Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


10-11-2019 Müşteri: Marco
: 10.0
: 10.0
: 4.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-08-22
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Vlada is a top escort, met her a few times in Athens before when she was working via an agency, I guess she decided to follow the self business path after the well deserved success she had. Lots of very good comments have been written on the Greek sites about her, I just want to add that it corresponds with reality, she is very beautiful, services are very good just her English needs to be developed a bit, although I speak Russian so it is already another story. Vlada is the best Value For Money escort at the moment. Personally I will try to meet with her at least every time she is here around.
Escort Answer:
Marco, you and I have not seen each other for a long time, you are in one country, I am in another. always glad to meet you, kiss!????????
09-11-2019 Müşteri: alexw53
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-08
Ücret:€ 260+2
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Saw Marta again yesterday, we had a great time together. She's a lovely girl, works hard to please and a great personality. A great body with very smooth soft skin, Marta is a great kisser!
08-11-2019 Müşteri: akisdelanis
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-08
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Second time with Juliet
AMAZING GIRL
From now she is the only one for me.
No other escort.
For me there is no other like herlove
She knows how to treat a man and she feels it.
Be careful don,t fall in love with her.
I didlove
08-11-2019 Müşteri: VolioTakos
: 4.5
: 3.0
: 1.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:45 min
Buluştuğu tarih:2019-11-07
Ücret:€ 160
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Hep Photoshop
No communication. No english. No gfe, no kiss, no cim, no cob, no cif. It was awkward and cold. Nice juicy brazilian ass though. Nice brazilian colour. But the pictures are really old
Escort Answer:
Sorry for not accepting your conditions and did not fulfill your wishes.
It is impossible to kiss a person with a smelly mouth. Your mouth stinks.
You wanted to pay 160. to have everything complete. You've looked in the mirror like yourself and ugly and stink.
I love myself to perform a pleasure without hygiene.
08-11-2019 Müşteri: eliteno
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-05
Ücret:€ 600
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Καθώς τα γενέθλια μου πλησιάζουν.. Έκανα ένα μικρό ωραίο δώρο στον εαυτό μου τρεις μέρες νωρίτερα... Μια μικρή συνάντηση με τις διάσημες αδερφες.. Δύο αξέχαστες ώρες. Ο παγος μεταξύ μας έσπασε με λίγα ποτήρια κόκκινο κρασί (μου προσφέρθηκε και το εκτίμησα από τα κορίτσια) μπάνιο και μετά ξεκίνησε το παιχνίδι. Φανταστικό και αξιοζηλευτο το σκηνικό μεταξύ των δύο με μια μικρή συζήτηση μεταξύ τους για το ποια θα το πάρει πρώτη στο στόμα. Μετά δύο ώρες φοβερης διασκέδασης. Μετά από δύο φορές όπου και οι δυο έκανα τα πάντα στο ανώτερο επίπεδο. Εγώ έμεινα άφωνος από την θετικοτητα και το πνεύμα των δύο. Αν επιστρέψουν εγώ σίγουρα θα τις ξαναδώ!!
Escort Answer:
❤️❤️
06-11-2019 Müşteri: gdealx
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-11-06
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Την συνάντηση με τη Andrea θα την χαρακτήριζα μια από τις καλύτερες escort εμπειρίες που είχα, έστω και αν ήταν μόνο Andrea ώρα. Είναι πολύ όμορφη και μάλιστα πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες και έχει πολύ ωραίο σώμα. Μιλάει άνετα αγγλικά και είναι πολύ επικοινωνιακή χαρούμενη και φιλική. Είναι με το χαμόγελο στα χείλη (πράγμα πολύ απαραίτητο για τη δουλειά που κάνει) και σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή.
Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι κουβεντιάσαμε αρκετά πριν κάνουμε sex και αισθάνεσαι σαν να είναι κοπέλα που πρέπει να την ψήσεις πριν την ρίξεις στο κρεβάτι. Δηλαδή, αυτό που εννοώ είναι ότι δεν προσπαθεί να σε ξεπετάξει όπως πολλές άλλες που χτυπιούνται πάνω κάτω και φωνάζουν, και σου την λένε μάλιστα γιατί δεν τελειώνεις. Βέβαια, στο κρεβάτι μπορεί να σe απογειώσει γιατί διαθέτει προσόντα (και λόγο το μικρό της ηλικίας της) το μουνάκι της είναι ονειρεμένο.
Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά που παίρνει και σίγουρα σκοπεύω να την ξαναδώ πολλές φορές. Με Andrea κουβέντα η κοπέλα είναι μεγάλη ζημιά. Φιλία πολλά Andrea
06-11-2019 Müşteri: akisdelanis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:30 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-05
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
She is a perfect girl!
What can I say for thiw girl! Extrordinary.
Beautifull. polite ,clean with perfect body
You must see by your own eyes
See you baby as soon as possiblewink
06-11-2019 Müşteri: cookie1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1,5 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-05
Ücret:€ 210
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
ενα πραγμάτικα χαμογέλαστο και φρεσκο κορίτσι γεμάτο θέτικη ενέργεια και απίστευτες ικανότητες στο sex την συστήνω ανέπιφύλαχτα δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε!!!!!!
05-11-2019 Müşteri: Hughug
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-05
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Polish sisters duo. Here just to reconfirm the fabulous services of these girls in a trio-meeting )))))))))) my best trio ever ! When you enter she looks at you with these wicked eyes - I knew from the first look it would be good - it is like "come at grab me" Anna has a nice - soft body (not fat !) just all the right curves where they are needed. I normally prefer more skinny girls, but also know that for many men this kind of body is a wet dream come true : large natural breasts, sensitive nipples that she loves to be sucked , (soft but not fat belly) , voluptuous ass that she likes to be taken with full hands and manipulated and slightly slapped during the action (Bella also slaps her ass ))))))) A great experience.
Escort Answer:
THANK YOU, HONEY ❤️
05-11-2019 Müşteri: jockerg277
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-11-05
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Go to see Andrea! It’s simole. She is far more gorgeous, fun and sexy than her pictures can portray. Even her voice will make you melt. The way she will take care of your every need to fully satisfy you has to be experienced. Those lips wrapped around you with full OWO and technique is pure pleasure. Return the favour and she gets hot, wet and horny wanting you to take her anyway you want. Andrea’s body is all real and has to be seen, eaten and played with to believe its real. You’ll float on air wondering how such a beautiful young girl can be true. She is! A must and you’ll be hooked. I am!
04-11-2019 Müşteri: Aristoteles
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-09-10
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Το κορίτσι είναι ένα πανέμορφο και αισθησιακό πλάσμα
Το χαμόγελο της γλυκό και ειλικρινές
Ακριβής στην ώρα της και αμεσότητα σε ότι σου προσφέρει απλόχερα
Όμορφες ερωτικες στιγμές χωρίς βιασύνη που αυτό θέλει ο κάθε άντρας
Το παραπάνω
Όταν έπρεπε να με αφήσει και να την σκέφτομαι ήδη στο μυαλό έρχεται το επόμενο ραντεβού μαζί της wink
03-11-2019 Müşteri: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-11-03
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Sabrina is a really beautiful Brazilian girl. Better than photos. I don't want to say details from our meeting, I will keep it for me. She is just perfect. Be careful guys, you may love her... Michael
03-11-2019 Müşteri: paulplay75
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-11-03
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Wow she’s perfect . Looks , body & beautiful inside & out . Service was out of this world . What a lovely person there is nothing fake about her & such a honest person & truly lovely person . I enjoyed our chat afterwards about my travel & football :)))) . Highly recommended 5 stars for service , beauty & as a person. Top top girl . Thank you & see you again definitely.
02-11-2019 Müşteri: Chaniacity
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-01
Ücret:€ .
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
This girl recomended just to know my friends very good prices maybe the best prices with other girls... For her time everything it was absolut perfect blow job sex this girl is one the take care her and you will not dissapoint.kiss see you again soon..
