Escort Reviews Grecia

Ricerca

Read all escort reviews


09-01-2019 Cliente: cyclad
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-01-05
Costo:€ 350
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Συναντηση με Melany προηγούμενη βδομάδα.
Δεν θα γραψω τοσο μακροσκελές κείμενο αλλα θα γραψω ορισμένα πραγματάκια σε σημεία ωστε να μην κουράσουν πολύ.
Η κοπέλα έχει τρελή όρεξη για γαμίσια και η περιποίηση πολύ καλή.
Καλή πίπα, γλύφει καλά και ωραίο στενό μουνάκι.
Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω.
08-01-2019 Cliente: Nikosloco
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-08
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
One of the best girls generally I have met in my life and I don't mean only about escorts. Is very kind and gorgeous and her beauty is unique...I have met her many times and I will continue that for a long time for sure...thanks for all babe! (The pilot)
Escort Answer:
Thank you my dear ????
07-01-2019 Cliente: Kravaritis09
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:120 min
La data dell'incontro:2019-01-05
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Καλησπερα σε ολους ειναι η πρωτη μου κριτικη και θελω
Να γραψω για αυτο το υπεροχο κοριτσι τη ΜΙΑ
Ειναι αυτο που βλεπεις στης φωτο αλλα στο προσωπο ειναι πολυ
Πιο ομορφη και γελαστη!!! Τη συναντησα το Σαββατο για μια ωρα
Αρχικα,αλλα το καναμε 2 ωρακι!! Ειναι πολυ ενεργη σε ολες τις στασεις
Που καναμε!!Παμε στα του εργου:Τσιμπουκι για οσκαρ!!Να το εχει στο στομα να μου γλειφει και τις μπαλες και να μην μπορω να τον βγαλω απο το στομα της!!Στην συνεχεια για να μην χυσω εβαλα το μπαλονακι και το εβαλα στο στενο μουνακι της λογω ηλικιας!!παρεπιπτωντος το μουνακι ειναι πεντακαθαρο!!Οπως ειπα και πριν αλλαξαμε πολλες στασεις:ιεραποστολικα,στα τεσσερα μπροστα στον καθρεφτη,στα πρθια στην γωνια και τελειωμα στο στοματακι της!!Δευτερος γυρος αφου καναμε το τσιγαρακι μας εγω το κανονικο και αυτη το ηλεκτρονικο παει στο μπανιο επλυνε το στομα της και ηρθε και μου τον πηρε κατευθειαν χωρις να πω κουβεντα!!Τον εβγαλα της πηρα στα τεσσερα μονο λογω ηλικιας και το happy end ηρθε σε 20 λεπτα!!Τσιγαρακι,κουβεντουλα και φυγαμε χαρουμενοι!!

Υ.Γ:Την συνιστω ανεπιφυλαχτα!!!

See you soon baby!!!
06-01-2019 Cliente: nemesos
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-01-04
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
smilemelaxrino psilo komati se polu xamily timi to ekana kai anapse sto krevatifellow mia kai mou dini oti thelo na kanw einai apisteutilove




love
06-01-2019 Cliente: nemesos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:30 min
La data dell'incontro:2019-01-06
Costo:€ ..
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Telio koritsi me fovero kormaki xwris na lei oxi se tipota love Thank you for great time lovewink
06-01-2019 Cliente: rept1
: 7.5
: 0.5
: 4.5
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-12-22
Costo:€ 150
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ότι βλέπετε στις φώτο περίπου, ίσως λίγο πιο αδύνατη, με μια ουλή στην κοιλιά μάλλον λόγω καισαρικής.
Η επικοινωνία με πολύ φτωχά αγγλικά από μέρους της και χρήση google translate. Στον αγώνα τώρα.
Δεν έδινε φιλιά, ήταν τελείως παθητική, δεν δεχόταν CIF ή CIM,ούτε δάχτυλο παρότι το γράφει στις υπηρσίες της. Να τονίσω ότι από την μεριά μου ήμουν πεντακάθαρος και ευγενικός. Μάλιστα της είπα να γίνει πιο ενεργή αλλά δεν έδωσε σημασία.
Η όλη διαδικασία ήταν αγγαρεία για εκείνη. Για καφέ ή κουβεντούλα ίσως είναι καλή για παραπάνω δεν είναι.
Η εικόνα ήταν τελείως αντιεπαγγελματική, δεν γίνεται να δεχόμαστε τέτοιες υπηρεσίες.

