Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


14-07-2021 Müşteri: Proboy
: 6.5
: 9.0
: 4.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-06-24
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Συνεννόηση πολύ εύκολη με την κοπέλα, το ραντεβού κανονίστηκε με 3 sms. Είχα ψηθεί φουλ να την γνωρίσω μετά από τις κριτικές που διάβασα. Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα ένα. Όταν πάτε στην κοπέλα θα δείτε μια κυρία τουλάχιστον εφτά οκτώ καλοκαίρια μεγαλύτερη. Οι φωτογραφίες της είναι αληθινές αλλά πολύ πιο παλιές, αυτό δεν το περίμενα. Τώρα όσον αφορά την επικοινωνία ξεχάστε το, η κοπέλα με το ζόρι καταλαβαίνει αγγλικά, παρά τις κριτικές που λένε πιο κάτω. Δεν πιάσαμε και τεράστια κουβέντα αλλά και από αυτό το λίγο δυσκολευόταν.
Κατά τα άλλα είναι πολύ φιλική και με ένα ζεστό χαμόγελο και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεσαι αμηχανία. Με έστειλε για ντους και όταν μπήκα στο καθαρό και δροσερό δωμάτιο με περίμενε ολόγυμνη στο κρεβάτι. Το σώμα της το έβλεπα και με το ζόρι κρατήθηκα. Με άρπαξε και με έβαλε κάτω και μου έκανε την καλύτερη πίπα που έχω ζήσει, χαλαρά στην αρχή και μετά ανέβασε στροφές, κόντεψα να χύσω πριν καλά καλά ξεκινήσουμε. Γλωσσόφιλο ωραίο στο ενδιάμεσο και μετά σεξ σε διάφορες στάσεις. Επειδή μου αρέσει τη γυναίκα να την έχω από πάνω, έτσι και κάναμε. Στο σεξ δεν είχε όριο. Στήθος σχετικά μικρό αλλά απαλό φουλ και καυλώνει όταν το παίρνεις στο στόμα. Με καβαλούσε και εκεί που δεν το περιμένεις ανεβάζει ταχύτητα, στο ιεραποστολικό υπέροχη, ανεβάζει και τις μπουτάρες της πάνω στους ώμους σου. Η κωλάρα της είναι για τρελό γλείψιμο. Αυτό που βρήκα απίστευτα καυλωτικό ήταν ότι στο ενδιάμεσο που γαμιόμασταν έπιανε τους όρχεις μου και τους μάλαζε σε σημείο που να σκληραίνει το εργαλείο. Την πίπα της θέλω να τη ξαναζήσω σίγουρα. Ότι είναι να κάνει το κάνει και με το παραπάνω, στο σεξ θα περάσετε όμορφα, στην επικοινωνία μόνο μη περιμένετε.
Θα την ξαναδώ σίγουρα όταν επιστρέψει, από τα καλύτερα μιλφ
Escort Answer:
Thank you baby it's was amazing time ❤
14-07-2021 Müşteri: greek36
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Serez
Süre:45 min
Buluştuğu tarih:2021-05-19
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Μετά από καιρό και μετά από το εμβόλιο κανόνισα συνάντηση με Amarella. Βέβαια, λίγο το στενό χρονικά περιθώριο, κάτι που άργησε λίγο, το ενεργό διάστημα ήταν στο μισάωρο αλλά άξιζε. Το κορίτσι πολύ σέξυ ήρθε καλοκαιρινά ντυμένο με καυτό σορτσάκι που αναδεικνύει τις υπέροχες γάμπες της και το σφιχτό κολαράκι της. Ωραία βαθιά πίπα στην αρχή και μετά σφυροκόπημα ιεραποστολικό με τα μπουτάκια της ψηλά και υπέροχα βογκητά. Άδειασμα στο στοματάκι και συνέχεια με ένα αργό και πολύ πετυχημένο 69.Τα πήρε όλα στο στοματάκι και αν είχα λίγο παραπάνω χρόνο πηγαίναμε για δίωρο. Όπως μου είπε, enjoy life!!! Amarella είσαι για πολύ αμαρτία ????amamam
13-07-2021 Müşteri: Constantine30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu Kerkira
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2021-07-13
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Erika is one of my favourite escorts. She made my very horny the very moment i entered the apartment. She offered me a great GFE as always. Her massage is great as is her sex and ass rimming, I will definately see her again and i strongly recommend her to everone !! She is hot as Hell !!
13-07-2021 Müşteri: stavros76
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2021-07-12
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Perfect GFE . The girl is very friendly,polite and with good Englsih. She experienced enough to know what a man needs. She does a unique blowjob and she is active in sex. I will visit again for sure. Worthed every penny. wink
13-07-2021 Müşteri: AlexGrande
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2021-07-11
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Zlata is a direct and very social girl. I enjoyed the jokes and talk with her. She is very natural.
Coming to the reason why I visited her, she is good in bed and accepts different positions and didn't complain when I took her hardcore from behind and she was all sweaty. It felt like I was with a girlfriend, not escort.
13-07-2021 Müşteri: milokleftis
: 8.5
: 8.5
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Mikonos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-11
Ücret:€ 450
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
She knows how to give blowjobs better that any woman i have been with before. I don't need to say anything about her looks she is as gorgeous as she looks in the photos. She licked me allover my body including my balls. I shave them well so she kept them in her mouth for a while. I licked he body also and i took a good taste of both her boobs and her pussy. She keep it clean and shaved ready for licking. Having sex with her is like having sex with your girlfriend only that she really knows how to fuck and when she is on top she mover in a way only pros know and can. She made me cum twice when I didn't expect it and I wish I had lasted longer. I still think i should arrange another date with her but this this time i am going to masturbate before she comes so that i last longer. I wish you to have the same good time that I had with her too. Bye!
12-07-2021 Müşteri: cuntstory
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-11
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Η Μίμι είναι πολύ καλύτερη σαν εμφάνιση απο κοντά από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.
Τα μάτια της έχουν απο τα πιο ωραίο γκρι που εδώ δει σε γυναικεία μάτια και το πρόσωπο της έχει πολυ αρμονικά χαρακτηριστικά με σαρκώδη χείλη που δίνουν πολύ ωραία αίσθηση όταν την φιλάς.
Τα συν της στο ζέσταμα είναι οτι παίρνει πρωτοβουλίες και συμπεριφέρεται σαν να είναι η γκόμενα σου.
Μου έκανε πίπα χωρίς προφυλακτικό με αρκετό σάλιωμα και αρκετά βαθιά...
