Escort Reviews Греция

Поиск

Читайте все эскорт отзывы


01-02-2019 Клиент: ioannis lel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:30 min
Дата встречи:2018-12-14
Цена:€ 100
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Όμορφη, όπως στις φωτογραφίες, αισθησιακή, σέξυ,βμε φοβερή συμμετοχή. Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά, αλλά περισσότερα λέει η ίδια η γλώσσα, όταν μπορείς να λες κάτι και η κοπέλα να το καταλαβαίνει ακριβώς όπως της το λες. Απόλαυσα πραγματικά τη συνάντηση μαζί της, αν και είχα ελάχιστα διαθέσιμο χρόνο γιατί ταξίδευα. Σε περιμένω, κούκλα !!!!
31-01-2019 Клиент: dimi2323
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:2 hours
Дата встречи:2019-01-30
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Пассивный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
συναντηση εχτες τν αννα μαρια..πολυ καλυτερη απο κοντα απο οτι στς φωτογραφιες..το σωμα μας πολυ ωραιο...στηθος με ρωγες που ανταποκρινοται..και αρκετα ωραιο σην υφη,,απο ηπυρεσιες ηταν οτι καλυτερο..πολυ ερωτικη και με πολυ παθος οπως ηθελα..η πιπα της πολυ υργη και περιποιηση τς γυρω περιοχη..και τελειωμα στο στομα φυσικα..προτεινεται ανεπυφυλακτα...απο τς λιγες καλες που ερχονται στην πολη μας...
30-01-2019 Клиент: tsamp
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-29
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Nice and beautiful girl with smile and good energy!!! Very nice duo with Bianca...Hot and nice session!!! Definitely i will meet them again!!! Bianca + Denice = 10.
30-01-2019 Клиент: CHRIS
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2019-01-10
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
The meeting date is indicative.
I have met Julia several times and i will keep meeting her for long time.
She never says no to anal in any position you can think.
She really enjoys riding anally. She also likes licking and sucking my dick.
She need more exercise in deep throat. I like my dick and balls to disappear in her mouth.
Her only disadvantage she does not swallow.
I hope next time to see you with your friend.
30-01-2019 Клиент: Sofo1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Волос
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-26
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Είδα καλές φωτογραφίες, καλές κριτικές και το τόλμησα κι εγώ. Συνολικά σαν εμφάνιση και υπηρεσίες με κάλυψε και με το παραπάνω θα μπορούσα να πω. Κορμάρα με ωραίο στήθος και κωλάρα.. κάναμε απίστευτο σεξ που μου έδειξε να το ευχαριστιέται κι εκείνη. Μιλήσαμε και λίγο πριν φύγει. 10/10 σε όλα για την Τζούλια!
28-01-2019 Клиент: Aris11111
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:30 min
Дата встречи:2019-01-27
Цена:€ 100
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Παιδιά η κοπέλα είναι απίστευτη!!!
Είναι πραγματική Θέα του στοματικού έρωτα. Για το υπόλοιπο δεν έχω γνώμη γιατί απλά δεν χρειαζόταν να προχωρήσει. Αυτός συνδιαζμος σαρκώδη χείλι τεράστιο στήθος (τουλάχιστον τεσσάρι και φυσικό) και πραγματική αίσθηση ότι γυναίκα το απολαμβάνει σε κάνει να ξεχάσεις τον εαυτό σου. Η κοπέλα είναι πολλή φιλική και σίγουρη για τον εαυτό της .με την πρώτη με έστειλε στο ντους λέγοντας ότι εχουμε μόνο μισή ώρα έχει επόμενο ραντεβού και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο.
Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφετε κυριολεκτικά με έτρωγε με το στόμα της βοηθούσε με βιζια με έτριβε με έγλειφε . Τόση ηδονή και πάθος δεν θυμάμαι αν έχω ζήσει στην ζωή μου . Ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία. Σίγουρα θα την δω ξανά και για πιο πολλή ώρα μισή ώρα πέρασε σαν πέντε λεπτά.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα . Φωτογραφίες δεν την εκφράζουν 100% στην πραγματικότητα είναι πιο εντυπωσιακή.
27-01-2019 Клиент: Mav70New
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-26
Цена:€ 0
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
And God created Emma! An unbelievable woman you must meet in your life. A wonan who is a true vision, clever, sexy and open-minded in sex. Will meet you again soon my lovely Emma!
25-01-2019 Клиент: GeorgeKara
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-23
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η Άλεξ είναι επαγγελματίας,κούκλα, αγαλματένιο κορμί κυριολεκτικά.. και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι υψηλού επιπέδου. Με έκανε να τελειώσω 2 φορές, το κάναμε σε όλες τις στάσεις! Μου λείπουν ήδη τα φιλιά της.. καταπληκτική,δεν έχω λόγια! Θα την ξαναδω σίγουρα!wink
25-01-2019 Клиент: Alexisyam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-24
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η Μαρίνα είναι εξαιρετική σε όλα. Ακριβώς ίδια με τις φωτογραφίες, σέξυ με τις ζαρτιέρες της. Υπέροχο στητο στήθος και κωλαράκι για φάγωμα... Μακάρι να είχαμε παραπάνω ώρα γιατί δεν φτάνει μια ώρα μαζί της πραγματικά!
25-01-2019 Клиент: PorscheLover
: 5.5
: 10.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-23
Цена:€ 250
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Полный фотошоп
Συνάντηση με την κοπέλα σε πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Πρώρο φάουλ η κάκιστη ταχύτητα ανταπόκρισης στα μηνύματα και επιβεβαίωση της συνάντησης. Χρειάστηκε τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να καταλήξουμε ότι μπορεί να με δεί. Δεύτερο φάουλ - ενώ είχαμε πει να συναντηθούμε συγκεκριμένη ώρα με είχε στο περίμενε ΕΞΩ από το κτίριο για ΜΙΑ ώρα δήθεν ότι ετοιμαζότανε. Ο λόγος που δεν έφυγα ήτανε γιατί συμφώνησε στην παροχή συγκεκριμένων πιο ακραίων υπηρεσιών που ζήτησα και οι οποίες σπάνια προσφέρονται και από λίγες.

