Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


20-09-2019 Πελάτης: badwolf
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-14
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Είχα ανάγκη να περάσω μια ευχάριστη ωρα και περα απο το σεχ να εχω μια ολοκληρωμένη επικοινωνία.Και μαλλον διαλεξα αυτην ακριβως που έπρεπε.Η Αλινα ειναι εξαιρετικη και στο social αλλα και στο sex ειναι δυναμιτης.Αν πραγματικα θελεις να περασεις μια και παραπάνω ωρα ευχάριστα και να φύγεις απόλυτα ευχαριστημένος τοτε ναι πρεπει να δοκιμάσεις ενα ραντεβου με την αλινα.Σε ευχαριστω πολυ μωρό μου και θα τα πουμε ξανα σύντομαfellowfellow
20-09-2019 Πελάτης: nick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Μυκόνου
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-19
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
H συναντηση εγινε στο δωματιο του ξενοδοχειου μου,.Εφτασε χωρις καθυστερηση και μολις ανοιξα τη πορτα εμφανιστηκε ενα αγγελικο προσωπο με ενα γλυκο χαμογελο.Ξεκινησαμε με παθιασμενα φιλια σαν να ηταν ο νεανικος μου ερωτας που τον ξαναειδα μετα απο πολλα χρονια.Αμεσως μετα γονατισε με απελευθερωσε απο το μπουρνουζι μου και αρχισε να με φιλα ,η καυλα ηταν απιστευτη.Γενικα ειναι ενα κοριτσι που αξιζει να το συναντησει κανεις.NICOLE ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΞΑΝΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
20-09-2019 Πελάτης: ktvm2018
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-08-31
Κόστος:€ 320
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Beautiful guy, sexy looking.. reminded me of "Mr. Gray". Very easy going, friendly. Great kisser. Tender and dynamic. 0 fear. Clean, and very good lover. He made me squirt for the 1st time. Oriented to give full pleasure. He had stamina and made me feel important. I will definitelly set up with him again.
V.winked
19-09-2019 Πελάτης: Spaceman
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1,5 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-14
Κόστος:€ 210
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She is one of the most beautiful and spiritual escorts that I have ever met. She did it , any kind of positions and her blowjob in every single space of my room. Her mouth is like touching the clouds. Her tongue works like a maniac all over . At the second round her ass looks great at doofus possition. I felt like a pornstar with her screams and her attitude was amazing at the begging until the end of our meeting. I wish I can meet her again shortly. Nicol you where amazing.xxx
18-09-2019 Πελάτης: Teoman
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-19
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πολύ όμορφη κοπέλα όντως
Πολύ καθαρή επίσης
Αγγλικά σούπερ . Συννενόηση 100%

Θα ξανά πήγαινα άνετα , όχι όμως άμεσα.

Αγωνιστικά . Καλή πίπα , εκτιμώ μπορεί και καλύτερα . Αντέχει σε υψηλές στροφές . Καλύτερη στάση κατ εμε , doggy χαζεύοντας παράλληλα το γατάκι της που έχει για τατού στο δεξιό «μαγουλακι» της


18-09-2019 Πελάτης: Mister_N
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-17
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She was great on sex and on character she make me feel comftable and we had a great time I highly recommend this girl she can make anyone happy. I wish to see her again .
18-09-2019 Πελάτης: Vendetta
: 9.0
: 9.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-18
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πραγματικό gfe! Κυρία από το πρώτο λεπτό.να σε προσέξει, να σε αγκαλιάσει, να σου φερθεί άψογα με ενα απίστευτο χαμόγελο. Τα μάτια της είναι φοβερά όμορφα. Είναι μια γαζέλα που αξίζει τον καθε ευρώ.
Έχει τρόπους και ξέρει πως να συμπεριφερθεί...πολύ όμορφη και πεντακάθαρη. αξίζει να την ξαναδείς...
18-09-2019 Πελάτης: Nikolasi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-17
Κόστος:€ 340
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
At last I met this wonderful Tina. I tried so many times before but she was always busy but yesterday I acted fast.
