Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


04-01-2019 Πελάτης: Vasil77
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-01-03
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I Meet with a very beautiful and sexy girl.
She cam on time, very warm and Happy.
We share an excellent.
2 hours with no rush in bed. Having together multiple orgasmus and insiring positions.
I must say Thank You Julia!!!
It was Amazing!
04-01-2019 Πελάτης: Nick625
: 6.5
: 3.5
: 6.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-01-29
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
The date is indicative. I met her in Athens during Christmas time. Blowjob is something she doesn’t know or she doesn’t like to do. Very passive like she was bored or ignorant. Her face is pretty but really thin. I really miss the professional escorts recourse
02-01-2019 Πελάτης: Ludovico4
: 9.5
: 9.5
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2019-01-08
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Πολύ όμορφη η κοπέλα και χαμογελαστή... Μόλις την δεις λες σήμερα θα περάσω καλά... Πολύ ωραία και σεξυ εσώρουχα αλλά δεν θέλει φιλιά εμένα δεν με πείραξε γιατί όλα τα άλλα ήταν τέλεια και τα προκαταρτικα και ο αγώνας... Στο στοματικό είναι πολυ καλή και το γουστάρει το ίδιο και το σεξ και χωρις ψεύτικες φωνές...τα αγγλικά της μέτρια αλλά συννενοητε μια χαρα... Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!
31-12-2018 Πελάτης: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-30
Κόστος:€ 190
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
With one word excellent!!!!!!first time with her and first time with this agency!!!!with 2-3 messages i had this russian sex bomb by my side!!!everything was good and with the agency and with the girl!!!she make swallow to me with extra!!for sure i will meet her again with first chance!!!!she is nice and she has always smile in her face!!!kisses baby !!!until next time!!!your crazy man!!!
30-12-2018 Πελάτης: masonos
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:45m min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-28
Κόστος:€ ...
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Russian sex pomba!
My sweaty thank you for the great time ,i steel remember every moment i past with you
request
Very professional /Great sex / super young bodylovesmile
30-12-2018 Πελάτης: axmat
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-30
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
OHHH LALAAAA))))))
Naomi you give me expiriance that nobody in my 50years give me.love nobody can take my huge dick all in her mouth!!!
I never fuck girl like her 2metres Tall.
Acually she fuck me wink
Babe i will come on 3th of January in Turkey special for youam
Escort Answer:
Thank you dear for your comment Naomi sent you kisses
30-12-2018 Πελάτης: doberman5
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-30
Κόστος:€ 150
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
The best blond lovelove
very natural girl with sexy body. Exited sex.ceep going like this my beautiful babe .
1 of the best meatings .Recomended for Gfe loversrequest
30-12-2018 Πελάτης: doberman5
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-29
Κόστος:€ 280
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Mia kouklara Ta kavi me pathos kai polu Agapilove
mia telia epilogi. Very sexy girl and very passionate On sex love she make all my wishes as i askwinked
Merry Christmas. My Lovelove
30-12-2018 Πελάτης: ilikesex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-29
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Alexandra is energetic and with a gorgeous smile, but where she excels is on her blowing skills :). I had a duo with her and Victoria, both girls are great, but the combination was even better. They know how to serve you well together, and they are also very funny. Absolutely amazing duo and really worth it!
30-12-2018 Πελάτης: ilikesex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-29
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Victoria is an awesome companion, really nice looks, perfect service and amazing eye contact. I really enjoyed my time! First class experience. (I had a duo with her Alexandra).
29-12-2018 Πελάτης: Lagas
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-23
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very attractive girl.good communication in english.
Nice blowjob.kiss with toung.very nice athletic body.
I fucked her like being a friend fron the school.
28-12-2018 Πελάτης: lyes2015
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-09-29
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
very sweet new escort in town, its my friend who recomnded to her but i not regret, its very lovely girl, newcomer but very expert in bed, she know what you know, i hope see her againlove
Escort Answer:
Thank you Honey for nice words..Kisses
28-12-2018 Πελάτης: Nick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Κέρκυρα Κέρκυρα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-15
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
mazing girl, one amazing hour, very active girl with amazing body. Its feel like you know her long time!!! She let you do many thinks to her. real pictures and more beautiful than the photo's!!! Thanks for all sweetie see you again, thats for sure!!! I hope the other time you come again will be more ours!!! love
28-12-2018 Πελάτης: Barboutsalosx
: 7.0
: 0.5
: 2.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-28
Κόστος:€ 150
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Αρπαχτή!
