Escort Reviews Греция

Поиск

Читайте все эскорт отзывы


10-10-2018 Клиент: Magu
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-10-10
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Εύκολη επικοινωνία και καλός χώρος. Ενεγητική και πολύ καβλωμένη.Υπηρεσίες σωστές χωρίς κρυφές χρεώσεις. Καλή εξωτερική εμφάνιση με υποδέχτηκε με ένα κοντό φορεματάκι. Συζήτησαμε λίγο και ξεκίνησε με πολύ όρεξη και δυναμισμό. Την περιποιήθηκα με όρεξη και μετά ανέλαβε πολυ ενεργητικά. Μία πολύ καλή περίπτωση στα 150 ευρώ πιό σωστά.
10-10-2018 Клиент: Mideni
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-10-08
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Πανυψηλη τουλαχιστον στο 1.85 ρωσιδα με πολυ ωραιο γοητευτικο χαμογελο.Ηλικια γυρω στα 35 πολυ ωραια μακρια και καλιγραμμα ποδια και πολυ ωραια ματια.Πολυ καλη χρηση της αγγλικης γλωσσας και συνενοηση ευκολη.Δεκτικοτατη σε οτι της ζητησεις και ιδιαιτερα μεγαλες αντοχες σε σκληρη χρηση ενω υγραινεται και πολυ ευκολα.Απο τις πολυ καλες περιπτωσεις ιδιαιτερα αυτη την εποχη.
09-10-2018 Клиент: STEEL DOCOP
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:90 min
Дата встречи:2018-10-08
Цена:€ 210
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Don't know
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
This girl is a real treasure! Extremely beautiful(one of the most beautiful girls i have seen in my life!) and fantastic company with very good knowledge of english! At sex she does whatever she can to satisfy you(even though she doesn't like 69 position :( ) I am totally pleased by her and surely i would book her again!
09-10-2018 Клиент: Nikos1985
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Ханья
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-10-08
Цена:€ 160
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
very nice girl make u feel very comfortable.
Sexy body and amazing ass
Hope to see her again...
Ответ:
Thanks bb. Would be great to see you again dear soon. Kisses))
08-10-2018 Клиент: Tomasseven
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-10-08
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
I decided to see Sasha again before she left..her smile, her brown eyes,her perfect body...and how gracefully moved through my body not to describe with any words. Sasha you are adorable!
08-10-2018 Клиент: Pan
: 1.5
: 1.5
: 1.5
Страна:Греция
Город:Ахарнес
Длительность:30 min
Дата встречи:2018-09-18
Цена:€ 120
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Не знаю
Грудь :Silicone
Extra Ball:Один раз
Фото:30% фотошопа
Polyasximi empeiriame aftiden kanei tipotemono leftathelei meinetemakria. tagrafw etsigia namin ta svisounkai naxerei o kosmospou paei.
Polyasximi empeiriame aftiden kanei tipotemono leftathelei meinetemakria. tagrafw etsigia namin ta svisounkai naxerei o kosmospou paei.
08-10-2018 Клиент: Vladimir4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-10-06
Цена:€ 280
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Ακόμα παραμιλάω με αυτή τη γυναίκα... έβλεπα στις φωτογραφίες μια ψηλή εντυπωσιακή κ όμορφη αλλά δεν περίμενα ότι από κοντά θα είναι ακόμα καλύτερη!! Αν μπορούσα να της δώσω ένα παρατσούκλι αυτό είναι ένα..τυφώνας!! Η κοπέλα είναι φανταστική και πολύ value for money, της αρέσει αυτό που κάνει και σε ικανοποιεί πλήρως! Δεν θα διστάσω να την ξανακαλέσω γιατί αξίζει! Φιλάκια πολλά κουκλάρα μου θα τα ξαναπούμε.
08-10-2018 Клиент: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-10-07
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Another excellent meeting with this little girl!!!!everything was good!!!!thank you again eleni!!!wonderfull blowjob on shower and after she condinue her job on bed!!!sex was nice we had change many positions!!!!i cuming on her beautyfull ass!!!see you next time baby!!!many many kisses!!!!
