Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


24-03-2018 Πελάτης: 3131dp
: 10.0
: 6.5
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-10
Κόστος:€ 125
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
μια πολυ ωραια εμπειρια με την εδουαρδα που ειναι πραγματικα πολυ ομρφη απο κοντα κ πολυ καλη στο σερβις.σε λεπτομερειες δε θα μπω παντως στα θετικα ειναι οτι εχει πολυ καλη διαθεση κ ειναι πολυ καλη στον ενεργητικο ρολο(τα 23cm βεβαια που λεει ουτε καν .εγω θαλεγα 20 με 21 μαχ)στα αρνητικα για οσους ενδιαφερονται βεβαια για το θεμα ειναι οτι παιρνει ορμονες κ ενω της εδωσα κατι παραπανω για να χυσει κ αυτη διοτι δεν ειχα το εξτρα 50αρικο που ζηταει το συγκεγκριμενο γραφειο ειχα μαζι μου 25 της τα εδωσα δεχτηκε κ εβγαλε μολις μια σταγονα σχεδον τιποτα.αυτα.σε γενικες γραμμες ομως ειναι μια τιμια επιλογη
23-03-2018 Πελάτης: Lexsteele
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Της το χρωστάω.... Ημερομηνία ενδεικτική.... Το μωρό είναι ΚΑΥΛΆ!!!
Είδα τη φώτο με τη κωλαρα κ τη θυμήθηκα.. Παιδιά η γκόμενά το γουστάρει. Έχει ένα φουλ καυλιαρικο ναζιαρικο ύφος στη πιπα που σε απογειώνει.. Φοβερή Οταν ερθε ξανά θα την ξαναδώ. Κανα 3ωρο Σίγουρα.. Κοριτσάρα μου είσαι καυλαρος!
22-03-2018 Πελάτης: lyes2015
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-07-01
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
this escort is one the hotest and kindest girl in greece, i had a good time with her, she is very cool, i hope see her again in others countries, big kis princess sophie
22-03-2018 Πελάτης: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I met Mila for a second date. She is amazing; Sexy, beautiful but also warm and loving. She will do almost anything you want but the most important thing is that she enjoys the experience as much as you do. Mila also has a great sense of humour and speaks English fluently. For half an hour she asked her friend Olga (see her profile) to join us and I think I was in heaven with two angels.
22-03-2018 Πελάτης: ChrisM48
: 10.0
: 9.5
: 3.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I was on a date with Mila (see her profile) and Olga joined us for half an hour. She is a very sexy and passionate lady and enjoys receiving pleasure as much as she enjoys giving it. Her English is not very good but actions speak louder than words.
22-03-2018 Πελάτης: nikos-st
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-22
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I met her for the first time, i was a bit nervous ,but she was friendly and funny i eased up quickly.
The sex was amazing, Perfect blowjob, different positions. She's very active and you can see and hear that she enjoys it. I loved the view from doggy.
She is a really nice person and if you treat her nicely and with respect she will do the best to compensate you.
My mistake to book her only for 1 hour! 100% recommended.
22-03-2018 Πελάτης: lefteris-m
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-21
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Lydia is a very sweet girl ,very sexy and more beautiful than the photos. Hot body, nice curvy ass. She's really good in sex, passionate and tender ,sweetest pussy. The time passed so fast with her. Excellent GFE.

Thank you baby for the good time. I'm looking forward to see you again!
Escort Answer:
Thank you honey
22-03-2018 Πελάτης: Vassas1985
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-21
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Milana is very beautiful, very polite, sexy body, beautiful breasts, smiley eyes. She welcome me with big smile and i felt comfortable within the first minutes.
In bed she is VERY GOOD. She knows how to please a man.

She is not a clock watcher and does everything to satisfy you.
A safe repeat. Totally recommended.
Milana, Thank you and i hope i see you again before you leave!!!!
22-03-2018 Πελάτης: ioannis lel
: 8.5
: 9.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-15
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Υπέροχη, όμορφη, ψηλή, ωραίο σώμα, πολύ ωραία πίπα, ενεργητική στο σεξ, άνετη στην επικοινωνία και με καλά αγγλικά. Ήταν πραγματικά αυτό που ήθελα, και σίγουρα θα τη συναντήσω ξανά. Κάναμε 69 και έχυσε, της άρεσε πολύ. Και σε εμένα άρεσε πολύ περισσότερο !!!!
