στο 1,80
Άλογο πραγματικά που χλιμιντρίζει με προκλητική καυλόφατσα
εντυπωσιακή κοπέλα έκφυλη και πολύ φιλική
Κώλος ποίημα βυζάρες αλλά λίγο πεσμένες μάλλον είναι μάνα
φιλιά, με γλώσσα
αντέχει δυνατό πήδημα βαθιά και αργή πίπα με γλείψιμο όλης της ευρύτερης περιοχής
Ωραία στησίματα Πουτανάρα από κούνια... συμμετοχή σε όλες τις στάσεις χωρίς μα μου
Και προ πάντων πεντακάθαρη
Μπράβο της
17-02-2021 Client: hipspanos
: 8.0
: 10.0
: 8.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-15
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Από τα λίγα <ντοπια> call girls που έχει το glamour έμαθα
Λαμπερή γκόμενα με σφιχτό αλλά ευλύγιστο κορμί
Πολύ δυνατό make up
Ήρθε στο prive με τουπέ και αέρα τύπου τώρα σε γάμησα, θα φύγεις ξεζουμισμένος
Λογικά επενδύει την εποχή που θα φύγουν οι καραντίνες και θα ξαναπάει στα στριπ
Στο σεξ πύραυλος
Οτι θες την κάνεις ή μάλλον σε κάνει
Τελειώνοντας θες και φορείο φεύγοντας γιατί δεν μπορείς να πάρεις τα ποδια σου
Στα μείον σίγουρα ότι δεν φιλάει αλλα σε περιποιείτε αλλιώς και στον κανει κάγκελο
Τρομερό εσκορτ που μπορεί να σηκώσει όλο το χαρι αν και στα 30 φεύγα της
17-02-2021 Client: thanos67
: 7.0
: 6.0
: 7.5
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-16
Coût:€ 160
Baiser:x
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Passif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Un seul permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Looks are as advertised, firm athletic body with a tight butt. unfortunately lia does not understand the difference between street prostitution and escort. she mechanically went through the motions with a generally passive and indifferent attitude. cut the meeting short after a laboured finish.
16-02-2021 Client: alepotrupa
: 9.5
: 8.5
: 8.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-15
Coût:€ 150
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Το μουνέτο!

Η γκόμενα είναι μουνέτο!
Δεν το συζητάω, οτι βλέπεις στη φωτογραφίες... πολύ καλύτερα θα συναντήσουν τα μάτια σου.
Έχει έρθει από ότι μου είπε κι άλλες φορές στην Ελλάδα
Έχει σφιχτό κορμί και είναι λίγο ποιο γεματη από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες. Αυτό για μένα την κάνει πιο όμορφη
Ψιτ... εκεί στο glamour...! βάλτε καμιά καινούρια φωτογραφία την αδικείτε
Η διάθεση της προς εμένα προσωπικά ήταν ανεπανάληπτη! Κεφάτη, χόρευε, αγκάλιαζε, φίλαγε επαθα πλάκα
Στο σεξ, μου έκανε πίπα πολύ καλή, από τους μάστορες του είδους
Σο γαμήσι τρέλα την γαμάς στην ανηφόρα που λένε
Ένα μείον... η χρήση του λιπαντικού που όταν υγρανθεί, φυσικά, δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα αλλά αυτό συνέβη προς το τέλος του 2ου γύρου
16-02-2021 Client: safados
: 10.0
: 8.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-15
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Η γκόμενα είναι κλασική Αμερικάνα λολίτα στην εμφάνιση με φυσικές βυζάρες
Λίγο άπειρη στη δουλειά, δεν παίρνει πρωτοβουλίες εύκολα και ορισμένες φορές αργεί ή δεβ θέλει να ακολουθήσει τον ρυθμό σου
Είναι νεαρή και αματουριλα στο σεξ αλλά εμφανισιακά βαμμένη και ντυμένη στο δρόμο θα την καρακαταχαζεψεις,
Το κορμί της είναι αδύνατο για τα βυζιά της και ο κώλος της λίγο πλακέ αλλά με το σλάβικο dna -1 κυτταρίτιδα όχι απλά 0

Μάζι της πέρασα 30 λεπτά γιατί δεν είχα το χρόνο παραπάνω
Ανήκει στην κατηγορία των gfe παρότι η φάτσα της και η εμφάνιση της γενικά σε προδιαθέτουν για pse
15-02-2021 Client: tzarbos
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-14
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
I talked to the office about the girl because I really liked her photos and they told me that she looks exactly as she looks in the photos.
I confirm that what you see is what you get.
The girl is sweet in communication and appearance.
