Escort Reviews Греция

Поиск

Читайте все эскорт отзывы


23-07-2020 Клиент: VASILVAL12
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2020-07-16
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
She is definitely One of the Best !
In terms of welcoming.service and sex.Very sexy and friendly. Seen her twice.impatiently.
She realy worths every single minute that you spend !!!
See my Beautiful
and Hot. Greek woman. AAAAA
Kisess you now... where????
Ответ:
Thank You
21-07-2020 Клиент: vasthegreek
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-21
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Αθήνα αυτή τη στιγμή σε escort. Ψάχνουμε να βρούμε τη δεύτερη, διότι η πρώτη θέση έχει κλειδώσει. Σε τελική τα χρήματα που ζητάει, από 200 και βάλε, δεν είναι καθόλου πολλά για αυτά που προσφέρει. Και τα προσφέρει απλόχερα... Καταρχήν ο χώρος που δέχεται είναι ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και πεντακάθαρο οροφοδιαμέρισμα, το οποίο σου φτιάχνει τρελά τη διάθεση για σεξ ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες. Φοβαρή περιποίηση με το καλημέρα, ποτάκι, χαλάρωση και μια ατμόσφαιρα άκρως ερωτική. Μιλάμε τώρα για μια πανέξυπνη γυναίκα με ποδάρες, φιδίσιο κορμί και φυσικό στήθος η οποία, πάρα πολύ απλά, ζει για να γαμιέται. Και γαμιέται σαν σκύλα. Έχει δηλαδή κάνει το πάθος της επάγγελμα και θέλει να περάσει και η ίδια πάρα πολύ καλά, εκτός από τον πελάτη. Διαβάζει τέλεια τις επιθυμίες σου και τις ικανοποιεί στο έπακρο χωρίς αναστολές. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους προλάβουν πριν φύγει για Μύκονο.
21-07-2020 Клиент: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-19
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Eva was nice!!!she is new and she has tight pussy!!!she is trying a lot and she is doing the best for her client!!!she swallow my cum with extra money!!!i would see her again becouse i had good time with her!!!thank you young lady!!!
21-07-2020 Клиент: Grenzenlos
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-07-09
Цена:€ 100
Поцелуй:Без языка
Минет:С презервативом
CIM:Сплёвывает
Секс:Обычный
Анал:Да
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Όμορφη , πολύ φιλική , ευγενέστατη , και κορμάρα !
άψογη επικοινωνία, ακριβώς στην ώρα της, φιλική με χιούμορ, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της. Ωραίο σώμα πολύ κοντά στις φωτογραφίες, πολύ καλό στοματικό και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να περάσει μια ευχάριστη ώρα και ηδονή
Θα την ξανά προτιμήσω αν βρεθεί στην Αθηνα!Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
19-07-2020 Клиент: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Родос
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-18
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Δεύτερη φορά συναντιέμαι με την Λυδία,
Συνάντηση μεσάνυχτα…
Και την δεύτερη όπως και την πρώτη φορά, με υποδέχτηκε με sexy εσώρουχα.
Έκανα ένα ντουσάκι, κι αφού με κέρασε κρασάκι και χαλαρή κουβεντούλα , άρχισαν τα χάδια και τα φιλιά , και αρχίσαμε τον πρώτο γύρο.
Αφού τέλειωσε ο πρώτος γύρος, κουβεντούλα και πάλι , κρασάκι , και χαλαρωτικό μασάζ.
Στην συνέχεια περάσαμε στον δεύτερο γύρο, και οφείλω να πω , πως μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα, δυσκολεύτηκα αρκετά να τελειώσω,
Αλλά προς τιμή της, δεν με παράτησε , δεν κοίταξε το ρολόι, και έκανε οτιδήποτε δυνατόν να ολοκληρώσω και δεύτερη φορά , και τελικά τα κατάφερε.
Λυδία μου, σε ευχαριστώ για όλα
Φιλιά πολλά Antonio ❤️ ❤️ ❤️
18-07-2020 Клиент: melaxronitis
: 9.0
: 10.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2019-08-08
Цена:€ 600
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
The date is indicative. Certainly special girl, with high energy, good communication and willing to please. She wants to be liked and when it is obvious you like her, she brings her best self. I don't believe she cares about the client's look, what turns her on is clients that adore her (that is why she prefers older clients). Regarding sex, she was a dynamite with excellent BJ, smooth skin and open-minded (up to a point, be prepared). She can be GFE and PSE. I believe she likes this job, unlike most girls that are doing it just for the money. Face-to-face she is very talkative and good communicator. However, it is very hard to communicate via SMS so you can organise a meeting.
