Escort Reviews Греция

Поиск

Читайте все эскорт отзывы


16-07-2021 Клиент: uneed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-15
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Bella is a wonderful girl, she did everything to satisfy me, great blowjob, sex in various positions, and great character. Real pictures, she is beautiful. Her apartment is new and clean.

I hope to see her again soon, she's really worth it.
16-07-2021 Клиент: minetos
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Миконос
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-13
Цена:€ 450
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
I red the reviews and saw her photos. I really liked her mild asian face characteristics and felt the urge to meet her. The date was arranged right away and she came to my hotel room on time. We drank a glass of wine together and talked a bit and then the first kiss came. She kisses softly and uses her tongue too. Her lips were very nice and I enjoyed making up with her for a few minutes. When she took off her clothes I saw her body. She is nice and the tattoos she has done are cool. I started licking her body everywhere and she did the same to me. We gave oral to each other. My skills are good and she became very horny but her skills were also very nice, like a pro. We had sex in many different positions and i came twice. Everything about this woman is so nice that the money that I paid for her meant nothing to me. That's all I can say...
15-07-2021 Клиент: giorgos790
: 8.0
: 8.5
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-13
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Μου άρεσε που ήταν περιποιημένη με όμορφα βαμμένα μαλλιά και βαμμένο ωραία πρόσωπο. Η όλη εμφάνιση της την κάνει να μην περνάει από το μυαλό σου ότι είναι πάνω από 30 . Από σώμα είναι καλύτερη και από μια 25 άρα. Εχει καθαρό δέρμα χωρίς σπυράκια και κυτταρίτιδα. Είναι μια σέξι γυναίκα που στο βλέμμα της βλέπεις την υπόσχεση ότι θα πάρεις πολλά από αυτήν. Στο κρεβάτι ξεκίνησε με μασάζ χαλαρά με ειδική περιποίηση με την γλώσσα στις ερωτογενείς ζώνες. Όταν έφτασε στο καυλί μου έκανε μασάζ στη γύρο περιοχή και αρχικά έγλειψε τα αρχίδια απαλά μέχρι που τα έβαλε όλα μεσα στο στομα της και τ α έπαιζε με την γλώσσα. Η πουτσα μου είχε γίνει ήδη πέτρα και άρχισε με το καυλί και έφτασε σε βαθύ λαρύγγι. Είχα την δυνατότητα να της γλείψω και εγώ λίγο το μουνί ι και το έκανα. Αρίστη απο καθαριότητα και οι τρύπες τη όμορφες κι οι δύο. Το σεξ άρχισε με εκείνη απο πάνω να κουνάει την λεκάνη της ωραία και να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου. Το μουνί της καλό από μέσα αλλά για να το νιώσω καλύτερα την γύρισα από κάτω και άρχισα να την γαμάω διπλωμένη με τα πόδια να της φτάνουν στο κεφάλι. Πολύ ευλύγιστη γυναίκα και το καυλί μου έφτανε στον πάτο του μουνιού της. Από τη όλη εμπειρία έμεινα ευχαριστημένος. Χρησιμοποιήσαμε όλον τον διαθέσιμο χρονο που είχαμε μέχρι να περάσει μια ώρα Το κάναμε δύο φορές και όσος χρόνος έμεινε μου έκανε μασάζ Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο πιστεύω.
15-07-2021 Клиент: ALEXANDROS33
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-14
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Χωρίς καμία αμφιβολία η Ζάνα είναι μια από τις TOP escorts!!! Πανέμορφη με τέλειο κορμί, αγγελικά μαλλιά και απίστευτα μάτια!!!!

Πολύ θερμή, σέξυ και προπάντων ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ!!!
Εκπληκτικό σέξ !!!! Το blowjob μοναδικό και γενικότερα εκπληκτική στα πάντα. Ανυπομονώ για το επόμενο meeting!!!
15-07-2021 Клиент: Thodoros
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 min
Дата встречи:2021-07-14
Цена:€ 170
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Пассивный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:30% фотошопа
Η Αντζελίνα είναι σχεδόν όπως στις φωτογραφίες.Ωραιο σώμα μοντέλου με ωραίο face και μπλε μάτια.
Φυσικά βυζιά έχει και το σώμα της κρατιέται καλα χωρίς να λιώνει στα γυμναστήρια...Τώρα όπως μπήκε ξεκινήσαμε τα χαδακια και τα γλωσσοφιλα.Κατεβηκε μου πήρε πίπα στα όρθια και εγώ στη συνέχεια της εγλυψα το μουνι της ώσπου βγήκαν τα πρώτα υγρά.Δε σταμάτησα να την γλύφω είχα φτιαχτεί μέχρι που με τελείωσε με λίγο handjob...
Στο κενό που είχαμε μιλήσαμε λίγο χαλαρά ώσπου πάλι με κάτι χάδια πέτυχε την ανόρθωση.Ξανα πίπα και μετά προφυλακτικό και σεξ σε όλες τις στάσεις.Ειναι πολύ gfe δε γουστάρει αγριαδες και αν βρεις το κουμπί της περνάς πολύ καλά.
Με ευκαιρία σε άλλο τουρ θα την πάρω ξανά.
15-07-2021 Клиент: Zen76
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2021-07-15
Цена:€ 400
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Κάθε φορά που τη συναντώ είναι όλο όμορφη και πιο όμορφη στο σεξ είναι καλύτερη πάρα πολύ καλή πίπα το κορμί της είναι απίστευτο στήθος πολύ ωραίο μαυρισμένο απίστευτος χαρακτήρας πολύ ευγενική και καθαρή κοπέλα
15-07-2021 Клиент: Nikos96
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Лариса
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-15
Цена:€ 180
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Πρώτη φορά που πηγαίνω σε escort και έτυχε να είναι η Nicole η κοπέλα είναι πολύ όμορφη από κοντά με τέλειο σώμα και πάρα πολύ καθαρή,, σε κάνει να αισθάνεσαι λες και είσαι με την κοπέλα σου loveloveφιλιά πολλά ελπίζω να τα ξανά πούμε
Ответ:
Honey you are amazing . Hope to see again
15-07-2021 Клиент: gs1976
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2021-07-14
Цена:€ 1000
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Один раз
Фото:Не её фото
What a disappointment!!! I booked her for 2 h and was willing to spent a lot more with her..If her photos and age was real, her breast natural and her character good and cooperative with my fantasies and requests, I would pay her really well! I came for business and wanted to relax with a beauty. Drink, swim, have fun together and of course sex!!! But even booking was easy and was heading to her place(seemed cheap place), after I left Great Britannia Hotel..just 5 min before arrival she texts me “sorry I have to cancel”!!!I responded I am going to be there in 5 min..but no response or Will to give any explanation..Very unprofessional!!! She texts me today very sorry for last night..I am telling her I wish to meet and no response..very rude!!!