21-03-2018 Πελάτης: ioannis lel
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-20
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μια διαρκής άρνηση. Πρώτη φορά του είδα αυτό. Της ζήτησα να κάνουμε 69 και μου είπε ότι πρέπει να πληρώσω 20 € επί πλέον για να τη γλύψω. Και αυτό το συνάντησα πρώτη φορά. Ελάχιστα αγγλικά. Παρά λίγο να ξεχάσω και τα δικά μου. Ούτε καν μου σηκώθηκε.
Escort Answer:
Hi baby and thank you for the good lies but you HAVE TO SAY ALSO YOU WANT TO DO IT WITHOUT CONDOM AND YOU WANT TO GIVE ME 300 . of course I am bad for you, I don’t need people like you.
21-03-2018 Πελάτης: Achil83
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-03
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Sandra is a really beautiful sexy woman!She was so hot... I can't forget her...Hot, wet and spicy...Honestly, the best of the best!!! I expect the time that i will do sex again with this ''volcano'' blonde girl...
21-03-2018 Πελάτης: Nikolai84
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-21
Κόστος:€ 90
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ρωσίδα πολύ όμορφη που απολαμβάνει να την γλείφεις. Φοβερή πίπα και όταν ανέβηκε από πάνω μου ξεσκίστηκε. Πολύ όμορφη κ γλυκιά.
21-03-2018 Πελάτης: Nikolai84
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-21
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Από τις καλύτερες μου επιλογές. Πολύ όμορφη , πεντακάθαρη. Πίπα εκπληκτική με χέρι με άφησε να την γλείψω. Πολύ χαμογελαστή και ερωτεύσιμη. Πολύ ψηλή και αδύνατη.
18-03-2018 Πελάτης: nik
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-17
Κόστος:€ 350
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καλημέρα ... Τι υπεροχη μερα

Δεν αντεξα μακρυα σου .. το ειχα πει αλλωστε

Και δεν ηθελα μονο μια ωρα απόλαυσης ...εγινε 2ωρη.
Δεν θα πω τιποτα λιγοτερο από οσα εχω ξαναπει. Αχορταγη Χαρα μου.
Δεν θελεις να φυγει από διπλα σου . Καναμε απιστευτο σεξ δεν σταματαγα να παιζω με τις βυζαρες της να θαυμαζω το στενο μ .. της και να μπαινω μεσα συνεχεια ξανα και ξανα . υγρη ,ζουμερη ,αχορταγη,ναζιαρα,τρελλιαρα,καυ..., όλα τα εχει.
Αντι να συνεχισω να γραφω θα σας αφήσω να δημιουργήσετε εικονες μονοι σας πως περασα.
Αλλωστε υπαρχει και το τραγουδι < μια νυχτα στον παραδεισο μαζι σου θα περασω>
Την περασα υπεροχα αυτη την νυχτα και ξυπνησα τωρα νωρις από την υπερενταση και τις κ.... που εχω ακομα από τις εικονες στην μνημη μου.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ.
Θα βρισκομαστε ξανα και ξανα και ξανα ....
Μακαρι τωρα να ησουν διπλα μου .... θα ξυπναγαν στην πολυκατοικια ΟΛΟΙ.
Μην την καλεσετε παιδες .... θα ειναι απασχολημενη με μενα.
17-03-2018 Πελάτης: George-Alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-14
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I meet MARI when ever she comes to greece and I can ensure you that she provides the best GFE available according to my experience despite this that can be relevant she is also very clean ( Something you should consider if you care about yourself ) and very friendly that in combination With her models looks will make your time Memorable !!!
OK guys we all have read reviews that have nothing to do with reality and ended up Disappointed Show I will go one step further meet her and if you end up disappointed send me your IBAN and I will personally sen your money back I don’t think I need to say anything more perpetuate you
MARI thank you again for the wonderful time see you again soon ...