Ответ:
Merciiii)))
17-07-2020 Клиент: Indianos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-16
Цена:€ 120
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Δεύτερη φορά με την Έλενα. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και η παρουσία της πολύ ευχάριστη. Το sex μαζί της είναι απολαυστικό. Θα την προτιμήσω ξανά στο άμεσο μέλλον.wink
17-07-2020 Клиент: spinner
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Корфу Керкира
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-16
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
the most beautiful tiny girl ready to please you amazing body lovely tits fantastic blowjob i ll see you again as soon as possible babylovelovelovelove
Ответ:
Thank you darling!!????????????????????
16-07-2020 Клиент: Paris65
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:240 min
Дата встречи:2020-07-14
Цена:€ 700
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
...thanks God that you made this amazing woman..this amazing kind person ..she is extremely sexy and beautiful, educated person, super communication, she speaks English French Italian Greek perfectly.her pictures are 100% real...her sex loving time is amazing...She is the perfect companion...
Thanks my sweetheart for our time together...see you soon.
14-07-2020 Клиент: gichbro
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-14
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
if you haven't meet her yet don't waste more time.go for it now!!!she is amazing!!classy and smart.but really smart!and funny!!I had a wonderful time!and her photos don't give her a real credit.far more beautiful.really great woman and super professional.one of the best!
14-07-2020 Клиент: alkischania
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ханья
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-14
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
i meet her after 1 year,and she is amazing!!!!the social with bella is very good because her english are very good and she is a very polite and smart lady,her body is at least 15kg theaner than the last time and her face is like a 20-22 y.o girl very very sexy!and her skin like a baby!!her service is very good. the bj deep,she knows how to use her tonge and her lips.. and in sex is very active she knows what you need and she provide it.pure gfe!!!i will meet her again for sure!!
Ответ:
Uhh Efachristoooo para poli ????. Next time I will have some
Sweet for you haha ! Filakia
13-07-2020 Клиент: Alessandro40
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-07-07
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Marilena is the Dream that becomes true!
It’s really worth it, a lot of fun and really wet!
Top class , she can be sweet but also very active with a lot of energy and liquids!
13-07-2020 Клиент: zibibo3
: 8.0
: 2.0
: 7.0
Страна:Греция
Город:Родос
Длительность:30 min
Дата встречи:2020-07-13
Цена:€ 100
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Διεκπεραιωτικη .

Νέο κορίτσι με κορμι λαμπαδα , κωλο απιστευτο ,αλλα δυστυχως δεν επιασε τον παλμο η εντεχνως απεφευγε να με ακολουθησει και εδινε μια εντυπωση να σε τελειωσω να παμε για υπνο...

Τελειωσα με συνοπτικες διαδικασιες και καθοτι εκνευριστηκα , εφυγα στο 20λεπτο.
12-07-2020 Клиент: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Родос
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-11
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
το κοριτσάκι είναι καταπληκτικό
ωραία εμφάνιση, και ωραίο κορμί !
Πολύ ενεργητική , πολύ φιλότιμη, ευγενική , φιλική , με άψογη επικοινωνία !
Αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω!
Κοριτσάκι μου θα τα ξαναπούμε σίγουρα σύντομα !
Antonio ❤️ ❤️ ❤️
10-07-2020 Клиент: loufara
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-07-10
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Το πιπινι παιδες απιστευτο! Ειμαι καιρο στον αγωνα και στις καλυτερες θεωροντας την κατασταση που ειμαστε τωρα δεν μου'χει τυχει κατι παρομοιο. Εθχαριστηθηκα την συναντηση.
08-07-2020 Клиент: Ntinos32
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-08
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
incredible lady! i had a wonderful time with her. we had a 1 hour meeting and she did everything i asked for. very active in sex. very polite and communicative. she was clean and smelled wonderful! I actually wanted to lick her whole body, which is exactly as in the pictures. tight and curvy. she is very good forkinky games as well! we played roles and i hope to participate more the next time i see her. highly recommended!!
See you soon baby!