I believe seriously that either this is not the girl and worried that I will leave the moment I see her or she is so bad character!!!
If she is not ask apologies for real and doesn’t meet me any time with positive attitude and will to please me in every way, my review will stay here to warn victims like me..
15-07-2021 Клиент: bigioannina
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Янина
Длительность:30 min
Дата встречи:2021-07-14
Цена:€ 120
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Πολυ καλη επιλογη, περασα υπεροχα... η πιπα της υπεροχη, στο σεξ πολυ ενεργητικη και φανηκε να το γουσταρει πολυ αυτο που κανει. Την προτεινω ανεπυφηλακτα.
Ответ:
Thank you baby it's was amazing time ❤
15-07-2021 Клиент: ilias8383
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:120 min
Дата встречи:2021-07-14
Цена:€ 450
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Да
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΛΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.
15-07-2021 Клиент: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Родос
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-14
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Μεταμεσονύχτια αγαπημένη συνήθεια ,
Αυτή την φορά επέλεξα την Alexa και αυτό υο κορίτσι με επισκευτηκε στον χωρο μου !
Ωραία κορίτσι , με ωραίο κορμί , ωραιο χαμογελο , και διαθεση να σε κανει να περασεις καλα !
Μαζί κρασάκι , μπανάκι κουβεντούλα με βοηθεια της τεχνολογιας μιας και δεν μιλαει καλα αγγλικα ,
κατι που περναει σε δευτερη μοιρα, αφου στον αγωνα περνει 10 με τονο !
Αρχη με φιλακια τριψιματα, και 69 οπου με μαγευτικο τροπο και πιπα για σεμιναριο, με τελειωσε !
Ξανα μπανακι , κρασακι, και εναρξη δευτερου γυρου …
δευτερος γυρος απολαυστικος και για τους δυο μας !
φοβερο κορίτσι !!!
Φιλιά πολλά antonio ❤❤❤
wink
Ответ:
Αntonio thank you so much for the wonderful hospitality in your place!
I had an incredible time with you! ❤️
I hope we get back together and have a great time again.
14-07-2021 Клиент: big-vlasis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-12
Цена:€ 450
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
She is a very experienced and beautiful lady. I was nervous at the beginning but she knows the way to make you feel comfortable and enjoy the date. She likes to make the first move and her kisses are nice. She pleased me by licking me allover my body before she started oral sex. Her techniques are as good as they can get but you have to be careful not to cum too soon.
I liked sex with her and she seemed to like it too. Her pussy feels good and she likes it hard as much as she likes it soft.
I stayed one hour with her and we had sex two times. It was a good experience.
14-07-2021 Клиент: ALEXANDROS33
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-06
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Αν και το έχω αναφέρει ήδη θα το επαναλάβω. Το γραφείο αυτό είναι ΑΨΟΓΟ!!!!
Σχετικά με την Αλόσια τώρα. Μια πανέμορφη , ευγενική , και σέξυ κοπέλα που κάνει τα πάντα για να περάσεις όμορφα και το διασκεδάζει και η ίδια. Πολύ ευγενική, αισθησιακή και αν και πολύ νέα δεν της λείπει ούτε η όρεξη ούτε η εμπειρία . Το απόλυτο 10άρι που συνιστάται απόλυτα και σου αφήνει ένα χαμόγελο ικανοποίησης το οποίο ανακαλύπτεις λίγο μετά. Ελπίζω να συναντήσω σύντομα το δεκαράκι.
14-07-2021 Клиент: SONIRAM
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:2 hours
Дата встречи:2021-07-13
Цена:€ 450
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Το όνειρο για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του, είναι να συναντήσει μία γυναίκα σαν την Καρίνα.
Ευτυχώς, ο άγγελος από τη Λετονία έρχεται συχνά στην Κρήτη και με ταξιδεύει σε άλλο κόσμο όποτε τη συναντώ.
Είναι η απόλυτη φαντασίωση για έναν άνδρα. Χυμώδης γυναικάρα με τέλειες καμπύλες, νεαρή, φρεσκότατη, με πρόσωπο αγγελικό.
Στην αρχή πίστευα ότι πρόκειται για μοντέλο...
Οι υπηρεσίες της αγγίζουν το τέλειο. Κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει και το απολαμβάνει με χαμόγελο.Αντέχει το σφυροκόπημα και σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεται με την κοπέλα σου.Είναι επικίνδυνα ερωτεύσιμη, δεν ξεκολλάς μετά την πρώτη συνάντηση.
Ειλικρινά, μετά την Καρίνα δε νιώθεις την ανάγκη να συναντήσεις άλλη γυναίκα.
Παιδιά, μη χάνετε την ευκαιρία.Αξίζει με ένα μεγαλύτερο τίμημα από το συνηθισμένο, να πάτε στον παράδεισο...

winkΜωρό μου ελπίζω να σε απολαμβάνω για πολύ ακόμα και να ζήσουμε απίστευτες στιγμές μαζί.
14-07-2021 Клиент: Proboy
: 6.5
: 9.0
: 4.0
Страна:Греция
Город:Корфу
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-06-24
Цена:€ 160
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Συνεννόηση πολύ εύκολη με την κοπέλα, το ραντεβού κανονίστηκε με 3 sms. Είχα ψηθεί φουλ να την γνωρίσω μετά από τις κριτικές που διάβασα. Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα ένα. Όταν πάτε στην κοπέλα θα δείτε μια κυρία τουλάχιστον εφτά οκτώ καλοκαίρια μεγαλύτερη. Οι φωτογραφίες της είναι αληθινές αλλά πολύ πιο παλιές, αυτό δεν το περίμενα. Τώρα όσον αφορά την επικοινωνία ξεχάστε το, η κοπέλα με το ζόρι καταλαβαίνει αγγλικά, παρά τις κριτικές που λένε πιο κάτω. Δεν πιάσαμε και τεράστια κουβέντα αλλά και από αυτό το λίγο δυσκολευόταν.