16-03-2018 Πελάτης: Open69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-15
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Για μένα προσωπικά η καλύτερη escort που εχω πάει. Απολαμβάνει το σεξ και αν την περιποιήθεις θα τελειώσει πολλές φορές για σενα. Μην ξεχάσετε να την πάρετε από παντού αφού το γουστάρει τρέλα. Προσοχή είναι ερωτεύσιμη love
16-03-2018 Πελάτης: Bobmorlock
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-16
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Most fun girl I have met in a long time. Very sexy and active. Definitely recommend her, you will never be bored.wink She knows how to please a man and she listened to my suggestions. What a beautiful ass, round and soft, perfect for a booty call.
15-03-2018 Πελάτης: sparrow
: 4.0
: 4.0
: 4.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αχαρνές
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-06
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
paidia den axizei kata tin gnomi mou .stithos pesmeno sakouliasmeno merika kilakia parapano arketa epexergasmenes oi fotografies agglika oxi opote an san endiaferi mia kali kopela gia spiti ok :)
14-03-2018 Πελάτης: DIMITRIS
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-10
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Den exo logia na perigrapso gia tin teleftea mou sinantisi me tin Izabella,apla KATAPLIKTIKI se ola,pragmatikaperasa gia alli mia fora yperoxa me mia Gynekara .
Na ise panta kala kai elpizo na ta xanapoume syntoma .
12-03-2018 Πελάτης: YannisLumar
: 7.0
: 8.0
: 7.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-06
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
I was very excited to see that I can meet Jessy in Athens after such a long time.
Staying in a nice hotel in the center but small room and very difficult to find parking and crazy traffic so organize in advance!
Maybe I was too excited and had high expectations but... I feel that the koritsaky lost a bit her power of attraction.
She changes her silicone tits... the new ones are huuuuge and hard and... plastick... not natural looking or feel...
Also her behavior changed a little... she seemed in a hurry, agitated and tired...
Although I had a relaxed day, she made me feel agitated also somehow... I felt tired and nervous when I left her place... Maybe it was bad timing.
In bed shes still great, very active, changing positions all the time. Im not a fan of Alevel and she knows that but she still insisted to do it and when she made me come she just took it and put it inside her ass for me to cum there... it was a pleasure... although 100e extra...
She is still pretty and fun and a good fuck...
for me still VFM..
Thank you very much koritsaky mou and hope to see you again sometime!
Escort Answer:
Mmmz I never tired my boobs are very soft, im never in a hurry sorry if you experience that’s way! I’m always full off energy and I stayed inin a nice deluxe room in syntagma!! I will never insist to a level unless you made me horny and ask for it!
12-03-2018 Πελάτης: eleniok
: 6.0
: 5.5
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-11
Κόστος:€ 200
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Έχουμε και λέμε, το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών. Το κορίτσι θεωρώ ότι είναι καινούργια στο επάγγελμα με συνάντησε σαν να είχε ξυπνήσει. Στον αγώνα δεν έλεγε και πολλά, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, εξυπηρετική αλλά όχι κάτι σπέσιαλ που θα μείνει στο μυαλό. Το 200αρι υπερτιμημένο σε αυτήν την περίπτωση. Η γνώμη μου δεν θα την συναντούσα ξανά… αυτά τα λίγα.
11-03-2018 Πελάτης: nik
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-10
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τι να πω...
Κοριτσαρα μου δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν οσα ενιωσα .
Απο την τυπικοτητα στην ωρα του ραντεβου μας (ηρθε και 15 λεπτα νωριτερα) απο την καθαριοτητα που εβλεπες και απολαμβανες απο το θεικα πλασμενο κορμι της που σαφως ειναι ανωτερο απο απλες φωτογραφιες στο site ,απο την δοτικοτητα την θετικη ενεργεια το χαμογελο .δεν περιγραφονται αλλα απολαμβανονται οταν ειναι διπλα σου.
Τωρα σχετικα με το ερωτικο κομματι . εκει ξεκινας ενα ταξιδι ηδονης που με το ζορι κρατιεσαι να μην τελειωσεις σε δευτερολεπτα. Αυτο το κοριτσι ξερει και μπορει να σε παει τοσο ψηλα που αναρωτιεσε αν ειναι αληθεια και κοιτας και ξανακοιτας για να το πισστεψεις.
Το περασα υπερονα ειναι λιγο ... το οτι εφτασα να τελειωνω 2 φορες χωρις να μπορεσω να αντισταθω στις προσφορες της ... ηταν αδυνατο καθε αντισταση εκμηδενιζοταν , ξερει και λειτουργει για να σε κανει να απογειωθεις.