07-10-2018 Клиент: CITYBOY
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:30 min
Дата встречи:2018-10-06
Цена:€ 150
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:10% фотошопа
Η Gaby στην συνάντηση μαζί μου ήταν πολύ ευγενική και με καλή διάθεση και έτσι είχα ένα ευχάριστο μισάωρο. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν χαμογελαστή. Δεν προσφέρει φιλιά και στοματικό χωρίς προφυλακτικό αλλά αυτό το αναφέρει στις υπηρεσίες της, και δεν σημαίνει ότι δεν της αρέσεις. Το CIF ήταν extra αλλά έχει όμορφο προσωπάκι και άξιζε. Γενικά για μένα ήταν λίγο νεαρή για να ευχαριστηθώ 100% το σεξ μαζί της αλλά μου ήταν πολύ εύκολο να την συμπαθήσω. Πιθανότατα σε κάποιο άλλο τουρ να την ξαναδώ.
07-10-2018 Клиент: starship
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:5 min
Дата встречи:2018-10-07
Цена:€ 100
Поцелуй:x
Минет:Не знаю
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Не знаю
Грудь :Don't know
Extra Ball:Не знаю
Фото:Не её фото
this crazy agent ask personel id or driving licence before to Show the girl in room otherwise dont book her or whatever........................................
06-10-2018 Клиент: Niknikskg
: 9.0
: 9.5
: 8.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:120 min
Дата встречи:2018-10-06
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
wink two hour meeting... unforgettable experience... so sweet such a nice face... english good enough... communication good... nice body... very talented for sex and blowjobs... she seemed to really enjoy it nad she surely likes what she does
Ответ:
Thank You
06-10-2018 Клиент: SexToy97
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-10-05
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Άλλη μια συνάντηση με τη Βασιλική...Μιλάμε για γυναικάρα...!!! Χυμώδης σωματότυπος με απίστευτο κώλο και τούμπανο βυζι...πολυ καλό γλείψιμο ενώ σε κοιτάει με απίστευτο βλέμμα στα μάτια και προκαταρκτικά με βαθιά φιλιά και πάθος..στο σεξ πρόλαβα μία στάση όλη και όλη με την Βασιλική από πάνω, να με αποτελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες με το απίστευτο κούνημα της κωλάρας της. Μιλάει πολύ ωραία και διαθέτει χιούμορ και τρόπους ώστε να μην σε ξενερώσει. Δεν ζητάει χρήματα μπροστά και σου προσφέρει άνεση χρόνου και χαλάρωσης.Η κοπέλα προτείνεται ανεπιφύλακτα!
05-10-2018 Клиент: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-10-05
Цена:€ 250
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Amazing girl!!!!beautyfull and very hot girl!!!!that was my first meeting with her and the meeting was like i had my own girlfriend by my side!!!!blowjob nice sex was nice everything was nice and the end was excellent when she swallow all my sperm!!!!!!we had a little chating at the break and she speaks english very well!!!!thank you my litle girl!!!!next time we will meet again for sure!!!kisses!!!
05-10-2018 Клиент: Nick-Ser
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-10-02
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Θέλω να γράψω κάτι για την φοβερή αυτή ύπαρξη...η Ελένη είναι σέξυ, όμορφη και κάνει κάτι που κατά τη γνώμη μου το γουστάρει και το κάνει καλά! Χαίρομαι πολύ που την επέλεξα. Ήρθε στην ώρα της με χαμόγελο και έσπασε τον πάγο με ένα καυτό φιλί στο στόμα. Αμέσως ξεκινήσαμε και ο χρόνος πέρασε αστραπή... Ελένη ομορφιά μου φιλάκια πολλά!
05-10-2018 Клиент: athan1
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-10-04
Цена:€ 170
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η Άννα Μαρία είναι εξαιρετική σε όλα της και αξίζει τα χρήματα της 110%!

