Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


01-01-2020 Müşteri: Dr.Freak
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2020-01-01
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
First I would like to say a big Thank you to the amazing service of Escortsclub.gr for bringing this great girl to Thessaloniki!
First hours of New Years I close 1 hour with Anya, I get there and they sent me the number of the room, I go up and she opens me the door with a big smile and greats me with introducing herself!
Now Anya ! Anya is an amazing girl, she smelled beautiful and she was wearing a black nice lingerie, we talked for a second and then I went fast for a fresh shower, she putted some music and I came out finding her on four on the bed waiting for me, we deeply kissed and hugged sensually, deep tongue kiss, while i was gropping her amazing firm ass, she started touching my dick which grew firm and hard, sucking it really good, while i was caressing her back and ass, removing her panties and touching her sweet little pussy, made me even harder!!!! After some deep blowjob, we did 69, damn her pussy was firm and little, so tight that even my tongue was barely fitting in there, after licking her and getting me so hard, I felt that she was getting an orgasm, she was trebling, we stood up and turned the other side and after a little more blowjob we did missionary!!!
Damn going inside her tight pussy and pounding it felt really good, every time I went in and out she was screaming, it was tight and wet and she was getting crazy!!!
We did this for a whole hour nearly and after we stoped for a bit and she made a joke that my dick have reached her stomach and we laughed!!! winkwinkwink
I believe is so hard to find a connection with an escort and I think we did get that CHEMISTRY together!!!
I would be glad if I will be able to meet her again soon and spend some more time with her !!!
Loved every minute with her and even when I was leaving she kissed me and hugged me tight which ment that she enjoyed too, which makes me even happier!!!!
Happy New Year my Anya !!!
Your Porn Actor, kisses everywhere !!! lovelovelove

------------------------------------------------------------------------------

Во-первых, я хотел бы сказать большое спасибо замечательному сервису Escortsclub.gr за то, что он привел эту замечательную девушку в Салоники!
Первые часы Нового года я заканчиваю с Аней 1 час, я приезжаю туда, и мне прислали номер комнаты, я поднимаюсь, и она открывает мне дверь с широкой улыбкой и радует меня представлением!
Теперь Аня! Аня - удивительная девушка, она пахла красиво, на ней было красивое черное белье, мы поговорили секунду, а потом я быстро принялся за свежий душ, она положила немного музыки, и я вышел, чтобы найти ее на четверых на кровати в ожидании я, мы глубоко поцеловали и обняли чувственно, глубокий поцелуй в язык, пока я ласкал ее удивительную твердую задницу, она начала трогать мой член, который становился твердым и твердым, сосал его очень хорошо, пока я ласкал ее спину и задницу, снимая ее трусики и прикосновение к ее сладкой маленькой киске сделало меня еще сильнее !!!! После некоторого глубокого минета, мы сделали 69, черт, ее киска была твердой и маленькой, настолько плотной, что даже мой язык едва уместился там, после облизывания ее и получения меня так сильно, я чувствовал, что она испытывает оргазм, она утраивает Мы встали и повернули на другую сторону, и после еще одного минета мы сделали миссионерскую миссию !!!
Черт, проникнуть в ее тугую киску и стучать по ней было очень хорошо, каждый раз, когда я заходил и выходил, она кричала, она была плотной и мокрой, и она сходила с ума !!!
Мы делали это почти целый час, а потом немного остановились, и она пошутила, что мой член достиг ее живота, и мы смеялись !!!
Я считаю, что так сложно найти связь с эскортом, и я думаю, что мы собрали эту ХИМИЮ вместе!
Я был бы рад, если скоро смогу встретиться с ней и провести с ней еще немного времени !!!
Ей нравилась каждая минута, и даже когда я уходил, она целовала меня и крепко обнимала, что ей тоже нравилось, что делает меня еще счастливее !!!!
С новым годом моя Аня !!!
Ваш порно актер, целует везде !!! loveloveloveamrequest
31-12-2019 Müşteri: Sexakiss
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-29
Ücret:€ 260
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Μια υπεροχη γυναικα απο καθε αποψη,σεξ που τα περιελαμβανε ολα, ενας χαμογελαστος αγγελος που με πηγε στον παραδεισο μονο που δεν με αφησε εκει.Μωρο να εσαι παντα ετσι χαμογελαστη.
31-12-2019 Müşteri: aimilio
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-13
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
the meeting took place at a hotel and from her smile i did understood the evening would go well So it went better then expected , warm person sexy girl that makes you feel like a girlfriend . she is natural well mannered and a sexy woman that knows how to treat a man ! Im sure ill go back again and again thank u my sexy angel !!!!! love
Escort Answer:
You are so sweet bayb. Thank you very much. Hope to see you again too ... Kisses!