02-11-2019 Müşteri: SPEC
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:1 nights
Buluştuğu tarih:2019-11-01
Ücret:€ 1700
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I met sisters in duo during one full night after a nice restaurant, (time not paid for that).

The beginning of the duo was a little strange (a kind of sexy competition between the 2 girls to know who will start to take care of me, having in mind to take her orgasms first ?! who knows).

After, everything accelerated smoothly, and the speed was quickly settled to "full love". Every positions have been tried (and retried), every fantasy checked and rechecked. After 4 hours of sex (and so many orgasms I was not able to count), we all got so horny that I do not remember who was who (as dildos, strapons and natural cock were mixed to multiply the pleasure). It was not "lesbi show" anymore but a sexy and unique "creature" composed of 3 bodies. It was not "double penetration" (strapon and cock) but mutual deep pleasure with all our 6 senses (sensual games as closed eyes,..).

An exceptional night with quite exceptional girls from another world ! Perhaps strange as it may seem nearer a record than just pleasure, but once in your life, why not try?
Escort Answer:
THANK YOU ❤️
02-11-2019 Müşteri: Dimitris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-11-01
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Το καλύτερο μου μέχρι τώρα !! Η κοπέλα πανέμορφη πιο όμορφη και απο τις φωτογραφίες !! Ευχάριστη κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει...Πίπα σεμινάριο(πρέπει να κάνει ιδιάιτερα σε πολλές !!), κορμί κορμάρα θανατηφόρο κωλάρα όλα τα λεφτα..Και το προσωπάκι τις μου άρεσε πάρα πολύ..Ότι και να πώ είναι λίγα το τέλειο escort κατα την άποψη μου..Πέρασα τέλεια lovelovelove Και απο επικοινωνία σκίζει το μωρό θα την ξανασυναντούσα σίγουρα!!!
02-11-2019 Müşteri: Giorgosgate7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-31
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η Elena ειναι καταπληκτική , πανέμορφη και πολύ καλή σε αυτό πού κάνει . I hope you come to Volos Elena id love to meet you again.
02-11-2019 Müşteri: jockerg277
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-11-01
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Για πρώτη φορά από τότε που είδα τη Βικτώρια, πήγα αμέσως στο δεύτερο μέρος: πήγε να βγάλει τα γυαλιά της και της είπε να τα βάλει, κάτι που έκανε. Ξεκινήσαμε με μια ψεύτικη έκφραση, γενική σθένος, βαθύ λαιμό και όμορφο γλυπτό της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των γλουτών. Σαν ντροπαλός, ένιωσα μια μικρή γεύση από τα υγρά της, και εκεί εκείνη μου λέει: τώρα θέλετε να με φτάσετε! Όπως επιθυμείτε, κυρία μου, απάντησα. Μετά από διάφορα στάδια, το φινάλε ήρθε με μια πλάκα στο στόμα της, όπου έβγαινε. Σε γενικές γραμμές, μια πολύ καλή συνάντηση, η οποία θα επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον. Συνιστάται ιδιαίτερα.
01-11-2019 Müşteri: Ryati
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-11-01
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
This girl is exactly beautiful, I was working in Volos and decided to relax a little. She was exactly great company and I want to repeat this moment more often. Aline one hour was little by your side ????????
01-11-2019 Müşteri: playerxf117
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-11-01
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Θα ήθελα απλα για να μιλησω για την Τζενιφερ. Την επισκεφτηκα και με το που ανοιγει την πορτα ειπα οτι θα αξιζουν τα λεφτα μου. Με πολυ καλη ενεργεια,θετικη και πολυ καλη στο κρεβατι, με πολυ ενεργεια και διαθεση. Πραγματικα απιστευτη κοπελλα, πολύ πιο ωραία κοπέλα και πραγματικά αληθινή, πιο καλή από της φωτογραφιες τα παντα ΤΕΛΕΙΑ, στοματικό απίστευτα υγρο και ξερει ακριβος πως να των κρατάει και φυσικά να των ρουφα και που να γλυψη και να φύλιση ξερει να κανει τα παντα πολυ καλα, με παθος.