06-01-2019 Cliente: Aigaleo7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-01-04
Costo:€ 200
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Σπάνια γράφω review αλλά η κοπέλα πραγματικά το αξίζει. Δεν συναντάς συχνά τέτοια πραγματικά αψεγάδιαστη escort με άψογη πραγματικά συμπεριφορά και πρόθυμη με το παραπάνω. Σίγουρα θα την ξανα συναντήσω, ελπίζω να έρχεται συχνά Ελλάδα.
06-01-2019 Cliente: Koursaros_
: 8.0
: 1.0
: 1.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 min
La data dell'incontro:2019-01-05
Costo:€ 1
Bacio:x
Pompino:Non lo so
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Μέσος όρος:

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο):

5.0
Εμφάνιση (σώμα):

5.0
Γενική συμπεριφορά:

5.0
Επικοινωνία:

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:

1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

1.0
από koursaros66
05-01-2019


Στους top 1000 Αξιολογητές
#815 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής

Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Το ραντεβού δεν έγινε ποτέ . Από το πρωί κατά τις 0900 στέλνω μυνημα για συνάντηση μετά τις 1600. Μου απαντάει δεν μπορώ να σου πω τώρα αλλά θα σου πω στις 1400 . Λέω οκ . Όντως μετά μου λέει για 1700 . Λέω οκ . Μετά από 1 ώρα ξανά μυνημα ότι δεν μπορεί και να το κάνουμε για τις 2000 . Λέω πάλι οκ. Ξεκινάω να πάω Αθήνα όπου είχαμε δώσει ραντεβού στο Πριαμος και όντας στο αυτοκίνητο μου ξαναστελνει μυνημα ότι κάτι έτυχε και να το κάνουμε 2100. Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι αλλά λέω δεν γαμιεται . Οκ πάλι και μεταθέτουμε το ραντεβού στις 2100 . Κάθομαι να φάω κάτι και τσουπ πάλι μυνημα ότι δεν μπορεί και πρέπει να το αναβάλουμε για ΑΥΡΙΟ !!!
Η κοπέλα απλά δεν είναι επαγγελματίας και δεν συνίσταται σε άτομα που έχουν χρονικές δεσμεύσεις . Κωλοι υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν .
ΥΓ. Κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει πριν κάτι μήνες πάλι ακύρωσε τελευταία στιγμή . Οποίος έχει καιρό για χασομέρια να ορίσει .Απο εμένα απλά ΜΑΥΡΟ στο ψώνιο .

The meeting never took place . The lady may be beautiful i have no doubts about that but she has issues with time management. After contacting her in the morning around 0900 to schedule a meeting she agreed but reschedule me 4 times starting from 1400 to 1700 to 2000 to 2100 and on the end canceling the meeting and having the nerve to ask me for the next day . Sorry but this unacceptable and not professional from her side. In this business field you have to be accurate and respectful to the time of your customers . Only the Looks will not do the trick. There are more qualities required from a CT. BTW this is second time she did it almost in the same fashion back on her tour in April .
From my end I don’t consider her reliable . She can just waste your time and mood . angryangryangryangry
Escort Answer:
I think you are over reacting koursaros. The initial meeting was for 20.00 but at 18.00 i wrote you that i will not manage to see you at 20.00 and proposed for 21.00 or next day. At 18.45 something unexpected comes up and therefore i had to cancel the meeting. I cancelled more than 2 hours before the date. I reserve the right as a human to cancel a meeting without many explanations some hours before and not at the last moment. Regarding our previous date on April 2018 we never even fixed a date because I was not available.See attached our conversations screenshots.I prefer that people like you with this kind of mentality to not contact me ever.

