Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


19-05-2018 Müşteri: xt550
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-18
Ücret:€ 450
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Πρώτη φορά κάθομαι να γράψω κριτική γιατι είναι η πρώτη κοπέλα που το αξίζει, και με το παραπάνω!
Περασα 3 απίστευτες ώρες με την ΤΙΝΑ, (την πρώτη φορα 1 ώρα incall και επειδή ήταν σκέτη φωτιά ξανατιμηθηκε μετά από 2 μέρες για ένα 2ωρο στο σπίτι μου).Γενικά οι συνάντησεις γίνανε εύκολα και χωρίς κάποιο προβλημα μετά από εύκολη επικοινωνία με 2-3 μηνύματα.
Αρχικά να πω πως η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες (πραγματικά καμία επεξεργασία), κορμί αψεγάδιαστο, φυσικό στήθος, πάρα πολύ όμορφη και πεντακάθαρη!!!
Μιλάει ικανοποιητικά αγγλικά, ήτανε πολύ πρόσχαρη,χαμογελαστή και συζητήσιμη χωρίς να κουράζει, γενικά πολύ ωραίο τυπακι!
Στα του SEX, πολύ ενεργητικη, παθιασμένη και πρόθυμη σε ότι ζητήθηκε, από χαλαρή φάση μέχρι και πιο σκληρές καταστάσεις.
Η κοπέλα το γουστάρει αυτό που κάνει και νομίζω ότι φαίνεται από την συμμετοχή της καθαρά!
Την συνηστω για GFE κατάσταση, μιας και νιώθεις πραγματικά πως είσαι με την κοπέλα σου ή κάποια που την ξέρεις για καιρό, καθώς νιώθεις πάρα πολύ άνετα μαζί της!
Από τις καλύτερες κοπέλες που έχω συναντήσει στον χώρο αυτά τα χρόνια μιας και ήτανε σε όλα πάρα πάρα πολύ καλή!
Θα την ξανασυναντησω οπωσδήποτε όταν ξαναέρθει στην πόλη μας (και ελπίζω να γίνει σύντομα αυτό)
18-05-2018 Müşteri: VALANDIS
: 9.0
: 9.5
: 5.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-17
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΤΟ.
ΑΠΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΦΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ
(ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1.65 ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ.
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΙjavascript:void(0);
18-05-2018 Müşteri: Grestal
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-17
Ücret:€ 600
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
After sooooo many years in the Hobby Jess was THE Lady that made me to revise completely the opinion I had for the escorts.
She is the definition of the Escort ..Classy , Elegant , Feminine , cultivated and a Porno Star in Bed ...A volcano of charm and positive energy
She deserves every single penny ..not a clock watcher ..treat her like a lady and she will treat you like a king

Warning : she is highly addictive ... you can fall easily in love just with her eyes and her smile
Thank you Sooooooooooooo much baby for the wonderful time together

NB ( The old man with the small D )
18-05-2018 Müşteri: busman
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-17
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Καλησπέρα κύριοι, η Monica είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. ύψος στο 1.70+, πρόσωπό γλυκό, βυζί μικρό και καλοσχηματισμένο, κολαράκι σφικτό (όχι τουρλωτό δυστυχώς) και πόδια καταπληκτικά πραγματικά πανέμορφα. Στο σεξ η κοπέλα έκανε ότι της έλεγα με δεκτικότητα, πράγμα που με ικανοποίησε ιδιαίτερα.
17-05-2018 Müşteri: VALANDIS
: 2.0
: 2.0
: 2.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-16
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ
ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΚΑΝ.
ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΜΕΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.
Μ Υ Θ Ο Σ
Escort Answer:
this gentleman did not even reach me
17-05-2018 Müşteri: nakits
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:1.5 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-17
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
καταπληκτικο κοριτσι , φοβερο κορμι και απο τα καλυτερα escort μιλαει πολυ καλα ελληνικα , κανει τα παντα να σε αφησει ικανοποιημενο !!
συγουρα απο τα κοριτσια που θα δεις παραπανω απο μια φορα ...θα τα πουμε μωρο σε αλλη πολη την επομενη φορα .φιλιαααα πολλαααα εισαι κουκαλρα ..
16-05-2018 Müşteri: vRomantic
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-16
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
This was my second time with the young and petite Lily and I hope there will be plenty more. Tiny with a mischievous smile, a very naughty look. Real tits that she loves if you play hard with them. The perfect girlfriend that very convincingly shows that she likes what you do to her, takes the initiative when needed and manages to come at the same time as you. Acceptable english, she has traveled a lot and has a very international flavour. Knows how to dress and how to eat and drink. She is worth more than what she charges and the guy who marries her eventually will be very lucky indeed.