Το μουνί της έχει πού ωραία αίσθηση και είναι ξυρισμένο και πεντακάθαρο.
Στο σεξ είναι ενεργή και δεν αφήνει να ξενερώσεις, αν σταματήσεις εσύ ξεκινάει εκείνη.
Με το πού πήρε στροφές δεν σταμάτησε δουλεύει το κορμί της, κουνιόταν σαν φίδι.
Το κάναμε δύο φορές, και τις δύο φορές έχυσα στην κοιλιά της...
Ήτανε καλό γαμήσι και εύχομαι το ίδιο και σε εσάς
12-07-2021 Müşteri: AlexGrande
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2021-07-12
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Lola is a sex goddess, she will dominate you in a good pervert way. One of the experiences which I will never forget. In terms of story to tell, is one of the best. Why is it that the Russian/Slavic escorts are so good?! Sex is like art to them if chemistry is good. She also has humour and makes the time worth every cent.
12-07-2021 Müşteri: AlexGrande
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2021-07-12
Ücret:€ 90
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Lilia is a hot russian brunette full of energy and lust. She has a perfect body with a beautiful face, as per her photos (no photoshop). She reminded me of Foxi Di with that tight ass. Too bad she does not do anal. She is a natural, as you see in her strip-pole movie. I recommend her.
12-07-2021 Müşteri: tsanis_enea
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-11
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Η μόνη διαθέσιμη ήταν η Πέννυ. Ήταν η πρώτη φορά μαζί της αλλά το πρακτορείο μου είπε τα καλύτερα λόγια. Μετά απο σύντομη ματιά στις φωτογραφιες αποφάσισα να δώσω τα λεφτά. Εμφανίστηκε με δέκα λεπτά καθυστέρηση και ντυμένη λίγο περίεργα. Την υποδέχτηκα με αναψυκτικό και αρχισα τη κουβέντα μαζί της για γενικά θέματα. Αρχισε να μου αρέσει και έκανα κίνηση να την χουφτώσω και ανταπέδωσε μα άνοιγμα των ποδιών της και πονηρό χαμόγελο. Της έβαλα το δάχτυλο στο μουνι και εκανα κινηση για φιλί. Ανταπέδωσε και το πρώτο γλωσσοφιλο έγινε γεγονός. Εξελίχτηκε σε άγριο φάσωμα και με πολυ φυσικό τρόπο βρεθήκαμε στο κρεβάτι και πηδιόμασταν. Αν και χρόνια στην δουλεια το μουνί της έχει καλή αίσθηση και το κουνάει καλά για να νιώσεις οτι συμμετέχει. Την πηρα δυνατά μέχρι να χύσω και μετά καθόμασταν μερικά λεπτα μεχρι να μου σηκωθεί για να ξαναρχίσουμε. Χρειάστηκε να με τσιμοπουκώσει και το κάνει με πολυ μαεστρία. Την πήρα στα τέσσερα για άλλο ένα δεκάλεπτο και της έριξα τα χύσια στην πλατη και στον κώλο. Η εμπειρία μαζί της ήταν πολύ καλή και αν ψάχνεις καλό μιλφάκι αυτό υπόσχεται και κάνει πολλά.
12-07-2021 Müşteri: emponias
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-11
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Έχει κάνει εμφανής επεμβάσεις στο προσωπο και στο σώμα. Είναι υπερβολικά αλλά η εμπειρία μαζί της ήταν περίεργη αλλά και ταυτόχρονα κάτι τόσο ωραίο που οπωσδήποτε θέλω να ξαναζήσω. Τα χείλη της όταν την φιλάς είναι φανταστικά και τα βυζιά της σου δίνουν την εντύπωση ότι η γυναίκα δεν μασάει αφου αν και φτιαγμένα μαζί με την αυτοπεποίθηση της την κάνουν σουπερ γυναίκα. Στα προκαταρκτικά παίρνει δέκα, γλειψίματα στο λαιμό, στα βυζιά και τελικά στο τσιμπούκι τα δίνει όλα με καλό βαθύ χωρίς να πνίγεται και πέρασμα και απο τα αρχίδια. Στημένη στα τέσσερα είναι άλλο πράγμα η θέα της. Δεν έχει πουθενά τριχοφυΐα και το μουνί της είναι όμορφο. Βάζει λίγο τζελ και η αίσθηση μέσα της ειναι ότι πρέπει. Συμμετέχει σε όλα με διάθεση και ενέργεια και παίρνει και πρωτοβουλίες, απόδειξή ότι γουστάρει. Όταν φτάνει σε οργασμό βογκάει δυνατά και εμένα αυτό και μόνο με έκανε να χύσω την πρώτη φορά. Στο δεύτερο γύρο δοκιμάσαμε άλλες στάσεις αλλά τελικά περάσαμε πάλι σε πισωκολλητό. Όπως είπα και στην αρχή ήταν μια εμπειρία λίγο περίεργη μαζι της αλλά άξιζε με χίλια και μια επανάληψη είναι επιθυμητή από πλευράς μου
12-07-2021 Müşteri: Unamed
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2020-07-13
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Στο περίπου η ημερομηνία.
Την Ρομπέρτα την είχα δει σε γνωστό ξενοδοχείο στα Χανιά όταν πριν κάτι χρόνια είχα πάει να δω μία άλλη κοπέλα συναντηθήκαμε τυχαία στο ασανσέρ και είχα πάθει πλάκα με το πόσο μεγάλο φαινόταν το στήθος της. Τότε δεν μπόρεσα να την συναντήσω οπότε περίμενα πότε θα ξαναέρθει. Και ήρθε και έτρεξα αμέσως, στο ίδιο ξενοδοχείο. Μπαίνω μέσα και αυτή τη φορά την αντίκρισα με τα εσώρουχα, μιλάμε για βυζάρες. Μπαίνω για ντους και έρχεται από πίσω γυμνή και με το που τα βλέπω μου πέφτει το σαγόνι. Τι τεράστιες βυζάρες είναι αυτές τις λέω και μου απαντάει με χαμόγελο κοιτάζοντας τον π***** και εσύ δεν πας πίσω. Και ξεκινάει να μου τον παίζει με τα δύο χέρια και τσιμπο, το τέλος ήρθε με ισπανικό το καλύτερο που έχω δει
12-07-2021 Müşteri: giannis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-09
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
απιστευτο κοριτσι....πολυ ομορφη ..εξυπνη και επικοινωνια.χιουμορ...βυζαρες απιστευτες.ματαρες..κολαρα..τι να πει κανεις..παρα πολυ καλη πιπα..κ πολυ καλη στο σεξ.συστηνω ανε[ιφυλακτα.τα λεμε την επομενη φορα..ο Γιαννης με το λουλουδι.
