Κριτικές

Girl name:
Αναζήτηση

Read all escort reviews


2018-05-18 Client: VALANDIS
: 9.0
: 9.5
: 5.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-17
Κόστος:€ 150
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:30% fixed in Photoshop
ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΤΟ.
ΑΠΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΦΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ
(ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1.65 ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ.
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΙjavascript:void(0);
2018-05-18 Client: Grestal
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:3 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-17
Κόστος:€ 600
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, swallow
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
After sooooo many years in the Hobby Jess was THE Lady that made me to revise completely the opinion I had for the escorts.
She is the definition of the Escort ..Classy , Elegant , Feminine , cultivated and a Porno Star in Bed ...A volcano of charm and positive energy
She deserves every single penny ..not a clock watcher ..treat her like a lady and she will treat you like a king

Warning : she is highly addictive ... you can fall easily in love just with her eyes and her smile
Thank you Sooooooooooooo much baby for the wonderful time together

NB ( The old man with the small D )
2018-05-18 Client: busman
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-17
Κόστος:€ 140
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Καλησπέρα κύριοι, η Monica είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. ύψος στο 1.70+, πρόσωπό γλυκό, βυζί μικρό και καλοσχηματισμένο, κολαράκι σφικτό (όχι τουρλωτό δυστυχώς) και πόδια καταπληκτικά πραγματικά πανέμορφα. Στο σεξ η κοπέλα έκανε ότι της έλεγα με δεκτικότητα, πράγμα που με ικανοποίησε ιδιαίτερα.
2018-05-17 Client: VALANDIS
: 2.0
: 2.0
: 2.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-16
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:With condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Only one allowed
Φωτογραφία:Real picture
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ
ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΚΑΝ.
ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΜΕΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.
Μ Υ Θ Ο Σ
Escort comment:
this gentleman did not even reach me
2018-05-17 Client: nakits
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Rhodes
Διάρκεια συνάντησης:1.5 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-17
Κόστος:€ 250
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
καταπληκτικο κοριτσι , φοβερο κορμι και απο τα καλυτερα escort μιλαει πολυ καλα ελληνικα , κανει τα παντα να σε αφησει ικανοποιημενο !!
συγουρα απο τα κοριτσια που θα δεις παραπανω απο μια φορα ...θα τα πουμε μωρο σε αλλη πολη την επομενη φορα .φιλιαααα πολλαααα εισαι κουκαλρα ..
2018-05-16 Client: vRomantic
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-16
Κόστος:€ 140
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
This was my second time with the young and petite Lily and I hope there will be plenty more. Tiny with a mischievous smile, a very naughty look. Real tits that she loves if you play hard with them. The perfect girlfriend that very convincingly shows that she likes what you do to her, takes the initiative when needed and manages to come at the same time as you. Acceptable english, she has traveled a lot and has a very international flavour. Knows how to dress and how to eat and drink. She is worth more than what she charges and the guy who marries her eventually will be very lucky indeed.
2018-05-16 Client: KonstantinAdamos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-14
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
I met Linda on her last tour, she is like a natural Viagra for me. And I want see her again of course. Her eyes, her smile, her sexy body amazing . She knows what a man needs . Blowjob fantastic and anal sex impressive. Professional like PornStar . I recommend her . And sure meet her again . Many Kisses
p/s red rose wink
2018-05-16 Client: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:1,5 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-15
Κόστος:€ 220
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
Tamara is a wonderful girl! Very beautiful and willing to offer pleasure! I had excellent time with her and even though i had some technical issues, she knew what to do to overcome them! Absolutely a great choice! She is one of a kind! winked
2018-05-15 Client: Tilemachos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-13
Κόστος:€ 260
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Παίρνω χθες τηλέφωνο στο γραφείο ( μετά από απανωτές χυλοπιτες που έφαγα από την πρώην μου το βράδυ στην προσπάθεια μου να τον βάλω κάπου) και μου προτείνουν ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΪΚΌ ΠΛΑΣΜΑ,λίγο επιφυλακτικός βέβαια γιατί έχω φάει πολλές απογοητεύσεις από άλλα γραφεία (ο θεός να τα κάνει) κλείνω ξενοδοχείο στα νότια προάστια και περιμένω την δεσποινίδα.Ερχεται στην ωρα, χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και τι να δω;ΕΝΑ ΠΑΤΟΜΟΥΝΟ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΡΑ!!σκαλωνω λιγο και απλά κοιτάω σαν χάνος, μπαίνει μέσα με το χαμόγελο, συστήνεται,αφήνει τα πράγματα της και πάει στο μπάνιο, περιμένω πέντε λεπτά και βγαίνει με πετσετουλα,ξάπλα στο κρεβάτι εγω με καβαλάει με κοιτάει στα μάτια και λέει «are you ready baby?» Αυτό ηταν!!!το μωρό δεν παίζεται μάγκες!!σε όλες τις πλευρές!!καθαρή, μυρωδάτη και αυτό το κούνημα μας όταν την παίρνεις στα τέσσερα είναι για δυνατούς παίχτες!!δεν μπορούσα να χορτάσω την θέα από πίσω και το βαθύ της λαιμουδακι!!Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν την επόμενη φορά λοιπόν που θα την ΞΑΝΑΔΩ θα φροντίσω ένα δίωρο τουλάχιστον
2018-05-15 Client: Vassas1985
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-14
Κόστος:€ 170
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
she is a perfect girl. She is hot and elegant. very beautiful, great face, Her breasts are round, D size, perfectly in shape and couldn't have enough of squeezing licking them. Her ass is also in perfect roundness , she must be doing squats.
