Escort Reviews Греция

Поиск

Читайте все эскорт отзывы


23-01-2018 Клиент: wildpass
: 6.5
: 7.0
: 7.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-22
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
συναντηση με την νεαρη: Η κοπελα είναι οπως την βλεπουμε στις φωτος. Είναι πολυ αδυνατη, χρειαζεται να βαλει μερικα κιλα σιγουρα, προσωπο ωραιαο, στηθος καλο φυσικο, ωραιες ρωγες, κωλο πολυ χαλαρο. Φιλαει με παθος αλλα δεν παιρνει πρωτοβουλιες καθολου. Δεν λεει οχι σε τιποτα. Πιπα μετρια, πολυ σφικτο μουνι, καλη συμπεριφορα καλα αγγλικα αλλα δεν ηταν τιποτα το θοβορο. Η κοπελα θελει εξασκηση, φαινεται απειρη στο χωρο.
23-01-2018 Клиент: Antonissexy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Волос
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-23
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Не её фото
Το μεσημέρι συναντήθηκα με την κοπέλα. Πέρασα αξέχαστα. Δεν είναι η κοπέλα στη φώτο αλλά μοιάζει φατσικα και μπορώ να πω ότι είναι και πιο όμορφη. Το σώμα μα της φανταστικό όπως στη φώτο. Πολύ σεξι και καλός χαρακτήρας. Μου έβγαλε πολλά γούστα. Έχασα στο πρόσωπο και καυλωσε κ η ίδια. Πάρα πολύ καθαρή από την τρίχα της κεφαλής της έως και τα πανέμορφα ακροδαχτυλα της που μυριζανε γιασεμί!! Το ξενοδοχείο πολυτελείας. Άψογο και καθαρό. Παίρνει καταπληκτικες πίπες. Ξέρει και πως να στον παίξει. Πολύ φιλική, ευγενική και επικοινωνιακη. Τα φιλιά της τόσο γλυκά που νομίζεις ότι είναι κοπέλα σου. Θα περάσετε εκπληκτικά μαζί της. Είναι και γαμω τα κορίτσια. Δεν βιάζεται. Και ότι κάνει το κάνει τέλεια. Υ. Γ: Μελινα έχεις φωνή που καυλωνειιι. Αγγίζεις την τελειότητα. Σε 10 μέρες θα τα ξαναπούμε.
23-01-2018 Клиент: adreas25
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Кавала
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-01-22
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Не её фото
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ... ΠΡΩΤ"ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΤΙΧ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.. ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ. 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΗΝ ΕΓΛΥΦΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ Κ ΑΛΛΟ. ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ. ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ..ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ <3 ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΕΜΕΙΝΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ, ΣΕΞΙ ,ΤΡΥΦΕΡΗ, ΑΓΡΙΑ, ΓΛΥΚΙΑ, ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ. ΤΗΣ ΕΓΛΥΨΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΣΑΝΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ :) ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΥΛΩΝΩΩ. ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ..Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ.ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΠΟΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑΡΑ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ..ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑΑΑ!! ΜΕΛΙΝΑ ΣΑΓΑΠΩ!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!! :) AKOMA ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΟΥ <3 ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥΥ!!!
23-01-2018 Клиент: Pantesak
: 7.5
: 5.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-10
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:С презервативом
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:50% фотошопа
Χαιρεται παιδες!

Λοιπον το κοριτσι εγω προσωπικα το θεωρω ομορφο με ωραιο σωμα(αρκετο φωτοσοπ πραγμα που δε χρειαζεται γιατι ειναι ωραια ετσι κι αλλιως), Ειναι 32 ετων και πανω, σιλικονη στηθος αλλα και σφιχτο κωλο οχι τοσο τουρλα οπως στις φωτο βεβαια!!!
Κανω ενα ντουζακι αυτη οχι :-(
Δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα δεχεται αν τις παρεις εσυ!!!
Οποτε αρχιζω εγω τα φιλια ανταποκρινεται κανονικα με γλωσσα, ερχεται ομως η πρωτη ξενερα πιπα με καποτα, λεω δε πειραζει το χω ξαναπαθει, πιπα καλη με επιμονη και υπομονη,
Περναμε στα του σεξ, δευτερη ξενερα τις γλειφω τις ρογες και ειναι αλμυρες, απο την απλυσια? η απο τον προηγουμενο? γιατι ειπαμε μπανακι δεν εκανε!!!
Τη πηδηξα καλα δυνατα σε αρκετες στασεις, οχι δε μου πε σε τιποτα και εκει που λεω τουλαχιστον τη γαμαω καλα τρωω και τριτη ξενερα, βλεπω λιγο αιμα στο μηρο μου και λεω τι εγινε? και ναι καλα το καταλαβατε ειχε περιοδο μαλλον στα τελειωματα αλλα ειχε!!!
Χυσιμο στη κοιλια αλλα μολις καταλαβε οτι θα χυσω εβαλε τα χερια μπροστα λες και θα την εχυνα με οξυ!!!
Μετα ντουζακι αυτη παλι δεν εκανε!!! κουβεντουλα και τελος αγωνα.
