Escort Reviews Yunanistan

Arama

Read all escort reviews


07-04-2019 Müşteri: Phantomgiver
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2018-08-25
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Wow. What a body! Tits, Ass, everything. She is the perfect woman. Hot body, hot sex, and great to talk to. Made everything about the night amazing. Her blow jobs are amazing, she loves to have those big tits fucked, and she worked hard to make sure I found my way to her amazing tight ass. If she's offering it, take it! It's worth every dollar.
07-04-2019 Müşteri: Korlash
: 9.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Volos
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-04-07
Ücret:€ 140
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Very good sex, perfect blowjob. The girl is really a pro, she gave me a massage between our meeting. Her english are not good but she communicates with the basics for her job. I will meet her again if she comes back.
07-04-2019 Müşteri: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2019-04-07
Ücret:€ 320
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
For this girl i travel.from thessalonikam
Katharoaimo rosiko mounaki
Very young
Sexy
Clean Angel
Very good english,
My love thank you for the great moments.
I get in love with you lovelove
Kisses Petros
Escort Answer:
Thank you my dear for choosing our girls
06-04-2019 Müşteri: paulplay75
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-04-06
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η κοπέλα είναι αυτη που βλεπετε, ευγενικότατη φιλική και προσχάρη. Απίστευτο κορμί με μακριά πόδια, κορμι μοντέλου, μικρό στήθος με ευερέθιστες ρωγες. Μακρύ μαλλί ξανθό και στενή. Πολύ στενή χωρίς χρήση τζελ. Τρομερή αισθηση κοιτωντας τις γουβιτσες στην μεση της οταν στηνεται στα τεσσερα. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστη με μοναδικό ίσως μείον (μαζί με τη φειδωλη διαθεση για φιλια με γλωσσα που τα αποφευγει επιμελως) μια σχετικά απεριποιητη περιοχή (ξυρισμένη κι όχι αποτριχωμενη στην ηβικη περιοχη). Το πρόσωπο δεν έχει την τελειότητα των φωτογραφιών (κυρίως λόγω λόγω λόγω των "ενισχυμένων "χειλιών που δεν ξένιζαν στις φωτογραφίες. Για όσους αναζητούν gfe και αρέσκονται σε μοντελοειδη απερίγραπτης ομορφιάς κορμιά συνισταται ανεπιφύλακτα.
06-04-2019 Müşteri: havana7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-04-02
Ücret:€ 550
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Perfect. She cares about delivering an unrushed and caring relief,and is vocal about preferences.She comes with all naughty surprises.The cost reflects her services,brilliant in all-you ask you get it.Simply Deserves to be treated and handled with utmost respect.
Amazing tanned skin color from holidays... passionate fun adorable Time flys without realising it!Make sure u pay her a visit one of the best i had.Will Be Back.smile
Escort Answer:
Thank you love.So kind of you see u next time.
05-04-2019 Müşteri: stefe
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Larissa
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-04-04
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Σταθερή αξία η Εύα. Την είχα συναντήσει και παλαιότερα. Τότε είχα την αίσθηση ότι ήταν σαν να ήμουν με την κοπέλα μου. Χαρακτήρας ευγενικός και τρυφερός. Με σεβασμό προς εσένα και τον χρόνο που περνά μαζί σου. Ιδανικές υπηρεσίας που φτιάχνουν απόλυτα έναν άνδρα. Χρόνια μετά την συναντησα ξανά και έχω να πω ακριβώς τα ίδια και κάτί παραπάνω.

Ευχαριστώ κορίτσι για τον χρόνο που περάσαμε μαζί!

Υ.Γ: Αυτός που ήρθες και τον πήρες από την πισίνα του ξενοδοχείου και περπατήσατε μαζί μέχει το δωμάτιο winkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwink
05-04-2019 Müşteri: casperbobo7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-04-05
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Στο κρεβάτι είναι όπως και στις φωτογραφίες, αν και το ζωντανό πράγμα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που βλέπετε.
Ξεκινήσαμε με στριπτήζ, μετά με 69 και ελεύθερο στοματικό και κάναμε και μπάνιο μαζί.

Ήταν πολύ θερμή και φιλική και μου άρεσε η όλη ατμόσφαιρα. Πιο πολύ θα μπορούσε να ήταν η κοπέλα μου παρά μια escort.

