Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


03-05-2018 Πελάτης: Michael3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-05-03
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This is one of the most amazing women I have ever met in my life. I don't know if words can really describe the type of person she is but I know I would take her home.. She was so polite, glowing smile, amazing eyes and treated me like I was the only one she was ever with. Takes the job seriously and does it well. It was the best sex I have ever had and wouldn't change it for the world. For all you others out there I highly recommend Jessica , you will not be disappointed
Kisses from Mr Michael
03-05-2018 Πελάτης: sparrow
: 7.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-05-02
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
na grapso kai egw tin kritiki mou mpas kai tin glitosei kanenas lipon h kopela irthe sto rantevou me kati moutra xina san lemoni nevriasmeni xoris logo gemati nevra kai epithetiki para poli otan tin rotisa ti exei kai einai etsi nevriase perisotero kai egine agenis fisika to rantevou akirothike efige opos irthe kai apo tin tsatila xexase na parei aki ta lefta gia to taxi orea kopela ala me ta pio xina moutra pou mporei kaneis na dei
02-05-2018 Πελάτης: Shadow31
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Καταπληκτικο μασαζ δεν υπαρχει περιπτωση να μη στον τον κάνει πέτρα όχι μία, αλλά και δύο φορές, με το μασάζ που κάνει. Βέβαια, πολύ λάδι, αλλά χαλάλι γιατί η φάση είναι επική, το body to body το ξέρει πολύ καλά η δεσποινιδα, σε κάνει βούτυρο στο σώμα αλλά πέτρα στο κατάρτι και όταν τελικά αρχίζει και την πίπα ή και τελικά καβαλάει, χάνεσαι παντελώς.Το προσωπο δεν ειναι το δυνατο της σημειο το κορμι της ομως αλλα και το σερβις που σου παρεχει ομως ειναι δυναμιτης...Μια απο τις πιο τιμιες περιπτωσεις της αγορας τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.




01-05-2018 Πελάτης: parania
: 9.5
: 10.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-30
Κόστος:€ 80
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She is certainly fantastic & deserves her great reviews so far. She knows what to do and doesn't make you get bored. Lissa is a fire but the hotel she stays certainly makes the meeting worst that's why next time i ll take her to my place to have a hotter and more passionate time.

See you soon babe!!
01-05-2018 Πελάτης: makis1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-05-01
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ο,τι και να πω γι'αυτο το κοριτσι ειναι λιγο.Ομορφη,γλυκια,ευγενικη,μ'ενα χαμογελο μονιμως στο προσωπο της.Φοβερο κορμι,ο κωλος της ολα τα λεφτα.Κανει ο,τι περνα απ'το χερι της για να σ'ευχαριστησει.Νομιζεις πως βρισκεσαι με την γκομενα σου.Το καλυτερο escort που μου εχει τυχει και δεν ειναι λιγα.Σπευσατε...τετοια αστερια δεν ερχονται συχνα στην πολη μας.
01-05-2018 Πελάτης: lampakis4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-09-13
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Incredible girl. No words. You should meet her!!exellent services. Always with smile. Amazing blowjob gigantic natural tits and amazing ass. I will definitely meet her again. I hope to see you again!!!
01-05-2018 Πελάτης: A MAN
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-29
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I want to write my impressions from the last meeting that I had with the lady SOFIA.
--First I want to say about the person:
FACE : divine -BODY : super trained and symmetrical .EYES: green with gray inside. DRESSING :manikin of Italy.STAIL: Montel. SMELL: garden in spring.
---Second to characterize like character:
Soft-sweet-laughing-happy-good bye-sense full.
---Third to write her equalizations like person :
clever-formed-negotiable-sense of situations-sense of humor-traveling-cultivated-experienced-read it-super in sexing in all positions and kinds-very good company for eat ,travel, exits everywhere .
Finally ideal girl for meetings 2-3 h./ 2-3 days/ for holidays around the word .Feels that near you have the ideal comrade. You don't understand how the time run with her. Good luck lady. !!!!!! I hope to meet again..your GENTELMAN.. KISSES.
01-05-2018 Πελάτης: Clearcostas
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-23
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very good. Excellent service. Clean and polite. No problems. She is like the photos and she is doing anything you want.
01-05-2018 Πελάτης: LDavid
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-30
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
It was possibly one of the nicest meetings I had. I won't bore you with the details. You can check the girls performance on any of the porn sites. She also have really nice personality and really good company in between. Would I meet her again. definitely as long as she stays in Athens,
Escort Answer:
thank you sweaty;-)))
30-04-2018 Πελάτης: Hikman
: 3.0
: 1.0
: 2.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-05
Κόστος:€ 130
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Ημερομηνία Ενδεικτική, αλλά ήταν κάποια στιγμή τον προηγούμενο μήνα. Καταρχάς, συνήθως δεν γραφω κριτικές, αλλά για να γλιτώσω συναγωνιστές, είπα να αφιερώσω λίγο χρόνο.
