Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


19-06-2020 Müşteri: Code0
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-06-18
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με shemale και δε το μετάνιωσα καθόλου! Πανέμορφη και ότι έβλεπα στις τσόντες έγινε πραγματικότητα! Ξέρει απίστευρα τι να κάνει! Καθαρή και σωστή στη δουλειά της! Μπράβο κούκλα μου πέρασα μία νέα εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη!!!!
17-06-2020 Müşteri: Indianos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-06-17
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Πολύ ευχάριστη παρουσία και σωστή συμπεριφορά. Έχει πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο. Πολύ καλή επιλογή.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα.smile
Escort Answer:
Thanks baby ????
17-06-2020 Müşteri: Bela.roy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2020-06-06
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
ήμουνα μπερδεμένος τι να διαλέξω τελικά στάθηκα πολύ τυχερός γιατί η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη εμφανίσιμη έξυπνη και πολύ σέξι βασικά πέρασα πάρα πολύ ωραίο δίωρο και σίγουρα θα τον ξαναδώ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Εύαfellow
15-06-2020 Müşteri: mademale
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-06-14
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Amazing beauty with super silken body, tight and full curves, very playful and positive and with a surprisingly good grasp in local accent and language! Very giving and sensual. Don't miss the girl with the dragon tatoo!wink
13-06-2020 Müşteri: tieginerepaidia
: 8.5
: 9.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-06-11
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Hey guys, since there are no reviews yet, I decided i should write. First of all i want to say that my rating is in the standards of other sites, this meaning that this is a very high rating for me ( i don't understand why people just input 10s in all categories here, that's ridiculous).
So eg i believe her looks are a bit better that shown in photos and that's why is a 9. Her body is close to perfection, for model lovers, not for big tits lovers though, with all natural on her! Her face is more sweet than the photos show. But what are her great characteristic are her style and attitude. Cool, Sexy and very interested to provide pleasure.
All in all, i definitely think you ll be happy after the date. Cheers girl!
Escort Answer:
Thanks a lot for your comments!
You are very kind! The best for you
Lydia
12-06-2020 Müşteri: CapK
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-06-10
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Absolutely perfect!!!

Συνάντηση την Bianca φίλη από τα παλιά, πολύ ομορφότερη και γλυκιά, μαζί με την Εβελίνα, νέα γνώριμία!!!

Δίδυμο δυναμίτης!!! Συσίνω ανπεφύλακτα!!!