Loves what she does. Great in sex, wonderful oral skills in deep blowjob,clean,always wants to please you. I can't write enough of her. You have to meet her guys if you are thinking. I wait you again Tina. Thank u.
Escort Answer:
Thanks dear. Really appreciate and also hope to see you again. Kisses
18-09-2019 Πελάτης: Gabriel12
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-17
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Mila is a very beautiful tall girl. More sexy in real than the photos. Nice communication and real. She gave me best oral ever with deep throat. I nearly fell in love with her. She is a pure angel. Highly recommend her. The best.
Escort Answer:
Thank you dear. See you dear again soon. Kisses
17-09-2019 Πελάτης: mpamphs4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-16
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ OXI TELEYTAIIA!!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!!ΟΥΤΕ ΜΑ Κ ΜΟΥ ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ Κ ΣΤΟ SEX ΑΝΕΛΕΗΤΗ!!ΑΠΛΑ RESPECT!!!!!ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ
17-09-2019 Πελάτης: stampetros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-14
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πάρα πολύ όμορφο κορίτσι, με σώμα μοντέλου και απίστευτα όμορφο πρόσωπο! Τρελά φιλιά, πίπα και σεξ. Πραγματικά ανυπομονώ να την ξαναδώ!!! Όλα τα λεφτά! lovelovelove
17-09-2019 Πελάτης: lpFabri
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-16
Κόστος:€ 230
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Era la ragazza più bella del luogo in cui mi sono riposato. Francamente, non mi aspettavo di incontrare una donna di questo livello nella Grecia di Corfù, invitandola a me, non contavo su nulla di speciale.
Ma, bene, sono rimasto sorpreso. Un europeo alto, più simile a uno scandinavo che a uno polacco, con caratteristiche perfette. Ho anche deciso che Charlize Theron entra nel mio salotto.
Sì, Maria, ovviamente, è più appetitosa di una star di Hollywood, ma non ho mai amato le donne troppo magre.
Una serata incomparabile in compagnia di una bellezza lussuosa, l'unica cosa è che Maria non parla italiano, ma lascia che inizi a insegnare, bellezza mia, te lo chiedo!
Non parlo molto bene l'inglese, ho dovuto usare un traduttore, ma non ho notato la differenza. Non dà fastidio. Era così carina e delicata in tutto, in tutti i dettagli.
Maria ha profumi incredibili, questo odore è incomparabile, ha detto che l'hanno fatta un ordine al Cairo.
Spero la mia bellezza, se sarai a Roma, dimmi il segreto di questo odore insolito.
Dea, sei una Dea e ti chiedo di ridere di una persona anzianawinkwinkwink
Escort Answer:
Oooooo:))) a surprise for me! Thanks a lot. See you in Italy!!!
17-09-2019 Πελάτης: Rodolfoslam
: 8.5
: 8.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:7 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-15
Κόστος:€ 850
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τι να πω εκανα δευτερη φορα διανυκτερευση και περασα λες και ημουν με την σχεση μου μαζι .
17-09-2019 Πελάτης: mademale
: 10.0
: 7.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2016-08-12
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Unmatched and unparalleled gorgeousness by a world-class level model that one can only dream to be with her in the same gala, needless to say, in the same bed. Not of this world and not of this profession, but still, do not even think of missing the chance of immersing yourselves in such beauty, class and elegance love
17-09-2019 Πελάτης: mademale
: 8.5
: 2.0
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-05-01
Κόστος:€ 120
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ιδανική για όσους έχουν απωθημένο να πάνε με το απόλυτο "frost queen ψώνιο της τάξης τους".μόνο και μόνο για να του τη σπάσουν. Υπέρμετρη ιδέα και εικόνα εαυτού από ένα σφοδρά και φανερά υπερεκτιμημένο κορίτσι. Ειδική περίπτωση, για ειδικούς χαρακτήρες και ειδικούς χειρισμούς.
