Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


16-08-2018 Müşteri: pireas7
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-13
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Again in Athens after a few months and I met Dafnh after a long time. I opened the door and Dafnh started to kiss me, with the attitude of the girl next door: very friendly and welcoming. She is beautiful girl with captivating eyes, she is very short, 1,55cm, but she has an nice body without a gram of fat, natural breast, but zero nipples, flat stomach, round ass and nice legs. After the shower she was waiting for me on the bed were we DFK a little and she uses good the tongue. I then lay down on the bed and asked for a BBBJ which she did very well, without the use of hands. and while looking at me in the eyes, I asked to turn around for 69 where I enjoyed the view of her beautiful round ass. We started the fuck in a missionary position so I could enjoy her pretty face, I then turned around for a Doggy and then cim where I finished.
Then I enjoyed the social time. While talking she started touching me and reawaken my friend for anther BBBJ and then tried few positions in which she followed without hesitation. I had a very pleasant experience and I would repeat it. I gave her a 10 for looks because she is my type, the girl of my dreams.
16-08-2018 Müşteri: pireas7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-15
Ücret:€ 210
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Fantastic girl with real GFE... she never said "no" for anything... cute, warm and hot Russian girl which is hard to find in this business. Gorgeous body with 1.75 tall, perfect thighs, great cups, shapely silicone tits... good blowjob and very good sex in bed, kiss tenderly. You will be happy also you will make her enjoy if you can do it. You can try each position. She is open but you must be kind. She is like a butterfly. Her face and body is so beautiful. As you touch she opens like a flower.
I can not forget her and in a short time I will creat an opportunity to see her.
And some words for the agency: perfect as always... they respond responsably and guicky.
16-08-2018 Müşteri: john_bin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2018-08-14
Ücret:€ 90
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Very beautiful girl, the pics are 100% real. When the door opened, i saw an angel. I was a little shy in the beginning but then the date was amazing. The girl is very hot, she does exceptional blowjob, she kisses very sensually, she is perfect in every position, she is fluent English speaker and i have regretted that i took her only for 30 min. Wish to meet her again. Take her without thinking it twice. She is MARVELLOUS
15-08-2018 Müşteri: hellas93gr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-10
Ücret:€ 600
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Everything that was said before and more,what a sweety what a performance.Relaxing and accommodating lady nothing is a problem .Great location it was on request from my side.Both inside and out as stunning as she is( Everything about her is Real).I couldn't recommend her highly enough.Any Man would be lucky to spend time in her company.She loves what she does so GREAT Way to Unwind in her good company.Next time for sure it will be sooner than you think.smilesmilesmile
Escort Answer:
Enjoy Holidays .. See u in Sept...
Kiss kiss kiss
14-08-2018 Müşteri: George-Alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:12 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-18
Ücret:€ 1000
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Mari is a unique girl with Positive energy And a great personality we meet always when she comes to greece. she will Surely provide you a memorable experience if you know how to treat women .
You won’t regret it for sure .
13-08-2018 Müşteri: csa123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-11
Ücret:€ 240
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
She is beautiful, a tad slutty but not inappropriate, just makes it more exciting. Great body, great taste, smells nice. She was pleasant and professional, and after a little small talk, extremely friendly and open, like we knew each other for years. It is a talent to make you comfortable. Her services were impeccable, even though I did not ask for anything strange, (no cumshot, no extra ball, hey, it's just me). I will definitely repeat.
13-08-2018 Müşteri: Lexsteele
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2018-08-12
Ücret:€ 100
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Πιπα για σεμινάριο... Deepthroat από μόνη της... Άξιζε το κορίτσι. GFE στο φουλ!! ☺️☺️☺️☺️
13-08-2018 Müşteri: bdsmlover88
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Aharnes
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-11
Ücret:€ 200
Öpüşme:x
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
This was the best fetish session i have ever had. Monica is a very beautiful woman with great body. Totally recommended for bdsm or other fetish stuff, she is a very experienced mistress.
13-08-2018 Müşteri: Jizzwanker
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2018-08-12
Ücret:€ 80
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Wooooow

Hey guys, I visited here today 23:30.. she was amazing. Super service. I also take the extra Cum in Mouth and Video ;-)

Perfect body wonderful girl and amazing soul.

Alexa I will come back again to you next time when you and I are in the town ;)

Thx for the nice time

The Greek smiling guy from Germany
12-08-2018 Müşteri: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-12
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Dream girls From Ukraine Make My Dream Come True:-)
I get real Duo with top quality services!
Bodies are Amazing Fitness and sexy!
Πεδες μου τα κοριτσια ειναι απεκτα και τα 2 τους.τα κανω ρεκομεντετ επιδι το ακσιζουν!

Σπορτ κορμια !
Φουλ ενεργια !
Τρομερι προσπαθεια για να σε ευχαριστισουν...Πραβο στο γραφειο γαι τιν ποιοτιτα που μου δωσε ακομι μια φωρα...

Erika and Keli you are amazing
12-08-2018 Müşteri: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-12
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Dream girls From Ukraine Make My Dream Come True:-)
I get real Duo with top quality services!
Bodies are Amazing Fitness and sexy!
Πεδες μου τα κοριτσια ειναι απεκτα και τα 2 τους.τα κανω ρεκομεντετ επιδι το ακσιζουν!

Σπορτ κορμια !
Φουλ ενεργια !
Τρομερι προσπαθεια για να σε ευχαριστισουν...Πραβο στο γραφειο γαι τιν ποιοτιτα που μου δωσε ακομι μια φωρα...