και ανυπομώνω να τις ξαναδώ για να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε ...
Escort Answer:
efxaristoume moro mou!????????????
07-06-2020 Müşteri: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-06-06
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
After a long interval, I met Mila again. She has not changed and is still the same sexy and friendly girl as ever. With her sunny personality and willingness to please, Mila is someone very special. xxxx
07-06-2020 Müşteri: jorians
: 0.5
: 0.5
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2020-06-06
Ücret:€ 110
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%50 Photoshop'ta düzeltilmiş
με βαση το δικο μου γουστο θα σχολιασω. η κοπελα καταρχην δεν εχει καμια σχεση με το απο κοντα.,και με τις φωγο π βλεπεις .. εχει πεσει photoshop πολυ. ειναι κοντουλα. χαρουμενη με καλους τροπους. μια καθημερινη κοπελιτσα με πιασιματα .κυταριτιδα παιζει πολυ γενικα. εμενα δεν μ αρεσε καθολου /απο επικοινωνια πολυ καλη κ ευγενικια / κρεβατι δεν επαιξε δεν ηθελα αφησα καποια χρηματα κ εφυγα./ αυτα
06-06-2020 Müşteri: giannhs9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-06-06
Ücret:€ 0
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Είναι μια ελκυστική,Γεμάτη ενέργεια και πολύ καθαρή κοπέλα. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη μυρωδιά της και το απαλό δέρμα της. Το σώμα της είναι όμορφο και τέλειο και έχει αυτά τα βλέμματα που με συγκλονίζουν. Έμεινα έκπληκτος καθ 'όλη την περίοδο που ήμουν μαζι της,σίγουρα θα την ξανά επισκεφτώ
She is an attractive, full of energy and very clean girl. I cannot forget her smell and her soft skin. Her body is beautiful and perfect and she has those looks that stir me. I was astonished throughout the period I was with,I will definitely meet her again..lovelove I passed very good time winked:
çok teşekkür ederim Спасибоwinkedwinkedwinked:
05-06-2020 Müşteri: Indianos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-06-02
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Απίστευτος κορίτσαρος. Πολύ ζεστή παρουσία, ενεργητική στο sex, δεν σε αφήνει να βαρεθείς καθόλου. Στην ώρα της για το ραντεβού και χαμογελαστή. Είναι σίγουρο πως θα την προτιμήσω ξανά. Βικάκι σε ευχαριστώ.smile
Escort Answer:
Και εγώ σε ευχαριστώ αγάπη!!
02-06-2020 Müşteri: thanos67
: 8.0
: 8.5
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-06-01
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:O kız değil
alisa is a young and cheerful girl from ukraine, a little shorter than advertised, chubby but firm all around. passionate and deep blowjob with solid position work. can't say i had a bad time.
Escort Answer:
Hi, remember me ;)
29-05-2020 Müşteri: alkis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-05-29
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
i had a date with Ruslana today. She is very impressive and tentative woman.. she is very friendly, make you feel comfortable. she enjoys what she does, and offers you a NICE GFE i recomment her 100%. see you soon again dear!
28-05-2020 Müşteri: gichbro
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 h hours
Buluştuğu tarih:2020-05-29
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
mila is the ultimate professional.but far from that she is very clever well educated very social and so kind that your time with her has a lot more to offer than just sex.in which she is amazing by the way!and about her looks way more beautiful than the photos.a perfect lady for a perfect experience!
28-05-2020 Müşteri: Kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 h min
Buluştuğu tarih:2020-05-24
Ücret:€ 350
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
She’s a very sexy lady with a beautiful body. Her picture are 100 percent real. I had an amazing meeting with very active sex . Details are for me!!
She’s a smart culture woman with good social communication. The meeting took place in a beautiful apartment that provide a nice atmosphere. And I must notice that she’s very careful with igienic conditions about corona virus. She’s acting like your nurse, checking your temperature and oxygen level. I was impressed!
It’s sure that I am going to see her again as soon as possible!!!!
Escort Answer:
Kisses bayb . Hardly wait to see you again!
26-05-2020 Müşteri: fmfpn
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2020-05-20
Ücret:€ 110
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