Σϊγουρα θα την ξαναπάρω γιατί πέρασα υπέροχα.
05-04-2019 Müşteri: thanos67
: 8.0
: 7.0
: 5.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-04-04
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Γλυκούλα, κοντούλα φοιτήτρια από Ρωσία με την ερασιτεχνική και επιπόλαια προσέγγιση στο επάγγελμα.
Ριχή πίπα και παθητικά στησίματα. Μετρια συνάντηση.
05-04-2019 Müşteri: HOVO
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-04-04
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Έκανα ένα ντουέτο με την Άννα και τη Μπέλλα και ήταν πραγματικά υπέροχο! Ξεκίνησε με ένα πολύ ζεστό μικρό λεσβιακό show και έπειτα δεν είχα ένα δευτερόλεπτο ανάπαυλας!
Συμπληρώνονται μεταξύ τους τέλεια και έχουν επιτύχει την φαντασία μου στην τελειότητα!
Είχαμε επίσης στιγμές τρυφερές στο τέλος που έκανε αυτή τη στιγμή ... τέλεια!
10/10 για τη διάθεσή τους από νέες γυναίκες γεμάτες φρεσκάδα!
10/10 για τη συνάντηση, υπάρχει μια πραγματική συνεργασία μεταξύ των δύο νεαρών γυναικών! Το σώμα μου δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη από το πάθος
Escort Answer:
❤️❤️
04-04-2019 Müşteri: tsouk07
: 8.5
: 9.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kallithea
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-03-27
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Εξαιρετική, συμφωνώ με τους προηγούμενους πολυ πρόθυμη να ικανοποιήσει οτι της ζητηθεί και η εμφάνιση όπως στις φωτογραφίες.
04-04-2019 Müşteri: Markolap
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:4 hours
Buluştuğu tarih:2019-04-03
Ücret:€ 550
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Bella is an unbelievable lady. Wonderful, passionate,deep kisses, paradise sex, loves what she does. I came for 2 hours and fortunate to extend it. I recommend her sure. And will surely meet her again. Thank you Bella. I miss your great kisses already.
Escort Answer:
Thanks dear. It was fun and great. Hope to see you again. Kisses
03-04-2019 Müşteri: Baniouska
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-04-02
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Zaebys amazing time with Kira. Beautiful and happy girl, and communicative. Does everything to pleasure you!! Definately will visit her again next time when she comes!!!
01-04-2019 Müşteri: John86
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-04-01
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
She was perfect!!!! I had nice time with her.
Thank you a lot Elena!! I hope to see again
lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove
01-04-2019 Müşteri: needed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-04-01
Ücret:€ 280
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Αυτή η συνάντηση με την Άννα και την Μπελλα ως δίδυμο ήταν υπέροχο!! Και τα δύο κορίτσια είναι συνεπείς με τις φωτογραφίες (αληθινές) και αποτελούν την χαρά της ζωής. Δεν θα αποκαλύψω τι κάναμε κατά την συνάντηση αλλά έμοιαζε σαν ταινία πορνο. Αυτές μου έδωσαν να το καταλάβω. Θα τις ξανακαλεσω. Σε κάθε περίπτωση τις προτείνω με κλειστά μάτια!!! Είναι γυναίκες φωτιά
Escort Answer:
❤️
01-04-2019 Müşteri: jo
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-04-01
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
A value for money baby.A nice girl who likes what she does.Nice blowjob,very active at sex and very clean.Easy to meet ,happy and good mood baby.I recomend her for a good time...love
01-04-2019 Müşteri: Valent90
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:3 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-30
Ücret:€ 500
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
My second meeting with Bella was more perfect and exceptional than the first. Her services and kindness are one to remember forever. Bella always does everything to please you as a man. I love her smile also. She is one of the best to spend great time with. Thank you Bella and see you again sure.
Escort Answer:
Thanks dear. I also enjoyed our meeting. Hope to see you soon again dear. Kisses
30-03-2019 Müşteri: ChrisM48
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-03-30
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Kira is a beautiful young lady with a lovely personality. The last review is totally correct; she is much prettier than the photos. I think she should get new photos from a different photographer. So, about our meeting - a wonderful hour, a mix of pleasant GFE and hot sex. This young lady will excite you to an amazing extent and, after sex, spend time caressing and kissing you just like a girlfriend . Thank you, Kira, I hope we meet again some time. xxxxx
30-03-2019 Müşteri: o kalos o paikths
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-03-30
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
the girl is amazing . more beautifull than the photos , very good at services . she does not speak very good english but you can communicate . i would certainly meet her again.
30-03-2019 Müşteri: miKus
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-03-30
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The duo Anna, Bella, an unbeatable combination.