Erika and Keli you are amazing
12-08-2018 Müşteri: Grieg1962
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2018-08-12
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
If you have no girlfriend Angelika is here for you...!!! from the door opening you think you know this girl already years ago and maybe she was your lover before you got married...!!! Sweet girl...clean and pretty.she makes you to feel confortable from the first moment...Treat her gently and she will bring you to heaven..excellent blowjob.sensual active sex..highly recommended.
12-08-2018 Müşteri: gg1988
: 8.5
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-12
Ücret:€ 150
Öpüşme:x
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
When I saw her ad, i was really curious to meet Miss Monica and I contacted her in order to arrange a meeting. I told her that I was more into foot stuff and not the other things she offers and she was ok with my wishes.
I arrived in her central hotel and I got to her room. When she opened the door, I couldn't believe my eyes!
The beautiful girl of the photos was standing in front of me on her black high heels and in a black leather suit.
She is as high as she says (more than 1.70 for sure, slim body, with the perfect curves) and wearing anything appropriate for our session. She didn't waste any time after I entered her room and she ordered me to get naked and go to the bathroom to wash my hands.

I did what I was told and when I got back, she was sitting on a sofa and she ordered to kneel down and this was my position for all the meeting. She put a collar around my neck (not tight) and she ordered me to lick her feet. I started worshipping her sexy feet (red pedi) on her beautiful high heels and she ordered me to lie down with my face up. She put almost all her heels in my mouth and I was sucking them like crazy. After that, she asked to take off her high heels and start licking her soles and toes one by one. She seemed satisfied and I was really happy. She then moved to the bed, with her feet hanging down and she ordered to start licking them again. I was really aroused and I couldn't hide it and she seem really pleased with my performance. She asked me to bend down and she spanked me a bit with a whip on my back and bottom (so, married or commited guys shall state it in advance) and she put a full face mask on my face which had one opening for the mouth only. She started sitting on my face and all I had to do was to lick her pussy or ass as she was moving on my body. It was a great sensation and I enjoyed it a lot. While I was licking her pussy, I felt her slapping my fully aroused penis and this was awesome. I continued licking more gently her clit as she demanded and after a while she took off my mask, she laid back in her bed and she ordered me to llick her pussy in order to make her cum. She was giving orders on how to lick her, in which specific areas she liked it more and I was doing my best. Unfortunately, although I got her really wet I didn't manage to make her finish and she ordered me to go in the shower and lie down with my face up. When she came, she was fully nude and she sat on my face pushing her clit in my mouth. I was really obsessed with her pussy and she knew it. She played with my penis for some seconds and she ordered me to masturbate while I was still licking her pussy. The only moment I failed her is that I finished before she told me to and she was a bit upset with my disobedience. I had a shower and I put my clothes on.

TO sum up, if someone enjoys fetish stuff and perhaps more extreme things (strapon etc) I believe that he must visit Miss Monica. Her toes are a masterpiece and she knows exactly how to play her role as a mistress. Fluent English and verbal humiliation will not disappoint anyone in communication before or during the session and I think she is open for anyone's wishes.