This woman, she is just... oh my god, a dream come true. From the first moment she greets you in a cheerful way, with a sime on her face and a kiss on your lips. The place where she is, is super nice and clean. She also is super clean in every part of the job. She talks english, and although is not her strong, she communicates well and makes her best effort to talk with you and see what you want. She is as kind as beatiful. And the sex is complety perfect, but the blowjob, that is just from another world. I still remember that and amamam ... for sure will visit her again soon!! 100% recommended!! And for Alisa, if you read this, I'm really thankful for everything! You are really kind, and a dream come true!
24-05-2020 Müşteri: Nikolai123
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2020-05-23
Ücret:€ 500
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
I had booking Sofia in my home and she a real professional escort girl.She is elegant and very clean .She know to make you horny and she can make you finish till you. Amazing blowjob ,she likes to lick you and she makes you feel like a girlfriend.Baby thanks a lot and i will see you soon ????
Escort Answer:
Thank You
20-05-2020 Müşteri: tasos1991
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Piraeus
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-05-20
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια πραγματικα δεν ξερω τι να πω για αυτο το κοριτσι το απολυτο GFE...ωραια κοπελα συζητισιμη 100% απο υπηρεσιες ολα τελεια...καναμε τα παντα(εκτος πρωκτικο που δεν κανει)ΕVA περασα τελεια μαζι σ σε ευχαριστω παρα πολυ εγινες το στανταρακι μου να ξερεις...ευχαριστω και παλι σιγουρα θα ξαναρθω συντομαwinkwinkwinkwink!!!
20-05-2020 Müşteri: B3abc
: 4.5
: 5.5
: 6.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2020-05-13
Ücret:€ 110
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Hep Photoshop
Καταρχάς είμαι νεαρός και όμορφος με υψηλά στάνταρ στις γυναίκες και δεν είμαι του αθλήματος. Εύκολη επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού. Πηγαίνω και αντικρίζω μια κοπέλα η οποία καμία σχέση έχεις με τις φωτογραφίες, εκτός από το στήθος στο οποίο έχει γίνει πλαστική και είναι πολύ ευαίσθητο. Δεν επιτρέπει πολύ πείραγμα. Θα μου πείτε γιατί δεν έφυγες. Επειδή δεν είμαι του αθλήματος είπα να κάνω το κασκαντεριλικι και να δοκιμάσω. Μια κοπέλα γύρω στο 1.65, σιλικονατο μεγάλο στήθος περιττά κιλά στην κοιλια, γεμάτα πόδια, κωλο καμία σχέση με τις φωτογραφίες αλλά πολύ σφιχτό σώμα. Πήρα πλήρη εικόνα όταν είχα πληρώσει και είπα τώρα δοκίμασε το. Πολύ χαμογελαστή, με διάθεση να σε φροντίσει αλλά μέχρι εκεί. Εκτός από ένα κόλπο που κάνει με το στόμα όταν σου περνάει το προφυλακτικό. Για μένα ήταν πεταμένα λεφτά καθώς ποτέ δεν θα την πλησίαζα με σκοπό να την φλερτάρω. Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάζω τις κριτικές και απορώ, πραγματικά. Η κοπέλα καμία σχέση με τις φωτογραφίες έχει. Τα θέλω όμως φυσικά του καθενός είναι διαφορετικα. Να περνάτε όμορφα.fellow
20-05-2020 Müşteri: Light33333
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-05-18
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Communication was great and easy-going through What's up. Her place was very nice and clean. She is a very sexy girl, so sweet in person. Great at making you feel comfortable, with amazing energy. She genuinely have fun and wants to satisfy you in any way possible.
18-05-2020 Müşteri: Obibiko27
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-05-15
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Πολύ τέλειο μωρό, Σωστή Επαγγελματίας , Στο κρεβάτι ηφαίστειο,????Ευγενική , Χωρίς βιασύνες. Σ’ ευχαριστώ πολύ Alisa ????
18-05-2020 Müşteri: jojohnie86
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-05-18
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Alisa is a very nice and cheerful girl.Her photos are real and she is beautiful in person.She gives great blowjobs and she is very active in bed.all 3 times i met her i had great time.
18-05-2020 Müşteri: mrgreek
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-05-16
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
It was an unforgettable meeting. Looks better than in the photo, very cute. Very beautiful, professional, and most importantly, Alice i can't forget you!!!!!!
18-05-2020 Müşteri: Κυριος
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-04-14
Ücret:€ 00000
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Super girl!!!! very kind, very hot.you are super model baby!!!!!
I will be happy to meet you again..
...........