16-05-2018 Müşteri: KonstantinAdamos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-14
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I met Linda on her last tour, she is like a natural Viagra for me. And I want see her again of course. Her eyes, her smile, her sexy body amazing . She knows what a man needs . Blowjob fantastic and anal sex impressive. Professional like PornStar . I recommend her . And sure meet her again . Many Kisses
p/s red rose wink
16-05-2018 Müşteri: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1,5 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-15
Ücret:€ 220
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Tamara is a wonderful girl! Very beautiful and willing to offer pleasure! I had excellent time with her and even though i had some technical issues, she knew what to do to overcome them! Absolutely a great choice! She is one of a kind! winked
15-05-2018 Müşteri: Tilemachos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-13
Ücret:€ 260
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Παίρνω χθες τηλέφωνο στο γραφείο ( μετά από απανωτές χυλοπιτες που έφαγα από την πρώην μου το βράδυ στην προσπάθεια μου να τον βάλω κάπου) και μου προτείνουν ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΪΚΌ ΠΛΑΣΜΑ,λίγο επιφυλακτικός βέβαια γιατί έχω φάει πολλές απογοητεύσεις από άλλα γραφεία (ο θεός να τα κάνει) κλείνω ξενοδοχείο στα νότια προάστια και περιμένω την δεσποινίδα.Ερχεται στην ωρα, χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και τι να δω;ΕΝΑ ΠΑΤΟΜΟΥΝΟ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΡΑ!!σκαλωνω λιγο και απλά κοιτάω σαν χάνος, μπαίνει μέσα με το χαμόγελο, συστήνεται,αφήνει τα πράγματα της και πάει στο μπάνιο, περιμένω πέντε λεπτά και βγαίνει με πετσετουλα,ξάπλα στο κρεβάτι εγω με καβαλάει με κοιτάει στα μάτια και λέει «are you ready baby?» Αυτό ηταν!!!το μωρό δεν παίζεται μάγκες!!σε όλες τις πλευρές!!καθαρή, μυρωδάτη και αυτό το κούνημα μας όταν την παίρνεις στα τέσσερα είναι για δυνατούς παίχτες!!δεν μπορούσα να χορτάσω την θέα από πίσω και το βαθύ της λαιμουδακι!!Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν την επόμενη φορά λοιπόν που θα την ΞΑΝΑΔΩ θα φροντίσω ένα δίωρο τουλάχιστον
15-05-2018 Müşteri: Vassas1985
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-14
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
she is a perfect girl. She is hot and elegant. very beautiful, great face, Her breasts are round, D size, perfectly in shape and couldn't have enough of squeezing licking them. Her ass is also in perfect roundness , she must be doing squats.
She is absolutely great in bed. She is very active and provides great GFE.
I recommend to everyone.

p.s. You are an incredible woman Christy, see you again soon :)
15-05-2018 Müşteri: hornyasfuck
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-14
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
I met her in Athens when she was here on business, she saw some customers. After a few emails whihch sorted out a confusion about whether she does incalls or not (she doesn't but she did an exception for me) we met. WOW!!! She's actually much more goodlooking than in her pictures. One might say she has been photoshopped in the NEGATIVE!! She's that beautiful and sexy. Very down-to-earth, modest, friendly and easy to talk to. She is very active in bed and seems to enjoy her job a lot! I know I enjoyed her services very much! Very nice kisser (DFK). She likes being kissed in the neck and behind the ears. She likes her nipples being kissed and her tits played with. No ifs and buts, she enjoyed being fingered and her pussy licked and played with quite actively. She gets really wet and her pussy tastes really sweet like honey (top notch taste)! 69 position was lots of fun: Her blowjob skills are mindblowing (the best bj in 18 months) because she knows to stimulate a man right to the edge forever while making sure he doesn't come too soon! Finally, we finished in cowgirl position with very intense orgasm! After that we chatted for a while... The best sex in 18 months for me and one of the top 10 fucks in my life! If I ever get the chance to meet her again, I will! She'd be a great girlfriend for me, I believe! PS: this review is in her other profile too, which seems to be geared more towards Prague
15-05-2018 Müşteri: tsakoston
: 10.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-07
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Denise was very friently with me and see makes me feel that i know her along time .
Her service is very good especially as the time pass which is no usual . Her body is stunning and i like to play with her nipples.