Σε αυτο που θα αναφερθω πιο ειδικα ειναι το ξενοδοχειο που με υποδεχτηκε, απλα τραγικο ελεεινο βρωμιαρικο, μαυρη μπανιερα απο τη βρωμα πατωματα μεσα στη μπιχλα κρεβατια 2 μονα κολλημενα με σκεπασματα τυπου στρατιωτικου, τα οποια και καταλαθος εχυσα αλλα δε τρεχει τιποτα τα σκουπισε με μια πετσετα και ολα οκ!!!
ΣΥΝΟΨΙΖΩ:Κοριτσι ωραιο, σερβις μετριο, ξενοδοχειο αηδιαστικο σιχαμερο τριτοκοσμικο, γραφειο οκ!
Δε θα τη ξαναπαιρνα και ιδιαιτερα incall ποτε, γιατι ο τυφος παραμονευει!!!




23-01-2018 Клиент: Pantesak
: 0.5
: 3.5
: 7.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-10
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Полный фотошоп
Γεια σας συμπολεμιστες!!!

Δε θα κουρασω γιατι δεν εχω και τιποτα να πω, καλο κοριτσι με χιουμορ αλλα μεχρι εκει, μου θυμισε κατι φιλες χοντρες που ειχαμε στο
σχολειο που ηθελαν κουβεντα γιατι σε γουσταρανε αλλα εσυ δεν εβλεπες την ωρα και τη στιγμη να φυγεις.
Πηραμε 2 κοριτσια απο το γραφειο αυτο εγω και ο ξαδερφος, η δικια μου πιο ωραια(Μελισσα γραφω στο προφιλ της σχολια)
το γραφειο πολυ οκ στη συνεννοηση ερχονται τα κοριτσια με 10 λεπτα καθυστερηση παει ο ξαδερφος στο δωματιο με την Veronica και βλεπει
μια συμπαθητικη κοπελα 80 κιλα αντε 70, μιλαμε για πολυ χοντρη οι φωτος 100% φωτοσοπ!!!
Εριξε ενα γαμησι αγγαρεια, πιπα χωρις καποτα, αλλα πολυ χοντρη ρε παιδια και μου ειπε αν δεν ειχε τις μεγαλες βυζαρες που οντως εχει δε θα χυνα ποτε!!!
Τελος παντων οποιος θελει ας δοκιμασει αλλα για μενα ουτε καν, δεν αξιζει τον κοπο, οσο για το ξενοδοχειο τους απλα βρωμιαρικο και τραγικο!!!
22-01-2018 Клиент: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-21
Цена:€ 230
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Anastasia is fantastic!!!!my second time with her!!!i had wonderfull 1 hour with her!!!!everything was amazing!!!perfect at all!!!i was a little tired and i cum one time!!we had second round but i was a little tired as i said before!!thanks baby!!!see you next time!!!
22-01-2018 Клиент: geozz
: 2.5
: 2.5
: 8.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-20
Цена:€ 170
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:30% фотошопа
Very bad services. I paid for the extra of cim and when i finished she put her hand in front her face. She told me to leave half an hour before the time pass. We had only one hand job and thats all... 170 with extra service paid for a hand job.
21-01-2018 Клиент: Dr Rick
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-17
Цена:€ 160
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Eva is a very hot escort and completely focuses on satisfying her client. Great BJ, mad sex. Very sexy try having your encounter with her thigh high boots on. Like a PSE! Don't miss Eva she is a jewel.
21-01-2018 Клиент: MrKavlopoulos
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:30 min
Дата встречи:2018-01-20
Цена:€ 90
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Полный фотошоп
Terrible Experience
The girl was not like images with shaking tits, hair in her pussy with the dirty smell all over her intimate area!
She has pain on her titts not able to lick or touch her!
you better avoid a failure meeting
21-01-2018 Клиент: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:120 min
Дата встречи:2018-01-07
Цена:€ 350
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Kerry
I don’t believe that this girl visited us and no one has written even a word.. unbelievable. You people use to make reviews very rarely and this is a pity. We need to know what we expect to see when the door opens and this girl was really good. Almost 100% real but her services where 100% good. From kissing to her passion for sex. For a moment I thought she was about to kill me. Blowjob 10, appearance 10 ( maybe she needs to get 1-2 kilos more ). She behaved like a porn star to everything. Yes amazing but now lets hope she will be back someday ;)
21-01-2018 Клиент: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:120 min
Дата встречи:2018-01-19
Цена:€ 350
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Well … you want my opinion? Escort of Greece does its best to makes us happy! So, graph the chance and meet with ALL the girls. To start with
Loren... I have reviewed her in the past in Athens ( so if you want more info look to my 1st review ) . I have met her in Italy thought last year BUT i was so curious to realize if she is still the same. And she is. She has the same passion when it comes to bed. good looking. Nice slim body and she does enjoy every single moment. I think I will try a duo when her friend arrives. Its something rear to enjoy. Actually it is rear to find 2 girls operating together.. Don’t miss her. Try at least once. I wish more girls would arrive to Athens but its not easy because of the crisis. I have the chance to travel a lot because of my job and that’s why I am happy. But loren should be visited. Have a nice time
21-01-2018 Клиент: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:120 min
Дата встречи:2018-01-15
Цена:€ 350
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Well … you want my opinion? Escort of Greece does its best to makes us happy! So, graph the chance and meet with ALL the girls. To start with
Hellen... she is good looking. Nice body and she does enjoy every single moment. I think she works out a lot and that’s why she has a firm body. When the door opens you get to find out a good-looking lady. She will kiss you nicely, touch you everywhere and provides very good services. I think we much together. She enjoyed everything and I was happy. Getting to dogy style was the best part. I have met her 3 times. Really pleasant moments. Maybe it gets more expensive to pay 200 € for some people per hour but she really worth it.