13-05-2020 Müşteri: yiannis
: 9.5
: 9.5
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-05-08
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
The Meeting was easily closed with 2/3 messages in the apartment in Pagrati. Clean space, he offered me a bath, towels and slippers.
Maria is much more beautiful than the photos. Quite feminine and fit. Wonderful body and even more beautiful ass. Her coke is really big and beautiful. He knows how to use it very well and makes you very happy.
She is actively involved and she really likes it. Fuck me as I wanted with strength and with French kisses
In the end, I got her fluids in my mouth.
Maria, we'll talk soon.smilesmile
12-05-2020 Müşteri: Kara1899
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-05-21
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!! ΦΙΛΙΚΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΕΞ. ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ!! fellow
11-05-2020 Müşteri: B3abc
: 4.5
: 6.5
: 7.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-05-08
Ücret:€ 110
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:O kız değil
Καταρχάς είμαι νεαρός και όμορφος με υψηλά στάνταρ στις γυναίκες και δεν είμαι του αθλήματος. Εύκολη επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού. Πηγαίνω και αντικρίζω μια κοπέλα η οποία καμία σχέση έχεις με τις φωτογραφίες, εκτός από το στήθος στο οποίο έχει γίνει πλαστική και είναι πολύ ευαίσθητο. Δεν επιτρέπει πολύ πείραγμα. Θα μου πείτε γιατί δεν έφυγες. Επειδή δεν είμαι του αθλήματος είπα να κάνω το κασκαντεριλικι και να δοκιμάσω. Μια κοπέλα γύρω στο 1.65, σιλικονατο μεγάλο στήθος, περιττά κιλά στην κοιλια, γεμάτα πόδια, κωλο καμία σχέση με τις φωτογραφίες αλλά πολύ σφιχτό σώμα. Πήρα πλήρη εικόνα όταν είχα πληρώσει και είπα τώρα δοκίμασε το. Πολύ χαμογελαστή, με διάθεση να σε φροντίσει αλλά μέχρι εκεί. Εκτός από ένα κόλπο που κάνει με το στόμα όταν σου περνάει το προφυλακτικό. Για μένα ήταν πεταμένα λεφτά καθώς ποτέ δεν θα την πλησίαζα με σκοπό να την φλερτάρω. Ελπίζω να βοήθησα. Να περνάτε όμορφα.
20-04-2020 Müşteri: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-17
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I have met this amazing girl 3 times. She is more beautiful than photos. Her blue eyes are all the money. Fantastic big tits... Her services are high class. In our 3 meetings, she gave me the best rimjobs I have ever had.The 1st time was September if I remember right. The 2nd time was the next day. You can all imagine why... The 3rd time was one week before Christmas. We talked about my plans, that I am going to visit Phuket and Singapore for Christmas holidays.
For me is probably the best escort I have ever visit.
I will definetely meet her again and again, any time she will be in Chania.
Michael from Chania
Escort Answer:
Thank you very much my dear !!! With pleasure meet you again!!! I hope you had nice holidays in Phuket and Singapur!! With love!! Kiss
18-04-2020 Müşteri: Aris1971
: 6.0
: 5.5
: 3.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-04-03
Ücret:€ 160
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%50 Photoshop'ta düzeltilmiş
Επισκέφτηκα την κοπέλα στις αρχές Απριλίου, εν μέσω κορόνας. Τι να κάνω το χούι δεν κόβεται ούτε αυτές τις δύσκολες εποχές ????