Σε ευχαριστώ κουκλα μου και θα ξαναρθω. Την επόμενη φορά να είσαι σίγουρη θα κλείσω ραντεβού από πιο γρήγορα φιλία.
31-10-2019 Müşteri: Axaki
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-31
Ücret:€ 180
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
όμορφη , φιλική , ευγενέστατη , κορμάρα με ωραίο αυθεντικό στήθος, αλλά πιο παχουλή από ότι στις φωτογραφίες !
Με επισκέφτηκε σπίτι, Κάνει οτιδήποτε δυνατόν να σε ευχαριστήσει και να περάσεις καλά .
Πολλαπλές επαφές, αλλά όχι τόσο ζεστή !
Την προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να περάσει μια ευχάριστη ώρα και ηδονή ! fellow
31-10-2019 Müşteri: Axaki
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Rodos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-25
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
όμορφη ,φιλική , ευγενέστατη !
Με επισκέφτηκε σπίτι, Κάνει οτιδήποτε δυνατόν να σε ευχαριστήσει και να περάσεις καλά .
Πολλαπλές επαφές , και σε κάνει να νοιώθεις σαν να γνωρίζεστε χρόνια.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να περάσει μια ευχάριστη ώρα και ηδονή
Λίγο βιαστικά ,ενδεχομένως να μην ήταν στα καλύτερα της !winkwink
31-10-2019 Müşteri: professoroflo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-30
Ücret:€ 350
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Παιδιά η κοπέλα είναι τρομερή!!!
Είναι γυναίκα όμορφη με τρομερές αναλογίες πράγμα που φαίνεται και από τις φωτογραφίες
Μιλήσαμε λίγο στην αρχή μόλις ήρθε, με βοήθησε να χαλαρώσω και προχωρήσαμε φυσιολογικά σαν να βρισκόμουν με την κοπέλα μου
Δεν δυσκολεύτηκε να με ανάψει καθόλου, και κατά τη διάρκεια ήταν πολύ ενεργητική. Μου έδωσε τη ιδέα ότι το γούσταρε και η ίδια
Σίγουρα θα την επέλεγα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη!! την συνιστώ ανεπιφύλακτα
31-10-2019 Müşteri: Theo
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-31
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Απίστευτη η Σαμπρίνα πραγματικά ίσως είναι η καλύτερη στο είδος!!! Η μία ώρα πέρασε πραγματικά ευχάριστα! Πέρα από το ότι είναι τρομερό μουνι και καλύτερη από ότι δείχνουν οι φωτογραφίες είναι και ωραίος και προσιτός χαρακτήρας! Σίγουρα αν βρεθεί ξανά στο Ηράκλειο θα την επισκεφτώ... Θα την προτιμήσω άνετα ξανά όταν βρεθεί Ηράκλειο!!! Many kisses Sabrina kavla!winkfellow
30-10-2019 Müşteri: kargol
: 1.0
: 2.0
: 5.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-10-10
Ücret:€ 80
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Not worth the time . The girl seemed like to not like what she is doing. I felt really bad. From the first second it was like I was not supposed to be there. Really bad.
Escort Answer:
Thank you very much for your review. I just wondering how its possible to have look of "1" after site verification that my photoes are real and 5 reviews which confirmed that. So that i understand that you are fake person,who never meet me and spend time with me. And by the way...dont use google translator if you dont speak english.
Euharisto poli yia to sholio sas pou ehete grapsi. Emena me endyaferi pos bori na ine to "look" 1 meta apo verification of photografies apo site ke meta apo 5 sholia pioi lene 10. Yauto katalaveno oti iste anthropos pios den me ehi di pote oi apla ithele na mou kani zimia. Ke...na min hrisimopiite to google translate yia na grapsete sta aglika. Yati metafrasi bori na ine kaliteri.