Telegram @Naorys



Telegram @Naorys

05-01-2019 Cliente: Dimitriss
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-04
Costo:€ 150
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Την συνάντηση με τη Μία θα την χαρακτήριζα μια από τις καλύτερες escort εμπειρίες που είχα, έστω και αν ήταν μόνο μία ώρα. Είναι πολύ όμορφη και μάλιστα πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες και έχει πολύ ωραίο σώμα. Μιλάει άνετα αγγλικά και είναι πολύ επικοινωνιακή χαρούμενη και φιλική. Είναι με το χαμόγελο στα χείλη (πράγμα πολύ απαραίτητο για τη δουλειά που κάνει) και σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή.
Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι κουβεντιάσαμε αρκετά πριν κάνουμε sex και αισθάνεσαι σαν να είναι κοπέλα που πρέπει να την ψήσεις πριν την ρίξεις στο κρεβάτι. Δηλαδή, αυτό που εννοώ είναι ότι δεν προσπαθεί να σε ξεπετάξει όπως πολλές άλλες που χτυπιούνται πάνω κάτω και φωνάζουν, και σου την λένε μάλιστα γιατί δεν τελειώνεις. Βέβαια, στο κρεβάτι μπορεί να σe απογειώσει γιατί διαθέτει προσόντα (και λόγο το μικρό της ηλικίας της) το μουνάκι της είναι ονειρεμένο.
Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά που παίρνει και σίγουρα σκοπεύω να την ξαναδώ πολλές φορές. Με μία κουβέντα η κοπέλα είναι μεγάλη ζημιά. Φιλία πολλά Μία.
05-01-2019 Cliente: Takitaki9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-04
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπέλα είναι εκπληκτική, οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα. Ωραίο στήθος, στητο και κωλάρα που δεν χορταίνεις να την χαζεύεις! Η καυλα χτύπησε κόκκινο γενικά και έχασα το μυαλό μου!! Κατά τα άλλα επικοινωνίακη κ πολύ ευγενική!
05-01-2019 Cliente: Lamdalol
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-03
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Απόλυτα φυσική, σέξυ και προσιτή. Φιλιά παντού κ σεξ που θα το θυμάμαι.. Είναι ηφαίστειο και δεν της φαίνεται πιστεύω.! Με περιποιήθηκε πολύ καλά, πολύ καλή σε όλα. Η χρονιά μας μπήκε πολύ καλά! Φιλιά μωρό μου, σε ευχαριστώ!
04-01-2019 Cliente: Vasil77
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-01-03
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I Meet with a very beautiful and sexy girl.
She cam on time, very warm and Happy.
We share an excellent.
2 hours with no rush in bed. Having together multiple orgasmus and insiring positions.
I must say Thank You Julia!!!
It was Amazing!
04-01-2019 Cliente: Nick625
: 6.5
: 3.5
: 6.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-29
Costo:€ 200
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificate al 50% in Photoshop
The date is indicative. I met her in Athens during Christmas time. Blowjob is something she doesn’t know or she doesn’t like to do. Very passive like she was bored or ignorant. Her face is pretty but really thin. I really miss the professional escorts recourse
02-01-2019 Cliente: Ludovico4
: 9.5
: 9.5
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 min
La data dell'incontro:2019-01-08
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Πολύ όμορφη η κοπέλα και χαμογελαστή... Μόλις την δεις λες σήμερα θα περάσω καλά... Πολύ ωραία και σεξυ εσώρουχα αλλά δεν θέλει φιλιά εμένα δεν με πείραξε γιατί όλα τα άλλα ήταν τέλεια και τα προκαταρτικα και ο αγώνας... Στο στοματικό είναι πολυ καλή και το γουστάρει το ίδιο και το σεξ και χωρις ψεύτικες φωνές...τα αγγλικά της μέτρια αλλά συννενοητε μια χαρα... Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!
31-12-2018 Cliente: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-12-30
Costo:€ 190
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
With one word excellent!!!!!!first time with her and first time with this agency!!!!with 2-3 messages i had this russian sex bomb by my side!!!everything was good and with the agency and with the girl!!!she make swallow to me with extra!!for sure i will meet her again with first chance!!!!she is nice and she has always smile in her face!!!kisses baby !!!until next time!!!your crazy man!!!
30-12-2018 Cliente: masonos
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:45m min
La data dell'incontro:2018-12-28
Costo:€ ...
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Russian sex pomba!
My sweaty thank you for the great time ,i steel remember every moment i past with you
request
Very professional /Great sex / super young bodylovesmile
30-12-2018 Cliente: axmat
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-30
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
OHHH LALAAAA))))))
Naomi you give me expiriance that nobody in my 50years give me.love nobody can take my huge dick all in her mouth!!!
I never fuck girl like her 2metres Tall.
Acually she fuck me wink
Babe i will come on 3th of January in Turkey special for youam
Escort Answer:
Thank you dear for your comment Naomi sent you kisses
30-12-2018 Cliente: doberman5
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-12-30
Costo:€ 150
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
The best blond lovelove
very natural girl with sexy body. Exited sex.ceep going like this my beautiful babe .
1 of the best meatings .Recomended for Gfe loversrequest
30-12-2018 Cliente: doberman5
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-12-29
Costo:€ 280
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Mia kouklara Ta kavi me pathos kai polu Agapilove
mia telia epilogi. Very sexy girl and very passionate On sex love she make all my wishes as i askwinked
Merry Christmas. My Lovelove
30-12-2018 Cliente: ilikesex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-29