12-07-2021 Müşteri: andreasd7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-09
Ücret:€ 180
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Kristy is a beatiful girl, smiley, clean and very polite. Her blowjob is awesome, in sex she is very active and provides excellent services generally.
12-07-2021 Müşteri: JORGE
: 8.0
: 6.5
: 7.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-09
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Nice lady. We didn't have the chemistry I expected.
A little bit faster than me.
I think that her smelly pussy made me feeling uncomfortable

11-07-2021 Müşteri: alepotrupa
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-10
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Η εβδομάδα τελειωσε και ήθελα να πάρω το δωράκι μου. Η τηλεφωνήτρια μου έδωσε πληροφορίες για την Αντριάνα και οι φωτογραφίες μου άρεσαν. Έκλεισα το ραντεβου στο ξενοδοχείο το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Πήγα νωρίτερα και ετοιμάστηκα με ντους και χαλάρωση για ένα εικοσάλεπτο.
Όταν την είδα χαρηκα που είναι όντος το κορίτσι στις φωτογραφίες. Μπήκε μέσα και καθίσαμε για λίγο στον καναπέ όπου της έφερα και ποτό. Πίνοντας μάθαμε περισσότερα ο ένας για τον άλλον και αρχίσανε τα ερωτικά λόγια και παιχνιδάκια με τα χέρια. Μόλις τελείωσε το ποτό έπεσε και το πρώτο φιλί στο στόμα. Το έχει με τα φιλιά ικανοποιήθηκα. Έβγαλε τα ρούχα και εκτέθηκαν τα βυζιά της. Δεν είναι πολύ μεγάλα όπως άλλες αλλά είναι όμορφα και στητά με ωραίες ρώγες που θέλουν την περιποίηση τους με την γλώσσα. Το κορμί της αψεγάδιαστο με καμπύλες όμορφες και χωρίς ίχνος αντιαισθητικού λίπους. Της άρεσε και το δικό μου και αρχίσαμε τα γλειψίματα και τα φιλιά μέχρι που ήρθε και το στοματικό. Το κάνει καλό με καλό βάθος και υπομονή, δεν κουράζεται. Η επόμενη φάση παίχτηκε στο κρεβάτι όπου μου στήθηκε στα τέσσερα και είδα το μουνί της στον αέρα. Άργησα να γλείψω την πλάτη της και αργά αργά έφτασα και στον κώλο και μετά στο μουνί. Εκεί έμεινα για λίγο και της το περιποιήθηκα με την γλώσσα μου καλά βάζοντας την βαθιά μέσα μέχρι που σκέφτηκα ότι ήταν ώρα να μπω μέσα της. Αρχίσαμε έτσι και κράτησε για περίπου δεκαπέντε με είκοσι λεπτά. Η κοπέλα έχει καλό μουνί και ζει τη στιγμή, είναι παρών και το δείχνει με το σωμα και με την φωνή της. Στο διάλειμμα καθίσαμε στο κρεβάτι μέχρι να μου σηκωθεί πάλι από τα προκαταρκτικά. Αρχίσαμε τον δεύτερο γύρο με ιεραποστολικό και μετά συνεχίσαμε με cowgirl και reverse. Ήταν πολύ ωραία που την έβλεπα να γαμιέται και από μπροστά αλλά και από πίσω.
Συμπεραίνω ότι το κορίτσι ήταν καλή επιλογή από το γκλάμουρ και αν δεν προλάβω να την ξαναπάρω σε αυτό το τουρ οπωσδήποτε να το ξαναφέρουν σε επόμενο γιατί σίγουρα θα πάει καλά.
11-07-2021 Müşteri: Yonim
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Mikonos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-11
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Oh My. Alya is sooooo cute.
My meeting with Alya was absolutely wonderful. She got it all.
She is a stunning beauty but acts very natural.
I had a blast talking to her and hearing her lovely accent !!
We discussed about things and it was naturally that we came down to do our thing
I will probably keep the tasty details to myself but you just got to know that Alya is really a playful character !
Physically, she is perfect. Brown hair, pretty eyes, soft skin, smooth body and a deadly smile.
Anyways, I had a blast with you Alya and hopefully you had decent time in my company.
You are a charming young lady with a beautiful personality.
Take care of yourself and see ya soon !
11-07-2021 Müşteri: mpixtis50
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-08
Ücret:€ .
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Δευτερη φορα συναντω την κοπελα. Ειναι ΓΑΖΕΛΑ winkwink
The second time I meet the girl is Gazelle winkwink
11-07-2021 Müşteri: realsexyman
: 3.5
: 0.5
: 0.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Santorini Adası
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-10
Ücret:0 250
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
She was a nightmare!!! I paid 250 euros and if you touch her she asking more money like extra service . She is the rudest and dirtiest person that i meet after 15 years experience with call girls!nShe is just waste of money!!!nPlease girl find another job like Butcher or just selling condoms.
11-07-2021 Müşteri: Realsexyman
: 5.0
: 0.5
: 0.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Santorini Adası
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-10
Ücret:€ 250
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Σκέτη απογοήτευση !!! Μετά από 15 χρόνια εμπειρία στο άθλημα.. πρώτη φορά τόσο χάλια, το service της ανύπαρκτο! Ότι και να πω για αυτό το τσόκαρο είναι λίγο 250 ευρο πλήρωσα μπροστά, και για την πιάσεις το βυζί ήθελε extra 50 ευρό .. Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ angryangryangryangryangryangry

She was a nightmare !! I paid 250 euros and if you touch her she ask extra euros and she is very rude and dirty bitch.
Please Jenifer change a job to a Butcher!!
angryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangry
11-07-2021 Müşteri: AlexGrande
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2021-07-09
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Anna was one of the best GFE experiences ever!
I knew Slavic girls are sweet, but Anna is the sweetest I have ever had. Quality/price is at the heighest. I recommend her.
