Escort Reviews Grecia

Ricerca

Read all escort reviews


23-02-2021 Cliente: papasnasos
: 8.5
: 8.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-22
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Εντυπωσιάστηκα από τις φωτογραφίες και αποφάσισα να κλείσω ραντεβού μαζί της.
Από κοντά εμφανισιακά έχει μικρή απόκληση από τις φωτογραφίες, τέτοια που δεν μπορείς να πεις όμως ότι σε κοροϊδέψανε.
Της ζήτησα να μου κάνει ερωτικό χορό αφού είχα μάθει ότι το έχει στον χορό και έμεινα με το στόμα ανοικτό, το έχει πραγματικά.
Μετά παιχτήκανε γλωσσόφιλα αρκετά τα οποία μου τα έδωσε χωρίς δισταγμό.
Το γυρίσαμε σε στάση 69 όπου επιδοθήκαμε και οι δύο σε ένα παθιασμένο στοματικό.
Απόλυτα ευχαριστημένος από την πίπα η οποία με έκανε να τελειώσω την πρώτη φορά.
Έκανα ντους και ξαναρχίσαμε, την γύρισα στο πισωκολλητό και την γάμησα στα τέσσερα.
Έβγαζε και ωραία βογκητά τα οποία φαινόντουσαν απόλυτα πραγματικά...
Μετά ανέβηκε εκείνη από πάνω μου και άρχισε το χοροπηδητό χωρίς τέλος...
Το ευχαριστήθηκα αφάνταστα, της ζούλαγα και τα βυζιά και της χαστούκιζα και τα κωλομέρια.
Συνοψίζοντας λοιπόν σας λέω ότι άξιζε τα λεφτά που έδωσα, από κει και πέρα θα κρίνετε και εσείς οι ίδιοι
23-02-2021 Cliente: safados
: 9.0
: 8.5
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-22
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Μου την πρότεινε ένας φίλος που την είχε δοκιμάσει.
Έκλεισα ραντεβού στο δικό της χώρο.
Από εμφάνιση είναι οπoς φαίνεται στις φωτογραφίες
Ήταν ευχάριστη στην επικοινωνία και αρκετά ομιλητική.
Στο στοματικό δεν λέω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος αλλά θα μπορούσε και καλύτερα, τις βάζω ένα 8.
Από πρωτοβουλίες μέτρια θα έλεγα αλλά δεν με χαλάει προσωπικά γιατί γουστάρω να έχω συνέχεια εγώ το πάνω χέρι, τώρα αν το κατάλαβε και έπραξε αναλόγως, της αξίζει ένα επιπλέων μπράβο...
Τα στησίματά της πολύ καλά, δεν έδειξε να ενοχλείτε καθόλου και τον πήρε βαρβάτα μπορω να πώ.
Την πήδηξα δύο φορές ενώ στο ενδιάμεσο μου έκανε και μασάζ. Αν και δεν πήγα εκεί για μασάζ της βάζω ένα 7.
Ήταν ένα καλό ραντεβουδάκι, για τα γούστα μου πολύ καλό θα έλεγα...
Καλά γαμήσια στους υπόλοιπους!
22-02-2021 Cliente: alepotrupa
: 8.0
: 9.5
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-21
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Είχα την τύχη να είμαι το πρώτο της ραντεβού γι αυτό το τουρ.
Η Ντομένικα είναι ένα μικροκαμωμένο πιτσιρίκι πολύ πιο όμορφο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες της οι οποίες την αδικούν αρκετά θα έλεγα
Επίσης είναι πεντακάθαρη και μοσχομυριστή
Έχει καλοσχηματισμένο μουνί και ευωδιαστό το οποίο ακομα κι όταν υγράθηκε κι έχυσε μύριζε λεβάντα χαχαχαχα
Ανήκει στην κατηγορια των gfe καθαρά
Στην αρχή απέφευγε τα φιλιά αλλα όμως στην συνεχεία ενέδωσε και μάλιστα με πάθος από μέρους της
Δεν εχω να συμπληρώσω κατι άλλο εκτός του ότι τα 160 είναι λίγο πολλά για την εποχή
22-02-2021 Cliente: mparmperis27
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-21
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Η Βίκα ειναι μια μελαχρινή καύλα, δεν παν να λένε μερικοί το αντίθετο
Σε έμενα έδωσε ρεσιτάλ στην κυριολεξία!
Η πίπα που μου έκανε ήταν κοντσέρτο της φιλαρμονικής άπαξ της σλαβονίας
Εμφανισιακά κατά 85% αυτό που βλέπετε φίλοι μου...
Δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο καυλωμένη μαζι μου, αλλά ήταν βουτηγμένη μέσα στη μαρμιτα του μαγικού φίλτρου από το Σλάβικο χωριό που αντιστέκεται ακόμα στη Δύση
Το κορμί της δεν είναι αλαβάστρινο εχει τις ατέλειες του αλλά η γενική συμπεριφορά της ηταν υπερβολικά καλή
Βιονικά σε ευχαριστώ
22-02-2021 Cliente: VityaVit
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 days
La data dell'incontro:2021-02-19
Costo:€ 1500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Thank you for a fantastic day my gorgeous lady! Now for the members:if you wanna know what wonderland is don't waste your time and meet her.The combination of intelligence and horny behaviour when it's needed!!! She knows how to please you and make your wishes come true! Can't wait to meet again this horny devil with angel's eyes!!!!lovelovelove
21-02-2021 Cliente: hipspanos
: 8.5
: 9.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 min
La data dell'incontro:2021-02-20
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Μιλάμε για βυζιά όχι μαλακίες, μπόμπες, τορπίλες!!