17-09-2019 Πελάτης: mademale
: 8.5
: 4.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-16
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Όποιος θέλει μια πάρα πολύ καλή επικοινωνία και ένα ξεχωριστό, επαγγελματικού επιπέδου σουηδικό μασάζ από μια κοπέλα με το υπέροχο σώμα των φωτογραφιών, η οποία θα ήθελε προφανώς, μαζί με τον φωτοσοπά, να μοιάζει περισσότερο σε πασίγνωστη συνονόματη βραζιλιάνα απ' ότι μοιάζει, ας προχωρήσει ελπίζοντας και σε μια καλή μέρα. Αλλιώς, από σεξ, άκυρη, άπειρη, άκεφη, μη μου άπτου και ψιλο-υποχόνδρια, σε έναν κόσμο όπου οι εταίρες πολλές, λίγες όμως οι εκλεκτές.
15-09-2019 Πελάτης: TomasZen
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-12
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Παιδες ισχυει ακριβως οτι λεει ο προηγουμενος.
Η κοπελα ειναι φωτια σε ολα.Παθιαρικα φιλια,σε κανει ντουζακι υπερπαραγωγη, τρελη πιπα και δεν λεει οχι σε τιποτα.
Παντου δαχτυλα,παντου γλυψιμο και με πολλες πρωτοβουλιες.
Την συνιστω με κλειστα ματια.
Την περιμενω να ξαναερθει.
15-09-2019 Πελάτης: crossfit
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:160 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-14
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Θεορώ πως είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση τιμή - ποιότητα. Εφόσον μπορούσα, θα την έπερνα για όλη την βραδιά, τότε θα καταλάβενα όλη την γλύκα της. Δε θα μπώ στις λεπτομέριες, οι συναγωνιστές τα'χουν περιγράψη όλα. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα.
15-09-2019 Πελάτης: mallios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-14
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Το κοριτσι ειναι απλα τελειο..!!!!ανεπιφυλακτα.προτιμηστε .αληθινη!!!θα την προτιμησω ξανα ..σιγουρα.παιδια με κλειστα ματια
15-09-2019 Πελάτης: Nikolasi
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-14
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I met this wonderful young girl yesterday. Roza is pure roses from the heaven. She is more beautiful than the photos and gave me more than I expected. I booked for 1 hour but extended to more because she worth it. Hope I meet her again. Thank you Roza. Love
Escort Answer:
Thanks dear. Really appreciate. I will come back soon. See you soon dear. Kisses
15-09-2019 Πελάτης: KOKBO
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-14
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
best trans i have met. very beautiful, very clean, extremely sexy
i definitely recommend her. we dont see trans like her in our city. you should go if you are thinking about it
15-09-2019 Πελάτης: KOKBO
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-13
Κόστος:€ 0
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
we arranged a meeting and never send me the address. UNPROFESSIONAL
DONT GO

I was waiting all that time to meet her and never replied and send me the adress
15-09-2019 Πελάτης: Arsenikos
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-15
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Victoria is a beautiful girl with a warm smile and perfect body. Can make you feel comfortable from the first minute, she is very communicate. It was like I meet the girl from the next door. She has tight body and silky skin. She smells like a flower!! For me it was the best experience that I had with an escort girl. Thank you baby!!!
14-09-2019 Πελάτης: Hubolt
: 10.0
: 5.5
: 2.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-13
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very nice milf , she really is like in the pictures, very kind and happy , but not much english, i would rate her english 2 stars definitely not 5 stars.
14-09-2019 Πελάτης: JORGE
: 3.0
: 3.5
: 1.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-12
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
First look as an elegant girl, but as time passes through became a taximeter! Another nice thing to have was the wine she offered ..
When she was asked for a cim she replied "fist money then service"


Also she doesn't provide deep throat and swallow as her sight claims...
13-09-2019 Πελάτης: alexw53
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-11
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Marta is exactly like her photos, she looks lovely with a great body, especially her breasts. A great kisser, she forced her tongue deep inside my throat, we explored every cm of each others bodies. The oral sex she gave me has to be the best blow job I've ever had! Adventurous and daring is how I would describe Marta. Hope to meet her again very soon xxx
13-09-2019 Πελάτης: giannis122112
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Μυκόνου
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-04
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μου έκανε ΚΛΙΚ οι φωτογραφιες της, και το προγραμμα που κάνει και τη κάλεσα.
