Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


28-03-2018 Πελάτης: expensive
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-28
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΟΙ ΦΩΤΟ THN ΑΔΙΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ PIERSING ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ(ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙ)!!!!ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΟΤΕ ΧΕΡΙΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ!!!!CU AGAIN BABY!!!!!VERY VERY SOON
28-03-2018 Πελάτης: domino2015
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-25
Κόστος:€ 2 60
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This is me second time visiting Alexa. She gave me the last time the amazing time. Honestly forgot how beautiful she was and it look me a second to remember where i was. (Pictures are 100% Real) But overall, there's something different about Alexa. She is especially perfect if you looking for a GFE.. She's sweet sensual and gorgeous, Alexa,girls like u don't come around offen, thanks for the amazing time xx
28-03-2018 Πελάτης: loving_these_women
: 10.0
: 9.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-27
Κόστος:€ 80
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Alessandra is a gorgeous girl. Her body is unbelievable. She is very fit, has amazing skin, great boobs and has an ass out of this world. She has a very sexy face with lips to kiss. She was ok with everything I asked, she was tender and kissed a lot which is very important to me.

We started with some touching and kissing. Her nipples got hard which turned me on very much. She continued with a blowjob that is one of the best I had. Nice rythm, using hands when needed and going as deep as she could. After the blowjob she jumped on me where I could enjoy the view of her incredible body. My one main issue was the she was hurting a lot. I have a pretty thick dick and it was obvious that she was suffering at times, so i tried to be gentle with her. I told her to tell me if she hurts and try other positions. She kept on trying to satisfy me and never pushed me away. We changed a couple of positions with one of the best being in front of the mirror while standing up on her high heels. The view of her ass is incredible.

Generally the communication was minimal but we also did not have much time. I would definitely see her again, although I think the half hour meeting is the ideal time to spend with her as her english is not great to talk, laugh and flirt. Overall a great girl and value for money. Once again, Alessandra you look gorgeous, and you are a very sweet girl and I will see you again. Goodnight
27-03-2018 Πελάτης: panosfun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
my sweet baby...real treasure.we will go to maldives!!!!you and i !!!!!no words.just the best of the best.once more perfect at everything...you are my girl.
27-03-2018 Πελάτης: thanos67
: 7.5
: 8.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-25
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
not that girl but the same body type. on the short and on the chubby side with great tits. face not as cute as in the pictures. would have left but i was too horny. meeting at the met which is a big plus. shira played it difficult in the beginning but relaxed after a strong dicking. in the second round she played along much better. would not book again.
26-03-2018 Πελάτης: George1313
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-24
Κόστος:€ 180
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Amazing, sexy and very playfull! Would like to see her again! Very hot and passionate blowjob and very active at sex! Thank for the joyfull hour sweety!
26-03-2018 Πελάτης: sparrow
: 7.0
: 2.0
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
variete pou zei kamia simetoxi makria tsampa ta lefta.Den exei kefi kai orexi tin exoun faei ta xiliometra kourasmeni kai somatika kai psixologika to katalaveneis amesos .den timaei ta lefta pou pernei kamia prospathia na efxaristisei ton pelati na ginei h douleia kai dromo
25-03-2018 Πελάτης: fisher4043
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-25
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ενα απο τα καλυτερα escort στη θεσσαλονικη αθτη τη στιγμη. Οτι και να πω ειναι λιγο πολυ ομορφη (την αδικουν πολυ οι φωτο) υπεροχο σωμα ,μικρη σε ηλικια, φανταστικη!!!!!
24-03-2018 Πελάτης: Xfckr
: 5.0
: 5.0
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-24
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Hi Lydia! I had a great time with you and im looking forward to meeting you again. You are simply the best. I wish you the best ❤

-Manos

By the way the vote sliders are messed up.
Services=10
Looks=10
Communication=10
24-03-2018 Πελάτης: alone_man85
: 8.5
: 3.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ρόδος
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-24
Κόστος:€ 180
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
She is beautiful but she is not allow to kiss and not allow lick.. i didnt like service. English is good. Price is too expensive according to service.