She is absolutely great in bed. She is very active and provides great GFE.
I recommend to everyone.

p.s. You are an incredible woman Christy, see you again soon :)
2018-05-15 Client: hornyasfuck
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-14
Κόστος:€ 400
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
I met her in Athens when she was here on business, she saw some customers. After a few emails whihch sorted out a confusion about whether she does incalls or not (she doesn't but she did an exception for me) we met. WOW!!! She's actually much more goodlooking than in her pictures. One might say she has been photoshopped in the NEGATIVE!! She's that beautiful and sexy. Very down-to-earth, modest, friendly and easy to talk to. She is very active in bed and seems to enjoy her job a lot! I know I enjoyed her services very much! Very nice kisser (DFK). She likes being kissed in the neck and behind the ears. She likes her nipples being kissed and her tits played with. No ifs and buts, she enjoyed being fingered and her pussy licked and played with quite actively. She gets really wet and her pussy tastes really sweet like honey (top notch taste)! 69 position was lots of fun: Her blowjob skills are mindblowing (the best bj in 18 months) because she knows to stimulate a man right to the edge forever while making sure he doesn't come too soon! Finally, we finished in cowgirl position with very intense orgasm! After that we chatted for a while... The best sex in 18 months for me and one of the top 10 fucks in my life! If I ever get the chance to meet her again, I will! She'd be a great girlfriend for me, I believe! PS: this review is in her other profile too, which seems to be geared more towards Prague
2018-05-15 Client: tsakoston
: 10.0
: 8.0
: 8.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-07
Κόστος:€ 150
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:In face
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Denise was very friently with me and see makes me feel that i know her along time .
Her service is very good especially as the time pass which is no usual . Her body is stunning and i like to play with her nipples.
See is very active in bed and seems to enjoy her job. Very good deep bj
See you soon bady
2018-05-15 Client: hornyasfuck
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-14
Κόστος:€ 400
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
I met her in Athens when she was here on business, she saw some customers. After a few emails whihch sorted out a confusion about whether she does incalls or not (she doesn't but she did an exception for me) we met. WOW!!! She's actually much more goodlooking than in her pictures. One might say she has been photoshopped in the NEGATIVE!! She's that beautiful and sexy. Very down-to-earth, modest, friendly and easy to talk to. She is very active in bed and seems to enjoy her job a lot! I know I enjoyed her services very much! Very nice kisser (DFK). She likes being kissed in the neck and behind the ears. She likes her nipples being kissed and her tits played with. No ifs and buts, she enjoyed being fingered and her pussy licked and played with quite actively. She gets really wet and her pussy tastes really sweet like honey (top notch taste)! 69 position was lots of fun: Her blowjob skills are mindblowing (the best bj in 18 months) because she knows to stimulate a man right to the edge forever while making sure he doesn't come too soon! Finally, we finished in cowgirl position with very intense orgasm! After that we chatted for a while... The best sex in 18 months for me and one of the top 10 fucks in my life! If I ever get the chance to meet her again, I will! She'd be a great girlfriend for me, I believe!