Λοιπόν στο θέμα μας. Οποίος περιμένει να δει την κοπέλα των φωτογραφιών να μην πάει καθόλου, καμία σχέση!
Από σέρβις λίγα πράγματα για τα 160€ που ξόδεψα. Με λίγα λόγια, πεταμένα λεφτά! Ας όψετε ο κοροναιος!
Escort Answer:
Hello dear! Why you write review now not 3/04? Καλό Πάσχα!
07-04-2020 Müşteri: inall
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-11-08
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
This is not a review because I have met this special lady. at least 3 times.

Well the fourth time is for granted.

You can't write a review for your girlfriend :)

Thank you for this wonderful experience.

I hope to meet you again soon.

Kisses xxxwinkwinked
13-03-2020 Müşteri: MarkosIoan
: 6.5
: 7.0
: 5.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-03-13
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Συναντηση με την αρχοντομούνα Ευα σε γνωστο ξενοδοχειο της Θεσσαλονικης.Απο εμφάνιση η κοπέλα εχει πολυ ωραιο πρόσωπο με γωνίες όπως στις φώτο,ψηλή,βυζι 2αρι φυσικό,ψηλά πόδια, κωλαράκι κανονικό,γενικά φυσική γυναίκα ελαφρώς πειραγμένο πρόσωπο με τέλειο αποτέλεσμα (πρεπει να εισαι πολυ παρατηρητικος για να το καταλάβεις) πιθανόν υαλουρονικο στα χείλη γενικά όμορφη,ηλικία όχι όμως αυτή που αναγράφει...35-40 περιπου είναι κι έχει καποιες πολύ λίγες ραγάδες στην κοιλιά τις οποίες ξερει να κρυβει πολυ καλά με τα σεξυ εσώρουχα και φορέματα που φοράει.Συμπερασματικά για εμφάνιση:πολύ όμορφη για την ηλικία της!Στο γαμήσι τώρα,χρησιμοποιεί τζελ ενα μειον αυτό,κάνει νορμαλ καλή πίπα χωρίς να γλείφει αρχίδια και γενικα την περιοχή,ούτε deep throat,δεν τον παιρνει όλο μέσα.Είναι πεντακάθαρη φυσικά και κάθεται να την γλείψεις αλλα όπως θέλει αυτή περισσότερο κι όπως βολεύεται.Κάνει όλες τις στάσεις,ιεραποστολικο,απο πάνω,στα 4 χωρίς να διαμαρτύρεται για την εναλλαγη στάσεων.Στο ιεραποστολικό το δίνει με ευχαρίστηση κι έχει φιλόξενη μήτρα το δουλεύει όντως πολύ καλα το μουνί της σε αυτή την στάση κι εχει πολύ ωραία αίσθηση κι όταν χύνεις το ανοίγει καλά να αδειασεις όπως εσυ θέλεις.Όταν είναι απο πάνω ανεβοκατεβαίνει στον άξονα όσο μπορεί κι όσο αντέχει επίσης.Στα 4 στήνεται πολύ ωραία αλλα γαμιέται όπως βολεύεται επίσης.Δεν ειναι για πολυ δυνατο σφυροκόπημα.Συμπερασματικά:Καλή στο σεξ,την γαμάς άνετα αλλα όχι κάτι το ιδιαίτερο κάνει απλά την δουλεια της,δεν μιλάει,δεν βγάζει εκείνη την καύλα την τρελή,κάτι ψιλοκραυγούλες αληθινές όμως.Στην επικοινωνία τωρα η κοπέλα δεν ξέρει αγγλικα και πολυ καλά αλλα αυτό αυτους που ενδιαφέρει η επικοινωνία ,η συζητηση στο social και ίσως η ομιλία στο σεξ.Γενικό συμπέρασμα:Αρχοντομούνα εμφανισιμη μεσήλικη επαγγελματίας,που προσπαθεί να στα πάρει όσο το δυνατον πιο ανώδυνα γι αυτήν και γρηγορότερα.
Escort Answer:
you mixed something, I did not work 13.03.
11-03-2020 Müşteri: Bela.roy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2020-03-03
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Τι να πω ότι η κοπέλα Απλά είναι καλύτερη πολύ όμορφη πολύ καθαρή δηλαδή δεν υπάρχει ότι καλύτερο μπορείς να βρειςwink
11-03-2020 Müşteri: axmat
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:45 min
Buluştuğu tarih:2020-03-11
Ücret:€ .
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Hot Best HOT BEST HOT BEST HOT BEST
Boys for sure this Girls are the best chouse i never make!
Apsulutely THE BEST SERVICE for duo
Girls are trying a lot with kisses and lesvi games .
Was my best birthday present i makebto my selfsmile