24-03-2018 Πελάτης: dimitris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-23
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καταπληκτική κοπέλα πολύ πιο όμορφη απο τις φωτογραφίες κωλάρα και πολύ πολύ διάθεση με πολύ καύλα..Προσωπικά με τρέλανε το γεγονός ότι γουστάρει πολύ αυτο που κάνει !! Θα την ξανασυναντούσα σίγουρα..Πολύ καλή επιλογή παιδιά βαράτε μην την χάσετε με τίποτα..winkwink
Escort Answer:
thanks for the tip, I love what I'm doing, waiting for you again
24-03-2018 Πελάτης: 3131dp
: 10.0
: 6.5
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-10
Κόστος:€ 125
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
μια πολυ ωραια εμπειρια με την εδουαρδα που ειναι πραγματικα πολυ ομρφη απο κοντα κ πολυ καλη στο σερβις.σε λεπτομερειες δε θα μπω παντως στα θετικα ειναι οτι εχει πολυ καλη διαθεση κ ειναι πολυ καλη στον ενεργητικο ρολο(τα 23cm βεβαια που λεει ουτε καν .εγω θαλεγα 20 με 21 μαχ)στα αρνητικα για οσους ενδιαφερονται βεβαια για το θεμα ειναι οτι παιρνει ορμονες κ ενω της εδωσα κατι παραπανω για να χυσει κ αυτη διοτι δεν ειχα το εξτρα 50αρικο που ζηταει το συγκεγκριμενο γραφειο ειχα μαζι μου 25 της τα εδωσα δεχτηκε κ εβγαλε μολις μια σταγονα σχεδον τιποτα.αυτα.σε γενικες γραμμες ομως ειναι μια τιμια επιλογη
23-03-2018 Πελάτης: Lexsteele
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Της το χρωστάω.... Ημερομηνία ενδεικτική.... Το μωρό είναι ΚΑΥΛΆ!!!
Είδα τη φώτο με τη κωλαρα κ τη θυμήθηκα.. Παιδιά η γκόμενά το γουστάρει. Έχει ένα φουλ καυλιαρικο ναζιαρικο ύφος στη πιπα που σε απογειώνει.. Φοβερή Οταν ερθε ξανά θα την ξαναδώ. Κανα 3ωρο Σίγουρα.. Κοριτσάρα μου είσαι καυλαρος!
22-03-2018 Πελάτης: lyes2015
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-07-01
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
this escort is one the hotest and kindest girl in greece, i had a good time with her, she is very cool, i hope see her again in others countries, big kis princess sophie
22-03-2018 Πελάτης: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I met Mila for a second date. She is amazing; Sexy, beautiful but also warm and loving. She will do almost anything you want but the most important thing is that she enjoys the experience as much as you do. Mila also has a great sense of humour and speaks English fluently. For half an hour she asked her friend Olga (see her profile) to join us and I think I was in heaven with two angels.
22-03-2018 Πελάτης: ChrisM48
: 10.0
: 9.5
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I was on a date with Mila (see her profile) and Olga joined us for half an hour. She is a very sexy and passionate lady and enjoys receiving pleasure as much as she enjoys giving it. Her English is not very good but actions speak louder than words.
22-03-2018 Πελάτης: nikos-st
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I met her for the first time, i was a bit nervous ,but she was friendly and funny i eased up quickly.
The sex was amazing, Perfect blowjob, different positions. She's very active and you can see and hear that she enjoys it. I loved the view from doggy.
She is a really nice person and if you treat her nicely and with respect she will do the best to compensate you.
My mistake to book her only for 1 hour! 100% recommended.
22-03-2018 Πελάτης: lefteris-m
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-21
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Lydia is a very sweet girl ,very sexy and more beautiful than the photos. Hot body, nice curvy ass. She's really good in sex, passionate and tender ,sweetest pussy. The time passed so fast with her. Excellent GFE.

Thank you baby for the good time. I'm looking forward to see you again!
Escort Answer:
Thank you honey
22-03-2018 Πελάτης: Vassas1985
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-21
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Milana is very beautiful, very polite, sexy body, beautiful breasts, smiley eyes. She welcome me with big smile and i felt comfortable within the first minutes.
In bed she is VERY GOOD. She knows how to please a man.

She is not a clock watcher and does everything to satisfy you.
A safe repeat. Totally recommended.
Milana, Thank you and i hope i see you again before you leave!!!!