Και δεν είναι μονό αυτό, έχει επίπεδο σε αυτό που κάνει
Την δουλειά της την κάνει σωστά, ειδικά στη πίπα πρέπει να δίνει μαθήματα σε κάτι ξενέρωτες για να μάθουν τι σημαίνει πίπα
και γενικά τι σημαίνει συμπεριφορά ενός έσκορτ
Δεν κάνει τίποτα μηχανικά, όλα σωστά...
Ήτανε μια κορυφαία συνάντηση που είχα καιρό να συναντήσω σε κοπέλα
21-02-2021 Cliente: emponias
: 9.5
: 7.5
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-20
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η Σαμπρινα έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και έχει ένα ενδιαφέρον στηθος
Έχει λίγα κιλά παραπάνω αλλά όχι για εμενα ενοχλητικά
Στο στοματικό σεξ είναι δυνατή αλλα υστερεί στην εμπειρια κατά την γνώμη μου σε όλα τα άλλα
Δηλαδή δεν παίρνει πρωτοβουλίες δεν ακολουθεί, δείχνει να πονάει και εχει υπερβολική χρήση τζελ
Είναι ευγενική δεν λεει όχι προσπαθεί να γίνει ευχαριστη αλλά δεν το έχει στο σεξ για τέτοιου επιπέδου γραφείου
Όσοι πάτε με δικια σας ευθύνη, δεν θα πω ότι ήταν άσχημη εμπειρία αλλα θέλεις αυτό το τσακ παραπάνω το μέτριο να γίνει καλό και το καλο τέλειο
Σίγουρα έπαιξε και το μικρο της ηλικίας της κάποιο ρόλο αλλά...
Όσοι καταλάβαν καταλάβαν
21-02-2021 Cliente: georgeflorinios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-02-19
Costo:€ 90
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Amazing amazing Arina! Χθεσινοβραδινή συνάντηση για 30’. Το γραφείο είναι όπως πάντα άψογο και άμεσο στη συνεννόηση. Η κοπέλα για τα γούστα μου είναι γυναικάρα, γύρω στα 30+, πρόσωπο καυλιάρικο, μακρύ ίσιο ξανθό μαλί, ύψος λίγο πάνω από 175, θηλυκό σώμα με σέξυ αναλογίες, βυζάρες για ρούφηγμα , υπέροχος κώλος για δάγκωμα και σκαμπιλάκια ! Είναι sex machine ! Είναι δεκτική σε παιχνίδια , τα δίνει όλα στον αγώνα , είναι πολύ έμπειρη και ενδείκνυται για advanced users , αλλά και για αρχάριους γιατί έχει χιούμορ και υπομονή και σε κάνει να χαλαρώνεις. Μιλάει τέλεια ελληνικά με πολύ μα πολύ καυλιάρικια φωνή. Και by the way, για μένα το καλύτερο τσιμπούκι so far !!! lovelovelove
20-02-2021 Cliente: Arsenikos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-20
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
The girl is amazing !!! I enjoyed every minute , perfect body , beautiful smile and all that she want is ...to make you happy!!
Thank you baby ????, i will visit you each time you visit Thessaloniki.
20-02-2021 Cliente: tzarbos
: 10.0
: 8.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-19
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Είναι μια κοπέλα που είναι άψογη στο κορμί και αψεγάδιαστη γενικά
Ο ορισμός του ξανθού μουνιού τρελού γαμησιού
Βέβαια δεν ανάβει ούτε μόνη της ούτε γρήγορα
Πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να πάρει μπρος
Φιλια χάδια και να παίξεις με το κορμί της λίγο
Μόλις πάρει μπρος αφήνετε στα χέρια σου και ανταποδίδει
Είναι άλλη μια περίπτωση GFE του γκλάμουρ που αρχίζει και ειδικεύετε σε αυτό
Όσοι θέλουν μια αψεγάδιαστη σωματικά γκόμενα που ανταποδίδει την προσοχή που της δίνεις σπεύσατε
20-02-2021 Cliente: TheSexHunter
: 9.0
: 9.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-19
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Oι Τάταροι είναι μια τουρανική φυλη μπασταρδεμένοι με Σλάβους
φημίζονται για τα μελαμψο κορμί τα μαύρα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια
οι δε γυναίκες διακρίνονται για την δοτικότητα τους στο σεξ
κάτι παρόμοιο είναι η Σοφί
με πολύ όμορφο στήθος λίγα παραπανίσια κιλά στο μέρος της κοιλιάς
Στήθος υπέροχο και κορμί Ανατολίτισσας που σου θυμίζουν χανουμάκια σε παλιές ταινίες
Στο σεξ ιδρώνει την φανέλα τα δίνει όλα με αποκορύφωμα την μανία της να σε πιπωνει με μαεστρία
Βέβαια δεν αντέχει βαριά πράγματα είναι GFE και προτιμάει το σεξ σε ποιο χαλαρούς ρυθμούς
Από τις καλές περιπτώσεις για την εποχή
20-02-2021 Cliente: Parispaz
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Acharnes
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-08
Costo:€ 140
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Vikki is much better than pictures from the site. This is my best sex I've ever had. Vikki is very hot and feminine. An amazing body ... She can drive you crazy. Vikki, I will definitely come back to you more than once, I am in love with you, you are the goddess of beauty
20-02-2021 Cliente: mikhaul
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-18
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I took a girl several times, a girl is very nice with a beautiful figure and a childish face, a photo of her, a natural figure is very bad that a girl is rare in Greece, I would take her more often, there are very few girls with such a figure.