Η κοπέλα στις φωτογραφίες θέλει να δείχνει λίγο μοιραία... η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη.
Πολυ λεπτή για τα δικά μου γούστα, σε επίπεδο μοντέλου. Αλλά τα σημαντικά είναι τα του αγώνα.
Ένα αβουλο πλάσμα. Όχι δεν φιλάει με γλώσσα, αν μπορούσε θα έβαζε μάσκα. Στα τέσσερα με το ζόρι.. να τραβιέται. Από πάνω... να μην θέλει να κουνηθεί με τίποτα. Αστο κοπέλα μου αφού δεν το έχεις. Τελείωσα μία φορά και παρόλο που είχα κλέισει για μία ώρα την έκανα με ελαφρά.
Υπόψιν, δεν είμαι κανένας τετραπαχος, βρωμιάρης, που να μην βλέπομαι, το αντίθετο. Γιατί υπάρχουν και οι κακεντρεχείς...
Το πρακτορείο άριστο όπως πάντα.
Συμπέρασμα: Μακριά, πεταμένα χρήματα.
30-04-2018 Πελάτης: Gypaetos
: 8.5
: 8.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-29
Κόστος:€ 180
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Beautiful Asian woman... Sensuality is her expertise... Looking forward seeing you again...
Easy communication, natural slim body and tits, soft skin and hypnotizing eyes, tight pussy like a virgin!
26-04-2018 Πελάτης: jokilas
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-25
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I ended up in Sofia's room after just two sms. She was in the dresscode I asked for when I entered the room with lovely smiles and shiny eyes. I like her attitude during the meeting. She has a very good experience as I noticed. Great blowjob and later swallow. Thank you Sofia. We will repeat.
25-04-2018 Πελάτης: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Kifissia
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-25
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Υπέροχη κοπέλα!!! Την είχα ξαναδεί και στο προηγούμενο τουρ,και νομίζω ότι πρέπει να γράψω κάτι .Μια κατηγορία μόνη της , ατελείωτο σώμα ..γυναικάρα που σε ταξιδεύει και την ταξιδεύεις αλλού...μοναδική χημεία ανάμεσα μας .. και ένα σαγηνευτικό άρωμα παντού στο ψηλό κορμί της...Thank you Yana ...kisses
25-04-2018 Πελάτης: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-24
Κόστος:€ 210
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η Έλενα είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Αρχοντική ... πανέμορφη...προσγειωμένη .. και πολύ γλυκιά..! Άψογος χαρακτήρας με ένα χαμόγελο πάντα . Κοιτάς τα μάτια της και σταματάνε όλα γύρω!!! Σε περισσότερες ροζ λεπτομέρειες δεν επεκτείνομαι πότε..βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.Δυο λόγια για το γραφείο GDE...Η ακριβής άφιξη πάντα των escorts ...,αρχίζει και γίνεται εκνευριστικη..Οι υπηρεσίες και η συννενόηση είναι πολύ υψηλού επιπέδου
24-04-2018 Πελάτης: Alianation
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-24
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
No doubt it’s the best I’ve ever met ..so good looking you can imagine and absolutely gorgeous hundred times than the picture. English is not very good but you don’t have to talk too much with that killing smile. Nice breast and perfect skin. Slim and fit body, you will regret if you miss her. Very attractive love
(I think I don’t have to remind you how good is the sex skill that a porn star can show you)
Escort Answer:
thank you babe)
24-04-2018 Πελάτης: john76demon
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-23
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
New girl from Models Companions and as always I had a quick booking in one of the best hotel in Athens. The girl is exactly what you see in the photos and her service was very good. I had a good time with her she`s typical GFE style who loves the job she`s doing. She was on the top of me pushing my cock deep inside of her wet hot pussy.
She was ridding me and kissing my neck and licking my nippels and I could`t stop cumming. The second time she sucked my cock. A nice wet hot blowjob with perfect technic and deep throat. An amazing meeting with amazing girl.
Thanks baby. Many kisses xxx
24-04-2018 Πελάτης: Paco
: 9.0
: 2.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-24
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Πολύ καλό κορίτσι, πολύ γλυκό κορίτσι, καλή επικοινωνία αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Καμία πρωτοβουλία, φιλιά σαν να γλύφεις παγωτό ξυλάκι, ακούνητη και το καλύτερο από όλα, όταν τελικά με άναψε και μπήκα μέσα της μάτωσε!!! και δεν έχω και κανένα τέρας, ένα νορμάλ μόριο έχω. Υπερβολικά μέτρια, όχι τόσο καθαρή και μυρωδάτη όπως ήμουν εγώ και θα πρεπε να είναι και αυτή. Κρίμα γιατί έχει πολύ ωραίο κορμί, είναι σκέτη γλύκα αλλά σίγουρα όχι γι αυτή τη δουλειά. Κρίμα, πεταμένα λεφτά, Το γραφείο εξαιρετικό.