Too bad girls like this are only available in Athens in this season:D
11-07-2021 Müşteri: giorgos790
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-09
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Έβλεπα τις φωτογραφίες της και σκεφτόμουν να τον παίξω για χάρη της. Το εκατοστάρικο το είχα διαθέσιμο και αποφάσισα να το θυσιάσω για να την έχω για μία ώρα. Μετά από τέσσερις ώρες χτύπησε η πόρτα του σπιτιού μου και μπήκε μέσα η Joy. Καλή από πρόσωπο αλλά πολύ καλύτερη από σώμα. Συζητήσιμη κοπέλα με θετική διάθεση και πάνω από όλα σέξι γυναίκα. Είχε ντυθεί ωραία και άρχισε να τα βγάζει όπως συζητάγαμε. Την έπιασα και την φίλησα και συνεχίσαμε με προκαταρκτικά παιχνίδια μέχρι που πέσαμε μαζί στο κρεβάτι. Έβαλε το τζελ στο μουνί της και αρχίσαμε με ιεραποστολικό. Καλή η αίσθηση του μουνιού της και η κοπέλα ένιωθε ωραία με τον πούτσο μου μέσα της. Της ανέβασα τα πόδια στους ώμους μου και έφτασα πολύ βαθιά μέσα της. Δεν δυσκολεύτηκε με την στάση και συνέχισα να την γαμάω έτσι μέχρι να χύσω. Όταν έχυσα ελευθέρωσα τα πόδια της και την φίλησα ξανά στο στόμα. Η στιγμή ήταν πολύ ωραία και έμεινα έτσι μέχρι να την ευχαριστηθώ και η κοπέλα μου χάιδευε την πλάτη. Αφού καθαρίστηκα ξάπλωσα πάλι μαζί της και κάναμε ξανά σεξ αλλά πιο pse. Πολύ καλή και σε αυτόν τον ρόλο. Μου έδειξε τι πάει να πει λύσσα για πούτσα και καύλα. Άξιζε που την πήρα, την προτείνω!
10-07-2021 Müşteri: SONIRAM
: 9.0
: 9.5
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-10
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Diana is a very fresh girl who every man in the world would like to have sex with her.
She was more beautiful and sexy than my expectations. I didn't regret a minute for choosing her to spend the Saturday evening.
I hope she'll stay many days in Crete so I can meet her again and taste her gorgeous lips and the sexy body.
Many kisses babe from the guy you send to heaven!!!
10-07-2021 Müşteri: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-09
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Whatever i write for this girl will not be enough. She is a diamond! She is the sweetest girl i have ever met! Very beautiful and polite and with very good knowledge of English! Friendly and polite and smiling all the time! And what a beautiful smile! I couldn't stop staring at it... At sex she wants to offer pleasure and to reward those who treat her with respect and care! Fantastic GFE and great VFM! Of course I would be happy to meet her again and again and again!????
10-07-2021 Müşteri: Unamed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2020-09-15
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Τυχαία ημερομηνία, από τις καλύτερες που υπάρχουν. Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε μία φορά. Ήταν δεύτερη φορά για μένα λόγο χρόνου έπαιξα μόνο μισή ώρα. Με το που μπήκα μέσα η Εβελίνα με θυμήθηκε αμέσως λέει, α εσύ με την μεγάλη π***. Χαιρετουρες και ήδη αρχίζει να μου τον χαϊδεύει με την πρώτη αγκαλιά στην πόρτα. Αφήνω πράγματα γδυνομαι και πηγαίνω προς το ντους και της λέω αν θέλει να έρθει και τρέχει από πίσω μου. Ανοίγω νερό έρχεται η Εβελίνα και πέφτει κατευθείαν στα γόνατα και μου τον παίζει με τα δύο χέρια, μου τον έπλυνε και ξεκίνησε μες το ντους ένα τσιμπο όλα τα λεφτά με καλές προσπάθειες να τον πάρει όλο μέσα, βγαίνουμε και πάμε κρεβάτι το μωρό δε τον άφηνε από τα χέρια της μου τον σκούπισε κιόλας και συνεχίζει τσιμπο και μετά αρχίζει τέλειο ισπανικό, και εκεί ήρθε το τέλος που παραλίγο να την πάρουν τα σκάγια στο πρόσωπο ????.θα την ξανασυναντήσω σίγουρα όταν έρθει Χανιά
Escort Answer:
Filia moro mou!!se katalava pios ise!tha ertho se mia I 2 evdomades
09-07-2021 Müşteri: sotos-nl
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-07
Ücret:€ 450
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Very beautiful lady with the best mile and very nice breath. She kissed me passionately and we had sex two times. She likes her job a lot and does anything for the client without asking questions. Her breast feels nice and is quite big. I licked her pussy and she returned the favour with a great blowjob. While we were fucking she moaned and asked for harder sex. She is a porn star and PSE with her is an unforgettable experience. I recommend her and i guarantee you that you will have a great time with her. Thank me later...
09-07-2021 Müşteri: aggelos_gas
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-07
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Είναι γύρω στα 35 η Νίκη και είναι μικρόσωμη. Την είχα δει καιρό και γούσταρα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της.
Ήρθε στον χώρο μου στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη στα μαύρα και με ψηλοτάκουνο. Καθίσαμε και ήπιαμε ένα ποτό και συζητώντας της είπα τι θέλω από αυτήν. Υποσχέθηκε ότι θα περάσουμε μια φανταστική ώρα. Με τα προκαταρκτικά περάσαμε τουλάχιστον ένα εικοσάλεπτο και γίναμε και οι δύο έτοιμοι για σεξ. Την πήγα στον καναπέ και μου στήθηκε στα τέσσερα και άρχισα το γαμήσι από πίσω. Μετά την έβαλα να κάθισε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και συνέχισα να την γαμάω κοιτάζοντας την στο πρόσωπο να παίρνει έκφυλες εκφράσεις. Νιώθει το γαμήσι και το γουστάρει. Όταν ήθελα να χύσω της το είπα και μου ζήτησε να της χύσω τα βυζιά και το έκανα. Μετά από σύντομο διάλειμμα αρχίσαμε ξανά και αυτή την φορά την έκανε εκείνη όλη τη δουλειά. Ήταν πάνω μου για ένα εικοσάλεπτο και γαμιόταν χωρίς σταματημό. Δεν μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και έτσι συνεχίσαμε μέχρι να χύσω. Από ότι καναμε περισσότερο από όλα μου άρεσε η πίπα της. Ξέρει να κάνει καλύτερο από πολλές. Εκτίμησα και την χαμηλότερη τιμή σε σχέση με άλλες και η τελευτά μου κουβέντα είναι ότι αξίζει τα λεφτά
09-07-2021 Müşteri: markisiosLOG
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-07
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
H Anita ήρθε πριν από μερικές μέρες στο γκλάμουρ και από την πρώτη στιγμή που την είδα μου άρεσε και ήθελα να την πάρω. Δεν την έβρισκα διαθέσιμη όμως και από τα νεύρα μου δεν έκλεινα την επόμενη μέρα. Τελικά εχτές την πέτυχα ελεύθερη το βράδυ και έκλεισα το ραντεβού. Ήμουν λίγο νευρικός όπως την περίμενα γιατί δεν ήξερα τι θα μου έρθει και μήπως ήταν φοτοσοπ αυτό που είδα. Όταν χτύπησε η πόρτα πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα για να δω. Η ανακούφιση ήρθε άμεσα, τελικά πήρα αυτό που ήθελα. Η γυναικάρα που είδα στο σαιτ ήταν πλέον μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής.
