Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


04-12-2017 Πελάτης: GREEKDIVER
: 9.0
: 9.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-29
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
THE BEST ESCORT IN ATHENS BY FAR. VERY GOOD COMMUNICATION. IF YOU CAN DONT MISS HER. SHE MAKES YOU FEEL VERY GOOD. SHE TAKES HER TIME TO PLEASE YOU. I HOPE TO SEE YOU AGAIN WHEN IN GREECE. KISSES ΄΄Ο ΔΥΤΗΣ''
03-12-2017 Πελάτης: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-12-03
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καταπληκτική κοπέλα.Απο την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο κατάλαβα ότι θα περνούσα καλά.Ωραία χαρακτηριστικά και πολύ διάθεση.Το μόνο αρνητικό είναι τα αγγλικά της. Παρόλα αυτά όπως ανέφερα με την διάθεση που είχε και την γλώσσα του σώματος βγάλαμε άκρη.Το γραφείο όπως πάντα άψογο.
03-12-2017 Πελάτης: fuckman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-12-03
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Real angel in earth. Only looking her during she is taking blowjob is something unbelievable!!! Her body like velvet and so fresh!!!! And the sex was so hot with her. She is very active. She is a girl u can fall in love. Alina kisses.
02-12-2017 Πελάτης: Takis Salon
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-12-01
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μελαχροινό αισθησιακό μωρό όπως στις φώτο, σκέτη καύλα. Το μόνο αρνητικό τα ελάχιστα αγγλικά για την ώρα του social. Προτείνεται και μία φορά δε φτάνει.
Εξαιρετικό το γραφείο που ενδιαφέρεται αν πέρασες καλά και γενικά για τις υπηρεσίες.
02-12-2017 Πελάτης: dimitris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-12-01
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Καταπληκτικό μωρό με πολύ διάθεση αγαπάει αυτο που κάνει...Πάρα πολύ όμορφη και σαν πρόσωπο και σαν σώμα προσωπικά μου έκανε εντύπωση η ομορφιά της..Καταπληκτικές καμπύλες, τέλεια βυζιά και πολύ ωραία ποσαράκια...Πέρασα τέλεια δεν έχω κανένα παράπονο θα την ξανασυναντήσω σίγουρα !!
Beautifull baby with pretty face and fantastic body..Her behaviour is much better and i think this is more important to us..I recommend her %100..Have a nice day my beautiful lady hope to see you again..
01-12-2017 Πελάτης: Jimmy_Hammer
: 4.5
: 10.0
: 2.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-30
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
Exei pesei arketo Photoshop, Alla I kopelia kanei ta panta, ektos apo tin pipa stin opoia 8elei douleia akoma. Sigoura den itan auto pou perimena, Alla den efuga teleiws apogoiteumenos
30-11-2017 Πελάτης: Donfb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-28
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
i do not remember exactly the date but anyway i owed a review... again an unforgetable experience with this hot flexible girl!!! cant wait meeting her again and again... perfect sexy body!!!see you soon!!!
30-11-2017 Πελάτης: _Andy_
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-29
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Υπέροχη! Ερωτική, άνετη και ζωηρή! Σου δίνει τον καλύτερο εαυτό της και εσυ νιωθεις οτι κανεις σεξ με την κοπελα σου. Πραγματικα απίστευτη!
Την ευχαριστώ ειλικρινά και ελπίζω να την ξανασυναντήσω ξανα. Να σαι καλά κουκλαρα μου!
29-11-2017 Πελάτης: lefteristhegreat
: 4.5
: 10.0
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-27
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
...τι να πω και τι να γραψω. καλο κοριτσι. πολλα χιλιομετρα. σιλικονη περασμενης εποχης. αν θες 80s εμπειρια σεξ εδω εισαι. κριμα που το γραφειο επιτρεπει τετοια αποκλιση στις φωτο! δεν μετανιωσα για τα χρηματα ουτε για την συναντηση. απλα περιμενα κατι ΑΛΛΟ απο αυτο που ηρθε. καλο κοριτσι παντος παιδια!