19-02-2021 Cliente: killsmoothly
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2021-02-14
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Keeping this short.
Charming, funny and unbelievably sexy with curves like a goddess and eyes that pierce right through you. Cannot wait for her to be back here again.
19-02-2021 Cliente: tsanis_enea
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-18
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Γυναίκα καύλα!
Το πρόσωπό της λέει σκίσε με! Μόνο μια λέξη, Ξ Ε Κ Ο Λ Ο !
Είχα πάρει και ένα Viagra και έβαλα και επιβραδυντική κρέμα, συνδυασμός τούρμπο!
Την άφησα για αρκετή ώρα να μου γλύφει και να μου ρουφάει τον πούτσο, είναι επιδέξια στο τσιμπούκι...
Έχει ωραίες βυζάρες τις οποίες δεν παρέλειψα να γλύψω.
Η πούτσα μου ήταν κάγκελο κατά όλη τη διάρκεια του ραντεβού.
Την πρώτη φορά έχυσα με ισπανικό στα βυζιά της.
Μετά από ντουζάκι επανήλθα με καυλωμένη πούτσα και χάρηκε.
Της ζήτησα να μην βάλει λιπαντικό αφού έχω δικές μου καπότες που είνια καλές και δεν χρειάζονται παραπάνω.
Το μουνί της ωραίο και σφιχτό ενώ από στάσεις κάνει ότι γουστάρεις.
Στην αρχή ξεκίνησα σιγά μετά άρχισε να με προκαλεί να την γαμήσω δυνατά και το έκανα.
Της έδωσα το μουνί στο χέρι που λένε...
Είναι πολύ καλή, ίσος από τις καλύτερες για όλους τους παραπάνω λόγους.
19-02-2021 Cliente: big-vlasis
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-18
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Όμορφη, ναζιάρα, έξυπνη...

Το πρόσωπο της όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, αισθάνεσαι τυχερός που μπορείς να την έχεις δίπλα σου.
Κάναμε και κουβέντα για λίγο αφού ξέρει καλά αγγλικά, είναι ευγενική και ζεστή γυναίκα.
Σχεδόν μου σηκώθηκε απλά και μόνο με την κουβέντα.
Μετά την άρχισα στα φιλία και ανταποκρίθηκε σαν να ήταν η γκόμενά μου.
Ξέρει να φιλάει πολύ ωραία, όποιος δεν το δοκιμάσει απλά χάνει.
Στο σεξ συμμετέχει και παίρνει και πρωτοβουλίες, είναι αυτό που λέμε επαγγελματίας, δεν βαριέται...
Το σώμα της αν και δεν μπορείς να πεις ότι είναι αδύνατο, είναι ευλύγιστο και την γαμάς άνετα σε ότι στάση θέλεις.
Η πίπα της πολύ καλή αν και δεν χρειάστηκε για να μου σηκωθεί...
Αυτό το οποίο εμένα μου άρεσε περισσότερο είναι τα πανέμορφα μάτια της και οι εκφράσεις της καθώς την γαμούσα, απλά ονειρικές στιγμές που μου μείνανε αποτυπωμένες στη μνήμη...
Μην την προσπεράσετε, δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα είναι στην Αθήνα και είναι κρίμα να μην πάτε...
18-02-2021 Cliente: Dimtax9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-18
Costo:€ ...
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Άλλη μια συνάντηση με την θεά Μελίνα. Όσο την συναντάς τόσο δεν χορταίνεις να είσαι μαζί της... Στα του σέξ αυτή η γυναικα δεν υπάρχει... Θεά!!!! Στα πάντα τέλεια άψογο κορμί πεντακαθαρη... Σε ευχαριστώ κουκλα μου... Θα τα ξαναπουμε... Φιλιά πολλα!!!!