Τέλος πάντων μετά από μια ώρα καθυστέρηση ανέβηκα επάνω. Τρίτο φάουλ - η κοπέλα δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτήν στις φωοτγραφίες ως προς τον σωματότυπο. ΚΑΜΙΑ - ΜΗΔΕΝ. Είναι τουλάχιστον 10kg περισσότερο, πλαδαρή, αγύμναστη και σίγουρα 35+ ηλικιακά. Γενικά οι φωτογραφίες είναι FULL PHOTOSHOP. Δεν υπάρχει πιο πολύ photoshop από αυτό.

Στα του αγώνα η κοπέλα ήτανε 10/10 σε σχέση με αυτά που ζητηθήκανε και με γνήσια απόλαυση από μέρους της. Fair is fair που λέμε οπότε για να τα λέμε και όλα όποιος γουστάρει υποτακτική και μαζοχίστρια escort για εξευτελισμό και τα συναφή η συγκεκριμένη είναι ο ορισμός.
Super service σε σχέση πάντοτε με αυτό που ζήτησα.

Εν κατακλείδι ίσως να την ξανασυναντούσα. Ίσως.
25-01-2019 Клиент: paulplay75
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-24
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Απίστευτο μωρό!
Αυτή είναι η Amanda, ένα πανέμορφο κορίτσι στα 20 κάτι της όλο χαμόγελο και διάθεση να σε ευχαριστήσει. Με το που βγήκα από το μπάνιο και την είδα με τα εσώρουχα δεν κρατήθηκα και κατευθείαν άρπαξα και την πήρα στα όρθια μπροστά στον καθρέπτη με πολύ δύναμη και εκείνη να καυλωνει παίζοντας το μουνακι της μέχρι που τελείωσα μέσα της. Δε με περίμενε έτσι και καυλωσε πραγματικά. Στο δεύτερο γύρο την άφησα να με γλύφει για ώρα πριν μου δείξει πόσο καλά ξέρει να γαμιεται όταν έχει τον έλεγχο από πάνω. Τα φιλιά της μοναδικά και ασταμάτητα.
Εγώ είχα χαθεί στα ματιά της και στο κορμί lovelovelove
24-01-2019 Клиент: Sakaros2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Волос
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-24
Цена:€ 170
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Παιδιά η κοπέλα είναι τρομερή!!! Είχα ενδοιασμούς στην αρχή λόγω κάποιων αρνητικών σχολίων αλλά τελικά άξιζε πραγματικά
Είναι γυναίκα όμορφη με τρομερές αναλογίες πράγμα που φαίνεται και από τις φωτογραφίες
Μιλήσαμε λίγο στην αρχή μόλις ήρθε, με βοήθησε να χαλαρώσω και προχωρήσαμε φυσιολογικά σαν να βρισκόμουν με την κοπέλα μου
Δεν δυσκολεύτηκε να με ανάψει καθόλου, και κατά τη διάρκεια ήταν πολύ ενεργητική. Μου έδωσε τη ιδέα ότι το γούσταρε και η ίδια
Σίγουρα θα την επέλεγα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη!! την συνιστώ ανεπιφύλακτα
24-01-2019 Клиент: Philip00
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-23
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Evelina was very professional and classy, I really enjoyed my time with her. She arrived on time, we chatted a bit and then she really went to work She really knows how to please a man! I got the feeling that she really enjoyed it too! there was no rush at all from her part. I loved every inch of her juicy body. It was a very pleasurable experience and I will try to meet her again before she leaves amamam
24-01-2019 Клиент: betterwithgo
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-24
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η κοπελα ειναι πιο ωραια απο τις φωτογραφιες, βασικα πολυ πιο ωραια μπορω να πω.Η συναντηση κινηθηκε σε GFE επιπεδο, λογω οτι το επελεξα εγω.
Στα της συνευρεσης...πολλα φιλια με γλωσσα και βαθια. Στοματικο αργο και με παρα πολυ καλη τεχνικη. Οποια σταση και να καναμε συμμετειχε και σε αρκετες φασεις φανηκε να το ευχαριστιεται..ετσι καταλαβα και ενιωσα τουλαχιστον, στησιματα τελεια και χωρις κανενα παραπονο οσες στασεις και να αλλαξαμε. Συνολικα παιχτηκαν 2 γυροι, επειδη ετσι ηθελα για να ειμαι πιο χαλαρος. Η κοπελα ηταν πεντακαθαρη και εκανε ντουζ στην αρχη , ενδιαμεσα, αλλα και στο τελος. Πολυ καλη γνωσση της αγγλικης ,αψογη συνενοηση και στο sosial μεταξυ των 2 γυρων συζητηση περι ανεμων και υδατων.
24-01-2019 Клиент: rainman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-20
Цена:€ 170
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
She is young and beautiful. She looks better than pictures, way better. Maybe she is not too much experienced because of her age but I voted her 10 to encourage her to continue good job. Thanks Alina. I will see you again.. :)