Welcome της είπα στα αγγλικά, thank you μου απάντησε με χαμόγελο και χάρη. Μπήκε μέσα και το άρωμα της γέμισε τα ρουθούνια μου αιθέρια ομορφιά. Ηταν τόσο όμορφα ντυμένη και τα πάντα πάνω της ταίριαζαν απόλυτα. Δεν συγκρατήθηκα, της έπιασα το χέρι και της το φίλησα Εντυπωσιάστηκε από την κίνηση μου αυτή και γενικότερα από την υποδοχή που της έκανα και δεν δίστασε να μου το εκφράσει. Καθίσαμε μερικά λεπτά πίνοντας το χυμό μας και μιλήσαμε για διάφορα θέματα. Απο την συζήτηση κιόλας φαινόταν η ενέργεια και η όρεξη που είχε για να κάνει την δουλειά της. Σπάσαμε τον πάγο εύκολα και το πρώτο φιλί δεν άργησε να έρθει. Μετά το δεύτερο και μετά πολλά με γλώσσα και διάρκεια τα οποία δεν βιάστηκα να σταματήσω γιατί η κοπέλα τα δίνει τόσο καλά που είναι να την κλείσεις για αυτό κι μόνο. Το επόμενο βήμα ήταν να βγάλουμε τα ρούχα μας. Όπως ξεγύμνωνε το κορμί της εγώ δεν έβγαλα τα μάτια μου από πάνω της και αυτό που έβλεπα γινόταν όλο και καλύτερο. ξεκινώντας από το βυζί της που είναι φτιαγμένο αλλά άριστο έφτασε στην κοιλιά της που δεν έχει ίχνος περιττού λίπους και μετά στην ηβική περιοχή την οποία έχει αποτριχωμένη και με δύο μουνόχειλα ελαφρά φουσκωμένα και με τέλειο σχήμα. Τα πόδια της μακριά και γυμνασμένα μόνο όσο πρέπει στηριγμένα σε ένα πισινό όνειρο που αξίζει πολύ γλείψιμο. Το μαύρισμα στο σώμα της ήταν ελαφρύ αλλά καλό.
Ξεκίνησα με την γλώσσα μου να εξερευνώ τα πάντα πάνω της ξεκινώντας από τους λοβούς των αυτιών της μετά τον λαιμό της, με μεγάλη στάση στο στήθος της και που οι ρώγες της σκλήρυναν. Όταν έφτασα ανάμεσα από τα πόδια της άλλαξα φορά και πήγα στις πατούσες της τις οποίες άρχισα να φιλάω μια από δεξιά και μία από αριστερά και κατέβαινα όλο και πιο κάτω φτάνοντας σιγά σιγά στα γόνατα τη μετά ανάμεσα από τα μπούτια της ώσπου έφτασα στα μουνόχειλά της. Σταμάτησα και τα φίλησα και τα δύο και μετά γύρο γύρο έγλειψα αργά μέχρι να φτάσω να ακουμπήσω με την γλωσσα μου την κλειτορίδα της. Η γεύση της ουδέτερη αλλά η μυρωδιά της πολύ ωραία. Έπαιξα με την γλώσσα μου το μουνί της για μερικά λεπτά και είδα λίγο υγρό να βγαίνει από την τρυπούλα της. Ήταν φανερά καυλωμένη και πλέω αναζητούσε να μπει μέσα της το καυλί. Η πούτσα μου ήταν ήδη καυλωμένη και αφού έβαλα το σκουφί μπήκα μέσα της σε στάση ιεραποστολικού. Την κοίταζα στα μάτια όπως την γαμούσα και το κορίτσι γούσταρε πάρα πολύ. Οι αναστεναγμοί που άκουγα με φτιάξανε περισσότερο και η κατάθεση του πρώτου σπέρματος δεν άργησε.
Πλύθηκα στο ντους και πλέον ήταν η σειρά της να κάνει τα δικά της σε εμένα. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε γλείψιμο στο σώμα παντού με ειδική περιποίηση στα βυζιά και επόμενη στάση στα αρχίδια. Στο καυλί έδωσε πολύ σημασία και μου το χάιδεψε με την γλώσσα καλά και πολύ μέχρι που δεν έμεινε σημείο άγλυφτο. Το αίμα πήγε άφθονο στον πούτσο μου με αποτέλεσμα να γίνει σκληρός σαν πέτρα. Σηκώθηκα και στήθηκε στα τέσσερα και άρχισε το γαμήσι. Την πήρα για ένα εικοσάλεπτο σε αυτήν την στάση μόνο και η γυναίκα έχυνα ξανά και ξανά Όταν μου ήρθε να χύσω της τον έβαλα πολύ βαθιά και την έσφιξα από τους ώμους. Ακούμπησα την μήτρα της και ξεφόρτωσα το φορτίο μου.
Όταν σηκώθηκε την είδα ακόμα πιο όμορφη από πριν, ντύθηκε και έφυγε καληνυχτίζοντας με.
Άξιζε η αναμονή και η επιμονή μου για αυτό το κορίτσι και μια δεύτερη επίσκεψη ίσως να γίνει σύντομα.
09-07-2021 Müşteri: koproskylo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Mikonos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-07
Ücret:€ 500
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
almost perfect bt all means
excellent blowjob
suck deep suck balls and she likew deep and hard in the ashole
1 hour full anal sex, she enjoy anal
body almost toperfection
ten out of ten
09-07-2021 Müşteri: GeorgeKapno
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-08
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Literally one of the best sex experiences I had! Even though i was late in our meeting, Nastya was really friendly and didn't seem to bother much and we had a blast of a time! She really knows how to make the mood with her sexy appearance and if you treat her nice she's gonna pay you back double! Hope to see you again sexy fellowlove
08-07-2021 Müşteri: MrPeter
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-06
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Beautiful and pretty girllove
Lot of fun and amazing Sex.
Beautiful eyes, perfect skin lovely natural big titts!
Awesome skills in blowjob and Sex am
Best choice in my life time!
She's worth it fellow
08-07-2021 Müşteri: MrPeter
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-08
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
100% real like pic's love
Free drinks, free shower...