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Alexandra is energetic and with a gorgeous smile, but where she excels is on her blowing skills :). I had a duo with her and Victoria, both girls are great, but the combination was even better. They know how to serve you well together, and they are also very funny. Absolutely amazing duo and really worth it!
30-12-2018 Cliente: ilikesex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-29
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Victoria is an awesome companion, really nice looks, perfect service and amazing eye contact. I really enjoyed my time! First class experience. (I had a duo with her Alexandra).
29-12-2018 Cliente: Lagas
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-23
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Very attractive girl.good communication in english.
Nice blowjob.kiss with toung.very nice athletic body.
I fucked her like being a friend fron the school.
28-12-2018 Cliente: lyes2015
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-09-29
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
very sweet new escort in town, its my friend who recomnded to her but i not regret, its very lovely girl, newcomer but very expert in bed, she know what you know, i hope see her againlove
Escort Answer:
Thank you Honey for nice words..Kisses
28-12-2018 Cliente: Nick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Corfù
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-15
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
mazing girl, one amazing hour, very active girl with amazing body. Its feel like you know her long time!!! She let you do many thinks to her. real pictures and more beautiful than the photo's!!! Thanks for all sweetie see you again, thats for sure!!! I hope the other time you come again will be more ours!!! love
28-12-2018 Cliente: Barboutsalosx
: 7.0
: 0.5
: 2.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-28
Costo:€ 150
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Αρπαχτή!
Η κοπέλα κάνει ότι κάνει από αγγαρεία, δεν της αρέσει και δεν ενδιαφέρεται να ευχαριστήσει τον πελάτη. Ήταν τόση η απογοήτευση που με κάνει και αναρωτιέμαι για τις προηγούμενες κριτικές και βαθμολογία.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά όποιος νομιζει ότι παίρνει πιπινακι που κανει παπάδες καλύτερα να ετοιμαστεί να κλάψει τα λεφτά του όπως εγώ.
Η κοπέλα βαριέται, φιλί με το ζόρι και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα.
Πίπα ότι χειρότερο. Μηδέν πάθος και όρεξη.
Ο πρώτος γύρος έφυγε στα 4 με ψευτοκραυγουλες και στήσιμο χάλια.
Για 2ο γύρο δεν το συζητάμε, πλέον τράβαγε σαν σμαρτακι σε ανηφόρα...
Τα πρώτα φλοκια είχαν φύγει και η ριχη, άψυχη και αργη πίπα δεν αρκούσε ούτε για τα βασικά!
Με λίγα λόγια μακριά αν δεν θέλετε να κλαίτε τα λεφτά σας.
Escort Answer:
Is 10000% fake your Rewiew WE NEVER MEET AND I DONT UNDERSTAND WHY YOU DO THIS??
THANKS AND HAPPY NEW YEAR BABY
26-12-2018 Cliente: Louka
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-12-26
Costo:€ 90
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Η γκομενα τα αξίζει τα λεφτά τα δουλεύει και με το παραπάνω με υποδέχτηκε με ένα νυχτικό χωρίς εσώρουχα και πάντα με χαμόγελο στα 5 λεπτά μετά από το ντουζ που έκανα όρμησε στα φιλια και στοις πίπες υγρές και παθιασμένες, στο sex συμμετείχε παρα πολύ μέσα την γκαβλα από πάνω στα πλαγιά μπροστά και τελείωσα στα τέσσερα βλέποντας το μικρό κολαρακι της. Μετά λίγη συζήτηση και δεν με άφηνε να φύγω στην πόρτα μέσα από την φόρμα την πουτσα μου έπαιζε γενικά από ότι καταλαβα η γκομενα γούσταρε. See you soon baby (vasilis????)
25-12-2018 Cliente: nat7bgtt
: 9.0
: 10.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Acharnes
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-25
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Media
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Actually I met this gorgeous young lady in July 2017 here in Heraclion and the experience was just fine. I strongly recommend her for a nice time of company.
But there is an issue with her so pay attention to this:
I don't know what happened but she cut down any communication and she doesn't message back when I wrote to her (SMS are sent properly). I remember messaging her at this summer , asking her for a date from the previous day writing date + time and although Eva at first messaged me "OK", the day of our date she cancelled it.
By that moment, every time Eva visits my city, I have tried 3-4 times to send her. Eva NEVER answers. Messages are received by her.
Personally I ALWAYS accept to pay in advance the whole ammount (in cash) if the girl asks and never refuse to do so.
I always have bath properly, be shaved carefully, get a little bit perfumed and generally try to give to my appearance the most I can.
I always write in the most possible politely way and use gentle language, respecting the girls free time.
Finally I noticed the number Eva gives here does not correspond to any WhatsUp or Viber account.
Escort Answer:
Fake review fake costumer
24-12-2018 Cliente: and123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-12-23
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
ΦΟΒΕΡΗ.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΘΙΑΡΑ.
ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ.
ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΘΩ.
24-12-2018 Cliente: Promitheas
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-10-16
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Τέλεια !!! Άμα γουστάρετε pornostar και χαβαλέ είναι η σωστή. Πλάκατζου, τρελιάρα, αχόρταγη πίπα, αλλά και γαμησι. Θα την καταευχαριστηθητε