Ενα ειναι σιγουρο . θα το ξανακανω πολυ συντομα . ΧΑΡΑ περιμενε τηλεφωνο . δεν γινετε να μην βρεθουμε παλι.
Θελω να ξανανοιωσω και θα ξανανοιωσω τα θελγητρα σου.
Θελω να ξαναβρεθω αγκαλια με την κορμαρα σου
Θελω να ξαναγευτω τις χειλαρες σου.
Θελω να περασω ξανα καλα ... τι να κανουμε.
Σε ευχαριστω για οσα μου προσφερες και αυτο το σχολιο ειναι ελαχιστη ενδειξη οσων ενοιωσα.
Απιστευτη Υπαρξη .Απιστευτη Κοπελλια .Απιστευτο Κορμι .. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΩΤΙΚΗ.
Να εισαι παντα καλα να σε απολαμβανω .. ΑΞΕΧΑΣΤΗ
Νικολας ....
10-03-2018 Πελάτης: Stefan4u
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-10
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
What an amazing girl. I've never met an escort who enjoys her job as much as she does. She makes you feel so much at ease, her body is amazing (much better than the photos), she is laughing all the time and takes initiative all the time. She's a great kisser, her blowjobs are amazing and deep throat. Her pussy is very tight and her amazing ass even more. If you treat her right she will become a very naughty dirty princess for you, the kind of girlfriend we all guys want to have in bed. She's very clean and hygienic something that I like very much. She was right on time and isn't a clock watcher. I gave her a lower vote for the communication as her English is not super (if I would only vote based on her level of English it would be 6,5 /7) but she compensates this very good with her desire to make you feel good and at ease. Thanks for the amazing time Xara and see you soon again. More chocolate perhaps?

No I won't recommend her at all to you guys as I want to keep her for myself.
09-03-2018 Πελάτης: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-08
Κόστος:€ 230
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
H mila ειναι φανταστικη!!!!!πρωτη φορα μαζι της και ηταν λες και γνωριζομασταν καιρο!!!!με το που ηρθε στο δωματιο ξενοδοχειου που την περιμενα μου χημιξε να με κατασπαραξει!!!!!γλωσσοφιλα γλειψιματα παντου και ατελειωτο σεξ σεξ σεξ!!!!!μωρακι σευχαριστω για ολα περασα τελεια!!!!φιλακια και θα ξαναβρεθουμε οπωςδηποτε!!!!!!να προσεχεις!!!!
08-03-2018 Πελάτης: Kostas
: 9.0
: 8.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-01-24
Κόστος:€ 450
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΟΜΥΑΛΗ ΓΙΑ EXTREME ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ 8 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ Γ... ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΕΧΥ, ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΝΟΥΣ. ΦΙΛΙΑ.
06-03-2018 Πελάτης: panosfun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-05
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τι να λεμε...το κοριτσι παιζει μονο του...μια κατηγορια δικη της.δεν εχω λογια.κλεισαμε συμφωνια αστερι απο εδω και περα μονο εσυ...
το πιο αληθινο gfe.τελος...προτεινω.ανεπιφυλακτα!!!!
Escort Answer:
Μωρό μου έκλεισε η συμφωνία μας , είπαμε το “φαγητό “ εδώ είναι πιο νόστιμο απ την « Μαύρα Θαλασα « Αχαχαχα , κατάλαβες εσυ ;) όποτε από εδώ και πέρα μόνο εδώ :* Φιλάκια πολλά τα λέμε σύντομα . Ευχαριστώ ☺️
06-03-2018 Πελάτης: kostas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-10-09
Κόστος:€ 150
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Fantastic shemale, is the best shemale. I was with her three times. Very very sexy shemale. Now she came again in Athens. I want to meet her very soon
05-03-2018 Πελάτης: yanni372002
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-05
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι η Χαρα είναι μια υπέροχη κοπέλα, όχι μόνο σε ομορφιά (κορμάρα και υπέροχο πρόσωπο) αλλά και σαν χαρακτήρας. Χαμογελαστή πάντα, συνεπής στην ώρα της και χωρίς να κοιτάει ρολόι (μάλιστα κάθισε και αρκετά περισσότερο).