For sure the best chouse and she is more beautiful than her photos here.
Look like porno star girlwink
11-03-2020 Müşteri: axmat
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:45 min
Buluştuğu tarih:2020-03-11
Ücret:€ .
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Hot Best HOT BEST HOT BEST HOT BEST
Boys for sure this Girls are the best chouse i never make!
Apsulutely THE BEST SERVICE for duo
Girls are trying a lot with kisses and lesvi games .
Was my best birthday present i makebto my selfsmile
Thank you Tina for the best time of my life
11-03-2020 Müşteri: axmat
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:45 min
Buluştuğu tarih:2020-03-11
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Hot Best HOT BEST HOT BEST HOT BEST
Boys for sure this Girls are the best chouse i never make!
Apsulutely THE BEST SERVICE for duo
Girls are trying a lot with kisses and lesvi games .
Was my best birthday present i makebto my selfsmile
11-03-2020 Müşteri: manosher
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-02-03
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Victoria , is very beautiful and openmind person and she is the best escort I've ever meet so far.She does everything to satisfy you and her look is amazing overall was a very good meeting and definitly i will meet her again when she comes.Victoria thanks for the nice time see you !!!!
10-03-2020 Müşteri: Axaki
: 10.0
: 8.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-03-10
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Όμορφη κοπέλα , φιλική , με ωραίο στήθος, ωραίο κορμί !
Με επισκέφτηκε σπίτι, μιλάει αρκετά καλά αγγλικά, και πολλές άλλες γλώσσες.
Στοματικό μέτριο αλλά δεν με πειράζει.
Αρνητικό σημείο ότι ήταν πολύ βιαστικά , κοιτούσε την ώρα μέχρι το τελευταίο λεπτό, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσω δεύτερη φορά. recourserecourse
Τελείως αρνητικό , ειδικά όταν με αυτό το πρακτορείο έχω συναντήσει κορίτσια πολλά, incall & outcall !
Για αυτό και μόνο το λόγο της έβαλα 8 .
Ελπίζω την επόμενη φορά, να έχεις μερικά λεπτά χρόνο παραπάνω για μένα .
Φιλιά πολλά Antoniosmile
Escort Answer:
Σας ευχαριστώ, κορίτσι για πρώτη φορά σε αυτό το έργο ... Μην προσβεβληθείτε
10-03-2020 Müşteri: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-03-10
Ücret:€ ..
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Her silicone boobs and very Good sex activity its all the money wink Really top behavor and for sure on Duo with Tina is the best combanion .
Big BRAVO to safari to bring them in our city

BEST OF THE BEST love
10-03-2020 Müşteri: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-03-10
Ücret:€ .
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Quite top girl, very good looking, young, active, polite, very good communication. Also hurry and no time lost which it's quite important imo. Very worthy.
I TOOK HER WITH NIKOL AND I WILL TAKE HER ALONE FOR SURE

This girl is amazing one the best and very preaty .IAM IN LOVE
10-03-2020 Müşteri: grathineos
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-03-10
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Ta kalitera koritsia pou pira mexri twra...
KOUKLARES
FOTO ALITHINES AKRIVIS
TA KORITSIA PROSPATHANE SE OLI TI DIARKIA NACSE TRELANOUNfellow
Amazing time. And my best expiriance till now
RECOMENDED FOR DUO LOVERS
10-03-2020 Müşteri: arwstaki
: 8.5
: 5.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-07
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
πολυ ομορφη κοπελα γενικα με γυμνασμενο σωμα κτλ. φαινεται ομως ψευτοπλαστικουρα σε εισαγωγικα και ενω ειναι καλη και στην παροχη μου φανηκε καπως ρομποτικη, αχρωμη στον αυτοματο. οχι κακη σε καμια περιπτωση αλλα δεν ενθουσιαστηκα κιολας. πιο πολυ σε pse κλεινει πιστευω και εχει μια ταση να τρωει το χρονο αν της δωσεις την δυνατοτητα. ημερομηνια ενδεικτικη απο την προηγουμενη επισκεψη της.
10-03-2020 Müşteri: Giannis10
: 9.0
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2020-03-08
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Εύκολη συννενόηση με την Alex και μου ήρθε στην ώρα της με μια μαύρη σεξυ φούστα και τις μπότες στις φωτό.Ειχα μουσική και από την πόρτα άρχιζε να χορεύει όποτε λέω θα περάσουμε καλά..Νοιωθει άνετα από την πρώτη στιγμή και νομίζεις ότι την ξέρεις καιρό.Ποτακι και της είπα να συνεχίσει τον χορό που κατέληξε σε ένα αισθησιακό στριπτιζ.Εχει πολύ απαλό μαυρισμένο δέρμα ,πεντακάθαρη ,και νινακι για φάγωμα.Στοματικο που σε ταξιδεύει και η συμμετοχή της με τις κραυγουλες της με απογείωσαν.Το έχει το άθλημα και το γουστάρει κιόλας.Ειναι από τα ραντεβού που θα θυμαμε και που σίγουρα θα επαναλάβωlove
Φιλία μωρό μου!
Escort Answer:
Thank You
10-03-2020 Müşteri: doctor13
: 9.0
: 8.5
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-01-04
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
πανεμορφη κοπελα απο την πολταβα της ουκρανιας η οποια αξιζει καθε επαινο απο πλευρας ενφανισης και υπηρεσιων. ειναι αποφασισμενη να καβαλησει- καβαληθει με καθε τροπο και να ρουφηξει μεχρι το λαρυγγι . θαυμασια αγγλικα ,ευχαριστος χαρακτηρας και ανετη. μην την χασετε!:
10-03-2020 Müşteri: doctor13
: 9.0
: 4.5
: 3.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-02-12
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
η κοπελα εργαζοταν πριν ενα περιπου χρονο στο golden diamond.η ημερομηνια ειναι στο περιπου. τοτε το ονομα της ηταν ΖARA μπορειτε να ψαξετε και να βρειτε κριτικες οι οποιες επιβεβαιωνουν αυτο που θα σας πω και εγω . πολυ ωραια κοπελα για οσους αρεσουν οι ψηλες αδυνατες στυλ μοντελου κοπελες που ομως δεν αποδιδει στο σεξ.η φαση ειναι οτι '' στην αγγλια πληρωνουν τα διπλα λεφτα αποτι εδω '' επικοινωνια πολυ μετρια παροτι υποτιθεται οτι σκοπευει να μεινει η μενει αγγλια . Τωρα λετε με την παροδο ενος ετους και την αλλαγη πρακτωρειου να συνηλθε ? συνιστω αποφυγη τουλαχιστον μεχρι να εχουμε νεοτερες κριτικες αλλιως θα κλετε τα λεφτα και το χρονο σας!
09-03-2020 Müşteri: NIKOSMODI
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-03-05
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Firstof all congrats to the agency. Very professional and polite.
The girl is a small angel!!!
Beautiful eyes, nice body but this that impressed me more was her skin!!! Like a velvet!!!
Very polite, smily and clean young girl. Nice kisses, very good blowjob and in general very good bed!!!
I would recommend her with no doubts. I will visit her again!!