I welcomed her with champagne and an extra gift, she liked everything from the first moment.
After we kissed, she gave me a nice blowjob and deep-throated me, I felt a bit of her teeth at the begining but then she took it all in her throat. It felt like in heaven.
I gave her oral too and she also enjoyed it.
The first time I came from the blowjob while the second time we had sex in various positions and we ended up in missionary because I liked her face and I wanted to look her in the eyes as I fucked her.
The girl is worth the money , a beautiful creature made for fucking…
15-02-2021 Client: papasnasos
: 10.0
: 8.0
: 7.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-14
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Me tha qe eshte 31 vjece, eshte sume e bukur!
Nuk mer shume iniciativa ne seks, duket qe eshte fillestare
E ka pidhin me formë shumë të bukur dhe buzët e pidhit si me pëlqen mua kështu që raundin e parë e perfundova me pozicion 69 duke shkembyer lengjet tona
E mbusha me shumë spermë dhe ajo nuk nxitoi të largohej, thihti edhe piken e fundit në gojë, pastaj shkoi ne menyre diskrete dhe i pështyu.
Bëmë një dush të shpejtë ku bem pak muhabet, sa mundem me nje fjale...
Ajo nuk me kuptonte edhe une nuk e kuptoja ate keshtu qe filluam per here te dyte. Ne fillim me beri pak masazh qe nuk me pelqeu por vazhdoh me gojore qe te me ngrihej per tja bere prape.
Nuk hariti te me ngrihej tamam dhe nuk u kenaqa por me perpjekjet e saja te sinqerta u prisha edhe per here te dyte
Konkluzionet nxirini vete...
15-02-2021 Client: Aristeidis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-15
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:Image réelle
Η Μελίνα είναι υπέροχη. Σαν πρωτάρης, ήταν υπομονετική, βοηθητική, καταπληκτικά όμορφη και εξυπηρετική, πάρα πολύ ενδιαφέρον, σε κάνει να περνάς πραγματικά ωραία και να χαίρεσαι για αυτό που κάνετε. Πέρασα υπέροχα!!! She was carng, loving, incredibly patient with me (im a beginner), she was really into it and she showed me a great time, not lazy at all, very energetic and willing to please me!!! winklove
15-02-2021 Client: STEEL DOCOP
: 7.0
: 7.0
: 7.0
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:120 min
Date de la rencontre:2021-02-14
Coût:€ 240
Baiser:Sans la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Valentine's day and I wanted a date for GFE so i asked the office which girl was available. The communication with the office once again was ideal and with a few messages they arranged me a meeting with Lia. Lia is very good girl with a nice slim body and a really cute butt and beautiful eyes. She is fun and she has will to relax the client and make him feel comfortable and send the stress away... I could say that I had the GFE i was looking for! winked
14-02-2021 Client: Raptoras1983
: 8.0
: 8.0
: 2.0
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:40 min
Date de la rencontre:2021-02-14
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Επισκεψη στη Μαρινα μιας και τη γνωριζω ειναι ακριβως οπως στις φωτο.Δε θα μπω σε λεπτομεριες αλλα θα π το εξης το κοριτσι ειναι καλο σε αυτο που κανει δε βιαζετε και θελει να σε ευχαριστησει με εμενα τουλαχιστον ετσι ειναι αυτα ειναι τα θετικα παμε τωρα στα αρνητικα.Κλεινουμε το ραντεβου που το κλεινει αλλη για αυτην στις 14:30.Ερχετε η ωρα και μου το κανει 15:00 ολα οκ μεχρι εκει.Πλησιαζει η ωρα και ακομα δε ξερω που θα παω παιρνω τηλ στελνω μηνυμα τιποτα.Με τα πολλα και τα λιγα 3παρα μου λεει και μεχρι να ετοιμαστω να ξεκινησω φτανω 15:05.Ειχα καποιο καιρο να τον ριξω οποτε σε μιση ωρα με ειχε τελειωσει 2 φορες κατι το οποιο δε περιμενα αλλα εγινε και λεω ας πουμε καμμια μαλακια να περασει το υπολοιπο μισαωρο μιας και ειχα δωσει τα χρηματα. Περνανε 10 λεπτα που τα λεμε μου λεει πρεπει να φυγεις γιατι 16:00 εχω ραντεβου και λεω τοτε τελειωνει το δικο μας και λειει τοτε με εβαλε η αλλη ραντεβου δηλαδη η τυπισσα τα εκανε σκατα και την πληρωσα εγω και το γελοιο ειναι οτι με πηρε και τηλ μετα να μη γραψω κατι συν οτι μου ζητησε και 20 ευρω η κοπελα για τα φιλια τα οποια φυσικα και δεν εδωσα εξου και το 2 στην επικοινωνια
13-02-2021 Client: tzanakos
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-08
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
If you want to feel what it is like to fuck in a porn movie you have found the girl
She is tall with fantastically made in view and feel boobs
She is 1.80 for sure... no bullshit
She uses her tongue all over your body
She does rimming, ball licking and a fantastic blowjob that I have never been given to before.