Anna is a pretty lady with an unforgettable smile and a curvacious body, very sexy.

Bella is a young blond lady with a beautiful smile and a great tight body, and breasts.

In bed they is full throtle tireless, that actualy enjoys what she is doing and gets arroused very easily. They is very adventurous in sex with no limitations and in all positions including standing on her toes with her hands against the wall and her legs spread open.

An unforgettable experience, and someone I have to see again for a longer period of time.

Many thanks Anna for an unforgettable time and Bella for setting it up. I cannot forget both of you.

Kisses
Escort Answer:
Thank you thank you !!! Billion kisses
29-03-2019 Müşteri: secendin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-03-27
Ücret:€ 200
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Sadece tek bir sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Well guys i thanks God that i have meet this wonderfull GFE!She is profesionall,sexy,clever with a lot of humor!She likes hardcore sex,she makes fantastic blowjob and if you please her and respect her she wiil do the best to enjoy the time with her!The only negative she doesn't like slups..hahaha sorry baby!Fantastic tits and but !the Doc..kisses Victoria!wink
29-03-2019 Müşteri: Mideni
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-28
Ücret:€ 340
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Εκπληκτικη,απιθανη γυναικαρα 1.80+ σιγουρα.Οτι βλεπετε στις φωτο ακριβως αλλα απο το λαιμο και κατω.Το προσωπο (1η εκπληξη ανοιγοντας την πορτα) ειναι τουλαχιστον 30-40% καλυτερο για να μην πω παραπανω.Αλλωστε φιανεται και απο τις σελφις.Στο sex οπως θελεις ο,τι θελεις για οση ωρα θελεις!!Πραγματικα τετοιο παθος για anal δυσκολα το συναντας.Τα ματια της οταν σε κοιταζει μοιαζουν διαβολικα αλλα οταν σου χαμογελαει στη κυριολεξια σε λειωνει.Θελει τοσο πολυ να σε κρατησει μεσα της στο anal που σχεδον σε κλειδωνει!!!!Απιστευτη συναντηση με μια κουκλαρα και με πολλες και καλες εκπληξεις.Αδικειται πολυ απο τις φωτο δε χωραει συζητηση.Σαφως και θα την ξαναδω τετοιο κελεπουρι δε βρισκεται συχνα.
29-03-2019 Müşteri: cyclad
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-29
Ücret:€ 280
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I met Bella with Anna in duo. These two girls are exactly as pictures, nice rounded shape with good proportions. They were really happy to see me (the interest to be recommended by a good friend of her) and smiling. I had time to buy a bottle a Champaign which was highly appreciated too. I started with my favourite duo position (on my back, licking one girl and fucking the other). A good energy deployed by the 2 girls. They tried some light domination on me and also standard but nice fantasies. So perfect. At the end, I tried double not simultaneous CIM (not easy to do at all). Some nice social time after the hour (we "had" to discuss...). Nice meeting but one hour was too short with them as I had no time to try all positions. Good English. Smiling girls. Wonderful life. I recommend them. love
Escort Answer:
Thank you sweetie !!! Would love to see you again! Kisses
28-03-2019 Müşteri: gdealx
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:30 min
Buluştuğu tarih:2019-03-27
Ücret:€ 100
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η κοπελα ειναι ΑΣΤΕΡΙ, τελος! Πηγαινε με μια επιφυλαξη, αλλα με το που μπηκα στο δωματιο εγινε αμεσως το κλικ και οσο για τη μαχη? Το Λειλακι δε σταματαει να ρουφαει αν δε της πεις κοψε. Τη σταματησα γιατι θα τελειωνα στο στομα της χωρις να την εχω γαμησει. Οσο για το σεξ, τι να πω? Γουσταρει ακαταπαυστους πυροβολισμους, ωσπου τλειωσα μεσα της και δε προλαβα να βγω της τα σερβιρω στη μαπα. ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!! Ανετα τα ξαναδινω,οσες φορες και αν ερθει
27-03-2019 Müşteri: Alex
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-20
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Great greek girl very friendly makes you feel comfortable. Very active in sex. Tries to make you feel comfortable and blow your mind!!!!!
2 hours is a good time to be able to enjoy her.
Kisses baby