Na iste kala "fake" kiriye
29-10-2019 Müşteri: Korlash
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-29
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Avita is one of the best GFE I have met. Passionate french kisses, great blowjob and ball licking, active sex. Very good services comparatively with her gift. I will definitely see her again if she comes.
Kisses dear!!!
29-10-2019 Müşteri: jockerg277
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:45 min
Buluştuğu tarih:2019-10-29
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Alina is perfect...a natural, stunning beauty, with a lovely personality. She put me at ease right away. Sultry and sexy, she provided all the services she promised in her profile. A passionate gfe experience, with no rush. Really, one of the best escort experiences I’ve had. Highly recommended! (See you again real soon, Alina!)
29-10-2019 Müşteri: arwstaki
: 7.0
: 7.0
: 7.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-29
Ücret:€ 140
Öpüşme:x
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
maybe she provides us a nice video so that we can have a good picture of her? since no one wants to wright a review that would be very helpful at least for me. i also noticed one dislike recently. can u tell us why u did it? maybe u can give us a short review.
28-10-2019 Müşteri: dim89
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-27
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Liliana is an amazing woman. She is incredibly beautiful and her body is perfect. Her blowjob technique is very good.. She wants to satisfy you in every way and if you treat her gently will return you the favor in multiple times.!! She is perfect for gfe. I thought she was my girlfriend.. I'll meet her for sure again.
28-10-2019 Müşteri: Thanos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-27
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
One of the most beautiful and lovely escorts! ! !
She is like an angel .
If you visit her once you visit her for ever
She is the drug of love


????❤????????
27-10-2019 Müşteri: Marios963
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-10-26
Ücret:€ 100
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
She looks great and had an exciting time and sex with her. Beautiful face and perfect body. I will see her for sure again because she makes you feel So comfortable around
27-10-2019 Müşteri: zeromi00
: 8.0
: 8.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-26
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Alina is a pretty young russian girl. Tall with a very nice body and exceptional ass. She does not give by the way.
she is active in sex and with a good communication i had a great time
Thanks baby
wink
27-10-2019 Müşteri: arwstaki
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-27
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Nobody met her to write a review or she is not worthy at all? I asked for a favour in greek and now i am testing my chances in english. So come on guys, please write some reviews to help me understand how she looks like and behaves
27-10-2019 Müşteri: kostas
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-10-21
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Καταπληκτικό κορίτσι με ευχάριστη συμπεριφορά ,που αν κουρασμένος με έκανε Τούρμπο ..δεν λέει όχι σε τίποτα και το απολαμβάνει αρκεί να τις φερθείς ανάλογα !!
26-10-2019 Müşteri: Roya
: 6.0
: 2.0
: 1.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-10-15
Ücret:€ 150
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
NOT RECOMMENDED. Young. No experienced. I felt like i got married in one minute. She asked me why you don’t sleep before coming inside the room. I thought she was kidding. Not the best time i wish i had.
26-10-2019 Müşteri: rorygallagher984
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-09-26
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Emmy is a nice Russian girl. She has has got the best looking face with literally no make up on. Slim and with nice natural tits. Honest and very professional. Excellent GFE. No's are fingering, cunnilingus and tongue kissing. Treat her well and she is going to give it back 10 times. Nice meeting you sweety, take care.
26-10-2019 Müşteri: playerxf117
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-26
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Είναι ένα απίστευτο κορίτσι. Ένιωσα ότι την ήξερα για όλη τη ζωή και, μετά την συνάντησή της, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν.
Είναι απίστευτα γλυκιά, χαρούμενη, φιλική και όμορφη .. Μπορώ να πω ότι ποτέ δεν συναντισα κανένα κορίτσι όπως αυτιν πριν .
Δεν πρόκειται να μοιραστώ αυτό που κάναμε με λεπτομέρειες, γιατί θέλω να το κρατήσω μόνο για μένα αλλά - πάλι - μπορώ να ορκίστω ότι ποτέ δεν έζησα ποτέ μια τέτοια εμπειρία με καμια άλλην σε όλη μου τη ζωή.