See is very active in bed and seems to enjoy her job. Very good deep bj
See you soon bady
15-05-2018 Müşteri: hornyasfuck
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-14
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
I met her in Athens when she was here on business, she saw some customers. After a few emails whihch sorted out a confusion about whether she does incalls or not (she doesn't but she did an exception for me) we met. WOW!!! She's actually much more goodlooking than in her pictures. One might say she has been photoshopped in the NEGATIVE!! She's that beautiful and sexy. Very down-to-earth, modest, friendly and easy to talk to. She is very active in bed and seems to enjoy her job a lot! I know I enjoyed her services very much! Very nice kisser (DFK). She likes being kissed in the neck and behind the ears. She likes her nipples being kissed and her tits played with. No ifs and buts, she enjoyed being fingered and her pussy licked and played with quite actively. She gets really wet and her pussy tastes really sweet like honey (top notch taste)! 69 position was lots of fun: Her blowjob skills are mindblowing (the best bj in 18 months) because she knows to stimulate a man right to the edge forever while making sure he doesn't come too soon! Finally, we finished in cowgirl position with very intense orgasm! After that we chatted for a while... The best sex in 18 months for me and one of the top 10 fucks in my life! If I ever get the chance to meet her again, I will! She'd be a great girlfriend for me, I believe!
13-05-2018 Müşteri: vasthegreek
: 9.0
: 8.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-12
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Η Αικατερίνη (Κατιούσα), όπως τη λένε πραγματικά, είναι μια ενδιαφέρουσα και ασφαλώς ιδιαίτερη περίπτωση κορασίδας από μητέρα Ρωσία... Είναι όντως μόλις 20 χρονών, όμορφη για τα δικά μου γούστα (καμπυλώδης με λευκό δέρμα, ωραίο πρόσωπο, υπέροχα μαλλιά και στητό στήθος) και φρέσκια-φρέσκια σα λουκουμαδάκι. Ασφαλώς είναι και 3-4 κιλά πάνω από τα αναγραφόμενα 54, οπότε δεν τη λες με τίποτα μοντέλο, αλλά μάλλον πληθωρική (όχι όμως χοντρή). Έξυπνη, καλλιεργημένη, με εξαίρετα αγγλικά, συζητήσαμε πολλά θέματα στην ανάπαυλα. Στο ίδιο το σεξ είναι "ειδικού χειρισμού", θέλει να την πας σιγά-σιγά και όχι απότομες κινήσεις, αγριάδες κλπ. Εγω που είμαι tender και soft τύπος πέρασα πολύ καλά και η κοπέλα επίσης, όπως μου είπε. Οι φαν των hard-core & PSE να κοιτάξουν αλλού!
13-05-2018 Müşteri: SONIRAM
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-12
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Lusy is a fresh asian girl which is very easy to fall in love. I had a great time with her and I am looking forward to meet her soon.
She is so sexy and active in bed, she makes you forget all the problems. The girl is very attentive and willing to realize any fantasy.
I always wanted to make love with a girl with Asian characteristics and Lucy was the best choice.
12-05-2018 Müşteri: dimstath
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-11
Ücret:€ 450
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
It was a very pleasant meeting. Such a beautiful girl which can transform from a naughty-kinky-bad to a beloving-caring-sweet girl or whatever you wish her to.
Every skill of Renata was enough to be applaused, but what I remember the most is her blowjob which made me "fly". Too bad she hasn't uploaded a picture of her face, which is one of a goddess with a shiny smile.
Best thing about Renata is that she cares about you. She doesn't just want to suck you dry of your money and leave.
I would definitely like to meet her again...and again.
Nick
11-05-2018 Müşteri: eleniok
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-10
Ücret:€ 140
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Συνάντηση με την κοπέλα σε γνωστό ξενοδοχείο, αφού πρώτα είχαμε μια άψογη επικοινωνία με το πρακτορείο. Η κοπέλα είναι πολύ super , δεν λέει όχι σε τίποτα, αξίζει την προσοχή, είναι περισσότερο gfe κατάσταση, πέρασα αρκετά καλά.
10-05-2018 Müşteri: snadier
: 9.5
: 4.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-10
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Really beautiful girl with great communication. She offers deep and wet blowjob, but for an unknown reason she refused to go on 69 because she didn’t want me to lick her. The reason I chose this girl was her thin body and ass but I never got a chance to go anywhere near. I allowed her only a bj (that she does really good)with cim and I left after only 30 minutes.ps: please do something with the hotel. The one I went to was unacceptable.