Όμορφη, πανέμορφα μάτια, πολύ ζεστή και ταυτόχρονα σέξυ... Χαλαρή σε, κάνει να αισθάνεσαι άνετα, χωρίς καμία αίσθηση βιασύνης ή ξεπέτας , το αντίθετο ..

Εξαρετική GFE αλλά όχι μόνο :) ... ενεργητική, με αντοχές και πολύ περιποιητική ταυτόχρονα, το απολαμβάνει και η ίδια, ειδικά αν την προσέξει κάποιος κατάλληλα.

Από τις καλύτερες εμπειρίες με escorts, Σίγουρα θα βρεθώ ξανά μαζί της!

04-10-2018 Клиент: Thessath
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-10-03
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Dana is very pretty and classy but you must treat her nicely in order to get the best out of her. Spent a really nice tome with her and certainly will see her again
04-10-2018 Клиент: Nikolasi
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-10-03
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Thank you for coming back dear. I had the opportunity to be her first date yesterday as she arrived. I met her before with her friend in another city. She is really pure excellent and wonderful in what she does. She made me like I was in paradise with her. Angelika, thank you you. You are very perfect. See you baby love.
Ответ:
Thanks dear. I appreciate. Will be back soon. Hope to see you again dear. Kisses))
03-10-2018 Клиент: doberman5
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:30 min
Дата встречи:2018-10-02
Цена:€ 100
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Amazing girllove i diakopes mou Athina eminan sto mialo mou


wink

Very happy man. Iamwinklovelove trelo mounaki pou diavazi to mialo sou ti thelis
01-10-2018 Клиент: kosths9696
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Лариса
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-10-01
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Πολύ καυτή κοπέλα, τέλειο σώμα! Η συμμετοχή της είναι πολύ καλή στο σεξ δεν κωλώνει πουθενά γιατί το γουστάρει πραγματικά αυτό που γίνεται, επίσης έχει την απαιτούμενη ευφυΐα να κάνει μία κουβέντα σε καλό επίπεδο και στο κρεβάτι να μπορεί να κατανοήσει γρήγορα τι θέλεις να κάνεις και να ακολουθήσει! Από την πείρα μου με τις σιτυ τουρίστριες αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό καθώς πολλές φορές από το να ψάχνω για μία καλή περίπτωση μέσα σε τόσες μάπα και fake κοπέλες που μας σερβίρουνε! Μargo σε ευχαριστώ!
01-10-2018 Клиент: Dr Rick
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-20
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
So very happy that stunning Kira came through Athens recently and made time for a meeting. I think she is more beautiful than ever before and certainly wilder when it comes to sex, so don't miss the chance to meet up.

I give Kira top ratings in all categories, but I think she has gotten much better when it comes to oral sex, and she is now at the top of the class. Its been a long time since I had such a long, powerful and wet BJ, absolutely amazing!

I could not believe how powerful Kira has become when it comes to the main event. It is clear she absolutely loves sex and maybe she will even tell you how hard she wants you to drive her, at least she did that for me and it drove me crazy. Every position, every angle. I don't remember coming so hard in a long long time.

Cant wait for Kira's return to Greece! winkwinkwink
01-10-2018 Клиент: Tomasseven
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-30
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Sexy and beautiful girl. Enjoying what she does ,real professional. I could go over and over with her. She is an angel or a devil , you choose! Seeing her again for sure. Kisses Sasha
01-10-2018 Клиент: Tasos_m
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-09-30
Цена:€ 240
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Had a really great time yesterday with this petit sweet woman! I felt like i was with my girlfrien from the very first minute, so sweet and beautifull with great body and boobs. She was active enough and gave me so much pleasure.. Her blowjob was epic..! At the end she offered me massage and before she leave we kissed. The perfect date. Thank you so much babydoll!!
01-10-2018 Клиент: abac300
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Родос
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-09-30
Цена:€ 170
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Queen alex(andra) the great SEX machine.
beautiful face, slim body with SEX appetite and very active from the 1st minute. thanks for the wonderful hour we spend together.
always yours long jonh of rhodes.
hope to see you again my queen
fellow
Ответ:
Ha Ha Ha..
Thank you Bebe!!!
29-09-2018 Клиент: Ryan_k
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Родос
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-09-24
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
I met Alex a few days ago and had a really good time with her. First of all she looks very pretty as she is in her photos and speaks better english than i thought. I enjoyed every single minute! She had a perfect smell and her skin was smooth.. She gave me a very nice blowjob and during sex was very active. We showered together and had a little chat before she left. One of the Best really..thanks so much baby for everything! Hope I Will see you again soon!
Ответ:
Honey, thank you. I am pleased to.
kisses
29-09-2018 Клиент: needed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-29
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
24χρονη ψηλη μελαχρινη με ωραιο σωμα, τελειο βυζακι κ βελουδινο δερμα.. Ωραια πιπα κ πολυ καλη συμμετοχη αυτη απο πανω ιεραποστολικο κ πισοκολλητο.. Με αφησε απολυτα ικανοποιημενο το πιπινακι!! Αληθοφανη βογγητα.. ωραια gfe εμπειρια..
29-09-2018 Клиент: Haha
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-28
Цена:€ 250
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Fantastic , a one off , I could write whatever anyone wants to hear but you will not regret seeing her, legs go on for ever, ass and pussy fantastic , a fantasic smile and a wonderful person. . No more needs to be said.
28-09-2018 Клиент: Roggynus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-09-28
Цена:€ 500
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
What can I say. She is really amazing. The energy she brings is so amazing. She is a reaally positive woman, with a great smile. And won't stop until you have the same smile on your face. She is great in bed, gives a great blowjob and looks amazing. She looks better then the photos in my opinion, because her positive engery adds so much in terms of attraction. I hope we meet again!
28-09-2018 Клиент: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-27
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Exelwnt serviseloveBig boobs and very good. Behavor.take this girl she is Top .you never foget...ilove you babelove
Bianka thank you you are ery good girl
27-09-2018 Клиент: VALANDIS
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-25
Цена:€ 210
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
- Α Σ Τ Ε Ρ Ι-