Try her out if a beginner or experienced in fetish stuff!
12-08-2018 Müşteri: thunderdownunder
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-10
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Amazing time with her. Comfortable, easy going, sexy as hell. I paid for the extra services, that's why it was 170. I wanted to stay longer for sure. Wish I could afford to see her more often. 100% recommend. She is beautiful, she is sexy. she is a tiger in bed, and she gives you want you want. I left VERY satisfied, cause she did literally everything I wanted. Hope to see you again love...
11-08-2018 Müşteri: hriskiriaku
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Mikonos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-09
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Alice have very beautiful body and face! Meet me in beautiful underwear.and took me to the shower,it made me very excited,then she put me to bed and began to kiss me gently,it was great,fantastic.. She is very professional,very sensual girl!!! I recommend it. Real beautiful girl. Photos are real. High class girl!
See you soon......
Escort Answer:
Thank you so much. Dear.
11-08-2018 Müşteri: larissa1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-11
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η κοπέλα είναι ομορφότερη απο τις φωτογραφίες. Την αδικούν πολύ. Μάλον πρέπει να τις αλλάξει.Εχει τρομερό χιούμορ και είναι πολύ παιχνιδιάρα.Καθαρή και πολύ καβλιάρα ( Εξαιρετικά οπίσθια και πραγματικά νεανικά βυζιά) .Απίστευτα γλωσσόφιλα,ολύ ενεργητική,και άπαιχτη στο social time,real GFE.Αρκεί να την χειρισστείς και εσύ καλά και θα σου τα δώσει όλα.
Τα πολά λόγια είνα άχρηστα γιάυτό σπευσατε. Αξίζει!!!!!!!!!!!! javascript:void(0); javascript:void(0); javascript:void(0);
11-08-2018 Müşteri: ioannis lel
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-10
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Γυναικάρα, όμορφη με απίθανο στητό στήθος υγρό μουνί και ατελείωτη διάθεση για σεξ. Μια από τις καλλίτερες πίπες που μου έχουν κάνει, και ένα από τα πιο υπέροχα μουνιά που έχω γλύψει και γαμήσει. Και πάνω από όλα, αναστέναζε όλη την ώρα. Επειδή δεν καταλάβαινε καλά αυτά που της έλεγα, αποφάσισα να αρχίσω μαθήματα ρωσικής γλώσσας για την επόμενη μας συνάντηση !!!! A marvelus, very sexy and active woman. Strong and sexy body, big natural tits and a juicy and tasty pussy. One if the best blowjobs j ever had. Mist impirtant: she was moaning all the time. She is unforgatable !!!!
09-08-2018 Müşteri: alkischania
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-03
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
the lady is amazing!!! its worth the money 100%,the beuty of her face and her body is outstanding!!!!its like you have sex with your horny secretary..she was horny like hell ,the outfit like i ask,her servises excelent !!i will meet her again for sure..with her friends if is posible..kisses and many thanks baby..
08-08-2018 Müşteri: mpamphs4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-08
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
loipon i kopela einai dinamitis sto sex. Pragmatika to goustari poli kai trelenete gia sex.einai nomizo mia jexoristi empiria gia opoion theli na na paei me mia gynaika pou xerei ti na kanei kai pos na ikanopoiisi enan antra.tha tin 3anado sigoura .
08-08-2018 Müşteri: kwtsoskwts
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-08
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Πολύ όμορφη κοπέλα.Συμπεριφορά καλύτερη κι από γκόμενας.Ναζιάρα,εκπληκτική στην πίπα.Την συνάντησα στον χώρο της στο καλύτερο ξενοδοχείο της Πόλης.Σίγουρα θα ξαναπάω μαζί της εφόσον μας ξανάρθει.Πολύ καλύτερη η εμφάνιση της απο της φώτο.
Θεσπέσιο κορμί με τα επίμαχα σημεία της να αγγίζουν την τελειότητα.
Όταν φτάσαμε στο 69 ήταν η απογείωση.
Πάνω στο μισάωρο το είχαμε κάνει ήδη δύο φορές,το διασκέδαζε κι αυτή αφάνταστα αφού με καθησύχασε λέγοντάς μου ότι δεν "γλίτωσα" ακόμη αλλά έχουμε ακόμη ένα μισάωρο και να κανονίσω να "ξαναοπλίσω" όπως κι έκανα.
07-08-2018 Müşteri: Mideni
: 9.0
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-03
Ücret:€ 190
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Καταρχην να πω οτι η κυρια ειναι σιγουρα γυρω στα 32-33 ισως και πιο πανω.Μιλαει ακατασχετα για διαφορα θεματα.Ομως...ειναι πραγματικα ωραια γυναικα με εκπληκτικα ματια πανυψηλη και ενα κορμι προκληση.Αν καταφερεις και της κλεισεις το στομα γιατι ειναι πολυλογου τοτε θα τα δεις ολα!!!Πραγματικα παιδια αν αρχισει το γαμησι δεν σταματιετε με τιποτα!!Γινεται μουσκεμα για πλακα και σε ξεζουμιζει στην κυριολεξια,οτι θες οπως το θες για οση ωρα το θες.Κλειστε το στομα της και θα βγαλει ολο το πορνσταριλικι απο μεσα της...
07-08-2018 Müşteri: Sinner
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2018-02-15
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η περίπτωσή μου με τη συγκεκριμένη ήταν λίγο περίεργη μιας και έβλεπα το προφίλ και τις κριτικές της για πολλά χρόνια και δεν έμπαινα στη διαδικασία να στείλω μήνυμα για ραντεβού. Μέχρι που μια μέρα :rockon:
Το ραντεβού κλείστηκε πανεύκολα με 2 SMS
Ξενοδοχείο 5*, ένα μηνυματάκι 2 λεπτά πριν φτάσω για να μου πει το δωμάτιο και ανεβαίνω στον όροφο.
Η Εύα χαμογελαστή, μουνάρα, ευδιάθετη αν και διέκρινα λίγο αμηχανία, και δική μου και δική της.
Ντουζάκι και βουρ στα του αγώνα, όπου η κοπέλα δεν παίζεται.:zfuck::zfuck::zfuck:
Τελείωμα στο στόμα, κουβεντούλα, φιλιά με γλώσσα, και ξανά δεύτερος γύρος όπου δεν μπόρεσα να συνεχίσω λόγω κούρασης.
Εκείνη όμως να επιμένει, "φέρτον στο στόμα μου θα σε απογειώσω και θα τελειώσεις" να μου λέει και να κάνει πραγματική προσπάθεια.
Ο μικρός μας φίλος όμως είχε παραδώσει τα όπλα καθότι μετά από πολλές ώρες στη δουλειά ήμουν κομμάτια. (δεν είμαι και 18 χρονών πια)
Κάναμε λίγη κουβεντούλα ακόμα και της είπα ότι σίγουρα θα ξαναβρεθούμε, χωρίς να είμαι κομμάτια από τη δουλειά!

