Escort Reviews Ελλάδα

Αναζήτηση

Read all escort reviews


14-09-2018 Πελάτης: doc_lin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-13
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Αχαλίνωτο σεξ. γυναικάρα με πιασίματα και γατίσια μάτια... σου βγάζει τη καύλα που έχεις κρυμμένη μέσα σουwink
14-09-2018 Πελάτης: Niknikskg
: 6.5
: 2.0
: 1.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-13
Κόστος:€ 280
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
So many whats app messages. she got on my nerves... no massage nothing... most of the time she was sending messages to friends etc.angry

Blowjob just for a little time..
Escort Answer:
I'm sorry that I offended you! probably it's because of not knowing the English language, if I had mastered it perfectly, then I could understand that you are not happy with something! and since I am a woman and you are a man, I thought that I satisfied you with a growl! you can come to me at any time and talk to me eye to eye! but do not hold a discussion openly that would scare away all customers! I know that if something did not suit you, you would have left ... but you stayed with me so bad for 2 hours !!! and the whole life that you showed me in your phone, will remain between us) whole
13-09-2018 Πελάτης: Gustav0
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-13
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Betty is amazing girls very loving. She are very young and make me crazy.
I want be more time but I can’t pay more. This is a girls for be hours and enjoy the pleasure.
I come back my beautiful Betty. lovelovelovelove
13-09-2018 Πελάτης: Luckyl1645
: 4.5
: 4.5
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-13
Κόστος:€ 280
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Not worth the,donation. Passive waiting until you tell her what you expect. Her english is not so good. Eleni may look good but she is not passionately pleasing you; sorry
12-09-2018 Πελάτης: Fyfu21
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Μυκόνου
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-12
Κόστος:€ 500
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Saw juila early in the morning she was still full of energy. Great at giving head. Sexy and beautiful as hell. If i ever come back to the island again i would definitely see her again
12-09-2018 Πελάτης: Nikkyplus
: 9.0
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-07
Κόστος:€ 130
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This is our third meeting. Delight, passionate sex, deep blowjob. She loves sex and it's noticeable. Very friendly. In the first meeting I was a little tired and irritated, but she was able to relax me and do everything at the highest level. Thank youlove
12-09-2018 Πελάτης: Nikkyplus
: 7.5
: 5.5
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-10
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Differences between real girl and photos, its not good. Normal service but automatically. Good, but nothing special. She is sweet, little shyly. Not horny, without passion.
Escort Answer:
My dear. Pictures are from a professional seassion.My selfy photos are also on the site.I look exactly like them. These are photos verified 100% by escortnews!!!
11-09-2018 Πελάτης: atsampou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-09
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
H sinantisi me tin Vasiliki itan apo tis kaluteres empeiries. H gunaika einai kouklara me apistefti omorfia kai sexy soma. Me ypodexthike opws eprepe gia na perasoume aksexasta! Euxaristi kai prothimi na ikanopoiisei ton antra pou einai mazi tis! Thewrw pws einai oti kalutero yparxei ston xwro! Me kathe efkairia tha tin sunantw...Se ola tis teleia! To apoluto 10
11-09-2018 Πελάτης: needed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-10
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπέλα είναι αστεράκι , μου άνοιξε με χαμόγελο και ήρθε με νάζι να με ζεστάνει καθώς τις είπα πως κρύωνα λίγο, πολύ απαλό δέρμα και θεΪκή κωλάρα... Χωρίς βιασύνη μου τον έκανε κόκκαλο και τον έχωσε στο απίστευτα καυτό μουνάκι τις που ήταν και πραγματικά σφιχτό, κι άλλη στάση με την κωλάρα τις στημμένη, τέλος την έχυνα στο καυτό μουνάκι τις με ευχαρίστηση καθώς το κορίτσι ξέρει να γαμιέται και όχι να σε γαμάει με βιασύνη και υπορβολικές εκφράσεις...
11-09-2018 Πελάτης: winglet19
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-08
Κόστος:€ 150
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The best girl i met in Athens she is better than pictures. Her skin is like the silk lovely woman you fall inloved with her. Really suggested ,i hope to meet her again very son.