Κατά τα άλλα είναι πολύ φιλική και με ένα ζεστό χαμόγελο και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεσαι αμηχανία. Με έστειλε για ντους και όταν μπήκα στο καθαρό και δροσερό δωμάτιο με περίμενε ολόγυμνη στο κρεβάτι. Το σώμα της το έβλεπα και με το ζόρι κρατήθηκα. Με άρπαξε και με έβαλε κάτω και μου έκανε την καλύτερη πίπα που έχω ζήσει, χαλαρά στην αρχή και μετά ανέβασε στροφές, κόντεψα να χύσω πριν καλά καλά ξεκινήσουμε. Γλωσσόφιλο ωραίο στο ενδιάμεσο και μετά σεξ σε διάφορες στάσεις. Επειδή μου αρέσει τη γυναίκα να την έχω από πάνω, έτσι και κάναμε. Στο σεξ δεν είχε όριο. Στήθος σχετικά μικρό αλλά απαλό φουλ και καυλώνει όταν το παίρνεις στο στόμα. Με καβαλούσε και εκεί που δεν το περιμένεις ανεβάζει ταχύτητα, στο ιεραποστολικό υπέροχη, ανεβάζει και τις μπουτάρες της πάνω στους ώμους σου. Η κωλάρα της είναι για τρελό γλείψιμο. Αυτό που βρήκα απίστευτα καυλωτικό ήταν ότι στο ενδιάμεσο που γαμιόμασταν έπιανε τους όρχεις μου και τους μάλαζε σε σημείο που να σκληραίνει το εργαλείο. Την πίπα της θέλω να τη ξαναζήσω σίγουρα. Ότι είναι να κάνει το κάνει και με το παραπάνω, στο σεξ θα περάσετε όμορφα, στην επικοινωνία μόνο μη περιμένετε.
Θα την ξαναδώ σίγουρα όταν επιστρέψει, από τα καλύτερα μιλφ
Ответ:
Thank you baby it's was amazing time ❤
14-07-2021 Клиент: greek36
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Серр
Длительность:45 min
Дата встречи:2021-05-19
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Μετά από καιρό και μετά από το εμβόλιο κανόνισα συνάντηση με Amarella. Βέβαια, λίγο το στενό χρονικά περιθώριο, κάτι που άργησε λίγο, το ενεργό διάστημα ήταν στο μισάωρο αλλά άξιζε. Το κορίτσι πολύ σέξυ ήρθε καλοκαιρινά ντυμένο με καυτό σορτσάκι που αναδεικνύει τις υπέροχες γάμπες της και το σφιχτό κολαράκι της. Ωραία βαθιά πίπα στην αρχή και μετά σφυροκόπημα ιεραποστολικό με τα μπουτάκια της ψηλά και υπέροχα βογκητά. Άδειασμα στο στοματάκι και συνέχεια με ένα αργό και πολύ πετυχημένο 69.Τα πήρε όλα στο στοματάκι και αν είχα λίγο παραπάνω χρόνο πηγαίναμε για δίωρο. Όπως μου είπε, enjoy life!!! Amarella είσαι για πολύ αμαρτία ????amamam
13-07-2021 Клиент: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Корфу Керкира
Длительность:30 min
Дата встречи:2021-07-13
Цена:€ 100
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Erika is one of my favourite escorts. She made my very horny the very moment i entered the apartment. She offered me a great GFE as always. Her massage is great as is her sex and ass rimming, I will definately see her again and i strongly recommend her to everone !! She is hot as Hell !!
13-07-2021 Клиент: stavros76
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:120 min
Дата встречи:2021-07-12
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Perfect GFE . The girl is very friendly,polite and with good Englsih. She experienced enough to know what a man needs. She does a unique blowjob and she is active in sex. I will visit again for sure. Worthed every penny. wink
13-07-2021 Клиент: AlexGrande
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:30 min
Дата встречи:2021-07-11
Цена:€ 100
Поцелуй:С языком
Минет:Не знаю
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Zlata is a direct and very social girl. I enjoyed the jokes and talk with her. She is very natural.
Coming to the reason why I visited her, she is good in bed and accepts different positions and didn't complain when I took her hardcore from behind and she was all sweaty. It felt like I was with a girlfriend, not escort.
13-07-2021 Клиент: milokleftis
: 8.5
: 8.5
: 8.0
Страна:Греция
Город:Миконос
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-11
Цена:€ 450
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
She knows how to give blowjobs better that any woman i have been with before. I don't need to say anything about her looks she is as gorgeous as she looks in the photos. She licked me allover my body including my balls. I shave them well so she kept them in her mouth for a while. I licked he body also and i took a good taste of both her boobs and her pussy. She keep it clean and shaved ready for licking. Having sex with her is like having sex with your girlfriend only that she really knows how to fuck and when she is on top she mover in a way only pros know and can. She made me cum twice when I didn't expect it and I wish I had lasted longer. I still think i should arrange another date with her but this this time i am going to masturbate before she comes so that i last longer. I wish you to have the same good time that I had with her too. Bye!
12-07-2021 Клиент: cuntstory
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-11
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Η Μίμι είναι πολύ καλύτερη σαν εμφάνιση απο κοντά από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.
Τα μάτια της έχουν απο τα πιο ωραίο γκρι που εδώ δει σε γυναικεία μάτια και το πρόσωπο της έχει πολυ αρμονικά χαρακτηριστικά με σαρκώδη χείλη που δίνουν πολύ ωραία αίσθηση όταν την φιλάς.
Τα συν της στο ζέσταμα είναι οτι παίρνει πρωτοβουλίες και συμπεριφέρεται σαν να είναι η γκόμενα σου.
Μου έκανε πίπα χωρίς προφυλακτικό με αρκετό σάλιωμα και αρκετά βαθιά...
Το μουνί της έχει πού ωραία αίσθηση και είναι ξυρισμένο και πεντακάθαρο.
Στο σεξ είναι ενεργή και δεν αφήνει να ξενερώσεις, αν σταματήσεις εσύ ξεκινάει εκείνη.
Με το πού πήρε στροφές δεν σταμάτησε δουλεύει το κορμί της, κουνιόταν σαν φίδι.
Το κάναμε δύο φορές, και τις δύο φορές έχυσα στην κοιλιά της...
Ήτανε καλό γαμήσι και εύχομαι το ίδιο και σε εσάς
12-07-2021 Клиент: AlexGrande
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:30 min
Дата встречи:2021-07-12
Цена:€ 100
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :x
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Lola is a sex goddess, she will dominate you in a good pervert way. One of the experiences which I will never forget. In terms of story to tell, is one of the best. Why is it that the Russian/Slavic escorts are so good?! Sex is like art to them if chemistry is good. She also has humour and makes the time worth every cent.
12-07-2021 Клиент: AlexGrande
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:30 min
Дата встречи:2021-07-12
Цена:€ 90
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Lilia is a hot russian brunette full of energy and lust. She has a perfect body with a beautiful face, as per her photos (no photoshop). She reminded me of Foxi Di with that tight ass. Too bad she does not do anal. She is a natural, as you see in her strip-pole movie. I recommend her.