22-03-2018 Πελάτης: ioannis lel
: 8.5
: 9.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-15
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Υπέροχη, όμορφη, ψηλή, ωραίο σώμα, πολύ ωραία πίπα, ενεργητική στο σεξ, άνετη στην επικοινωνία και με καλά αγγλικά. Ήταν πραγματικά αυτό που ήθελα, και σίγουρα θα τη συναντήσω ξανά. Κάναμε 69 και έχυσε, της άρεσε πολύ. Και σε εμένα άρεσε πολύ περισσότερο !!!!
21-03-2018 Πελάτης: ioannis lel
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-20
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μια διαρκής άρνηση. Πρώτη φορά του είδα αυτό. Της ζήτησα να κάνουμε 69 και μου είπε ότι πρέπει να πληρώσω 20 € επί πλέον για να τη γλύψω. Και αυτό το συνάντησα πρώτη φορά. Ελάχιστα αγγλικά. Παρά λίγο να ξεχάσω και τα δικά μου. Ούτε καν μου σηκώθηκε.
Escort Answer:
Hi baby and thank you for the good lies but you HAVE TO SAY ALSO YOU WANT TO DO IT WITHOUT CONDOM AND YOU WANT TO GIVE ME 300 . of course I am bad for you, I don’t need people like you.
21-03-2018 Πελάτης: Achil83
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-03
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Sandra is a really beautiful sexy woman!She was so hot... I can't forget her...Hot, wet and spicy...Honestly, the best of the best!!! I expect the time that i will do sex again with this ''volcano'' blonde girl...
21-03-2018 Πελάτης: Nikolai84
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-21
Κόστος:€ 90
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ρωσίδα πολύ όμορφη που απολαμβάνει να την γλείφεις. Φοβερή πίπα και όταν ανέβηκε από πάνω μου ξεσκίστηκε. Πολύ όμορφη κ γλυκιά.
21-03-2018 Πελάτης: Nikolai84
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-21
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Από τις καλύτερες μου επιλογές. Πολύ όμορφη , πεντακάθαρη. Πίπα εκπληκτική με χέρι με άφησε να την γλείψω. Πολύ χαμογελαστή και ερωτεύσιμη. Πολύ ψηλή και αδύνατη.
18-03-2018 Πελάτης: nik
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-17
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καλημέρα ... Τι υπεροχη μερα

Δεν αντεξα μακρυα σου .. το ειχα πει αλλωστε

Και δεν ηθελα μονο μια ωρα απόλαυσης ...εγινε 2ωρη.
Δεν θα πω τιποτα λιγοτερο από οσα εχω ξαναπει. Αχορταγη Χαρα μου.
Δεν θελεις να φυγει από διπλα σου . Καναμε απιστευτο σεξ δεν σταματαγα να παιζω με τις βυζαρες της να θαυμαζω το στενο μ .. της και να μπαινω μεσα συνεχεια ξανα και ξανα . υγρη ,ζουμερη ,αχορταγη,ναζιαρα,τρελλιαρα,καυ..., όλα τα εχει.
Αντι να συνεχισω να γραφω θα σας αφήσω να δημιουργήσετε εικονες μονοι σας πως περασα.
Αλλωστε υπαρχει και το τραγουδι < μια νυχτα στον παραδεισο μαζι σου θα περασω>
Την περασα υπεροχα αυτη την νυχτα και ξυπνησα τωρα νωρις από την υπερενταση και τις κ.... που εχω ακομα από τις εικονες στην μνημη μου.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ.
Θα βρισκομαστε ξανα και ξανα και ξανα ....
Μακαρι τωρα να ησουν διπλα μου .... θα ξυπναγαν στην πολυκατοικια ΟΛΟΙ.
Μην την καλεσετε παιδες .... θα ειναι απασχολημενη με μενα.
17-03-2018 Πελάτης: George-Alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-14
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I meet MARI when ever she comes to greece and I can ensure you that she provides the best GFE available according to my experience despite this that can be relevant she is also very clean ( Something you should consider if you care about yourself ) and very friendly that in combination With her models looks will make your time Memorable !!!
OK guys we all have read reviews that have nothing to do with reality and ended up Disappointed Show I will go one step further meet her and if you end up disappointed send me your IBAN and I will personally sen your money back I don’t think I need to say anything more perpetuate you
MARI thank you again for the wonderful time see you again soon ...