Χωρίς να έχω εμπειρία από άλλες escort εδώ και αρκετά χρόνια, η Εύα μου άφησε την καλύτερη εντύπωση!
Το εάν θα την επιλέξω ξανά?
Ήδη κουβεντιάζω με τη γυναίκα μου το ενδεχόμενο για ένα τρίο με την Εύα... Μένει να το αποφασίσει, μιας και δεν μου το έχει αποκλείσει!
Escort Answer:
Η περίπτωση αυτή ... ήταν περίπτωση αχαχαχα !!!! Άσε όταν μου είπες με τι ώρα ξυπνάς κάθε μέρα και τι κανείς ... έπαθα !!! Απορώ πως ήσουν ακόμα όρθιος εκείνη την ώρα χιχιχι . Άντε κανόνισε σας περιμένω . Τώρα που γνωριστήκαμε θα το κανονίσουμε καλύτερα να βολεύει και εσένα - απόγευμα - βράδυ !!! Ευχαριστώ πολύ , να είσαι καλά πολλά φιλια zzzz
07-08-2018 Müşteri: socos
: 9.0
: 8.5
: 6.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-06
Ücret:€ 220
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Η Ιζαμπέλα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι το οποίο δείχνει μικρότερο από ότι στις φωτο (οι οποίες είναι αληθινές). Έχει φανταστικά μπλε μάτια, υπέροχα στητά στήθη και ωραίο κώλο. Αυτό τον καιρό, φοράει και σιδεράκια. Φιλιά γαλλικά αποφεύγει, όπως και δάχτυλα.
Βρέθηκα μαζί της αρχές Αυγούστου για μια ώρα και κάτι ψιλοείπαμε καθώς τα Αγγλικά τα κατέχει αρκετά περιορισμένα. Είναι συνέχεια με το χαμόγελο και προσπαθούσε να με κάνει να περάσω καλά.
Στα του αγώνα, πέρασα αρκετό χρόνο μαζί της καθώς δεν προσπαθεί να σπαταλήσει την ώρα και αυτό είναι στα υπέρ της. Πίπα πολύ καλή χωρίς σκούφο, μασάζ ανύπαρκτο (πόσο μάλλον professional που χρεώνεται έξτρα), πίσω όψη υπέροχη και σφιχτή (έξτρα χρέωση), δέχεται γλείψιμο παντού (δάχτυλο όχι εμπρός, ναι πίσω) και CIM (επίσης έξτρα χρέωση). Δεν οδηγεί την κούρσα αλλά ακολουθεί πρόθυμα.
Γενικά μια καλή (και ακριβή με τα έξτρα) συνάντηση με ένα πανέμορφο κορίτσι χωρίς πολλά μπλα-μπλα.
07-08-2018 Müşteri: Fabregas4
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-06
Ücret:€ 160
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Very beautiful young lady! I met her in a quite good hotel in Athens, communication was without problems. She looks real great and I enjoyed the time with her a lot! I hope she did the same :)
07-08-2018 Müşteri: makialhs
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-07
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Καλησπέρας συναγωνιστές. Τύχει να βρεθω για εππαγελματικές υποχρεώσεις στον όμορφο Βόλο.Περνόντας το προηγούμενο βράδυ μου ως αργά στην δουλειά χρειάζομουν λίγη χαλάρωση,
ετσι αποφάσισα το πρωί πριν φύγω ξανά για τον τόπο εργασίας μου να περάσω απ την εν λόγω κοπέλα όπου είχα επισκεφτεί και επισκέπτομαι τακτικότατα το χειμώνα και σχεδόν πάντα φεύγω ικανοποιημένος.Με υποδέχεται πολύ φιλικά.-καλημέρα μου λέει Μιράντα. καλημερα Μιράντα χάρηκα πολύ της λέω και με το χάρηκα με αρπάζει και μου δίνει το πρώτο γλωσσοφιλο ενώ είχε βάλει το χέρι ήδη κάτω από την πετσέτα και έπεζε με τον Αριστοτέλη (δε θέλω γέλια).εισέρχομαι στο υπέροχο δωμάτιο,κάνω ένα ελαφρύ ντουζάκι καθότι ήμουν ήδη έτοιμος απο πριν και μοσχοβολιστός.Μου έβγαλε τα γούστα που ηθελα,ξέρει να σε κερδίζει με την συμπεριφορά της. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το τι κάναμε,η κοπέλα συμμετέχει 100 τοις 100 σε ότι της ζητήσεις.Δεν είχαμε καμία ενόχληση.Μόλις τελειώσαμε με το μασαζ σκέφτηκα για δεύτερο γύρο αλλά με πίεζε ο χρόνος για το αεροδρόμιο,φεύγοντας και μπαίνοντας στο αμάξι και ενθυμούμενος πως πέρασα εκεί μέσα άρχισα να χτυπάω το κεφάλι μου στο τιμόνι που δεν έκατσα και άλλο.

ΥΓ ΜΙΡΑΝΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
07-08-2018 Müşteri: Thessath
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-06
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
An excellent meeting with a very attractive girl you have the impression that is your girlfriend. Nastia is an exemption to the other girls. If treated nice will take you to heaven. Lots of kisses
Escort Answer:
Thank you dear :-)Nastia wait you again)
06-08-2018 Müşteri: Hikman
: 9.5
: 2.5
: 6.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-01
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Καταρχήν δύο λόγια για το πρακτορείο. Με καθυστερεί μία ώρα σε κλεισμένο ραντεβού γιατί ο προηγούμενος ήθελε να καθήσει παραπάνω. Οκ Δεκτό και κατανοητό. Όμως δεν γίνεται να με έχεις 20 λεπτά έξω από το ασανσέρ του 1 όροφου, γιατί ο προηγούμενος δεν έχει φύγει και να μου λες δικαιολογίες "ερχεται τώρα... την πέρνω τηλ..." κτλ. Και μετά να βλέπω τον τύπο να φέυγει από το δωμάτιο της
Επίσης, αν ο προηγούμενος τύπος είχε βίτσια με κοκόρια, καλύτερο θα ήταν να ακυρώσετε το ραντεβού και όχι να πιέσετε την κοπέλα...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...
Στα του αγώνα. Την τύπισσα την έχω δει στο pornhub να πέρνει 25cm δονητές στον κ@@@, γι αυτό μην ξεγελίεστε από την αθωότητα.
Είναι ακριβώς όπως στις φώτο, κοντούλικο με σώμα πέτρα και σιλικόνη. Στο σέξ πρέπει να της κάνεις κλικ και να περάσεις ώρα μαζί της για να ανοιχτεί, αλλά στην περίπτωση μου αφού ήταν κόκκαλο και συνέχεια έγλυφε τα ούλα της, σε κάποια φαση ξενέρωσα.
Μου αρέσει που πρασπαθούσε να δικαιολογηθεί μετά... τι περνάμε και εμείς ... και τέτοια.
Μαύρο στο πρακτορείο. αντιεπαγγελματίες.
06-08-2018 Müşteri: Jamez
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-04
Ücret:€ 150
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Hello.
I created an account just to testify how amazing was my meeting with Nancy.
She is more beautiful than she looks in the photos.
Elegant, with a great smile, she opened the door at the hotel room. She made me feel very comfortable since the first minute :)
As for the rest, i will just mention that she is my No1 to date.
The best choice that i had till now. See you again Nancy :)
06-08-2018 Müşteri: SONIRAM
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-05
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Emma finally came to Crete to make my dream come true. I met her a hot noon of August, and she traveled me to heaven. The girl is as impressive as the pictures show but the most important is her way. She wins you at first glance and makes you feel like you are with your girl. Surely her services are expensive but worth the sacrifice above. An experience with Emma corresponds to ten women together. Baby, I'm waiting for you again and soon ...
Escort Answer:
Σ 'αγαπώ τον δημοσιογράφο μου!
05-08-2018 Müşteri: Nikoskouk
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-05
Ücret:€ 350
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Miranda is a real sex bomb!!!Having contact with her was an easy job as soon as she replied instantly to my call. So, I booked a meeting with her to check if she is a real 'hot stuff' as I heard. As soon as she opened her door… OH MY GOD! I was prepared, but nothing could compare with her beauty! She is a kind of woman that lets you understand that she has something different - ! For sure nothing to compare with all the other girls I've met before. She was waiting for me with a very hot dress.When I saw her huge boobs I understand that it was the woman of my life!!!