07-07-2020 Клиент: Indianos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-05
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Don't know
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η Βίκυ είναι εγγύηση. Πολύ ζεστή παρουσία, όμορφη, κορίτσαρος και ενεργητική στο sex, δεν σε αφήνει να βαρεθείς καθόλου. Στην ώρα της στο ραντεβού και χαμογελαστή. Την ώρα του <διαλείμματος> ομιλητική και ευχάριστη. Είναι σίγουρο πως θα την προτιμήσω ξανά. Βικάκι σε ευχαριστώ. Θα σε ξαναδώ σίγουρα.wink
06-07-2020 Клиент: Aristoteles
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Кавала
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-24
Цена:€ 150
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Μετά την καραντίνα αφού η εμπιστοσύνη και το πάθος περισσεύει όπως και η Προσμονή η συνάντηση με την amarella ήταν όπως πάντα συγκλονιστική
Πάθος όμορφη κουβέντα αληθινά συναισθήματα ερωτικά με κορύφωση στο σεξ απογείωσαν το βράδυ
Καμμία υπερβολή
Είναι ένα πλάσμα αυθεντικό ποιοτικό καυτό και αξίζει το κάθε κομπλιμέντο
Μέχρι την επόμενη φορά κορίτσι μου για την βόλτα στον παράδεισο
Σε ευχαριστώ winkno
04-07-2020 Клиент: MattA
: 9.0
: 10.0
: 8.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-07-03
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Arranged a meeting in a hotel room. After several heavenly minutes of sucking her tits and rapaciously eating her pussy, proceeded to fucking her huge tits and a blowjob. Then, after several minutes of passionate sex, she went on sucking my dick some more until I ended up unloading in her mouth.
If you happen to be an incurable big boob fetishist like myself, paying the extra price is definitely worth it! Looking forward to another meeting soon!
Ответ:
תודה יקירי ... אני מאוד נהנה ... אני אבוא בתקווה לסיבוב הופעות בתל אביב. Thank you so much you are Very Nice Gentleman... Hopefully I come for tour in Israel soon this year❤️????????
02-07-2020 Клиент: Blutoniumboy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-07-03
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Ragazza fantastica, bella e intelligente. Molto open minded, ti mette subito a tuo agio. Ha molta cultura soprattutto musicale. The best I've met so far. Grazie Vasi! wink
01-07-2020 Клиент: koke33
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Кавала
Длительность:30 min
Дата встречи:2020-07-01
Цена:€ 120
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Η κοπελα ειναι πανεμορφη πραγματικά σεξοβομβα. Περασα τελεια. Σευχαριστω κουκλα μου
Ответ:
efxaristo moraki mou!filia
01-07-2020 Клиент: tsamp
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-27
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Μακράν η καλύτερη σε εμφάνιση ενέργεια χιούμορ και πάντα με την καλύτερη διάθεση να σε ικανοποιήσει!!!! Όλες οι φορές ήταν η μία καλύτερη από την άλλη !!! See you soon baby ????????????????
29-06-2020 Клиент: manosher
: 9.0
: 8.5
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-28
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η Εβελίνα είναι ενα πολύ ωραίο κορίτσι,και οι φωτογραφίες την αδικούν,πέρασα μια ωραία ώρα μαζί της που πέρασε γρήγορα,ελπίζω την επόμενη φορά να την δω ποιό πολύ ώρα φιλιά πολλά μωρό μου να περνάς πάντα καλά !!!!
Ответ:
Efxaristo poli moro mou!kai esi panda na ise kala!filakia polla
28-06-2020 Клиент: men2019
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ханья
Длительность:30 min
Дата встречи:2020-06-23
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά. Από τις πιο θερμές και επαγγελματίες escort που έχω γνωρίσει. Κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει !winkwinkwink
Ответ:
efxaristo poli moro mou!filakia polla!????????????
28-06-2020 Клиент: eve
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2020-06-27
Цена:€ 500
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
I know Marilena for many years now and she keeps on surprising me with her beautiful smile, flexible petit body, humour and astonishing sex. Very addictive person with a perfect body and very open minded. Not easy to find better - highly recommended to all of you!!
27-06-2020 Клиент: STEEL DOCOP
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:90 min
Дата встречи:2020-06-26
Цена:€ 220
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Alisa is a very sweet and passionate girl who loves what she is doing and she really wants to offer pleasure and satisfaction. She has a very cute face and a firm body with amazing tits and ass. We had great sex and in addittion she gave me a really relaxing massage. I can't say if i enjoyed more the sex or the massage, however what i can say for sure is that i left her apartment very happy, pleased and satisfied! Thank you babe, you certainly deserve this review and what i wrote is 100 per cent true! Take care of yourself! Kiss you
Ответ:
Hi, remember me
27-06-2020 Клиент: Clearcostas
: 10.0
: 2.5
: 2.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-13
Цена:€ 120
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:30% фотошопа
Ζήτησε περισσότερα χρήματα από αυτά που έλεγε εδώ. Επίσης δεν έκανε δεύτερη φορά λέγοντας πως δεν την αφήνει το γραφειο. Δεν αξίζει.