16-03-2018 Πελάτης: Open69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-15
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Για μένα προσωπικά η καλύτερη escort που εχω πάει. Απολαμβάνει το σεξ και αν την περιποιήθεις θα τελειώσει πολλές φορές για σενα. Μην ξεχάσετε να την πάρετε από παντού αφού το γουστάρει τρέλα. Προσοχή είναι ερωτεύσιμη love
16-03-2018 Πελάτης: Bobmorlock
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-16
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Most fun girl I have met in a long time. Very sexy and active. Definitely recommend her, you will never be bored.wink She knows how to please a man and she listened to my suggestions. What a beautiful ass, round and soft, perfect for a booty call.
15-03-2018 Πελάτης: sparrow
: 4.0
: 4.0
: 4.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-06
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
paidia den axizei kata tin gnomi mou .stithos pesmeno sakouliasmeno merika kilakia parapano arketa epexergasmenes oi fotografies agglika oxi opote an san endiaferi mia kali kopela gia spiti ok :)
14-03-2018 Πελάτης: DIMITRIS
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-10
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Den exo logia na perigrapso gia tin teleftea mou sinantisi me tin Izabella,apla KATAPLIKTIKI se ola,pragmatikaperasa gia alli mia fora yperoxa me mia Gynekara .
Na ise panta kala kai elpizo na ta xanapoume syntoma .
12-03-2018 Πελάτης: YannisLumar
: 7.0
: 8.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-06
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
I was very excited to see that I can meet Jessy in Athens after such a long time.
Staying in a nice hotel in the center but small room and very difficult to find parking and crazy traffic so organize in advance!
Maybe I was too excited and had high expectations but... I feel that the koritsaky lost a bit her power of attraction.
She changes her silicone tits... the new ones are huuuuge and hard and... plastick... not natural looking or feel...
Also her behavior changed a little... she seemed in a hurry, agitated and tired...
Although I had a relaxed day, she made me feel agitated also somehow... I felt tired and nervous when I left her place... Maybe it was bad timing.
In bed shes still great, very active, changing positions all the time. Im not a fan of Alevel and she knows that but she still insisted to do it and when she made me come she just took it and put it inside her ass for me to cum there... it was a pleasure... although 100e extra...
She is still pretty and fun and a good fuck...
for me still VFM..
Thank you very much koritsaky mou and hope to see you again sometime!
Escort Answer:
Mmmz I never tired my boobs are very soft, im never in a hurry sorry if you experience that’s way! I’m always full off energy and I stayed inin a nice deluxe room in syntagma!! I will never insist to a level unless you made me horny and ask for it!
12-03-2018 Πελάτης: eleniok
: 6.0
: 5.5
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-11
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Έχουμε και λέμε, το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών. Το κορίτσι θεωρώ ότι είναι καινούργια στο επάγγελμα με συνάντησε σαν να είχε ξυπνήσει. Στον αγώνα δεν έλεγε και πολλά, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, εξυπηρετική αλλά όχι κάτι σπέσιαλ που θα μείνει στο μυαλό. Το 200αρι υπερτιμημένο σε αυτήν την περίπτωση. Η γνώμη μου δεν θα την συναντούσα ξανά… αυτά τα λίγα.
11-03-2018 Πελάτης: nik
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-10
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τι να πω...
Κοριτσαρα μου δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν οσα ενιωσα .
Απο την τυπικοτητα στην ωρα του ραντεβου μας (ηρθε και 15 λεπτα νωριτερα) απο την καθαριοτητα που εβλεπες και απολαμβανες απο το θεικα πλασμενο κορμι της που σαφως ειναι ανωτερο απο απλες φωτογραφιες στο site ,απο την δοτικοτητα την θετικη ενεργεια το χαμογελο .δεν περιγραφονται αλλα απολαμβανονται οταν ειναι διπλα σου.
Τωρα σχετικα με το ερωτικο κομματι . εκει ξεκινας ενα ταξιδι ηδονης που με το ζορι κρατιεσαι να μην τελειωσεις σε δευτερολεπτα. Αυτο το κοριτσι ξερει και μπορει να σε παει τοσο ψηλα που αναρωτιεσε αν ειναι αληθεια και κοιτας και ξανακοιτας για να το πισστεψεις.
Το περασα υπερονα ειναι λιγο ... το οτι εφτασα να τελειωνω 2 φορες χωρις να μπορεσω να αντισταθω στις προσφορες της ... ηταν αδυνατο καθε αντισταση εκμηδενιζοταν , ξερει και λειτουργει για να σε κανει να απογειωθεις.