After having a shower, I come out from the bathroom and follow her on the bed, focusing my attention on her perfect sculpted butt. Perfect body,perfect ass!!She lays down her belly on the bed, opened widely her legs and she break incredibly her waist presenting to me a heavenly view. I admit that as soon as I touched her silky thighs, I felt so horny that it was really difficult for me to manage my dick. She shameless let me understand what she wanted from me. I sticked my wet toung into her pinky perfect pussy lips and gave het one of my best pussy licking ever...

After 1.5 hour, we had one of the most exciting acrobatic sex I had, multiple times cuming my load on her belly, on her tits, into her mouth,up to her ass... almost everywhere. Amazing! She is crazy for sex!!!

Her hot spot is her ass!!!Not to be missed
05-08-2018 Müşteri: larissa1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2018-08-04
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I really enjoyed the full 30 min with her. Wow what can i say. Perfect body, perfect face, perfect..everything.
Her service is 1st class.Marina i will definately see you again. Thank you
05-08-2018 Müşteri: Crook
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-05
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Μελαχρινο χαριτωμενο πιπινακι πολύ όμορφο πρόσωπο,με φυσικα μεγαλα στητα βυζακια και πολυ ωραιο αφρατο και πεταχτο κωλαρακι.η κοπέλα ηταν προσχαρη και χαμογελαστη ,γδυθηκαμε και αμεσως επεσε πανω μου για αγκαλιτσες και φιλακια.Χουφτωσα το κωλαρακι,ζουπηξα και δυνατα και τα βυζια κι αυτη γελουσε...Εκατσε στον πουτσο οπου ετριβε το μουνι της πανω του μπρος πισω και με καυλωσε εντελως.Ωραια προκαταρκτικα,την ξαπλωσα και μπρουμυτα οπου εχωσα τον πουτσο αναμεσα στα κωλομαγουλα και της τριβομουνα,μετα την γυρισα και ανασκελα για πουτσοτριψιμο στο ομορφο μουνι της και στη σουφρα της τα οποια δεχτηκε ευχαριστως.

Μετα ξαπλωσα για πιπα την οποια εκανε πολυ καλα με βαθια μπουκωματα και τον επαιζε κιολας αλλα οχι κλασσικα πανω κατω αλλα εκανε μια ωραια κινηση πανω-κατω-περιστροφικη.
Μετα την ξαπλωσα παλι ανασκελα και ανεβηκα πανω της και εφερα τ'αρχιδια μου στη μουρη της τα οποια εγλειψε και ρουφηξε μεσα στο στομα της και φυσικα της ξαναχωσα και τον πουτσο μεσα στηριζοντας το κεφαλι της απο πισω σαν σωστός τζεντλεμαν!!
Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες να μην σας κουράζω κιόλας.. η κοπέλα αξίζει κάθε ευρώ που παίρνει!!
03-08-2018 Müşteri: Xrhstospetr
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-02
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The best of the best!!
Amazing girl with excellent body very kind and sexy if you want spend your money for reason this girl deserve all the money!! Next level blowjob fantastic sex and plenty of time guys go for it she is the best!!
03-08-2018 Müşteri: Mideni
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-01
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ωραια γυναικαρα η δεσποινιδα εκ τσεχιας.Ψηλη με πολυ ωραιο κορμι μοντελε καθαρη και απαλη επιδερμιδα ωραιο σφιχτο κωλαρακι το οποιο δινει.Οσον αφορα στο σερβις περιεχει απλα τα παντα.Φιλια δινει απλοχερα δαχτυλα επιτρεπει στα ορια του φυσιολογικου και γενικα οχι δεν λεει σε κατι...Ωραιο χαμογελο γενικα πλακατζου και ωραιο τυπακι.Τιμη ισως λιγο τσιμπιμενη αλλα τουλαχιστον ειναι μαζι σου μεχρι το τελος κ δεν ασχολειται με το κινητο της ουτε σε στραβοκοιταζει σαν κατι αλλες περιεργες..Επισης τα αγγλικα της ειναι πολυ καλου επιπεδου και κανουν τη σενενοηση πολυ ευκολη...
Escort Answer:
* not available for CIM / CIF ** Thx u *** XXX
03-08-2018 Müşteri: Dr Rick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-01
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Giselle is one of the hottest sexiest ladies to visit Athens in a very long time. Her body is perfect, and the breasts are unbelievable. Giselle is pure PSE and she really knows how to tease and please any man. She gave me one of the wettest hottest blowjobs on record ever. I could not get this total Sexbomb to let go of my little buddy, she was so focused on driving me crazy. Giselle knows English very well and her vocabulary includes everything about the art of love, she can drive you crazy licking your balls, while telling you about how much she needs the cream. What is fantastic about Giselle is not just her sexy dirty mouth but her eyes.she knows exactly how to keep eye contact while swallowing you or taking you inside. Really players, Giselle is an amazing experience so meet up with her while you can, maybe we can convince her to stay longer in Athens.
03-08-2018 Müşteri: ggd
: 9.0
: 7.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-31
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Ortalama
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα, ωραία κοπέλα, εντυπωσιακό σώμα, πολύ εύκολη επικοινωνία. Στον αγώνα ολίγον άβουλη - άχρωμη. Τίμια παρουσία πάντως..
02-08-2018 Müşteri: Crook
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-08-02
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Στο κρεβάτι είναι όπως και στις φωτογραφίες, αν και το ζωντανό πράγμα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που βλέπετε.
Ξεκινήσαμε με στριπτήζ, μετά με 69 και ελεύθερο στοματικό και κάναμε και μπάνιο μαζί.