10-05-2018 Müşteri: Titan1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-07
Ücret:€ 220
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Επικοινωνια με το γραφειο αυτη τη φορα αφου με τη Χαρα εχουμε ξαναβρεθει σαν ανεξαρτητη. Ημουν προετοιμασμενος οτι θα γινει μεγαλη μαχη.. η Χαρα δεν αργησε καθολου, με εντυπωσιασε το γεγονος οτι μολις με ειδε με θυμηθηκε!!! Λιγο κουβεντουλα στην αρχη και σιγα σιγα ξεκιναει μια τρελη πιπα!!!!πραγματικα τον εξαφανισε. τη γυριζω στα τεσσερα και αρχιζω να της τον χωνω ποτε στη μια τρυπα ποτε στην αλλη...μετα με καβαλησε και χτυπιοταν τοσο που νομιζα οτι θα σπασει το κρεβατι.. πιπα βαθια και χυσιμο στην ομορφη φατσουλα της. Απιστευτη εμπειρια με τη Χαρα ολα ηταν τελεια συμπεριφορα σεξ τα παντα ολα.φυσικα υπηρξε και δευτερος γυρος...
10-05-2018 Müşteri: KOST74
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-02-20
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΤΡΙΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΗ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΧΥΝΕΙ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΡΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ. ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ DUO KAI ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝΕ ΑΨΟΓΗ. ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝΕ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΑΣ ,ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ? ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ.
09-05-2018 Müşteri: panosfun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-06
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
New girl in town... highly .recommended.for real pleausure..She has the power to be one of the best ..very fresh ..very young.soft skin...perfect attitude..dont think.go!!!!!!
baby you have the mean to become top..as i told.you are very professional.
08-05-2018 Müşteri: eleniok
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-07
Ücret:€ 130
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Αφού τελικά έμεινε λίγος χρόνος, είπα να δοκιμάσω κάτι και εγώ. Μετά από σερφάρισμα στάθηκα σε αυτό το καυλάκι.
Αφού αντάλλαξα τα γνωστά sms με το γραφείο έρχεται στο χοτελ αυτό το μουνάκι από Ουκρανία. Στο σεξ πύραυλος, πίπα άλλο πράγμα, οι Φώτο αδικούν πολύ αυτό που βλέπετε, δεκτική σε όλα έκτος anal να πω και την αλήθεια δεν δοκίμασα κιόλας, πρώτη φόρα σε τουρ, έχει τρελό μέλλον στο επάγγελμα εάν το ακολουθήσει. Πολύ καλή εμπειρία την προτείνω ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις του πιπινς. Παρακαλώ πολύ συναγωνιστές όταν γαμάτε βάλτε και καμιά κριτική και ας είναι και μαλακία, θα βοηθήσει όλο το φόρουμ…. thanks
08-05-2018 Müşteri: Panther_X
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-07
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Πολύ καλή εμπεριία !!! ϊσως από τις καλήτερες!!! Η κοπέλα το έχει!!!

Perfect experience! Both gfe and pe!!! Thanks fo the perfect time !!!
07-05-2018 Müşteri: WITOK66
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-05
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
This was my first meeting with Alice. What a find. It was an incredible experience. She is the girl in the photos! She is absolute beauty. Beautiful yellow hair and blue eyes, and a young toned body to die for. She looks like a model. To go with that is her tact and personality. Her graciousness. She makes you feel welcome and desired. Without going into details, let me just say that she is so hot and incredibly talented. She likes giving and receiving. She really gets into it. Go See her and you will be welcomed. Made comfortable. And treated to the time of you life. The sex will knock you socks off. And,when i Open the door... and you first set eyes on her, you are in for a very pleasant surprice. I do not thing i haw ever meeting a more beautiful, alluring escort. Thanks Alice.. I will meet you again
Escort Answer:
Thank you
03-05-2018 Müşteri: longtimeknow
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-01
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Κριτική γράφω πρώτη φορά.
Το κορίτσι το γνωρίζω περισσότερο από 6 χρόνια. Ούτε στα 6 χρόνια αυτά ούτε πριν έχω συναντήσει άλλη καλή σαν αυτή. Φανταστική σε όλα. Διαβάστε τις κριτικές. Ότι καλό έχει γραφτεί είναι σωστό. Γράφω γιατί νωρίζω ότι σταματάει. Καλή ζωή να έχεις.
