Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


23-07-2019 Πελάτης: panos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-22
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Amazing time with a very good sex partner. Iwont forget you baby.lovelove
Iwill sure meet her again..
She is highly recommended.!
Its been a very long time since I such good services.
Dont forge to pay her a visit guys.
23-07-2019 Πελάτης: Takis19
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-23
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Victory is a beautiful gentle presence with a mediocre temperament willing to do what she wants to do with a beautiful woman's proportions. Certainly in the future I will come back again.wink
23-07-2019 Πελάτης: hilohi
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-11
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Επέλεξα Duo τη Djulia με την Nicole. Ανοίγει η πόρτα σε Σουίτα γνωστού 5άστερου, και βλέπω δύο μωρό πονηρά και χαμογελαστά δέκα όμως(τουλάχιστον) πόντους πιο κοντά. που νόμισα ότι μπήκα σε λάθος δωμάτιο.H Djulia ήταν ομορφότερη από τις φώτο, όμως πολύ παθητική και δεν υπήρξε καμιά χημεία. Παρά το ότι έχει απίστευτο σώμα και στητό στήθος με ωραία ρόγα , δεν ήθελε φιλί με γλώσσα ούτε ανέχτηκε να γλύψω το μουνάκι της, μηχανική πίπα, κακή υποκριτική και επειδή γούσταρα οπτικά να την πάρω και να ξεσκίσω την κωλάρα και το καυτό μουνάκι της με ξενέρωνε αφού δεν υπήρξε καθόλου πάθος από μέρους της, ούτε σκαμπιλάκι στο κωλαράκι δεν ήθελε…τσάμπα τόσο σπρώξιμο. Δεν τελείωνα με τίποτα στον πρώτο γύρο. Το παιχνίδι για εμένα το έσωσε η Nicole, που αν και οι φώτο είναι πειραγμένες τουλάχιστον 20% (είναι χειρότερη οπτικά) η κοπέλα είναι θεά του σεξ και απίστευτα πονηρό βλέμμα. Πήρε όλο το παιχνίδι πάνω της καθώς είδε ότι η Djulia δεν γούσταρε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με όταν πηδούσα την Djulia με τις ώρες, η Nicole μου έστησε την κωλάρα της για να γλύψω… και έγλυψα παντού. Και όταν είδε πως παρά την αλλαγή τόσων στάσεων και τον ρυθμό που πηδούσα τη Djulia τέλος δεν υπήρχε, ανέλαβε παιχνίδι, με πείρε από το χέρι, γονάτισε μου φόρεσε νέο σκουφάκι και ανέβηκε στο πάσο του καθρέπτη όπου κρατώντας με από πίσω και φιλώντας με οδήγησε να μπω βαθιά μέσα της. Βρέθηκα να την παίρνω στα σχεδόν στον αέρα, όρθια βλέποντας την κωλάρα της να κουνιέται ρυθμικά στον καθρέφτη. Κόλλησε το κορμί της στο δικό μου και κουνούσε την λεκάνη της απίστευτα… το τέλος δεν άργησε να έρθει. Τέτοιο χύσιμο πρώτη φορά και τόσο γρήγορα… στο λεπτό, απίστευτη αίσθηση αυτό το μουνάκι. Διάλλειμα για μπανάκι και ξάπλα στο κρεβάτι για σόσιαλ κλπ λίγο χαμουρεμετάκι και πάλι, αλλά η Djulia αλλού (το γούσταρα το μωρό, αλλά όχι μάλλον όχι αυτή εμένα). Εκεί πάλι η Nicole ανέλαβε το παιχνίδι, με έβαλε να τη γλύψω και ανταπέδωσε την πράξη μου, η φωνές της με έκαναν τούρμπο και της ζήτησα να με σκουφώσει για τα την ξεσκίσω. Απίστευτο το μετά… τέτοιο πήδημα ούτε με την γκόμενά μου, κραυγές, σκέρτσα , εκφράσεις κορμιού και προσώπου απίστευτα , μας άκουσε ο όροφος. Ή οι φωνές της ήταν αληθινές ή είναι απίστευτη ηθοποιός. Πάντος εγώ κάβλωνα απίστευτα και το κατάευχαριστήθηκα. Η άλλη τίποτα… συμμετοχή μηδέν… Την επόμενη φωρά ΜΟΝΟ Nicole δαγκωτό !!!