Her tongue explores throughly your mouth
I won't describe anymore
Go and see for yourself what a real woman is
13-02-2021 Client: gichbro
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-13
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:Image réelle
Τη Μελίνα την έχω συναντήσει πάρα πολλές φορές όποτε μια δεύτερη κριτική επιβάλλεται.η Μελίνα είναι ξεχωριστή περίπτωση.περα από τον άψογο επαγγελματισμό και την εμφάνιση (ότι ακριβώς βλέπετε στο βίντεο και ακόμα πιο όμορφη από κοντά)έχει τόσο έντονη και αξιολατρευτη προσωπικότητα που θες να τη συναντάς ξανά και ξανά.γυναικα με όλη τη σημασία της λέξης.πραγματικα τα λόγια είναι λίγα να περιγράψουν την εμπειρία.οσοι την έχουν συναντήσει ξέρουν!
Escort Answer:
It’s always my pleasure to see you dear! Kisses
13-02-2021 Client: manosher
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-13
Coût:€ 200
Baiser:Sans la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
What can i say i have no words AMAZING,great body great attitude,everything on her was great,very attractive and very sociable,i think that she is one of the top girls that i have met so far.Karina thanks again for the nice moments take care till the next time !!!!!!!
13-02-2021 Client: MILONAKIS
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-12
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
I WAS VERY UNFAIR AND UNGRY .THE GIRL IS NICE AND POLITE.I WANTED HER VERY MUCH ,SHE WAS SICK AND I WROTE A VERY ΑΔΙΚΟ REVIEW.I LIKE HER ALOT. ΜΗ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.I REGRET, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ.
13-02-2021 Client: AkisXania
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:30 min
Date de la rencontre:2021-02-10
Coût:€ 120
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non disponible
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Un seul permis
Photo:Image réelle
Η κοπέλα καταρχάς είναι ενας από τους καλύτερους ανθρωπους που εχω συναντησει στο χώρο τα χρόνια που ασχολούμαι. Πραγματικά σπάνια συναντάω τέτοιες κοπέλες και νιωθω τυχερός που τη γνωρισα. Πολύ γλυκιά και επικοινωνιακη επίσης, αφού μιλάει-γράφει και αρκετά καλά ελληνικά. Πολυ ωραίο κωλαράκι και πολλές πρωτοβουλίες στο σεξ, όπου έχει έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο να σε κάνει να περνάς καλά. Όταν βρεθεί χημεία και ανεβουν οι στροφές, περνάς πραγματικά φοβερά. Προτείνεται σε όσους θέλουν να περάσουν καλά και ανυπομονώ να δοκιμάσω και τη φίλη της όταν μπορέσω...
13-02-2021 Client: AkisXania
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-11
Coût:€ 120
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non disponible
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Un seul permis
Photo:Image réelle
Συνοπτικά: Φοβερή πίπα, βυζάρες και απιστευτα επικοινωνιακη η κοπέλα, αξίζει και την προτείνω σε όλους!

Αναλυτικά: Μπαινω στον υπερλουξ χωρο της και με υποδεχεται με μαυρα εσωρουχα και τακουνια οπως ειχαμε συμφωνησει. Αφού μιλάμε λίγη ώρα (μιλάει πολύ καλά ελληνικά), πάω για ενα ντουζακι και βγαινω. Παω στο κρεβατι οπου με περιμενε και ξαπλωνω. Και τοτε εγιναν ολα... Η γυναίκα απλά ξέρει να παίρνει πίπα, πως να το κάνουμε; Τον εγλειφε, τον ρουφαγε, τον εβαζε όλο, κατεβαινε και μου ρουφαγε τα αρχίδια, μου τον εκανε πετρα και το καλύτερο ήταν ότι χάρηκε που μου άρεσε. Η αλήθεια είναι ότι στο σεξ αλλάξαμε λίγες στάσεις γιατί ήθελα να με ξαναπάρει στο στόμα της, ηταν φοβερή. Βέβαια, την πήρα και λίγο δυνατά όσο ανεβαζαμε ρυθμους στο σεξ και της άρεσε κιολας... Οπότε αφού γαμηθήκαμε και λίγο γιατί είναι κρίμα να μείνουμε μόνο στην πίπα, ηρθε μόνη της και εβαλε το καυλί μου στο στόμα της γιατί ήθελε να τα πάρει εκεί για να με ευχαριστήσει. Αφού με βασάνισε λίγο με το στόμα της, της τα πέταξα εκεί μεσα με αυτήν να με κοιταει καυλιαρικα στα μάτια και να μου χαμογελάει πονηρά. Συστηνεται, πάτε αφοβα... Φαίνεται ότι εκεί στην Τσεχία εχουν σχολή πίπας και η κοπέλα αριστευσε!!! wink
13-02-2021 Client: MILONAKIS
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:2 hours
Date de la rencontre:2021-02-11
Coût:€ 440
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Brutal
Anal:Non disponible
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
This young girl is exotic,passionate and hot.kisses passionate with tongue ,φανταστικό κορμί,κωλο σφιχτό,χείλια σαρκώδη ,πίπα υγρή,σεξ αδιάκοπο και ακούραστο σε όλες τις στάσεις.ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ.ΤΕΛΕΙΩΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,!