Ήταν πολύ θερμή και φιλική και μου άρεσε η όλη ατμόσφαιρα. Πιο πολύ θα μπορούσε να ήταν η κοπέλα μου παρά μια escort.

Σϊγουρα θα την ξαναπάρω γιατί πέρασα υπέροχα.
01-08-2018 Müşteri: alkischania
: 9.5
: 1.0
: 1.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2018-07-27
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
η κοπελα ειναι αυτη που βλεπεις στις φωτο,πολυ όμορφη αλλα εκει τελειωνουν τα θετικα..δεν κανει για αυτη τη δουλεια μιλαει πολυ λεει ασυναρτησιες ειναι αποτομη αγενης και ψωνιο..κανει λες και πληρωνει αυτη! ειμαι κουρασμενη-εκνευρισμενη,δεν με σεβεσαι,μην πιασεις, μην πιεζεις ,''ξερεις ποσοι θα πληρωναν παραπανω απο αυτα που εδωσες εσυ ;''οχι!και δεν με νοιαζει!!!δεν σταματαει να μιλαει για να κλεψει χρονο και απο σερβις καλυτερα να πηγαινα με εναν κουβα!μακραν η χειροτερη και η πιο αγενης που εχω παρει ..κριμα τα λεφτα!!
Escort Answer:
Moromu ime polly stenahorimeni me avta pu egrapses gia mena. Ean den ihies pii ena kuva alkohol... xa xa xa Kie na kaname banaki mazi opos legame,den tha milagame tosi ora! Filakia. Kie othan ksanarthis olla tha pane telia,giati bori na min to thimase ale mu ipes oti suareso Polly.
31-07-2018 Müşteri: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2018-07-31
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
"Sweet" is exactly what this wonderful lady is. Eva is not only beautiful and sexy, she has a great personality. I cannot believe the experience I had with her. Treat her well and she will take you to Heaven. Thank you, my darling "doctor" for my amazing "therapy". Come back to Heraklion soon! :) :)
29-07-2018 Müşteri: couple2
: 9.0
: 9.5
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-07-23
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Είμαστε ζεύγαρι που έχουμε δοκιμάσει αρκετες φορές τρίο με διάφορες κοπέλες .Η Alexa ήταν μια από τις καλυτερες εμπειρίες μας . Δεν μιλάει Αγγλικα αλλά δε μας χρειάστηκαν και ποτέ. Ήξερε ακριβως τι να κάνει χωρίς καν να τις το ζητήσουμε ιδιαίτερα ενεργητική. Έδειχνε ότι το απολάμβανε και με τους δυο. Είχε ιδιαίτερη χημεία μαζί μου (κοπέλα) που αυτό έκανε το αγόρι μου να μη μπορεί να κρατηθεί. Πολύ καλο στοματικό και για τους δυο μας. Συστήνεται ανεπιφύλακτα (και για τρίο, θα νιώσετε Σα να παίζεται σε ταινία )Σίγουρα θα την ξανά προτιμήσουμε ... love
29-07-2018 Müşteri: Mideni
: 8.0
: 7.5
: 7.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-29
Ücret:€ 200
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Ωραιο γλυκια πιτσιρικα χωρις πολλες εμπειριες θελει καθοδηγηση, καθαρη επιδερμιδα γλυκο χαμογελο.Πιο πολυ προς το gfe λιγο μαγκωμενη στην αρχη μετα λυνεται καπως και ολα γινονται καπως πιο ευκολα..Εχει ενα υφος ψιλοβαριεμαι αλλα πρεπει να γινει λιγο πιο δεκτικη σε καποια πραγματα..Αν αφησει λιγο τον εαυτο της μπορει και καλυτερα σιγουρα...
28-07-2018 Müşteri: Crook
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-27
Ücret:€ 000
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Htan megalo lathos pou piga mono gia 1 wra mono, itan les kai vgike apo oneiro. Apo ti stigmi pou anoixe tin porta ta exasa, kalh kopela me tropous kai xaraktira kai sto krevati xerei apolita ti kanei kai pos na xeiristei enan antra kai na ton trelanei opos mou ekane kai emena. An den tin episkeuteite eseis xanetai...