Η κοπέλα κάνει ότι κάνει από αγγαρεία, δεν της αρέσει και δεν ενδιαφέρεται να ευχαριστήσει τον πελάτη. Ήταν τόση η απογοήτευση που με κάνει και αναρωτιέμαι για τις προηγούμενες κριτικές και βαθμολογία.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά όποιος νομιζει ότι παίρνει πιπινακι που κανει παπάδες καλύτερα να ετοιμαστεί να κλάψει τα λεφτά του όπως εγώ.
Η κοπέλα βαριέται, φιλί με το ζόρι και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα.
Πίπα ότι χειρότερο. Μηδέν πάθος και όρεξη.
Ο πρώτος γύρος έφυγε στα 4 με ψευτοκραυγουλες και στήσιμο χάλια.
Για 2ο γύρο δεν το συζητάμε, πλέον τράβαγε σαν σμαρτακι σε ανηφόρα...
Τα πρώτα φλοκια είχαν φύγει και η ριχη, άψυχη και αργη πίπα δεν αρκούσε ούτε για τα βασικά!
Με λίγα λόγια μακριά αν δεν θέλετε να κλαίτε τα λεφτά σας.
Escort Answer:
Is 10000% fake your Rewiew WE NEVER MEET AND I DONT UNDERSTAND WHY YOU DO THIS??
THANKS AND HAPPY NEW YEAR BABY
26-12-2018 Πελάτης: Louka
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-26
Κόστος:€ 90
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η γκομενα τα αξίζει τα λεφτά τα δουλεύει και με το παραπάνω με υποδέχτηκε με ένα νυχτικό χωρίς εσώρουχα και πάντα με χαμόγελο στα 5 λεπτά μετά από το ντουζ που έκανα όρμησε στα φιλια και στοις πίπες υγρές και παθιασμένες, στο sex συμμετείχε παρα πολύ μέσα την γκαβλα από πάνω στα πλαγιά μπροστά και τελείωσα στα τέσσερα βλέποντας το μικρό κολαρακι της. Μετά λίγη συζήτηση και δεν με άφηνε να φύγω στην πόρτα μέσα από την φόρμα την πουτσα μου έπαιζε γενικά από ότι καταλαβα η γκομενα γούσταρε. See you soon baby (vasilis????)
25-12-2018 Πελάτης: nat7bgtt
: 9.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-25
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Actually I met this gorgeous young lady in July 2017 here in Heraclion and the experience was just fine. I strongly recommend her for a nice time of company.
But there is an issue with her so pay attention to this:
I don't know what happened but she cut down any communication and she doesn't message back when I wrote to her (SMS are sent properly). I remember messaging her at this summer , asking her for a date from the previous day writing date + time and although Eva at first messaged me "OK", the day of our date she cancelled it.
By that moment, every time Eva visits my city, I have tried 3-4 times to send her. Eva NEVER answers. Messages are received by her.
Personally I ALWAYS accept to pay in advance the whole ammount (in cash) if the girl asks and never refuse to do so.
I always have bath properly, be shaved carefully, get a little bit perfumed and generally try to give to my appearance the most I can.
I always write in the most possible politely way and use gentle language, respecting the girls free time.
Finally I noticed the number Eva gives here does not correspond to any WhatsUp or Viber account.
Escort Answer:
Fake review fake costumer
24-12-2018 Πελάτης: and123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-23
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΦΟΒΕΡΗ.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΘΙΑΡΑ.
ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ.
ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΘΩ.
24-12-2018 Πελάτης: Promitheas
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-10-16
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τέλεια !!! Άμα γουστάρετε pornostar και χαβαλέ είναι η σωστή. Πλάκατζου, τρελιάρα, αχόρταγη πίπα, αλλά και γαμησι. Θα την καταευχαριστηθητε

Guys she is great, she is a funky crazy pornostar, I just Love her. PERFECT
24-12-2018 Πελάτης: Promitheas
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-16
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Με μια λέξη Εγγύηση. Ότι θέλει ο Πασάς και γουστάρει τα πάντα όλα, και γλυκιά και καριόλα.