Have a nice time
20-01-2018 Клиент: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-14
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Όμορφη και εμφανίσιμη κοπέλα με μικρή απόκλιση των φωτογραφιών της. Της αρέσει πολύ το σεξ και το απολαμβάνει. Το μόνο αρνητικό είναι επικοινωνία την οποία αν είχε θα ήταν μια τέλεια συνάντηση. Το γραφείο όπως πάντα άψογο. Μακάρι να ξαναέρθει.
20-01-2018 Клиент: ManolisKZ
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:2 hours
Дата встречи:2017-12-25
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Λοιπον η κοπελα ειναι πολυ σωστο μωρακι...φρεσκια ορεξατη με διαθεση να σε ικανοποιησει χωρις μα και μου.Σφιχτο σωματακι,καυλα κωλαρακι αντεχει σε δυνατες στροφες και καλο social!!!Προτεινεται μολις μπορεσω θα την ξαναδω...


Maria knows how to please the man, i And i m sure she enjoyed this time together with me.
I do recommend this European lady, and I believe that I spent my time and money in a right way
19-01-2018 Клиент: panos69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Лариса
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-19
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Μιλα ζούμε στην Λάρισα να σε ξαναδουμε. ..η καλύτερη πού έχει έρθει στην πόλη μας! !!πολύ όμορφη πεντακάθαρη και στο ραντεβού της ήταν στην ώρα της! !σάς την συνιστώ ανεπιφύλακτα! !!!lovelove:love
19-01-2018 Клиент: sparrow
: 5.0
: 5.0
: 5.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-05
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:50% фотошопа
metria kopela me arketa parapano kila apo oti fenete stis fotografies pou einai epexergasmenes arketa .tipota idietero .....................
18-01-2018 Клиент: aeimisgr
: 8.0
: 10.0
: 1.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-18
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Δεύτερη επίσκεψη στην συγκεκριμένη κοπέλα.
Με θυμήθηκε και έχω την εντύπωση ότι αυτό λειτούργησε υπέρ μου.
Σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα μου το κορίτσι τα σπάει.
Δεν λέει όχι σε τίποτα, συμμετέχει ενεργά ως GFE.
Είναι πεντακάθαρη χωρίς υπερβολές.
Δεν αγχώνεται με τα χρήματα.
Κατά την άποψή μου είναι απολαυστική και πάντα με το χαμόγελο.
Τον δεύτερο γύρο τον ξεκίνησε μόνη της.
Θέλει και προσπαθεί να είναι καλή.
Μόνο πρόβλημα αλλά όχι πολύ σημαντικό η επικοινωνία, λόγω των φτωχών Αγγλικών.
Τα καλύτερα έχω να πω και για το γραφείο, πάντα ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί.
18-01-2018 Клиент: johnieret7
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Страна:Греция
Город:Ретимно
Длительность:1,5 hours
Дата встречи:2018-01-17
Цена:€ 250
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
pretty petite girl,funny,makes you feel very comfortable,real gfe, i had wonderfull moments with her,very active in bed,very good bj,willing do what makes you happy! i will sure meet her again! thank you mila xx Yiannis
18-01-2018 Клиент: Aris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ретимно
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-17
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Τι να πούμε για την Mila… άψογη επικοινωνία, ακριβώς στην ώρα της, φιλική με χιούμορ, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της. Petite ωραίο σώμα πολύ κοντά στις φωτογραφίες, πολύ καλό στοματικό (όχι πολύ deep άλλα πολύ καλό πάντως) και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. winked
17-01-2018 Клиент: geomodem7
: 1.5
: 4.0
: 1.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-10
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Полный фотошоп
Met with girl in her place(loacl four stars hotel).I was very dissaponted note even close to photos.She was calm and enjoy at start but very different in the middle.I am not suttified.
16-01-2018 Клиент: thanos67
: 9.0
: 10.0
: 7.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-16
Цена:€ 160
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Брутальный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:10% фотошопа
oksana is just like an escort should be, well adjusted, willing and open. treat her well and you will have a girlfriend experience, if your girlfriend is a nymphomaniac. thank you baby, will see you again.