She is very pretty with amazing body and breasts. Not as tall as in the post. We have great chemistry. She is a little devil. What a fuck. She is amazing to do that. The Duo it was wrong I had to take her alone. Maybe the next time baby. She make me come 2 times in a row easily. Thank you baby.
22-07-2019 Πελάτης: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-20
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Anastasia is really very beautiful, better than photos. Her services are in high level. She is very clean, very important for me. Guys, if you respect her, she will give you more than you expect. Highly recommended her.
Michael
PS Sorry for taking your lighter
Escort Answer:
Thank you kiss
22-07-2019 Πελάτης: vamosvamos
: 7.5
: 9.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-20
Κόστος:€ 150
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Απιστευτη πιπα και απιστευτο στησιμο στα τεσσερα.. ΜΙλαει ελληνικα σχεδον τελεια. Γενικα καλουτσικη επιλογη!
21-07-2019 Πελάτης: getupTrin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-21
Κόστος:€ 170
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Liliana is like a treasure for me!!!Very beautifull and sexy, beyatiful eyes,great body..by the minute she opens the door i was amazed!!!
Very unique and great personality-Classy Girl!
I really enjoy our meeting and i think she is most iconic girl i have met.
Thank you so much..take care
21-07-2019 Πελάτης: Gabriel12
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-20
Κόστος:€ 450
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very dangerous girl in all positive things. Polina is a very young, tall, charming, sexy and beautiful with nice tattoos on her body with blue eyes. She met me with the dress code I asked for. I was satisfied with our meeting and promised her to take her a night next time. I though extended our meeting because she worth it. I recommend her sure. Thank you my angel Polina. And take care of yourself.
Escort Answer:
Thank you dear. I also enjoyed our meeting. I will be expecting you soon as said. Kisses
21-07-2019 Πελάτης: JORGE
: 8.5
: 7.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-20
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
An nice and sentimental sensual and sexy.
About the blowjob she doesn't provide deep throat. A pleasant company giving you the gfe experience in general.
Escort Answer:
Hmmm,not nise!
20-07-2019 Πελάτης: Aris1971
: 8.5
: 6.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-20
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Λοιπών παλικάρια, θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικος αν και με την φόλα που έφαγα σήμερα θα είναι δύσκολο!!! Και εξηγώ: είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την Αλεξάνδρα κατά την τελευταία επίσκεψη της στην πόλη μας. Σίγουρα δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών, αλλά είναι είναι αρκετά όμορφη με μερικά κιλάκια παραπάνω αλλά εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Στην πρώτη μου επίσκεψη (όταν πρωτοήρθε, δηλαδή φρεσκαδουρα) ευχαριστήθηκα και ευχαριστήθηκε γαμησι! Στη δεύτερη επίσκεψη μου σήμερα, ΦΟΛΑ!!! Με τα πουτανιστικα, όχι εδώ, μη εκεί. Μετά από λίγη πίπα, κατευθείαν πέρασμα σκουφάκι για ξεπέτα κτλ...
Έκλεισα ραντεβού για μια ώρα, έφυγα στο μισάωρο και όλα καλά!!!

Καταλαβαίνω ότι και οι Ρώσο-δούλες άνθρωποι είναι και κουράζονται, η τις τελευταίες μέρες (από ότι μου είπε αύριο φεύγει) δεν ενδιαφέρονται να ευχαριστήσουν τον πελάτη τους. Οκ κατανοητό... αλλά και εμείς πληρώνουμε κοριτσάκια και αγοράκια εκεί στο γραφείο, οπότε αν οι κοπελίτσες κουράζονται να τις αλλάζετε πιο συχνά! Δεν μαζεύονται τα 150αρια και τα 300αρια κάθε βδομάδα!
19-07-2019 Πελάτης: alkischania
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-06-16
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
the date is random,the comunication was not so easy,but she is a sexy lady and she is a sex maniac!!you can fuck her hard at bed at the chair ,on the desk!! her bg was deep,and she is funny too!!great expirience!!next time duo with her and diana!!thanks horny lady..am
Escort Answer:
thank???? I'm waiting for you again
18-07-2019 Πελάτης: Stove
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-08
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
WOW , best escort ever , from when u walk in to the room she is as beautiful if not more from the picture , very nice very clean her Pussy was very tight which I liked a lot , highly recommend Diana , wow wow thank you baby I’ll see u again soon
Escort Answer:
KISSES ???? my dear.