24-12-2018 Πελάτης: Promitheas
: 6.5
: 5.0
: 6.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-07-19
Κόστος:€ 80
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Συμφωνώ με το προλαλισαντα, και να σας πω ότι με τις Ασίατοφερνουσες αν και μου αρέσουν εμφανισιακά τελικά δε το έχουν καθόλου στη πράξη. Πχ όταν ανέβασα ένταση αρχίσαμε, «μη μου το χώνεις βαθιά δε μπορώ το σφυροκόπημα» κλπ συν η πίπα ρηχή Αν ήταν καλόγρια πιο διάθεση θα είχε, τι να πω. Άκυρη
23-12-2018 Πελάτης: johnieret7
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-08
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
what can i say about this girl! much more pretty from close,very friendly and smiley person make you feel e real gf style.willing make your dreams come true very active at bed,change many positions without bother,warm and wet bj,one of my best ever! sure i will meet her in her next trip here.thank you honey! Yiannis xxx
23-12-2018 Πελάτης: couple2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-23
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι ότι καλύτερο έχουμε συναντήσει έως τώρα. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε. Πρώτη φορά κοπέλα είναι πιο όμορφη από τις φωτογραφίες, πολύ όμορφο πρόσωπο , πολύ ωραίο αδύνατο σώμα.
Η ηλικία της 22-25. Ήταν πάντα χαμογελαστή και απολάμβανε αυτό που έκανε.
100% girlfriend experience , αφού κάποιες φορές την μπέρδευα με την κοπέλα μου wink Φιλί τέλειο, και ειδικά όταν φιλιόμασταν και οι τρεις μαζί winked πεντακάθαρη με άψογο μουνάκι , άρεσε πολύ και στην κοπέλα μου η οποία ενθουσιάστηκε γενικά, δεν χόρταινε να τη φιλάει να τη γλύφει και να χωνει τη γλώσσα της στο μουνάκι της !!
Καλά για την πίπα δε συζητώ! μου τον έγλυφαν καυλωμένες, ασταμάτητα και συγχρόνως φιλιόταν καυλιάρικα.
Δεν καταλάβαμε πότε πέρασαν οι 2 ώρες, σίγουρα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε άλλες 4-5 ώρες με την ίδια όρεξη.
ΜΙΑ σε περιμένουμε να επιστρέψεις για να μπεις ξανά ανάμεσα μας love
Escort Answer:
Thank you both I have nice experience...
22-12-2018 Πελάτης: archangelos
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1,5 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-22
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Συναντήθηκα με την εν λόγω κοπέλα και έμεινα έκπληκτος από την ώρα που άνοιξε η πόρτα και την αντικρισα love
Το σώμα της υπέροχο με ένα πολύ ωραίο χαμόγελο. Αν σου αρέσουν να μικρά βιζια, όπως εμένα, θα τα λατρέψεις να τα γλύφεις. Ξεκινήσαμε να φιλιωμαστε και ήταν από τα καλύτερα φιλιά που έχω λάβει. request
Αφού την εγλυψα μέχρι που την έφερα σε οργασμό άρχισε να μου παιρνει πίπα. Ήταν magnifico. Ήταν σαν να μου έπαιρνε πίπα η κοπέλα που δεν εχω recourse
Το μόνο κακό από την όλη εμπειρία είναι ότι εγώ καθυστερω να χύσω οπότε μέχρι να τελειώσω είχε σχεδόν περάσει η ώρα και δεν προλαβαίναμε για round 2 sad
Την επόμενη φορά θα βάλω 2 ωρες am

Mia, thank you for the wonderful time and I really wish you the best my girl. Αuf Wiedersehen
Escort Answer:
Thank you baby.
21-12-2018 Πελάτης: Sittingbull
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-19
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Such a wonderful time every time...Olga I love you .winkwinkwink
The most worthy money considered..I choose herlove the only but not so important her English you just need practice.
21-12-2018 Πελάτης: Hersonissos
: 9.5
: 9.5
: 7.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-20
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
My first time meeting with an escort, she sure made it worth it, treat her good she will treat you even better, very active in sex, she said she came twice. Need to work her blowjob skills a little bit though. She is beautiful and the best part is the doggy style, perfect posture and amazing tatto. Also great taste in shoes???? will definitely meet her again when I’m in Athens or if she ever comes at Crete
20-12-2018 Πελάτης: theiosk69
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-17
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Απο τις λιγες ρωσιδες που πραφματικα αξιζουν την προσοχη σου. Ναι μεν μιλαει ακατασχετα για οτι μπορεις να φανταστεις αλλα απαξ και ξεκινησει δεν σταματιεται με τιποτα. Η γυναικα ειναι brazzers κανινικοτατα. Λιγο σπασμενο προσωπο αλλα πολυ ωραιο κορμι. Για οσους γουσταρουν μιλφοκαταστασεις ειναι MUST. Μιλαμε για λυσσα και μανια με την πουτσα. Προτεινεται ανεπιφυλακτα για τους λατρεις των μιλφ οχι για μοντελε καταστασεις.