Πεντακάθαρη, με πολλή όρεξη για σεξ και έτοιμη πάντα να σε ταξίδεψει στον δικό της κόσμο της ηδονής.
Χωρίς να θέλω να αναφερθώ σε προσωπικές λεπτομέρειες, είναι μια κοπέλα που αξίζει πραγματικά τα λεφτά της γιατί προσφέρει τα πάντα, αλλά κυρίως γιατί απολαμβάνει και αυτή αυτό που κάνει, σε σημείο που να νομιζεις οτι είσαι με την γκόμενα σου ( μόνο που μακάρι οι γκόμενες μας να ήταν τόσο αχόρταγες στο sex όσο η Χαρά και να είχαν έστω το μισό από το ταλέντο της).
Ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε Χαρά μου και σίγουρα θα σε ξαναδώ.

02-03-2018 Πελάτης: david69
: 8.5
: 9.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-14
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
The meeting with Izabella took place a few days ago.She came wearing a very nice black fitting dress that reveald her really sensational curves.An impresive presence that definitely does not go unnoticed,a smile that wins you and high quality service..
Hope see u again Izabella...
01-03-2018 Πελάτης: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:180 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-03-01
Κόστος:€ 500
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είχα αρκετό καιρό να δοκιμάσω στο συγκεκριμένο πρακτορείο κι ο λόγος ότι φέρνει ( όπως και σχεδόν όλα στην Ελλάδα τα ίδια και τα ίδια ). Μπαίνω λοιπόν και βλέπω τα δύο μωρά που θα ξεκινούσαν σήμερα. Αρχικά είχα κλείσει με lola στην συνέχεια εμφανίστηκε η Milena κι άλλαξα ραντεβού.
Την lola δεν την είδα οπότε περιμένω να κριτική για να ξέρω τι έχασα.
Η Milena : .. Έχεις πάει με πορνοστάρ ??? αν όχι αυτή είναι σαν να βγήκε από ταινία. Έκλεισα 1 ώρα για αρχή για να μην φάω φόλα. Η μία ώρα έγιναν 2 και μετά 3. Κι αφού την βρήκα τόσο δεκτική δοκίμασα ότι βλέπω σε ταινίες κι αναρωτιόμουνα μέχρι τώρα αν θα βρεθεί κάποια να κάνει ότι βλέπω. Διότι και με πορνοστάρ έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ( όχι Ελλάδα) ωστόσο πάλι αυτά που περίμενα ΔΕΝ τα έκανε.
Στον άγονά ? τα κάναμε όλα. Πίπα πιπα πιπα. Πίπα μέχρι να πνιγείς και δεν σταματούσε το μωρό. Από πάνω από κάτω στο πλάι όρθια, πάνω στο κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι. Στην πολυθρόνα, στα τέσσερα και στα δεκατέσσερα. Πρέπει αφού τελείωσα την Τρίτη φορά να είχα χάσει 2 κιλά, άσε που τρέκλιζα από το συνεχόμενο σκίσιμο. Ρε κουράστηκες της λέω σε κάποια φάση, ΟΧΙ μου λέει και φτου κι από την αρχή. Στο τέλος επειδή δεν την πάλευα άλλο μετά το δεύτερο τελείωμα στο a level γιατί το πρώτο έγινε στο γατάκι της, κάθισα αναπαυτικά στο κρεβάτι και της είπα. Θέλω να τελειώσω και με πίπα. Κανέναν πρόβλημα μου κάνει.. Περιττό να πω ότι κατεβάσαμε 1 λίτρο νερό, 2 κοκακολες κι ένα κρασάκι που είχε στο ψυγείο ( φυσικά τα πλήρωσα ) Φεύγοντας και καταλήγοντας. Αν για τι προηγούμενες είχα γράψει ένα καλό ριβιού, για αυτήν θα έγραφα πολλά με τόνο. Προσοχή την είδα πρώτο ραντεβού με το που έσκασε στο αθενς city. Οπότε προτείνω να πάτε τώρα που είναι αρχή γιατί αμα πιάσει τα λεφτά της πέφτει συνήθως η απόδοση.