29-11-2017 Πελάτης: Nikos Chania
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-28
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Ημερομηνία ενδεικτική γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς. Αυτό το μικρό με έχει τρελάνει. Θα το συναντήσω στα Χανιά σήμερα οπωσδηποτε.
28-11-2017 Πελάτης: A MAN
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-01
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
EXELLAND EXPIRIANCE FROM A EXELLAND ESCORT.SHE KNOWS TO MAKE HAPPY THE MAN WHIC HAVE NEAR HER.
HE IS A WOMAN WITH VERY NICE FACE -SPECIAL BODY- AND VERY KIND CARAKTER-THANKS FOR ALL AND I BELIVE
THAT WE MEET AGAIN VERY SOON.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-11-2017 Πελάτης: fisher4043
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-26
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Παιδια το κοριτσι ειναι υπεροχο,τα αξιζει αυτα που παιρνει,ωραιο κορμι ψηλη κοπελα με υπεροχα φυσικα στηθη,Πολυ ευχαριστως θα ξαναπηγαινα!!
28-11-2017 Πελάτης: hardone
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-27
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Για ακομα μια φορα απιστευτη.Οτι και να πεις για αυτην την κοπελα ειναι λιγο.Λατρευει αυτο που κανει και το βγαζει στον πελατη...value for money 100%
27-11-2017 Πελάτης: Nikos646
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-23
Κόστος:€ 700
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Είναι το πιο ομορφο κοριτσι που έχω δει πότε. Το πρόσωπο της είναι τέλειο. Ειναι πραγματικά πανέμορφη. Το σωμα της ειναι αδύνατο κ γυμνασμένο. Στο σεξ βγάζει πάρα πολλή ενεργεια. Της αρέσει πάρα πολύ να σε βλέπει ότι έχεις καυλώσει παρα πολύ. Αν φερθείς όπως αξίζει σε ενα τόσο όμορφο κορίτσι, που σου κάνει χάρη που βρίσκεται μαζί σου , θα το απολαύσει κ εκεινη κ θα περάσεις τελεια. Σε ευχαριστώ Πριγκίπισσα
27-11-2017 Πελάτης: Pete
: 9.0
: 8.5
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-24
Κόστος:€ 270
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Τι να πεις γι αυτό το κορίτσι! Είναι αλήθεια μικροκαμωμένη αλλά με πάρα πολύ καλές αναλογίες αν εξαιρέσεις το στήθος που ίσως είναι λίγο μικρότερο από τις φωτό. Δεν ξέρω αν είναι στην ηλικία που λέει αλλά δείχνει πολύ μικρή σχεδόν αθώα κι αυτό είναι κυρίως που μ έφτιαξε. Έχει πολύ γλυκό μουτράκι απίστευτα βαθυγάλανα μάτια και χυμώδη χείλη και κάποιες φορές σε κοιτάζει σαν παραπονεμένο γατάκι! Με υποδέχτηκε μπορώ να πω μέτρια και με συνοπτικές διαδικασίες μ έστειλε στο μπάνιο. Με περίμενε με τα εσώρουχα και αφού της τα έβγαλα φιλώντας την παντού την ξάπλωσα στο τεράστιο κρεβάτι. Εκεί δεν χόρταινα να την φιλάω παντου μιας και το κορμί της είναι πολύ νεανικό και καθαρό, και έδειχνε να το απολαμβάνει σε κάθε εκατοστό.Πρωτοβουλίες δεν πήρε αλλά δεν είπε και όχι όπως και την γύρισα. Την πήρα δύο φορές σε διάρκεια μιας ώρας με 60 λεπτά αδιάκοπο σφυροκόπημα και στη μια από αυτές τα κατάπιε όλα με χαμόγελο. Στα αρνητικά που θα μπορούσα να πω είναι ότι ζήτησε τα λεφτά πριν αγγίξει και ότι αρνιόταν πεισματικά να τελειώσει. Πολλές φορές τραβήχτηκε μου έφευγε αλλά τελικα την έφερα εκεί που ήθελα. Είναι πολύ καλή εμπειρία αλλα δεν αντέχει το σκληρό σεξ με πολύ βαθιές διεισδύσεις. Είναι όμορφο κορίτσι με καλή καρδιά και φαίνεται να έχει κουραστεί μ αυτό που κάνει. Πολλά φιλιά Νάνσυ και ελπίζω να βρεις αυτό που ζητάς στη ζωή σου...