Guys she is great, she is a funky crazy pornostar, I just Love her. PERFECT
24-12-2018 Cliente: Promitheas
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-04-16
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Με μια λέξη Εγγύηση. Ότι θέλει ο Πασάς και γουστάρει τα πάντα όλα, και γλυκιά και καριόλα.
24-12-2018 Cliente: Promitheas
: 6.5
: 5.0
: 6.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-07-19
Costo:€ 80
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Συμφωνώ με το προλαλισαντα, και να σας πω ότι με τις Ασίατοφερνουσες αν και μου αρέσουν εμφανισιακά τελικά δε το έχουν καθόλου στη πράξη. Πχ όταν ανέβασα ένταση αρχίσαμε, «μη μου το χώνεις βαθιά δε μπορώ το σφυροκόπημα» κλπ συν η πίπα ρηχή Αν ήταν καλόγρια πιο διάθεση θα είχε, τι να πω. Άκυρη
23-12-2018 Cliente: johnieret7
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-08
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
what can i say about this girl! much more pretty from close,very friendly and smiley person make you feel e real gf style.willing make your dreams come true very active at bed,change many positions without bother,warm and wet bj,one of my best ever! sure i will meet her in her next trip here.thank you honey! Yiannis xxx
23-12-2018 Cliente: couple2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-12-23
Costo:€ 400
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Είναι ότι καλύτερο έχουμε συναντήσει έως τώρα. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε. Πρώτη φορά κοπέλα είναι πιο όμορφη από τις φωτογραφίες, πολύ όμορφο πρόσωπο , πολύ ωραίο αδύνατο σώμα.
Η ηλικία της 22-25. Ήταν πάντα χαμογελαστή και απολάμβανε αυτό που έκανε.
100% girlfriend experience , αφού κάποιες φορές την μπέρδευα με την κοπέλα μου wink Φιλί τέλειο, και ειδικά όταν φιλιόμασταν και οι τρεις μαζί winked πεντακάθαρη με άψογο μουνάκι , άρεσε πολύ και στην κοπέλα μου η οποία ενθουσιάστηκε γενικά, δεν χόρταινε να τη φιλάει να τη γλύφει και να χωνει τη γλώσσα της στο μουνάκι της !!
Καλά για την πίπα δε συζητώ! μου τον έγλυφαν καυλωμένες, ασταμάτητα και συγχρόνως φιλιόταν καυλιάρικα.
Δεν καταλάβαμε πότε πέρασαν οι 2 ώρες, σίγουρα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε άλλες 4-5 ώρες με την ίδια όρεξη.
ΜΙΑ σε περιμένουμε να επιστρέψεις για να μπεις ξανά ανάμεσα μας love
Escort Answer:
Thank you both I have nice experience...
22-12-2018 Cliente: archangelos
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1,5 hours
La data dell'incontro:2018-12-22
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Συναντήθηκα με την εν λόγω κοπέλα και έμεινα έκπληκτος από την ώρα που άνοιξε η πόρτα και την αντικρισα love
Το σώμα της υπέροχο με ένα πολύ ωραίο χαμόγελο. Αν σου αρέσουν να μικρά βιζια, όπως εμένα, θα τα λατρέψεις να τα γλύφεις. Ξεκινήσαμε να φιλιωμαστε και ήταν από τα καλύτερα φιλιά που έχω λάβει. request
Αφού την εγλυψα μέχρι που την έφερα σε οργασμό άρχισε να μου παιρνει πίπα. Ήταν magnifico. Ήταν σαν να μου έπαιρνε πίπα η κοπέλα που δεν εχω recourse
Το μόνο κακό από την όλη εμπειρία είναι ότι εγώ καθυστερω να χύσω οπότε μέχρι να τελειώσω είχε σχεδόν περάσει η ώρα και δεν προλαβαίναμε για round 2 sad
Την επόμενη φορά θα βάλω 2 ωρες am