31-12-2019 Müşteri: pr
: 5.0
: 1.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-12-29
Ücret:€ 100
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Worst experience ever by far
She was on her phone when she opened the door and kept texting all the time
I was waiting for her to finish her texting for a few minutes
She was quite rude and seemed like she doesn’t enjoy what she’s doing and her phone kept ringing during sex
Very unprofessional and she couldn’t care less about my time with her
She looked really good on her pictures but not so much in real life
By far the worst experience I’ve ever had !!
31-12-2019 Müşteri: geoxxl
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2019-12-30
Ücret:€ 260
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Sabina is a very sexy and beautiful girl we met yesterday in Heraklion. She is very active and wild in bed, perfect blowjob without condom. She is very talkative clean and even more beautiful than she looks in photos. She doesn't speak very good english, but it is enough to understand each other just fine ^_^ Plus she is so active,energetic and with so good mood that u won't even notice that. She is a real angel I totally recommend her for girlfriend experience с новым годом мой ангелwink (giorgos)
30-12-2019 Müşteri: nicpd
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-30
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I have say it was my first time with escort, so far I only had a multi-year relationship close to 20 years. I was very attracted to the photos because I like petite girls with natural breasts without any cosmetic change.
So I thought this girl is of my taste and I would like to try her as my first escort.
With a lot of stress, I decided and arranged for an appointment, which was arranged very easily and quickly, only with a few messages in English.
As soon as the door opened, I saw the shapely girl with the lovely face, to my eyes she is more beautiful than the pictures.
I was terribly embarrassed (as if I had never been with a woman) but she quickly managed to calm me down.
I don't want to go into more detail because I think it spoils the surprise, but I have to say that I haven't had better sex so far.
It would be perfect if there was a little better communication in English, but we can't have it all. After all, she is trying to understand, I wish I knew Russian too!

In conclusion I had a great time,
so great that I didn't realize how fast that hour had passed. But now I know that next time I will need more time with her.

Maria I want to tell you that the time has passed so fast and I had lost my mind with you that I could not even managed to wish you. So I wish you all the best for you and many wishes for the new year !!!
I hope to see you again!love




Να πω πως ήταν η πρώτη μου φορά με escort, έως τώρα είχα μόνο πολυετή σχέση κοντά 20 χρόνια. Με προσέλκυσαν πολύ οι φωτογραφίες γιατί μου αρέσουν οι μικρόσωμες κοπέλες με φυσικό -χωρίς επεμβάσεις- στήθος
και αυτός είναι ο λόγος που είπα να δοκιμάσω με την συγκεκριμένη κοπέλα. Και έτσι μαζί με πολύ άγχος, αποφάσισα και κανόνισα το ραντεβού, το οποίο κανονίστηκε πολύ εύκολα και γρήγορα, με λίγα μηνύματα στα αγγλικά.
Μόλις άνοιξε η πόρτα και είδα την καλλίγραμμη κοπέλα με το υπέροχο πρόσωπο -η οποία είναι ομορφότερη από τις φωτογραφίες-. Hμουν φοβερά αμήχανος (λες και δεν είχα πάει ποτέ με γυναίκα)
αλλά γρήγορα κατάφερε να με ηρεμήσει.
Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί πιστεύω ότι χαλάει την έκπληξη, αλλά έχω να πω ότι έως τώρα δεν έχω περάσει καλύτερα στο sex.
Θα ήταν τέλεια αν υπήρχε λίγο καλύτερη επικοινωνία στα αγγλικά, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Άλλωστε προσπαθεί να καταλάβει, μακάρι να ήξερα και εγώ ρώσικα!

Εν κατακλείδι πέρασα πολύ καλά, τόσο καλά που δεν κατάλαβα πως πέρασε η μία ώρα. Τώρα όμως ξέρω ότι την άλλη φορά θα χρειαστώ περισσότερο χρόνο μαζί της.

Μαρία θέλω να σου πω ότι πέρασε η ώρα τόσο γρήγορα και είχα χάσει και το μυαλό μου μαζί σου, ώστε δεν κατάφερα ούτε να σου ευχηθώ. Σου εύχομαι λοιπόν ότι καλύτερο για σένα και πολλές ευχές για το νέο έτος!!!
Ελπίζω να σε ξαναδώ!love
Escort Answer:
Euharisto para poli yia to sholio))) pola filia ke elpizo na se do ksana! Hronia pola my dear!
30-12-2019 Müşteri: mano7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:80 min
Buluştuğu tarih:2019-12-30
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Very beautifull and lovely girl, a real gfe experience.Nice real boobs great bj. I had a nice time with her.I will meet her againwink
Escort Answer:
I remember our meeting, I look forward to more and more... kisses...