Ενα ειναι σιγουρο . θα το ξανακανω πολυ συντομα . ΧΑΡΑ περιμενε τηλεφωνο . δεν γινετε να μην βρεθουμε παλι.
Θελω να ξανανοιωσω και θα ξανανοιωσω τα θελγητρα σου.
Θελω να ξαναβρεθω αγκαλια με την κορμαρα σου
Θελω να ξαναγευτω τις χειλαρες σου.
Θελω να περασω ξανα καλα ... τι να κανουμε.
Σε ευχαριστω για οσα μου προσφερες και αυτο το σχολιο ειναι ελαχιστη ενδειξη οσων ενοιωσα.
Απιστευτη Υπαρξη .Απιστευτη Κοπελλια .Απιστευτο Κορμι .. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΩΤΙΚΗ.
Να εισαι παντα καλα να σε απολαμβανω .. ΑΞΕΧΑΣΤΗ
Νικολας ....
10-03-2018 Πελάτης: Stefan4u
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-10
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
What an amazing girl. I've never met an escort who enjoys her job as much as she does. She makes you feel so much at ease, her body is amazing (much better than the photos), she is laughing all the time and takes initiative all the time. She's a great kisser, her blowjobs are amazing and deep throat. Her pussy is very tight and her amazing ass even more. If you treat her right she will become a very naughty dirty princess for you, the kind of girlfriend we all guys want to have in bed. She's very clean and hygienic something that I like very much. She was right on time and isn't a clock watcher. I gave her a lower vote for the communication as her English is not super (if I would only vote based on her level of English it would be 6,5 /7) but she compensates this very good with her desire to make you feel good and at ease. Thanks for the amazing time Xara and see you soon again. More chocolate perhaps?

No I won't recommend her at all to you guys as I want to keep her for myself.
09-03-2018 Πελάτης: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-08
Κόστος:€ 230
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
H mila ειναι φανταστικη!!!!!πρωτη φορα μαζι της και ηταν λες και γνωριζομασταν καιρο!!!!με το που ηρθε στο δωματιο ξενοδοχειου που την περιμενα μου χημιξε να με κατασπαραξει!!!!!γλωσσοφιλα γλειψιματα παντου και ατελειωτο σεξ σεξ σεξ!!!!!μωρακι σευχαριστω για ολα περασα τελεια!!!!φιλακια και θα ξαναβρεθουμε οπωςδηποτε!!!!!!να προσεχεις!!!!
08-03-2018 Πελάτης: Kostas
: 9.0
: 8.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-01-24
Κόστος:€ 450
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΟΜΥΑΛΗ ΓΙΑ EXTREME ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ 8 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ Γ... ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΕΧΥ, ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΝΟΥΣ. ΦΙΛΙΑ.
06-03-2018 Πελάτης: panosfun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-05
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τι να λεμε...το κοριτσι παιζει μονο του...μια κατηγορια δικη της.δεν εχω λογια.κλεισαμε συμφωνια αστερι απο εδω και περα μονο εσυ...
το πιο αληθινο gfe.τελος...προτεινω.ανεπιφυλακτα!!!!
Escort Answer:
Μωρό μου έκλεισε η συμφωνία μας , είπαμε το “φαγητό “ εδώ είναι πιο νόστιμο απ την « Μαύρα Θαλασα « Αχαχαχα , κατάλαβες εσυ ;) όποτε από εδώ και πέρα μόνο εδώ :* Φιλάκια πολλά τα λέμε σύντομα . Ευχαριστώ ☺️
06-03-2018 Πελάτης: kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-10-09
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Fantastic shemale, is the best shemale. I was with her three times. Very very sexy shemale. Now she came again in Athens. I want to meet her very soon
05-03-2018 Πελάτης: yanni372002
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-05
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι η Χαρα είναι μια υπέροχη κοπέλα, όχι μόνο σε ομορφιά (κορμάρα και υπέροχο πρόσωπο) αλλά και σαν χαρακτήρας. Χαμογελαστή πάντα, συνεπής στην ώρα της και χωρίς να κοιτάει ρολόι (μάλιστα κάθισε και αρκετά περισσότερο).