Escort Answer:
Thank You
12-02-2021 Client: MILONAKIS
: 7.5
: 6.0
: 8.5
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-12
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Passif
Anal:Non
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:30% modifié dans Photoshop
No τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό,όχι γλειφομούνι,όχι 69 καμία διάθεση για καλό σεξ,πλήρες σκοτάδι στο δωμάτιο για να μη βλέπει τίποτα. Ε,ΑΜΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ.
Escort Answer:
Hello, thank you for your comment. But I am wondering, why do you want to come again, if you didn’t like our last time. I think 2 meetings were enough for us to understand that we don’t match. P. S. Stop calling me, please.
12-02-2021 Client: alkischania
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-12
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Silicone
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
πολυ πιο ομορφη απο τις φωτο .καθαρη.καλο σερβις τρομερο στοματικο δεν λεει οχι σε τπτ θελει να ευχαριστηθεις!κοινωνικοτατη χαμογελαστη και επικοινωνια ευκολη με 2 σμσ..πολυ καλη εμπειρια!
12-02-2021 Client: jasonmds41
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:2 hours
Date de la rencontre:2021-02-11
Coût:€ 500
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Karina, you are wonderful girl! I wish u success in your life and all your beginnings
I had delicious time with Karina, didn’t regret a second. 2 most amazing hours i had ever had with a girl, I understand why the price is higher than the rest of the girls here, absolutely reasonable.
My dearest, i will miss your softest lips, skin, your amazing smell and most beautiful breast i’ve ever seen. Pictures here can’t show how beautiful and sweet you are.See you soon my lovely girl
12-02-2021 Client: tsanis_enea
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-11
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Η κοπέλα είναι αυθεντική σε αυτό που κάνει
Δεν βιάζεται και είναι άκρως ερωτική
Στις φωτογραφίες είναι ένα προξιμιτι 95%
Το στήθος της είναι ελαφρώς πεσμένο
Τα δόντια της ψιλοστραβά
Έχει όμορφο χαμόγελο
Στο σεξ κάνει αυτό που πρέπει χωρίς να έχει τυποποιημένο σενάριο
Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει γιατί το θέλει η ίδια και όχι γιατί πρέπει επειδή είναι η δουλειά της, με άλλα λόγια το κατέχει το άθλημα
Πίπα καλή, λιπαντικό καθόλου άρα έχεις καλή αίσθηση
Είχα πάρει και δικές μου καπότες μαζί που δεν με ενοχλούν οπότε είχα το μέγιστο της απόλαυσης για σεξ με καπότα
Την προτείνω!
11-02-2021 Client: mparmperis27
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-10
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Me ne fund nje femer me te cilen mund te flasesh anglisht mire pa theks sllav.
Eshte e gjatë mbi 170 dhe për mendimin tim në fytyrë eshte më e bukur se sa duket në foto
Nuk mund te quhet model se ka disa kile te teprta por i ka ne harmoni me trupin e saj.
Eshte aktive ne seks edhe vepron sikur eshte aktore ne film porno.
Vet ajo filloj duke me lepire topet edhe pastaj u more me karin.
Theksoj se mer vete inisjativ ne seks edhe e perjeton pak me intensivisht se sa e prisja.
I pelqen seksi dhe deshiron ta shijoj sikur eshte me dashnorin e saj.
Në përgjithësi ishte nje takim ku prisja pak por mora shume.