28-12-2019 Müşteri: KOST74
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-28
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Σημερα πηρα την μικρη 19 ετων και δεν πιστευα οτι θα ητανε τοσο γλυκο και ομορφο. Προτεινεται για πιπινολατρες ομορφο γλυκο προσωπακι και αψογο σωμα με στητο δυαρι βυζι πλακα κοιλια ιχνος κυταριτιδας και πεταχτη κωλαρα. Φυσικα ολα πανω της που αυτο μου αρεσει πολυ και αβαφτη τελειως. Σπανια βλεπεις μικρο με τοση φυσικη ομορφια στις μερες μας. Αν το μικρο ητανε εμπειρο θα εκαιγε πολλες καρδιες. Απειρη στο γαμησι με ομως πολυ καλη βαθεια πιπα. Δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα με καθοδηγηση και παιχνιδια καυλωνει και κανει οτι μπορει να σε ικανοποιησει. Ομως σε φτιαχνει και καυλωνεις που γαμας ενα τοσο ωραιο μικρο αβγαλτο μωρακι.
28-12-2019 Müşteri: insane_obsession
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-19
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
i still dream of your long legs around me. Treat her with respect, make her cum and she will make you go crazy!!! her body smell is something i can still feel
Escort Answer:
Wow????
28-12-2019 Müşteri: KOST74
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-26
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Η Αλεσια ειναι ομορφη στο προσωπο και με πιασιματα στο σωμα. Δεν ειναι χοντρη αλλα δεν προτεινεται για αυτους που τους αρεσουνε οι λεπτες κοπελλες. Πολυ δυνατη στο προγραμμα της με παθος και καυλα. Κανει τα παντα για να σε ικανοποιησει , παιρνει πολυ καλη πιπα, την χυνεις στο προσωπο και οπου αλλου γουσταρεις , αντεχει σκληρο γαμησι ξυλιες στον κωλο της και της αρεσει το βρισιμο και γενικα τα ποιο σκληρα πραγματα. Ειναι μεγαλο εργαλειο και προτεινεται για ραντεβου. Λογω γιορτων και ξεκουρασης πηρα 4 μωρα απο αυτο το πρακτορειο και εμεινα πολυ ικανοποιημενος αν και στην αρχη ημουνα διστακτικος μην φαω φολα.
28-12-2019 Müşteri: KOST74
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-22
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Πολυ περιποιημενη γυναικα καλοντυμενη με ωραιο βαψιμο οσο πρεπει και μοσχομυριζει απο πανω εως κατω. Ωραιο προσωπακι μετριο σωμα λεπτη με δυαρι σιλικονατο βυζι και μικρο κωλαρακι. Κοντουλα που την κανεις οτι θελεις και την σκιζεις σε οποια σταση θελεις. Παιρνει καλη πιπα ειναι περπατημενη εμπειρη και ξερει να γαμιεται καλα σε ολες τις στασεις. Μωρο που προσπαθει να περασεις καλα χωρις ομως να περιμενεις οτι θα δεις κανενα μοντελο. Στο προγραμμα ομως τα λεφτα του τα αξιζει με το παραπανω.
28-12-2019 Müşteri: KOST74
: 8.5
: 9.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-22
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Παρα πολυ καλη κοπελλα με ωραιο σωμα. Το μονο που δεν μου πολυαρεσε ητανε τα πλαστικα βυζια της που δεν ειχε γινει πολυ καλη δουλεια. Της αρεσει να γαμιεται , δεχεται σφυροκοπημα , στηνεται πολυ καλα και ειναι πολυ καλη στην απο πανω σταση. Παιρνει αρκετα καλη πιπα καυλωνει και κανει οτιδηποτε χρειαζεται για να ευχαριστησει τον πελατη της. Αν εκανε και πρωκτικο θα ητανε πολυ δυνατο εργαλειο. Ραντεβου που θα μεινετε ικανοποιημενοι και δεν θα κλαιτε τα λεφτα σας.
27-12-2019 Müşteri: Stove
: 8.5
: 8.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-12-27
Ücret:€ 90
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
So went to the hotel , Lola opened the door , first thing was she asked for the money , then she started with the blowjob very fast , I asked her to slow down and said what is the rush .. so she did . Blowjob was ok , not the best and no deep throat. Sex was also ok not the best that foresure .. will I go Again !! Mmmm maybe but definetly not my best escort .. she is very clean and tight pussy .. good looking .. I think she is very young and needs a lot more practice .. thanks Lola ,
26-12-2019 Müşteri: Mike7gr
: 8.5
: 8.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2019-12-26
Ücret:€ 260
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
- Σεξ σαν σχεση & πιο αγριο, τα καναμε ολα
- Τσιμπούκι χωρίς καποτα, χωρίς χέρια, τον ρουφαγε όλον
- Ομιλητική
25-12-2019 Müşteri: fisher4043
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-25
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ένα πολυ ομορφο κορίτσι, ακριβώς όπως οι φωτογραφίες, στα του καθήκοντος πολυ ενεργητική
24-12-2019 Müşteri: raymon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-01
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
What an exprerience!!!! Such a lovely girl!!!! From the first moment you get in the room she makes you feel that you belong there! Passionate and great. It's more like a date than a service. I hope to see her again soon.