Το σεξ παθητικό κ κάτω του μετρίου.
Λυπάμαι γιατί με τέτοιες περιπτώσεις μειώνεται η αξιοπιστία του εξαιρετικου escortnews.
24-06-2020 Клиент: Endur-sonar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-01
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Nicole is one of the best escorts i have met. She is very clean, polite, funny and very clever. She uses her imagination a lot and play with you in order to offer the maximum pleasure. Finally she is very beautiful and offers an unbelievable domination session
23-06-2020 Клиент: sixfinger
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-23
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Pretty girl, a sweet model. Very sensual kisses with tongue. Very warm during sex , fully participating in making me happy.
She accepted almost naked and we started kissing each other. She is extremely passionate and I enjoyed every moment of our meeting..
Ответ:
You are a kind gentleman.. Thank you!!
21-06-2020 Клиент: dim89
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:90 min
Дата встречи:2020-06-19
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η γνωριμία μου με τη Βασιλική πάει κάποια χρόνια πίσω. Κάποια θέματα με ανάγκασαν να μην μπορώ να την επισκεφτώ αλλά μόλις δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες δεν έχασα την ευκαιρία. Μπήκε στο δωμάτιο και μου σκάει γλωσσοφιλο. Θυμηθήκαμε λίγο τα παλιά και μετά μπήκαμε μαζί για μπανάκι. Φοβερή πίπα στο μπάνιο και δεν άντεξα πολύ. Ξαπλώνουμε στο κρεββάτι και δε με αφηνε σε ησυχία οπότε μου ξανασηκωθηκε αμέσως. Μου βάζει προφυλακτικό με το στόμα και ανεβαίνει από πάνω. Η θέα απ τις βυζάρες της να πηγαίνουν πάνω κάτω απίστευτη. Αλλαγή στα 4 μπροστά στον καθρέφτη όπου έγινε η κατάθεση μέσα στο προφυλακτικό. Μπανάκι και 3ος γύρος μόνο πίπα. Από εμφάνιση δεν εχω λόγια. Μάτια απίστευτα που σε κοιτάζουν διαρκώς μέσα στη καυλα. Βυζάρες και κωλαρα και αν έχει ελάχιστα παραπανίσια κιλά για μένα είναι τέλεια κατανεμημένα και καθόλου άσχημα. Μωρό μου σ ευχαριστώ και ελπίζω να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.
19-06-2020 Клиент: Code0
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-06-18
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με shemale και δε το μετάνιωσα καθόλου! Πανέμορφη και ότι έβλεπα στις τσόντες έγινε πραγματικότητα! Ξέρει απίστευρα τι να κάνει! Καθαρή και σωστή στη δουλειά της! Μπράβο κούκλα μου πέρασα μία νέα εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη!!!!
17-06-2020 Клиент: Indianos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-17
Цена:€ 120
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Πολύ ευχάριστη παρουσία και σωστή συμπεριφορά. Έχει πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο. Πολύ καλή επιλογή.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα.smile
Ответ:
Thanks baby ????
17-06-2020 Клиент: Bela.roy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2020-06-06
Цена:€ 250
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
ήμουνα μπερδεμένος τι να διαλέξω τελικά στάθηκα πολύ τυχερός γιατί η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη εμφανίσιμη έξυπνη και πολύ σέξι βασικά πέρασα πάρα πολύ ωραίο δίωρο και σίγουρα θα τον ξαναδώ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Εύαfellow
15-06-2020 Клиент: mademale
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-06-14
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Amazing beauty with super silken body, tight and full curves, very playful and positive and with a surprisingly good grasp in local accent and language! Very giving and sensual. Don't miss the girl with the dragon tatoo!wink
13-06-2020 Клиент: tieginerepaidia
: 8.5
: 9.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-11
Цена:€ 170
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Hey guys, since there are no reviews yet, I decided i should write. First of all i want to say that my rating is in the standards of other sites, this meaning that this is a very high rating for me ( i don't understand why people just input 10s in all categories here, that's ridiculous).
So eg i believe her looks are a bit better that shown in photos and that's why is a 9. Her body is close to perfection, for model lovers, not for big tits lovers though, with all natural on her! Her face is more sweet than the photos show. But what are her great characteristic are her style and attitude. Cool, Sexy and very interested to provide pleasure.