15-01-2018 Клиент: Cris6
: 9.5
: 9.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-01-13
Цена:€ 640
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Το duo ελαβε χωρα πριν 2 ημερες κ αποφασισα να πραγματοποιησω τη φαντασιωση μου(κ ολων πιστευω)να παρω 2 γυναικες μαζι.ρωτησα σε ειπα να παρω την izabella.H κοπελα μου ειπε οτι αν θελω κ λεσβιακο(ηθελα να παιξουν κ μεταξυ τους βεβαια αλλα δεν ηταν βασίκο.)να παρω anna κ iza.οκ λεω .)Oι κοπελες στην ωρα τους στο χοτελι.κ βουρ απευθειας τριπλο γλωσοφιλο.(παλιοι γνωριμοι.)ξεκινουν να γδυνουν η μια την αλλη γυμνες κ οι 2 ερχονται προς το μερος μου με την iza να ρωταει μωρο μου εχουν γλυψει την πουτσα σου 2 γλωσσες?Oχι της λεω αλλα γι αυτο γινεται αυτη η συναθρηση αποψε!τι το θελα?Jεκινανε κ οι δυο γλυψιμο πανω κατω ρουφαγε η μια εγλυφε η αλλη κ εναλαξ.κ oi δυο μαζι να ρουφανε μπαλακια να τα μαλαζουν να τα γλυφουν(τι τραβηξαν κ αυτα να το φτυνουν να το δαγκωνουν με την iza να πιεζει το κεφαλι της αννας για deepthroat.μετα την αποθεωση του διπλου στοματικου της βαζω στα 4 για να γευτω κ γω κα μουνακια τους ενω αυτες δεν σταματησαν λεπτο τα φιλια κ τα χαιδεματα!Στη συνεχεια σκουφι η izα καβαλαειι κ η αννα. Καθεται στο προσωπο μου ενω ταυτοχρονα παιζει τa βυζια της iza.αλλαγη σκουφιου(πρεπει να χαλασαμε καμια ντουζινα)η αννα στα 4κ αβερτα σφυροκοπημα. Με την iza στο πλαι να χαστουκιζει τα κολομερια της αννας κ να με σπρωχνει απ το κολο κ να λεει γαμα την. Πιο δυνατα πιο βαθια.για κανα μισαώρο δεν ηξερα απο ποια τρυπα εβγαινα κ σε ποια τρυπα εμπαινα!!ενω δεν σταματησαν λεπτο τα γλωσοφιλα κ τα παιχνιδια μεταξυ τους.ολη η καβλα ηταν οταν τις εβαζα εναλαξ στα 4 κ ταυτοχρονα ηταν οι δυο τους σε 69 το βαζα στο στομα της μιας καποτα κ βουρ στο μουνακι της αλλης ενω απο κατω ευχαριστιομουν σπεσιαλ γλυψαρχιδι.νιωθωντας το τελος να ρχεται τις βαζω ξαπλωτες με τα προσώπα τους ενωμενα.το θεαμα με τις καβλες να φιλιουνται ενω στα χειλη τους κ στο στομα ειχαν το νεκταρ που τοσο απλοχερα τους χαρισα!Εξαντλημενος αλλα πληρως ικανοποιημενος γυρισα σπιτι χαρουμενος που ειχα πραγματοποιησει πετυχημενα αλλη μια φαντασιωση.
15-01-2018 Клиент: sacri
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:1 hours
Дата встречи:2017-10-18
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Don't know
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
We met at october if I am correct as I dont remember the exact date. I won't say much rather than she was my best escort experience and I am hoping to see her again soon in heraklion.
13-01-2018 Клиент: paok24
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:30 min
Дата встречи:2018-01-12
Цена:€ 80
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Один раз
Фото:Реальные
Χθεσινή συνάντηση με την Χριστίνα μετά από μέρες τις οποίες μιλούσαμε μέσω viber.Εύκολη επικοινωνία και συνάντηση σε νέο ξενοδοχείο από αυτό που ήταν πριν. Είχαμε και λίγο γέλιο στην υπόθεση γιατί μπερδεύτηκα με τα ξενοδοχεία και πήγα αλλού.Τελικά συναντηθηκαμε και περάσαμε υπέροχα. Είναι δεκτικη σε ότι και αν θέλεις. Φιλιά καυτά. Βυζαρες ωραίες και μεγάλες και ένα κορμί ποίημα. Στο σεξ αντέχει τα πάντα και έχει και μια κωλαρα που είναι για πολύ ξεσκισμα αλλά δυστυχώς δεν το δίνει. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και μένεις ευχαριστημένος.Θα τα πούμε σύντομα χριστινακι. Φιλιά.
12-01-2018 Клиент: vasthegreek
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-05
Цена:€ 120
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
I am amazed how this angel doesn't have any reviews after almost a year in the website... A superb Russian beauty with the face of a doll and the body of a statue - please note that in her pictures shown here, she is only about 48 KG, while now she has gained 4 KG more, which is perfect, for my taste. Her breasts are nothing short of a masterpiece... To sum up, a modern Aphrodite (Venus) coming from the cold St Petersburg. Rather shy & reserved at the beginning of the meeting, I gradually unlocked her and we had a very good time. She is GFE style (100% my style) and she knows well how to fuck in many positions. Looking forward to repeating the session, but with a much longer duration. She deserves it!!!