Escort Answer:
I am infinitely grateful to you for your visit to me. I'll see you kiss
24-12-2019 Müşteri: donald21
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-01
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Η κοπέλα είναι καταπληκτική! Αρχικά είναι αυτή ακριβώς η κοπέλα που φαίνεται στις φωτογραφίες! Ότι περίμενα να συναντήσω αυτό συνάντησα και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Πολύ φιλική,καθαρή και κάνει τα πάντα για να νιώσεις άνετα! Τα αγγλικά της δεν είναι τέλεια αλλά προσπαθεί για την καλύτερη επικοινωνία! Εύχομαι να έρθει σύντομα ξανά στη Ρόδο και να την συναντήσω ξανά! Φιλάκια! lovelove
24-12-2019 Müşteri: Manfromnowhere
: 9.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-16
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Αναζητούσα ένα δυνατό girlfriend experience (G.F.E.) και αυτό ακριβώς έλαβα. Η κοπέλα από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφη από τα video (και τις πρόσφατες φωτογραφίες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου). Αγγελικό προσωπάκι, πολύ ευχάριστο σωματάκι. Καλή αποτρίχωση επίσης που είναι σπάνιο. Για την κυτταρίτιδα που αναφέρθηκε σε άλλη κριτική, προσωπικά δεν την κατάλαβα, αλλά και να την πρόσεχα δεν θα με ένοιαζε καθόλου όταν η κοπέλα έχει τέτοιο πρόσωπο και service. Από service λοιπόν, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πέρασα υπέροχα!!! Μία ώρα η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή και η αδρεναλίνη είχε βαρέσει κόκκινο... πραγματικά είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά με κοπέλα. Από επικοινωνία λίγα αγγλικά, αλλά ό,τι ζήτησα στο sex το καταλάβαινε και αυτό είναι που έχει σημασία, οπότε, όλα καλά. Θα ήθελα οπωσδήποτε να την ξαναδώ στην πόλη μου τους επόμενους μήνες και αυτήν τη φορά, για 2 ώρες τουλάχιστον. Δεν χορταίνεται! Το μόνο αρνητικό που έχω να γράψω είναι πως η τιμή αυξήθηκε από 130€/ώρα σε 140€/ώρα (φάουλ από μένα) και πως θα προτιμούσα το anal λιγότερο ακριβό. Κατά τ' άλλα, όλα καλά.

Καλές γιορτές Μαρία... σε ξαναπεριμένω Βόλο. Δεν μπορούσε η φετινή χρονιά να τελειώσει καλύτερα!
Escort Answer:
Thank you very much my dear) see you with pleasure next time) happy holidays and many kisses)
24-12-2019 Müşteri: Urogr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-28
Ücret:€ .
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Δεν υπάρχουν λόγια για την Λιλιάνα!! Κανένα ψέμα στις φωτογραφίες, πολύ καλή στη συζήτηση και τα υπόλοιπα τα διαβάζετε και σε άλλα reviews. απλώς τέλεια!!
23-12-2019 Müşteri: Niko62
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Serez
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-18
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Έχοντας την προηγούμενη εξαιρετική εμπειρία με την Amarella πολύ σύντομα αφού πλησιάζουν οι γιορτές έδωσα στον εαυτό μου μια ακόμη όμορφη στιγμή
Συνεπέστατη στην ώρα αισθησιακή χωρίς βιασύνη με απογείωσε ξανά
Όλα τέλεια όπως πιο πάνω επισημαίνω εμφάνιση επικοινωνία ερωτισμός
Δεν ήθελα να τελείωσει η απόλαυση
Την προτείνω ανεπιφύλακτα θα περάσετε ονειρεμένα με ένα κορίτσι που είναι αστέρι σε όλα
Καλές γιορτές Amarella μέχρι την επόμενη συνάντηση
22-12-2019 Müşteri: George-Alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-01
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
This girl is fantastic and I met her two days in a row se is a very positive and good Looking girl Which will make you happy and you will have for sure a good time meet her you will never regret it
22-12-2019 Müşteri: Axaki
: 7.0
: 10.0
: 5.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-21
Ücret:€ 120
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
Έμπειρη, φιλική , με καλή γνώση στοματικού, καλό μασάζ , με ξεπέταξε δυο φορές σε μισή ώρα.
Η εμφάνιση της σαφώς μεγαλύτερη από την ηλικία που δηλώνει.
Αρνητικό σημείο, που δεν μιλεί αγγλικά, και τα αξύριστα πόδια.
Καλή επιλογή για κάποιον που θέλει έμπειρο sex
winked
21-12-2019 Müşteri: stavros76
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-21
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Lola is a fantastic woman, pretty, smart and very sociable . Photos are real 100%.