Άνοιγω τη πόρτα και τη βλέπω! Ένα μωρό , με γλυκό πρόσωπο, με το χαμόγελο στα όμορφα χείλη, με πράσινα μάτια, με φιλάει και περνάει.
Τα πρώτα όμορφα λόγια γνωριμίας με ένα ποτο.
Κάναμε το μπάνιο μας,και τη βλέπω , μια φυσική ομορφιά , φυσικό στήθος , φιδίσιο κορμι, βελούδινο δέρμα, τέλεια καλήγραμμα ποδια, φανταστικό σώμα!!
Εχει μακράν το πιο ωραία φυσικά βυζάκια που έχω χαιδεψει!!
Ειναι μια γυναίκα γοητευτική, με χιούμορ, με στυλ , με φινέτσα που θα σου προσφέρει ερωτικές στιγμές που σε κάνει να αισθανθείς σαν να βρίσκεσαι στη κόλαση ή στο παραδεισο.
Στο κρεβάτι κανει ενα χωρευτικό , απο πάνω μου με το υπέροχο λεπτό κορμι της , τρελενομαι...
Πέφτει πάνω μου, πρώτα ενα ερωτικό massage μετα φιλια, οταν πηγε στο φαλο μου, οπα εδώ ειναισταθμός ζωης με αυτα που κάνει!!!
Μου δίνει να της φιλίσω οτι πολυτιμοτερο εχει πραγματικά πάνω της με αλλαγές σε θέσεις!!
Καθηγητρια με τη γλώσσα της, όταν το πάρει στο στώμα της μιλάμε μεγαλείο τρέλα!!
Με αυτά που κάνει κατάλαβε οτι δεν αντέχω αλλο, το βάζει στο σφυκτο, ζεστό , υγρο κόλπο της , με απαλές φανταστικές κινήσεις και ερωτικά γλυκά λογια μου τα πήρε όλα...
Μιλάμε ΘΕΑ πολυ ερωτική , φιλική , σεξουαλική, δοτική , με πάθος για αυτά που σου κάνει!!!
Τρεις φορές την κάλεσα, αυτό τα λεει όλα...
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ-ΜΟΝΑΔΙΚΗ
12-09-2019 Πελάτης: Unamed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-20
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ενδεικτική ημερομηνία, εύκολη επικοινωνία, της είχα στείλει να βρεθούμε τώρα και ήταν διαθέσιμη. Φτάνω, ωραίος χώρος καθαρός, μέσα στην καυλα η Evelina το ίδιο και εγώ. Μπαίνω για ντουζ και φτάνω στο δωμάτιο ήδη σηκωμενος, καυλωνει το μωρό τον αρπάζει και αρχίζει τσιμπουκαρα, υγρη και τον έπαιρνε σχεδόν όλο μέσα. Πολύ σεξυ και γλυκιά κοπέλα, περάσαμε σε 69,τέλειο. Η Evelina έχει απίστευτα βυζια και της άρεσε που είχα τρελαθεί και γούσταρε όταν τον έχωσα ανάμεσα τους. Στο σεξ παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και συμμετέχει φουλ. Έδειχνε να της αρέσει που την γαμουσα δυνατά και ανταπέδωσε και αυτή όταν έλεγχε τον ρυθμό. Γενικά πολύ ευχαριστημένος από την συνάντηση αν και δεν κατάφερα να τελειώσω δεύτερη φορά, αλλά έφταιγα εγώ για αυτό!
Escort Answer:
Efxaristo moro mou! Filia ????????