23-04-2018 Πελάτης: karvel7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-22
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
SHE IS A YOUNG AND VERY BEAUTIFUL LADY! HER BODY
IS GREAT WITH SOFT SKIN! NICE BREAST AND AMAZING
ASS ! SHE IS GORGEOUS, BUT THE BEST ON HER IS HER
BEAUTIFUL FACE AND HER ATTRACTIVE SMILE! SHE IS
REALLY SO SWEET, SO KIND THE IDEAL GIRL FOR G.F.E
MEETINGS! SHE IS ACTIVE IN SEX WITH EXPERIENCE!
GOOD POSITIONS AND SHE KNOWS WHAT AND WHEN
TO DO IT! GREAT DOGGY STYLE AND A WET DEEP BLOWJOB!
SHE CAN ALSO HOLD HARD SEX AS I PERSONALLY CHECKED!
SHE NEVER SAID NO, SHE DIDN'T STEAL TIME AND SHE
REALLY TRIED VERY HARD !!!!!! FOR LEAVE ME SATISFIED
AND PLEASED! I FELT COMFORTABLE LIKE WITH MY REAL
GIRLFRIEND! I ENJOYED MY TIME WITH HER AND FOR SURE
I WILL MEET HER AGAIN.....
STRONGLY RECOMMENDED!!!!!!
22-04-2018 Πελάτης: edgar
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-08
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Συνάντηση με την Σοφία ένα απόγευμα μετά από φαγοπότι για να ολοκληρωθεί η ευχαρίστηση μέρα, η συνεννόηση με το γραφείο γρήγορη και εύκολη. Φτάνω στην ώρα μου και χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει η σοφία και φορούσε ένα σετ λευκά εσώρουχα τα οποία την κολάκευαν. Με στέλνει για μπάνιο και μόλις βγαίνω η Σοφία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με περίμενε. Η Σοφία είναι μια όμορφη γυναίκα με ενα πολύ θηλυκό βλέμμα και τρομερά παθιαρικα μάτια, έχει κανονικό ύψος με μικρά στήθη τα οποία ανταποκρίνονται εύκολα αλλά το δυνατό σημείο της είναι τα οπίσθια της τα οποία έχουν πολύ βελούδινη υφή και σχήμα που ακόμα και στα όρθια είναι χάρμα οφθαλμών να τα κοιτάς, πόσο μάλλον στα τέσσερα που είναι ποίημα. Ξεκίνησε το παιχνίδι πρώτα αφαιρώντας τα εσώρουχα της με φιλιά στο στόμα τα οποία αρχικα ήταν χωρίς γλώσσα αλλά στη διάρκεια της συνάντησης μετά από δική μου προτροπή έδινε και φιλιά με γλώσσα, αφου χορτάσαμε φιλιά και προκαταρκτικά κατευθύνθηκα στο μουνακι της, το οποίο έχει πολύ ωραίο σχήμα και έχει χρώμα του δέρματος. Το είχε περιποιημένο και καθαρό οπότε η διαδικασία ήταν πολύ ευχάριστη, της αρέσει το γλυφομούνι και το δείχνει δηλαδή δεν κάθεται σαν χάνος και εσύ πολεμάς μόνος σου. Πολύ ωραία βογκητα και αληθινά από μέρους της με αποτέλεσμα να το ευχαριστηθω και εγώ στο έπακρο. Μια γρήγορη πίπα για να έχουμε καλύτερη στύση και αμέσως στο κυρίως θέμα. Ιεραποστολικό πρώτα με τα πόδια στους ώμους και φιλιά μέχρι πνιγμό και με την Σοφία να ωθεί με τα χέρια της τα οπίσθια μου και να δίνει το ρυθμο και μουσική υπόκρουση τα παθιασμένα βογκητα της, το μουνι της είχε πολύ καλή αίσθηση και δεν ήταν πηγάδι. Εναλλαγή πρώτου το τέλος μιας και η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο και την βάζω από πάνω, ένα γρήγορο κάρφωμα για μερικά λεπτά και το ευχαριστο τέλος ηρθε όπως το περιμένα. Μπανάκι μαζί με την Σοφία και μετά λίγο κουβέντα για διάφορα, τα αγγλικά της είναι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και μπορείς να ανταλλάξεις και καμιά κουβέντα και δεν χρειάζεται παντομίμα. Έκανε ένα τσιγάρο ή Σοφία και ήρθε απο μόνη της για ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος, ξεκινήσαμε με αυτήν από πάνω πάλι αλλά να έχει η Σοφία των ελέγχων και αποδείχθηκε ότι ξέρει πως να γαμιεται, με έκανε πύραυλο και την έβαλα στα τέσσερα, εδώ τα οπίσθια περνούν ένα σχήμα τρομερό και δεν χορταινεις να τα ζουλας, είσοδος και εδώ νιώθεις το μουνι της στο έπακρο αν και έβαλε λίγο κρεμουλα. Ξέσκισμα για αρκετή ώρα έτσι μιας και μου αρεσε η θέα και η αίσθηση ήταν εκπληκτική και το γουστάρε και η ίδια μιας και το έδειχνε δέοντος.