21-01-2019 Клиент: theodoshs
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Лариса
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-21
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ.ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ,ΠΙΠΑ ΣΟΥΠΕΡ ΥΓΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ,ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΚΑΝΑ 3ΩΡΟ!!!
21-01-2019 Клиент: casperbobo7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-21
Цена:€ 280
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Δεύτερη συνάντηση με την Amanda (για την πρώτη δεν είχα γράψει κριτική) κε έχω να πω πως είναι ίσως το καλύτερο Call-girl που έχω συναντήσει. Πρώτα από όλα είναι κούκλα με φυσικό σώμα (όχι σιλικόνες κ.λ.π.). Είναι πολύ γλυκιά και σε κάνει αμέσως να αισθανθείς άνετα, λες και είναι η κοπέλα σου και βγαίνετε καιρό. Είναι επικίνδυνα ερωτεύσιμη για κάποιον που δεν είναι έμπειρος. Στα της μάχης τώρα έχω να δηλώσω πως η κοπέλα κάνει τα πάντα και πολύ σωστά. Στην πίπα είναι τρομερή ενώ τρελαίνεται όταν τη γλύφουν. Το κωλαράκι της είναι στενό και σου δίνει μια καταπληκτική αίσθηση. Κάναμε δύο γύρους κι αυτό είναι κάτι που έκανα μετά από πολλά χρόνια (λόγω ηλικίας) και σίγουρα αν δεν ήταν η Amanda δεν θα το είχα καταφέρει. Σίγουρα είναι μιά αξιόπιστη και σίγουρη επιλογή.
21-01-2019 Клиент: liloko
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-20
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Την συνάντησα χθες σε ένα ωραίο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης .Η κοπέλα ήταν φοβερή!Πανεμορφη,είναι Μοντέλο με το Μ κεφαλαίο! τελειο μουνι,φοβερη πιπα χωρις χερια, κάνει deep throat,τον εξαφανίζει μέσα στο στόμα της ,η πίπα της είναι όλα τα λεφτά.Τελεια επιλογη δεν κλαις τα λεφτα σου.Προτεινεται ανεπιφυλακτα!την συστηνω για πολυ ποιοτικη και αποδοτικη σχεση χρηματων υπηρεσιων...loveKiss Panos
21-01-2019 Клиент: questar999
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-20
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
What a sweet loving girl. She is very warm and very sexual. She is the real deal. I felt like I was with a girl friend. I'm going to see her again..and again if I have time before she leaves. The website said she will be in Volos soon. If that's true I'm going to go up there for a 3rd. It was easy to communicate with her as she has a good command of the English language. Thank God for beautiful creatures like Julia..Thank you Julia :)
20-01-2019 Клиент: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-20
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Very very hot girl!!!!im happy that i had meeting with this hot girl!!everything was nice!!!very brutal on bed!!!of course i will meet her again and again!!!the details of meeting are mine!!!kisses baby!!!we will meet again for sure!!!your massage was excellent!!!thank you!!!
19-01-2019 Клиент: Dumas
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:90 min
Дата встречи:2019-01-17
Цена:€ 330
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Да
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Τι να πω γι αυτό το κορίτσι. Άψογο σε όλα του. Κατ αρχην ανοιξε η πόρτα και ζαλίστηκα. Σασομαζο κοστούμι και Anal κυρίως στα καλύτερα του. Πεντακάθαρη, υπομονετική και ορεξάτη για παιχνίδια. Θέλω να πω ότι μαζί μου είχα και το βαλιτσάκι του σπορτ Μπιλη (διαφορά sex toys) το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είχε την τιμητική του. Είμαι παλιός συναγωνιστής αλλά ποτέ δεν έπερνα την απόφαση να γράψω. Σ αυτή την περίπτωση όμως θα ήταν αμαρτία.
19-01-2019 Клиент: Aris1971
: 6.0
: 1.0
: 1.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-19
Цена:€ 100
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:10% фотошопа
Καλησπέρα συναγωνιστές, η κοπέλα κάνει αγγαρεία. Απλά ανοίγει τα πόδια και περιμένει, ενώ γράφει ότι κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό, αυτό δεν ισχύει!!! Έκλεισα ραντεβού για μια ώρα και έφυγα στο 20λεπτο, πραγματικά ούτε το 100αρικο δεν άξιζε. Στα στούντιο με 40€ το σέρβις είναι καλύτερο angry