Πεντακάθαρη, με πολλή όρεξη για σεξ και έτοιμη πάντα να σε ταξίδεψει στον δικό της κόσμο της ηδονής.
Χωρίς να θέλω να αναφερθώ σε προσωπικές λεπτομέρειες, είναι μια κοπέλα που αξίζει πραγματικά τα λεφτά της γιατί προσφέρει τα πάντα, αλλά κυρίως γιατί απολαμβάνει και αυτή αυτό που κάνει, σε σημείο που να νομιζεις οτι είσαι με την γκόμενα σου ( μόνο που μακάρι οι γκόμενες μας να ήταν τόσο αχόρταγες στο sex όσο η Χαρά και να είχαν έστω το μισό από το ταλέντο της).
Ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε Χαρά μου και σίγουρα θα σε ξαναδώ.

02-03-2018 Πελάτης: david69
: 8.5
: 9.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-14
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
The meeting with Izabella took place a few days ago.She came wearing a very nice black fitting dress that reveald her really sensational curves.An impresive presence that definitely does not go unnoticed,a smile that wins you and high quality service..
Hope see u again Izabella...
01-03-2018 Πελάτης: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:180 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-01
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είχα αρκετό καιρό να δοκιμάσω στο συγκεκριμένο πρακτορείο κι ο λόγος ότι φέρνει ( όπως και σχεδόν όλα στην Ελλάδα τα ίδια και τα ίδια ). Μπαίνω λοιπόν και βλέπω τα δύο μωρά που θα ξεκινούσαν σήμερα. Αρχικά είχα κλείσει με lola στην συνέχεια εμφανίστηκε η Milena κι άλλαξα ραντεβού.
Την lola δεν την είδα οπότε περιμένω να κριτική για να ξέρω τι έχασα.
Η Milena : .. Έχεις πάει με πορνοστάρ ??? αν όχι αυτή είναι σαν να βγήκε από ταινία. Έκλεισα 1 ώρα για αρχή για να μην φάω φόλα. Η μία ώρα έγιναν 2 και μετά 3. Κι αφού την βρήκα τόσο δεκτική δοκίμασα ότι βλέπω σε ταινίες κι αναρωτιόμουνα μέχρι τώρα αν θα βρεθεί κάποια να κάνει ότι βλέπω. Διότι και με πορνοστάρ έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ( όχι Ελλάδα) ωστόσο πάλι αυτά που περίμενα ΔΕΝ τα έκανε.
Στον άγονά ? τα κάναμε όλα. Πίπα πιπα πιπα. Πίπα μέχρι να πνιγείς και δεν σταματούσε το μωρό. Από πάνω από κάτω στο πλάι όρθια, πάνω στο κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι. Στην πολυθρόνα, στα τέσσερα και στα δεκατέσσερα. Πρέπει αφού τελείωσα την Τρίτη φορά να είχα χάσει 2 κιλά, άσε που τρέκλιζα από το συνεχόμενο σκίσιμο. Ρε κουράστηκες της λέω σε κάποια φάση, ΟΧΙ μου λέει και φτου κι από την αρχή. Στο τέλος επειδή δεν την πάλευα άλλο μετά το δεύτερο τελείωμα στο a level γιατί το πρώτο έγινε στο γατάκι της, κάθισα αναπαυτικά στο κρεβάτι και της είπα. Θέλω να τελειώσω και με πίπα. Κανέναν πρόβλημα μου κάνει.. Περιττό να πω ότι κατεβάσαμε 1 λίτρο νερό, 2 κοκακολες κι ένα κρασάκι που είχε στο ψυγείο ( φυσικά τα πλήρωσα ) Φεύγοντας και καταλήγοντας. Αν για τι προηγούμενες είχα γράψει ένα καλό ριβιού, για αυτήν θα έγραφα πολλά με τόνο. Προσοχή την είδα πρώτο ραντεβού με το που έσκασε στο αθενς city. Οπότε προτείνω να πάτε τώρα που είναι αρχή γιατί αμα πιάσει τα λεφτά της πέφτει συνήθως η απόδοση.
Σώμα. Λεπτό, αδύνατο αλλά όχι κόκαλο. Στήθος φουσκωτό αλλά όμορφο τουμπανε. Φιλί ικανοποιητικό. Αλλά τέτοιο σκίσιμο δεν έχω ξαναζήσει.