11-01-2018 Клиент: Gentleman2017
: 10.0
: 10.0
: 2.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-06
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Μετά από χωρισμό από πρώην κοπέλα χρειαζόμουν μια εκτόνωση. Τελικά διάλεξα Βασιλική και δεν το μετάνιωσα. Αντιθέτως πέρασα καταπληκτικά με την ζεστασιά της, την φροντίδα της, την ομορφιά της. Ηρθε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο όπου την περίμενα. Ανοίγοντας την πόρτα αντίκρυσε μια πολύ όμορφη και σεξυ γυναικάρα. Η Βασιλική είναι φοβερή στο σεξ και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου. Αυτή περιφέρεια της είναι τόσο σεξυ που δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα κατά τη διαρκείς της συνάντησης. Πέρασα υπέροχα και απλά το απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί της!
10-01-2018 Клиент: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-09
Цена:€ 120
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Υπέροχη κοπέλα και πολύ σέξυ! Πέρασα υπέροχα μαζί της! Είναι αποφασισμένη και ξέρει πως να παίζει και να χαρίζει απόλαυση!!!!

A sexy and magnificent girl! I had very intense moments with her! She is dedicated and knows how to play and offer pleasure!!!
Ответ:
eisai poli andras me ta olla sou me fiakses pio poli na se exo sto krevati mou ....
10-01-2018 Клиент: couple2
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ираклион
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-01-10
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Φανταστική.. Είμαστε ζευγάρι !είχαμε δοκιμάσει ξανά με κοπέλα αλλά δεν υπήρχε καμία σύγκριση!! Η Συνθια είναι φανταστική και τρομερή επαγγελματιας και γι αυτό είναι κ η πρώτη μου κριτική μέσα στο site. Από την αρχή της συνάντησης μας, νιώσουμε πολύ ανετα μαζί της! Ηταν Σα να συναντήσαμε την κοπέλα μας . Φανταστικό σώμα, με πολύ ωραίο κωλαρακι κ μικρό αλλά στητό στήθος ! Φιλάει υπεροχα ,γλύφει καταπλητκικα και παίρνει πρωτοβουλίες (για την ακρίβεια μπορεί να θελαμε να της πούμε κάτι να κάνει κ πριν προλάβουμε είχε ήδη αρχίσει ! Ήταν ένα πολύ ερωτικο τρίο με πολύ παθος! Φάνηκε να της αρέσει αυτό που κάνει σίγουρα θα ξαναπηγαίναμε μαζί της αν επέστρεφε ποτέ στη Κρητη!!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλα τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!love
10-01-2018 Клиент: wildpass
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-09
Цена:€ 130
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η κοπελα είναι απιστευτη. Είναι πιο γλυκια απ' οτι δειχνουν οι φωτος. Δεν λεει οχι σε τπτ! Χαμογελαστη, πολυ καλα αγγλικα, φοβερη πιπα, deepthroat, facefuck, ολα τα κανει εκτος από anal. Προτιμαει το αγριο sex. Δεν σε τρωει το χρονο σου. Σε ρωταει τι θελειες. Σιγουρα θα προτιμηθει παλι πριν φυγει.
08-01-2018 Клиент: alkischania
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Страна:Греция
Город:Ханья
Длительность:1 hours
Дата встречи:2017-11-13
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
τι να πω;κορμαρα!!με βυζαρες απιστευτες!!!κωλο ονειρο και προσωπο τρομερο..με υποδεχτηκε με τις ζαρτιερες οπως της ζητησα στοσεξ δεν λεει οχι σε τιποτα δινεται ολοκληρωτικα στον πελατη πολυ κοινωνικη και γενικοτερα μια πολυ εχαριστη γυναικαρα!!!! υ.γ η ημερ/νια ειναι ενδεικτικη..
08-01-2018 Клиент: Lary22222
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-08
Цена:€ 180
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Συναντηση με την Χριστινα πριν απο λιγο, μιλησαμε στο chat αλλα επειδη ειχα τις αμφιβολιες μου της ζητησα ενα show στο skype.καταθετω τα χρηματα και περιμενω.. ανοιγει την καμερα και παθαινω σοκ!!!! Βυζαρες κωλαρα κορμαρα!!!!! Ξεκιναει το show και στα 5 λεπτα θελω να χυσω. μεσα σε μια ωρα βρισκομαστε σε δωματιο ξενοδοχειου ξεκιναει με μια πιπα υγρη και βαθια την ξαπλωνω και της γλυφω το μουνακι της που μοσχομυριζε.την γυριζω στα τεσσερα και και ξεκιναμε ενα απιστευτο γαμησι με καυλιαρικες κραυγες απο πλευρα της δεν αντεξα πολυ πιπα και χυσιμο στην ομορφη φατσουλα της. Δευτερος γυρος με πολλες στασεις και χυσιμο στις φυσικες υπεροχες βυζαρες της. Τετοιο γαμησι ειχα χρονια να κανω σ'ευχαριστω Χριστινακι !!!!! Υ.Γ. η κοπελα μιλαει απταιστα Ελληνικα και ειναι πολυ εξυπνη.