euxaristo koukla mou xxxx
tha ta xanapoume syntoma
27-07-2018 Müşteri: ManExtDoor
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2018-07-24
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Να πω τιιιι;;;
Τα έχετε πει όλα, και αυτός ήταν ο λόγος που πέρασα κι εγώ πρώτη φορά από την συντροφιά της!
Η Εύα είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ (με όχι απλά το "Γ" κεφάλαιο)!
Για μένα ήταν όχι GFE, αλλά σαν να κάθομαι με την κολλητή μου χαλαρά, και απλά, παιχνιδιάρικα, να πηδιώμαστε με τρέλα.
Έπρεπε να είχα κλείσει για 3 ώρες τελικά, γιατί μιάμιση δεν φτάνει μαζί της!
Ευάκι είσαι σκέτη βόμβα!
Υ.γ. Την επομένη φορά να έχεις εσύ το σκοινί, για να σου δείξω άλλα κόλπα! Μέχρι τότε καλά να περνάς και να χαμογελάς!!
Escort Answer:
Hello Man ... καλά αυτό που κάναμε ήταν άλλη φάση και όπως κατάλαβες μ’αρεσε το « παιχνίδι « αυτό . Την επόμενη φορά 3 ώρες να έχουμε να παίξουμε με το δικό μου το σκοινί . Thanks και πάλι για το μήνυμα ( που να το βρω αυτό που ήθελα - είναι φανταστικό ) τα λέμε σύντομα να μου δείξεις και αλλά κόλπα . Αχαχαχα φιλάκια πολλά και πάντα καλή διάθεση και χαμόγελα . Και εσυ να περάσεις καλά !!!
27-07-2018 Müşteri: ManExtDoor
: 10.0
: 9.0
: 7.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-07-26
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Συνάντηση με την κοπέλα στο δωμάτιο της, και βλέπω μια μικρούλα, με ελαφρώς παγωμένο ύφος, σκέφτηκα να φύγω επί τόπου, αλλά λέω κάτσε μπορεί να αλλάξει. Ντουζάκι γρήγορα και πάω αράζω δίπλα της στο κρεβάτι, πιάνουμε λίγο το μπλα μπλα (με δυσκολία, γιατί δεν μιλάει τα αγγλικά και πολύ) σπάει ο πάγος ελαφρώς. Ξεκίνησα το χάιδεμα, φιλιά λαιμό, χέρια παντού, αρχίζει και χαλαρώνει. Έτσι και δεν πιάσει το γλύψιμο, θα τα κλάψω είπα, αλλά χαλάλι να γίνω κασκαντέρ για τους "συναδέλφους". Αντέδρασε καλά στο γλύψιμο και μάλιστα τελείωσε, από εκεί και πέρα έφτιαξε η κατάσταση (δεν ξέρω αν έφταιγε ο προηγούμενος, ή ήταν η αντίδραση της στο σώμα μου, που έχω περάσει χειρουργεία πολλά), κι έρχεται η σειρά μου.
Πίπα πολύ υγρή και με ήχους γρήγορο παίξιμο, έγλυψε και ρούφηξε λίγο μπάλες, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει και η πίπα όταν μου κάνουν, πολύ σπάνια, σκουφάκι και βουρ μέσα της. Στενό και ωραίο. Αλλάξαμε 5 στάσεις, σε όλες κάθησε καλά και είχε ενεργή συμμετοχή. Τελείωσα την πρώτη φορά κάπου στην 4η στάση και λίγο πιο μετά ξανά τελείωσα τραβώντας μαλακία και ενώ αυτή χάιδευε το μουνάκι της (που έχει πολύ όμορφο μουνί, δεν βλέπεις συχνά τόσο ωραία σχηματισμένο), με το που της είπα ότι τελειώνω, ήρθε σε κλάσμα δευτερολέπτου το στόμα της και μου τα ρούφηξε όλα.
Η κοπέλα είναι φουλ gfe, πρόθυμη να σε ευχαριστήσει. Μια τίμια εμπειρία για μένα, και τιμάει το δωράκι της.