11-02-2021 Client: milokleftis
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:30 min
Date de la rencontre:2021-02-10
Coût:€ 100
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:10% modifié dans Photoshop
Emily is beautiful and has sly, cat eyes
There is some deviation on her looks from her photos but she is exotically beautiful!
She has a lean body and small orange-sized breasts
Professional escort for sure...
When I entered the room she welcomed me wearing similar underwear to the ones she wears on the photos on the site
After the shower she gave me a skillfull blowjob, she tried to make me cum but i managed to hold it, so i wore a condom, turned her around and fucked her doggy style. I fucked her as hard as I could until I came in this position. I emptied all of my semen in the condom.
For a half-hour appointment, the price is a bit high ... but it was a good apointment!
I enjoyed it!
11-02-2021 Client: Dthan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-10
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Πόσο καιρό έψαχνα μία Ελληνίδα καλλονή και επιτέλους την βρήκα! Πανέμορφη με απίστευτο κορμί... ειλικρινά μου έπεσε το σαγόνι μόλις την είδα και φορούσε τα ρούχα της. Όταν άρχισε να βγάζει... δεν μπορώ να περιγράψω την κατάστασή μου, έπαθα πλάκα. Στο ζουμί της υπόθεσης, ωραία πίπα και φοβερό στήσιμο σε ότι στάση διαλέξαμε. Το τέλος ήρθε γρήγορα όμως και έπρεπε να την χαιρετίσω αλλά δεν είπα αντίο.. θέλω να πιστεύω πως θα τα ξαναπούμε!wink
11-02-2021 Client: alepotrupa
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-09
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Αν το μαλλί της ήταν κόκκινο θα νόμιζα οτι πήδαγα την Jessika Rabbit
Καμπυλωδες κορμί με εξαιρετικά βυζομπαλα τα οποια κοιτάνε τον αέρα
Είναι ευγενική, είναι πανέμορφη και με καταπληκτικό σώμα
Είναι αρκετά στενή και εγω της ειπα να μην χρησιμοποιήσουμε τζελ
Αφού με ζυγισε δέχτηκε λιγο απρόθυμα βέβαια αν και δεν εχω την πούτσα του αείμνηστου Τζων Χολμς
Μπαίνοντας μέσα της πραγματικα νιώθεις τα πάντα
Ήμουν λιγο διστακτικός να την συναντήσω λογο ανάμεικτων κριτικών και αφού το κέντρο μου είπε οτι ολα θα πανε καλά το εμπιστεύτηκα και πήγα
Πολύ μου άρεσε και θα την ξαναδώ σε επόμενο τουρ της
10-02-2021 Client: JORGE
: 7.0
: 7.0
: 8.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-09
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Moyen
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:10% modifié dans Photoshop
Very nice lady with some different figure.

the only thing negative was the deodorant spray on a specific area...

that's all
winkwinkedsmilerequestno
10-02-2021 Client: Stevejobsbomb
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:1,5 hours
Date de la rencontre:2021-02-10
Coût:€ 300
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
I met Lilly today, was lucky enough to be her first guest in Chania.
She is amazing, charming. She gave me everything what a man needs. Perfect sex, sensual kisses, she felt exactlywhat i needed. Professional relaxing massage at the end. I definitely would recommend Lilly for all who values their time and want to spend real quality time.
Kiss you my dear
10-02-2021 Client: ReksReks
: 9.5
: 9.0
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-09
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
κοπέλα πιο όμορφη από τις φωτό . πολύ καλή διάθεση να κάνει ότι εσυ θες . Παίρνει στροφές στο γρήγορο αλλά προσαρμόζεται και στο αργό. Βασικά σε διαβάζει . Καλή πίπα με περιποίηση στα μοαλακια. Θα την ξαναπάρω σίγουρα παρόλο την αλμυρή τιμή στα 200 .
10-02-2021 Client: Kentw3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-09
Coût:€ 200
Baiser:x
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Karina is amazing. She was easy to communicate with and welcomed me warmly. Our time was exactly what I needed. Her soft skin, full figured beauty, sweet taste, and sexy voice will have me seeing her next time she’s in town.
09-02-2021 Client: emponias
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-08
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Δεν ήμουν πολύ φαν των έσκορτς, βασικά είμαι πελάτης στούντιο κυρίως μέχρι που πήρα μια που γούσταρα 1 ώρα και τελικά το κόστος ήταν μεγαλύτερο από ότι σε έσκορτ.