Lovely cut girl, very aktive, dancing & singing wink
Very Hot and perfect body, loves to Player with titts by herself and with you. Amazing blowjob and Sex skills. Dream girl!!!!!!lovelovelove
08-07-2021 Müşteri: tsanis_enea
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Mikonos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-05
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Angelina is a truly beautiful woman with a sexy body and a perfect face. She has silicone breasts that are size four but a perfect job has been one in her occasion. She is a nonsmoker and has a perfect breath for kissing which she does with tongue and passionately. I met her at my hotel room and our date lasted for one hour. At the beginning she seemed a bit quiet but as soon as she broke the ice we started talking about her and Greece. Then everything started with kisses and licking on her and my neck, and then she started a nice blowjob that lasted enough to make me very hard and ready to fuck. I must admit that she give a very nice blowjob the kind that only a few women have given to me in my life and i have tried many. We started sex at doggy style and her pussy is nice and clean from the outside but has also a very nice feeling from inside. When i fucked her harder as she asked she started moaning and that was enough to make me cum. I washed myself and in a while we repeated once again what we just did. She didn't get bored and had the same enthusiasm until the end of our date. She made my day i can say or better than that. I recommend her and will trust her again in the future.
08-07-2021 Müşteri: sirion81
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2021-07-05
Ücret:€ 120
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
She knows how to read minds...Easy to arrange the session and she is wearing what you ask for *i asked for nylon stockings. The house is very easy to find it and also it is very clean.

Thanks
Escort Answer:
Kiss kiss much
08-07-2021 Müşteri: poutsomaxos
: 8.5
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-05
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Ανήκει στην κατηγορία μιλφ αλλά πάει πολύ ψιλά, δεν είναι σε καμία περίπτωση συνηθισμένη. Η εμφάνιση της είναι πολύ καλή και στο σώμα και στο πρόσωπο αλλά πολύ περισσότερο αξίζει γιατί ξέρεί να σου πάρει απο το μυαλό όλες τις σκοτούρες και για όση ώρα είσαι μαζί της σε στέλνει στον παράδεισο. Ξεκινάει με γλειψίματα και αν θες φιλιά στο στόμα τα δίνει. Εγω στην αρχή ήμουν διστακτικός αλλά με την χαλάρωση που μου έφερε μου ήρθε απο φυσικό μου να την φιλήσω και μάλιστα με γλώσσα. ξέρει να φιλάει ωραία και αν δεν σε πειράζει που είναι πουτάνα αξίζει να δοκιμάσεις μαζί της. Συνεχίζει με μασάζ σε όλο το σώμα σε συνδυασμό με γλείψιμο και φτάνοντας κάτω ξεκινάει να γλύφει τα αρχίδια πρώτα και μετά σιγά σιγά προχωράει και στον πούτσο. Χωρις να βάλει προφυλακτικό συνεχίζει με μία πίπα αργή και περνάει την γλώσσα από το καυλί με αργό αληθινό γλείψιμο. Όταν ήμουν έτοιμος με ρώτησε σε ποιά σταση ήθελα και της είπα να ανέβει πάνω μου και να γαμηθέι με τον τρόπου που της αρέσει. Έβαλε την προφύλαξη με προσοχή και έχωσε την ψωλή μου μέσα της. Εβγαλε ένα μικρό αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια της, οταν τα άνοιξε το πρόσωπο της έγινε χαμογελαστό, σαν επιτέλους να πήρε αυτό που ήθελε. Αρχισε σιγα σιγά να κουνιέται πάνω κάτω και μπροστά πίσω και στη συνέχεια αύξησε τον ρυθμο και σήκωσε το κεφάλι ψιλά και άρχισε να κουνιέται ακόμα πιο γρήγορα μέχρι που άρχισε να τρέμει και να βογκάει. Την είδα σε αυτη την κατάσταση και η αδρεναλίνη ανέβηκε και αποφάσισα να παρω εγώ την σκυτάλη. Την γύρισα από κάτω και άρχισα να την γαμαω σαν αν είναι η γκόμενα μου με φιλιά και πάθος. Ανοιξε τα πόδια περισσότερο και ζήτησε πιο δανατά. Υπακουσα στο αίτημα της και αρχίσαμε να ακουγομαστε τόσο από την σύγκρουση των κορμιών μας όσο και απο της φωνές μου έβγαζε η γυναίκα. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση φυσικό ήταν νώμο έρθει και εμένα να χύσω και το έκανα βαθιά μέσα στο μουνί της. Ήταν τέλειος συγχρονισμός και για λίγο μείναμε ακίνητοι και ενωμένοι. Η πρωτη φορά μας πείρε πολύ ώρα και δεν είχαμε αρκετό χρόνο και για δεύτερη αλλά μου έκανε πίπα για να τελειώσω. Αν και χρειάστηκε αρκετή ωρα για να με τελειώσει το έκανε χωρίς δυσκολία και δεν κουράστηκε. Για μία ώρα που ήμουν μαζί της πέρασα πολύ ωραία και η εμπειρία μου έφτιαξε γενικά την διάθεση. Αυτές είναι περιπτώσεις που εκτιμάς τα έσκορτ και χαίρεσαι που υπάρχει αυτή η υπηρεσία.