2018-05-13 Client: vasthegreek
: 9.0
: 8.5
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-12
Κόστος:€ 150
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Don't know
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Η Αικατερίνη (Κατιούσα), όπως τη λένε πραγματικά, είναι μια ενδιαφέρουσα και ασφαλώς ιδιαίτερη περίπτωση κορασίδας από μητέρα Ρωσία... Είναι όντως μόλις 20 χρονών, όμορφη για τα δικά μου γούστα (καμπυλώδης με λευκό δέρμα, ωραίο πρόσωπο, υπέροχα μαλλιά και στητό στήθος) και φρέσκια-φρέσκια σα λουκουμαδάκι. Ασφαλώς είναι και 3-4 κιλά πάνω από τα αναγραφόμενα 54, οπότε δεν τη λες με τίποτα μοντέλο, αλλά μάλλον πληθωρική (όχι όμως χοντρή). Έξυπνη, καλλιεργημένη, με εξαίρετα αγγλικά, συζητήσαμε πολλά θέματα στην ανάπαυλα. Στο ίδιο το σεξ είναι "ειδικού χειρισμού", θέλει να την πας σιγά-σιγά και όχι απότομες κινήσεις, αγριάδες κλπ. Εγω που είμαι tender και soft τύπος πέρασα πολύ καλά και η κοπέλα επίσης, όπως μου είπε. Οι φαν των hard-core & PSE να κοιτάξουν αλλού!
2018-05-13 Client: SONIRAM
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Heraklion
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-12
Κόστος:€ 170
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Not available
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Lusy is a fresh asian girl which is very easy to fall in love. I had a great time with her and I am looking forward to meet her soon.
She is so sexy and active in bed, she makes you forget all the problems. The girl is very attentive and willing to realize any fantasy.
I always wanted to make love with a girl with Asian characteristics and Lucy was the best choice.
2018-05-12 Client: dimstath
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:3 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-11
Κόστος:€ 450
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:In face
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
It was a very pleasant meeting. Such a beautiful girl which can transform from a naughty-kinky-bad to a beloving-caring-sweet girl or whatever you wish her to.
Every skill of Renata was enough to be applaused, but what I remember the most is her blowjob which made me "fly". Too bad she hasn't uploaded a picture of her face, which is one of a goddess with a shiny smile.
Best thing about Renata is that she cares about you. She doesn't just want to suck you dry of your money and leave.
I would definitely like to meet her again...and again.
Nick
2018-05-11 Client: eleniok
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-10
Κόστος:€ 140
Φιλί:0
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Συνάντηση με την κοπέλα σε γνωστό ξενοδοχείο, αφού πρώτα είχαμε μια άψογη επικοινωνία με το πρακτορείο. Η κοπέλα είναι πολύ super , δεν λέει όχι σε τίποτα, αξίζει την προσοχή, είναι περισσότερο gfe κατάσταση, πέρασα αρκετά καλά.
2018-05-10 Client: snadier
: 9.5
: 4.5
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-10
Κόστος:€ 170
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Only one allowed
Φωτογραφία:Real picture
Really beautiful girl with great communication. She offers deep and wet blowjob, but for an unknown reason she refused to go on 69 because she didn’t want me to lick her. The reason I chose this girl was her thin body and ass but I never got a chance to go anywhere near. I allowed her only a bj (that she does really good)with cim and I left after only 30 minutes.ps: please do something with the hotel. The one I went to was unacceptable.
2018-05-10 Client: Titan1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-07
Κόστος:€ 220
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:In face
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Επικοινωνια με το γραφειο αυτη τη φορα αφου με τη Χαρα εχουμε ξαναβρεθει σαν ανεξαρτητη. Ημουν προετοιμασμενος οτι θα γινει μεγαλη μαχη.. η Χαρα δεν αργησε καθολου, με εντυπωσιασε το γεγονος οτι μολις με ειδε με θυμηθηκε!!! Λιγο κουβεντουλα στην αρχη και σιγα σιγα ξεκιναει μια τρελη πιπα!!!!πραγματικα τον εξαφανισε. τη γυριζω στα τεσσερα και αρχιζω να της τον χωνω ποτε στη μια τρυπα ποτε στην αλλη...μετα με καβαλησε και χτυπιοταν τοσο που νομιζα οτι θα σπασει το κρεβατι.. πιπα βαθια και χυσιμο στην ομορφη φατσουλα της. Απιστευτη εμπειρια με τη Χαρα ολα ηταν τελεια συμπεριφορα σεξ τα παντα ολα.φυσικα υπηρξε και δευτερος γυρος...