She knows how to please a man, she takes her time with you , no rush. Deserved every single penny. I will see her again soon.wink
Escort Answer:
Thank you bayb. Hope to see you again soon! Was a pleasure my time with you also . Big Kisses!!!
21-12-2019 Müşteri: sotis33
: 4.5
: 5.5
: 5.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-21
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%50 Photoshop'ta düzeltilmiş
προσοχή.η κοπέλα είναι πάρα πολύ αδύνατη.Αποστεωμένη θα έλεγα.Οι φωτογραφίες δεν είναι πρόσφατες.Επίσης λόγω των κιλών που έχασε έχει πάρα πολλές ραγάδες στους γλουτούς.Την πάτησα..Ψυχρή και χάλια μάυρα...τι να λέμε τώρα..πάνε τα 140sadΣτα μνμτα απαντάει ο manager και στέλνει και φιλάκια..μας δουλεύει δηλαδή ότι δήθεν απαντάει η κοπέλα...wink
Escort Answer:
Den ksero yia pio logo to kanete. Ne, den I me hodri ke ashimi. Signomi yia auto. Ala eho video opote idate pou pâte ke den sas koroidevi kanis. Ama den sas arese Kati yati den figate amesos? Yia na klete tora yia ta lefta? Ke ne -den milao elinika ke ine grameno stin selida. Ke rotisa tin fili mou na me voithisi. Tora, ama den ehete kali dyathesi prin tis yortes me tous dikous sas logous min halate yia tous anthropous giro sas. Na iste kala
I don’t know why are doing this and who are you. Yes I am not fat. But I have video on site so you saw where you were going. If you don’t like smth why you just don’t leave? To cry after for your money? If you look carefully on page you will see that I don’t speak Greek. So i ask my friend to help me. If you are not in a good mood before Christmas don’t destroy it for everybody who is around you. Best wishes
20-12-2019 Müşteri: VolioTakos
: 8.5
: 9.0
: 6.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-20
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Lovely smile. She is super fun. No english but it was so fun I didn't mind. Had a nice time.
height, weight and age are accurate. Her face is lovely. I want to pinch her nose again wink
Escort Answer:
First good night!
You intend to harm me, I was not in Thessalonikh, you made the comment today I am in Larissa. You are a disgusting liar.
20-12-2019 Müşteri: Babis8484
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:12 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-18
Ücret:€ 3000
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The babe is a rocket from another planet
Amazing face ,tight body, awesome sex ,
She got the package to have her all the night ..What a f****n babe was this?????
20-12-2019 Müşteri: Akis96
: 1.0
: 1.5
: 1.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:001 min
Buluştuğu tarih:2019-12-19
Ücret:€ 0000
Öpüşme:x
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Worst of all, I didn't see the girl at all because I had just been waiting in the cold for an hour in the hotel and never showed up so I had to leaveangryangry
Escort Answer:
Thank you for your review. I am really sorry for that. I had an accident with another man before you come. I tried to take him out of my room but he was very drunk. Because of that he started sleeping on the bad and I couldn’t woke up him for some period of time. It is very bad that we didn’t meet. I fell really sorry for that. But sometimes it’s happened. Have a nice holidays, I wish you all the best in a new year and if I meet you next time I will try to make all your dreams truth...moreover to give you all the best I have so you can forgive me.many hugs and kisses to you...
Euharisto poli yia to sholio sas. Ehete dikio ke niotho poli ashima auto ti engine. I ha prin apo esas ena rendevou ke anthropos itan poli methizmenos ke kimithike sto krevati ke den borousa me tipota na ton ksipniso. Elpizo tha borite na me sinhoresete ala merikes fores kapies katastases den ine sta herya mas. Kalo kristougena na ehete ke proti hronia.hronia pola.ke elpizo an tha sas ksanado tha ine ola dyaforetika. Ke Mesa stin agalia mou na min niothete krio ke distihizmenos. Mono hara ke zestasyia pou tha sas prosfero an tha mou dosete Mia akomi eukeria yia na sas gnorizo..
19-12-2019 Müşteri: KLeo
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-18
Ücret:€ 260
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Sasha is an amazing young girl, just like the photos. Studying law in St. Petersburg. I can't believe how soft, baby skin she's got. I couldn't stop caressing this perfect, spotless body all the time. Amazing green eyes also. She's an amazing kisser also, with deep wet kisses, that she really enjoys. I enjoyed kissing her at every spot in her body, being inside her, coming two times, enjoying 69. I have to mention that her ass is like a sculpture: perfect looks, size, touch, taste. Her pussy also.
18-12-2019 Müşteri: DimiKi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-17
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The best girl !!! She's incredibly sweet,
merry, friendly and lovely and sexy ..
Diana treats you like a king. She uses each and every piece of her stunning body very very professionally.
she was very very good.
Excellent social time,
her boobs are perfects.
I would highly recommend her to anyone who wants to be treated as a king and wants to experience the best of the best...