Σώμα. Λεπτό, αδύνατο αλλά όχι κόκαλο. Στήθος φουσκωτό αλλά όμορφο τουμπανε. Φιλί ικανοποιητικό. Αλλά τέτοιο σκίσιμο δεν έχω ξαναζήσει.
Να πάτε και καλή επιτυχία. Καλή συνέχεια Υ.Γ. περιμένω ριβιού από το άλλο γιατί θα ταξιδέψω και δεν θα το προλάβω.
01-03-2018 Πελάτης: ZucE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-28
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Met Victoria in Athens, her first city of her first tour. Victoria is a real gem. Phisically, she is model material (in spite of a small breast, but with VERY sensitive nipples). Very fine features (face, hands, breast, waist, legs ... and I stop here!). She is vibrant, multiorgasmic, tender, passionate. A star... and a jenuine one! pity I had limited time and didnt try anal, which was on offer. Treat her well. Thanks Victoria.
28-02-2018 Πελάτης: eleniok
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-24
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καλησπέρα σε όλους. Κλείνω ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο και έρχεται ένα μωρό σκέτος δυναμίτης. Οι φώτο την αδικούν αρκετά από κοντά είναι πολύ καλύτερη. Το κορίτσι είναι το κάτι άλλο στο κρεβάτι… Εύχομαι καλή απόλαυση σε όλους. New στο επάγγελμα.
28-02-2018 Πελάτης: gapgip
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:1 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-14
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τα πολλα λόγια ειναι φτώχεια.κοριτσακι μου αστεράκι μου φίλα με και αγκαλιά σε με.ακουστε το sex bomb και το είσαι παιδί μου πήρες μια και θα καταλάβετε.σαγαπω είσαι υπέροχη σε όλα σε ευχαριστω
27-02-2018 Πελάτης: wildpass
: 7.5
: 8.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-22
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Η κοπελα είναι για ειδικα γουστα! Η εμφανιση της είναι οπως τις φωτος με λιγα σημαδια ακμης στο προσωπο και ενα φουσκωμενο κατω χειλη, λιγα σημαδια κυτταριτιδας στα μπουτια. Το σερβις βεβαια ηταν θετικοτατο. Δεν λεει οχι σε τιποτα. Περασα καλα, πολλες στασεις, καλη πιπα, ευχαριστος χαρακτηρας, επικοινωνιακη, ωραιο φυσικο στηθος, πολυ ψηλη βεβαια.
26-02-2018 Πελάτης: GiorgosM83
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-25
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The meeting was held at a hotel in the center of the city of Athens on the 25th of the month. the arrival of the girl was at 22:00 and what I mentioned was a delightful surprise! is a tall, beautiful blonde with awesome eyes and body with incredible curves! very sweet with a nice smile and a happy character !. in sex she gives it all! and it's very hot. I want to thank you for the many beautiful moments we passed together !!! George from santorini !!!
25-02-2018 Πελάτης: marilion
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-01
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπελα ειναι πολυ εμφανισιμη ευγενικη φιλικη προθυμη και πολυ ενεργητικη στο σεξ. Η συμπεριφορα της στο σεξ ειναι οτι κανει ερωτα μαζι σου και οχι επαγγελματικο πηδημα. Ανυπομονω να ξαναβρεθω.


25-02-2018 Πελάτης: FD_98
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-24
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τη Βασιλική...ειχαμε συναντηθεί πριν 1μιση μήνα περίπου (είχα γράψει και review τότε) και με το που της έστειλα ποιος είμαι με θυμήθηκε.. Φυσικά είναι ένα μεγάλο συν γιατί σημαίνει ότι της άρεσε όσο πέρασε μαζί μου και γενικά της αρέσει παρα πολύ αυτό που κάνει...οσον αφορά το σεξ για άλλη μια φορά ήταν μαγικό και ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο..πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει τόσο άνετα με γυναίκα (είτε escort είτε μη) και είναι καταπληκτική τόσο για girlfriend όσο και για pornstar experience...οτι κι αν θέλετε θα το βρείτε στη Βασιλική ♥️♥️ Πολλά φιλια Βασιλική ελπίζω να σε ξαναδω σύντομα!!!