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟ ΚΑ ΤΟΣΟΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙ

ΣΩΜΑ...ΥΠΕΡΟΧΟ
ΣΤΗΘΟΣ...ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΟ
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΣΕ ΟΛΑ
ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ
ΠΙΠΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ΔΑΧΤΥΛΑ..ΝΑΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΙΝΑΚΙ
ΚΟΛΑΡΑΚΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ (καλυπτει και την απειρια της)

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ....ΦΤΑΝΕΙ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
26-09-2018 Клиент: deltasim
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-09-24
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
First time with Eleni. She came, very kind, wearing a very hot dress. Very natural, we kissed and started to take our clothes off. She let me fuck her more than once. Gave me the gfe and offered me a perfect blowjob in the shower..the perfect end for this date. This girl knows exactly what to do! We'll meet again Eleni!!
24-09-2018 Клиент: manos418
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-09-22
Цена:€ 240
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
At first I thought that a 2 hour meeting would be risky but this sexy kitty really worth it.. Sexy and sweet, she did everything that I asked, her blowjob was very gooood. At the end we kissed and had a little conversation although her english are not so good, we figured it out. I don't know if I will be able to meet her again but I would like to. Eleni thank you baby!
24-09-2018 Клиент: Pavlos345
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Родос
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-23
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα την Άλεξ. Την Συνάντησα στο ξενοδοχείο που έμενα. Πρώτη φορά ένιωσα σαν να την ξέρω ήδη, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, με ένα στενό φόρεμα και ένα γλυκό χαμόγελο. Δεν είχαμε πολύ χρόνο και ξεκινήσαμε αμέσως με ένα πολύ ζουμερό φιλί στο στόμα. Στην διάρκεια του σεξ ήταν πολύ ενεργή, δεν χρειάστηκε να της ζητήσω κάτι, από μόνη της τα έκανε όλα τέλεια. Με αποχαιρέτησε με ένα ακόμα φιλί..! Δεν το λέω συχνά..η κοπέλα είναι καταπληκτική, προσφέρει ακριβώς αυτά που λέει. Μακάρι να την ξαναπετύχω αλλά για περισσότερο χρόνο. Άλεξ μωρό μου πέρασα υπέροχα σε ευχαριστώ πολύ!
Ответ:
Evharisto Polly...
23-09-2018 Клиент: Gto52
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-09-23
Цена:€ 400
Поцелуй:x
Минет:Не знаю
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Don't know
Extra Ball:Не знаю
Фото:10% фотошопа
Good evening to all. I am writing this review due to the negative impression it left me with after reading all these positive past reviews from other players.

Starting at the beginning:
I had been wanting to meet with Jessica in over a year now. I decided to do so yesterday 22/9. I text her and she agrees to meet tonight 23/9 for two hours incall at her hotel 22:00-00:00. She agrees and I ask her about her hotel and room number. She replies saying that she would provide me with this info tomorrow after we re-confirm. On the 23rd 19:45 I text her asking whether we are confirmed and get no reply. I thought that she may be working and that she would text me later so better I get ready anyway. 21:00 still no reply and I am driving towards the general area she said her hotel was located in. I arrive and park at 21:50. I text her again saying that I have arrived and I am awaiting for hotel name and room number. At 22:20 I realize that no meeting will be happening and I text her again saying I didn't expect this from her and I did not believe she would cancel without informing first.