Escort Answer:
Thank you, my dear.
18-12-2019 Müşteri: Kevin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Santorini Adası
Süre:7 days
Buluştuğu tarih:2018-09-07
Ücret:€ See w
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I spend multiple vacations with her in Greece, she's a intriguing and wonderful girl with a beautiful body and dream away eyes. You can book her all year but not in September.
18-12-2019 Müşteri: tim555
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu
Süre:3o min
Buluştuğu tarih:2019-12-17
Ücret:€ 120
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Εμενα δε μου αρεσουν τοσο οι Βραζιλιανες.Ο λογος ειναι οτι ξιγιοντε πολυ νιστερι και σιλικονη.Δε γουσταρω!...Αλλα! Με το που μπαινω στο δωματιο και βλεπω το Βραζιλιανικο κοριτσαρο παραλιγο να λυποθυμισω..--Και τι ,ειπα,ολη αυτη η μουναρα δικια μου?.και αρχισα να γδυνομε.Πανεμορφη,ευγενικη,σεξουαλικη,χαμογελαστη,αλλο ενα κοριτσακι του θεου,που θα περασει οποιος τη προτιμισει μερικες στιγμες ευτυχιας!..10!....(Το ριβιου με τη κακη κριτικη,με το χερι στη καρδια σας λεω,ΜΗΝ το λεβετε υποψη...ειναι κακια.am)
Escort Answer:
Sorry my love, that answer was for the living idiot who made a negative criticism, maybe because I didn't accept his miserable offense, you're amazing I really want to meet him again.
17-12-2019 Müşteri: Michael3
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-16
Ücret:€ 500
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
My second meet up with Jessica and onces again I had an extremely memorable time. Her photos really impressed me the first time I laid eyes on them, she sure is as glamorous in person. She is easy-going and super friendly demeanor put me at ease straight away, I really dug her witty sense of humour. She was lying on the bed when I came out of the shower and joked about how long I was in there for lol We chatted and cuddled for a short while before getting down to biz, she asked me what I usually like to try. Jessica was pleased to hear that I love to give oral and really seemed to enjoy it, complimenting my efforts ha She sure did return the favour when it came to my turn to receive, her OWO was outstanding, amazing eye-contact. And before the oral she unexpectedly pleasured me in another way ;We finished the first round on a high with a naughty favourite. We had a nice chat in between rounds, such an interesting woman to talk with, so down to earth and fun to be around, very laid back, definitely doesn't take herself too seriously. She's certainly a girl who'd be great to hang out with on a night out as well. We had a good chat again after our second round of fun, absolutely no rushing with this lady at all. The second round was as enjoyable as the first, we tried a couple of positions, eye-contact was amazing again, and she threw in some sexy talk too :-) The finish was superb once more, it sure left me completely satisfied. Jessica has everything a guy could want, she has such a beautiful face, a fit n' curvaceous natural body. And possesses the skills and enthusiasm to match her attractiveness. She obviously has a very likable personality as well. I'm really looking forward to seeing this gorgeous beauty again and I'll certainly be giving her a call next time she returns to Athens. Thank you very much for having me baby
Kisses Mr J
17-12-2019 Müşteri: Lionheart
: 9.0
: 9.5
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kavala
Süre:1h hours
Buluştuğu tarih:2019-12-15
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Παιδιά καλησπέρα.το κορίτσι προσπαθεί και κάνει ότι μπορεί να περάσεις καλά.ελπιζω να σε δω ξανά όταν έρθεις από τα μέρη μας.
16-12-2019 Müşteri: litafade
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-12-16
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Great natural tits, smells wonderful, absolutely clean, nice deep blowjob, nice mood, anal lover and.. amazing face! Much better than in the photos. A really good experience that I will probably try again! Thank you Anastasia.
Escort Answer:
Thank you . I waiting you again . Kiss
16-12-2019 Müşteri: o kalos o paikths
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-15
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
like everyone says the girl is very good in her job . she speeks very good English and the services are high .
she deserves every money you spent for her .
i sure recomend her and i will meet her again
Escort Answer:
Thank you ????????
15-12-2019 Müşteri: Daniel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-10
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
kali kopelitsa tin sistino Kai tha tin ksanasinantousa an mou dothi I eukeria Kati poi ksexasa se esas pou toys aresoun I mikres einai Kati kolo ...
14-12-2019 Müşteri: crossfit
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kavala
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-13
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
καλησπερα συναγυνιστες,επαγγελματικο ταξιδι στην καβαλα μας και ειπα να δοκιμασω την συγκεκριμενη κοπελα.. για να μην σας κουραζω
όμορφη θεά

Πολύ καλύτερη από την εμφάνιση της εικόνας.
Σε μισή ώρα είχαμε ήδη κάνει δύο φορές, και ήταν απίστευτα διασκεδαστικό
Να τονίσει την εξαιρετική πίπα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη.