08-07-2021 Müşteri: parthenovgaltis
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-05
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Πιπινάκι 20 χρονών ή Μιλα με στήθος δυάρι σιλικονάτο. Έχει γίνε καλή δουλειά με τα βυζιά και το κορμί της έχει γίνει ονειρικό. Το πρόσωπο δείχνει εξυπνάδα και δείχνει με το καλημέρα ότι είναι ενεργητική. Μιλάει καλά αγγλικά και συζητάς μαζί της άνετα δεν έχει ντροπές... Στην αρχή παιχτήκανε φιλάκια και γλειψίματα στο λαιμο και στο σωμα και απο τους δύο μας. Είναι καθαρή και έχει τέλειο δέρμα οπως πρέπει για μια κοπέλα στην ηλικία της. Το στόμα μυρίζει στοματικό διάλειμμα και φιλάει ωραία με λίγο γλώσσα. Όταν ήρθε η ώρα για στοματικό ξάπλωσα στο κρεβάτι και ήρθε απο πάνω μου και το απήλαυσα με τα μάτια κλειστά. Κάνε καλή δουλειά και πήρε και μια γεύση και απο τα αρχίδια. Ο πούτσος μου στάθηκε προσοχή και έιχα το σκουφί έτοιμο. Αρχίσαμε γαμήσι με την κοπέλα παο πάνω και η πρώτη γνωριμία ήταν καλή με το μουνί της. Έχει καλό φάρδος και με λίγο τζελ το νιώθεις τέλειο. Λικνίζει το κορμί τη και την λεκάνη της πολύ ωραία και παίρνει εκφράσεις ευχαρίστησης που με καυλώσαν πολύ. Είχα σκοπό να την πάρω πισωκολλητό αλλά το ανέβαλα για λίγο για να βλέπω το πρόσωπο της. Μου άρεσε έτσι και της ζήτησα να κάνει reverse cowgirl το οποίο πραγματοποίησε και έβλεπα και τον κώλο της όπως κουνιόταν. Άρχισε σε γρήγορο ρυθμό και έχυσα. Πλύθηκα και επέστρεψα στο κρεβάτι. Ξαπλωμένος πάλι άρχισε τα χάδια και τα φιλιά και μετά πάλι στοματικό. Όταν μου σηκώθηκε την έβαλα στα τέσσερα και την πήρα δυνατά. Άρχισε να βογκάει και η καύλα έφτασε στα ύψη. Με το ξέσκισμα που της έκανα το μουνί της έγινε μουσκεμα και ένιωσα ωραία που την έκανα αν χύσει. Στο πεντάλεπτο μου ήρθε να χύσω και κατέθεσα στο μουνί της. Πριν φύγει περιποιήθηκε τον εαυτό της και φαινόταν σαν να μην έγινε τίποτα. Με χαιρέτησε στην γλώσσα της και έκλεισε την πόρτα αφήνοντάς με να ετοιμαστώ με την ησυχία μου. Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι άξιζε που έδωσα τα λεφτά μου. Τα λέμε στην επόμενη
08-07-2021 Müşteri: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-07
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Μετά μεσονύχτια συνάντηση και πάλι !
Αυτήν την φορά αποχαιρετιστήρια !
Για άλλη μια φορά με επισκέφτηκε στον χώρο μου !
Περάσαμε φοβερά !
Καλή επιστροφή κοριτσάκι μου ,
Ελπίζω να σε ξαναδώ τον Σεπτέμβρη!
Don’t forget, always respect your self!
Your good friend Antonio ❤️❤️❤️
:wink
07-07-2021 Müşteri: miKus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-07
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Wow!! Alya is THE one and ONLY.
Ultimate experience! She is beautifull, well groomed, clean and very sexy girl! She's making you feel like king, best bj ever and she is not in rush!
I will come again and again for sure!
07-07-2021 Müşteri: kosdiogo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Yanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-03
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Συνάντηση με την Alice, πολύ όμορφη κοπέλα. Πρόσχαρη, καθαρή, φανταστική περιποίηση σε πολύ ωραίο και καθαρό χώρο... Ενεργητική στο σεξ, απίθανη σε όλα. Χάρηκα πολύ που την επισκέφθηκα, ελπίζω να την δω ξανά.
07-07-2021 Müşteri: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-04
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I have meet her many times!!!she is amazing!!!she likes greece country and she is visit greece every time she can!!!she knows a few greek words!!!of course i took the chance and i had again visit with her!!!!she is fantastik!!!!thank you baby!!!see you again next time!!!
07-07-2021 Müşteri: cuntstory
: 7.5
: 9.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-04
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Στη σελίδα την δείχνει να ειναι αφέντρα και να να έχει στραπόν αλλά με την γυναίκα που μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε ότι κανει τα πάντα απλά ξέρει καλύτερα απο τις άλλες να χειρίζεται το στραπόν. Εγώ δεν γουστάρω δονητές στον κώλο μου αλλά μου άρεσε η κοπέλα και το στιλ της οπότε έκλεισα το ραντεβού και την επόμενη μέρα ήμουν στο μέρος και την περίμενα. Είχε ντυθεί όντος όμορφα και από την πρωτη κιόλας ματιά καταλαβαίνεις ότι ξέρει πολλά πάνω στο σεξ Μου μίλησε ευγενικά και έσπασε το πάγο γρήγορα. Μιλήσαμε για το τι μου αρέσει και αρχίσαμε τα φιλιά. Ξέρει να φιλαει ωραία και χρησιμοποιεί την γλώσσα. Της χούφτωσα τον κώλο γιατί μου είχε μείνει η εικόνα του στο μυαλό μου απο την στιγμή που τον είδα στις φωτογραφίες. Είναι μικρός αλλά στρογγυλός, ο αγαπημένος μου. Συνεχίσαμε με γλειψίματα και βρεθήκαμε στο κρεβάτι σε στάση 69 να αλληλογλειφώμαστε. Η πίπα της όλα τα λεφτά και απλά δεν μπορούσα να συνεχίσω γλειφωμούνι και την άφησε να με πιπώνει. Η πρωτη στάση ήτα doggy style και την πήρα δυνατά Το μουνί της καλό και η γυναίκα θέλει ξέσκισμα και το φωνάζει για να το κάνεις. Μούδιασα και την άρχισε σε σκληρό γαμήση χωρίς σταματημό για ένα δεκάλεπτο. Όταν έχυσα είχε κοκκινίσει στο προσωπποο και το μουνί της μας είχε γεμίσει και τους δύο μας με υγρά.
Πλύθηκα και αρχίσαμε ξανά. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ξέσχισμα άνευ προηγουμένου. Στα πέντε λεπτά που μας μείνανε στο τέλος ήπιαμε και έναν χυμό και μετά αποχαιρετιστήκαμε.
07-07-2021 Müşteri: kostasgdrs
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Patras
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-07
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Beautiful and kind, relaxing and passionate. As far as her appearance, she is even better looking than the photos in person. I had a great time!! Totally recommended! Thank you Valia!
Escort Answer:
Σε ευχαριστώ πολύ και θα χαρώ να σε ξαναδώ όταν επιστρέψω στην πόλη!!! Πολλά πολλά φιλιά
07-07-2021 Müşteri: owlgrey1993
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-04
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Η Αλίσα είναι το κορίτσι των ονείρων μου! Απ' την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο μέχρι που έφυγα, ένιωθα ότι ήμουν σε ερωτική ταινίa!Νόμιζα ότι διάβαζε το μυαλό μου και έκανε ακριβώς αυτά που ήθελα και ζητούσα. Δεν μπορούσα να κρατηθώ να μην χύσω απ' την στιγμή που έβγαλε τα ρούχα της, το κορμί της είναι υπεροχο... Μία ώρα δεν ήταν αρκετή για να γευτώ και να απολαύσω τέτοια ομορφιά.
Πορνοσταρ μου, θα επιστέψω σύντομα, σε φιλώ παντου!