Escort Answer:
Thank you bebe
11-09-2018 Πελάτης: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-10
Κόστος:€ 100
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΤΡομερο κοριτσι που βγαζι ματια !Ειναι πολυ πιο ομορφη απο φωτος.
Απο αφτες που βλεπις στο δρωμο και τρελενεσαι))))
Το γραφειο μου εστιλε και βιτeaki. Και οντος ειταν αυτι.
Αντοποκρισι απο γραφειο: γριγορι σοβαρι σωστι!

Suzana 1 of best girls i ever see in my life! Top Body very fitness .France kissing with tongue .She like to be fucked. And control all time to make me happy. Real girlfraint for sure))))

I will return soon!

THANK YOU safari for this amazing girl
requestlovelove
Escort Answer:
Thank you dear Grathineos. Xxxxxxxxxxxx
10-09-2018 Πελάτης: Pelekanos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Μυκόνου
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-08
Κόστος:€ 0
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
She is totally better than her site photos ... great kisses , the best blowjob I ever have, real natural tits and great body in touch ... probably one of the best escorts I have ever be with ... I will meet her 1000000% again !!
10-09-2018 Πελάτης: vRomantic
: 10.0
: 8.5
: 7.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-06
Κόστος:€ 210
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Megan is the sweetest escort I ever met. She should be in Hollywood in the movies. The perfect face and smile, superb tits and the tiniest pussy I have fucked. She will play any role you wish and make you come and come and come.She is petite, only 160 and you can actually lift her easily and fuck in any position you wish. No hassle. I really want to see her a few more time. Her English is not very good but she uses her phone as a translator and this is so funny. Thanks babylovelovelove
10-09-2018 Πελάτης: greengreen
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:8 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-06
Κόστος:€ 1050
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very beautiful and inteligent young lady. Her photos do not do not do her justice, far more attractive in real life. An absolute pleasure to spend time with and looking forward to future meetings.
09-09-2018 Πελάτης: alex
: 6.0
: 1.0
: 4.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-08
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 50% έχει καθοριστεί στο Photoshop
ΠΟΙΟ ΚΡΥΟΚΩΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΜΑΝ ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ angry
09-09-2018 Πελάτης: greog
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-09
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Francesca is a gorgeous, young, smiley,pollite and hot Italian goddess!!her body is flawless, her boobs are big natural, her skin is very soft and clean and her kitty..horny as it can be when you finger it.I had a great great time and I definetely meet her again when she comes back...thank you very much sweetie!!
09-09-2018 Πελάτης: kingmann
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-08
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
This girl very cute, smile every time, she really 19 years old. I love her .. she positively and perfect. Her service cool Leila have perfect sport body..
09-09-2018 Πελάτης: extreme
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-21
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Maybe one ot the best PSE you can find...A good lookin Russian lady that stretch your limits beyond PSE...Very deep throat, mouthfuuck, rimming. rough sex, 60 min non stop... There are few videos of her starrring on porn so you can see her appearrence
08-09-2018 Πελάτης: parania
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-06
Κόστος:€ 80
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπελα ειναι ΑΣΤΕΡΙ, τελος! Πηγαινε με μια επιφυλαξη, αλλα με το που μπηκα στο δωματιο εγινε αμεσως το κλικ και οσο για τη μαχη? Το Λειλακι δε σταματαει να ρουφαει αν δε της πεις κοψε. Τη σταματησα γιατι θα τελειωνα στο στομα της χωρις να την εχω γαμησει. Οσο για το σεξ, τι να πω? Γουσταρει ακαταπαυστους πυροβολισμους, ωσπου τλειωσα μεσα της και δε προλαβα να βγω της τα σερβιρω στη μαπα. ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!! Ανετα τα ξαναδινω,οσες φορες και αν ερθει
08-09-2018 Πελάτης: Dr Rick
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-06
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Daniela is amazing! She is friendly and very easy to get comfortable with. But most of all she is stunning! Daniela is one of the absolutely hottest most beautiful escorts ever to come to Greece from the east. She arrives for an outcall appointment dressed like a model, its enough to make one lose control the first second she walks in. Very sexy wet BJ, for as long as I could handle it. Amazing PSE sex too, although her English isn't perfect, when she tells you to xxxx her harder, you will understand the command and perform.