Η καλύτερη συνοδεία που έχω γνωρίσει!
Αυτή η γυναίκα είναι απλά εξαιρετική!
Θεά του έρωτα, αισθησιακό, ο πολιτισμός, η συνομιλία είναι εξαιρετική, με τα εξωτικά μάτια και ένα τέλειο κώλο.
Σας ευχαριστώ, (Thanks for the best)
14-12-2019 Müşteri: sotis33
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-13
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
a beautiful,sexy and polite girl with nice ass and small tits.Tries to make you feel happy.She is very charismatic girl.I wanted to meet her again.Kisses!!!!
13-12-2019 Müşteri: Niko62
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kavala
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-05
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The girl precisely in the heat of the moment, as in the previous encounter, that is, feeling like no time has passed. Immediately after the preliminary caresses, the oral care was astonishing as if it held something precious .. with difficulty I kept in touch with the infiltrating and magnificent penetration Whatever she does she does sensually it is great to touch such youthful tight skin with incredible breasts and body as athlete of gymnastic
Because this meeting was a great addition to Amarella as a Christmas gift
13-12-2019 Müşteri: Silvaereira
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu Kerkira
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-13
Ücret:€ 400
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I'm in love with Mel's ass, her amazing vagina makes movements that drives any man crazy, a beautiful Brazilian, I want you more often, your body is wonderful!
13-12-2019 Müşteri: Edumed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu Kerkira
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-12
Ücret:€ 360
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
what a wonderful woman, amazing, perfect, fulfilled all my fantasies, amazing in super friendly bed, I want to have more hot encounters with her, made me feel great pleasure besides being super smelling a perfect Goddess in every way ...
12-12-2019 Müşteri: Peter124
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-12
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Beautifull t-girl from Greece ... perfect very big boobs with huge dark nipple .. very gym body and a huge xxl hard dick !!
A perfect date ...lovelove
See you soon again .
12-12-2019 Müşteri: johndon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-11
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Συνάντησε τη Μαρία τρεις φορές
Μια πανέμορφη, καλά περιποιημένη ευρωπαϊκή γυναίκα που γνωρίζει την αξία της και ξέρει πώς να παρουσιάσει τον εαυτό της, μιλάει εξαιρετικά αγγλικά και γαλλικά, είναι πολύ κοινωνική, νιώθεις μαζί της σαν να ήμουν εξοικειωμένος εδώ και πολύ καιρό, αυτό ίσως σημαίνει υπηρεσία της υψηλότερης κατηγορίας, πήρα αυτό που ήθελα , κυρία, ατομική στάση, και δεν είχα την αίσθηση ότι σπαταλάω τα λεφτά μου. Θα είναι σίγουρα και πάλι.
Escort Answer:
Wawwww...me thank you, ♤♤♤
12-12-2019 Müşteri: petros
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-14
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η κοπέλα γνωστή από τα studio αλλά στη solo καριέρα πολύ καλύτερη από τότε..
Σπίτι στο κολωνάκι ωραίο και καθαρό.
Κορμάρα, ψηλή, όμορφο πρόσωπο με διάθεση να προσφέρει ευχαρίστηση.
φιλιά με γλώσσα χωρίς να τα αποφεύγει και πίπα που τα ήπιε στο τέλος .
καθαρή απλά στο ενδιάμεσο δεν έκανε μπάνιο αλλά η αλήθεια είναι ότι μύριζε ωραία.
Ισως την ξαναδώ και αυτό λόγο κόστους..στα 130 με 150 θα την ξαναέβλεπα πολλές φορές
Αξίζει να περάσεις χρόνο μαζί της πάντως

winkwinkwink

Ημερομηνία τυχαία γιατί δεν θυμάμαι πότε ήταν
12-12-2019 Müşteri: ThatsMe
: 9.0
: 5.0
: 1.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-10
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Καλησπέρα. Προς προστασία των συναγωνιστών και βελτίωση των κοριτσιών. Η κοπέλα δεν μπορεί να αρθρώσει ολοκληρωμένη πρόταση στα αγγλικά πέραν των hello και nice κλπ. Οκ προσπαθεί να είναι ευδιάθετη και είναι όμορφη, αλλα με το που πηγαμε να ξεκινήσουμε μου εκανε νοήματα πως να κατσω, που να πάω λες και είμαστε ρομπότ. Πήγε να ξεκινήσει πίπα με προφυλακτικό, της είπα χωρίς και δυσανασχέτησε και μου πετάει ένα "risky risky" και με φορτώνει κανα κιλό αντισηπτικό στο πούτσο λες και ήμουν κανένας πακιστανός(σημ. ήμουν πεντακάθαρος και μέσα στα αρώματα). Κοριτσάκια μου καλά αν σιχαίνεστε αυτό που κάνετε γίνετε υπάλληλοι γραφείου και μην κάνετε τη δουλειά αυτή. Δεν έχω κάτι με το κοριτσάκι αλλα να τιμάνε τα λεφτά που παίρνουν..Αυτά..