Μακριά, μακριά και ακόμη μακρύτερα!!!
18-01-2019 Клиент: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-18
Цена:€ 160
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Брутальный
Анал:Да
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
This womman was perfect with her sexy Secretary costumelovePerfect Anal hole ,with very sweat pussy love
Kouklara psili pou an tin dis sto dromo tha thelis na tis dwsis ta panta gia na tis ntov valiswink
Mounara mou You perfect ,i come again for surefellowYOU ARE THE BESTlove
Ответ:
Thank you dear...
Your feed back make us to become better)
16-01-2019 Клиент: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-12
Цена:€ 170
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Silicone
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Φοβερή κοπέλα - το ευχαριστήθηκα. Ωραίο κορμί και μεγάλη προθυμία να προσφέρει απόλαυση !

15-01-2019 Клиент: michalis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:90 min
Дата встречи:2019-01-15
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Marilena is perfect , is the best girl that you want in your bed.
I dont have words to say anything about this is girl is very preaty with a big smile all the time and its very dangerous to be love with her and want maired her.
For the service is the best he know how you make want more and more with her.
The most importan is that never look the phone for the time and it is like you girlfriend date.
For me is the best and everytime come in Athens i will meet her.

Marilena kiss you and thanks for all you are my little princess!!!!!!
And i promise you the next time you do it massage in all my body!!!!!
I hope all good with your cat!!!!!

lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove
14-01-2019 Клиент: tant
: 2.0
: 1.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:40 min
Дата встречи:2019-01-14
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:50% фотошопа
ο ορισμός της μούφας. χαλια
χαλια όλα εμφανιση,
υπηρεσίες,,,,
διάθεση κυρίως
ποτε ξανα
μαυρο παιδιά μαυρο
11-01-2019 Клиент: Jackson4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-11
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
My experience with Julia was great. Very sexy, big boobs and great ass... Deepthroat blowjob and very active!! l enjoyed the whole time. We had a couple of minutes for social at the end. Good choice! Thank you baby!
10-01-2019 Клиент: Aigaleo7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-09
Цена:€ 140
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Εξαιρετική κοπέλα πολύ πιο όμορφη από κοντά και φιλότιμη σε όλην την διάρκεια. Πολύ καλή GFE . Πανέμορφα μάτια πρόσωπο και κ@λ@ς τέλειος. Θα την ξαναδώ κάποια στιγμή.
10-01-2019 Клиент: Gabriel12
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:90 min
Дата встречи:2019-01-08
Цена:€ 260