27-11-2017 Πελάτης: lefteristhegreat
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-23
Κόστος:€ 180
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Σε όποιν αρέσουν σιλικονάτες βυζάρες κωλάρα και χειλάρες 1000% ΝΑΙ! Πού καλό πραγματικά ! ειναι dominant θυλικο και γουστάρει. ! Την προτείνω με τα ολα!
24-11-2017 Πελάτης: Blessingigor
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-21
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Sweety, you are one of a kind. Liza is the best out of all escort girls I have met. Her eye is very sexy and her body and she will do everything to satisfy you but don't provoke her. Thank you baby I can never forget the experience i had with you and I promise. Liza with all your good service I almost miss my flight. If you have not try This young lady before I think you are missing. Baby I will like to be having this good experience with you everytime. I hope I can see you again. KISSESSSSSS
Escort Answer:
Thank dear. kiss you!!
23-11-2017 Πελάτης: brain420
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-21
Κόστος:€ 270
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Επιτέλους βρήκα αυτό που είχα στην φαντασία μου κάθε φορά που έκλεινα τα ραντεβού με τα κοριτσάκια του είδος. Οι περισσότερες καλές ήταν αλλά το συγκεκριμένο με γέμισε με το τρόπο της. Ισχείουν οι απόψεις των συνταγωνιστών.
23-11-2017 Πελάτης: Nothing
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-21
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Κορμί κόλαση
Πανέμορφη
Ντύσιμο sexy
Συμμετοχή άψογη
Πίπα σεμινάριο
Τρεχάτε ρεμάλια δε περιγράφω άλλο.
Παίζει να είναι το πιό καλό πετυχημένο meeting που έχω κάνει. Όχι δεν παίζει. Είναι .
By far my number 1 escort girl .

Thanks Alex . Stay perfect !!!
23-11-2017 Πελάτης: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-10-16
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Πολυ καλο το πιπινακι!!!!!!τα καταπινει ολα!!!!!!!!περασα 1 ωρα καταπληκτικα!!!!!!!!θα ξανατιμηθει!!!!!thank you so much baby!!!!we will meet again for sure!!!!!!!
22-11-2017 Πελάτης: eve
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-10-22
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Perfect Companion, time flies when you are with her and heart beats go faster! Fun, hot, lovely, good conversation. Highly recommended to all of you ! Hope to see you soon again. Hug & kisses all over...
22-11-2017 Πελάτης: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-20
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Liza is a wonderful and pretty girl. You don't have to tell her to do this or that every time. She will automatically understands what you need. Just be careful with her because she can make you to fall in love with her. Can't wait for our next meeting Liza.
Escort Answer:
Thank you dear!! Kiss you:)
21-11-2017 Πελάτης: vasthegreek
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-18
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μια πανέμορφη κοπέλα από τη Μόσχα σαν τα κρύα τα νερά και πολύ δροσερή (έκλεισε πρόσφατα τα 22). Ευχάριστη, ομιλητική, καλλιεργημένη και ενδιαφέρον άτομο, καθώς σπουδάζει διακοσμήτρια και αυτό είναι μόλις το δεύτερό της τουρ σαν έσκορτ. Ακριβώς όπως στις φωτό με 0% επεξεργασία. Μεγάλο της ατού το σώμα, απίστευτα αθλητικό και γυμνασμένο -καθώς τρέχει 5.000 δρόμο η άτιμη!- και όλα πάνω της φυσικά. Το στήθος της είναι από τα καλύτερα που έχω δει και μάλιστα δεν είναι Α, αλλά Β. Πετίτ σε μέγεθος -1,63 με 1,65 το πολύ- αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο διαχειρίσιμη. Μολονότι συμμετέχει ωραία στον αγώνα και της αρέσει αυτό που κάνει, διέκρινα μια κάποια "απόσταση" στη διάρκεια της πράξης (δηλ. δεν σου δίνεται ολοκληρωτικά), εξ ου και στις Υπηρεσίες δεν έβαλα 10. Συνιστάται πάντως ως πολύ καλή επιλογή ιδίως σε αυτά τα χρήματα.