Εγώ πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα την ξαναβλεπα, είναι μια ευχάριστη παρουσία και πολύ καλός χαρακτήρας και το κύριος κάνει καλό σεξ
21-04-2018 Πελάτης: [email protected]
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:50 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-21
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very beautiful, talkative, passionate, friendly. The pictures are very accurate. She is tall with very nice body, lovely face. She is a nice person .
20-04-2018 Πελάτης: Johny_jo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-15
Κόστος:€ 220
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
She is amazing as always!!! Her body is naturally pure perfect, her smile is perfect, her manners are perfect , her massage is PERFECT!!! Hope to see You soon my girl!!!!
19-04-2018 Πελάτης: travestolagnos
: 9.0
: 9.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-17
Κόστος:€ 50
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Αποχαιρετιστηριακριτικη του τραβεστολαγνου..Μετραω αντιστροφα για να φυγω εξωτερικο και στο μυαλο μου ειναι το πως θα περασω καλα .Οι επιλογες για μενα ειναι λιγες οποτε πηγα καπου στα σιγουρα.Με την βιβιαν ειναι η δευτερη φορα που βρισκομαστε.Ηξερα τι θα δω και τι μπορω να περιμενω.Σηκωνω το τηλεωνο και εχω αμεση ανταποκριση.Το ραντεβου κλεινεται σε ενα σπιτι πισω απο το υπουργειο μακεδονιας θρακης.Μου λεει την οδο και στην ωρα μου εγω εξω απο την πολυκατοικια.Εδω αρχιζει το αλλαλουμ.Την περνω τηλεφων και τη λεω ανοιξε.Μου λεει εισαι απο κατω;;της λεω ναι.Δωσε μου 5 λεπτα .Την ξαναπαιρνω...ελ μου λεει...Εγω της λεω ηρθα εσενα δεν νλεπω..Μου λεει βλεπεις απεναντι ενα μαγαζι ;;;της λεω ναι πανε απεναντι και κοιταξε διαγωνια στο αριστερο σου χερι παρε την οδο και προχωρα...Αρχιζουν τα γαμωσταυριδια...μετα πολλων κοπων και βασανων το βρισκω
Με υποδεχεται με μαυρα εσωρουχα...με θυμηθηκε αμεσως...Μωρακι μου ηρθες και θα περασουμε καλα...αφηνω τα λεφτα παω στο μπανιοκαι ειμαι ετοιμος.Αν ψαχνεται μια τρανς αποκλειτηκα παθητικη με αρκετα καλες επιδοσεις στο gfe εδω ειστε.Αντεχει στο σφυροκοπημα αλλα επειδη για τα δικα μου δεδομενα ειναι υπερβολικα στενη ..με λιγη προσοχη στο σφυροκοπημα θα περασετε καλα.Αγκαλιτσες φιλακια εναλλαγες στασεως και τελειωμα με πιπα και αρχιδογλυψιμο.Μια τρανς που ειναι καλη σε αυτο που κανει..με χαμογελο και καλη διαθεση...Την προτεινω...
19-04-2018 Πελάτης: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-16
Κόστος:€ 120
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
A very hot African girl. I had very good time! She enjoys oral and good sex! Recommended !!!!

Ένα καυτό κορίτσι από την Αφρική. Υπέροχο σώμα και πολύ καθαρή. Το απολαμβάνει και είναι καλή παρέα !!!
16-04-2018 Πελάτης: Nikkyplus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-15
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
İt so sexy, gently, passion girl. Her olives eyes make me crazy! Sensitive body, full natural lips... İ want to see her again and again, it was perfect, my Angel.
16-04-2018 Πελάτης: johnpapadopoulos
: 9.0
: 7.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-16
Κόστος:€ 150
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η Κορασιδα ειναι απιστευτα ποιο ομορφη απο κοντα.Το σωμα της ειναι πολυ καλυτερο, 20αρας ,σχετικα γυμνασμενης φοιτητριας.

+Στον πραγματικο αγωνα τρελενεται,της αρεσει το doggy+ many hits και τα υπερυψωμενα πραγματα.

-No kisses,περιμενει το πρωτο βημα στην αρχη για να αρχισει η μαχη (στρωνει ευκολα).