19-12-2018 Πελάτης: Cry Angel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 h min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-07-15
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Αν και αποφεύγω τους σχολιασμούς στην συγκεκριμένη κοπέλα θα κάνω εξαίρεση... Η κοπέλα είναι πραγματικά επαγγελματίας και στην συμπεριφορά που κάνει τα πάντα και ζει για να περάσεις τέλεια,,,, άψογη συνεννόηση χωρίς προκαταλειψεις,,,, στην εμφάνιση είναι πολύ πολύ καλητερη από ότι στις φωτογραφίες της!! Για όσους θέλουν να να χαλαρώσουν,, να παθιαστουνε,,να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα πραγματικά είναι η τέλεια επιλογή,,, απλά όπως και εγώ πείτε της τι θέλετε και την επιθυμία σας την κάνει πράξη,,,, winkedwinked
19-12-2018 Πελάτης: mademale
: 10.0
: 8.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-19
Κόστος:€ 100
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Hollywood-level beauty, very young, sweet and charming. Perfect face - a bit better than the photos - and lean, hard body. Totally recommended to beauty-lovers!
19-12-2018 Πελάτης: Ludovico4
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-17
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Κουκλαρα απο τις λιγες.Ψηλη γυρω στο 1.80 με πρασινες ματαρες αμυγδαλα.Κορμι σφιχτο και σιλουετα οπως στις φωτο αλλα το προσωπο πραγματικα ειναι εκπληκτικο και θα ελεγα τουλαχιστον ενα 30% καλυτερο απο τις φωτο.Στο κρεβατι απλα η γυναικα δεν υπαρχει.Οτι θελεις οπως το θελεις σε καθε πιθανη και απιθανη σταση.Το γουσταρει και στο δειχνει και πραγματικα το ευχαριστιεται.Τελικα οι κοπελες απο εκεινα τα μερη ειναι πραγματικα λαχεια.Ουτε υπερβολες στο ντυσιμο στο μεηκ απ και χωρις υφακι αφ υψηλου κτλ.Τελικα τις πολωνεζες θα τις ανεβασω πολυ ψηλα στις προτιμησεις μου...
18-12-2018 Πελάτης: RenosPapa
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-16
Κόστος:€ 80
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Latino russian very sexy babe .My love thank you for the special moments you give me
love great sex. And aportunity to be with such special persone like yousmile
18-12-2018 Πελάτης: Billkam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-16
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Gorgeus Lady.. She gave me the absolute gfe., so sexy and pretty.. We fucked more than once, we showered together and had a really great time with her. A mini break to heaven.. Vaue for money! Thank you so much!
Escort Answer:
Thank you
18-12-2018 Πελάτης: paulman
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-16
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
very nice lady..fresh with energy..am really like my vizit with her
next time when i vizit athens sure will be my 1st choicewink
thank you my agel
xxxx
17-12-2018 Πελάτης: [email protected]
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-17
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Alexa is a very happy young russian girl. She has the right attitude for this job. She is very communicative and friendly although her english are not the best. However somehow we were talking in the beginning and in the end. She has a lovely sexy face and her body is perfect. I love her legs and ass as they were perfect. She is very sexy and she tries to satisfy you. Generally I had an excellent experience and I totally reccomend her. Is perfect for GFE but also she could be active and take initiative. She is fun and she likes sex. Treat her nicely and you will have a great time.
16-12-2018 Πελάτης: Dinosden2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-14
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπέλα μου έφτιαξε την μέρα.. μην σας πω και όλη τη βδομάδα. Είναι επαγγελματίας. Πολύ καλή στο τσιμπούκι, σεξ που έδειχνε να το ευχαριστιεται με εναλλαγή στάσεων. Όταν κάνω τέτοιες επιλογές χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί δεν ξέρεις μερικές φορές αν οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές και πρέπει να πω, πως από κοντά είναι ακόμα πιο σεξυ..