As I write this I am at home while I should only now be getting ready to leave her room. What pisses me off is that I booked her having read all these reviews and what happened is really unprofessional. It just gets to me because she didn't even say sorry. Hope it doesn't happen to anyone else.
23-09-2018 Клиент: MJ30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-09-23
Цена:€ 280
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
I met Alex at the front door to my apartment dressed tastefully in a little black dress and it was sexy at first sight. She is drop dead gorgeous and with a great GFE personality. I couldn't stop touching her taut, tanned, smooth-skinned body and breasts. She made me feel incredibly comfortable, pampered and connected. I hope to see her again! Such a lovely person that is a privilege to meet.
Ответ:
Thank you for a nise moment...
Kisses
23-09-2018 Клиент: sixfinger
: 3.5
: 1.5
: 1.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-09-20
Цена:€ 140
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:30% фотошопа
Διεκπεραιωτική, αδιάφορη, είρων και σε 30 λεπτά προτίμησα να την αφήσω να φύγει. Απέφευγε τα φιλιά, ήθελε να επιβάλλει το ρυθμό και να τελειώσει η διαδικασία όσο το δυνατόν νωρίτερα.
23-09-2018 Клиент: giorgosarguriou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:24 hours
Дата встречи:2018-09-06
Цена:€ 10
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Απίστευτο κορίτσι! Ότι ζητήσεις σου το κάνει. Δε λέει όχι σε τίποτα. Πέρασα μαζί της στο σπίτι μου ένα απίστευτο 24ωρο. Τρελό σεξ, πολύ καλή επικοινωνία, και καταλαβαίνει ακριβώς τι θέλεις. Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ για όλα. Θα τα πούμε πάλι σύντομα ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ όπως σου υποσχέθηκα!!!!
23-09-2018 Клиент: nikolasalex
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-09-22
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Thanks angel for the nice time we had last night with your friend Mila. Ever since I have been dreaming of having nice time with 2 girls and you made it happened yesterday. I enjoyed the Duo and happy after. This is my great experience so far. Thanks my lovely angels and hope to see you both again in your next tour. Kissesssssssss
23-09-2018 Клиент: Nikos
: 8.0
: 1.5
: 1.5
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-22
Цена:€ 200
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:10% фотошопа
Με υποδεχθηκε άβαφτη με πετσέτα..η γκόμενα είναι πανέμορφη αλλά υπηρεσίες 0..δεν ήθελε φιλιά δέν μου έδειξε τπτ.. (οπως το φιλο κατω) συναντηθηκαμε 6 το απογευμα .Κακή επαγγελματίας πάντως. .. Μακρια
Ответ:
Yes. But you can't expect me to be making BLOWJOB without condom if you didn't want to go for shower first. Because i need to be clean and healthy so as to meet my clients well. And I forced you to go shower. After , the shower didn't help.
23-09-2018 Клиент: Moneymaker
: 8.0
: 3.0
: 3.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:30 min
Дата встречи:2018-09-22
Цена:€ 100
Поцелуй:x
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Με υποδεχθηκε άβαφτη με πετσέτα..η γκόμενα είναι πανέμορφη αλλά υπηρεσίες 0..δεν ήθελε φιλιά δέν μου έδειξε τπτ..συναντηθηκαμε 2 τη νύχτα και λογικά ήταν κουρασμένη απτα γαμήσια τι να πω .Κακή επαγγελματίας πάντως.Κατι αλλο που δεν μου άρεσε στο μπαλκόνι έξω ηταν η φίλη της η μίλα και καθόταν και περίμενε να τελειώσει η άλλη να κοιμηθούνε
Ответ:
Yes. But you can't expect me to be making BLOWJOB without condom if you didn't want to go for shower first. Because i need to be clean and healthy so as to meet my clients well.
22-09-2018 Клиент: Aris1971
: 8.0
: 8.5
: 9.5
Страна:Греция
Город:Ахарнес
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-09-22
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Παίδες η κοπέλα είναι οκ, χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο! Πάντως δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας. Στην τιμή παίζει μικρή διαπραγμάτευση! Η ηλικία (αν λάβουμε υπόψην την εμπειρία στο τσιμπουκι) τότε σίγουρα δεν είναι 22. Πολύ αδύνατη με κωλο σανίδα, υπέροχο υγρό και βαθύ τσιμπουκι, αντέχει σε γρήγορες στροφές. Αυτά!!!
Ответ:
Thank you bb. Great meeting. See you soon. Kisses))
22-09-2018 Клиент: insane_obsession
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-09-21
Цена:€ 0
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
μα τέτοιες βυζάρες θες να τις έχεις συνεχως γύρω απο το κεφάλι σου και τον πούτσο σου
Ответ:
Thanks dear. I would be happy to meet you again soon dear. You are a real gentleman. Kisses a lots))
22-09-2018 Клиент: Loafer
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-09-20
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η κοπέλα ειναι ακριβώς σαν τις φωτογραφίες.Κοντούλα σχετικά με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.Πολυ φιλικη.