12-09-2019 Πελάτης: loukas3899
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-10
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I met with Jhoana at my place . She came with a beautiful dress and a big smile on her beautiful face ! We had time to talk before and after the party, her english are perfect ( i am not greek ) and she is a smart girl as i didn't get bored talking to her !! On the game now she was willing to satisfy all my needs ????!! We had two full sessions and she was amazing ! I will definitely meet her again ! Kisses beautiful )
Escort Answer:
Thanks a lott for the nice words! It was a pleasure meeting you my dear gentleman! ????????Looking forward to meet again on the next tour in Athens! Sweet kisses and hugs xxxx
12-09-2019 Πελάτης: Ryati
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Μυκόνου
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-10
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very beautiful and friendly, knows how to be good at everything besides being kind.
I recommend everyone who wants an hour of relaxation and pleasure.



12-09-2019 Πελάτης: MJ30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Μυκόνου
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-12
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Nicole is an absolute delight. She has great communication in making the appointment. She is beautiful, petite, slim, tanned and feels wonderful. She has an infectious personality, sweet, caring, a true GF experience. Her English is decent and she has a bubbly way about her that really draws you in. My experience with her was fantasy come true and has provided me with indelible memories despite the relatively brief time spent together. A must see in Mykonos.
11-09-2019 Πελάτης: Vendetta
: 2.0
: 1.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-11
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
Φίλοι, απλά απαράδεκτη. Στα μηνύματα πολύ φιλική,στέλνει φωτο, gfe κατάσταση λες.
Πας από εκεί, καμία μα καμία σχέση με φωτο, τα οπίσθιά flat, με το ζόρι σου μιλάει, δεν θέλει πολλά αγγίγματα, και αν πας λίγο πάνω από το κανονικό μου λεει πιο σιγά δεν μπορω, έδειχνε δυσαρέσκεια όταν είσαι από πάνω και σε μια φάση λέει "τελειώνεις"??!?
Τελείωμα στα 4 μπαμ μπαμ σε 10 λεπτά είχα φύγει. Καλύτερα να δώσεις 30 σε ενα κοινό οίκο ανοχής! Απλά απαράδεκτη και καμία σχέση με τις φωτο!!
11-09-2019 Πελάτης: thrfou
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-09
Κόστος:€ 170
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Κολος απο τους πιο ωραιους που εχω δει , σωμα φιτ οσο χρειαζεται , γλυκια παρουσια ,δεκτικη , προσπαθει να καταλαβει τι θες για να περασεις καλα . Συστηνεται για νορμαλ καταστασεις winked
10-09-2019 Πελάτης: badwolf
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-08
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η julia απλα τα σπάει βλεποντας την θεωρησα πως ειναι πορσελανη και φοβομουν μην την σπάσω.Στην πραγματικοτητα λιγο ηθελε για να με δεσει φιογκο.Μηχανη του sex που ταυτοχρονα το ευχαριστιεται αν της δωσεις την αναλογη περιποιηση και ικανοποίηση.Σε ευχαριστω κοριτσάρα μου πανέμορφη
Escort Answer:
Thank YOU
10-09-2019 Πελάτης: badwolf
: 9.0
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-06
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Συνάντηση πριν λίγες ημέρες,η αληθεια ειναι πως το φοβηθηκα λιγο γιατι τετοιες γυναικες η ειναι ψευτικες οι φωτο η απλα ειναι πολυ ομορφες αλλα δεν κανουν τιποτα αλλο απο υπηρεσιες.Η συγκεκριμένη με διέψευσαι πανηγυρικα.Κορίτσι που δεν εχω ξανασυναντησει.οντως μοντελο με τετοιες αναλογιες.προσεγμενη σε καθε λεπτομέρεια μεχρι και στα εκπληκτικά της νυχάκια.Αστύρευτη ενέργεια και ενω με τελείωσε την πρώτη σχετικά εύκολη στην δεύτερη φορα δεν σταματούσε αν δεν με ευχαριστησει οπως μου ειπε,παροτι ήμουν κουρασμένος δεν κοιταξε ρολόι και με τελείωσε σχεδόν 20 λεπτά μετα την 1 ωρα.με ενα μονιμο χαμόγελο τρομερή ενέργεια και δίαθεση.σιγουρα θέλω να την ξαναδω
Escort Answer:
MOROMU......