Να πω ότι έμαθα ότι το 69 δεν χρεώνετε κι εγώ είμαι φανατικός γλυφομουνάκιας
Ψάχνοντας στα διάφορα σάιτ έπεσα επάνω στο γκλάμουρ έπρηξα λίγο την τηλεφωνήτρια με καμιά 40 μνμτ ώσπου πήρα την γενναία απόφαση να πάρω την Τζάσμιν
Έπαθα μουνόπλακα
2 μέτρα γυναίκα, κορμάρα και διάθεση
Φιλιά ρε φίλε γλωσσόφιλα κάτι που το ένιωθα σπάνια έως ποτέ με τα στούντιο
Μπορώ να γράψω ολόκληρη έκθεση αλλά δεν θα το κάνω μήπως και παρασύρω κόσμο με τον ενθουσιασμό μου
Θα συμφωνήσω και θα πω συν ένα παραπάνω ότι έχουν γράψει οι άλλοι από κάτω
Για εμένα σε όλα 10 από την υπομονή της κοπέλας στο τηλέφωνο μέχρι την στιγμή που βγήκα από το ξενοδοχείο
09-02-2021 Client: Pavel87
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Réthymnon
Durée:90 min
Date de la rencontre:2021-02-02
Coût:€ 300
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Ne sait pas
Photo:Image réelle
Η Μελίνα είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραίο πρόσωπο και υπέροχα μάτια. Έχει ταλέντο στην επικοινωνία και είναι πολύ καλό τυπακι! Σε κάνει να νιώσεις άνετα και να μπεις στο "κλίμα" από την πρώτη στιγμή. Έχει ωραίο σώμα !!!!

Στα του αγώνα..

Ξεκινήσαμε με φιλιά με πολύ πάθος και μετά με πίπα πάρα πολύ καλή, με τεχνική που σχεδόν πήγα να τελειώσω. Μετά ακολούθησε 69, πολλές εναλλαγές στάσεων, ξανά πίπα.. σφυροκόπημα στα 4 και τελείωμα 1η φορά στο σώμα της. Διάλειμμα, ντουζακι, λίγο κουβεντουλα και μετά επανάληψη όλα τα παραπάνω, με πολύ πάθος και διάρκεια, και τελείωμα στο στόμα.

Συμπέρασμα..

Η Μελίνα είναι Top επιλογή θα την ξανά συναντούσα για τα υπέροχα μάτια της, την πολύ καλή επικοινωνία την άψογηt πίπα της και όλη γενικά τη συμπεριφορά της
08-02-2021 Client: axill
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:2 hours
Date de la rencontre:2021-02-07
Coût:€ 400
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
What baby is this? Tall with long legs, perfect ass, kisses with passion, apart from the fucking, what she likes is the cock in her mouth and you end up in her face and in her boobs and in her mouth, from the three I gave her my cum for the first time in face and the second in the mouth, the baby can withstand two hours comfortably fucking her in whatever position you want but where it breaks is what makes you feel that you are with your girlfriend, this is the best experience with her,I was not fed up with hugging and touching her whole body, very strong pussy for endless fucking ...my baby went crazy for 2 hours the dick ... I recommend it for those who like girlfriend experience and for those who like crazy blowjobs . karina impatient for the next appointment .. what pussy are you my baby ??? many kisses ,
07-02-2021 Client: papasnasos
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-06
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Γυναίκα με πιασίματα
Μεγάλο στήθος αλλά η βαρύτητα και η ηλικία της (την έκανα 35άρα) έχει αρχίσει και έχει επίδραση
Πρόσωπο πολύ όμορφο για την ηλικία της και καλό μακιγιάζ
Τα γλωσσόφιλα τα δίνει αβέρτα αλλά είναι λίγο επιθετικά κι όχι του γούστου μου
Στο σεξ θέλει χαλαρούς ρυθμούς κι όχι βιασύνη
Σαλαγκουδένιο σεξ Σαλονικιώτικα χαλλλλαρά
Είναι GFE και δεν έχει δυνατό ρεπρίζ
Προσπαθεί να επιβάλει τους δικούς της ρυθμούς πιο αισθησιακούς ερωτικούς τρόπο τινά
Της αρέσει να κάνει έρωτα κι όχι σεξ βίαιο
Σαν εμπειρία ήταν καλή αλλά θα ήθελα λίγο πιο πολύ πάθος μαζί της
2 γύροι με χύσιμο στη καπότα
Η πίπα της ήταν αργή και αισθησιακή αλλά όχι αυτή που σου μένει αξέχαστη
Γενικά καλό ραντεβού
07-02-2021 Client: 777michael
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:120 min
Date de la rencontre:2021-01-21
Coût:€ 400
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Η μικρούλα μου Μεληνα, που έτσι γλυκιά, μικροκαμωμένη και sexy, που είναι,πέρα από την ικανοποίηση που μπορεί άνετα να δώσει σ έναν άντρα, μ έκανε να νιώθω κοντά της πάντα, πολύ νεώτερος,σχεδόν συνομήλικος της, Σ ευχαριστώ, μικρούλα μου, θα μου μείνεις αξέχαστη!