Ответ:
se fxaristho poly k esi me ekanes na ta doso ola apo mesa mou
08-01-2018 Клиент: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-07
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Брутальный
Анал:Да
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Πραγματικα ειναι υπεροχη και πολυ σεξυ!!!!!την εχω συναντησει αρκετες φορες και καθε φορα με στελνει στον παραδεισο!!!!δοκιμασα και τον ποπο της αυτη τη φορα!!!!φανταστικη σε ολα!!!!!ελπιζω καποια στιγμη να την κλεισω 24ωρο!!!!!σευχαριστω μωρο μου!!!!θα τα ξαναπουμε φιλακια!!!
08-01-2018 Клиент: Seatraveller13
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-05
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Пассивный
Анал:Да
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Λοιπόν τα οποία αρνητικά σχόλια είναι σίγουρα φτιαχτα από το πρακτορείο που δούλευε πριν , γιατί τώρα είναι ανεξάρτητη. Η κοπέλα έχει κορμί από μοντέλο, αδύνατο σφιχτό κορμί. Ποδαρες μακριές και βυζι μικρό αλλά ότι πρέπει για το κορμί της.
Στα του σεξ : έχει τόσο στενό νινί που δεν το πιστεύεις, είναι ενεργητική και δεν λέει όχι σε τίποτα. Ήθελα να δοκιμάσω και την πίσω πόρτα αλλά την επόμενη φορά. Η καλύτερη στάση με αυτή από πάνω παίδες δεν θα το πιστεύετε. Τέλος πάντων αξίζει κάθε ευρώ που της δίνεις, και από επικοινωνία μια χαρά. Είναι η δεύτερη φορά που έχω πάει μαζί της και σίγουρα θα πήγαινα πάλι με χίλια.
07-01-2018 Клиент: FD_98
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-06
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Καλησπέρα και από μένα! Καταρχάς θέλω να σας πω ότι η Βασιλική είναι μια εκπληκτική κοπέλα. Δεν λέω escort γιατί όσο ήμασταν μαζί ένιωθα ότι ήμουν με την κοπέλα μου. Η επικοινωνία μαζί της είναι πολύ εύκολη και στα 5 πρώτα λεπτά θες να ξεκινήσεις αμέσως να τη βάλεις κάτω♥️Έχει τα πιο τέλεια μάτια και το πιο υπέροχο σώμα που έχω δει ποτέ σε γυναίκα...μαζι της κάθε φαντασία σου γίνεται πραγματικότητα διαβάζει τις σκέψεις σου καταλαβαίνει κάθε στιγμή τι ακριβώς θέλεις..Ακόμα και μετά το σεξ μαζι της είναι κάτι πρωτόγνωρο.Δεν λέει ούτε κάνει τίποτα περιττό.Οτι κάνει είναι για να σε ευχαριστήσει...Η πίπα της με χέρια ή χωρίς ανεπανάληπτη.Οτιδηποτε κι αν κάνει, το ευχαριστιέται και η ίδια γιατί ζεί τον έρωτα.,σαν να είναι η ερωμένη σου.Περασα την καλύτερη βραδιά της ζωης μου...Θα έδινα τα 5πλασια λεφτά για να ζήσω ότι έζησα μαζί της! Σε ευχαριστώ Βασιλική για όλα και ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα
05-01-2018 Клиент: sparrow
: 3.0
: 5.0
: 8.0
Страна:Греция
Город:Ахарнес
Длительность:60 min
Дата встречи:2017-12-20
Цена:€ 120
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Полный фотошоп
kamia sxesi me tis foto h kopela einai pano apo 30 exei paidi me ola ta epakoloutha mia genas sto soma tis den tha tin sinistousa se kamia periptosi h fotografies poli aliomenes
04-01-2018 Клиент: wildpass
: 7.0
: 8.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-03
Цена:€ 140
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η κοπελα είναι οπως τις φωτος. Από εμφανιση, εχει καποιοα κιλα αλλα οχι χονδρη, ωραιο φυσικο στηθος, κωλο για πιασηματα. Δεν είναι μοντελο πιπινι. Δεν θα γυρνουσες το κεφαλι αν σε περνουσε στο δρομο. Καλος χαρακτηρας, φιλικη συμπεριφορα, πολυ καλα αγγλικα. Από service, φοβερη πιπα, δεν φιλαει με γλωσσα αν είσαι αξυριστος, δακτυλο με το ζορι αφηνει. Καναμε διαφορες στασεις, φοβερη στα 4, ξερει να χρησιμοποιει το κωλο της καλα. Τελειωμα στο στομα και τις 2 φορες. Με ξεζουισε, δεν αφησε σταγονα!!!!. Αρνητικα είναι οτι βαζει πολυ gel και δεν σταματουσε να χτυπαει το κινητο της και αφηνε τα ρωσσικα στην TV ανοικτα! Δεν πηγαν τζαμπα τα λεφτα παντως, περσα καλα
03-01-2018 Клиент: metalheart69
: 9.5
: 10.0
: 8.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:60 min
Дата встречи:2018-01-02
Цена:€ 140
Поцелуй:Без языка
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Реальные
Kia is a lovely and cheerful girl that you could spent lots of hours with her! She has a wonderful body and a very positive attitude that could easily fall in love with love Very active during sex but i was feeling that i was having sex with my girlfriend. I would definately meet her again and again! love
03-01-2018 Клиент: Chris9643
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2017-12-14
Цена:€ 170
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Η κοπέλα είναι αρκετά επικοινωνιακή και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να σπάσει τον πάγο και να σε κάνει να νιώσεις άνετα. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά και γενικά δεν υπήρχε πρόβλημα στη συνεννόηση. Απίστευτος κώλος, ωραίο φυσικό στήθος, πρόσωπο αρκετά καλό. Επί της ουσίας στον αγώνα, το πρώτο και κύριο είναι ότι δεν βιάζεται καθόλου και θέλει να σε ευχαριστήσει με κάθε τρόπο! Αντέχει στο σφυροκόπημα και δεν λέει όχι σε τίποτα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί σε κάποια φάση χρειάστηκε βοήθεια το εργαλείο στην ανόρθωση...αυτή πήρε κατευθείαν πρωτοβουλία και άρχισε τα γλειψίματα και τα κόλπα. Ο ορισμός των GFE escort. Συστήνεται ανεπιφύλακτα! Φιλάκια! love
02-01-2018 Клиент: THODOROSGT
: 8.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:2 hours
Дата встречи:2018-01-01
Цена:€ 200
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ESCORT.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?