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Very beautiful girl. Mila is a very caring and charming girl with nice eyes. You can fall in love with her. I wanted to extend our meeting but she had a date after. I promised to come back to her when she comes back. She worths it. I highly recommend her. She is one the best. Thanks baby girl. Love.
Ответ:
Thank you dear. I also hope to see you soon again. Kisses
09-01-2019 Клиент: Ludovico4
: 8.0
: 7.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-08
Цена:€ 140
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Παρά πολύ όμορφη γυναίκα υποσχόμενη πολλά άλλα δεν είναι έτοιμη ακόμα... Πολύ ωραία εσώρουχα(με ενδιαφέρουν κάτι τέτοια) και πολύ σεξυ στην αρχή... Πολύ καλή στα προκαταρτικα αλλά αποφεύγει απίστευτα το φιλί στο στόμα και μερικές φορές κατά την διάρκεια του σεξ το παράκανε λίγο... Παρόλα αυτά είναι πολύ ευδιαθετη και όμορφη αλλά πρέπει να βελτιώσει πολλά ακόμα για να γίνει μια πολύ καλή escort γυναικα
09-01-2019 Клиент: cyclad
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:2 hours
Дата встречи:2019-01-05
Цена:€ 350
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Συναντηση με Melany προηγούμενη βδομάδα.
Δεν θα γραψω τοσο μακροσκελές κείμενο αλλα θα γραψω ορισμένα πραγματάκια σε σημεία ωστε να μην κουράσουν πολύ.
Η κοπέλα έχει τρελή όρεξη για γαμίσια και η περιποίηση πολύ καλή.
Καλή πίπα, γλύφει καλά και ωραίο στενό μουνάκι.
Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω.
08-01-2019 Клиент: Nikosloco
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-08
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
One of the best girls generally I have met in my life and I don't mean only about escorts. Is very kind and gorgeous and her beauty is unique...I have met her many times and I will continue that for a long time for sure...thanks for all babe! (The pilot)
Ответ:
Thank you my dear ????
07-01-2019 Клиент: Kravaritis09
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:120 min
Дата встречи:2019-01-05
Цена:€ 250
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Καλησπερα σε ολους ειναι η πρωτη μου κριτικη και θελω
Να γραψω για αυτο το υπεροχο κοριτσι τη ΜΙΑ
Ειναι αυτο που βλεπεις στης φωτο αλλα στο προσωπο ειναι πολυ
Πιο ομορφη και γελαστη!!! Τη συναντησα το Σαββατο για μια ωρα
Αρχικα,αλλα το καναμε 2 ωρακι!! Ειναι πολυ ενεργη σε ολες τις στασεις
Που καναμε!!Παμε στα του εργου:Τσιμπουκι για οσκαρ!!Να το εχει στο στομα να μου γλειφει και τις μπαλες και να μην μπορω να τον βγαλω απο το στομα της!!Στην συνεχεια για να μην χυσω εβαλα το μπαλονακι και το εβαλα στο στενο μουνακι της λογω ηλικιας!!παρεπιπτωντος το μουνακι ειναι πεντακαθαρο!!Οπως ειπα και πριν αλλαξαμε πολλες στασεις:ιεραποστολικα,στα τεσσερα μπροστα στον καθρεφτη,στα πρθια στην γωνια και τελειωμα στο στοματακι της!!Δευτερος γυρος αφου καναμε το τσιγαρακι μας εγω το κανονικο και αυτη το ηλεκτρονικο παει στο μπανιο επλυνε το στομα της και ηρθε και μου τον πηρε κατευθειαν χωρις να πω κουβεντα!!Τον εβγαλα της πηρα στα τεσσερα μονο λογω ηλικιας και το happy end ηρθε σε 20 λεπτα!!Τσιγαρακι,κουβεντουλα και φυγαμε χαρουμενοι!!