2018-05-10 Client: KOST74
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-02-20
Κόστος:€ 160
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΤΡΙΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΗ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΧΥΝΕΙ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΡΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ. ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ DUO KAI ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝΕ ΑΨΟΓΗ. ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝΕ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΑΣ ,ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ? ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ.
2018-05-09 Client: panosfun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-06
Κόστος:€ 150
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:In face
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
New girl in town... highly .recommended.for real pleausure..She has the power to be one of the best ..very fresh ..very young.soft skin...perfect attitude..dont think.go!!!!!!
baby you have the mean to become top..as i told.you are very professional.
2018-05-08 Client: eleniok
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-07
Κόστος:€ 130
Φιλί:0
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Αφού τελικά έμεινε λίγος χρόνος, είπα να δοκιμάσω κάτι και εγώ. Μετά από σερφάρισμα στάθηκα σε αυτό το καυλάκι.
Αφού αντάλλαξα τα γνωστά sms με το γραφείο έρχεται στο χοτελ αυτό το μουνάκι από Ουκρανία. Στο σεξ πύραυλος, πίπα άλλο πράγμα, οι Φώτο αδικούν πολύ αυτό που βλέπετε, δεκτική σε όλα έκτος anal να πω και την αλήθεια δεν δοκίμασα κιόλας, πρώτη φόρα σε τουρ, έχει τρελό μέλλον στο επάγγελμα εάν το ακολουθήσει. Πολύ καλή εμπειρία την προτείνω ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις του πιπινς. Παρακαλώ πολύ συναγωνιστές όταν γαμάτε βάλτε και καμιά κριτική και ας είναι και μαλακία, θα βοηθήσει όλο το φόρουμ…. thanks
2018-05-08 Client: Panther_X
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-07
Κόστος:€ 180
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
Πολύ καλή εμπεριία !!! ϊσως από τις καλήτερες!!! Η κοπέλα το έχει!!!

Perfect experience! Both gfe and pe!!! Thanks fo the perfect time !!!
2018-05-07 Client: WITOK66
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:2 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-05
Κόστος:€ 400
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Don't know
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:Real picture
This was my first meeting with Alice. What a find. It was an incredible experience. She is the girl in the photos! She is absolute beauty. Beautiful yellow hair and blue eyes, and a young toned body to die for. She looks like a model. To go with that is her tact and personality. Her graciousness. She makes you feel welcome and desired. Without going into details, let me just say that she is so hot and incredibly talented. She likes giving and receiving. She really gets into it. Go See her and you will be welcomed. Made comfortable. And treated to the time of you life. The sex will knock you socks off. And,when i Open the door... and you first set eyes on her, you are in for a very pleasant surprice. I do not thing i haw ever meeting a more beautiful, alluring escort. Thanks Alice.. I will meet you again
Escort comment:
Thank you
2018-05-03 Client: longtimeknow
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-01
Κόστος:€ 170
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:With condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Κριτική γράφω πρώτη φορά.
Το κορίτσι το γνωρίζω περισσότερο από 6 χρόνια. Ούτε στα 6 χρόνια αυτά ούτε πριν έχω συναντήσει άλλη καλή σαν αυτή. Φανταστική σε όλα. Διαβάστε τις κριτικές. Ότι καλό έχει γραφτεί είναι σωστό. Γράφω γιατί νωρίζω ότι σταματάει. Καλή ζωή να έχεις.