Να πάτε και καλή επιτυχία. Καλή συνέχεια Υ.Γ. περιμένω ριβιού από το άλλο γιατί θα ταξιδέψω και δεν θα το προλάβω.
01-03-2018 Πελάτης: ZucE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-28
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Met Victoria in Athens, her first city of her first tour. Victoria is a real gem. Phisically, she is model material (in spite of a small breast, but with VERY sensitive nipples). Very fine features (face, hands, breast, waist, legs ... and I stop here!). She is vibrant, multiorgasmic, tender, passionate. A star... and a jenuine one! pity I had limited time and didnt try anal, which was on offer. Treat her well. Thanks Victoria.
28-02-2018 Πελάτης: eleniok
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-24
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καλησπέρα σε όλους. Κλείνω ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο και έρχεται ένα μωρό σκέτος δυναμίτης. Οι φώτο την αδικούν αρκετά από κοντά είναι πολύ καλύτερη. Το κορίτσι είναι το κάτι άλλο στο κρεβάτι… Εύχομαι καλή απόλαυση σε όλους. New στο επάγγελμα.
28-02-2018 Πελάτης: gapgip
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-14
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τα πολλα λόγια ειναι φτώχεια.κοριτσακι μου αστεράκι μου φίλα με και αγκαλιά σε με.ακουστε το sex bomb και το είσαι παιδί μου πήρες μια και θα καταλάβετε.σαγαπω είσαι υπέροχη σε όλα σε ευχαριστω
27-02-2018 Πελάτης: wildpass
: 7.5
: 8.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-22
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Η κοπελα είναι για ειδικα γουστα! Η εμφανιση της είναι οπως τις φωτος με λιγα σημαδια ακμης στο προσωπο και ενα φουσκωμενο κατω χειλη, λιγα σημαδια κυτταριτιδας στα μπουτια. Το σερβις βεβαια ηταν θετικοτατο. Δεν λεει οχι σε τιποτα. Περασα καλα, πολλες στασεις, καλη πιπα, ευχαριστος χαρακτηρας, επικοινωνιακη, ωραιο φυσικο στηθος, πολυ ψηλη βεβαια.
26-02-2018 Πελάτης: GiorgosM83
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-25
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The meeting was held at a hotel in the center of the city of Athens on the 25th of the month. the arrival of the girl was at 22:00 and what I mentioned was a delightful surprise! is a tall, beautiful blonde with awesome eyes and body with incredible curves! very sweet with a nice smile and a happy character !. in sex she gives it all! and it's very hot. I want to thank you for the many beautiful moments we passed together !!! George from santorini !!!
25-02-2018 Πελάτης: marilion
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-01
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπελα ειναι πολυ εμφανισιμη ευγενικη φιλικη προθυμη και πολυ ενεργητικη στο σεξ. Η συμπεριφορα της στο σεξ ειναι οτι κανει ερωτα μαζι σου και οχι επαγγελματικο πηδημα. Ανυπομονω να ξαναβρεθω.


25-02-2018 Πελάτης: FD_98
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-24
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τη Βασιλική...ειχαμε συναντηθεί πριν 1μιση μήνα περίπου (είχα γράψει και review τότε) και με το που της έστειλα ποιος είμαι με θυμήθηκε.. Φυσικά είναι ένα μεγάλο συν γιατί σημαίνει ότι της άρεσε όσο πέρασε μαζί μου και γενικά της αρέσει παρα πολύ αυτό που κάνει...οσον αφορά το σεξ για άλλη μια φορά ήταν μαγικό και ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο..πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει τόσο άνετα με γυναίκα (είτε escort είτε μη) και είναι καταπληκτική τόσο για girlfriend όσο και για pornstar experience...οτι κι αν θέλετε θα το βρείτε στη Βασιλική ♥️♥️ Πολλά φιλια Βασιλική ελπίζω να σε ξαναδω σύντομα!!!
25-02-2018 Πελάτης: george80
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-24
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Olga baby i had a really great time with you. I will definitely come again as soon as you come again in Heraklion.Amazing sex and amazing massage. Many kisses
25-02-2018 Πελάτης: Panther_X
: 9.5
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-22
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Εντυπωισακό σώμα και πρόθυμη! Αν ήξερε λίγο καλύτερα αγγλικλα θα βοηθούσε! Αλλά πολύ ενδιαφέρον περίπτωση!!!