25-02-2018 Πελάτης: george80
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-24
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Olga baby i had a really great time with you. I will definitely come again as soon as you come again in Heraklion.Amazing sex and amazing massage. Many kisses
25-02-2018 Πελάτης: Panther_X
: 9.5
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-22
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Εντυπωισακό σώμα και πρόθυμη! Αν ήξερε λίγο καλύτερα αγγλικλα θα βοηθούσε! Αλλά πολύ ενδιαφέρον περίπτωση!!!
24-02-2018 Πελάτης: Titan1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-23
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ψαχνωντας στο σαιτ για Ελληνιδα επεσα πανω στη Χαρα,ειπα να το ρισκαρω μαζι της και πολυ καλα που εκανα!!!! Τηλεφωνακι και μεσα σε μια ωρα χτυπουσε την πορτα του δωματιου, ανοιγω και βλεπω μια θεα πολυ ωραιο σωμα ψηλη γυρω στο 1.70 με μια απιστευτη κωλαρα. ηρθε χωρις εσωρουχα οπως της ειχα ζητησει, πιπα απιστευτη χωρις χερι σε σημειο που τον εξαφανιζε, περασμα προφυλακτικου και ο αγωνας ξεκινα.. τετοιο αγωνα ειχα χρονια να δωσω, με καβαλησε λες και ημουν αλογο του ροντεο καναμε πολλες στασεις αλλα στα τεσσερα η θεα ηταν υπεροχη ,εκει ηταν που δοκιμασα και το στενο κωλαρακι της ,δεν αντεξα πολυ πιπα και τελειωμα στο στομα, δευτερος γυρος ακομα καλυτερος. η Χαρα ειναι απο τις γυναικες που ερωτευεσαι οχι μονο για την εξωτερικη της εμφανιση αλλα και για την ψυχη και το μυαλο της, ευχαριστω μωρο για ολα.
24-02-2018 Πελάτης: Dr Rick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-23
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Independent escorts are absolutely best women to spend your spare time with – friendly and independent spirits, sexy, strong and best of all they are their own bosses so they can do what they like. Alisa is a perfect example and my meeting with her was fantastic in every respect. Gentlemen you will be amazed if you manage to get a date, since she is so popular. Alisa is drop-dead gorgeous (better than the pictures), her sculpted body is beyond perfect, her attitude is super, and the sex is out of this world. Alisa knows how to switch between sweet GFE because she is such a warm and friendly lady, and in a flash you are embroiled in a burning hot PSE!
Everyone knows Russian girls are hot! I was stunned when Alisa greeted me in her hotel room in ultra-sexy lingerie and very kinky absolutely-gonna-stay-on-while-we-do-it killer high heels. After a shower and a few minutes discussing how sexy she was and her fantastic new hair color, we were into the hot stuff. Alisa provided me one of the hottest wettest oral experiences ever, and she knows how to talk with her mouth full, as well. Hot talk that is, in English.
Look, as I often say, in my country (Canada) we do know oral sex. So take it from Dr. Rick, Alisa really knows how to suck cock and lick your balls at a level you just won’t find anywhere else. I was almost blown unconscious by the way Alisa’s gorgeous full red lips took me to paradise. It was just such a wet, velvet experience that I almost lost it in the first five minutes, much hotter than just a normal PSE. When it came to do the other fun stuff I was amazed at how quickly she deposited the condom expertly into position on my little guy. Since I am not Greek, we did everything but A-level, and Alisa is ultra-flexible so she can handle it all with ease. Alisa will dance on top of you like a pornstar, and she definitely knows exactly how and where to stroke you while you boil to an indescribable explosion. You will see that Alisa really loves sex and very much enjoys what she is doing.
What a ride! I must meet this amazing lady every time she visits my current base city… What a shame this sexy Moscow girl doesn’t make Athens her permanent base!
24-02-2018 Πελάτης: marios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-23
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καταπληκτική !!!!! Ευγενική και χαμογελαστή σε κάνει να νιώθεις άνετα και φιλικά λες και είσαι με την κοπέλα σου , στα περί σεξ η κοπέλα είναι παρά πολύ καλή ενεργητική και το απολαμβάνει με φωνές όταν τελειώνει και με πολύ πάθος σε αυτο που κάνει με φοβερή πίπα!!! Τιμάει τα λεφτά της και θα έλεγα είναι VFM και αξίζει κάθε λεπτό μαζί της, θα την ξανά επισκεφτώ και μάλιστα για παραπάνω ώρα!!!