Υ.Γ:Την συνιστω ανεπιφυλαχτα!!!

See you soon baby!!!
06-01-2019 Клиент: nemesos
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-04
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
smilemelaxrino psilo komati se polu xamily timi to ekana kai anapse sto krevatifellow mia kai mou dini oti thelo na kanw einai apisteutilove




love
06-01-2019 Клиент: nemesos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:30 min
Дата встречи:2019-01-06
Цена:€ ..
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:10% фотошопа
Telio koritsi me fovero kormaki xwris na lei oxi se tipota love Thank you for great time lovewink
06-01-2019 Клиент: rept1
: 7.5
: 0.5
: 4.5
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-12-22
Цена:€ 150
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Ότι βλέπετε στις φώτο περίπου, ίσως λίγο πιο αδύνατη, με μια ουλή στην κοιλιά μάλλον λόγω καισαρικής.
Η επικοινωνία με πολύ φτωχά αγγλικά από μέρους της και χρήση google translate. Στον αγώνα τώρα.
Δεν έδινε φιλιά, ήταν τελείως παθητική, δεν δεχόταν CIF ή CIM,ούτε δάχτυλο παρότι το γράφει στις υπηρσίες της. Να τονίσω ότι από την μεριά μου ήμουν πεντακάθαρος και ευγενικός. Μάλιστα της είπα να γίνει πιο ενεργή αλλά δεν έδωσε σημασία.
Η όλη διαδικασία ήταν αγγαρεία για εκείνη. Για καφέ ή κουβεντούλα ίσως είναι καλή για παραπάνω δεν είναι.
Η εικόνα ήταν τελείως αντιεπαγγελματική, δεν γίνεται να δεχόμαστε τέτοιες υπηρεσίες.

06-01-2019 Клиент: Aigaleo7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2019-01-04
Цена:€ 200
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Σπάνια γράφω review αλλά η κοπέλα πραγματικά το αξίζει. Δεν συναντάς συχνά τέτοια πραγματικά αψεγάδιαστη escort με άψογη πραγματικά συμπεριφορά και πρόθυμη με το παραπάνω. Σίγουρα θα την ξανα συναντήσω, ελπίζω να έρχεται συχνά Ελλάδα.
06-01-2019 Клиент: Koursaros_
: 8.0
: 1.0
: 1.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 min
Дата встречи:2019-01-05
Цена:€ 1
Поцелуй:x
Минет:Не знаю
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Μέσος όρος:

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο):

5.0
Εμφάνιση (σώμα):

5.0
Γενική συμπεριφορά:

5.0
Επικοινωνία:

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:

1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

1.0
από koursaros66
05-01-2019


Στους top 1000 Αξιολογητές
#815 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής

Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Το ραντεβού δεν έγινε ποτέ . Από το πρωί κατά τις 0900 στέλνω μυνημα για συνάντηση μετά τις 1600. Μου απαντάει δεν μπορώ να σου πω τώρα αλλά θα σου πω στις 1400 . Λέω οκ . Όντως μετά μου λέει για 1700 . Λέω οκ . Μετά από 1 ώρα ξανά μυνημα ότι δεν μπορεί και να το κάνουμε για τις 2000 . Λέω πάλι οκ. Ξεκινάω να πάω Αθήνα όπου είχαμε δώσει ραντεβού στο Πριαμος και όντας στο αυτοκίνητο μου ξαναστελνει μυνημα ότι κάτι έτυχε και να το κάνουμε 2100. Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι αλλά λέω δεν γαμιεται . Οκ πάλι και μεταθέτουμε το ραντεβού στις 2100 . Κάθομαι να φάω κάτι και τσουπ πάλι μυνημα ότι δεν μπορεί και πρέπει να το αναβάλουμε για ΑΥΡΙΟ !!!
Η κοπέλα απλά δεν είναι επαγγελματίας και δεν συνίσταται σε άτομα που έχουν χρονικές δεσμεύσεις . Κωλοι υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν .
ΥΓ. Κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει πριν κάτι μήνες πάλι ακύρωσε τελευταία στιγμή . Οποίος έχει καιρό για χασομέρια να ορίσει .Απο εμένα απλά ΜΑΥΡΟ στο ψώνιο .

The meeting never took place . The lady may be beautiful i have no doubts about that but she has issues with time management. After contacting her in the morning around 0900 to schedule a meeting she agreed but reschedule me 4 times starting from 1400 to 1700 to 2000 to 2100 and on the end canceling the meeting and having the nerve to ask me for the next day . Sorry but this unacceptable and not professional from her side. In this business field you have to be accurate and respectful to the time of your customers . Only the Looks will not do the trick. There are more qualities required from a CT. BTW this is second time she did it almost in the same fashion back on her tour in April .
From my end I don’t consider her reliable . She can just waste your time and mood . angryangryangryangry
Ответ:
I think you are over reacting koursaros. The initial meeting was for 20.00 but at 18.00 i wrote you that i will not manage to see you at 20.00 and proposed for 21.00 or next day. At 18.45 something unexpected comes up and therefore i had to cancel the meeting. I cancelled more than 2 hours before the date. I reserve the right as a human to cancel a meeting without many explanations some hours before and not at the last moment. Regarding our previous date on April 2018 we never even fixed a date because I was not available.See attached our conversations screenshots.I prefer that people like you with this kind of mentality to not contact me ever.