18-07-2019 Πελάτης: kostis09
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-16
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The absolut best Escort girl I have ever met. Passionate, cute, willing to please the man. With this girl I had one of the best experience this year. You will definetly not regret it.
Babi, you really know how to make a man happywinked
17-07-2019 Πελάτης: stathis76
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ζάκυνθος
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-15
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very classy lady, very active in sex. Always with a smile, you think you are with your girlfriend. Highly recommended!!! Thank you sweety for a lovely evening!
17-07-2019 Πελάτης: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-16
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Tiffany is a very beautiful and smart woman. Good kisser, nice body and adored face. She welcomed me with a warm kiss and with a kind and sexy manner. She is an open-minded person, she knows how to treat a man. In sex, she is very active and she likes what she does.If you will be nice with her, she will repay you ten times more. Take care darling
17-07-2019 Πελάτης: aaass1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-16
Κόστος:€ 450
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
by far the best and most beautiful ladie !!! A unigue creature the best choice somebody can have by far in this city till nest time angel...!!!!!!!!!
16-07-2019 Πελάτης: kostis09
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-12
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Alex was very communicative and cute. She is wanting you to have a nice and good time, and that is all what matters! Was great spending time with you Alex!
Maybe see you again in the future! Your milkfabric wink
16-07-2019 Πελάτης: sinboy
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-15
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
winkNo1 is Sabrina, nothing else to say. Polite, smiling fire in bed and official Brazilian beauty. Will meet again and again! If you want one WOMAN in bed Sabrina is the right choice.
15-07-2019 Πελάτης: pepermint13
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-15
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Alex was back to Rhodes again and , I would not miss her for nothing in this world. She is passionate and sexy, fresh and natural & her skin is smooth and silky. A real lady for great moments!
She is the Ferrari of all escorts in Greece .
See you soon baby!
15-07-2019 Πελάτης: Jhon33
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-13
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
If you want to have an amazing time with a woman that will satisfy your every dream then you should definitely pay a visit to this awesome lady.
She provides high-class services. Communication is excellent. Her beauty is equal to her intelligence. The photos are real 100% and she more beautiful in person. Her hotel room is comfortable and clean.
Best experience I had. I will visit again for sure. Highly recommended.Evellina????????
Escort Answer:
Moro mou Esi!????????luludi(floare)thank you ????????i ll be waiting for you
15-07-2019 Πελάτης: Mparmpaslyk2
: 8.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-15
Κόστος:€ 160
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Δεν ξέρω τι να πρώτο θάψω... Ξυνή, παθητική μέχρι αηδιας βαριόταν την ζωή της. Κι όλες οι υπηρεσίες απαράδεκτες. Αλλά κορμάρα (αν και αρκετά γεματη περισσότερο απ' όσο φαίνεται σε κάποιες από τις φωτο) και το ωραιότερο δέρμα. Αλλά η συμπεριφορά της απαίσια. Μου φάγε και πέντε λεπτά και μου την είπε επειδή δεν τελείωνα. Αγενέστατη στην ουσία με έδιωξε πριν τελειώσει ο χρόνος. Μιλάμε τώρα η τύπισσα μιλούσε νευρικά και το στυλ "άντε να τελειώνουμε" ήταν παραπάνω από φανερό. Όχι €160 ούτε €20 δεν αξίζει. Θεωρώ καθήκον μου να προστατέψω τον ανδρικό πληθυσμό από τέτοιου είδους άτομα του χώρου. Λυπάμαι πολύ...
Escort Answer:
The next time when you make me a fake comment please inform yourself what is my price for 1 hour , because it’s 200€ where all the service is inside . So I don’t know exactly who you are but I believe you must feel very bored and such pity soul to make a comment like this but thank you very much , it’s just proved that my account is not a fake ! Kisses to you
15-07-2019 Πελάτης: koutoulas
: 9.0
: 9.0
: 7.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-11
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πρώτη μου εμπειρία με escort, Πολύ όμορφη και καθαρή κοπέλα η φωτογραφίες την αδικούν, Από κοντά είναι καλύτερη!! Πρόθυμη για όλα με ωραία φιλιά και πολύ πάθος!! Είχαμε λίγο πρόβλημα συνεννόησης επειδή δεν μιλάω καλά Αγγλικά..