Θα σας προβληματισει γενικα. Τα + της ομως ειναι δυνατα για μενα.



16-04-2018 Πελάτης: Cris6
: 7.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-15
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Καταρχην να αναφερω οτι οι φωτο της κοπελας ειναι ακριβεστατες.Απο εμφανιση αν ειχε 10 ποντους ακομα θα ηταν απλα τελεια.Ισως να χανει λιγο στο προσωπο. οχι οτι ειναι ασχημη αλλα σιγουρα δεν θα μεινεις και αναυδος,Ομως το μασαζ που κανει ειναι απλα εκπληκτικο σε κανει πραγματικα αεροπλανο..Μακραν το καλυτερο καυλωτικο στην Αθηνα.Δεν υπαρχει περιπτωση να μη στον κανει πετρα θες δε θες!!!Το στοματικο επισης ονειρο .Επικοινωνια παρα πολυ καλη και εξαιρετικα ευχαριστη σαν ανθρωπος γενικα..Τιμιοτατη προταση στα 120 και σιγουρα οχι πεταμενα λεφτα..Θελει να σε ευχαριστησει με καθε τρο πο και αυτο ειναι στα υπερ της σαφως...
15-04-2018 Πελάτης: ChrisM48
: 10.0
: 8.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-15
Κόστος:€ 180
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
A beautiful, passionate lady with amazing breasts. Alexa was open to any suggestions I made and gave me a great time. Her English wasn't so good but we managed to communicate enough. xxxxx
13-04-2018 Πελάτης: tallAthens
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-10
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Κάθε φορά με την κουκλίτσα είναι και καλύτερη. Έχει τρομερή ενέργεια και πραγματικά της αρέσει το sex!..Είναι petit αλλά πάρα πολύ ευκίνητη με αποτέλεσμα να μην κολλάει σε καμία στάση στο κρεβάτι!

Περνάω απίθανα κάθε φορά που την συναντάω!!!
13-04-2018 Πελάτης: jomi2001
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:24 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-09
Κόστος:€ 2000
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Έχω συναντήσει την EVELINE πολλές φορές. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος , ότι είναι η καλύτερη παρέα για κάθε άντρα. Είναι πολύ όμορφη και έχει ένα φοβερό στυλ (μαλλιά , make up ,ρούχα , παπούτσια τα πάντα) . Όλα τα μάτια την κοιτάζουν επίμονα όπου και να πάμε . Είναι σαν star. Είναι πολύ έξυπνη και μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε συζήτηση η ακόμα και να ανοίξει μια για οποιοδήποτε θέμα. Το μυαλό της είναι πολύ ευέλικτο. Σίγουρα είναι το αγαπημένο μου escort όχι μόνο για το sex αλλά μπορεί άνετα να με συντροφεύσει σε οποιαδήποτε συνάντηση η έξοδο θέλω να κάνω . Και στην τελική νομίζω ότι χρειάζομαι την παρέα της. Το υψηλό στυλ της την κάνει να είναι γήινη , ζεστή με προσωπικοτητα και όχι απλώς μια γλάστρα που κουβαλάς μαζί σου. Έχει υψηλή αίσθηση του χιούμορ κάνει συνέχεια αστεία και ποτέ δεν εκνευρίζεται , τουλάχιστον δεν την έχω δει ποτέ όσες φορές έχουμε συναντηθεί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειές για τις σεξουαλικές της ικανότητές . Πιθανόν υπάρχουν άλλα escort που παρέχουν ευρύτερες υπηρεσίες αλλά δεν νομίζω ότι η eveline τα χρειάζεται όλα αυτά. Όταν είσαι μαζί της αισθάνεσαι ότι είσαι με την κοπέλα σου. Θέλεις να της συμπεριφερεσαι άψογα όπως και αυτή άλλωστε. Εαν της αρεσεις έστω σαν άτομο θα κάνει τα καλύτερα για εσένα. Σε μια άλλη ζωή σίγουρα θα ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Σίγουρα η τιμή της είναι από τις υψηλότερες στην Ελλάδα αλλά για μένα είναι φυσιολογικό για το καλύτερο escort με το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιων. Σε ευχαριστώ eveline είμαι πολυ χαρούμενος που σε γνώρισα και μπορώ να απολαμβάνω την παρέα σου. Στο επανιδειν.