12-07-2021 Клиент: tsanis_enea
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-11
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Η μόνη διαθέσιμη ήταν η Πέννυ. Ήταν η πρώτη φορά μαζί της αλλά το πρακτορείο μου είπε τα καλύτερα λόγια. Μετά απο σύντομη ματιά στις φωτογραφιες αποφάσισα να δώσω τα λεφτά. Εμφανίστηκε με δέκα λεπτά καθυστέρηση και ντυμένη λίγο περίεργα. Την υποδέχτηκα με αναψυκτικό και αρχισα τη κουβέντα μαζί της για γενικά θέματα. Αρχισε να μου αρέσει και έκανα κίνηση να την χουφτώσω και ανταπέδωσε μα άνοιγμα των ποδιών της και πονηρό χαμόγελο. Της έβαλα το δάχτυλο στο μουνι και εκανα κινηση για φιλί. Ανταπέδωσε και το πρώτο γλωσσοφιλο έγινε γεγονός. Εξελίχτηκε σε άγριο φάσωμα και με πολυ φυσικό τρόπο βρεθήκαμε στο κρεβάτι και πηδιόμασταν. Αν και χρόνια στην δουλεια το μουνί της έχει καλή αίσθηση και το κουνάει καλά για να νιώσεις οτι συμμετέχει. Την πηρα δυνατά μέχρι να χύσω και μετά καθόμασταν μερικά λεπτα μεχρι να μου σηκωθεί για να ξαναρχίσουμε. Χρειάστηκε να με τσιμοπουκώσει και το κάνει με πολυ μαεστρία. Την πήρα στα τέσσερα για άλλο ένα δεκάλεπτο και της έριξα τα χύσια στην πλατη και στον κώλο. Η εμπειρία μαζί της ήταν πολύ καλή και αν ψάχνεις καλό μιλφάκι αυτό υπόσχεται και κάνει πολλά.
12-07-2021 Клиент: emponias
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-11
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Έχει κάνει εμφανής επεμβάσεις στο προσωπο και στο σώμα. Είναι υπερβολικά αλλά η εμπειρία μαζί της ήταν περίεργη αλλά και ταυτόχρονα κάτι τόσο ωραίο που οπωσδήποτε θέλω να ξαναζήσω. Τα χείλη της όταν την φιλάς είναι φανταστικά και τα βυζιά της σου δίνουν την εντύπωση ότι η γυναίκα δεν μασάει αφου αν και φτιαγμένα μαζί με την αυτοπεποίθηση της την κάνουν σουπερ γυναίκα. Στα προκαταρκτικά παίρνει δέκα, γλειψίματα στο λαιμό, στα βυζιά και τελικά στο τσιμπούκι τα δίνει όλα με καλό βαθύ χωρίς να πνίγεται και πέρασμα και απο τα αρχίδια. Στημένη στα τέσσερα είναι άλλο πράγμα η θέα της. Δεν έχει πουθενά τριχοφυΐα και το μουνί της είναι όμορφο. Βάζει λίγο τζελ και η αίσθηση μέσα της ειναι ότι πρέπει. Συμμετέχει σε όλα με διάθεση και ενέργεια και παίρνει και πρωτοβουλίες, απόδειξή ότι γουστάρει. Όταν φτάνει σε οργασμό βογκάει δυνατά και εμένα αυτό και μόνο με έκανε να χύσω την πρώτη φορά. Στο δεύτερο γύρο δοκιμάσαμε άλλες στάσεις αλλά τελικά περάσαμε πάλι σε πισωκολλητό. Όπως είπα και στην αρχή ήταν μια εμπειρία λίγο περίεργη μαζι της αλλά άξιζε με χίλια και μια επανάληψη είναι επιθυμητή από πλευράς μου
12-07-2021 Клиент: Unamed
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Страна:Греция
Город:Ханья
Длительность:30 min
Дата встречи:2020-07-13
Цена:€ 100
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Στο περίπου η ημερομηνία.
Την Ρομπέρτα την είχα δει σε γνωστό ξενοδοχείο στα Χανιά όταν πριν κάτι χρόνια είχα πάει να δω μία άλλη κοπέλα συναντηθήκαμε τυχαία στο ασανσέρ και είχα πάθει πλάκα με το πόσο μεγάλο φαινόταν το στήθος της. Τότε δεν μπόρεσα να την συναντήσω οπότε περίμενα πότε θα ξαναέρθει. Και ήρθε και έτρεξα αμέσως, στο ίδιο ξενοδοχείο. Μπαίνω μέσα και αυτή τη φορά την αντίκρισα με τα εσώρουχα, μιλάμε για βυζάρες. Μπαίνω για ντους και έρχεται από πίσω γυμνή και με το που τα βλέπω μου πέφτει το σαγόνι. Τι τεράστιες βυζάρες είναι αυτές τις λέω και μου απαντάει με χαμόγελο κοιτάζοντας τον π***** και εσύ δεν πας πίσω. Και ξεκινάει να μου τον παίζει με τα δύο χέρια και τσιμπο, το τέλος ήρθε με ισπανικό το καλύτερο που έχω δει
12-07-2021 Клиент: giannis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ханья
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-09
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
απιστευτο κοριτσι....πολυ ομορφη ..εξυπνη και επικοινωνια.χιουμορ...βυζαρες απιστευτες.ματαρες..κολαρα..τι να πει κανεις..παρα πολυ καλη πιπα..κ πολυ καλη στο σεξ.συστηνω ανε[ιφυλακτα.τα λεμε την επομενη φορα..ο Γιαννης με το λουλουδι.
12-07-2021 Клиент: andreasd7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-09
Цена:€ 180
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Kristy is a beatiful girl, smiley, clean and very polite. Her blowjob is awesome, in sex she is very active and provides excellent services generally.
12-07-2021 Клиент: JORGE
: 8.0
: 6.5
: 7.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-09
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Не знаю
Фото:10% фотошопа
Nice lady. We didn't have the chemistry I expected.
A little bit faster than me.
I think that her smelly pussy made me feeling uncomfortable

11-07-2021 Клиент: alepotrupa
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-10
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Η εβδομάδα τελειωσε και ήθελα να πάρω το δωράκι μου. Η τηλεφωνήτρια μου έδωσε πληροφορίες για την Αντριάνα και οι φωτογραφίες μου άρεσαν. Έκλεισα το ραντεβου στο ξενοδοχείο το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Πήγα νωρίτερα και ετοιμάστηκα με ντους και χαλάρωση για ένα εικοσάλεπτο.