17-02-2021 Cliente: mparmperis27
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-15
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Η Margo είναι μια ψηλή γυναίκα γύρω στο 1,80
Άλογο πραγματικά που χλιμιντρίζει με προκλητική καυλόφατσα
εντυπωσιακή κοπέλα έκφυλη και πολύ φιλική
Κώλος ποίημα βυζάρες αλλά λίγο πεσμένες μάλλον είναι μάνα
φιλιά, με γλώσσα
αντέχει δυνατό πήδημα βαθιά και αργή πίπα με γλείψιμο όλης της ευρύτερης περιοχής
Ωραία στησίματα Πουτανάρα από κούνια... συμμετοχή σε όλες τις στάσεις χωρίς μα μου
Και προ πάντων πεντακάθαρη
Μπράβο της
17-02-2021 Cliente: hipspanos
: 8.0
: 10.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-15
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Από τα λίγα <ντοπια> call girls που έχει το glamour έμαθα
Λαμπερή γκόμενα με σφιχτό αλλά ευλύγιστο κορμί
Πολύ δυνατό make up
Ήρθε στο prive με τουπέ και αέρα τύπου τώρα σε γάμησα, θα φύγεις ξεζουμισμένος
Λογικά επενδύει την εποχή που θα φύγουν οι καραντίνες και θα ξαναπάει στα στριπ
Στο σεξ πύραυλος
Οτι θες την κάνεις ή μάλλον σε κάνει
Τελειώνοντας θες και φορείο φεύγοντας γιατί δεν μπορείς να πάρεις τα ποδια σου
Στα μείον σίγουρα ότι δεν φιλάει αλλα σε περιποιείτε αλλιώς και στον κανει κάγκελο
Τρομερό εσκορτ που μπορεί να σηκώσει όλο το χαρι αν και στα 30 φεύγα της
17-02-2021 Cliente: thanos67
: 7.0
: 6.0
: 7.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-16
Costo:€ 160
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Looks are as advertised, firm athletic body with a tight butt. unfortunately lia does not understand the difference between street prostitution and escort. she mechanically went through the motions with a generally passive and indifferent attitude. cut the meeting short after a laboured finish.
16-02-2021 Cliente: alepotrupa
: 9.5
: 8.5
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-15
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Το μουνέτο!

Η γκόμενα είναι μουνέτο!
Δεν το συζητάω, οτι βλέπεις στη φωτογραφίες... πολύ καλύτερα θα συναντήσουν τα μάτια σου.
Έχει έρθει από ότι μου είπε κι άλλες φορές στην Ελλάδα
Έχει σφιχτό κορμί και είναι λίγο ποιο γεματη από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες. Αυτό για μένα την κάνει πιο όμορφη
Ψιτ... εκεί στο glamour...! βάλτε καμιά καινούρια φωτογραφία την αδικείτε
Η διάθεση της προς εμένα προσωπικά ήταν ανεπανάληπτη! Κεφάτη, χόρευε, αγκάλιαζε, φίλαγε επαθα πλάκα
Στο σεξ, μου έκανε πίπα πολύ καλή, από τους μάστορες του είδους
Σο γαμήσι τρέλα την γαμάς στην ανηφόρα που λένε
Ένα μείον... η χρήση του λιπαντικού που όταν υγρανθεί, φυσικά, δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα αλλά αυτό συνέβη προς το τέλος του 2ου γύρου
16-02-2021 Cliente: safados
: 10.0
: 8.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-15
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η γκόμενα είναι κλασική Αμερικάνα λολίτα στην εμφάνιση με φυσικές βυζάρες
Λίγο άπειρη στη δουλειά, δεν παίρνει πρωτοβουλίες εύκολα και ορισμένες φορές αργεί ή δεβ θέλει να ακολουθήσει τον ρυθμό σου
Είναι νεαρή και αματουριλα στο σεξ αλλά εμφανισιακά βαμμένη και ντυμένη στο δρόμο θα την καρακαταχαζεψεις,
Το κορμί της είναι αδύνατο για τα βυζιά της και ο κώλος της λίγο πλακέ αλλά με το σλάβικο dna -1 κυτταρίτιδα όχι απλά 0

Μάζι της πέρασα 30 λεπτά γιατί δεν είχα το χρόνο παραπάνω
Ανήκει στην κατηγορία των gfe παρότι η φάτσα της και η εμφάνιση της γενικά σε προδιαθέτουν για pse
15-02-2021 Cliente: tzarbos
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-14
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I talked to the office about the girl because I really liked her photos and they told me that she looks exactly as she looks in the photos.
I confirm that what you see is what you get.
The girl is sweet in communication and appearance.
I welcomed her with champagne and an extra gift, she liked everything from the first moment.
After we kissed, she gave me a nice blowjob and deep-throated me, I felt a bit of her teeth at the begining but then she took it all in her throat. It felt like in heaven.
I gave her oral too and she also enjoyed it.
The first time I came from the blowjob while the second time we had sex in various positions and we ended up in missionary because I liked her face and I wanted to look her in the eyes as I fucked her.
The girl is worth the money , a beautiful creature made for fucking…
15-02-2021 Cliente: papasnasos
: 10.0
: 8.0
: 7.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-14
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Me tha qe eshte 31 vjece, eshte sume e bukur!
Nuk mer shume iniciativa ne seks, duket qe eshte fillestare
E ka pidhin me formë shumë të bukur dhe buzët e pidhit si me pëlqen mua kështu që raundin e parë e perfundova me pozicion 69 duke shkembyer lengjet tona
E mbusha me shumë spermë dhe ajo nuk nxitoi të largohej, thihti edhe piken e fundit në gojë, pastaj shkoi ne menyre diskrete dhe i pështyu.
Bëmë një dush të shpejtë ku bem pak muhabet, sa mundem me nje fjale...