Mia, thank you for the wonderful time and I really wish you the best my girl. Αuf Wiedersehen
Escort Answer:
Thank you baby.
21-12-2018 Cliente: Sittingbull
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-12-19
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Such a wonderful time every time...Olga I love you .winkwinkwink
The most worthy money considered..I choose herlove the only but not so important her English you just need practice.
21-12-2018 Cliente: Hersonissos
: 9.5
: 9.5
: 7.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-12-20
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
My first time meeting with an escort, she sure made it worth it, treat her good she will treat you even better, very active in sex, she said she came twice. Need to work her blowjob skills a little bit though. She is beautiful and the best part is the doggy style, perfect posture and amazing tatto. Also great taste in shoes???? will definitely meet her again when I’m in Athens or if she ever comes at Crete
20-12-2018 Cliente: theiosk69
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-17
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Απο τις λιγες ρωσιδες που πραφματικα αξιζουν την προσοχη σου. Ναι μεν μιλαει ακατασχετα για οτι μπορεις να φανταστεις αλλα απαξ και ξεκινησει δεν σταματιεται με τιποτα. Η γυναικα ειναι brazzers κανινικοτατα. Λιγο σπασμενο προσωπο αλλα πολυ ωραιο κορμι. Για οσους γουσταρουν μιλφοκαταστασεις ειναι MUST. Μιλαμε για λυσσα και μανια με την πουτσα. Προτεινεται ανεπιφυλακτα για τους λατρεις των μιλφ οχι για μοντελε καταστασεις.
19-12-2018 Cliente: Cry Angel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:2 h min
La data dell'incontro:2018-07-15
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Αν και αποφεύγω τους σχολιασμούς στην συγκεκριμένη κοπέλα θα κάνω εξαίρεση... Η κοπέλα είναι πραγματικά επαγγελματίας και στην συμπεριφορά που κάνει τα πάντα και ζει για να περάσεις τέλεια,,,, άψογη συνεννόηση χωρίς προκαταλειψεις,,,, στην εμφάνιση είναι πολύ πολύ καλητερη από ότι στις φωτογραφίες της!! Για όσους θέλουν να να χαλαρώσουν,, να παθιαστουνε,,να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα πραγματικά είναι η τέλεια επιλογή,,, απλά όπως και εγώ πείτε της τι θέλετε και την επιθυμία σας την κάνει πράξη,,,, winkedwinked
19-12-2018 Cliente: mademale
: 10.0
: 8.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-12-19
Costo:€ 100
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Hollywood-level beauty, very young, sweet and charming. Perfect face - a bit better than the photos - and lean, hard body. Totally recommended to beauty-lovers!
19-12-2018 Cliente: Ludovico4
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-17
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Κουκλαρα απο τις λιγες.Ψηλη γυρω στο 1.80 με πρασινες ματαρες αμυγδαλα.Κορμι σφιχτο και σιλουετα οπως στις φωτο αλλα το προσωπο πραγματικα ειναι εκπληκτικο και θα ελεγα τουλαχιστον ενα 30% καλυτερο απο τις φωτο.Στο κρεβατι απλα η γυναικα δεν υπαρχει.Οτι θελεις οπως το θελεις σε καθε πιθανη και απιθανη σταση.Το γουσταρει και στο δειχνει και πραγματικα το ευχαριστιεται.Τελικα οι κοπελες απο εκεινα τα μερη ειναι πραγματικα λαχεια.Ουτε υπερβολες στο ντυσιμο στο μεηκ απ και χωρις υφακι αφ υψηλου κτλ.Τελικα τις πολωνεζες θα τις ανεβασω πολυ ψηλα στις προτιμησεις μου...
18-12-2018 Cliente: RenosPapa
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-12-16
Costo:€ 80
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Latino russian very sexy babe .My love thank you for the special moments you give me
love great sex. And aportunity to be with such special persone like yousmile
18-12-2018 Cliente: Billkam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-16
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Gorgeus Lady.. She gave me the absolute gfe., so sexy and pretty.. We fucked more than once, we showered together and had a really great time with her. A mini break to heaven.. Vaue for money! Thank you so much!