Όταν την είδα χαρηκα που είναι όντος το κορίτσι στις φωτογραφίες. Μπήκε μέσα και καθίσαμε για λίγο στον καναπέ όπου της έφερα και ποτό. Πίνοντας μάθαμε περισσότερα ο ένας για τον άλλον και αρχίσανε τα ερωτικά λόγια και παιχνιδάκια με τα χέρια. Μόλις τελείωσε το ποτό έπεσε και το πρώτο φιλί στο στόμα. Το έχει με τα φιλιά ικανοποιήθηκα. Έβγαλε τα ρούχα και εκτέθηκαν τα βυζιά της. Δεν είναι πολύ μεγάλα όπως άλλες αλλά είναι όμορφα και στητά με ωραίες ρώγες που θέλουν την περιποίηση τους με την γλώσσα. Το κορμί της αψεγάδιαστο με καμπύλες όμορφες και χωρίς ίχνος αντιαισθητικού λίπους. Της άρεσε και το δικό μου και αρχίσαμε τα γλειψίματα και τα φιλιά μέχρι που ήρθε και το στοματικό. Το κάνει καλό με καλό βάθος και υπομονή, δεν κουράζεται. Η επόμενη φάση παίχτηκε στο κρεβάτι όπου μου στήθηκε στα τέσσερα και είδα το μουνί της στον αέρα. Άργησα να γλείψω την πλάτη της και αργά αργά έφτασα και στον κώλο και μετά στο μουνί. Εκεί έμεινα για λίγο και της το περιποιήθηκα με την γλώσσα μου καλά βάζοντας την βαθιά μέσα μέχρι που σκέφτηκα ότι ήταν ώρα να μπω μέσα της. Αρχίσαμε έτσι και κράτησε για περίπου δεκαπέντε με είκοσι λεπτά. Η κοπέλα έχει καλό μουνί και ζει τη στιγμή, είναι παρών και το δείχνει με το σωμα και με την φωνή της. Στο διάλειμμα καθίσαμε στο κρεβάτι μέχρι να μου σηκωθεί πάλι από τα προκαταρκτικά. Αρχίσαμε τον δεύτερο γύρο με ιεραποστολικό και μετά συνεχίσαμε με cowgirl και reverse. Ήταν πολύ ωραία που την έβλεπα να γαμιέται και από μπροστά αλλά και από πίσω.
Συμπεραίνω ότι το κορίτσι ήταν καλή επιλογή από το γκλάμουρ και αν δεν προλάβω να την ξαναπάρω σε αυτό το τουρ οπωσδήποτε να το ξαναφέρουν σε επόμενο γιατί σίγουρα θα πάει καλά.
11-07-2021 Клиент: Yonim
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Миконос
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-11
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Oh My. Alya is sooooo cute.
My meeting with Alya was absolutely wonderful. She got it all.
She is a stunning beauty but acts very natural.
I had a blast talking to her and hearing her lovely accent !!
We discussed about things and it was naturally that we came down to do our thing
I will probably keep the tasty details to myself but you just got to know that Alya is really a playful character !
Physically, she is perfect. Brown hair, pretty eyes, soft skin, smooth body and a deadly smile.
Anyways, I had a blast with you Alya and hopefully you had decent time in my company.
You are a charming young lady with a beautiful personality.
Take care of yourself and see ya soon !
11-07-2021 Клиент: mpixtis50
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-08
Цена:€ .
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Δευτερη φορα συναντω την κοπελα. Ειναι ΓΑΖΕΛΑ winkwink
The second time I meet the girl is Gazelle winkwink
11-07-2021 Клиент: realsexyman
: 3.5
: 0.5
: 0.5
Страна:Греция
Город:Остров Санторини
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-10
Цена:0 250
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:30% фотошопа
She was a nightmare!!! I paid 250 euros and if you touch her she asking more money like extra service . She is the rudest and dirtiest person that i meet after 15 years experience with call girls!nShe is just waste of money!!!nPlease girl find another job like Butcher or just selling condoms.
11-07-2021 Клиент: Realsexyman
: 5.0
: 0.5
: 0.5
Страна:Греция
Город:Остров Санторини
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-10
Цена:€ 250
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:30% фотошопа
Σκέτη απογοήτευση !!! Μετά από 15 χρόνια εμπειρία στο άθλημα.. πρώτη φορά τόσο χάλια, το service της ανύπαρκτο! Ότι και να πω για αυτό το τσόκαρο είναι λίγο 250 ευρο πλήρωσα μπροστά, και για την πιάσεις το βυζί ήθελε extra 50 ευρό .. Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ angryangryangryangryangryangry

She was a nightmare !! I paid 250 euros and if you touch her she ask extra euros and she is very rude and dirty bitch.
Please Jenifer change a job to a Butcher!!
angryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangry
11-07-2021 Клиент: AlexGrande
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:30 min
Дата встречи:2021-07-09
Цена:€ 170
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Anna was one of the best GFE experiences ever!
I knew Slavic girls are sweet, but Anna is the sweetest I have ever had. Quality/price is at the heighest. I recommend her.
Too bad girls like this are only available in Athens in this season:D
11-07-2021 Клиент: giorgos790
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-09
Цена:€ 100
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Έβλεπα τις φωτογραφίες της και σκεφτόμουν να τον παίξω για χάρη της. Το εκατοστάρικο το είχα διαθέσιμο και αποφάσισα να το θυσιάσω για να την έχω για μία ώρα. Μετά από τέσσερις ώρες χτύπησε η πόρτα του σπιτιού μου και μπήκε μέσα η Joy. Καλή από πρόσωπο αλλά πολύ καλύτερη από σώμα. Συζητήσιμη κοπέλα με θετική διάθεση και πάνω από όλα σέξι γυναίκα. Είχε ντυθεί ωραία και άρχισε να τα βγάζει όπως συζητάγαμε. Την έπιασα και την φίλησα και συνεχίσαμε με προκαταρκτικά παιχνίδια μέχρι που πέσαμε μαζί στο κρεβάτι. Έβαλε το τζελ στο μουνί της και αρχίσαμε με ιεραποστολικό. Καλή η αίσθηση του μουνιού της και η κοπέλα ένιωθε ωραία με τον πούτσο μου μέσα της. Της ανέβασα τα πόδια στους ώμους μου και έφτασα πολύ βαθιά μέσα της. Δεν δυσκολεύτηκε με την στάση και συνέχισα να την γαμάω έτσι μέχρι να χύσω. Όταν έχυσα ελευθέρωσα τα πόδια της και την φίλησα ξανά στο στόμα. Η στιγμή ήταν πολύ ωραία και έμεινα έτσι μέχρι να την ευχαριστηθώ και η κοπέλα μου χάιδευε την πλάτη. Αφού καθαρίστηκα ξάπλωσα πάλι μαζί της και κάναμε ξανά σεξ αλλά πιο pse. Πολύ καλή και σε αυτόν τον ρόλο. Μου έδειξε τι πάει να πει λύσσα για πούτσα και καύλα. Άξιζε που την πήρα, την προτείνω!