13-07-2019 Πελάτης: Constantine30
: 8.5
: 8.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-12
Κόστος:€ 120
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπέλα ήταν εξαιρετική. Είναι όπως στις φωτογραφίες. Αψογη επικοινωνία στα αγγλικά και έκανε ακριβώς ότι της ζήτησα. Συνίσταται ανεπιφύλακτα
Escort Answer:
Thank you very much ????????????
13-07-2019 Πελάτης: Spiros2228
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-10
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Το κορίτσι είναι μπόμπα την συνιστώ. Πολυ πιο Καλή από κοντα, σε σώμα και εμφάνιση. Είναι τέλεια am
13-07-2019 Πελάτης: Andrew73
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-12
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Με τι να αρχισω!Η lena ειναι μια πανεμορφη, νεα καθαρη και ευγενικη κοπελα .Ειναι προθυμη κι αγαπαει αυτο που κανει κατι που ειδα στην χθεσινη μας συναντηση που εδωσε ολο της τον εαυτο,η οποια ηταν ονειρικη το λιγοτερο!Μια ωρα ηταν πραγματικα λιγη και ελπιζω να την ξαναδω συντομα,ανετα η καλυτερη escort που εχω γνωρισει!Παρ’οτι ειναι νεα στον χωρο ξεπερασε κατα πολυ συναντησεις μου με πιο εμπειρες escorts.Συνεννοεισαι ανενοχλητα,το ραντεβου κλειστηκε μεσα σε 3 μηνυματα καθως κι απο κοντα ηταν κοινωνικη και φιλικη,με αριστο επιπεδο αγγλικων κ μερικη γνωση ελληνικων!Οσο για τις υπηρεσιες ηταν ΤΕΛΕΙΑ σε ολα!φανταστικο κορμι,παιρνεις οτι βλεπεις στις φωτογραφιες κι υπεροχο προσωπο με απιστευτο χαμογελο,πολυ ερωτικη,παθιασμενα φιλια,βαθια και υγρη πιπα και πολυ ενεργη και ευδιαθετη στο σεξ.Παρα πολυ καλη περιπτωση παιδες ορματε,την προτεινω ανεπιφυλακτα!See you soon baby,ανυπομονω για την επομενη μας συναντησηlove
12-07-2019 Πελάτης: Zen76
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-12
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τη ξέρω πολλά χρόνια και υπέροχη και ερωτευσημη πολύ καθαρή μοσχωμηρηζει.πολυ καλή πίπα πολύ
καλή στο σεξ τέλεια βυζιά μουναρα με γκαβλα.ευχαρηστω μωρού θα τα ξανα πουμε????????????????????
11-07-2019 Πελάτης: ESIMF9806
: 8.5
: 8.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-11
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Παιδιά ορμάτε.Πρωτη φορά μου έκαναν πίπα με προφυλακτικό κ το γούσταρα τόσο,αργή με τις χειλαρες της στην αρχή κ μετά γρήγορη με κοιτάσματα στα μάτια.Στηθος φυσικό κ σεξ μια χαρουλα,ωραιο κορμάκι τον βάζει ανάμεσα στα βυζια τα οποία είναι ότι πρέπει για ισπανικό.Had a wonderful time baby thank you I will surely meet you again before you go.Value for money for sure go guys.go
11-07-2019 Πελάτης: Johnie
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-11
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μια ώρα είναι λίγη πολύ λίγη!Τι να πω; Η Βαλερία είναι απίστευτη... Σύντομα ξανά κοντά της
11-07-2019 Πελάτης: ccks22
: 8.5
: 5.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-02
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη αλλά μέχρι εκεί, φαίνεται ότι κάνει αγγαρία, φιλιά δεν δίνει καθόλου, οχι απλά ούτε με γλώσσα.πήρα κανα 2 κλεφτά αλλά γυρνούσε το κεφάλι συνεχώς. Γενικά έκατσα επειδή μου άρεσε και δεύτερον δεν είχα τον χρόνο να ψάξω κάτι άλλο. Θα ξαναπήγαινα μόνο αν άλλαζαν κάποια πράγματα
09-07-2019 Πελάτης: Minas Xristodoulou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:100 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-09
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
The meating was top and everything was great.