All in all, i definitely think you ll be happy after the date. Cheers girl!
Ответ:
Thanks a lot for your comments!
You are very kind! The best for you
Lydia
12-06-2020 Клиент: CapK
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Корфу
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-10
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Absolutely perfect!!!

Συνάντηση την Bianca φίλη από τα παλιά, πολύ ομορφότερη και γλυκιά, μαζί με την Εβελίνα, νέα γνώριμία!!!

Δίδυμο δυναμίτης!!! Συσίνω ανπεφύλακτα!!!

και ανυπομώνω να τις ξαναδώ για να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε ...
Ответ:
efxaristoume moro mou!????????????
07-06-2020 Клиент: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-06
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
After a long interval, I met Mila again. She has not changed and is still the same sexy and friendly girl as ever. With her sunny personality and willingness to please, Mila is someone very special. xxxx
07-06-2020 Клиент: jorians
: 0.5
: 0.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:30 min
Дата встречи:2020-06-06
Цена:€ 110
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:50% фотошопа
με βαση το δικο μου γουστο θα σχολιασω. η κοπελα καταρχην δεν εχει καμια σχεση με το απο κοντα.,και με τις φωγο π βλεπεις .. εχει πεσει photoshop πολυ. ειναι κοντουλα. χαρουμενη με καλους τροπους. μια καθημερινη κοπελιτσα με πιασιματα .κυταριτιδα παιζει πολυ γενικα. εμενα δεν μ αρεσε καθολου /απο επικοινωνια πολυ καλη κ ευγενικια / κρεβατι δεν επαιξε δεν ηθελα αφησα καποια χρηματα κ εφυγα./ αυτα
06-06-2020 Клиент: giannhs9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-06
Цена:€ 0
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:30% фотошопа
Είναι μια ελκυστική,Γεμάτη ενέργεια και πολύ καθαρή κοπέλα. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη μυρωδιά της και το απαλό δέρμα της. Το σώμα της είναι όμορφο και τέλειο και έχει αυτά τα βλέμματα που με συγκλονίζουν. Έμεινα έκπληκτος καθ 'όλη την περίοδο που ήμουν μαζι της,σίγουρα θα την ξανά επισκεφτώ
She is an attractive, full of energy and very clean girl. I cannot forget her smell and her soft skin. Her body is beautiful and perfect and she has those looks that stir me. I was astonished throughout the period I was with,I will definitely meet her again..lovelove I passed very good time winked:
çok teşekkür ederim Спасибоwinkedwinkedwinked:
05-06-2020 Клиент: Indianos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-02
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Don't know
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Απίστευτος κορίτσαρος. Πολύ ζεστή παρουσία, ενεργητική στο sex, δεν σε αφήνει να βαρεθείς καθόλου. Στην ώρα της για το ραντεβού και χαμογελαστή. Είναι σίγουρο πως θα την προτιμήσω ξανά. Βικάκι σε ευχαριστώ.smile
Ответ:
Και εγώ σε ευχαριστώ αγάπη!!
02-06-2020 Клиент: thanos67
: 8.0
: 8.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-06-01
Цена:€ 160
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Не её фото
alisa is a young and cheerful girl from ukraine, a little shorter than advertised, chubby but firm all around. passionate and deep blowjob with solid position work. can't say i had a bad time.
Ответ:
Hi, remember me ;)
29-05-2020 Клиент: alkis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-05-29
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
i had a date with Ruslana today. She is very impressive and tentative woman.. she is very friendly, make you feel comfortable. she enjoys what she does, and offers you a NICE GFE i recomment her 100%. see you soon again dear!
28-05-2020 Клиент: gichbro
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:1 h hours
Дата встречи:2020-05-29
Цена:€ 250
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Don't know
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
mila is the ultimate professional.but far from that she is very clever well educated very social and so kind that your time with her has a lot more to offer than just sex.in which she is amazing by the way!and about her looks way more beautiful than the photos.a perfect lady for a perfect experience!
28-05-2020 Клиент: Kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 h min
Дата встречи:2020-05-24
Цена:€ 350
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
She’s a very sexy lady with a beautiful body. Her picture are 100 percent real. I had an amazing meeting with very active sex . Details are for me!!
She’s a smart culture woman with good social communication. The meeting took place in a beautiful apartment that provide a nice atmosphere. And I must notice that she’s very careful with igienic conditions about corona virus. She’s acting like your nurse, checking your temperature and oxygen level. I was impressed!