21-11-2017 Πελάτης: Donfb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-20
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
unforgettable experience!!! she is very beautiful, tall and with great natural body!! very active, polite and really hot!! one of the best experiences i have ever had!! will meet many times again and again!!
Escort Answer:
Thank you for your kind words !! Hope to see you soon! Many kisses for you, my Gentle Man!! ????????????
20-11-2017 Πελάτης: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-19
Κόστος:€ 210
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Υπέροχη κοπέλα , η πραγματική απεικόνιση της φωτογραφίας , ίσως την αδικούν και οι φωτός , γλυκιά και ακούραστη ...simply the best!! Kisses princess..
20-11-2017 Πελάτης: Alex
: 2.0
: 4.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-19
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πλήρης Photoshop
απαράδεκτη για τα λεφτά που τις έδωσα και μάλιστα με το παραπάνω πληρώνω παντα δε φιλάει δεν γλύφει εκεί που πρέπει και δε σε φτιάχνει δε τη συνιστώ . Οι φωτογραφέις ειναι σαν να ειναι 10 χρόνια πριν.
19-11-2017 Πελάτης: Nicok
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-18
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
πολυ καλη , άνετη και πρόσχαρη , σε κανει να αισθάνεσαι σαν να ειναι το κοριτσι σου ..
Πολυ καλη στο στοματικο ..
Τελικα περασα πολυ ομορφα , πολυ καλη επιλογη . Θα την ξαναδω σιγουρα..
19-11-2017 Πελάτης: Sittingbull
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-19
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Baby i really loved our meeting you are amazing, i could spend with you days, month's...thank you very much, when you come again i will be the first person to meet you, i guarantee that your money for this services are not much guys believe me
19-11-2017 Πελάτης: hristoss
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-15
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
buetifull lady nice person and good sex i had great time hope to see her again, and also i want to tell that see looks better live from this photo here
17-11-2017 Πελάτης: versus21
: 4.0
: 5.0
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-15
Κόστος:€ 160
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
XONTRH.KAMIA 10 KILA PARAPANW TOULAXISTON. PROSWPO ADIAFORO.DEN AFINEI DAXTILA. DEN FILAEI ME GLWSSA KATI SPEFTO FILIA. KAPSAME 160 EURA GIA TO APOLUTOS TIPOTA!!!!!!!!
Escort Answer:
WOW WOW!!!!
You came to me, i did blowjob without condom for you. And after you asked for money back. So i made blowjob for you free and you still write bad review??? You are really not a gentleman. I hope all other girls will not meet you because it's not good of you.
16-11-2017 Πελάτης: Donfb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-14
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
the best experience i have ever had!!! she is the best girl i have ever meet!!perfect body, very communicative girl and really hot!! i will meet her again for sure!!! see you soon baby!!!
15-11-2017 Πελάτης: loving_these_women
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-10-17
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I promised a review to Alexa because I felt that she deserved it. She is absolutely gorgeous, fun, comfortable and easy going girl. Her kisses are passionate, her laugh is amazing and her body...oh her body. 10/10 in everything. Amazing curves, fit, nice skin, nice smell. She is perfect and very fun to be around, talk to, flirt, have sex, kiss. Everything I had an amazing time Alexa and thank you. See you next time you come to Athens.
15-11-2017 Πελάτης: Todd smith
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-15
Κόστος:€ 130
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
FAKE TOTALLY

NOT THAT GIRL

UNPROFESIONAL 1000% THE GIRL DONT KNOW HOW TO HAVE SEX AT ALL..