10-07-2021 Клиент: SONIRAM
: 9.0
: 9.5
: 8.5
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-10
Цена:€ 200
Поцелуй:Без языка
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Diana is a very fresh girl who every man in the world would like to have sex with her.
She was more beautiful and sexy than my expectations. I didn't regret a minute for choosing her to spend the Saturday evening.
I hope she'll stay many days in Crete so I can meet her again and taste her gorgeous lips and the sexy body.
Many kisses babe from the guy you send to heaven!!!
10-07-2021 Клиент: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-09
Цена:€ 140
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Whatever i write for this girl will not be enough. She is a diamond! She is the sweetest girl i have ever met! Very beautiful and polite and with very good knowledge of English! Friendly and polite and smiling all the time! And what a beautiful smile! I couldn't stop staring at it... At sex she wants to offer pleasure and to reward those who treat her with respect and care! Fantastic GFE and great VFM! Of course I would be happy to meet her again and again and again!????
10-07-2021 Клиент: Unamed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ханья
Длительность:30 min
Дата встречи:2020-09-15
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Τυχαία ημερομηνία, από τις καλύτερες που υπάρχουν. Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε μία φορά. Ήταν δεύτερη φορά για μένα λόγο χρόνου έπαιξα μόνο μισή ώρα. Με το που μπήκα μέσα η Εβελίνα με θυμήθηκε αμέσως λέει, α εσύ με την μεγάλη π***. Χαιρετουρες και ήδη αρχίζει να μου τον χαϊδεύει με την πρώτη αγκαλιά στην πόρτα. Αφήνω πράγματα γδυνομαι και πηγαίνω προς το ντους και της λέω αν θέλει να έρθει και τρέχει από πίσω μου. Ανοίγω νερό έρχεται η Εβελίνα και πέφτει κατευθείαν στα γόνατα και μου τον παίζει με τα δύο χέρια, μου τον έπλυνε και ξεκίνησε μες το ντους ένα τσιμπο όλα τα λεφτά με καλές προσπάθειες να τον πάρει όλο μέσα, βγαίνουμε και πάμε κρεβάτι το μωρό δε τον άφηνε από τα χέρια της μου τον σκούπισε κιόλας και συνεχίζει τσιμπο και μετά αρχίζει τέλειο ισπανικό, και εκεί ήρθε το τέλος που παραλίγο να την πάρουν τα σκάγια στο πρόσωπο ????.θα την ξανασυναντήσω σίγουρα όταν έρθει Χανιά
Ответ:
Filia moro mou!!se katalava pios ise!tha ertho se mia I 2 evdomades
09-07-2021 Клиент: sotos-nl
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-07
Цена:€ 450
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Very beautiful lady with the best mile and very nice breath. She kissed me passionately and we had sex two times. She likes her job a lot and does anything for the client without asking questions. Her breast feels nice and is quite big. I licked her pussy and she returned the favour with a great blowjob. While we were fucking she moaned and asked for harder sex. She is a porn star and PSE with her is an unforgettable experience. I recommend her and i guarantee you that you will have a great time with her. Thank me later...
09-07-2021 Клиент: aggelos_gas
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-07
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Είναι γύρω στα 35 η Νίκη και είναι μικρόσωμη. Την είχα δει καιρό και γούσταρα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της.
Ήρθε στον χώρο μου στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη στα μαύρα και με ψηλοτάκουνο. Καθίσαμε και ήπιαμε ένα ποτό και συζητώντας της είπα τι θέλω από αυτήν. Υποσχέθηκε ότι θα περάσουμε μια φανταστική ώρα. Με τα προκαταρκτικά περάσαμε τουλάχιστον ένα εικοσάλεπτο και γίναμε και οι δύο έτοιμοι για σεξ. Την πήγα στον καναπέ και μου στήθηκε στα τέσσερα και άρχισα το γαμήσι από πίσω. Μετά την έβαλα να κάθισε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και συνέχισα να την γαμάω κοιτάζοντας την στο πρόσωπο να παίρνει έκφυλες εκφράσεις. Νιώθει το γαμήσι και το γουστάρει. Όταν ήθελα να χύσω της το είπα και μου ζήτησε να της χύσω τα βυζιά και το έκανα. Μετά από σύντομο διάλειμμα αρχίσαμε ξανά και αυτή την φορά την έκανε εκείνη όλη τη δουλειά. Ήταν πάνω μου για ένα εικοσάλεπτο και γαμιόταν χωρίς σταματημό. Δεν μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και έτσι συνεχίσαμε μέχρι να χύσω. Από ότι καναμε περισσότερο από όλα μου άρεσε η πίπα της. Ξέρει να κάνει καλύτερο από πολλές. Εκτίμησα και την χαμηλότερη τιμή σε σχέση με άλλες και η τελευτά μου κουβέντα είναι ότι αξίζει τα λεφτά
09-07-2021 Клиент: markisiosLOG
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-07
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
H Anita ήρθε πριν από μερικές μέρες στο γκλάμουρ και από την πρώτη στιγμή που την είδα μου άρεσε και ήθελα να την πάρω. Δεν την έβρισκα διαθέσιμη όμως και από τα νεύρα μου δεν έκλεινα την επόμενη μέρα. Τελικά εχτές την πέτυχα ελεύθερη το βράδυ και έκλεισα το ραντεβού. Ήμουν λίγο νευρικός όπως την περίμενα γιατί δεν ήξερα τι θα μου έρθει και μήπως ήταν φοτοσοπ αυτό που είδα. Όταν χτύπησε η πόρτα πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα για να δω. Η ανακούφιση ήρθε άμεσα, τελικά πήρα αυτό που ήθελα. Η γυναικάρα που είδα στο σαιτ ήταν πλέον μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής.
Welcome της είπα στα αγγλικά, thank you μου απάντησε με χαμόγελο και χάρη. Μπήκε μέσα και το άρωμα της γέμισε τα ρουθούνια μου αιθέρια ομορφιά. Ηταν τόσο όμορφα ντυμένη και τα πάντα πάνω της ταίριαζαν απόλυτα. Δεν συγκρατήθηκα, της έπιασα το χέρι και της το φίλησα Εντυπωσιάστηκε από την κίνηση μου αυτή και γενικότερα από την υποδοχή που της έκανα και δεν δίστασε να μου το εκφράσει. Καθίσαμε μερικά λεπτά πίνοντας το χυμό μας και μιλήσαμε για διάφορα θέματα. Απο την συζήτηση κιόλας φαινόταν η ενέργεια και η όρεξη που είχε για να κάνει την δουλειά της. Σπάσαμε τον πάγο εύκολα και το πρώτο φιλί δεν άργησε να έρθει. Μετά το δεύτερο και μετά πολλά με γλώσσα και διάρκεια τα οποία δεν βιάστηκα να σταματήσω γιατί η κοπέλα τα δίνει τόσο καλά που είναι να την κλείσεις για αυτό κι μόνο. Το επόμενο βήμα ήταν να βγάλουμε τα ρούχα μας. Όπως ξεγύμνωνε το κορμί της εγώ δεν έβγαλα τα μάτια μου από πάνω της και αυτό που έβλεπα γινόταν όλο και καλύτερο. ξεκινώντας από το βυζί της που είναι φτιαγμένο αλλά άριστο έφτασε στην κοιλιά της που δεν έχει ίχνος περιττού λίπους και μετά στην ηβική περιοχή την οποία έχει αποτριχωμένη και με δύο μουνόχειλα ελαφρά φουσκωμένα και με τέλειο σχήμα. Τα πόδια της μακριά και γυμνασμένα μόνο όσο πρέπει στηριγμένα σε ένα πισινό όνειρο που αξίζει πολύ γλείψιμο. Το μαύρισμα στο σώμα της ήταν ελαφρύ αλλά καλό.