SERVICES 10 OF 10
LOOKS 11 OF 10 )))
SERVICES 10 OF 10
Her boobs natural C size
All was great thank you Domenik
09-07-2019 Πελάτης: mnsx
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-09
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Apoluti gynaika dinamitis. Eixe pathos me kavlwse apisteyta. Entipwsiako swma gymnasmeno. Foveri Pipa. Tha tin xanadw sigoura. Apisteytos kwlos kai polu energi sto sex.
09-07-2019 Πελάτης: nemesos
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:5 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-08
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
To korotsi einai NATURAL VIAGRA
!MOUNARA!(dev feugi apo to mialo mou )
Exei Vizares megales pou. Trelenese otan tes vlepis kai pezis mazintous
wink
Exei xarisma na kavloni ton Andra. Sovara mexri stigmis to kalutera pou pira.
Masha thank you my love ,Stay here in Heraclion I love you xxxp
09-07-2019 Πελάτης: MeniosM
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-05
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Petite but really fit , beautiful romanian girl with firm enhanced tits. She is very social, made me feel very comfortable , exellent BJ , very easy to change positions due to her size but also her fitness. After a perfect BJ i had a passionate real GFE session , first time i just couldnt resist and came during her amazing BJ, second time after changed 3 positions finished doggy with her moving exactly on my rythm. She is a perfect choice who knows very well what she is doing and she has big appetite for sex. I will surely meet her again during her stay here.

Η κοπελα ειναι τουμπανο, μικροκαμωμενη αλλα με πολυ σφιχτο σωμα και ενισχυμενο στηθος. Εξαιρετικη πιπα (ρουμανικη σχολη γαρ), πολυ καλο social, πραγματικο GFE με φιλια , ζουζουνιες και οτι αλλο θελεις για να νοιωσεις σα να εισαι με την κοπελα σου. Στον αγωνα λογω μεγεθους και ευλυγισιας, ειναι πολυ μανιτζεβελη και ευκολα βρισκεις τις θεσεις που θα σε βολεψουν. Τελειωσα δυο φορες, την πρωτη στην πιπα (δεν μπορεσα να κρατηθω απο την τρομερη της τεχνικη) και δευτερη απο πισω υστερα απο αλλες δυο στασεις. Μπανακι μαζι πριν και μετα,φιλακια αγκαλιτσες και ολα σουπερ. Εξαιρετικη επιλογη, θα τηνξανασυναντησω σιγουρα οσο κατσει στην Κρητη.
08-07-2019 Πελάτης: championagain1979
: 7.0
: 7.5
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-01
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Το ραντεβού κλείστηκε μετά από 3-4 μηνύματα. Ήθελα σχετικά νωρίς το πρωί αλλά τελικά βρέθηκε άκρη.
Κοπέλα χαμογελαστή. Που σε κερδίζει με τη μία. Όχι, δεν είναι το σούπερ μοντέλο. Ούτε εχει την κορμάρα. Αλλά τα μάτια της, το χαμόγελο της, η συμπεριφορά της σε κερδίζουν. Ναι, είναι πρόβλημα ή αδυναμία σοβαρής επικοινωνίας. Αλλά το γεγονός ότι στα 40 μου με τελείωσε δύο φορές σε λιγότερο από μια ώρα, λέει πολλά. Ειδικά στο δεύτερο γύρο με ξετίναξε. Και φάνηκε να το απολαμβάνει. Ίσως όχι από την αρχή της συνάντησης. Αλλά όσο περνούσε η ώρα την έβλεπες πως το γούσταρε. Σίγουρα δεν είναι 23, μάλλον 25-26. Μουνάκι καθαρό, στενό και περιποιημένο, αλλά σχετικά εύκολα ερεθιζεται. Προσπάθησε να κάνει και λίγο μασάζ ενδιάμεσα. Όσο περνούσε η ώρα, έβρισκε τα κουμπιά μου και το ρυθμό της. Αν θα πήγαινα ξανά; Μάλλον όχι. Είμαι υπέρ των δοκιμών. Αλλά και πάλι δεν έκλαψα τα λεφτά που έδωσα.
ΥΓ: Ενοχλητικό το γεγονός πως ακούς συνέχεια το κινητό της να χτυπάει.
ΥΓ1: Το ραντεβού κλείστηκε με τιμή μικρότερη της αναγραφόμενης χωρίς κάποια υποχρέωση εκ μέρους μου.