THE GUY ON THE PHONE IS A TOTAL FAKE NOT THE GIRL THAT IS SAYING
14-11-2017 Πελάτης: magas
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-10
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
real girlfriend τελεια σε ολα φιλια με γλωσα 69 απεριγραπτο την συνιστω οταν εχω ξανα την ευκαιρια θα ξαναβρεθουμε σιγουρα με εστειλες αδιαβαστο 3 μερες μετα και σε σκεφτομαι. μου ειπε οτι τελιωσε 2 φορες η μια πεζει να ειναι αληθεια
Escort Answer:
Tnx dear. Surely meet again. See you. kisses)))
13-11-2017 Πελάτης: dimitris6
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-12
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπέλα είναι όμορφη και στο πρόσωπο και στο σώμα, στήθος 3αρι στητό φυσικό και πολύ ευαισθητο όπως ανακάλυψα αργότερα, όμορφο κωλαρ@κι που στα τέσσερα έχει τη σφρηγιλότητα που χρειαζεται. Το καλό με τις κοντούλες είναι ότι είναι εύκολα διαχειρίσμες, Πίπ@ παρα πολύ καλή, χωρίς χέρια, χωρίς να θέλει να σε τελιώσει στην ξεπέτα, γλύφει τα μπαλάκια σαν να ταν οι καλύτεροι της φίλοι .με λιγα λογια περασα πολθ καλα !!!!!!!!
11-11-2017 Πελάτης: Moneymaker
: 8.0
: 8.5
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:40 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-05
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Λοιπόν η κοπέλα είναι όμορφη θα κάνει ότι της πείς υπάρχει ενα μεγάλο αλλά όμως.. Καθυστερούσε για να κυλήσει η ώρα το οποίο το φαντάστηκα στην αρχή και επιβεβαιώθηκα στο τέλος Πως?..
Μπαίνω μέσα με ρωτάει πόση ώρα θα κάτσω της λέω μιση ώρα μου λέει 100 όπως μου είχε πει και στα μυνήματα απο πριν δηλαδη ..μου τα ζητάει της τα δίνω και της λέω οτι χρειάζομαι μπανιο μου φερνει πετσέτα και παω για μπάνιο επιστρέφω αρχίζουμε και μετά απο 13 λεπτά μου λέει η ώρα τελείωσε για να συνεχίσουμε μισή ώρα ακόμα πρέπει να μου δώσεις άλλα 100 ευρώ(μετρούσε τον χρόνο πριν μπω στο μπάνιο αυτη)..τελικά συνέχισα χωρίς να συμφωνήσω στα λεφτά και τελέιωνω στα επόμενα 15 λεπτά.. μετά αρχισε να μου ζητάει 100 ευρώ συν εκεί με τρελένει και της βάζω μεγάλο χέρι γιατί απλά μου έκλεβε 100 ευρώ(ούτε μισή ώρα δεν τη γαμούσα).κανένα 10λεπτο μαλώναμε της εξηγούσα οτι αυτό που έκανε ηταν πολύ λαθος και αντιεπαγγελματικο και εντέλη της πέταξα τα υπόλοιπα 100 ευρώ λέγοντας της οτι θα στα δώσω αλλά αυτό που κάνεις θα το γράψω στις κριτικές σου (εκεί μαγκωθηκε λίγο) και αμέσως έφυγα για να μή ξεφύγω .
Δεν είναι επαγγελματίας και επίσης δεν είναι ανεξάρτητη έχει νταβά.. δεν τη συνιστώ παίδες
10-11-2017 Πελάτης: emmylove
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-01
Κόστος:€ 120
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Was busy that's why i didn't have time to write. What i like most about this girl is her sexy lips, her voice during the sex and her very good English. 30 good minutes were spent well. Great.
Escort Answer:
Thanks dear.
09-11-2017 Πελάτης: emmylove
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-09
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I am speechless. Since i have been meeting an escort, all is good and knows their job But Anastasia is the best!! BEST BEST BEST!!! Guys, i recommend her. Kiss
Escort Answer:
Tnx bb. kisses
09-11-2017 Πελάτης: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-05
Κόστος:€ 450
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I met Anastasia last week. This girl is really amazing with lovely experience. She worth the money. More beautiful than the pictures, true GFE i experienced from her. Hope i meet her again anywhere in the world. Thank you love for your time. We will meet again.
Escort Answer:
Tnx dear. See you again. kisses.