16-12-2018 Πελάτης: Leonvillage
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-08
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She is real lady but when we meeting first time I see her enough stressed, but after half hour atmosphere is change and she opening like a flower, maybe i will meet Maria again but I hope in next meeting see her relaxed from first minutes we see each other’s love
15-12-2018 Πελάτης: Leonvillage
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-10-10
Κόστος:€ 700
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She is real one, strong and clever. Real Queen without any games playing. It’s what she are by nature . I already had meeting with many girls from that site but only few women’s from here have this energy without playing stupid games with her customers and men’s brains. Thank you Margo. You are better then doctors, really. Wish you the best time spending when we meeting again. I didn’t expect that you are much different from another fake psycho chicken here, thank you again and again
15-12-2018 Πελάτης: stefe
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-15
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΚΡΗΤΙΚΕΣ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. DUO ME LIKA KAI ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΜΑΓΚΕΣ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ. ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Μ' ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΡΜΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΝΟ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
15-12-2018 Πελάτης: crusader
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-15
Κόστος:€ 180
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΠΟΛΥ ομορφο κοριτσι,πολυ καθαρος και ευχαριστος χωρος.ΣΤΑ μεγαλα ατου η φοβερη πιπα.Πολυ ενεργη στο σεξ.ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΒΑ.THANK YOY MELINA.I HAD A VERY NICE MEETING!!!
14-12-2018 Πελάτης: El_greco
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:20 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-04
Κόστος:€ 0
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η γυναίκα είναι απλά τέλεια σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει... απλά λιτά και απέριττα
Escort Answer:
Thank You
14-12-2018 Πελάτης: lefteristhegreat
: 7.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-11
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Πολύ καλό κορίτσι παιδιά. Είναι γεματούλα αλλά πολύ καθαρή, ευχάριστη και με βυζαρες. 100% recommended!
14-12-2018 Πελάτης: Redlin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Καβάλα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-10
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Γυναικάρα! Ένιωσα πολύ οικεία από το πρώτο λεπτό. Καθαρή με σεξυ ερωρουχα και υπέροχη μυρωδιά! Φιλάει πολύ ωραία και με άναψε αμέσως. Στα του σεξ πολύ καλή γενικά και υπήρχε χημεία μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι αρνητικό να γράψω! Δυστυχώς η ώρα πέρασε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να την χαρώ λίγο ακόμα. Ελπίζω να ξαναέρθει στα μέρη μας και να την τιμήσω και πάλι.
Escort Answer:
Thank you
13-12-2018 Πελάτης: gpd
: 9.5
: 8.5
: 5.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-12
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
επικοινωνία με το γραφείο οκ

η κοπέλα έφτασε στην ώρα της. οι φωτό την δείχνουν πολύ μεγαλύτερη. είναι ένα πολύ ωραίο κοριτσάκι , με ωραίο πρόσωπο , πολύ χαμόγελο , κορμάκι αδύνατο και σφιχτό , με δυο τορπίλες ( για μένα δεν της ταιριάζουν σύμφωνα με το σωματότυπο της ) και δυο ρόγες για να κρεμάς δυο παλτό/ρόγα.
αγγλικά ολίγα .
της πρόσφερα κρασάκι , είπαμε δυο κουβέντες και ήρθε από μόνη της δίπλα μου ,
αρχίσαμε τα χάδια και τα γλωσσόφιλα.
μου ζήτησε να φρεσκαριστεί και επέστρεψε ολόγυμνη. κορμάκι να το γλείφεις ολημερίς.
περάσαμε στο δωμάτιο και συνεχίσαμε τα φιλιά. όπου και να της φιλούσε ( λαιμό , κοιλιά , πόδια γαργαλιόνταν )
πιπίλισμα στις ρόγες μπόλικο αλλά δεν θέλει αγριάδες.
γλύψιμο στο μουνάκι το δέχεται αλλά δεν απελευθερώνεται .
δάκτυλα γιοκ ούτε μπρος ούτε πίσω.
πίπα ικανοποιητική .
από στάσεις με καβάλησε η μικρά αλλά προτίμησε στα 4 για να κοιτιέται στον καθρέφτη ( που έχω στο δωμάτιο).
αντέχει στις πολλές στροφές.
μπάνιο και κουβέντα (όσο μπορείς βέβαια)
καλή συνεύρεση αλλά όχι και το ουάου, βγάζει μια αθωότητα και όχι προστυχιά που θέλω.