Ξεκίνησα με την γλώσσα μου να εξερευνώ τα πάντα πάνω της ξεκινώντας από τους λοβούς των αυτιών της μετά τον λαιμό της, με μεγάλη στάση στο στήθος της και που οι ρώγες της σκλήρυναν. Όταν έφτασα ανάμεσα από τα πόδια της άλλαξα φορά και πήγα στις πατούσες της τις οποίες άρχισα να φιλάω μια από δεξιά και μία από αριστερά και κατέβαινα όλο και πιο κάτω φτάνοντας σιγά σιγά στα γόνατα τη μετά ανάμεσα από τα μπούτια της ώσπου έφτασα στα μουνόχειλά της. Σταμάτησα και τα φίλησα και τα δύο και μετά γύρο γύρο έγλειψα αργά μέχρι να φτάσω να ακουμπήσω με την γλωσσα μου την κλειτορίδα της. Η γεύση της ουδέτερη αλλά η μυρωδιά της πολύ ωραία. Έπαιξα με την γλώσσα μου το μουνί της για μερικά λεπτά και είδα λίγο υγρό να βγαίνει από την τρυπούλα της. Ήταν φανερά καυλωμένη και πλέω αναζητούσε να μπει μέσα της το καυλί. Η πούτσα μου ήταν ήδη καυλωμένη και αφού έβαλα το σκουφί μπήκα μέσα της σε στάση ιεραποστολικού. Την κοίταζα στα μάτια όπως την γαμούσα και το κορίτσι γούσταρε πάρα πολύ. Οι αναστεναγμοί που άκουγα με φτιάξανε περισσότερο και η κατάθεση του πρώτου σπέρματος δεν άργησε.
Πλύθηκα στο ντους και πλέον ήταν η σειρά της να κάνει τα δικά της σε εμένα. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε γλείψιμο στο σώμα παντού με ειδική περιποίηση στα βυζιά και επόμενη στάση στα αρχίδια. Στο καυλί έδωσε πολύ σημασία και μου το χάιδεψε με την γλώσσα καλά και πολύ μέχρι που δεν έμεινε σημείο άγλυφτο. Το αίμα πήγε άφθονο στον πούτσο μου με αποτέλεσμα να γίνει σκληρός σαν πέτρα. Σηκώθηκα και στήθηκε στα τέσσερα και άρχισε το γαμήσι. Την πήρα για ένα εικοσάλεπτο σε αυτήν την στάση μόνο και η γυναίκα έχυνα ξανά και ξανά Όταν μου ήρθε να χύσω της τον έβαλα πολύ βαθιά και την έσφιξα από τους ώμους. Ακούμπησα την μήτρα της και ξεφόρτωσα το φορτίο μου.
Όταν σηκώθηκε την είδα ακόμα πιο όμορφη από πριν, ντύθηκε και έφυγε καληνυχτίζοντας με.
Άξιζε η αναμονή και η επιμονή μου για αυτό το κορίτσι και μια δεύτερη επίσκεψη ίσως να γίνει σύντομα.
09-07-2021 Клиент: koproskylo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Миконос
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-07
Цена:€ 500
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
almost perfect bt all means
excellent blowjob
suck deep suck balls and she likew deep and hard in the ashole
1 hour full anal sex, she enjoy anal
body almost toperfection
ten out of ten
09-07-2021 Клиент: GeorgeKapno
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-08
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Literally one of the best sex experiences I had! Even though i was late in our meeting, Nastya was really friendly and didn't seem to bother much and we had a blast of a time! She really knows how to make the mood with her sexy appearance and if you treat her nice she's gonna pay you back double! Hope to see you again sexy fellowlove
08-07-2021 Клиент: MrPeter
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:2 hours
Дата встречи:2021-07-06
Цена:€ 250
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Beautiful and pretty girllove
Lot of fun and amazing Sex.
Beautiful eyes, perfect skin lovely natural big titts!
Awesome skills in blowjob and Sex am
Best choice in my life time!
She's worth it fellow
08-07-2021 Клиент: MrPeter
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2021-07-08
Цена:€ 180
Поцелуй:Без языка
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :x
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
100% real like pic's love
Free drinks, free shower...
Lovely cut girl, very aktive, dancing & singing wink
Very Hot and perfect body, loves to Player with titts by herself and with you. Amazing blowjob and Sex skills. Dream girl!!!!!!lovelovelove
08-07-2021 Клиент: tsanis_enea
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Миконос
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-05
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Angelina is a truly beautiful woman with a sexy body and a perfect face. She has silicone breasts that are size four but a perfect job has been one in her occasion. She is a nonsmoker and has a perfect breath for kissing which she does with tongue and passionately. I met her at my hotel room and our date lasted for one hour. At the beginning she seemed a bit quiet but as soon as she broke the ice we started talking about her and Greece. Then everything started with kisses and licking on her and my neck, and then she started a nice blowjob that lasted enough to make me very hard and ready to fuck. I must admit that she give a very nice blowjob the kind that only a few women have given to me in my life and i have tried many. We started sex at doggy style and her pussy is nice and clean from the outside but has also a very nice feeling from inside. When i fucked her harder as she asked she started moaning and that was enough to make me cum. I washed myself and in a while we repeated once again what we just did. She didn't get bored and had the same enthusiasm until the end of our date. She made my day i can say or better than that. I recommend her and will trust her again in the future.
08-07-2021 Клиент: sirion81
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Родос
Длительность:30 min
Дата встречи:2021-07-05
Цена:€ 120
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Don't know
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
She knows how to read minds...Easy to arrange the session and she is wearing what you ask for *i asked for nylon stockings. The house is very easy to find it and also it is very clean.