Στο σέρβις τα σπάει,ιδίως στο στοματικό κάνει ΤΗΝ ΠΙΠΑ.Απίστευτο deepthroat μέχρι τέλους οση ωρα θες και όπως θες.Και στο τέλος τα πίνει όλα!

Γενικά μια γλυκιά κοπέλα amateur φαση με πολύ δυνατό σέρβις.
21-09-2018 Клиент: kauliariss
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Страна:Греция
Город:Лариса
Длительность:30 min
Дата встречи:2018-09-18
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
λοιπον το κοριτσι ειναι ακριβως οπως οι φωτο .Ευχαριστη ευγενικη και ορεξατη .Στοματικο super ..ύγρη με ρουφηγμα καργα και πολυ βαθεια οπως γραφει. Γενικα ειναι απο τα καλα κ8μματια που θα την ξαναβλεπα ανετα.
Ответ:
Thank you dear. It was super. See you soon dear. Kisses
21-09-2018 Клиент: scoundrel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1hr min
Дата встречи:2018-09-15
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
I had duo with her and Monica.
The lady is much more beautiful in real life than in the pics. A real angel! Actually she reminds me very much of the erotic star Krystal Boyd. Same body and a similar face-characteristcs. Too bad i didn't had time for a re-run. Wow! What a girl! Classy and gorgeous. Like having sex with a top model.
It was an experience i will never forget. I will surely remember her and Monica during the long winter nights in Norway.
21-09-2018 Клиент: Gakis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:120 min
Дата встречи:2018-09-20
Цена:€ 350
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Sandra is a gorgeous woman, well traversed and speaks English on point. Great social time between us, strong chemistry. Very welcoming into her residence. After some wine, I retired to the shower to freshen up and we started a slow GFE and soon after the action started. She loves sex, treat her right and you will have a firecracker on your hands. Went as far to cater to me by not smoking during our break since I am not a smoker. Definitely want to see her again
20-09-2018 Клиент: Pavlos345
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-09-20
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Ήταν μία αρκετά καλή εμπειρία, όμορφη με πολύ ωραίο κορμί και σέξυ ματιά που σε ανάβει κατ'ευθείαν!! Ήρθε με όρεξη και από την αρχή μου έδωσε πολύ καλή εντύπωση. Στα του αγώνα τώρα.. ήταν δραστήρια σε όλη τη διάρκεια, φιλί με γλώσσα, πίπα καλή χωρίς προφυλακτικό και εναλλαγές σε στάσεις. Μου έδωσε την εντύπωση ότι το ευχαριστήθηκε και εκείνη. Θα ήθελα μόνο λίγη παραπάνω επικοινωνία στο τέλος. Θα την ξαναδώ σίγουρα..!! Φιλιά πολλά μωρό μου!
20-09-2018 Клиент: andonio123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:30 min
Дата встречи:2017-11-16
Цена:€ 50
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
είναι φοβερη σε όλα της από τη στιγμη που θα επικοινωνήσεις εως το τελος... love
δε ένιωσα καθολου αβολα παρόλο που ηταν η πρωτη μου φορα
19-09-2018 Клиент: alex
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 min
Дата встречи:2018-09-17
Цена:€ 260
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Αρκετα ομορφη για τα γουστα μου ηταν ιδανικη για αυτο την διαλεξα .Ξερει να δουλευει μεση κωλαρακι και εχει σωστο ρυθμο οχι κρυοκωλη οχι ατσουμπαλι καλη πιπα δεν καταπινει αλλα οκ μου φτανει και αυτο Την κρατησα δυορακι γιατι εχι φαντασια και ξερει πως να στο ξανασηκωνει ξανα και ξανα
18-09-2018 Клиент: MJ30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Миконос
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-09-19
Цена:€ 500
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Julia is beautiful and personable. She is super hot with a slim, toned body that I couldn't get enough of. She is a sensuous kisser with tremendous oral skills. I traveled an hour on a ferry to visit her and it was well worth it.
17-09-2018 Клиент: Theo75
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:3 hours
Дата встречи:2018-09-15
Цена:€ 500
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Melany is the most stunning and sexy girl imaginable. She is sweet, charming, fun, energetic and instantly lovable. She could raise the dead. Her OWO is outstanding, the ease and dexterity by which she changes position is amazing, her enthusiasm always unflagging and her stamina superb. She adores to receive oral and delights in a finger deep inside her bottom. I saw her two days ago. There hasn’t been a minutes since when I haven’t thought about her. I adore her, would do anything for her. She is utter heaven.