Escort Answer:
Thank you
18-12-2018 Cliente: paulman
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-16
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
very nice lady..fresh with energy..am really like my vizit with her
next time when i vizit athens sure will be my 1st choicewink
thank you my agel
xxxx
17-12-2018 Cliente: [email protected]
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-12-17
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Alexa is a very happy young russian girl. She has the right attitude for this job. She is very communicative and friendly although her english are not the best. However somehow we were talking in the beginning and in the end. She has a lovely sexy face and her body is perfect. I love her legs and ass as they were perfect. She is very sexy and she tries to satisfy you. Generally I had an excellent experience and I totally reccomend her. Is perfect for GFE but also she could be active and take initiative. She is fun and she likes sex. Treat her nicely and you will have a great time.
16-12-2018 Cliente: Dinosden2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-14
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπέλα μου έφτιαξε την μέρα.. μην σας πω και όλη τη βδομάδα. Είναι επαγγελματίας. Πολύ καλή στο τσιμπούκι, σεξ που έδειχνε να το ευχαριστιεται με εναλλαγή στάσεων. Όταν κάνω τέτοιες επιλογές χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί δεν ξέρεις μερικές φορές αν οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές και πρέπει να πω, πως από κοντά είναι ακόμα πιο σεξυ..
16-12-2018 Cliente: Leonvillage
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-08-08
Costo:€ 400
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
She is real lady but when we meeting first time I see her enough stressed, but after half hour atmosphere is change and she opening like a flower, maybe i will meet Maria again but I hope in next meeting see her relaxed from first minutes we see each other’s love
15-12-2018 Cliente: Leonvillage
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2018-10-10
Costo:€ 700
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
She is real one, strong and clever. Real Queen without any games playing. It’s what she are by nature . I already had meeting with many girls from that site but only few women’s from here have this energy without playing stupid games with her customers and men’s brains. Thank you Margo. You are better then doctors, really. Wish you the best time spending when we meeting again. I didn’t expect that you are much different from another fake psycho chicken here, thank you again and again
15-12-2018 Cliente: stefe
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Larissa
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-12-15
Costo:€ 350
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΚΡΗΤΙΚΕΣ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. DUO ME LIKA KAI ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΜΑΓΚΕΣ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ. ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Μ' ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΡΜΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΝΟ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
15-12-2018 Cliente: crusader
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-12-15
Costo:€ 180
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
ΠΟΛΥ ομορφο κοριτσι,πολυ καθαρος και ευχαριστος χωρος.ΣΤΑ μεγαλα ατου η φοβερη πιπα.Πολυ ενεργη στο σεξ.ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΒΑ.THANK YOY MELINA.I HAD A VERY NICE MEETING!!!
14-12-2018 Cliente: El_greco
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:20 min
La data dell'incontro:2018-12-04
Costo:€ 0
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η γυναίκα είναι απλά τέλεια σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει... απλά λιτά και απέριττα
Escort Answer:
Thank You