Ajo nuk me kuptonte edhe une nuk e kuptoja ate keshtu qe filluam per here te dyte. Ne fillim me beri pak masazh qe nuk me pelqeu por vazhdoh me gojore qe te me ngrihej per tja bere prape.
Nuk hariti te me ngrihej tamam dhe nuk u kenaqa por me perpjekjet e saja te sinqerta u prisha edhe per here te dyte
Konkluzionet nxirini vete...
15-02-2021 Cliente: Aristeidis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-15
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Η Μελίνα είναι υπέροχη. Σαν πρωτάρης, ήταν υπομονετική, βοηθητική, καταπληκτικά όμορφη και εξυπηρετική, πάρα πολύ ενδιαφέρον, σε κάνει να περνάς πραγματικά ωραία και να χαίρεσαι για αυτό που κάνετε. Πέρασα υπέροχα!!! She was carng, loving, incredibly patient with me (im a beginner), she was really into it and she showed me a great time, not lazy at all, very energetic and willing to please me!!! winklove
15-02-2021 Cliente: STEEL DOCOP
: 7.0
: 7.0
: 7.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:120 min
La data dell'incontro:2021-02-14
Costo:€ 240
Bacio:Senza lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Valentine's day and I wanted a date for GFE so i asked the office which girl was available. The communication with the office once again was ideal and with a few messages they arranged me a meeting with Lia. Lia is very good girl with a nice slim body and a really cute butt and beautiful eyes. She is fun and she has will to relax the client and make him feel comfortable and send the stress away... I could say that I had the GFE i was looking for! winked
14-02-2021 Cliente: Raptoras1983
: 8.0
: 8.0
: 2.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:40 min
La data dell'incontro:2021-02-14
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Επισκεψη στη Μαρινα μιας και τη γνωριζω ειναι ακριβως οπως στις φωτο.Δε θα μπω σε λεπτομεριες αλλα θα π το εξης το κοριτσι ειναι καλο σε αυτο που κανει δε βιαζετε και θελει να σε ευχαριστησει με εμενα τουλαχιστον ετσι ειναι αυτα ειναι τα θετικα παμε τωρα στα αρνητικα.Κλεινουμε το ραντεβου που το κλεινει αλλη για αυτην στις 14:30.Ερχετε η ωρα και μου το κανει 15:00 ολα οκ μεχρι εκει.Πλησιαζει η ωρα και ακομα δε ξερω που θα παω παιρνω τηλ στελνω μηνυμα τιποτα.Με τα πολλα και τα λιγα 3παρα μου λεει και μεχρι να ετοιμαστω να ξεκινησω φτανω 15:05.Ειχα καποιο καιρο να τον ριξω οποτε σε μιση ωρα με ειχε τελειωσει 2 φορες κατι το οποιο δε περιμενα αλλα εγινε και λεω ας πουμε καμμια μαλακια να περασει το υπολοιπο μισαωρο μιας και ειχα δωσει τα χρηματα. Περνανε 10 λεπτα που τα λεμε μου λεει πρεπει να φυγεις γιατι 16:00 εχω ραντεβου και λεω τοτε τελειωνει το δικο μας και λειει τοτε με εβαλε η αλλη ραντεβου δηλαδη η τυπισσα τα εκανε σκατα και την πληρωσα εγω και το γελοιο ειναι οτι με πηρε και τηλ μετα να μη γραψω κατι συν οτι μου ζητησε και 20 ευρω η κοπελα για τα φιλια τα οποια φυσικα και δεν εδωσα εξου και το 2 στην επικοινωνια
13-02-2021 Cliente: tzanakos
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-08
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
If you want to feel what it is like to fuck in a porn movie you have found the girl
She is tall with fantastically made in view and feel boobs
She is 1.80 for sure... no bullshit
She uses her tongue all over your body
She does rimming, ball licking and a fantastic blowjob that I have never been given to before.
Her tongue explores throughly your mouth
I won't describe anymore
Go and see for yourself what a real woman is
13-02-2021 Cliente: gichbro
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-13
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Τη Μελίνα την έχω συναντήσει πάρα πολλές φορές όποτε μια δεύτερη κριτική επιβάλλεται.η Μελίνα είναι ξεχωριστή περίπτωση.περα από τον άψογο επαγγελματισμό και την εμφάνιση (ότι ακριβώς βλέπετε στο βίντεο και ακόμα πιο όμορφη από κοντά)έχει τόσο έντονη και αξιολατρευτη προσωπικότητα που θες να τη συναντάς ξανά και ξανά.γυναικα με όλη τη σημασία της λέξης.πραγματικα τα λόγια είναι λίγα να περιγράψουν την εμπειρία.οσοι την έχουν συναντήσει ξέρουν!
Escort Answer:
It’s always my pleasure to see you dear! Kisses
13-02-2021 Cliente: manosher
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-13
Costo:€ 200
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
What can i say i have no words AMAZING,great body great attitude,everything on her was great,very attractive and very sociable,i think that she is one of the top girls that i have met so far.Karina thanks again for the nice moments take care till the next time !!!!!!!
13-02-2021 Cliente: MILONAKIS
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-12
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I WAS VERY UNFAIR AND UNGRY .THE GIRL IS NICE AND POLITE.I WANTED HER VERY MUCH ,SHE WAS SICK AND I WROTE A VERY ΑΔΙΚΟ REVIEW.I LIKE HER ALOT. ΜΗ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.I REGRET, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ.