Escort Answer:
It was a wonderful time with you sweet heart!!! Kisses!!!
06-02-2021 Client: tzanakos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-05
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Ajo është e gjatë, pak me fytyrë të rrumbullakët por shumë provokuese
Kishte veshur të brendshme dhe taka të bukura, diçka që e bënte të dukej edhe me sexy
Eshte nje mjeshtre e vertet ne gojore
Nuk i përdor duart fare, megjithëse në disa momente ndjeva pak dhëmbet e saj
I pelqen te shikoj porno edhe ta riprodhoj ne realitet
E ka pidhin te bukur te rruar me buzë jo të mëdha
Ne katersh nuk me rinte mire dhe u mundova pak
Me beri masazh midis dy hereve edhe heren e dyte e filloj me gojore edhe me te mire
E vura nga larte edhe me hidhej mbi kar me mahni
Pergjthesisht eshte profesioniste edhe ne fund me tha edhe faleminderit, me pret te vete prape.
Ndoshta se shpejti...
06-02-2021 Client: tsanis_enea
: 9.0
: 10.0
: 8.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-05
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Marina is tall, actually she is very tall
The site says 1.80 but in combination with her body type she looks taller
In my opinion she is more beautiful than she looks in her photos
She told me she is from St. Petersburg
Her breasts look and feel amazing
She is very fit
So this is her appearance
She does even better in sex she really knows how to get fucked and she satisfies you
One of the best blowjobs I have ever had
She took my balls in her mouth too
Tongue kissing as much as I wanted
She takes initiatives in sex and she never lets you get bored
She wants to get fucked very hard, the harder the better and the more she wants.
She knows how to position herself in bed and although she is very tall I had no problem getting balls deep inside her.
The highlight of our meeting was after I cummed for the first time, I asked her to play with her dildo and I watched. She gave me a really good show.
She is a rare woman, worth the money!
05-02-2021 Client: Lagas
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Héraklion
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-05
Coût:€ 150
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Silicone
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
A nice lady. She looks perfect on high heels. She is an ex balarina , slim body .
A very nice antistress meeting.ask her for a massage.....
I will meet her again
05-02-2021 Client: milokleftis
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-04
Coût:€ 160
Baiser:Avec la langue
Fellation:Avec préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Ζήτησα απο την τηλεφωνήτρια στο γραφείο να μου έρθει η κοπέλα όπος είναι στη φωτογραφία και μάλιστα με την ουρά-σφήνα.
Είναι γυναίκα με τρομερό βλέμμα και σώμα ψιλό, όλα τα λεφτά!
Φιλάει ωραία και δεν βιάζεται καθόλου σε αφήνει να την ευχαριστηθείς όσο θέλεις.
Η πίπα καλή αλλά ένιωσα και λίγο δόντια (τα έχει λίγο πεταχτά), πρέπει να το προσέξει λίγο αυτό.
Πολύ καλά και τα στησίματα και στο πισωκολλητό με τη σφήνα ήταν σαν το κερασάκι στην τούρτα!
Κάναμε δύο γύρους. Στον πρώτο την έχυσα στο πρόσωπο και στον δεύτερο στα βυζιά. Με το χέρι της τα επάλειψε σαν κρέμα σώματος.
Τι άλλο να πω.. Την προτείνω οπωσδήποτε
05-02-2021 Client: skarmilias34
: 10.0
: 10.0
: 5.5
Pays:Grèce
Ville:La Canée
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-04
Coût:€ 220
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Η Πάολα είναι μια μικρή έκπληξη, πιτσιρίκα, όμορφη και απίστευτα σέξι! Τέλεια πίπα και απίστευτο στήσιμο... τόσο που την βλέπεις και χύνεις. Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα γρήγορα τα πάνω μου και πρόλαβα να την ευχαριστηθώ 2 φορές. Στο τέλος κάναμε ντουζάκι μαζί και μετά από λίγο έφυγε. Ήταν το πιο ευχάριστο διάλειμμα στην μονοτονία μου αυτή την περίοδο. Αν ήταν λίγο καλύτερη στην επικοινωνία θα της έβαζα σε όλα 10 αλλά προσωπικά... με καύλωνε με όλα τα υπόλοιπα που δεν έδωσα τόσο σημασία!