I will
09-03-2020 Müşteri: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-03-07
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
A beautiful, petite and sexy young lady. My date was a duo with Alina and Eva. They worked well together to give me an ecstatic time. Alina really enjoys 69. Afterwards, we cuddled and caressed each other in an unhurried GFE way. Show these girls respect and they will take you to paradise. xxxxx
Escort Answer:
Thanks ????,be sure to repeat our date with Eva????
09-03-2020 Müşteri: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2020-03-07
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
A beautiful and sexy young lady with a wonderful figure. My date was a duo with Eva and Alina. They worked well together to give me an ecstatic time. Afterwards, we cuddled and caressed each other in an unhurried GFE way. Show these girls respect and they will take you to paradise. xxxx
Escort Answer:
thanks dear Chris. kisses*****
07-03-2020 Müşteri: Sexakiss
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2020-03-04
Ücret:€ 350
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Mια εξαιρετική γυναικά με πανέμορφα μάτια και μόνιμο χαμόγελο .Εξαιρετικό σεξ για τα δικά μου γούστα φάνηκε να το απολαμβάνει και αυτό στο μεταφέρει .Ενω ειχα σκοπο μια ωρα ζητησα και δευτερη για να την απολαύσω και έχω σκοπό να την ξαναδώ όταν επιστρέψει.Beaby you are amazing expirience .The man from chalkidiki.
Escort Answer:
Thanks, my dear????, I am very pleased????
06-03-2020 Müşteri: Giop17
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-03-06
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
She's an amazing Lady. Friendly, full GFE experience, great blowjob, great sex, great communication. Amazing natural tits, perfect body, clean. Words are not enough to describe the experience. I would choose her, again and again.
02-03-2020 Müşteri: Yolo123
: 9.5
: 9.5
: 7.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-03-01
Ücret:€ 130
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Great time with lovely Vika.Smilefull girl and sexy!! For sure worth the time with her!!!Doesnt speak much english but you will not need it :P :P

lovelovelove
01-03-2020 Müşteri: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-09-18
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I don't remember the day of our date but I definitely remember the moments with this girl. She is amazing, GFE situation. Polina is young, fresh and very beautiful girl. Her services are high class. Highly recommend her. Looking forward to meeting Polina again.