13-04-2018 Πελάτης: Endur-sonar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-14
Κόστος:€ 0
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Emma is the best escort i ever met. Although the meeting was early morning she was very fresh, extremely beautiful and well prepared ( very nice lingerie, very clean appartment and cadles in almost every room giving a sense of mystery). Communication was very easy as she speaks English fluently and has also great sense of humor. Time with her passes very easy and enjoyable. Regardind services provided i believe she is the best as she is not following a standard program but she listens and satisfy your desires successfully. She has the mood to play whatever role you wish. The only disadvantage is that she is travelling a lot and thus she is not visiting Greece as regularly as we want. Thank u for this lovely morning and looking forward to seeing you soonest possible
13-04-2018 Πελάτης: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-12
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πολύ όμορφη κοπέλα ίδια με αυτή των φωτογραφιών. Δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με κορίτσι του χώρου. Χαμογελαστή με πολύ γέλιο, πολύ καλή επικοινωνία (το επίπεδο των αγγλικών της υψηλό) στο μεσοδιάστημα και στην αρχή για να σπάσει ο πάγος. Στις υπηρεσίες της τυπική χωρίς να ζητήσω από τη μεριά μου κάτι το extreme. Πολύ ωραίο σώμα,περιποιημένο και καθαρό. Το πρόσωπο της πανέμορφο με πολύ ωραίο μαλλί. Να περνάς όμορφο κούκλα μου και καλή τύχη!
12-04-2018 Πελάτης: Louka
: 9.0
: 1.0
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-11
Κόστος:€ 90
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Very bad services dont do this dont do that no kisses.I would not prefer it again and I do not recommend it.sorry baby but you must change job.as far the office it was all good
12-04-2018 Πελάτης: thanos67
: 8.5
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-09
Κόστος:€ 90
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
sofia is like a breath of fresh air. pretty, friendly, sexual and communicative. she enjoys giving a man pleasure and delights in erotic adventurism. will definitely book again. thank you, sweetie.
12-04-2018 Πελάτης: Lerus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-11
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τη συνάντησα με τη φίλη της τη Μπιάνκα. Πολύ καλές και οι δύο και σε εμφάνιση και σε ικανότητα! Πραγματικά αξίζει! Θα την ξαναδώ και μόνη της!
11-04-2018 Πελάτης: Echovag
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-11
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Το μωρό είναι υπέροχο αν σού αρέσουν τα λεπτεπίλεπτα. Παιχνιδιαρα χαμογελαστή και αρκετά άνετη. Χωρίς στρες και με όρεξη για sex. Ζήτησε το ''δωρακι'' πριν ξεκινήσουμε αλλά προσωπικά δε πείραξε καθόλου. Πολύ ωραίο κορμάκι με πεταχτό και όμορφο κωλαρακι. Πίπα παθιασμένη και υγρή φουλ!! Και στο πήδημα πυραυλακι!!
11-04-2018 Πελάτης: Franco
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 nights
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-10
Κόστος:€ 2000
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Nataly is a really charming and nice prson.I spend a delicious evening whit her.She talks well and she is really HOT!!!
Nataly grazie amore and see u next time in Milano!Franco.
10-04-2018 Πελάτης: zeromis00
: 6.5
: 4.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Kifissia
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-10
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
natalie is a beautiful lady and her strong ability is her communication. she has an average body with great silicone boobs.
she did not kiss me even i try. i asked her if she did not like anything,she answered fingering is not her thing. i start to lick her and she has some kind of gel in her pussy that smells not so nice. then i stop it and i was waiting for a bj. after some minutes which i did not understand what she was doing with my dick she put a condom and start a hard bj. not so good either. then i turn her to doggy and start fucking her. that was good.
in generally there was no chemistry between us that why i was left earlier than 1 hr.
and because i was booked for 1 hr she gave me back 50 euro. to tell the truth that was unexpected for an escort.
Escort Answer:
Hi Panos I dint kiss u because i dint feel sympathy to u and u was not clean person if u come to see elegant escort girl the intime hygiene is important. 100% was not chemistry but not body care about your information. Good luck
10-04-2018 Πελάτης: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-24
Κόστος:€ 310
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Alina...Μια κοπέλα άγγελος!! Σμιλευμένο θεϊκά το σώμα της ,πιο όμορφη και γλυκιά από τις φωτογραφίες !! Ντύσιμο και εμφάνιση μοναδική ... Συνάντηση αξέχαστη ! Δύο λόγια για το γραφείο γιατί διάβασα ένα λίγο ασυνήθιστο σχόλιο ... Ούτε ιδιοτελής είμαι ,ούτε του τσαμπε...οι άνθρωποι του όμως είναι πολύ σοβαροί σε αυτό που κάνουν , δεν είναι της αρπαχτης..Ούτε θα δεις την κοριτσάρα στη φωτογραφία και από κοντά θα δεις την θεία σου όταν πήρε την πρώτη σύνταξη ...Παράξενο σχόλιο πολύ !! Γιατί άραγε?