03-05-2018 Müşteri: Michael3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-05-03
Ücret:€ 500
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
This is one of the most amazing women I have ever met in my life. I don't know if words can really describe the type of person she is but I know I would take her home.. She was so polite, glowing smile, amazing eyes and treated me like I was the only one she was ever with. Takes the job seriously and does it well. It was the best sex I have ever had and wouldn't change it for the world. For all you others out there I highly recommend Jessica , you will not be disappointed
Kisses from Mr Michael
03-05-2018 Müşteri: sparrow
: 7.5
: 0.5
: 0.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Aharnes
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-02
Ücret:€ 140
Öpüşme:x
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
na grapso kai egw tin kritiki mou mpas kai tin glitosei kanenas lipon h kopela irthe sto rantevou me kati moutra xina san lemoni nevriasmeni xoris logo gemati nevra kai epithetiki para poli otan tin rotisa ti exei kai einai etsi nevriase perisotero kai egine agenis fisika to rantevou akirothike efige opos irthe kai apo tin tsatila xexase na parei aki ta lefta gia to taxi orea kopela ala me ta pio xina moutra pou mporei kaneis na dei
02-05-2018 Müşteri: Shadow31
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 min
Buluştuğu tarih:2018-04-26
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Καταπληκτικο μασαζ δεν υπαρχει περιπτωση να μη στον τον κάνει πέτρα όχι μία, αλλά και δύο φορές, με το μασάζ που κάνει. Βέβαια, πολύ λάδι, αλλά χαλάλι γιατί η φάση είναι επική, το body to body το ξέρει πολύ καλά η δεσποινιδα, σε κάνει βούτυρο στο σώμα αλλά πέτρα στο κατάρτι και όταν τελικά αρχίζει και την πίπα ή και τελικά καβαλάει, χάνεσαι παντελώς.Το προσωπο δεν ειναι το δυνατο της σημειο το κορμι της ομως αλλα και το σερβις που σου παρεχει ομως ειναι δυναμιτης...Μια απο τις πιο τιμιες περιπτωσεις της αγορας τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.




01-05-2018 Müşteri: parania
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2018-04-30
Ücret:€ 80
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
She is certainly fantastic & deserves her great reviews so far. She knows what to do and doesn't make you get bored. Lissa is a fire but the hotel she stays certainly makes the meeting worst that's why next time i ll take her to my place to have a hotter and more passionate time.

See you soon babe!!
01-05-2018 Müşteri: makis1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-05-01
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ο,τι και να πω γι'αυτο το κοριτσι ειναι λιγο.Ομορφη,γλυκια,ευγενικη,μ'ενα χαμογελο μονιμως στο προσωπο της.Φοβερο κορμι,ο κωλος της ολα τα λεφτα.Κανει ο,τι περνα απ'το χερι της για να σ'ευχαριστησει.Νομιζεις πως βρισκεσαι με την γκομενα σου.Το καλυτερο escort που μου εχει τυχει και δεν ειναι λιγα.Σπευσατε...τετοια αστερια δεν ερχονται συχνα στην πολη μας.
01-05-2018 Müşteri: lampakis4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2017-09-13
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Incredible girl. No words. You should meet her!!exellent services. Always with smile. Amazing blowjob gigantic natural tits and amazing ass. I will definitely meet her again. I hope to see you again!!!
01-05-2018 Müşteri: A MAN
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2018-04-29
Ücret:€ 500
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I want to write my impressions from the last meeting that I had with the lady SOFIA.
--First I want to say about the person:
FACE : divine -BODY : super trained and symmetrical .EYES: green with gray inside. DRESSING :manikin of Italy.STAIL: Montel. SMELL: garden in spring.
---Second to characterize like character:
Soft-sweet-laughing-happy-good bye-sense full.
---Third to write her equalizations like person :
clever-formed-negotiable-sense of situations-sense of humor-traveling-cultivated-experienced-read it-super in sexing in all positions and kinds-very good company for eat ,travel, exits everywhere .
Finally ideal girl for meetings 2-3 h./ 2-3 days/ for holidays around the word .Feels that near you have the ideal comrade. You don't understand how the time run with her. Good luck lady. !!!!!! I hope to meet again..your GENTELMAN.. KISSES.
01-05-2018 Müşteri: Clearcostas
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-04-23
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Very good. Excellent service. Clean and polite. No problems. She is like the photos and she is doing anything you want.
01-05-2018 Müşteri: LDavid
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-04-30
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
It was possibly one of the nicest meetings I had. I won't bore you with the details. You can check the girls performance on any of the porn sites. She also have really nice personality and really good company in between. Would I meet her again. definitely as long as she stays in Athens,
Escort Answer:
thank you sweaty;-)))
30-04-2018 Müşteri: Hikman
: 3.0
: 1.0
: 2.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-04-05
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Ημερομηνία Ενδεικτική, αλλά ήταν κάποια στιγμή τον προηγούμενο μήνα. Καταρχάς, συνήθως δεν γραφω κριτικές, αλλά για να γλιτώσω συναγωνιστές, είπα να αφιερώσω λίγο χρόνο.