I cannot provide a higher recommendation if you are looking for a true sexbomb who absolutely aims to please. And dot worry about her English, she understands everything. Go for it players! winkwinkamamwinked
07-09-2018 Πελάτης: Ioannis55
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-05
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
The best of the best !!!
I fully recommend se For every Real gentleman .
Thank you very much for the wonderful experience You will stay forever in my mind And my imagination
See you soon ...
07-09-2018 Πελάτης: Luckyl1645
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:180 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-06
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Alex looks stunning, beatuiful, and she is playfull, will meet her again. Had a great time with her, and so did she as she orgasmed several times.
She is a keeper.
Escort Answer:
Thank you Bebe. I haw wery good time with you. you Now it..
07-09-2018 Πελάτης: johny2
: 8.5
: 9.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:2 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-05
Κόστος:€ 260
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Niki is a beautiful and very sexy girl!!
She has atremendous part in sex and her services are excellent.In what i asked her she didnt say no to anything.She made me feel as I new her for years.I will definitely meet her again soon.Niki thank you for being so nice, you are an amazing lady!!!::
06-09-2018 Πελάτης: george230
: 8.0
: 8.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-01
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
she is very good girl and she look very hot. big ass and her lips are for very licking!! she came in my home and she make me fire! very good oral and for many time! we had erotic sex and she give me everything!!winkwinkwink
06-09-2018 Πελάτης: dimitrispow
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-03
Κόστος:€ 260
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ψηλη και πανεμορφη ,ειναι σωστη πρασινοματα με πολυ ωραια ποδια για φιλημα, της αρεσει πολυ το σεξ και δειχνει να το ευχαριστιεται σε καθε φαση. σιγουρα αξιζει η Ιταλιδα και αν και δεν το περιμενα ειναι φωτια !!lovelove
05-09-2018 Πελάτης: erros33
: 8.0
: 7.0
: 5.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-05-11
Κόστος:€ 140
Φιλί:x
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
beautiful girl, didn't speak good English, had to use translator!! only bad thing about look was her lips, which all eastern women do pump them...…….
05-09-2018 Πελάτης: alex
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-04
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τι να πω για το κοριτσι εκτος οτι ειναι καυλιαρα και ξερει να κουναει καλα το κωλαρακι οταν το σκιζεις Παντος και και δηλωνει και τελικα ειναι πορνοσταρ γιατι ξερει τι θελεις πως το θελεις και τελικα οταν το κοριτσι ξερει να στηθει σωστα ουτε να γαμισεις δεν χρειαζεται χυνεις απο το πολυ ματι wink
05-09-2018 Πελάτης: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-04
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Nice sexy and beautyfull girl!!!!!i had wonderfull time with her!!i met her again at the past!!!nice blowjob!!not as a profesional girl but she is doing her best to make happy her client!!!!for sure i will meet her again!!i allready had 3 meets with her and she make me happy every time!!!!kisses baby!!!
Escort Answer:
My dear. Pictures are from a professional seassion. My selfy photos are olso on the site. I look exactly like them. These are photos verified 100% by escortnews!!!
04-09-2018 Πελάτης: vasthegreek
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-03
Κόστος:€ 210
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Amazing Russian statue from a city between Moscow and the Urals, well over 180 cm tall. Very pretty face almost like a teenager, endless body, impressive silicone tits with real feeling. I have never-ever seen such a big woman to worship sex so much (usually the petite ones are more hot, but she is an exception). Little English, but I speak some Russian, so OK. We did it in many positions all over the room and she liked a lot every single of them. To sum up, she is the first escort after quite a long time who made me finish twice, something very rare for my age and stamina. Strongly recommended.
03-09-2018 Πελάτης: kostis09
: 8.5
: 5.0
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-03
Κόστος:€ 140
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της. Στα θετικά η εμφάνιση της. Ωραίο κωλαράκι και petit γυναίκα. Εκεί όμως τελειώνουν και τα θετικά. Πήγα να τη φιλήσω με γλώσσα όπως αναφέρει και στο profile της, μου λέει δεν της αρέσει και δεν θέλει να το κάνει.. Πίπα μέτρια, χωρίς όρεξη, φαινόταν η κοπέλα ότι δεν της πολυ αρέσει αυτό που κάνει,δεν είχε διάθεση. Της λεω για CIF μου λεει δεν το κάνει... Αφού δεν το κάνεις τι το αναφέρεις στις υπηρεσίες σου; Ξενέρωσα εκεί, μου λεει μετά από 45 λεπτά ότι τελείωσε η ώρα. Ημουν τόσο ξενερωμένος που δεν είχα καν όρεξη να της πω ότι λέει λαλακίες και της είπα να φύγει.