Thanks
Ответ:
Kiss kiss much
08-07-2021 Клиент: poutsomaxos
: 8.5
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-05
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Ανήκει στην κατηγορία μιλφ αλλά πάει πολύ ψιλά, δεν είναι σε καμία περίπτωση συνηθισμένη. Η εμφάνιση της είναι πολύ καλή και στο σώμα και στο πρόσωπο αλλά πολύ περισσότερο αξίζει γιατί ξέρεί να σου πάρει απο το μυαλό όλες τις σκοτούρες και για όση ώρα είσαι μαζί της σε στέλνει στον παράδεισο. Ξεκινάει με γλειψίματα και αν θες φιλιά στο στόμα τα δίνει. Εγω στην αρχή ήμουν διστακτικός αλλά με την χαλάρωση που μου έφερε μου ήρθε απο φυσικό μου να την φιλήσω και μάλιστα με γλώσσα. ξέρει να φιλάει ωραία και αν δεν σε πειράζει που είναι πουτάνα αξίζει να δοκιμάσεις μαζί της. Συνεχίζει με μασάζ σε όλο το σώμα σε συνδυασμό με γλείψιμο και φτάνοντας κάτω ξεκινάει να γλύφει τα αρχίδια πρώτα και μετά σιγά σιγά προχωράει και στον πούτσο. Χωρις να βάλει προφυλακτικό συνεχίζει με μία πίπα αργή και περνάει την γλώσσα από το καυλί με αργό αληθινό γλείψιμο. Όταν ήμουν έτοιμος με ρώτησε σε ποιά σταση ήθελα και της είπα να ανέβει πάνω μου και να γαμηθέι με τον τρόπου που της αρέσει. Έβαλε την προφύλαξη με προσοχή και έχωσε την ψωλή μου μέσα της. Εβγαλε ένα μικρό αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια της, οταν τα άνοιξε το πρόσωπο της έγινε χαμογελαστό, σαν επιτέλους να πήρε αυτό που ήθελε. Αρχισε σιγα σιγά να κουνιέται πάνω κάτω και μπροστά πίσω και στη συνέχεια αύξησε τον ρυθμο και σήκωσε το κεφάλι ψιλά και άρχισε να κουνιέται ακόμα πιο γρήγορα μέχρι που άρχισε να τρέμει και να βογκάει. Την είδα σε αυτη την κατάσταση και η αδρεναλίνη ανέβηκε και αποφάσισα να παρω εγώ την σκυτάλη. Την γύρισα από κάτω και άρχισα να την γαμαω σαν αν είναι η γκόμενα μου με φιλιά και πάθος. Ανοιξε τα πόδια περισσότερο και ζήτησε πιο δανατά. Υπακουσα στο αίτημα της και αρχίσαμε να ακουγομαστε τόσο από την σύγκρουση των κορμιών μας όσο και απο της φωνές μου έβγαζε η γυναίκα. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση φυσικό ήταν νώμο έρθει και εμένα να χύσω και το έκανα βαθιά μέσα στο μουνί της. Ήταν τέλειος συγχρονισμός και για λίγο μείναμε ακίνητοι και ενωμένοι. Η πρωτη φορά μας πείρε πολύ ώρα και δεν είχαμε αρκετό χρόνο και για δεύτερη αλλά μου έκανε πίπα για να τελειώσω. Αν και χρειάστηκε αρκετή ωρα για να με τελειώσει το έκανε χωρίς δυσκολία και δεν κουράστηκε. Για μία ώρα που ήμουν μαζί της πέρασα πολύ ωραία και η εμπειρία μου έφτιαξε γενικά την διάθεση. Αυτές είναι περιπτώσεις που εκτιμάς τα έσκορτ και χαίρεσαι που υπάρχει αυτή η υπηρεσία.
08-07-2021 Клиент: parthenovgaltis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2021-07-05
Цена:€ 160
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Πιπινάκι 20 χρονών ή Μιλα με στήθος δυάρι σιλικονάτο. Έχει γίνε καλή δουλειά με τα βυζιά και το κορμί της έχει γίνει ονειρικό. Το πρόσωπο δείχνει εξυπνάδα και δείχνει με το καλημέρα ότι είναι ενεργητική. Μιλάει καλά αγγλικά και συζητάς μαζί της άνετα δεν έχει ντροπές... Στην αρχή παιχτήκανε φιλάκια και γλειψίματα στο λαιμο και στο σωμα και απο τους δύο μας. Είναι καθαρή και έχει τέλειο δέρμα οπως πρέπει για μια κοπέλα στην ηλικία της. Το στόμα μυρίζει στοματικό διάλειμμα και φιλάει ωραία με λίγο γλώσσα. Όταν ήρθε η ώρα για στοματικό ξάπλωσα στο κρεβάτι και ήρθε απο πάνω μου και το απήλαυσα με τα μάτια κλειστά. Κάνε καλή δουλειά και πήρε και μια γεύση και απο τα αρχίδια. Ο πούτσος μου στάθηκε προσοχή και έιχα το σκουφί έτοιμο. Αρχίσαμε γαμήσι με την κοπέλα παο πάνω και η πρώτη γνωριμία ήταν καλή με το μουνί της. Έχει καλό φάρδος και με λίγο τζελ το νιώθεις τέλειο. Λικνίζει το κορμί τη και την λεκάνη της πολύ ωραία και παίρνει εκφράσεις ευχαρίστησης που με καυλώσαν πολύ. Είχα σκοπό να την πάρω πισωκολλητό αλλά το ανέβαλα για λίγο για να βλέπω το πρόσωπο της. Μου άρεσε έτσι και της ζήτησα να κάνει reverse cowgirl το οποίο πραγματοποίησε και έβλεπα και τον κώλο της όπως κουνιόταν. Άρχισε σε γρήγορο ρυθμό και έχυσα. Πλύθηκα και επέστρεψα στο κρεβάτι. Ξαπλωμένος πάλι άρχισε τα χάδια και τα φιλιά και μετά πάλι στοματικό. Όταν μου σηκώθηκε την έβαλα στα τέσσερα και την πήρα δυνατά. Άρχισε να βογκάει και η καύλα έφτασε στα ύψη. Με το ξέσκισμα που της έκανα το μουνί της έγινε μουσκεμα και ένιωσα ωραία που την έκανα αν χύσει. Στο πεντάλεπτο μου ήρθε να χύσω και κατέθεσα στο μουνί της. Πριν φύγει περιποιήθηκε τον εαυτό της και φαινόταν σαν να μην έγινε τίποτα. Με χαιρέτησε στην γλώσσα της και έκλεισε την πόρτα αφήνοντάς με να ετοιμαστώ με την ησυχία μου. Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι άξιζε που έδωσα τα λεφτά μου. Τα λέμε στην επόμενη