Η κοπέλα στις φωτογραφίες θέλει να δείχνει λίγο μοιραία... η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη.
Πολυ λεπτή για τα δικά μου γούστα, σε επίπεδο μοντέλου. Αλλά τα σημαντικά είναι τα του αγώνα.
Ένα αβουλο πλάσμα. Όχι δεν φιλάει με γλώσσα, αν μπορούσε θα έβαζε μάσκα. Στα τέσσερα με το ζόρι.. να τραβιέται. Από πάνω... να μην θέλει να κουνηθεί με τίποτα. Αστο κοπέλα μου αφού δεν το έχεις. Τελείωσα μία φορά και παρόλο που είχα κλέισει για μία ώρα την έκανα με ελαφρά.
Υπόψιν, δεν είμαι κανένας τετραπαχος, βρωμιάρης, που να μην βλέπομαι, το αντίθετο. Γιατί υπάρχουν και οι κακεντρεχείς...
Το πρακτορείο άριστο όπως πάντα.
Συμπέρασμα: Μακριά, πεταμένα χρήματα.
30-04-2018 Müşteri: Gypaetos
: 8.5
: 8.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-04-29
Ücret:€ 180
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Beautiful Asian woman... Sensuality is her expertise... Looking forward seeing you again...
Easy communication, natural slim body and tits, soft skin and hypnotizing eyes, tight pussy like a virgin!
26-04-2018 Müşteri: jokilas
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2018-04-25
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I ended up in Sofia's room after just two sms. She was in the dresscode I asked for when I entered the room with lovely smiles and shiny eyes. I like her attitude during the meeting. She has a very good experience as I noticed. Great blowjob and later swallow. Thank you Sofia. We will repeat.
25-04-2018 Müşteri: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kifissia
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2018-04-25
Ücret:€ 260
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Υπέροχη κοπέλα!!! Την είχα ξαναδεί και στο προηγούμενο τουρ,και νομίζω ότι πρέπει να γράψω κάτι .Μια κατηγορία μόνη της , ατελείωτο σώμα ..γυναικάρα που σε ταξιδεύει και την ταξιδεύεις αλλού...μοναδική χημεία ανάμεσα μας .. και ένα σαγηνευτικό άρωμα παντού στο ψηλό κορμί της...Thank you Yana ...kisses
25-04-2018 Müşteri: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2018-04-24
Ücret:€ 210
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η Έλενα είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Αρχοντική ... πανέμορφη...προσγειωμένη .. και πολύ γλυκιά..! Άψογος χαρακτήρας με ένα χαμόγελο πάντα . Κοιτάς τα μάτια της και σταματάνε όλα γύρω!!! Σε περισσότερες ροζ λεπτομέρειες δεν επεκτείνομαι πότε..βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.Δυο λόγια για το γραφείο GDE...Η ακριβής άφιξη πάντα των escorts ...,αρχίζει και γίνεται εκνευριστικη..Οι υπηρεσίες και η συννενόηση είναι πολύ υψηλού επιπέδου
24-04-2018 Müşteri: Alianation
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-04-24
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
No doubt it’s the best I’ve ever met ..so good looking you can imagine and absolutely gorgeous hundred times than the picture. English is not very good but you don’t have to talk too much with that killing smile. Nice breast and perfect skin. Slim and fit body, you will regret if you miss her. Very attractive love
(I think I don’t have to remind you how good is the sex skill that a porn star can show you)
Escort Answer:
thank you babe)
24-04-2018 Müşteri: john76demon
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-04-23
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
New girl from Models Companions and as always I had a quick booking in one of the best hotel in Athens. The girl is exactly what you see in the photos and her service was very good. I had a good time with her she`s typical GFE style who loves the job she`s doing. She was on the top of me pushing my cock deep inside of her wet hot pussy.
She was ridding me and kissing my neck and licking my nippels and I could`t stop cumming. The second time she sucked my cock. A nice wet hot blowjob with perfect technic and deep throat. An amazing meeting with amazing girl.
Thanks baby. Many kisses xxx
24-04-2018 Müşteri: Paco
: 9.0
: 2.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-04-24
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Πολύ καλό κορίτσι, πολύ γλυκό κορίτσι, καλή επικοινωνία αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Καμία πρωτοβουλία, φιλιά σαν να γλύφεις παγωτό ξυλάκι, ακούνητη και το καλύτερο από όλα, όταν τελικά με άναψε και μπήκα μέσα της μάτωσε!!! και δεν έχω και κανένα τέρας, ένα νορμάλ μόριο έχω. Υπερβολικά μέτρια, όχι τόσο καθαρή και μυρωδάτη όπως ήμουν εγώ και θα πρεπε να είναι και αυτή. Κρίμα γιατί έχει πολύ ωραίο κορμί, είναι σκέτη γλύκα αλλά σίγουρα όχι γι αυτή τη δουλειά. Κρίμα, πεταμένα λεφτά, Το γραφείο εξαιρετικό.