09-11-2017 Πελάτης: 1palikaris
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-08
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Πολύ όμορφη και πρόθυμη κοπέλα. Ακούραστη και εργατική. Πίπα βαθιά στησίματα εκπληκτικά.Συμμετοχή πολύ καλή. Πολλά φιλιά, και χάδια. Της αρέσει η δουλειά της και το δείχνει. Τιμά τον πελάτη και τα χρήματά του.Fantastic girl, I had wonderful moments love love love
09-11-2017 Πελάτης: mark77
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-08
Κόστος:€ 600
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
A stunning appearance, a very confident voice, a wonderful smell and taste. Mistress is not indifferent to foot fetish and ball basting. She very accurately managed to find that side of causing pain, where I feel enough to be a victim of torture, but I can still tolerate it. With her I felt the charm of communicating with the real Mistress.
09-11-2017 Πελάτης: panos84
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-01
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Rima is an extraordinary girl.
I met Rima 2 months ago in Athens, Greece and since then she has become my standard choice when it comes to choosing an escort who provides awesome PSE services.
I'd recommend Rima without any hesitation!
08-11-2017 Πελάτης: Ilias
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-09-27
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She is the best girl!Very friendly,full energy on the bed.She doesn'press you about the time,she feels comfortable with you.If you treat nice to her,she will give you happiness...Kisses baby,see you soon...
08-11-2017 Πελάτης: ALEKSEY
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-07
Κόστος:€ 400
Φιλί:x
Στοματικό:Δεν ξέρω
CIM:Όχι
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I want to partially correct my previous review. she does not normally have sex because she is a mistress. I call it: Domina Yoleta.
Its height is that of a true ruler. Its truly refined BDSM techniques. With her I had an unforgettable experience. If I did not leave Athens I would be back
08-11-2017 Πελάτης: sstavros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:3 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-07
Κόστος:€ 600
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I haven't ever tried bdsm experience. This woman made me to be a fan she is amazing... I think this date will remember for ever . she is very hot. her blowjob amazing ... she is professional... I don't like so much to beat me a a girl... but... her way I liked so much ... I also beat her very hard... she lliked it and I also liked it ..she is more beatifull than photos .. and she wants the client have a beatifull time with her... I will meet her again , I can't forget her.. ouuaaaaooouuu what an experience..
Escort Answer:
keep your imagination close to yourself.
07-11-2017 Πελάτης: Alex-Vilas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-07
Κόστος:€ 400
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
απίθανη!!!!ισως η καλύτερη κοπελα που εχω παρει ποτε!
Ένα δέρμα απαλό σααν μωρο, πρόσωπο γλυκό τι κορίτσι είναι αυτό καυτό !! Σώμα υπέροχο με καμπύλες ωραίες το πιο καυτό και στενό μουνακι που έχω πάρει!!
θα τα ξαναπούμε σύντομα μωράκι μου
Escort Answer:
Ευχαριστώ Αλεξ για το υπέροχο σχόλιο!! ❤
07-11-2017 Πελάτης: pacifico86
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-10-13
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
I miss you my baby. Please come to Thessaloniki again. I happy to see you more times. I wait
Take care of yourself. I will never forget you. Sexy Lady.
07-11-2017 Πελάτης: ALEKSEY
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-07
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
IS A BEAUTIFUL GIRL WITH BODY LIKE FOTOMODELLA. OTHER TIMES IN ITALY. NOW IS MORE BEAUTIFUL AND SENSUAL. IRRESISTIBLE AND UNIQUE.. HE HAS REFINED THE EROTIC TECNIQUES BY REACHING A GREAT LEVEL OF MAJESTY. ALL NATURAL .... .GREAT TOOL BOX FOR BDSM
07-11-2017 Πελάτης: BIGSIZE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-07
Κόστος:€ 0
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
This girl is simply perfect. She can be a tender kitten or a wilde tiger. You choose. Definitely she likes sex and her BJ is the best one I had in my life.i strongly reccomand to everybody but dont go to her if your suffer heart attak.
Escort Answer:
Thanks, for review! I think that you are wanted made pleasure for me, but about what kind of sex you are talking about?))) naughty boy:))
07-11-2017 Πελάτης: PETER23
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2017-11-01
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The best shemale in Athens!! Soooo fucking HOT and passion from the first moment that we met The best fuck with real pictures only!! Lets fuck this girl every day!!!