Escort Answer:
I remember you very well. I know you decided to write bad review for me because you asked for sex without condom and I said no. If other girls are doing sex without condom with you,then good luck to you. My health and my other client's health are more important.
Bye.
12-12-2019 Müşteri: Axaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Piraeus
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-12
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Επαγγελματικό ταξιδάκι !
Συνάντησα την Μαρίνα στον Πειραιά !
Το κορίτσι είναι ΘΕΑ
πολύ παιχνιδιάρα με ένα χαριτωμένο προσωπάκι ευγενέστατη , και χαριτωμένη !
Άψογη επικοινωνία
με έκανε να αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί της.
πραγματικές φωτογραφίες ! Πέρασα απίστευτα μαζί της
μια ευχάριστη ώρα και πολύ ηδονή!
Κοριτσάκι μου, σου εύχομαι τα καλύτερα !wink
11-12-2019 Müşteri: schumac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-12-11
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Μια καταπληκτικη ευγενικη και ακομα πιο ομορφη απο κοντα κοπελα.. Δε σε αφηνει απο τα χερια της και σε περιποιειται σαν κοπελα σου. Φρεσκια καθαρη και με παρα πολυ θετικη διαθεση! Απολαμβανει το σεξ!
11-12-2019 Müşteri: BlackJack38
: 1.0
: 5.0
: 1.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Korfu Kerkira
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-12-11
Ücret:€ 80
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
What can I say, we are naive, yea, but we need not let ourselves be fooled. This broad is cheap as, look for yourself, her legs are so short, she might as well be on the ground, she fat, and sure, she's young, but youz can see her belly and hips, they're too wide. A young Asian chick who doesn't speak English – half an hour is too much for such low class. Don't let yourself be fooled, don't pay for low class. Don't be morons, yoam
Escort Answer:
At first ser you are a rasist. You saw where you were going, my face ( As I see you are not good in geography. The roots of my face and my eyes you can find very easy in Russia). Secondly, my “fat” as you said body is a gymnastic body ( maybe you can’t understand the difference between fat and muscles and what does professional sport mean. You may eat only souvlaki and gymnastic body doesn’t exist for you. Moreover look carefully at my profile and the level of my English And after write complains . And.why do you stay with me and just go away if I was so bad?
Esis kiriye apla enas rasistis opios den ehi kales gnoses stin geografia ke den katalaveni pou ine I dyafora metaksi hodro ke gimnazmeno soma. Stis photografies fenete pou pigate enoo to prosopo mou. Ama imouna hodri, ftini San ipate asian yati den figate amesos? Na kitaksete Ali fora pio prosektika tin selida an ksero oi ohi aglika prin na rthite. Ke.Malon den akousate pote Gia to epagelmatiko sport mono yia to souvlaki an den katalavenete pou ine dyafora metaksi lipos ke muscules.
And...I can not be bad for 1 and to have only 10%photoshop. So or you are fake person, who write fake review because of competition or just a person whom I described before
Den boro na eho 1vathmos sto look ke molis 10 ‘tis 100 photoshop. Opote esis o kiriye apla kapios pios grafi ashima sholia logou tou adagonizmou oi apla enas rasistis, anthropos pios ihe Mia ashimi mera
Have a nice holidays ke na iste kala!
11-12-2019 Müşteri: mallios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-12-10
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Καλησπέρα συναγωνιστές,το κορίτσι είναι ΑΠΑΙΧΤΟ! Τέλειο, γυμνασμένο σώμα και πρόσωπο που εμένα μου θύμισε κάτι από Μόνικα Μπελούτσι όσο ιεροσυλία και αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως οι φωτογραφίες την αδικούν. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, το κορίτσι χάριζε απλόχερα γλωσσόφιλα (με παιχνιδιάρικες καβλωτικές δαγκωματιές στο ενδιάμεσο), ενώ στο σεξ με πέταξε στο κρεβάτι και με έκανε να τελειώσω με συνοπτικές διαδικασίες!Ίσως θα ήταν ακόμη καλύτερα αν βελτίωνα λίγο τα αγγλικά μου τα οποία είναι σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο και αναγκάστηκε το google translator να πάρει φωτιά, όμως και πάλι όταν το κορίτσι είναι τόσο κοινωνικό και χαμογελαστό μπορεί και να μην χρειάζεται τόσο η αγγλική γλώσσα... Όπως και να έχει πέρασα υπέροχα μαζί της και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!
11-12-2019 Müşteri: Luckykid
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-11-24
Ücret:€ 0
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Mia is beautiful especially when she smiles ! Had very good time with her , I hope she show the lights at Volos and I will be very happy if I can meet her in the future again !
Escort Answer:
Love mine I will give you much much smiles and pleasure when I will be back there. LOVE KISSES