03-02-2021 Client: mparmperis27
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-02
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Βυζολαγνεία

Πάμε στην εμφάνιση
Το πιο σωστό θα ήταν όχι το 1.65 ύψος άλλο το 1.60
Όχι τα 60 κιλα αλλά τα 65
Ετσι όπως την είδα γεματούλα και όχι πολύ σφιχτή στο κορμί
Αλλά καθότι βυζολαγνος ήταν αυτό που ήθελα
Τα στήθη της είναι λέει C αλλα οπτικά και βαση σωματοτύπου φαινονται μεγαλύτερα
Σχετικά στητα για το βάρος τους και με όμορφη θυλη
Ακριβώς αυτό που έψαχνα και αυτό το καλο της σημείο
Πρόσωπο πολύ όμορφο για τα γούστα μου και υπεροχο βλέμμα
Επιδερμίδα πολύ απαλή
Εγώ ασχοληθηκα πολύ με τα βυζιά της και ανταποκρινόταν με αληθοφανες κραυγουλες
Γάμησα ποιο πολύ τα βυζιά της παρα το μουνί της
Τ πρώτο κύμα ήρθε με γαμήσι στις βυζάρες της
Δεύτερος γύρος πιο χαλαρος από μέρους μου οπου παλι επικεντρώθηκα στα βυζια της αλλα όχι τόσο πολύ όσο την πρώτη φορα
2 στάσεις η μια ιεραποστολικό και η άλλη στα 4
Πίπα καλη αλλά όχι αξιομνημόνευτη
Αγγλικα συνεννοήσιμα μιας που κι εγώ δεν α μιλαω και καλά αλλά τα βρήκαμε

Την προτείνω μόνο για βυζολαγνους
03-02-2021 Client: STEEL DOCOP
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Thessalonique
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-03
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Moyen
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Tammy is a very beautiful woman with a fantastic firm body! She made me feel like i was with my girlfriend, while the sex was amazing! We had GFE and PSE at the same time! I surely left her room with a big smile on my face! :)
03-02-2021 Client: milokleftis
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-02-02
Coût:€ 140
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Non
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Don't know
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Η Μαρίνα είναι κοντούλα κι όχι απο τις πιο όμορφες στη φάτσα αλλά εκφυλη φάτσα. Εχει εκφράσεις που σου βγάζει ενα έλα σκίσε με
Τρομερή θεα στα τέσσερα, αυτο πιστεύω είναι το χαϊλαϊτ της
Το βυζί της φτιαγμένο κατά την γνωμη μου όμος τέλεια φτιαγμένο
Πιπα καλύτερη απο μέτρια, με αρκετό σάλιο και φτυσίματα
Ψιλοτσοντε κατάσταση
Είναι απο τις φάσεις να την βάλεις κάτω να την σκισεις, σου εμπνέει λίγο την φατσα της να την ξεμουνιασεις
Γενικά καλο ραντεβουδάκι προφανώς μου βγηκε καλο λόγο παρατεταμένης αγαμίας
Το ευχαριστήθηκα
03-02-2021 Client: alkiskostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Vólos
Durée:1 hours
Date de la rencontre:2021-01-10
Coût:€ 1
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Oui, le recrache
Sexe:Actif
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:10% modifié dans Photoshop
Excellent performance excellent look!!!!! Very clean girl little older than she says but no problem at all. The apartment was very clean and discreet.
02-02-2021 Client: axill
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Pays:Grèce
Ville:Athènes
Durée:60 min
Date de la rencontre:2021-02-18
Coût:€ 200
Baiser:Avec la langue
Fellation:Sans préservatif
Ejaculation en bouche:Dans la face
Sexe:Brutal
Anal:Non
Sein:Natural
Éjaculations multiples (extra ball):Plusieurs fois permis
Photo:Image réelle
Immediate communication with the beautiful lily. She arrived on time for a date with a nice woman who respects herself. She also wore black suspenders and a tiny black thong that I had asked for.

I had already taken a bath, she came in and she did it too, despite the fact that her god smelled perfectly on her.

followed by licking her pussy and standing 69 standing where on the one hand I had lost my dick in her mouth on the other I licked like crazy her perfect minaret generally I had endless tearing and fucking quality at whatever pace I wanted, blowjob in all positions fucking in all parts of the room ... it is endless orgasm the woman knows what to give and gives it generously when she sees the appropriate behavior and respect in what she does. I HAVE IT STANDARD BECAUSE IT MAKES ME THE MOST ENDED FUCKING LILY MY BABY YOU ARE THE BIGGEST HORSE .JUST CONTINUE LIKE THIS.Ελληνικά
Αγγλικά



The photos in relation to the girl are authentic