06-07-2021 Müşteri: daskos78
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-04
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Πέντε λεπτά αφού μπήκα στο δωματιο του ξενοδοχειου μπηκε η Gabi μεσα. Είναι ίδια με τις φωτογραφίες και το ντύσιμο της σέξι Εβγαλε τα ρούχα της και εγώ τα δικά μου και με την σειρά καναμε ο καθένας ένα σύντομο ντους για φρεσκάρισμα.
Αρχισε προκαταρκτικα με φιλιά και γλειψίματα σε προσωπο, λαιμο, στήθος και έφτασε στον πούτσο που μου έιχε ήδη σηκωθεί και έδειξε τι μπορεί να κανει στο στοματικό. Πλήρως ικαωοποιημένος και καυλωμένος, έβαλα καπότα και ξεκίνησε το σεξ στα όρθια με εμένα απο πίσω. Ωραία συμμετοχή εκ μερους της, καμία διαφορά απο το να ήταν αληθινή μου γκόμενα.
Όταν τελείωσα πήγε για κατούρημα και εγώ καθάρισα το καυλί απο το σπέρμα.
Στο κρεβάτι έπαιζε με τισ ρώγες μου και αρχισε να γλύφει, δεν την άφησα πολύ και άρχισα εγώ να παίζω με τα βυζιά της.
Κανονικό το μέγεθος τους και ωραία στην αίσθηση. Το κορίτσι είναι αρκετά μικρόσωμο και παιζεις μαζί της σαν να είναι κουκλάκι. Της πέρασα την γλωσσα σε όλο το σώμα και στο μουνί της. Καυλωμένοι και οι δύο αρχίσαμε πάλι το σεξ με ιεραποστολικό. Την φίλησα στο στόμα και ακουμπήσαμε και γλώσσα, δεν την πείραξε και συμμετείχε με όρεξη. Φαινόταν ότι της άρεσε το σεξ που κάναμε και δεν λείψανε οι αναστεναγμοί. Το δεύτερο τελείωμα άργησε να έρθει αλλά δεν μου είπε τίποτα. Ήταν ωραία και θα ξαναπήγαινα με την ίδια
06-07-2021 Müşteri: gavrosthe
: 9.5
: 10.0
: 5.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2021-07-06
Ücret:€ 90
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
ειναι αυτο που βλεπεις ..ντυμενη περιποιημενη οπως πρεπει .χαμολαστη ..στο 30 λεπτο δεν κοιταει να σου φαει χρονο .το μονο μειον αρκετη χρηση λυπαντικου ...εαν σας αρεσουν τα ρωσικα ξανθα αλογα προτιμήστε το
06-07-2021 Müşteri: Thodoros
: 8.0
: 8.5
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 min
Buluştuğu tarih:2021-07-03
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Pasif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Ρωσσιδα πιτσιρίκα σε ηλικία περίπου είκοσι κάτι.Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα στο χώρο της στην Πάντειο κοντά...Είχα κλείσει για μισάωρο αλλά το έκανα μια ώρα.Φιλια πολλά με γλώσσα από την αρχή έπαιξε όπως πρέπει να παίξει το παιχνίδι της.Η πίπα της με τις τσιμπουκοχειλαρες της τρομερή.Εχει σιλικόνη στα χείλια και εμένα αυτή η αίσθηση με έφτιαξε.Στο κυρίως πιάτο το σεξ καλά στησίματα ειδικά στα τέσσερα όπου έπαιρνε όλο το εργαλείο μέσα χωρίς μα και μου.Πολυ καλή και στο μετά στο σοσιαλ όπου μιλάει καλά χωρίς χαζές ερωτήσεις κλπ.
Την προτείνω καλή περίπτωση.
06-07-2021 Müşteri: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2021-07-05
Ücret:€ 180
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Μεταμεσονύχτια αγαπημένη συνήθεια ,
Αυτή την φορά επέλεξα την Marta και δεν το μετάνοιωσα !
Ωραία γυναίκα , κορμάρα , γυναίκα για πολλές αντοχές !
Μαζί κρασάκι , μπανάκι κουβεντούλα , και δυο γύροι με πολύ ευχαρίστηση!
Παίδες αξίζει !!!
Μπρολάβετε όσο είναι στο νησί
Φιλιά πολλά antonio ❤️❤️❤️crying
Escort Answer:
Tnks my sweet))))))))
05-07-2021 Müşteri: kotsis-pao
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-03
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Επειδή δεν βρήκα διαθέσιμη την κοπέλα που ήθελα μου πρότειναν την Nika. Εξίσου όμορφη στις φωτογραφίες αλλά και απο κοντά αμελητέα η διαφορά.
Πολύ θετική ενέργεια και στο σοσιαλ ευχάριστη με σώμα μοντελέ, βυζί φυσικο δυάρι και ύψος κανονικό.
Ξεκινήσαμε με φιλάκια αλλά γρήγορα προχώρησε στο στοματικό που ξέρει καλά αλλά δεν κάνει πολύ βαθύ. Παιζει καλά με τα μπαλάκια και δεν μπορεί να τα βγάλει απο το στόμα της αν δεν τα γλείψει και τα πάρει και τα δύο μαζί μέσα.
Στησίματα άριστα και πολύ ωραία όψη στο doggy.
Το μουνί της καλό απο στενότητα και κάνει σεξ με χρήση τζελ.
Η συμμετοχή πολύ καλή με αναστεναγμούς, κίνηση της λεκάνης και φυσικό οργασμό.
Στην ώρα που είχαμε διαθέσιμη το κάναμε δύο φορές. Η πρωτη ήταν καλή αλλά η δεύτερη ήταν ακομα καλύτερη.
Οι οργασμοί της έρχονται με τρέμουλο σε όλο το σώμα και τα βογκητά της είναι τέλεια.
Το κορίτσι είναι γεννημένο πουτανάκι. Αυτά είχα να πω.
05-07-2021 Müşteri: Parthenis80
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-04
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I was feeling so horny this evening I decided to treat myself to a duo. I have to admit it was a great decision, two beautiful girls looking after me in bed, what more could more a man ask for. They are the best girls in Greece., they know how to make happy a man. Best summer evening I've had in ages, cheers ladies see you next time xxx
05-07-2021 Müşteri: Parthenis80
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2021-07-04
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I was feeling so horny this evening I decided to treat myself to a duo. I have to admit it was a great decision, two beautiful girls looking after me in bed, what could more a man ask for. They are the best girls at Greece, they know how to make happy a man. Best summers evening I had in ages, cheers ladies see you next time