Thank You
10-09-2019 Πελάτης: getupTrin
: 2.0
: 2.0
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-09
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
This is not a escort experience!
I was very dissapointed from our meeting.
I will just give some facts.

There was no towel in the bathroom, in fact there was some towels used thrown in the floor!
she was very tired and certainly had a glass or two of wine.
She was smoking (electronic cigarette)
She was very passive.
I dont know if she rialize but during dogie style she was farting!



10-09-2019 Πελάτης: Matakiasm
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-08
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She's a very nice gal. Very good looking, nice natural tits and very nice body. She tries to please you all the time and tries to communicate with you. She didn't ask for her gift!! I had a wonderful evening with her and definitely I will have again with her.wink
Escort Answer:
Thank You
09-09-2019 Πελάτης: Panagiotisz
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-09
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Με μια λέξη γυναικάρα απολαυστική ωραίο ο χιούμορ κ πολύ ευχάριστη με ματαρες που σαγηνευουν και απίστευτο στοματικό σευχαριστω ομορφιά μου κ νάσαι πάντα ο εαυτός σου σεξυ προκλητική κ ευχάριστη παρέα μεκτιμηση Παναγιώτης
Escort Answer:
Thank you
09-09-2019 Πελάτης: Zackher
: 8.5
: 7.5
: 7.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-09
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Θετικά: όμορφη, ωραίο σώμα, χαμογελαστή με όρεξη στο σεξ.
Αρνητικά: Δεν φιλάει, δεν έχει στήθος, δεν μιλάει αγγλικά.
Γενικά πάντως έμεινα ευχαριστημένος αφού προερχομουν από μία άκρως αποτυχημένη συνάντηση με αντίστοιχη Βραζιλιάνα.

winked
09-09-2019 Πελάτης: propper79
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-08
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Duo μαζί με την Μπιάνκα!!!Όλα τα λεφτά!!! εύκολο κλείσιμο ραντεβού με λίγα μηνύματα.Η Εβελίνα είναι μια κοπέλα πολύ καβλα με τρελές βυζάρες πιάσιματα! Καταρχάς είναι πολύ καθαρή ευγενική και χαμογελαστή με ωραία αίσθηση του χιούμορ! Κάνει τρομερό λεσβιακό, ξέρει πως να γλυψει μια γυναίκα και σου κάνει τον πουτσο πιο σκληρό από ποτέ!!!!Είναι καβλιαρα και ζει την κάθε στιγμή στο σεξ! Τρομερή πίπα χωρίς κανέναν ενδοιασμό!!! Σκέτη καβλα!Για τους λάτρες της παρτουζα και του λεσβιακού η Εβελίνα είναι must!!!! Φιλάκια μωρό μου!!!
Escort Answer:
Moraki mou!filakia polla!Se perimeno stin Athina na kanoume ti sou ipa????????
09-09-2019 Πελάτης: alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-09
Κόστος:€ 550
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The girl honors the money you give her and is willing to make you feel good. She is hot. She is doing anything what do you want. She is very friendly and very klean girl .. i recommend her wholehertly .. İ want to meet with her again,
kiss Eliza
amlove
Escort Answer:
ευχαριστω μορο μου..
09-09-2019 Πελάτης: doc_lin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-07
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Δεύτερη συνάντηση με τη γυναίκα-αράχνη. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις την καύλα που κρύβει
μεσα της... Σε διαβάζει κοιτώντας σε στα μάτια... Ξέρει ακριβώς τι θέλεις και σου κάνει ακόμη περισσότερα.
Χυμώδης και επικίνδυνα ερωτεύσιμη.. Τα ξαναλέμε σύντομα...love
09-09-2019 Πελάτης: foivosxxx
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-08-20
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I visited this dream girl. She fucked me so hard and good i was trying not shout because her dick was massive. Great atmosphere and she made me feel very comfortable but we had a tiny problem with the communication because of her english although she was perfect
09-09-2019 Πελάτης: olee70875
: 7.0
: 5.0
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-08
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Looks close enough to the photos. She seemed disinterested and looked like she wanted to get it over and done with. No FK, no OWO and just so little contact. Unfortunately just a bit mechanical for me.