13-02-2021 Cliente: AkisXania
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-02-10
Costo:€ 120
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Η κοπέλα καταρχάς είναι ενας από τους καλύτερους ανθρωπους που εχω συναντησει στο χώρο τα χρόνια που ασχολούμαι. Πραγματικά σπάνια συναντάω τέτοιες κοπέλες και νιωθω τυχερός που τη γνωρισα. Πολύ γλυκιά και επικοινωνιακη επίσης, αφού μιλάει-γράφει και αρκετά καλά ελληνικά. Πολυ ωραίο κωλαράκι και πολλές πρωτοβουλίες στο σεξ, όπου έχει έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο να σε κάνει να περνάς καλά. Όταν βρεθεί χημεία και ανεβουν οι στροφές, περνάς πραγματικά φοβερά. Προτείνεται σε όσους θέλουν να περάσουν καλά και ανυπομονώ να δοκιμάσω και τη φίλη της όταν μπορέσω...
13-02-2021 Cliente: AkisXania
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-11
Costo:€ 120
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Don't know
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Συνοπτικά: Φοβερή πίπα, βυζάρες και απιστευτα επικοινωνιακη η κοπέλα, αξίζει και την προτείνω σε όλους!

Αναλυτικά: Μπαινω στον υπερλουξ χωρο της και με υποδεχεται με μαυρα εσωρουχα και τακουνια οπως ειχαμε συμφωνησει. Αφού μιλάμε λίγη ώρα (μιλάει πολύ καλά ελληνικά), πάω για ενα ντουζακι και βγαινω. Παω στο κρεβατι οπου με περιμενε και ξαπλωνω. Και τοτε εγιναν ολα... Η γυναίκα απλά ξέρει να παίρνει πίπα, πως να το κάνουμε; Τον εγλειφε, τον ρουφαγε, τον εβαζε όλο, κατεβαινε και μου ρουφαγε τα αρχίδια, μου τον εκανε πετρα και το καλύτερο ήταν ότι χάρηκε που μου άρεσε. Η αλήθεια είναι ότι στο σεξ αλλάξαμε λίγες στάσεις γιατί ήθελα να με ξαναπάρει στο στόμα της, ηταν φοβερή. Βέβαια, την πήρα και λίγο δυνατά όσο ανεβαζαμε ρυθμους στο σεξ και της άρεσε κιολας... Οπότε αφού γαμηθήκαμε και λίγο γιατί είναι κρίμα να μείνουμε μόνο στην πίπα, ηρθε μόνη της και εβαλε το καυλί μου στο στόμα της γιατί ήθελε να τα πάρει εκεί για να με ευχαριστήσει. Αφού με βασάνισε λίγο με το στόμα της, της τα πέταξα εκεί μεσα με αυτήν να με κοιταει καυλιαρικα στα μάτια και να μου χαμογελάει πονηρά. Συστηνεται, πάτε αφοβα... Φαίνεται ότι εκεί στην Τσεχία εχουν σχολή πίπας και η κοπέλα αριστευσε!!! wink
13-02-2021 Cliente: MILONAKIS
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2021-02-11
Costo:€ 440
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
This young girl is exotic,passionate and hot.kisses passionate with tongue ,φανταστικό κορμί,κωλο σφιχτό,χείλια σαρκώδη ,πίπα υγρή,σεξ αδιάκοπο και ακούραστο σε όλες τις στάσεις.ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ.ΤΕΛΕΙΩΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,!
Escort Answer:
Thank You
12-02-2021 Cliente: MILONAKIS
: 7.5
: 6.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-12
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificate al 30% in Photoshop
No τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό,όχι γλειφομούνι,όχι 69 καμία διάθεση για καλό σεξ,πλήρες σκοτάδι στο δωμάτιο για να μη βλέπει τίποτα. Ε,ΑΜΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ.
Escort Answer:
Hello, thank you for your comment. But I am wondering, why do you want to come again, if you didn’t like our last time. I think 2 meetings were enough for us to understand that we don’t match. P. S. Stop calling me, please.
12-02-2021 Cliente: alkischania
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-12
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
πολυ πιο ομορφη απο τις φωτο .καθαρη.καλο σερβις τρομερο στοματικο δεν λεει οχι σε τπτ θελει να ευχαριστηθεις!κοινωνικοτατη χαμογελαστη και επικοινωνια ευκολη με 2 σμσ..πολυ καλη εμπειρια!
12-02-2021 Cliente: jasonmds41
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2021-02-11
Costo:€ 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Karina, you are wonderful girl! I wish u success in your life and all your beginnings
I had delicious time with Karina, didn’t regret a second. 2 most amazing hours i had ever had with a girl, I understand why the price is higher than the rest of the girls here, absolutely reasonable.