Τέτοιες υπηρεσίες βρίσκω και σε κοπέλες σε studio, δεν χρειάζεται να πληρώσω 140 Ευρώ την ώρα. Κρίμα και ήταν ωραίο μωρό.
02-09-2018 Πελάτης: johnieret7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-01
Κόστος:€ 200
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
what to say about Bella,the name says everything! charming much more pretty than photos very social,very active at bed,hot wet bj,amazing ass,one hour was not enough with this Bella lady! i will sure meet her again with the first chance,Very highly recommended! thank you Bella xx Yiannis
01-09-2018 Πελάτης: nikolasalex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-09-01
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Until I tasted the juicy before I realized how sweet it is. She’s one of a kind never regret of meeting you. I’m in Love already with you my lady. Thank you babe
01-09-2018 Πελάτης: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:90 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-31
Κόστος:€ 250
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
When the door opened and i saw that amazingly beautiful girl, smiling at me and welcoming me in, i knew i would have a great time. I was right. Tina is probably the best choice if you are looking for a beautiful girl who will make you feel like you are with your girlfriend. Perfect beauty, perfect company, perfect sex... Everything was perfect! I hope i will see her again! Thank you my porcelain doll for the great time you offered me! My kisses to liss! smile love
01-09-2018 Πελάτης: rept1
: 10.0
: 10.0
: 5.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-31
Κόστος:€ 160
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Παιδιά η κοπέλα είναι πύραυλος, ότι βλέπετε στις φώτο. Γυμνασμένο σώμα με ωραία επιδερμίδα και γλυκό πρόσωπο. Πολύ ενεργή, αχόρταγη διάθεση για σεξ και φαινόταν να το απολαμβάνει, ενώ δεν είπε όχι σε τίποτα. Το φχαριστήθηκα και πέρασα πολύ καλά. Γενικά τα πράγματα ήταν όμοια με την κριτική του Steel. wink javascript:void(0); love
01-09-2018 Πελάτης: boydika
: 9.5
: 9.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ιωάννινα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-31
Κόστος:€ 120,€
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Μέτριο
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Είναι άλογο η κοπέλα, 185 σίγουρα. Μαυρισμένο κορμάκι και κάτι καπούλια από άλλο πλανήτη. Πολύ χαμογελαστή και καυλωτικη φωνή στις κραυγές, που φαίνονται ρεαλιστικές. Τατουάζ ένα στο πόδι και ένα χαμηλά στην κοιλιά.ειναι καυλακι η κοπέλα!!! πρόθυμη σε όλα χωρίς να ξενερώνει.
31-08-2018 Πελάτης: emmylove
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:2 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-31
Κόστος:€ 300
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
LAURA IS AN ANGEL AND THE BEST I HAVE HAD. COMPLETELY CLEAN. MORE BEAUTIFUL AND ATTRACTIVE THAN THE PHOTOS. SHE IS THE BEST IN TOWN FOR NOW. THANK YOU MY BEST LAURA. I RECOMMEND YOU AND I PLAN TO MEET YOU AGAIN. TAKE CARE. LOVE YOU.
31-08-2018 Πελάτης: mademale
: 10.0
: 10.0
: 6.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-30
Κόστος:€ 80
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
Το πρακτορείο έχει μπει σε τρομερό ανταγωνισμό με… τον εαυτό του και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ. Μιλάμε η κοπέλα είναι απ’ όλες τις απόψεις το υπέρτατο «στακάτο», «κλασσάτο» δεκάρι. Ραντεβού στην πασαρέλα της κόλασης.