01-01-2018 Клиент: vasthegreek
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:180 min
Дата встречи:2017-12-27
Цена:€ 210
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
What can I say about this girl... Still my favorite, although my escort experience counts more than 50m girls, all of them top and expensive. I have met her several times in Greece and in other countries, including very long meetings (3-5 days). To start with, she is an amazing person to be together in company of and not just for sex (actually, this is the definition of an escort). She is clever, smart and funny. Her looks are amazing, with tall natural body (zero fat) and superb long legs. I particularly like her angular face with big & beautiful eyes. Natural small tits, exactly my taste. She is en erotic person by nature, who likes sex in every single position you can imagine (although I must admit I don't have any special vices). Strongly recommended, especially for long & relaxing meetings (take her to a Greek Island or to her favorite Bahamas and you will remember me!!!) But even if you just take her to a bar for a drink. be sure that all heads will turn and that all men will feel jealous about you. It has happened many times!!!
01-01-2018 Клиент: Angek
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2018-01-27
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Брутальный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
lovelovelovelove δεν ξερω τι λετε εσεις μαγκες αλλα δυο φορες την εχω επισκεπτει τη κοπελα και περασα υπεροχα το ζει στο σεξ δυνατη πιπα πολλεσ στασεις και γενικα αντοχη στο σφυροκοπιμα see you babe
31-12-2017 Клиент: Georgeclooney
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Страна:Греция
Город:Афины
Длительность:60 min
Дата встречи:2017-12-31
Цена:€ 0
Поцелуй:x
Минет:Не знаю
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Не знаю
Фото:Не её фото
Μου εκανε εντυπωση το οτι δεν εχει κανενα review στη σελιδα της!!!!τελικα επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου!!!!ειναι ψευτρα!!!!σου λεει οτι θα ερθει στο ραντεβου και οταν φτανεις στο ξενοδοχειο που συμφωνησες μαζι της κσι σου λεει οκ και ενω την περιμενεις και επιπλεον 15 λεπτα σε μπλοκαρει στο τηλ!!!!!πολυ ερασιτεχνικη!!!!μην την πατησει κανας αλλος αποφυγετε την!!!!
31-12-2017 Клиент: abcdefghi
: 8.0
: 4.5
: 2.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2017-12-30
Цена:€ 140
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Пассивный
Анал:Не знаю
Грудь :Don't know
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
She pretended not to understand that I wanted to fuck her and she finished me off with her mouth quick and then waited for the time to end without telling me anything. She does a good blowjob, but I don't appreciate people trying to cheat me and playing damn. I wouldn't recommend her. She didn't even take of her lingerie and didn't want to add 30 more minutes to the appointment. She would be a good choice if she wasn't so unprofessional. Regarding the sex above I can't submit it without anything that's why I chose something. tits, I didn't even see them. Anal, I didn't ask.
30-12-2017 Клиент: Aris1971
: 1.0
: 1.0
: 0.5
Страна:Греция
Город:Ахарнес
Длительность:30 min
Дата встречи:2017-12-30
Цена:€ 140
Поцелуй:x
Минет:Без презерватива
CIM:На лицо
Секс:Пассивный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Не знаю
Фото:Полный фотошоп
Τρέχω και ακόμη τρέχω!!!!
Στον μήνα Δεκέμβριο δοκίμασα 4 κοπέλες του γραφείου και δεν είχα ποτέ μου παράπονο. Σήμερα έκανα το λάθος να πάω με την Leila, τέτοια πτωματιλα θα κάνω χρόνια να την ξεχάσω. Έκλεισα ραντεβού για 16:30 για μιάμιση ώρα, έφτασα κανονικά στο ραντεβού μου. Επικοινώνησα με το γραφείο αλλά χρειάστηκε κανα 15λεπτο για να βρούμε την κοπέλα (από ότι κατάλαβα αργότερα κοιμόταν και δεν άκουγε το τηλέφωνο). Σας του άγονα τι να γράψω, τίποτα, πτώμα, πεταμένα λεφτά!!!! Έχυσα με το ζόρι και ηθελημένα στο πρόσωπο της στο μαξιλάρι της και γενικά στο κρεβάτι γιατί μου την έσπασε! Σηκώθηκα πήρα τηλέφωνο το γραφείο και ενημέρωσα ότι θα φύγω νωρίτερα, της πέταξα τα χρήματα για 1 ώρα και έφυγα τρέχοντας!