23-04-2018 Müşteri: karvel7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-04-22
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
SHE IS A YOUNG AND VERY BEAUTIFUL LADY! HER BODY
IS GREAT WITH SOFT SKIN! NICE BREAST AND AMAZING
ASS ! SHE IS GORGEOUS, BUT THE BEST ON HER IS HER
BEAUTIFUL FACE AND HER ATTRACTIVE SMILE! SHE IS
REALLY SO SWEET, SO KIND THE IDEAL GIRL FOR G.F.E
MEETINGS! SHE IS ACTIVE IN SEX WITH EXPERIENCE!
GOOD POSITIONS AND SHE KNOWS WHAT AND WHEN
TO DO IT! GREAT DOGGY STYLE AND A WET DEEP BLOWJOB!
SHE CAN ALSO HOLD HARD SEX AS I PERSONALLY CHECKED!
SHE NEVER SAID NO, SHE DIDN'T STEAL TIME AND SHE
REALLY TRIED VERY HARD !!!!!! FOR LEAVE ME SATISFIED
AND PLEASED! I FELT COMFORTABLE LIKE WITH MY REAL
GIRLFRIEND! I ENJOYED MY TIME WITH HER AND FOR SURE
I WILL MEET HER AGAIN.....
STRONGLY RECOMMENDED!!!!!!
22-04-2018 Müşteri: edgar
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-04-08
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Συνάντηση με την Σοφία ένα απόγευμα μετά από φαγοπότι για να ολοκληρωθεί η ευχαρίστηση μέρα, η συνεννόηση με το γραφείο γρήγορη και εύκολη. Φτάνω στην ώρα μου και χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει η σοφία και φορούσε ένα σετ λευκά εσώρουχα τα οποία την κολάκευαν. Με στέλνει για μπάνιο και μόλις βγαίνω η Σοφία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με περίμενε. Η Σοφία είναι μια όμορφη γυναίκα με ενα πολύ θηλυκό βλέμμα και τρομερά παθιαρικα μάτια, έχει κανονικό ύψος με μικρά στήθη τα οποία ανταποκρίνονται εύκολα αλλά το δυνατό σημείο της είναι τα οπίσθια της τα οποία έχουν πολύ βελούδινη υφή και σχήμα που ακόμα και στα όρθια είναι χάρμα οφθαλμών να τα κοιτάς, πόσο μάλλον στα τέσσερα που είναι ποίημα. Ξεκίνησε το παιχνίδι πρώτα αφαιρώντας τα εσώρουχα της με φιλιά στο στόμα τα οποία αρχικα ήταν χωρίς γλώσσα αλλά στη διάρκεια της συνάντησης μετά από δική μου προτροπή έδινε και φιλιά με γλώσσα, αφου χορτάσαμε φιλιά και προκαταρκτικά κατευθύνθηκα στο μουνακι της, το οποίο έχει πολύ ωραίο σχήμα και έχει χρώμα του δέρματος. Το είχε περιποιημένο και καθαρό οπότε η διαδικασία ήταν πολύ ευχάριστη, της αρέσει το γλυφομούνι και το δείχνει δηλαδή δεν κάθεται σαν χάνος και εσύ πολεμάς μόνος σου. Πολύ ωραία βογκητα και αληθινά από μέρους της με αποτέλεσμα να το ευχαριστηθω και εγώ στο έπακρο. Μια γρήγορη πίπα για να έχουμε καλύτερη στύση και αμέσως στο κυρίως θέμα. Ιεραποστολικό πρώτα με τα πόδια στους ώμους και φιλιά μέχρι πνιγμό και με την Σοφία να ωθεί με τα χέρια της τα οπίσθια μου και να δίνει το ρυθμο και μουσική υπόκρουση τα παθιασμένα βογκητα της, το μουνι της είχε πολύ καλή αίσθηση και δεν ήταν πηγάδι. Εναλλαγή πρώτου το τέλος μιας και η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο και την βάζω από πάνω, ένα γρήγορο κάρφωμα για μερικά λεπτά και το ευχαριστο τέλος ηρθε όπως το περιμένα. Μπανάκι μαζί με την Σοφία και μετά λίγο κουβέντα για διάφορα, τα αγγλικά της είναι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και μπορείς να ανταλλάξεις και καμιά κουβέντα και δεν χρειάζεται παντομίμα. Έκανε ένα τσιγάρο ή Σοφία και ήρθε απο μόνη της για ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος, ξεκινήσαμε με αυτήν από πάνω πάλι αλλά να έχει η Σοφία των ελέγχων και αποδείχθηκε ότι ξέρει πως να γαμιεται, με έκανε πύραυλο και την έβαλα στα τέσσερα, εδώ τα οπίσθια περνούν ένα σχήμα τρομερό και δεν χορταινεις να τα ζουλας, είσοδος και εδώ νιώθεις το μουνι της στο έπακρο αν και έβαλε λίγο κρεμουλα. Ξέσκισμα για αρκετή ώρα έτσι μιας και μου αρεσε η θέα και η αίσθηση ήταν εκπληκτική και το γουστάρε και η ίδια μιας και το έδειχνε δέοντος.