31-08-2018 Πελάτης: CyprusG
: 1.5
: 7.5
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-27
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Όχι αυτό το κορίτσι
Διακοπες στην κρητη κ επελεξα μια εσκορτ, Δεν εναι η κοπελα ομως των φωτο, προφανως κ τα παραπανω review ειναι ψευτικα. Η κοπελα ξερει πολυ καλα αγγλικα, εγω όχι κ συννενοηθηλαμε πληρως, επισης τοπ σερβις...αλλα γαμάς μια γκομενα την οποία τσαμπα εγω δε γάμαγα - τω ρα θα πεις γιατι εμεινες... το ντυσιμο της οταν με υποδεχτηκε αφηνε πολλες υποσχεσεις, οταν γθυθηκε ομως ηταν αθλια, χοντρος μαλακος κώλος, σπυρια παντου... δεν την αγγιξα, μόνο σεξ μια φορα.. Επισης ζητησα να δω την φιλη της κ το αρνηθηκαν. Δουλευουν κ μεσιμερι που ειναι καλο
31-08-2018 Πελάτης: nick_13
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-30
Κόστος:€ 170
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Τι να πω πρωτα για αυτη τη κοπελα. Μενεις ευχαριστημενος απο το πρωτο μεχρι το τελευταίο λεπτο. Πιπα υπεροχη βαθια και υγρη. Στο γαμησι συμμετεχει και το ευχαριστιεται πολυ. Δε καταλαβα ποσο γρηγορα περασε η ωρα. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα.
31-08-2018 Πελάτης: schumac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-30
Κόστος:€ 170
Φιλί:Χωρίς γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Μολις μου ανοιξε την πορτα και την αντικρυσα θαυμασα μια κοπελα με αισθησιακο σωμα πανεμορφο προσωπο με πρασινα ματια και πολυ ερωτικο σγουρο μαλλι.
Με υποδεχτηκε με χαμογελο και με καλωσορισε. Μετα το μπανιο ξαπλωσα και ξεκινησαμε τα προκατρκτικα..
Με αναψε τρομερα και ξεκινησαμε δυνατο γαμησι σε πολλες στασεις με την κοπελα να παιρνει και η ιδια πρωτοβουλια.Πραγματικο girlfriend experience!
Την εννοιωθα σαν κοπελα μου. Νοιωθεις ποσο θελει να σε ευχαριστησει. Απο τις ωραιοτητερες εμπειριες με escort που εχω παει.
30-08-2018 Πελάτης: ippeas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-23
Κόστος:€ 140
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Όπως αναφέρει και ο συναγωνιστής, είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, αλλά από κοντά καλύτερη. Εγώ δεν είχα θέμα με τα φιλιά ίσα ίσα που ήταν πολύ παθιασμένα (ίσως γιατί υπήρξε χημεία) . Στα του αγώνα προσυπογράφω αυτά που λέει. Η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει. Περιποιηθείτε την και δεν θα χάσετε!!!!! Ανταποδίδει και με το παραπάνω, σε σημείο που να περνάει από το παθιασμένο στο πιο άγριο. Όπως είπα, το γουστάρει. Επίσης καλή στην επικοινωνία για το διάστημα που μεσολαβεί.
29-08-2018 Πελάτης: larissa1
: 3.5
: 2.0
: 1.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Λάρισα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-29
Κόστος:€ 160
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Επιτρέπεται μόνο ένας
Φωτογραφία:Το 30% έχει καθοριστεί στο Photoshop
PAIDIA EINAI POLY OTI NANE PHGA SHMERA KAI META EKLEGA TA LEFTA.MI TI PROTIMISETE GIATI THA MEINETE ME TO POULI STO HERI. 100% ANTIEPAGELMATIAS KAI SE DOULEVEI. MAKRIAAAAAAAAAAA
29-08-2018 Πελάτης: STEEL DOCOP
: 9.0
: 10.0
: 6.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:120 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-26
Κόστος:€ 290
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Αν και αρχικά είχα κλείσει ραντεβού με την Μιλένα, τελικά, για άγνωστους λόγους το γραφείο με έστειλε στην αγκαλιά της Νικόλ, κάτι το οποίο φυσικά δεν με χάλασε καθόλου. Το κορίτσι είναι ΑΠΑΙΧΤΟ! Τέλειο, γυμνασμένο σώμα και πρόσωπο που εμένα μου θύμισε κάτι από Μόνικα Μπελούτσι όσο ιεροσυλία και αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως οι φωτογραφίες την αδικούν. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, το κορίτσι χάριζε απλόχερα γλωσσόφιλα (με παιχνιδιάρικες καβλωτικές δαγκωματιές στο ενδιάμεσο), ενώ στο σεξ με πέταξε στο κρεβάτι και με έκανε να τελειώσω με συνοπτικές διαδικασίες! smile Ίσως θα ήταν ακόμη καλύτερη αν βελτίωνε λίγο τα αγγλικά της τα οποία είναι σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο και αναγκάστηκε το google translator να πάρει φωτιά, όμως και πάλι όταν το κορίτσι είναι τόσο κοινωνικό και χαμογελαστό μπορεί και να μην χρειάζεται τόσο η αγγλική γλώσσα... Όπως και να έχει πέρασα υπέροχα μαζί της και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! love
29-08-2018 Πελάτης: KOST74
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-27
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Ναι, καταπίνει
Σεξ:Κτηνώδης
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ. ΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΓΛΥΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΔΥΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΥΡΜΠΟ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. DEEPTHROAT MOUTHFUCKING ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΝΙΓΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΝΕ. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΘΗΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΙΔΡΩΤΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΑΡΙΣΙ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΣΕΞ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΡΕΞΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΥΓΚΟΠΗ.
29-08-2018 Πελάτης: harlan
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Αθήνα
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-25
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Στο πρόσωπο
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Meeting Linda was very intense and strong. She is beautiful tiny girl, very young and wild inside. I have to thank her a lot to give me so deep emotions. Lovely! love
28-08-2018 Πελάτης: magas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Ηράκλειο
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-25
Κόστος:€ 200
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Silicone
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
βαριεμαι να γραφω κριτικες αλα για την συγκεκριμενη πρεπει να γραψω. Λοιπον ματια που σε μαγνιτιζουν βυζια πο σε στελνουν κολος που σε στελνει τι κωλαρα. μαγκες εχω ενα θεμα δεν χυνω ευκολα με την συγκεκριμενη ηθελα να χισω στην θεσπεσια πιπα αλα κρατηθηκα και εχυσα οταν με καβαλησε μετα απο κανα 10 λεπτο. την 2 φορα κανα 25 λεπτο ανελεητο σφυροκοπημα με αλαγες στασεων απο δικη της πρωτοβουλεια τελος στο μπαλκονακι με τα μπορνουζια τσιγαρακι κουβεντουλα και μετα καλυνηκτα προσοχη ειναι ερωτας your cooker whith lovelove
28-08-2018 Πελάτης: Naseral
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Μυκόνου
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-28
Κόστος:€ 400
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Με προφυλακτικό
CIM:Ναι, το φτύνει
Σεξ:Παθητικός
Πρωκτικό:Όχι
Στήθος:Don't know
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Beautiful girl ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
27-08-2018 Πελάτης: The Good Guy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:1 hours
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-26
Κόστος:€ 210
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Looks nicer than the pics up close and personal. She has a lovely smile, beautiful lips and eyes. She's funny and laughs a lot. Sexy ass, soft skin and a awesome sex machine! Very clean with a good sense of humor. I had a great time, and will definitely meet up again...Thank you... Cheburashka
Escort Answer:
Thank you so much ! with you it was also very fun.
27-08-2018 Πελάτης: Jamez
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Χανιά
Διάρκεια:30 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-26
Κόστος:€ 100
Φιλί:x
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Μη διαθέσιμο
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Δεν ξέρω
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Tina is an amazing girl. She opened the door with a wide smile. I fell in love immediately with her beautiful eyes. She was very active all the time and she seemed to enjoy a lot. Tina is exactly what you see in the photos above.
Thank you Tina for the wonderful time. We'll meet again at some point :)
26-08-2018 Πελάτης: john_bin
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Χώρα:Ελλάδα
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Διάρκεια:60 min
Ημερομηνία Συνάντησης:2018-08-25
Κόστος:€ 190
Φιλί:Με γλώσσα
Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
CIM:Όχι
Σεξ:Ενεργό
Πρωκτικό:Ναι
Στήθος:Natural
"Extra Ball":Πολλές φορές επιτρέπονται
Φωτογραφία:Πραγματική εικόνα
Very cute and very sentimental girl. She is very beautiful, her lips are awesome. Very hot anal sex, excellent blowjob. She is amazing and i wish I meet her again.