29-12-2017 Клиент: wildpass
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2017-12-22
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Да, глотает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Τελεια, εγγυηση, η εννοια του escort!. Με υπδεχτηκε με μαυρα εσωρουχα και με χαμογελο σαν να με ηξερα χρονια. Απιστευτη. Μονο αρνητικο που μπορει να δωσω είναι οτι ο κωλος της ηταν χαλαρο. Τελειες υπηρεσειςlovelove
29-12-2017 Клиент: wildpass
: 8.0
: 7.0
: 5.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2017-12-29
Цена:€ 140
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Обычный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:10% фотошопа
Μετα από κριτιες που διαβασα από εμπειρα μελη του αθληματος, διαλεξα την Leila, μιας και δεν ειχαμε πολλες επιλογες. Προσωπο πανεμορφο, μετριο σωμα, μετριες υπηρεσιες. 1ος γυρος χαλια , 2ος γυρος που καλυτερα!. Μαλλον την κουρασαν πολυ οι πελατες. Καλυτερα να την ειχα πετυχει τις πρωτες μερες
29-12-2017 Клиент: dimitris35
: 9.0
: 9.0
: 9.5
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:2 hours
Дата встречи:2017-12-28
Цена:€ 240
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
αξιζει τα λευτα τις η κοπελα wink
27-12-2017 Клиент: Magu
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:2 hours
Дата встречи:2017-12-26
Цена:€ 400
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Melanie is a cute and young girl who is more a gfe than a bitch. So be aware of that before meeting this girl. She reminds me my ex-girlfriend, she has a lot of charm and she’ll bewitch you just by a look. She provides oral without but she has a good technique with her tongue and I ask her to spit on my dick several even though she find it strange but it made her laugh after. After a hot and hard meeting with another escort I wanted to have a nice time with a gfe. I felt she needed to feel safe, after a few minutes she felt relaxed that why I’m sure she was very excited. She had a bad meeting before me, so I had a good meeting with her because she felt I was a nice guy. Treat her gently and she will rewarded you with an orgasm. She had an orgasm after I spent 15 minutes with using a technique I learn from a lesbian girl I met. Melanie, please stay cheerful, you are so beautiful when you smile
25-12-2017 Клиент: TTBOY1
: 9.5
: 8.5
: 9.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:1 hours
Дата встречи:2017-12-25
Цена:€ 150
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Нет
Секс:Активный
Анал:Нет
Грудь :Silicone
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Επίσκεψη στην gyuzel σήμερα. Με υποδέχτηκε με κόκκινα εσώρουχα επάνω σε τακούνια, πολύ όμορφη παρουσία. Μέσα στο χαμόγελο το κορίτσι. Καταπληκτικό χαμόγελο. Μόλις γύρισα από το μπάνιο επεσε στα γόνατα και με άρχισε σε πολύ καλό τσιμπουκι με σάλιο και μου τον έκανε πέτρα. Τον έβαζε χαλαρά λαρύγγι. Περιποίηση από μέρους μου και άρχισε ο αγώνας. Βυζια τούμπανο 3ρια πέτρα. Στήθηκε ωραία σε όλες τις στάσεις και γενικά έδειχνε χαλαρή και άνετη. Με στραγγίξε κανονικά. Ο δεύτερος γύρος είχε μόνο πιπα με πολύ σάλιο και προσπάθεια από μέρους της αλλά για την ηλικία μου ήθελα περισσότερο χρόνο για να απόδοσω. Σε γενικές γραμμές είναι χαλαρό κορίτσι με θετική ενέργεια και αυτό σε βοηθάει να μπεις γρήγορα στο παιχνίδι. Για τα χρήματα που ζητάει ειναι μια τίμια επιλογή.
24-12-2017 Клиент: dim89
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Страна:Греция
Город:Салоники
Длительность:90 min
Дата встречи:2017-12-22
Цена:€ 300
Поцелуй:С языком
Минет:Без презерватива
CIM:Сплёвывает
Секс:Активный
Анал:Не знаю
Грудь :Natural
Extra Ball:Несколько раз
Фото:Реальные
Βασιλικη.. Τι να πρωτοπω γ αυτο τον αγγελο.. Καταρχην ειναι μια φανταστικη γυναικα, τρομερα επικοινωνιακη και σε κανει να νιωθεις βασιλιας.. Συμμετοχη και διαθεση να σε ικανοποιησει σε ολη τη διαρκεια χωρις να βαριεται στιγμη. Ειναι εκει για σενα και μονο για σενα. Λεπτομερειες για τη συναντηση δε θα ηθελα να πω. Μονο οτι ουτε μια στιγμη δεν εφυγε απο την αγκαλια μου. Ανυπομονω να σε ξαναδω μωρο μου.. Να εισαι καλα!!lovelove