08-07-2019 Πελάτης: Silvaereira
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-07
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The prettiest girl in person has a lovely, charming smile. Hot sex kiss hot woman delight ???????????????????? Very beautiful she does everything to please very nice to stay with Anie I will come back more often
08-07-2019 Πελάτης: gpd
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-04
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
συνεννόηση με το γραφείο άμεσα.
έφτασε το κορίτσι με λίγο καθυστέρηση, μικρό το κακό.
μπαίνει στον χώρο χαμογελαστή, χαιρετούρες και κατευθείαν ξεντύνεται. Καιρό είχα να δω τέτοια συμπεριφορά, όλες περνάνε μέσα στο σπίτι , κάθονται, πίνουν το ποτό τους με κουβέντα κτλ κτλ, αυτό το κορίτσι όρμησε για φιλιά με γλώσσα, αγκαλιές και χάδια.
σταματάει και πάει για μπάνιο, επιστροφή και της πρόσφερα ποτό, φατσούλα όμορφη, κορμάκι καλό , βυζάκι το σαιτ λέει φυσικό το οποίο δεν είναι , πλαστικό είναι και σκληρό, ρώγα καλή, κωλαράκι στην θέση του .
μανούλα είναι και κρατιέται πολύ καλά.
με έγδυσε και άρχισε κλαρινέτο στα γόνατα , καλά το πήγε.
πέρασμα στο κρεβάτι και εκεί έδειξε την μαεστρία της, πιάσαμε λάρυγγα. την έγλυψα και γω για κάμποση ώρα, έβγαζε κραυγούλες τις οποίες έβαζε και το χέρι της για να τις καλύψει. υγραίνεται εύκολα και το χαίρεται.
δάκτυλα μπρος και πίσω δέχεται αλλά όχι πολλά πολλά.
πίσω είναι αρκετά στενή από ότι είδα, δεν δοκίμασα.
πέρασμα προφυλακτικού και άρχισε το πανηγύρι. τελικά και μπρος στενή, θέλει προσοχή γιατί δεν αντέχει δυνατό κάρφωμα, πονάει , σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς.
αλλάξαμε δυο στάσεις και την ώρα που τελείωνα με μια κίνηση νίντζα μου τον αρπάζει και τα παίρνει στο στόμα. πότε έγινε πότε τα πήρε ούτε που το κατάλαβα.
μπάνιο και από τους δυο και περάσαμε για τσιγάρο και ποτό με λίγη κουβέντα στα αγγλικά.
ακολούθησε και δεύτερος γύρος .
αξίζει η κυρία με τα 1000
07-07-2019 Πελάτης: Lio_44
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:4 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-06-29
Κόστος:€ 600
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The best time ever with this unique woman.. she is very active at sex.. she is very very clean.. smells really nice.. and trust me.. if you treat her nice you will have the best sex in your life.!! Just trust me guys.!! Kisses alice????
Escort Answer:
Thank you Dear, kisess tooooo
07-07-2019 Πελάτης: Takis Salon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-06
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Hot girl, very kind.With new bigger tits than 2017 i saw her for last time. She enjoys sex,you feel like you are with your girlfriend.And better.I will meet her again, super price for all them.Kisses baby.
06-07-2019 Πελάτης: getupTrin
: 10.0
: 8.5
: 4.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-06-07
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ronny is a very beautiful girl
Pros:Amazing deep wet blowjob.No gag reflexes.
Nice tight pussy.Very good mood and GFE.
She offered a great massage too.
Con:she doesnt allow to play with her clit..too sensitive she said!
she (mostly) takes the initiative.
She has no special skill at Tantric or Handjob
Definitely i would meet her again.
05-07-2019 Πελάτης: Panagiotaras42
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Πάτρα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-04
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Με την Κριστίνα βρεθήκαμε στην Πάτρα , συνάντηση που θα θυμάμαι για πολύ καιρό. Μου ήρθε στις 1:30 την νύχτα χωρίς καμία γκρίνια. Πολύ κοινωνική & πολύ ευδιάθετη. Στα του αγώνα πολύ καλή & βαθιά πίπα ενώ όταν στήνεται στα 4 η θέα στο κωλαράκι της είναι μαγική ! Μωρό μου σε ευχαριστώ για όλα!!!!!