It kinda ruined the mood, left after just half an hour. Would not recommend.
08-09-2019 Πελάτης: palavras
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-08
Κόστος:€ 0
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
Την κοπέλα δεν την είδα ποτέ.Ενώ είχαμε κανονίσει την ώρα συνάντησης μόλις έφθασα έξω από την πόρτα μου είπε πως είναι απασχολημένηamamam
Escort Answer:
Hello dear! I said for u that u should tell me before 1 hour when u will arrive and u just came here ... Im really sorry but I was busy !
07-09-2019 Πελάτης: Alekos86
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-08-14
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μετά από δύο συναντήσεις με την Βίκυ, πιστεύω ότι εμφανίζεις σύνδρομο εξάρτησης από τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Η κοπέλα κυριολεκτικά σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα. Πίπα πολύ καλή. στα τέσσερα είναι ασύλληπτη, τη χύνεις όπου γουστάρεις και γενικά είναι κοπέλα που της αρέσει πολύ το sex και σε αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο.
'Εγώ την προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι πολύ καλή επιλογή σε λογική τιμή.
Escort Answer:
Ευχαριστώ πολύ αγάπη ????????????
07-09-2019 Πελάτης: Nekjoh22
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-03
Κόστος:€ 0000
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
We met this amazing lady to have a threesome, and oh my, was it everything we had hoped for, and I am speaking from the woman's point of view. My husband and I wanted to do a threesome for quite some time now, lucky us we found you Sonya!wink
You made me feel really beautiful and wanted and seeing my husband with you was so super sexy! Just thinking about this night, makes me very horny and excited again...whoops!!
Thank you for an amazing night and we wish you all the best babe!
εις το επανιδείν...
07-09-2019 Πελάτης: hastler6767
: 5.0
: 8.0
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:35 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-06
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Και για άλλη μια φορά απογοήτευση.
Εμφάνιση καλή και θα μπορούσε να κάνει παπάδες αλλά... ΔΕΝ.
Δε φιλάει ούτε κατά διάνοια και γενικά κοιτάει το ταβάνι, ξανά και ξανά. Μόνο ταβάνι και αγαλματακια ακίνητα!!!
η κοπέλα νομίζει ότι μας κάνει χάρη. δεν δέχεται δάκτυλα πουθενά, αρνείται να γαμηθεί έξω απ΄το κρεβάτι, πίπα για κλάματα. στάσεις ρομποτικές. μου τον έπαιξε με το χέρι και έχυσα. έφυγα στο 35άλεπτο.
Ντύθηκαν της είπα για καλύτερη τιμή ενώ έχει δύο φορές σεξ στην ώρα και η τύπισσα έκανε πως δεν καταλαβαίνει τίποτα από αγγλικά. Κρίμα τα λεφτά. Τα κλαίω πραγματικά. Βαρέθηκα ρε φίλοι μου να κοροϊδεύουν τον κόσμο όλες εδώ μέσα.
05-09-2019 Πελάτης: Xourminio
: 6.5
: 6.5
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1h min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-02
Κόστος:€ -
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
She says at her services French kiss and oral without condom. Guess what... Kiss without tongue and bj with condom for my and her safe as she said. Is a good girl but only this. I will not meet her again ????
05-09-2019 Πελάτης: teo001
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Βόλος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-09-02
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Best of the best.η κοπελα δε παιζεται.ομορφη ομηλιτικη κ παρα πολυ καθαρη.δεν υπαρχει περιπτωση να το μετανιωσεις.απο gfe με χαδια κ φιλια με παθος μεχρι pse με δυνατα καρφωματα κ τελεια ανοιγματα λογω του οτι ειναι χορευτρια.τα ανοιγματα της με τρελλαναν.εγω στην πρωτη ευκαιρια θα την ξαναδω σιγουρα.love