My dearest, i will miss your softest lips, skin, your amazing smell and most beautiful breast i’ve ever seen. Pictures here can’t show how beautiful and sweet you are.See you soon my lovely girl
12-02-2021 Cliente: tsanis_enea
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-11
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπέλα είναι αυθεντική σε αυτό που κάνει
Δεν βιάζεται και είναι άκρως ερωτική
Στις φωτογραφίες είναι ένα προξιμιτι 95%
Το στήθος της είναι ελαφρώς πεσμένο
Τα δόντια της ψιλοστραβά
Έχει όμορφο χαμόγελο
Στο σεξ κάνει αυτό που πρέπει χωρίς να έχει τυποποιημένο σενάριο
Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει γιατί το θέλει η ίδια και όχι γιατί πρέπει επειδή είναι η δουλειά της, με άλλα λόγια το κατέχει το άθλημα
Πίπα καλή, λιπαντικό καθόλου άρα έχεις καλή αίσθηση
Είχα πάρει και δικές μου καπότες μαζί που δεν με ενοχλούν οπότε είχα το μέγιστο της απόλαυσης για σεξ με καπότα
Την προτείνω!
11-02-2021 Cliente: mparmperis27
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-10
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Me ne fund nje femer me te cilen mund te flasesh anglisht mire pa theks sllav.
Eshte e gjatë mbi 170 dhe për mendimin tim në fytyrë eshte më e bukur se sa duket në foto
Nuk mund te quhet model se ka disa kile te teprta por i ka ne harmoni me trupin e saj.
Eshte aktive ne seks edhe vepron sikur eshte aktore ne film porno.
Vet ajo filloj duke me lepire topet edhe pastaj u more me karin.
Theksoj se mer vete inisjativ ne seks edhe e perjeton pak me intensivisht se sa e prisja.
I pelqen seksi dhe deshiron ta shijoj sikur eshte me dashnorin e saj.
Në përgjithësi ishte nje takim ku prisja pak por mora shume.
11-02-2021 Cliente: milokleftis
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:30 min
La data dell'incontro:2021-02-10
Costo:€ 100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Emily is beautiful and has sly, cat eyes
There is some deviation on her looks from her photos but she is exotically beautiful!
She has a lean body and small orange-sized breasts
Professional escort for sure...
When I entered the room she welcomed me wearing similar underwear to the ones she wears on the photos on the site
After the shower she gave me a skillfull blowjob, she tried to make me cum but i managed to hold it, so i wore a condom, turned her around and fucked her doggy style. I fucked her as hard as I could until I came in this position. I emptied all of my semen in the condom.
For a half-hour appointment, the price is a bit high ... but it was a good apointment!
I enjoyed it!
11-02-2021 Cliente: Dthan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-10
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Πόσο καιρό έψαχνα μία Ελληνίδα καλλονή και επιτέλους την βρήκα! Πανέμορφη με απίστευτο κορμί... ειλικρινά μου έπεσε το σαγόνι μόλις την είδα και φορούσε τα ρούχα της. Όταν άρχισε να βγάζει... δεν μπορώ να περιγράψω την κατάστασή μου, έπαθα πλάκα. Στο ζουμί της υπόθεσης, ωραία πίπα και φοβερό στήσιμο σε ότι στάση διαλέξαμε. Το τέλος ήρθε γρήγορα όμως και έπρεπε να την χαιρετίσω αλλά δεν είπα αντίο.. θέλω να πιστεύω πως θα τα ξαναπούμε!wink
11-02-2021 Cliente: alepotrupa
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-09
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Αν το μαλλί της ήταν κόκκινο θα νόμιζα οτι πήδαγα την Jessika Rabbit
Καμπυλωδες κορμί με εξαιρετικά βυζομπαλα τα οποια κοιτάνε τον αέρα
Είναι ευγενική, είναι πανέμορφη και με καταπληκτικό σώμα
Είναι αρκετά στενή και εγω της ειπα να μην χρησιμοποιήσουμε τζελ
Αφού με ζυγισε δέχτηκε λιγο απρόθυμα βέβαια αν και δεν εχω την πούτσα του αείμνηστου Τζων Χολμς
Μπαίνοντας μέσα της πραγματικα νιώθεις τα πάντα
Ήμουν λιγο διστακτικός να την συναντήσω λογο ανάμεικτων κριτικών και αφού το κέντρο μου είπε οτι ολα θα πανε καλά το εμπιστεύτηκα και πήγα
Πολύ μου άρεσε και θα την ξαναδώ σε επόμενο τουρ της
10-02-2021 Cliente: JORGE
: 7.0
: 7.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-09
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Very nice lady with some different figure.

the only thing negative was the deodorant spray on a specific area...

that's all
winkwinkedsmilerequestno
10-02-2021 Cliente: Stevejobsbomb
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:1,5 hours
La data dell'incontro:2021-02-10
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I met Lilly today, was lucky enough to be her first guest in Chania.
She is amazing, charming. She gave me everything what a man needs. Perfect sex, sensual kisses, she felt exactlywhat i needed. Professional relaxing massage at the end. I definitely would recommend Lilly for all who values their time and want to spend real quality time.
Kiss you my dear
10-02-2021 Cliente: ReksReks
: 9.5
: 9.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-09
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
κοπέλα πιο όμορφη από τις φωτό . πολύ καλή διάθεση να κάνει ότι εσυ θες . Παίρνει στροφές στο γρήγορο αλλά προσαρμόζεται και στο αργό. Βασικά σε διαβάζει . Καλή πίπα με περιποίηση στα μοαλακια. Θα την ξαναπάρω σίγουρα παρόλο την αλμυρή τιμή στα 200 .