Baby you are amazing..kisses!!!
23-02-2018 Πελάτης: ermis86
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-15
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
TI VIZIA ITAN AUTA!!!!!
H SINENOISI ITAN APLI KAI XORIS IDIAITERES EPIPLOKES. ME MINIMATA EGINE H EPIKOINONIA. FTANO STIN ORA POU KANONISAME KAI ANOIGEI TIN PORTA TOU DOMATIOU. EIXA KAPOIES AMVIVOLIES GIA TO TI THA SINANTISO. ALLA OTAN EIDA AUTO TO THEAMA MPROSTA MOU KILLISE TO AIMA EKEI POU EPREPE. MESTIN KAULA.POLI SOSTO VIZI GIA TO MEGETHO, ALLA KAI O KOLOS TIS ITAN MIKROS KAI SFIXTOS. KANAME TO NTOUZAKI MAS MAZI KAI APO EKEI XEKINISE TO GLIPSIMO. STO DOMATIO META EGINAN TA ANALOGA. PERASA POLI KALA MAZI TIS. ANIPOMONO NA TIN EPISKEFTO XANA!
22-02-2018 Πελάτης: nicknott
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-10
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
fantastic lady, could be more precisely described as a hot and classy courtesan,
very experienced and sexy lady with gorgeous and quite natural body, participating with true passion and professionalism at the same time,
i have met here again this week, very highly recommended
22-02-2018 Πελάτης: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-22
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Mila is a beautiful, warm and friendly lady. She has a great body and enjoys giving you pleasure. She also has a lovely sense of humour and would make a great companion on a date. Her English is very good. All in all, I will definitely try and meet Mila again when she returns to this area. If you want great sex and a fulfilling girlfriend experience, watch out for when she is in your area.
22-02-2018 Πελάτης: sparrow
: 8.5
: 8.5
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-19
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
liga logia gia tin kopela .einai para poli kali ena koritsi omorfo me poli orea piasimata fisikotati den kles ta lefta sou fisika ta panta einai thema ximias egw teriaxa kai to fxaristithika gia auto aloste tin exw parei arketes fores
21-02-2018 Πελάτης: panosfun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-21
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Το κοριτσι ειναι απλα τελειο..!!!!ανεπιφυλακτα.προτιμηστε .αληθινη!!!θα την προτιμησω ξανα ..σιγουρα.παιδια με κλειστα ματια

Escort Answer:
Σευχαριστω μωρο μου ! Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα
21-02-2018 Πελάτης: lampakis4
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-11
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
3rd time with Eva and every time is better!! She is amazing girl. She is very professional very kind and very sweet. I didnt understand when we finished 1 hour. I hope we can meet again next time :)amloveloveam
21-02-2018 Πελάτης: GeoPop
: 6.5
: 5.0
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-19
Κόστος:€ 120
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Nothing to remember for - average in all... In life you get what you pay for (not that 120€ is nothing.). I was expecting much more (no to kissing, no to fingering) _ as i said, nothing to remember!
21-02-2018 Πελάτης: Dr.Freak
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-02-21
Κόστος:€ 90
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I arrive at the hotel and I send the message for the room number, I receive the room and I go up at the door! I knock once and I hear her but no open , I wait a bit and knock twice , she opens me! She is wearing a fresh purple short dress! Damn she is gorgeus!!! She offers me a shower but I told her I already had one at home ( came prepared) hehe! She undresses and me too and we get to the bed! We start to kiss and touch each other, her back tattoo with the amazing skin amd ass takes my interest and start to kiss it, she touches me down and after putting a condom she does and amazing sensual blowjob!!! Then she turns on four doggy style and i go inside her, she is so tight and wet and nice, she starts moan and i get fully hard making the bed go for and back! We then turn and into missionary were i pemetrate her deeply! She loves that I have a big cock and I go fully inside her!!! We done this the whole time with kissing and touching until I came inside her!!! Some talk time after the shower, she loved it , we kissed and then she gave me a cigarette after i told her where to find cigarette thia time!
My Nika you were my N to the N!!!
I loved it and thank you so much for the cigarette!!!
You huge admirer Game Designer !!!
I hope you stay more then 3 days and I see you soon!!!
Kisses to your raccoon dogs ;)