Escort Answer:
ευχαριστώ!!! Parakalor dear!)????????????
05-07-2019 Πελάτης: Panagiotaras42
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Πάτρα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-05
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Το κορίτσι είναι φωτιά , αν και η συνάντηση έγινε αργά σχεδόν περασμένες 01:00 , ήρθε με πολύ κέφι & πολύ διάθεση .
Σε όλα πολύ δεκτική και δεν φέρνει αντίρρηση εφόσον την περιποιηθείς...
Είναι ΚΟΛΑΣΗ...επιτέλους ήρθε ένα tour ΣΩΣΤΟ και στην πόλη μας!!!
03-07-2019 Πελάτης: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-06-22
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Maria is amazing. Very sexy, deep kisses, fantastic blowjob. She is very interesting and funny girl. Highly recommend her. I will definitely meet her again
Michael
Escort Answer:
Oh, my lovely honey. See you soon and have a good summer time
03-07-2019 Πελάτης: hellgate
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:40 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-03
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
awesome t-girl one the best looking and the best in service in salonika city. feel free to visit her totally worth it
The photos are nothing compaire to what you will meet in real life she is beatifullwinkedwinkedwinkedwinkedwinked
03-07-2019 Πελάτης: farouto26
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-01
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This is my second review for Victoria. I know her over 9 years and i meet her many many times. And every time is better than the previous one. I won't say anything about her looks because the photos are accurate, tall woman with huge and beautiful silicone boobs and amazing ass she haven't models body but a real womans one just like i want it. The sex with here is from an other dimension, pationate really GFE and she love it. Think that i couldn't cum for 2 time and she do everything to make me cum although i said a lot of times 'its ok baby i can't' she didn't hear a word and she trying very hard to make me cum in her beautifull mouth. The expirience was amazing and i'm looking forward to meet her again.
. Victoria worth every peny you would enjoy and leave from here appartment with a huge and stupid smile. Baby sorry for the misunderstanding you know that you are my favorite girl and i respect you a lot. Kisses.love
03-07-2019 Πελάτης: Pepis
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Πάτρα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-03
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πολύ καλή περίπτωση. Την συνάντησα σήμερα στην Πάτρα σε κεντρικό ξενοδοχείο. Καλό τυπάκι, με καλά αγγλικά και διάθεση για sex. Ότι βλέπεις στις φωτογραφίες. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Escort Answer:
Thank you! Parakalor!)
03-07-2019 Πελάτης: MarkosIoan
: 10.0
: 10.0
: 1.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-06-23
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Θα γράψω στην γλώσσα μου για να τα διατυπώσω καλύτερα!HOT διεθνης λέξη!Η κοπέλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ σε όλα,χαμογελαστή,σέξυ,πρόθυμη,όμορφη,καθαρή,καυλιάρα προσπαθεί με το παραπάνω για την ικανοποίηση του πελάτη απο τις καλύτερες!Το μονο αρνητικό γι αυτους που θελουν επικοινωνια κατα την διαρκεια του sex ειναι οτι δεν ξέρει αγγλικα..Δηλαδη σου λέει βάλε στο google translate για να καταλάβει τι ενοεις,χωρις να θέλω να θίξω είναι πολύ φιλοτιμη προσπαθεί να καταλάβει αλλα δεν μπορεί μερικες φορες.Συνεννοεισαι με νοήματα και καταλαβαίνει μια χαρα,δεν το κάνει επιτηδες.Και κατα τη διαρκεια του σεξ μιλάει αλλα στην γλωσσα της!Συνοπτικα ΑΡΙΣΤΑ σε όλα εκτός απο την επικοινωνία με συνομιλια,στην γλώσσα σώματος ΑΡΙΣΤΑ επισης!Ανερχόμενη είναι και πιστεύω πως είναι καινούρια μάλλον,απλώς πρέπει να διορθωσει μερικές λεπτομέρειες..Δηλαδή γλώσσα και όχι εμφανή επαγγελματισμό..Δηλαδή στα πήρα μπορείς να πηγαινεις..fellow
Πάντως σπάνια μου έχει τύχει escort που να μην είναι καλή και τις επισκέπτομαι εδώ και μια 15ετια.