Εγώ πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα την ξαναβλεπα, είναι μια ευχάριστη παρουσία και πολύ καλός χαρακτήρας και το κύριος κάνει καλό σεξ
21-04-2018 Müşteri: [email protected]
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:50 min
Buluştuğu tarih:2018-04-21
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Very beautiful, talkative, passionate, friendly. The pictures are very accurate. She is tall with very nice body, lovely face. She is a nice person .
20-04-2018 Müşteri: Johny_jo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2018-04-15
Ücret:€ 220
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
She is amazing as always!!! Her body is naturally pure perfect, her smile is perfect, her manners are perfect , her massage is PERFECT!!! Hope to see You soon my girl!!!!
19-04-2018 Müşteri: travestolagnos
: 9.0
: 9.5
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 min
Buluştuğu tarih:2018-04-17
Ücret:€ 50
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Αποχαιρετιστηριακριτικη του τραβεστολαγνου..Μετραω αντιστροφα για να φυγω εξωτερικο και στο μυαλο μου ειναι το πως θα περασω καλα .Οι επιλογες για μενα ειναι λιγες οποτε πηγα καπου στα σιγουρα.Με την βιβιαν ειναι η δευτερη φορα που βρισκομαστε.Ηξερα τι θα δω και τι μπορω να περιμενω.Σηκωνω το τηλεωνο και εχω αμεση ανταποκριση.Το ραντεβου κλεινεται σε ενα σπιτι πισω απο το υπουργειο μακεδονιας θρακης.Μου λεει την οδο και στην ωρα μου εγω εξω απο την πολυκατοικια.Εδω αρχιζει το αλλαλουμ.Την περνω τηλεφων και τη λεω ανοιξε.Μου λεει εισαι απο κατω;;της λεω ναι.Δωσε μου 5 λεπτα .Την ξαναπαιρνω...ελ μου λεει...Εγω της λεω ηρθα εσενα δεν νλεπω..Μου λεει βλεπεις απεναντι ενα μαγαζι ;;;της λεω ναι πανε απεναντι και κοιταξε διαγωνια στο αριστερο σου χερι παρε την οδο και προχωρα...Αρχιζουν τα γαμωσταυριδια...μετα πολλων κοπων και βασανων το βρισκω
Με υποδεχεται με μαυρα εσωρουχα...με θυμηθηκε αμεσως...Μωρακι μου ηρθες και θα περασουμε καλα...αφηνω τα λεφτα παω στο μπανιοκαι ειμαι ετοιμος.Αν ψαχνεται μια τρανς αποκλειτηκα παθητικη με αρκετα καλες επιδοσεις στο gfe εδω ειστε.Αντεχει στο σφυροκοπημα αλλα επειδη για τα δικα μου δεδομενα ειναι υπερβολικα στενη ..με λιγη προσοχη στο σφυροκοπημα θα περασετε καλα.Αγκαλιτσες φιλακια εναλλαγες στασεως και τελειωμα με πιπα και αρχιδογλυψιμο.Μια τρανς που ειναι καλη σε αυτο που κανει..με χαμογελο και καλη διαθεση...Την προτεινω...
19-04-2018 Müşteri: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2018-04-16
Ücret:€ 120
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
A very hot African girl. I had very good time! She enjoys oral and good sex! Recommended !!!!

Ένα καυτό κορίτσι από την Αφρική. Υπέροχο σώμα και πολύ καθαρή. Το απολαμβάνει και είναι καλή παρέα !!!
16-04-2018 Müşteri: Nikkyplus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-04-15
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
İt so sexy, gently, passion girl. Her olives eyes make me crazy! Sensitive body, full natural lips... İ want to see her again and again, it was perfect, my Angel.