See you soon
Escort Answer:
thx baby!
kisses!!!
27-03-2019 Müşteri: betterwithgo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-26
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Sandra is amazing. I literally felt I was with my GF, fiancé wife whatever.
I enjoyed my time with her. She was very skilled and took her time. She tried to make sure I enjoyed myself! An incredible sweetheart!
Counting down the minutes to see her again.
25-03-2019 Müşteri: MrSoftee
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1h min
Buluştuğu tarih:2019-03-24
Ücret:€ 170
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I have been with many escorts and many normal ladies and i have to say Liliana you are at the top of my list easily. Guys do your selfs a favor and book this stunning, original, breathtaking, elegant, clean, healthy, smart, insanely hot Princess. If you go in there and be a gentleman like you suppose to be when you have this beauty next to you and you will have the time of your life. Loved everything about you and we had a lot in common and i loved the chat after sex as well. Ok hands down best body i have ever seen!Unreal butt, face of an angel and breasts that will have your jaw drop. Plus her skin is just unbeliavable. Liliana its Νick here i hope you remember me and wherever you tour in Greece you bet i will find you and book with you again! Bye sweet angel.
lovelovelove
25-03-2019 Müşteri: Dimitris5
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-24
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
το κορίτσι είναι καταπληκτικό .. χαιρετίζει με ένα υπέροχο χαμόγελο και. από εκεί μπορείτε να καταλάβετε τι να κάνετε με ... ένα ντους και τα πόδια στο καλύτερο .. ωραία φιλιά ωραίες πίπες και πάνω απ 'όλα κάνει ό, τι κάνει ... σε όλες τις στάσεις δεν είπε τίποτα .. το κορίτσι πυραύλων. Νομίζω ότι λίγο αξίζει κάποιον.
25-03-2019 Müşteri: gr123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-23
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
sofia is a very sexy young girl with perfect body and godess face. i had great time with her. she is very passionate and sensual hot women with sense of humour. i hight recomented! thank you sofia i hope too see you again.
Escort Answer:
Thank you dear. Hope to see you soon again dear. Kisses
24-03-2019 Müşteri: gr123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-23
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
sofia is a very sexy young girl with perfect body and godess face. i had great time with her. she is very passionate and sensual hot women with sense of humour. i hight recomented! thank you sofia i hope too see you again.
Escort Answer:
Thanks. See you soon. Kisses
23-03-2019 Müşteri: lyes2015
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-02-14
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
for my first meeting with escort in 2019, i choise the best, Luna, true classy and very kind girl, true lovley girl outside and inside, when you was with her , you belive you are in heaven, sex with her its like with gf, very passionat and hot, this girl is a treasure, if you go to athens, you must see her before historical monuments :) love darling, i hope see yu again
Escort Answer:
Thank you Dear
22-03-2019 Müşteri: jlancelot
: 4.5
: 7.0
: 4.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-03-21
Ücret:€ 210
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%50 Photoshop'ta düzeltilmiş
Αγαπητοί συναγωνιστές, δυστηχώς δεν ηταν και η καλύτερη εμπειρία αλλά ούτε και η χειρότερη. Στα αρνητικά δεν έχει French kissing (άσχετα εαν το γράφει το γραφείο στο site), το photoshop έπεσε λίγο περισσότερο απο το κανονικό (είπαμε γυναίκα με πιασιματά αλλά όχι και έτσι). GFE δεν θα το λεγά αλλά προσπαθούσε η κοπελιά με τα δυσκολίας (μέχρι και κρασάκι της έβαλα για ατμόσφαίρα). Στα θετικά η πίπα αλλά πρέπεί να μιλησεις για να πάρει λίγο μπροστά, το στήθος της (για όσους προτιμάνε τα μεγάλα βυζιά), η κωλάρα της για όσους προτυμανε να πιάνει η χούφτα σας και για το τέλος όπιος γνωριζει να γλειφει καλά υπαρχει περιπτωση να χύσει η κοπελιά. Στο σεξ δεν έχει πρόβλημα όπου σε βολευει και αντεχει η κατασκευη, της πηδας, αλλά λίγο άηχη. Επικοινωνία οχι και τοσο καλή αλλά το παλευεις .