2018-05-03 Client: Michael3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:2 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-03
Κόστος:€ 500
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, swallow
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
This is one of the most amazing women I have ever met in my life. I don't know if words can really describe the type of person she is but I know I would take her home.. She was so polite, glowing smile, amazing eyes and treated me like I was the only one she was ever with. Takes the job seriously and does it well. It was the best sex I have ever had and wouldn't change it for the world. For all you others out there I highly recommend Jessica , you will not be disappointed
Kisses from Mr Michael
2018-05-03 Client: sparrow
: 7.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Acharnes
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-02
Κόστος:€ 140
Φιλί:0
Τσιμπούκι:Don't know
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Silikone
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
na grapso kai egw tin kritiki mou mpas kai tin glitosei kanenas lipon h kopela irthe sto rantevou me kati moutra xina san lemoni nevriasmeni xoris logo gemati nevra kai epithetiki para poli otan tin rotisa ti exei kai einai etsi nevriase perisotero kai egine agenis fisika to rantevou akirothike efige opos irthe kai apo tin tsatila xexase na parei aki ta lefta gia to taxi orea kopela ala me ta pio xina moutra pou mporei kaneis na dei
2018-05-02 Client: Shadow31
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:2 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:In face
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Καταπληκτικο μασαζ δεν υπαρχει περιπτωση να μη στον τον κάνει πέτρα όχι μία, αλλά και δύο φορές, με το μασάζ που κάνει. Βέβαια, πολύ λάδι, αλλά χαλάλι γιατί η φάση είναι επική, το body to body το ξέρει πολύ καλά η δεσποινιδα, σε κάνει βούτυρο στο σώμα αλλά πέτρα στο κατάρτι και όταν τελικά αρχίζει και την πίπα ή και τελικά καβαλάει, χάνεσαι παντελώς.Το προσωπο δεν ειναι το δυνατο της σημειο το κορμι της ομως αλλα και το σερβις που σου παρεχει ομως ειναι δυναμιτης...Μια απο τις πιο τιμιες περιπτωσεις της αγορας τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.




2018-05-01 Client: parania
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:30 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-30
Κόστος:€ 80
Φιλί:0
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:In face
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Only one allowed
Φωτογραφία:Real picture
She is certainly fantastic & deserves her great reviews so far. She knows what to do and doesn't make you get bored. Lissa is a fire but the hotel she stays certainly makes the meeting worst that's why next time i ll take her to my place to have a hotter and more passionate time.

See you soon babe!!
2018-05-01 Client: makis1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-05-01
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Ο,τι και να πω γι'αυτο το κοριτσι ειναι λιγο.Ομορφη,γλυκια,ευγενικη,μ'ενα χαμογελο μονιμως στο προσωπο της.Φοβερο κορμι,ο κωλος της ολα τα λεφτα.Κανει ο,τι περνα απ'το χερι της για να σ'ευχαριστησει.Νομιζεις πως βρισκεσαι με την γκομενα σου.Το καλυτερο escort που μου εχει τυχει και δεν ειναι λιγα.Σπευσατε...τετοια αστερια δεν ερχονται συχνα στην πολη μας.
2018-05-01 Client: lampakis4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Chania
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2017-09-13
Κόστος:€ 160
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Brutal
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Incredible girl. No words. You should meet her!!exellent services. Always with smile. Amazing blowjob gigantic natural tits and amazing ass. I will definitely meet her again. I hope to see you again!!!
2018-05-01 Client: A MAN
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:3 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-29
Κόστος:€ 500
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Average
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
I want to write my impressions from the last meeting that I had with the lady SOFIA.
--First I want to say about the person:
FACE : divine -BODY : super trained and symmetrical .EYES: green with gray inside. DRESSING :manikin of Italy.STAIL: Montel. SMELL: garden in spring.
---Second to characterize like character:
Soft-sweet-laughing-happy-good bye-sense full.
---Third to write her equalizations like person :
clever-formed-negotiable-sense of situations-sense of humor-traveling-cultivated-experienced-read it-super in sexing in all positions and kinds-very good company for eat ,travel, exits everywhere .
Finally ideal girl for meetings 2-3 h./ 2-3 days/ for holidays around the word .Feels that near you have the ideal comrade. You don't understand how the time run with her. Good luck lady. !!!!!! I hope to meet again..your GENTELMAN.. KISSES.
2018-05-01 Client: Clearcostas
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-23
Κόστος:€ 140
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Very good. Excellent service. Clean and polite. No problems. She is like the photos and she is doing anything you want.
2018-05-01 Client: LDavid
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:60 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-30
Κόστος:€ 200
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
It was possibly one of the nicest meetings I had. I won't bore you with the details. You can check the girls performance on any of the porn sites. She also have really nice personality and really good company in between. Would I meet her again. definitely as long as she stays in Athens,
Escort comment:
thank you sweaty;-)))
2018-04-30 Client: Hikman
: 3.0
: 1.0
: 2.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-05
Κόστος:€ 130
Φιλί:Without tongue
Τσιμπούκι:With condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Passive
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:30% fixed in Photoshop
Ημερομηνία Ενδεικτική, αλλά ήταν κάποια στιγμή τον προηγούμενο μήνα. Καταρχάς, συνήθως δεν γραφω κριτικές, αλλά για να γλιτώσω συναγωνιστές, είπα να αφιερώσω λίγο χρόνο.