Παρόλαυτα θα την ξαναεπισκεφτώ και συστηνεται ανεπιφύλακτα!lovelovelovelove
02-07-2019 Πελάτης: Dimitris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-02
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She was a perfect girl younger than the photos. I felt like was with my girlfriend. She does everything to satisfy you. Thank you my love. I will see you again and again. Kisses. Odysseus
02-07-2019 Πελάτης: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-01
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
It's the second time i met with Eva and i have to admit, the second was even better than the first! I enjoyed every second with her, not only in sex but also during the breaks we had. Fantastic GFE with a very sweet girl who knows how to please a man who treats her with respect and caring!love
02-07-2019 Πελάτης: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-07-02
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
First of all, this girl has the most amazing eyes i have ever seen! Secondly, she is very sociable and communicative. At sex, she seems to enjoy it and from a quite kitten she transforms into a wild cat! am Defenitily a very good choice! I had really good time with her!
Escort Answer:
Thank you ???????? Was good breaksfast☕️????
02-07-2019 Πελάτης: Petronik
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:40 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-06-19
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
i sinantisi me tin nina itan apisteuti sketi fotia to ranteyou klistike tilefonikos mia wra prin tin sinantisi mas
i foto tin adikoune einai poli kaliteri apo konta kormara xilares prosopara vlema pou se kani na xisis
kai skliro megalo ergalio itan energitiki me evale sta 4ra kai me ksesise kai exisa den prolava na tin paro egw
dioti gavlosa para polu mazi tis o xoros itan loux pentakatharos mpanio prin kai meta me petseta tha tin ksanasinantiso 100%
tin sistino anepifilakta mpravo !!! winkedwinkedwinkedwinkedwinkedwinked
01-07-2019 Πελάτης: Simera_1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2h hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-06-29
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η νινα ήταν πάντα αυτό που ξέρουμε όλοι όσο καιρό την τιμούμε και μας τιμά, καθαρή , ευγενική, και πάνω από όλα η προσωποποίηση της γκαυλας, πανέμορφη με απίστευτο στήθος αν και φτιαχτό απίθανο κορμί και αδίστακτο βλέμμα, σε καρφώνει και έχεις ήδη χύσει.
Βρεθήκαμε σε γνωστό ξενοδοχείο για 2 ώρες φουλ καλόπερασης.
Έμφανιστικε παρότι καλοκαιρι με ένα πολύ όμορφο σετ μαύρων εσωρούχων , ψηλές γόβες αν και είναι ήδη 1,80+ και μια απίστευτη θυλικη μυρωδιά, ήθελες να την φας στο πιάτο.
Πολυ επικοινωνιακή και άμεσα ερωτική έβγαλε τα πρώτα ρούχα και ξεπρόβαλαν οι βυζαρες τις μέσα στο σουτιέν έτοιμο να σκάσει από την πίεση το οποίο ξεκουμπωσα με μια κίνηση και το θέαμα ήταν καυλωτικο όσο δεν πάει, ήθελα να τα φάω μέχρι θανάτου και δεν έμεινα νυστικος φυσικά, η μυρωδιά της οι κινήσεις της έδωσαν στο προκαταρκτικό παιχνίδι βαριές διαστάσεις με την νινα βλέποντας και τιμοντας τον καθαρό και ίσιο πουτσο μου να έχει γίνει κατακόκκινος από την γκαυλα να τον αρπάζει και να τον ρουφάει δίχως αύριο , δίχως τελειωμό με έμενα να τρέμω και να μην αντέχω ούτε καν 3 λεπτά και να την χύνω πρώτη φορά τόσο πολύ στα πελώρια βυζια της...αμέσως χωρις μεγάλο κενό μετά από ένα σύντομο ντουζ ξανά πιπίλισα τις βυζαρες την κοιλάρα της και αμέσως άρχισε το σφυροκόπημα στην ροδαλή τρυπουλα της ένα σφυροκόπημα τόσο δυνατό που μας έφερε σε πολλές εναλλαγές στάσεων σχεδόν σε όλο το δωμάτιο χωρίς να καταλάβουμε πολλά, και φυσικά το αποκορύφωμα ήταν ξανά η χωρίς αύριο πιπα της και για δεύτερη φορά πλούσιο ξανά τελείωμα στο υπέροχο πρόσωπο της.οι χειλαρες της ήταν βάλσαμο.


Την προτείνω ανεπιστρευτη δεν υπάρχει απλά????????????✌️✌️✌️