It’s sure that I am going to see her again as soon as possible!!!!
Ответ:
Kisses bayb . Hardly wait to see you again!
26-05-2020 Клиент: fmfpn
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:30 min
Дата встречи:2020-05-20
Цена:€ 110
Поцелуй:Без языка
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
This woman, she is just... oh my god, a dream come true. From the first moment she greets you in a cheerful way, with a sime on her face and a kiss on your lips. The place where she is, is super nice and clean. She also is super clean in every part of the job. She talks english, and although is not her strong, she communicates well and makes her best effort to talk with you and see what you want. She is as kind as beatiful. And the sex is complety perfect, but the blowjob, that is just from another world. I still remember that and amamam ... for sure will visit her again soon!! 100% recommended!! And for Alisa, if you read this, I'm really thankful for everything! You are really kind, and a dream come true!
24-05-2020 Клиент: Nikolai123
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ханья
Длительность:120 min
Дата встречи:2020-05-23
Цена:€ 500
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
I had booking Sofia in my home and she a real professional escort girl.She is elegant and very clean .She know to make you horny and she can make you finish till you. Amazing blowjob ,she likes to lick you and she makes you feel like a girlfriend.Baby thanks a lot and i will see you soon ????
Ответ:
Thank You
20-05-2020 Клиент: tasos1991
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Piraeus
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-05-20
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια πραγματικα δεν ξερω τι να πω για αυτο το κοριτσι το απολυτο GFE...ωραια κοπελα συζητισιμη 100% απο υπηρεσιες ολα τελεια...καναμε τα παντα(εκτος πρωκτικο που δεν κανει)ΕVA περασα τελεια μαζι σ σε ευχαριστω παρα πολυ εγινες το στανταρακι μου να ξερεις...ευχαριστω και παλι σιγουρα θα ξαναρθω συντομαwinkwinkwinkwink!!!
20-05-2020 Клиент: B3abc
: 4.5
: 5.5
: 6.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:30 min
Дата встречи:2020-05-13
Цена:€ 110
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Полный фотошоп
Καταρχάς είμαι νεαρός και όμορφος με υψηλά στάνταρ στις γυναίκες και δεν είμαι του αθλήματος. Εύκολη επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού. Πηγαίνω και αντικρίζω μια κοπέλα η οποία καμία σχέση έχεις με τις φωτογραφίες, εκτός από το στήθος στο οποίο έχει γίνει πλαστική και είναι πολύ ευαίσθητο. Δεν επιτρέπει πολύ πείραγμα. Θα μου πείτε γιατί δεν έφυγες. Επειδή δεν είμαι του αθλήματος είπα να κάνω το κασκαντεριλικι και να δοκιμάσω. Μια κοπέλα γύρω στο 1.65, σιλικονατο μεγάλο στήθος περιττά κιλά στην κοιλια, γεμάτα πόδια, κωλο καμία σχέση με τις φωτογραφίες αλλά πολύ σφιχτό σώμα. Πήρα πλήρη εικόνα όταν είχα πληρώσει και είπα τώρα δοκίμασε το. Πολύ χαμογελαστή, με διάθεση να σε φροντίσει αλλά μέχρι εκεί. Εκτός από ένα κόλπο που κάνει με το στόμα όταν σου περνάει το προφυλακτικό. Για μένα ήταν πεταμένα λεφτά καθώς ποτέ δεν θα την πλησίαζα με σκοπό να την φλερτάρω. Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάζω τις κριτικές και απορώ, πραγματικά. Η κοπέλα καμία σχέση με τις φωτογραφίες έχει. Τα θέλω όμως φυσικά του καθενός είναι διαφορετικα. Να περνάτε όμορφα.fellow
20-05-2020 Клиент: Light33333
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2020-05-18
Цена:€ 160
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Don't know
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Communication was great and easy-going through What's up. Her place was very nice and clean. She is a very sexy girl, so sweet in person. Great at making you feel comfortable, with amazing energy. She genuinely have fun and wants to satisfy you in any way possible.
18-05-2020 Клиент: Obibiko27
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2020-05-15
Цена:€ 150
Поцелуй:Без языка
Минет:С презервативом
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Πολύ τέλειο μωρό, Σωστή Επαγγελματίας , Στο κρεβάτι ηφαίστειο,????Ευγενική , Χωρίς βιασύνες. Σ’ ευχαριστώ πολύ Alisa ????