10-04-2018 Πελάτης: Vassas1985
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-05
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πανέμορφη, ξανθιά με πράσινα μάτια και άψεγαδιαστο σώμα,πολύ sic παρουσία ,μαλλί, νύχι, μακιγιάζ και ντύσιμο τέλεια. Βλέποντας την δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω της! Από service η γυναίκα δεν παίζεται! Γλυκιά, χαμογελαστή, πεντακάθαρη, φιλιά με πάθος και non stop sex! Δεν σου τρώει το χρόνο με κολπακια οπως κανουν μερικες. Από social time μιλάει πολύ καλά αγγλικά, έχει άποψη, είναι έξυπνη και πολύ ευχάριστο άτομο.
Είναι ο ορισμός του τελειου escort girl !!!! Μακράν μια κατηγορία πάνω από τις υπόλοιπες !!!
10-04-2018 Πελάτης: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-09
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Second time with this amazing girl!!!!!she is fantastic!!!!i have no words!!!!1 hour with her and you think that you are in paradise!!!! thanks again sexy blond lady!!!!!it was a wonderfull meeting!!!! see you next time for sure!!!!!kisses baby!!!!
09-04-2018 Πελάτης: akis1217707
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-08
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τί να γραψω για την Εμμα... Ειναι η καλυτερη εμπειρια που ειχα στον χωρο ολα αυτα τα χρονια. Και λεω ειναι γιατι δεν μπορω απο το να ειμαι συνεχεια πελατης της.
Το ραντεβου μαζι της ηταν πολυ ευκολο. Την συναντησα σε ενα φανταστικο διαμερισμα της παραλιακης. Οταν ανοιξε την πορτα επαθα πραγματικα πλακα. Ειδα μπροστα μου μια Θεα. Πολυ ομορφη ( πιο ομορφη στην πραγματικοτητα απο τις φωτογραφειες), φορουσε σεξυ εσωρουχα και με υποδεχτηκε με ενα γλυκο χαμογελο και ενα καυτο φιλι και ενα ποτηρι λευκο κρασι
Στο κρεβατι ειναι για μενα η καλυτερη γκομενα που εχω παει ποτε και πιστεψτε με εχω παει με πολλες , μοντελα πορν σταρ κτλ. Καμια ομως δεν ηταν σαν την Εμμα. Παιρνει πρωτοβουλιες και εμενα βασικα με τρελανε. Η πιπα της καυτη. Τον πηρε στο υγρο της στομα και δεν σταματησε μεχρι να τελειωσω . Αλλα το κοριτσι το εχει . Αυτο δεν ηταν τσιμπουκι ηταν ολο καυλα. Νομιζω το ευχαριστιεται σαν να ειναι η γκομενα σου στα πρωτα ραντεβου. Στην συνεχεια ανεβηκε πανω μου και πραγματικα δεν με εχει γαμησει γυναικα καλυτερα. Καναμε μαζι ολες τις στασεις . Ειχα καυλωσει τοσο πολυ που ακομη δεν εχω συνελθει. με τελειωσε αλλες δυο φορες. Το κοριτσι εναι μια ευχαριστη εκπληξη
Σιγουρα θα την επισκεπτω ξανα . Νομιζω οτι την ερωτευθηκα λιγακι ...
09-04-2018 Πελάτης: Lover_N
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-08
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
As I promised you, Natalie.. This is my first review but not my first time with an escort. I just do not write a review. But, this time, all was different.

Natalie, is the best girl. Excellent and fabulous. I do not have to write anything negative for this woman. She is the ideal woman for everyone. Very pretty, excellent communication, passionate and extremely stunning as a professional and as a woman, generally. I absolutely recommend her.

Guys, this girl is perfect!!!! The most important thing that fascinated me was the fact that despite the late hour of the meeting, she was very pleasant and active!!

I had a great night! Thank you, Natalie.
08-04-2018 Πελάτης: Kentw3
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-04
Κόστος:€ 180
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Tina is a petite Goddess. I enjoyed our time. My first time with Tina, she has a fun, sexy, and positive approach. She is so beautiful and skin smooth and soft. I could enjoy her for hours.wink
Escort Answer:
Thanks dear. As you promised. I also enjoyed our meeting. See you again dear. Kisses!!))