Telegram @Naorys



Telegram @Naorys

05-01-2019 Клиент: Dimitriss
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-04
Цена:€ 150
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Την συνάντηση με τη Μία θα την χαρακτήριζα μια από τις καλύτερες escort εμπειρίες που είχα, έστω και αν ήταν μόνο μία ώρα. Είναι πολύ όμορφη και μάλιστα πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες και έχει πολύ ωραίο σώμα. Μιλάει άνετα αγγλικά και είναι πολύ επικοινωνιακή χαρούμενη και φιλική. Είναι με το χαμόγελο στα χείλη (πράγμα πολύ απαραίτητο για τη δουλειά που κάνει) και σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή.
Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι κουβεντιάσαμε αρκετά πριν κάνουμε sex και αισθάνεσαι σαν να είναι κοπέλα που πρέπει να την ψήσεις πριν την ρίξεις στο κρεβάτι. Δηλαδή, αυτό που εννοώ είναι ότι δεν προσπαθεί να σε ξεπετάξει όπως πολλές άλλες που χτυπιούνται πάνω κάτω και φωνάζουν, και σου την λένε μάλιστα γιατί δεν τελειώνεις. Βέβαια, στο κρεβάτι μπορεί να σe απογειώσει γιατί διαθέτει προσόντα (και λόγο το μικρό της ηλικίας της) το μουνάκι της είναι ονειρεμένο.
Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά που παίρνει και σίγουρα σκοπεύω να την ξαναδώ πολλές φορές. Με μία κουβέντα η κοπέλα είναι μεγάλη ζημιά. Φιλία πολλά Μία.
05-01-2019 Клиент: Takitaki9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-04
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η κοπέλα είναι εκπληκτική, οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα. Ωραίο στήθος, στητο και κωλάρα που δεν χορταίνεις να την χαζεύεις! Η καυλα χτύπησε κόκκινο γενικά και έχασα το μυαλό μου!! Κατά τα άλλα επικοινωνίακη κ πολύ ευγενική!
05-01-2019 Клиент: Lamdalol
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-03
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Απόλυτα φυσική, σέξυ και προσιτή. Φιλιά παντού κ σεξ που θα το θυμάμαι.. Είναι ηφαίστειο και δεν της φαίνεται πιστεύω.! Με περιποιήθηκε πολύ καλά, πολύ καλή σε όλα. Η χρονιά μας μπήκε πολύ καλά! Φιλιά μωρό μου, σε ευχαριστώ!
04-01-2019 Клиент: Vasil77
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2019-01-03
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
I Meet with a very beautiful and sexy girl.
She cam on time, very warm and Happy.
We share an excellent.
2 hours with no rush in bed. Having together multiple orgasmus and insiring positions.
I must say Thank You Julia!!!
It was Amazing!
04-01-2019 Клиент: Nick625
: 6.5
: 3.5
: 6.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2019-01-29
Цена:€ 200
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:50% фотошопа
The date is indicative. I met her in Athens during Christmas time. Blowjob is something she doesn’t know or she doesn’t like to do. Very passive like she was bored or ignorant. Her face is pretty but really thin. I really miss the professional escorts recourse
02-01-2019 Клиент: Ludovico4
: 9.5
: 9.5
: 8.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 min
Дата встречи:2019-01-08
Цена:€ 140
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Πολύ όμορφη η κοπέλα και χαμογελαστή... Μόλις την δεις λες σήμερα θα περάσω καλά... Πολύ ωραία και σεξυ εσώρουχα αλλά δεν θέλει φιλιά εμένα δεν με πείραξε γιατί όλα τα άλλα ήταν τέλεια και τα προκαταρτικα και ο αγώνας... Στο στοματικό είναι πολυ καλή και το γουστάρει το ίδιο και το σεξ και χωρις ψεύτικες φωνές...τα αγγλικά της μέτρια αλλά συννενοητε μια χαρα... Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!
31-12-2018 Клиент: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-12-30
Цена:€ 190
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
With one word excellent!!!!!!first time with her and first time with this agency!!!!with 2-3 messages i had this russian sex bomb by my side!!!everything was good and with the agency and with the girl!!!she make swallow to me with extra!!for sure i will meet her again with first chance!!!!she is nice and she has always smile in her face!!!kisses baby !!!until next time!!!your crazy man!!!
30-12-2018 Клиент: masonos
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:45m min
Дата встречи:2018-12-28
Цена:€ ...
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Russian sex pomba!
My sweaty thank you for the great time ,i steel remember every moment i past with you
request
Very professional /Great sex / super young bodylovesmile
30-12-2018 Клиент: axmat
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-12-30
Цена:€ 160
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
OHHH LALAAAA))))))
Naomi you give me expiriance that nobody in my 50years give me.love nobody can take my huge dick all in her mouth!!!
I never fuck girl like her 2metres Tall.
Acually she fuck me wink
Babe i will come on 3th of January in Turkey special for youam
Ответ:
Thank you dear for your comment Naomi sent you kisses
30-12-2018 Клиент: doberman5
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-12-30
Цена:€ 150
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
The best blond lovelove
very natural girl with sexy body. Exited sex.ceep going like this my beautiful babe .
1 of the best meatings .Recomended for Gfe loversrequest
30-12-2018 Клиент: doberman5
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-12-29
Цена:€ 280
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Mia kouklara Ta kavi me pathos kai polu Agapilove
mia telia epilogi. Very sexy girl and very passionate On sex love she make all my wishes as i askwinked
Merry Christmas. My Lovelove
30-12-2018 Клиент: ilikesex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-12-29
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Alexandra is energetic and with a gorgeous smile, but where she excels is on her blowing skills :). I had a duo with her and Victoria, both girls are great, but the combination was even better. They know how to serve you well together, and they are also very funny. Absolutely amazing duo and really worth it!