Είναι τόσο όμορφη όσο φαίνεται στην φωτογραφίες εδω.Καμία φωτογραφία δεν μπορεί να δώσει την αίσθηση ότι είναι με τις τιμές ενός τέτοιου ονείρου. Όμορφο και λαμπερό χαμόγελο, χαρούμενα μάτια, καταπληκτική μυρωδιά βανίλιας με υπνωτίζουν αμέσως.
Αν πραγματικά πρέπει να πω .. Ήμουν απρόθυμος αν έπρεπε να δημοσιεύσετε αυτήν την κριτική ή γιατί είμαι πραγματικά πολύ ζηλιάρης να μοιράζομαι ένα τέτοιο μαργαριτάρι με άλλους .. αλλά αξίζει κάθε ευτυχία γι 'αυτό το κάνω
25-10-2019 Müşteri: georgiosxxxxxx
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-24
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Η Λένα είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα που ξέρει πως να κάνει χαρούμενο έναν άντρα...lovefellow
24-10-2019 Müşteri: Yanis01
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2019-10-23
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Thank you ILONA. It was nice meeting you and having a good time with you last night. One of the best experience I had with your natural beauty.Wish you best of luck dear.
Kisses
Escort Answer:
Thanks dear. Really appreciate. See you soon dear. Kisses
23-10-2019 Müşteri: schumac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-23
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Καθε φορα που συνανταω αυτη τη κοπελα με κανει ολο και πιο χαρουμενο. Εχει τα παντα. Σωμα εμφανηση, επιπεδο και το πιο σημαντικο διαθεση να σε ικανοποιησει. Και μιλαμε για διαθεση να κανει οτι της ζητησεις για να εισαι ευχαριστημενος. Δεν εχει taboo. Αυτο που κανει το απολαμβανει και σε κανει και εσενα να απολαμβανεις μια μοναδικη εμπειρια. Ανυπομονω να ερθεις παλι κοριτσι μου να βρεθουμε.
23-10-2019 Müşteri: MJ
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-10-22
Ücret:€ 80
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Λοιπον Παιδες, τρελα σου λεω ! Κανονικα Pulp Fiction κατασταση, η φωτογραφια με το κλουβι ειναι οτι θα παρετε, σε αλλη διασταση η κοπελα. Τα σχολια περιτευουν. ξερει ακριβως τι κανει, παρα πολυ ΚΑΛΗ ! Jack Daniels Honey.
22-10-2019 Müşteri: Evitos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-20
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
she is real hotwinkedshe enjoy to have sex in different positions and crazy ideas.
She is more beautiful in reality, and you can have nice conversations
Escort Answer:
Thank you bayb!!! Was also my pleasure! Hope to see you soon again!
21-10-2019 Müşteri: hastler6767
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-21
Ücret:€ 350
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Best booking ever!! Good god... This was my 2nd time seeing her and was the best decision I could have made. She greeted me at the door with a schoolgirl outfit and lingerie on underneath.oh my god...wow... She still looks incredible and yummy and that smile can melt any man's heart...and to add to that, a fab and intelligent lady, amazing sense of humour, a true GFE, heart-stopping OWO, mesmerising body to body massage, amazing 69... I did well not to erupt with all of that.. then the s*x..simply stunning at what she does...as per usual, I found it hard to leave as she is very engaging and not a clock-watcher at all. Thanks Alina for another amazing time. I won't forget you! X
21-10-2019 Müşteri: deltasim
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-20
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Met this hot girl the other day and she blew my mind.. She is sweet and pretty, sexy look and knows how to turn you on! She dresses very nice, wears nice lingerie and smells great in her perfume. The services were really satisfying, her blowjob great and she fucks like a professional. If she stays more in Athens I will probably call her again.