Η κοπέλα στις φωτογραφίες θέλει να δείχνει λίγο μοιραία... η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη.
Πολυ λεπτή για τα δικά μου γούστα, σε επίπεδο μοντέλου. Αλλά τα σημαντικά είναι τα του αγώνα.
Ένα αβουλο πλάσμα. Όχι δεν φιλάει με γλώσσα, αν μπορούσε θα έβαζε μάσκα. Στα τέσσερα με το ζόρι.. να τραβιέται. Από πάνω... να μην θέλει να κουνηθεί με τίποτα. Αστο κοπέλα μου αφού δεν το έχεις. Τελείωσα μία φορά και παρόλο που είχα κλέισει για μία ώρα την έκανα με ελαφρά.
Υπόψιν, δεν είμαι κανένας τετραπαχος, βρωμιάρης, που να μην βλέπομαι, το αντίθετο. Γιατί υπάρχουν και οι κακεντρεχείς...
Το πρακτορείο άριστο όπως πάντα.
Συμπέρασμα: Μακριά, πεταμένα χρήματα.
2018-04-30 Client: Gypaetos
: 8.5
: 8.0
: 8.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Heraklion
Διάρκεια συνάντησης:1 hours
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-29
Κόστος:€ 180
Φιλί:0
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Don't know
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Beautiful Asian woman... Sensuality is her expertise... Looking forward seeing you again...
Easy communication, natural slim body and tits, soft skin and hypnotizing eyes, tight pussy like a virgin!
2018-04-26 Client: jokilas
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Heraklion
Διάρκεια συνάντησης:90 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-25
Κόστος:€ 250
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, swallow
Σεξ:Active
Πρωκτικό:Yes
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
I ended up in Sofia's room after just two sms. She was in the dresscode I asked for when I entered the room with lovely smiles and shiny eyes. I like her attitude during the meeting. She has a very good experience as I noticed. Great blowjob and later swallow. Thank you Sofia. We will repeat.
2018-04-25 Client: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Kifissia
Διάρκεια συνάντησης:120 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-25
Κόστος:€ 260
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Υπέροχη κοπέλα!!! Την είχα ξαναδεί και στο προηγούμενο τουρ,και νομίζω ότι πρέπει να γράψω κάτι .Μια κατηγορία μόνη της , ατελείωτο σώμα ..γυναικάρα που σε ταξιδεύει και την ταξιδεύεις αλλού...μοναδική χημεία ανάμεσα μας .. και ένα σαγηνευτικό άρωμα παντού στο ψηλό κορμί της...Thank you Yana ...kisses
2018-04-25 Client: starship
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Thessaloniki
Διάρκεια συνάντησης:30 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-23
Κόστος:€ 150
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:Yes, spits it out
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Only one allowed
Φωτογραφία:10% fixed in Photoshop
Beautiful girl , very good service and blowjob
i had good time with her
.......................
2018-04-25 Client: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα συνάντησης:Greece
Πόλη συνάντησης:Athens
Διάρκεια συνάντησης:90 min
Ημερομηνία συνάντησης:2018-04-24
Κόστος:€ 210
Φιλί:With tongue
Τσιμπούκι:Without condom
Χύσιμο στο Στόμα:No
Σεξ:Active
Πρωκτικό:No
Στήθος:Natural
Πολλές φορές:Multiple times allowed
Φωτογραφία:Real picture
Η Έλενα είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Αρχοντική ... πανέμορφη...προσγειωμένη .. και πολύ γλυκιά..! Άψογος χαρακτήρας με ένα χαμόγελο πάντα . Κοιτάς τα μάτια της και σταματάνε όλα γύρω!!! Σε περισσότερες ροζ λεπτομέρειες δεν επεκτείνομαι πότε..βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.Δυο λόγια για το γραφείο GDE...Η ακριβής άφιξη πάντα των escorts ...,αρχίζει και γίνεται εκνευριστικη..Οι υπηρεσίες και η συννενόηση είναι πολύ υψηλού επιπέδου


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Πίσω στην αρχή