Υ. Γ. Αν δουλέψει λίγο τα αγγλικά της θα γίνει ακόμα καλύτερη σε μικρό βάθος χρόνου.
27-07-2018 Müşteri: Pat15
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2018-07-26
Ücret:€ 350
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
First time I saw her today.
Amazing face with amazing body.I had 2 hours
unforgettable.
I asked her to wear elegance clothes and she respect that. She wear a nice blue dress with pink high heels.I saw her and I said I will fuck her as much I can love
Really you have to visit her guys do not lose time.
25-07-2018 Müşteri: DePuMa
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-25
Ücret:€ 350
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Έχουμε και λέμε ...
Γελούσατε κι σας άρεσε το review μου από τι έμαθα τώρα έτσι ;;; Αλλά ... εγώ την έφερα πίσω την γυναικάρα μας μάγκες χαχαχα !!! Όποτε μου χρωστάτε χάρη !!! Να είστε κι εσείς καλά και να περνάτε καλά όπως πέρασα εγώ με την Εύα σήμερα !!! Τωρα φταίει η κορμάρα που έχει , το μαύρισμα που έχει κάνει , τα σεξυ εσώρουχα που φοράει , το βλέμμα της όταν σε κοιτάει , το χαμόγελο της ... σίγουρα οι βυζαρες της !!! Πάντως είναι φωτιά , στα καλύτερα της μπορώ να πω !!!
Ένα φανταστικό δυοωρο με τρελό σεξ , τέλειο στοματικό ( εδώ είναι πρώτη δεν το συζητάω , το λέμε όλοι αυτό ) και μπάνιο μαζί στο διάλειμμα . Οι λεπτομερειες δεν εχουν ουσια γιατί μιλάμε για την ΕΥΑ . Μπράβο σου γυναικάρα !!!
( P.S. Δε ξέρω τι έκανες , όχι απλά ομόρφυνες πολύ , είσαι μια κούκλα - σου πάει πολύ το μαλλί έτσι )
( P.P.S. Τα σέβη μου στον mister James Bond !!! Κάτι ξέρει , κι αφού μπορεί καλά κάνει . )
Φιλάκια πολλά κούκλα μου καλά να περάσεις στις διακοπές σου . Εις το επανιδείν .
Escort Answer:
Είδες ... είδες γύρισα !!! Με έφαγες άντε γυρνά γυρνά , γύρισα και σε έφαγα εγώ Αχαχαχα . Να ´σαι καλά γλυκέ μου , πάντα έτσι ωραία θα περάσουμε . Φιλάκια πολλά και χαιρετίσματα απ τον Mr. James Bond Αχαχαχα . Σου έχω νέα . Τα λέμε από κοντά !!!
25-07-2018 Müşteri: alkiskostas
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-07-18
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Date is random. Amazing girl from top to toes!!! Tall, clean (very clean!!!).Not very good English but ok! When She opened the door i realized at once that she is perfect. Defently recommended!!!
24-07-2018 Müşteri: Makis84
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-22
Ücret:€ 260
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Amazing meeting with Linda
She was really exciting!
Amazing oral sex and i also enjoyed anal sex with her for the first time!
Sexy body, sexy eyes . Squirting Girls who love sex !
Excitement during the entire meeting and many kisses with tongue!
Being wild, she excited me a lot!
Many kisses baby, i will miss you until next time!!!
Sexy PlaymAte Linda best of the best !
24-07-2018 Müşteri: Nikolasi
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-08
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I met Liza like 2-3 months ago. She is exactly like in the pictures. She has a very nice figure of body that can intimidate men. Happy that she is back now and I hope I can meet her again this time because she worth it. I will write you soon for meeting. Hope you remember me, sexy figure shape wait for me.
Escort Answer:
I also remembered. Thank you dear. See you soon. Kisses from me))
23-07-2018 Müşteri: stavros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-07-23
Ücret:€ 190
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Σημερινη συναντηση με την Ολια.Η κοπελα ειναι των ακριβως των φωτο αλλα στην πραγματικοτητα ειναι
πολυ καλυτερη γενικως.Φοβερα ματια και εκφραση.Κινησεις αισθησιακες που σε παρασυρουν και νοιωθεις
οτι βρισκεσαι με την κοπελα σου που γνωριζεις πολλα χρονια και προσπαθει να σε προκαλεσει να τις
δωσεις το καλυτερο για να σου δωσει και εσενα αυτο που νοιωθεις.Το μονο αρνητικο ειναι η ντροπαλη
γλωσιτσα που προαναφερετε σε κραταει σε μια ισχνη αποσταση που ομως στο δευτερο γυρο την γευτικα
λιγες φορες που τις ξεφυγε.Στο σεξ καταδεκτικη με καλη ενεργετικοτητα σε ολες τις στασεις με
στιγμες να με δενει με τα ποδια της για να μην σταματησω και βγω.Καταδεκτικη στα δακτυλα και
μαλιστα γλειφοντας τα για να σου δειξει να τα χρησιμοποιησεις.Τελειωμα του πρωτου γυρου στο
μισαωρο τελειωνοντας σε σταση ανασκελα μεσα στην ομορφη κωλαρα της.Δευτερος γυρος μετα απο πεντε
λεπτα δεν με αφησε σε ησυχια μεχρι να τον ξεσηκωσει.Μετα απο το τεταρτο μενοντας και εγω εκπληκτος
ημουν ετοιμος για τον δευτερο γυρο με την μεγαλυτερη εκπληξη οτι μετα απο πενταλεπτο σφυροκοπημα στο
μουνακι της μονη της ετοιμασε την πισω τρυπουλα και μονη της τον εβγαλε και τον οδηγησε εκει που
για ενα τεταρτο εγινε ενα ξεκωλιασμα σε ολες τις στασεις που μπορει να γινει μεχρι τελικης πτωσης.
Της αρεσει πολυ η πισω πορτα απο οτι καταλαβα.Τελικα μουσκιδι στον ιδρωτα τελειωσε η ωρα και αν
δεν ειχα επαγγελματικο ραντεβου θα ζητουσα αλλη μια ωρα αν γινοταν γιατι το κοριτσι εχει να δωσει
πολλα απο οτι καταλαβα σε περισσοτερο χρονο.Την επομενη φορα θα παρω διωρο ή και περισσοτερο αν
υπαρχει χρονος.Η καλυτερη πιστευω στην πολη μας και για εμενα απο τα καλυτερα ραντεβου και ισως η
καλυτερη συναντηση που ειχα.Το κοριτσι παιδια ειναι ολα τα λεφτα στην πολη μας.Υ.Γ. Αν και παληος
στο site εχω γραψει αν θυμαμαι δυο κριτικες μονο αν και εχω κανει πολλα ραντεβου αλλα ειχα
αποφασισει να γραψω για οτι φολα ή και μαιμου με προεκυπτε για να προφυλαξω αλλους.Αλλα μετα το
σημερινο θελησα να γραψω για να ενημερωσω οτι αυτο δεν ειναι στανταρακι αλλα τζακ ποτ.Ευκολα θα
μπορουσες να την ερωτευτεις.