04-04-2018 Πελάτης: eleniok
: 4.5
: 2.5
: 3.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-30
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Αφού είχε μείνει λίγος χρόνος είπα να τιμήσω το κορίτσι από κοντά. Αρχικά τηλεφώνησα στο πρακτορείο και ζήτησα outcall αλλά με ενημέρωσαν ότι δυστυχώς δεν κάνει outcall αλλά μόνο incall οπότε και έκλεισα 30min. Η συνάντηση δεν έλεγε πολλά, μια κοπέλα σχετικά λεπτή από πρόσωπο διαφέρει κατά 30% στα του service όταν άρχισα τα παιχνίδια μου, μου είπε i am in shy… (οπότε έφαγα μια ξενέρα) από πίπα δεν έλεγε τίποτα από γ****σι επίσης τα ίδια. Περίμενα κάτι το πολύ καλύτερο από το πρακτορείο, η αλήθεια είναι ότι δεν θα την συναντούσα ξανά με τίποτα. Αυτά τα λίγα…
04-04-2018 Πελάτης: patho
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-03
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ήμουνα σε χάλια διάθεση χθες και είπα να κάνω μια επίσκεψη σε καμία να ξεστρεσάρω λίγο. Έψαχνα κάτι αθώο και απαλό. Έπεσε το μάτι μου στη Νάνσυ. Κλείνω ραντεβού λοιπόν, φτάνω στην ώρα μου, φιλιά αγκαλίτσες και λοιπά. Βγαίνοντας απ'το μπάνιο τι βλέπω - να με περιμένει στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια και να κρύβει το βρεγμένο μουνάκι της με ένα χέρι και με το άλλο να χαϊδεύει το βυζάκι. Όλη αυτή η φάση με αναστάτωσε τόσο πολύ, που είχα ξεφύγει εντελώς. Ρίξαμε ένα γαμήσι συνεχόμενο με μια πάυση προς το δέυτερο γύρω. Λόγου μικρού σώματος το έχουμε κάνει σε όλες τις στάσεις (καμασούτρα δηλαδή). Έμεινα πολύ γεμάτος μετά την συνάντηση, άξιο καλό και όμορφο κοριτσάκι!
04-04-2018 Πελάτης: thanos67
: 8.5
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-31
Κόστος:€ 220
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
for anyone who likes to dominate a young girl with a cute face and a big butt, melinda is a dream come true. very submissive and resilient, she does not say no and her eyes say harder. will book again
04-04-2018 Πελάτης: Dimkostim
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-24
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
Για να μη μας δουλεύουν. Πρόκειται για αλλοδαπή τσιγγάνα, με περίεργα σημάδια στο σώμα. Μόλις τη δεις απογοητεύεσαι. Εγώ έμεινα γιατι δεν ήθελα να την προσβάλλω. Στο σεξ αφού πάρει τα 200 μετα κανει αγγαρεία. Μη το ένα μη το άλλο. Χύσιμο στην τουαλέτα μην τη λερώσουμε. Όπου τη χαιδευεις ποναει. Όταν έφυγα σιχάθηκα τον εαυτό μου. Η κοπέλα προφανώς το κάνει από ανάγκη αλλά κρίμα να χρηματοδοτούμε νταβάδες που μας δουλεύουν. Τέτοιες κοπέλες δεν τις γαμάμε έξω με τίποτα, όχι να πληρώσουμε κιόλας.
04-04-2018 Πελάτης: George-Alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-04-03
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very good and positive girl willing to please you And give great value to your time se is full of energy and Provides a real GFE I personally recommend her
02-04-2018 Πελάτης: thanos67
: 8.0
: 8.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-28
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
friendly and sympathetic ukrainian girl next door type with a cute face and wonderful tits that she used on my dick. gave me the impression that she prefers the girlfriend experience but definitely does not mind to get a strong dicking in various positions. shooting my load on her pretty face while she massaged my balls was pure joy. will book again.
01-04-2018 Πελάτης: gpd
: 8.0
: 8.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-31
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
επικοινωνία εύκολη με το γραφείο.ήρθε στην ώρα της.
πολύ ψηλή με τα τακούνια αλλά και χωρίς αυτά, για τα κιλά δεν ξέω για τα πενηντα τόσα που λέει αλλά ήταν γεμάτη σε καλό επίπεδο. στήθος και χείλια πλαστικα και εξτέσιονς
συμπεριφορά της πολύ καλή , με πολύ τρέλα , επικοινωνιακή.
χρόνια στον χώρο.
με το που μπαίνει στον χώρο κατευθείαν μου γδύνεται. κάθεται στον καναπέ και με γδύνει .
αρχίζει την πίπα, καλή και όσο με καύλωνε τόσο πιο βαθειά πηγαινε.
μπορείς να την αφήσεις εκεί να σε πιπώνει για κανά μισάωρο , δεν παραπονιέτια. φτυσίματαμπόλικα και γλύψιμο στα περίχωρα.
την σταματάω και αρχίζω να την γλύφω, δεν είναι από αυτά που της αρέσουν γιατί με έκοψε στα γρήγορά, έτσι κατάλαβα.
πέρασμα σκούφου και καθεται από πάνω, παραπονιόταν για το μέγεθος αλλά σιγά σιγα τον πήρε όλον μέσα. γύρισμα στα πλάγια και μετά στα 4, εκεί πόναγε . τελείωμα στην πλάτη της. κουβένατ και δεύτερος ημίχρονο .
δεν είχα όρεξη αλλά το πάλεψε, πίπα μαλακία πίπα μαλακία και καποια στιγμή ανόρθωση. καπότα και καβάλημα.
καθησε λίγο παραπάνω +10'