12-12-2018 Πελάτης: Gakis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-11
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I was waiting all Summer long hoping she would leave Mykonos and make it to Athens. That day came and I happily booked her on her first day. What a pleasant petite woman who opened the door. I love her figure. Opening the door I wanted to hug her but my hands were cold and I really wanted to warm them up before I embraced her. We sat and got to know each better as her English is fluency level. We started making out but then I excused myself to go warm up in the shower, HUGE shower...love that. I came out and she was roaring to go in her Louboutin heels. petting, kissing, stroking. She really LOVES what she does and you can clearly feel it when you are with her. I am not a fan of silicone jobs but her doctor, wherever he is, bless his heart for doing an amazing job. She got on top...she rode...we had great rhythm and then rolled over in one shot for and pumped her til her eyes rolled into the back of her head. I really want to see her again and I am wondering if I will be invited to the art gallery exhibition one day. Until then...I am wondering what other positions I can put her in before she leaves

Much Love Julia
12-12-2018 Πελάτης: kostaslarisa
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-10
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Meetting Maria is like having a sensual experience with your girl friend and a female pornstar combined! I must admit that hour shared time during last years are countless, but this time it was a meetting after four months abstention from the last one,even if i had the change to meet her, as she came many times at my city.
The noticeable fact is that she can be very sweet and warm with you in the foreplay but also hard, energetic and with long endurance in the intercourse.
Having sex with Maria it's like f***ing Emily Ratajkowski ten years older, more juicy, curved and experienced!!
My advice, don't loose the oportunity to taste this beauty as she is still around!!
10-12-2018 Πελάτης: pgdlo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-07
Κόστος:€ it wo
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The lady is amazing. The beuty of her face is fandastic. Her services are excelent.she is an unforgettable GFE and very active. The communication was easy she speak fluency english. Iwill meer again and again.Many thanks my baby.
Escort Answer:
Many kissses ????
09-12-2018 Πελάτης: Orestis-tsin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-07
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πολύ ευχάριστη η εμπειρία μου με την Τζούλια! Περισσότερο γράφω επειδή δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έχει τόσα dislike.. Η κοπέλα τα σπάει! Είναι μια μικρή, όμορφη κ φρέσκια γυναίκα που δίνει πολύ καλύτερη εντύπωση από κοντά απ' ότι στις φωτογραφίες. Είναι ακόμα πιο ξανθιά από κοντά. Σεξ, τσιμπούκι, γλωσσοφιλα όλα τέλεια. Δεν βιάστηκε καθόλου και μιλήσαμε και λίγο, δεν φεύγει έτσι απότομα. Τίμια και καλή επιλογή. Ελπίζω να βοήθησα όσους ενδιαφέρονται στο μέλλον. smile
Escort Answer:
Eharito Polly
09-12-2018 Πελάτης: KonstantinAdamos
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-08
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Baby baby baby!!!!!!wonderfull time with you again!!!!that was our 3th meeting that we spend together and was again amazing!!!!!!excellent blowjob deep wet and the end was amazing when you swallow all my cum!!!and i know that it was a lot of cum!!!!everything was wonderfull!!!thank you again!!!!!kisses my lady!!!we will meet again when i will have free time!!!im sure that you know that❤
09-12-2018 Πελάτης: doberman5
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-09
Κόστος:€ 100
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Hello sweaty
I diside to thank you for the great meating we had todaysmile thank you for great time .i will. Come again in few days if you be here as you promess merequest
07-12-2018 Πελάτης: masonos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-07
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
love perfect girl very hot. She know all tricks to make you creazy...love actually she rabe.
mewink
When i enter the room the action start from 1st secont...
Naomi real Professional!
She will do everything to make you crazyfellow
Escort Answer:
Thank you my dear). Naomi sent you kisses... Xxxxxxxx xxxxxxxXXxxxxxx
07-12-2018 Πελάτης: zavalos
: 7.0
: 6.0
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-12-06
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Λοιπόν κύριοι πρέπει πλέον να γράφουμε τις απόψεις μας, πάντα με προσωπικά κριτήρια (δεν γίνεται αλλιώς), αλλά με ειλικρίνεια. Λοιπόν η κοπέλα έχει ωραίο σώμα, πολύ απαλό δέρμα, αλλά στο πρόσωπο δεν μπορείς να πεις ότι είναι κάτι το εντυπωσιακό (πολύ προσθετική στα χείλια που την χαλάνε). Τώρα στην ουσία. Στο σεξ πολύ τυπικά πράγματα. Η συμμετοχή με προσπάθεια και με φανερή την σκέψη, άντε να τελειώνουμε. Πίπα οκ, αλλά έπρεπε να της πεις 30 φορές να συνεχίσει. Δουλειά δεν γίνεται έτσι. Από καθαριότητα κορυφή.
Αυτά τα λίγα. Πάντως ελεύθερη οικονομία έχουμε, όμως προσωπικά η τιμή είναι πολύ για αυτό που βλέπεις και προσφέρει.