21-10-2019 Müşteri: gichbro
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60m min
Buluştuğu tarih:2019-10-18
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
meeting with this lady is an one of a kind experience.the perfect girl.looks body services personality and these eyes...the woman you will never forget!!
21-10-2019 Müşteri: Naish
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-21
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η Alina είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα έχει πολύ καλούς τρόπους μιλάει πολύ καλά αγγλικά, βγαίνει εύκολα συννενόηση. Στα προκαταρκτικά είναι άψογη σε κάνει να θες να τελειώσεις.. Στο σεξ είναι απίστευτη τα δίνει όλα.. Πολύ ενεργή και με πολλή φαντασία.. Δεν παραπονιέται και είναι πολύ πρόθυμη.. Ελπίζω να πέρασε καλά όσο εγώ.. ????
20-10-2019 Müşteri: Kostas_Dia
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-19
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Ξέρω την Άννυ 3 μήνες τώρα και την βλέπω κάθε βδομάδα. Άνοιξα λογαριασμό αποκλειστικά και μόνο για να γράψω κριτική για εκείνη που να της αξίζει γιατί διάβασα κάτι πιο κάτω που σίγουρα είναι ψέματα και δεν το θεωρώ σωστό για την κοπέλα. Η Άννυ έρχεται πάντα καθαρή στο ραντεβού μας και παρ'όλα αυτά πάει έτσι κι αλλιώς για ντουζ πριν ξεκινήσουμε. Οι φωτογραφίες όχι μόνο είναι αληθινές αλλά και πολύ πρόσφατες και είναι μια κούκλα χωρίς να κάνει τίποτα πάνω της. Εγώ προσωπικά την λατρεύω και κάθε φορά περνάω τέλεια μαζί της. Ψηλή, κουκλάρα, δεν βιάζεται και ανεξάρτητη όπως ακριβώς την προτιμώ..
***Μωρό μου μην ακούς τους κακούς, όσοι σε ξέρουν δεν πιστεύουν αυτά τα ψέματα. Πολλά φιλιά!
20-10-2019 Müşteri: MILONAKIS
: 3.0
: 1.5
: 1.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:5mi min
Buluştuğu tarih:2019-10-18
Ücret:€ 0
Öpüşme:x
Oral seks:Bilmiyorum
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%300 Photoshop'ta düzeltilmiş
NO KISS,NO PASSION, NO SPEAK NO ACTIVE, NO INTERESTING,COOL AND NO DFK AT ALL ,I LEFT IN 5 MINUTES AWAY. IF SHE DOESNOT LIKE THIS JOB WHY SHE IS DOING IT AND CHEATING THE CLIENTS?
20-10-2019 Müşteri: Xourminio
: 5.5
: 3.0
: 2.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-10-19
Ücret:€ ,
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The girl is cruel and rude. She thinks that she is smart but she doesn't. She isn't here to calm you but only to make you angry. Bad services and very bad communication. She doesn't speak English. Don't waste your money for this girl. Terrible experience.
Escort Answer:
You wanted to make anal with me and I didn't accept. I don't do anal because it's not written on my profile anal. I know that's why you write bad review. Thank you.
20-10-2019 Müşteri: gdealx
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-10-19
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Όλη μέρα χτυπιόμουν στη σκέψη να τη συναντήσω η όχι. Δεν είχα παραπάνω πληροφορίες να σιγουρευτώ πως η επιλογή μου θα είναι πετυχημένη. Δε γαμιέται είπα, πήγα τελικά. Δεν είναι πρώτη αλλά ούτε και τελευταία... το κακό είναι ότι έχουμε έλειψει το τελευταίο καιρό στην Ελλάδα από καλά escort.
Το κορίτσι δεν με απογοήτευσε καθόλου, εκπληκτικό! Σπάνιο φαινόμενο. Στις φόντο είναι ακριβώς αυτό που συνάντνησα. Όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και πολύ καλό service. Άνετη συνεννόηση και εγκατεστημένη σε καλο ξενοδοχείο.
Συνίσταται! Απ'τα λίγα που μας επισκ'επτονται.