10-02-2021 Cliente: Kentw3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:60 min
La data dell'incontro:2021-02-09
Costo:€ 200
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Karina is amazing. She was easy to communicate with and welcomed me warmly. Our time was exactly what I needed. Her soft skin, full figured beauty, sweet taste, and sexy voice will have me seeing her next time she’s in town.
09-02-2021 Cliente: emponias
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-08
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Δεν ήμουν πολύ φαν των έσκορτς, βασικά είμαι πελάτης στούντιο κυρίως μέχρι που πήρα μια που γούσταρα 1 ώρα και τελικά το κόστος ήταν μεγαλύτερο από ότι σε έσκορτ.
Να πω ότι έμαθα ότι το 69 δεν χρεώνετε κι εγώ είμαι φανατικός γλυφομουνάκιας
Ψάχνοντας στα διάφορα σάιτ έπεσα επάνω στο γκλάμουρ έπρηξα λίγο την τηλεφωνήτρια με καμιά 40 μνμτ ώσπου πήρα την γενναία απόφαση να πάρω την Τζάσμιν
Έπαθα μουνόπλακα
2 μέτρα γυναίκα, κορμάρα και διάθεση
Φιλιά ρε φίλε γλωσσόφιλα κάτι που το ένιωθα σπάνια έως ποτέ με τα στούντιο
Μπορώ να γράψω ολόκληρη έκθεση αλλά δεν θα το κάνω μήπως και παρασύρω κόσμο με τον ενθουσιασμό μου
Θα συμφωνήσω και θα πω συν ένα παραπάνω ότι έχουν γράψει οι άλλοι από κάτω
Για εμένα σε όλα 10 από την υπομονή της κοπέλας στο τηλέφωνο μέχρι την στιγμή που βγήκα από το ξενοδοχείο
09-02-2021 Cliente: Pavel87
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Retimo
Durata:90 min
La data dell'incontro:2021-02-02
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Η Μελίνα είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραίο πρόσωπο και υπέροχα μάτια. Έχει ταλέντο στην επικοινωνία και είναι πολύ καλό τυπακι! Σε κάνει να νιώσεις άνετα και να μπεις στο "κλίμα" από την πρώτη στιγμή. Έχει ωραίο σώμα !!!!

Στα του αγώνα..

Ξεκινήσαμε με φιλιά με πολύ πάθος και μετά με πίπα πάρα πολύ καλή, με τεχνική που σχεδόν πήγα να τελειώσω. Μετά ακολούθησε 69, πολλές εναλλαγές στάσεων, ξανά πίπα.. σφυροκόπημα στα 4 και τελείωμα 1η φορά στο σώμα της. Διάλειμμα, ντουζακι, λίγο κουβεντουλα και μετά επανάληψη όλα τα παραπάνω, με πολύ πάθος και διάρκεια, και τελείωμα στο στόμα.

Συμπέρασμα..

Η Μελίνα είναι Top επιλογή θα την ξανά συναντούσα για τα υπέροχα μάτια της, την πολύ καλή επικοινωνία την άψογηt πίπα της και όλη γενικά τη συμπεριφορά της
08-02-2021 Cliente: axill
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2021-02-07
Costo:€ 400
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
What baby is this? Tall with long legs, perfect ass, kisses with passion, apart from the fucking, what she likes is the cock in her mouth and you end up in her face and in her boobs and in her mouth, from the three I gave her my cum for the first time in face and the second in the mouth, the baby can withstand two hours comfortably fucking her in whatever position you want but where it breaks is what makes you feel that you are with your girlfriend, this is the best experience with her,I was not fed up with hugging and touching her whole body, very strong pussy for endless fucking ...my baby went crazy for 2 hours the dick ... I recommend it for those who like girlfriend experience and for those who like crazy blowjobs . karina impatient for the next appointment .. what pussy are you my baby ??? many kisses ,
07-02-2021 Cliente: papasnasos
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2021-02-06
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Γυναίκα με πιασίματα
Μεγάλο στήθος αλλά η βαρύτητα και η ηλικία της (την έκανα 35άρα) έχει αρχίσει και έχει επίδραση
Πρόσωπο πολύ όμορφο για την ηλικία της και καλό μακιγιάζ
Τα γλωσσόφιλα τα δίνει αβέρτα αλλά είναι λίγο επιθετικά κι όχι του γούστου μου
Στο σεξ θέλει χαλαρούς ρυθμούς κι όχι βιασύνη
Σαλαγκουδένιο σεξ Σαλονικιώτικα χαλλλλαρά
Είναι GFE και δεν έχει δυνατό ρεπρίζ
Προσπαθεί να επιβάλει τους δικούς της ρυθμούς πιο αισθησιακούς ερωτικούς τρόπο τινά
Της αρέσει να κάνει έρωτα κι όχι σεξ βίαιο
Σαν εμπειρία ήταν καλή αλλά θα ήθελα λίγο πιο πολύ πάθος μαζί της
2 γύροι με χύσιμο στη καπότα
Η πίπα της ήταν αργή και αισθησιακή αλλά όχι αυτή που σου μένει αξέχαστη
Γενικά καλό ραντεβού