Συμπερασμα δυσκολά θα ξαναπήγαινα μαζι της.
ΥΣ: Μην παίρνεται οτι σας προτεινουνε απο το γραφείο επιτυχία 10-20%
22-03-2019 Müşteri: Valent90
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:2 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-16
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Great services from wonderful Bella. She likes what she does. Always eager to please you.Smile always on her face. The meeting was perfect more than i thought. I will surely repeat our meeting bb. She worth it. Thank you Bella. Real and pure wonderful.
Escort Answer:
Very appreciate dear. It was nice meeting you. Hope to see you soon dear again with smiles always. Kisses
22-03-2019 Müşteri: Gabriel12
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-03-21
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Yüze
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Very sexy young baby face girl. I had a great time with Sofia. Tall and slim to my taste and good in what she does. Best of the best. I highly recommend her. Thank you Sofia and see you anywhere again soon. Love you.
Escort Answer:
Thanks bb. I appreciate. See you soon dear. Kisses
21-03-2019 Müşteri: libero9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-20
Ücret:€ 130
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Πόσο χαίρομαι που πήρα αυτό το τρελό μωρό δεν λέγεται. Η Ανίτα είναι η απόλυτη καύλα, ακόμα κ το όνομα της με φτιάχνει! Το κορίτσι είναι για σεξ...τέλος. Αυτό γουστάρει κ το κάνει καλά. Θέλει να σε ευχαριστήσει. Έτσι κ έγινε κ με εμάς..κ πολύ χάρηκα που κατάφερα να βρεθώ μαζί της. Γενικά πολύ δραστήρια κ έπαιρνε πρωτοβουλίες. Δεν με χάλασε καθόλου.. Άνετα την ξαναέπαιρνα.
Escort Answer:
Thank You
20-03-2019 Müşteri: Takis19
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Girit
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-03-20
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Mmmm .....a gentle eager beautiful girl baby face real foto Made me a passionate beautiful night thank you marina don’t forget I have your smells ....
Escort Answer:
Eager to see you again dear. Thanks. Kisses from me
20-03-2019 Müşteri: peter448
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-20
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Αν και δεν είχε άλλα σχόλια και πήγα επιφυλακτικά.. η κοπέλα ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου. Όμορφη και γλυκιά, με κάτι στο βλέμμα της που έδειχνε σαν να θέλει να με γδύσει με τα μάτια της. Άρχισα να φουντώνω στο λεπτό. Σωματάρα, με πολύ ωραίο κώλο που έπιανα με την πρώτη ευκαιρία.. στην πίπα πολύ καλή με αρκετό σάλιωμα και σεξ σε αρκετές στάσεις. Δεν την άφησα πολύ να πάρει τα ηνία καθώς ήθελα να την έχω στα τέσσερα την περισσότερη ώρα. Κάπως έτσι ήρθε και το τέλος.. πολύ καλή εμπειρία και καλή επιλογή! wink
19-03-2019 Müşteri: dimismisas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:2 min
Buluştuğu tarih:2019-03-02
Ücret:€ 310
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:Gerçek resim
Το κορίτσι είναι άριστο σε όλα. παράσαμε δύο ώρες χωρίς να το καταλάβω. Θα την ξαναδώ σίγουρα.
19-03-2019 Müşteri: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2019-03-18
Ücret:€ 250
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Don't know
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Η Λιλιάνα είναι μια υπέροχη κοπέλα και αισθάνομαι πολύ τυχερός που την συνάντησα! Πανέμορφη, γυμνασμένη, χαμογελαστή, μορφωμένη, έξυπνη! Με λίγα λόγια, Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!! Φερθείτε της καλά, με τον σεβασμό και την φροντίδα που αρμόζει σε ένα τόσο υπέροχο πλάσμα και δεν θα χάσετε! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου Λιλιάνα! Σε ευχαριστώ για τις εξαιρετικές στιγμές που μου χάρισες! Είσαι ένας πραγματικός θησαυρός! Φιλιά πολλά παντού! lovelovelovelove
18-03-2019 Müşteri: minakos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-17
Ücret:€ 140
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
This girl is out of this world. A true and great experience in sex. Her orgasms are pure and out of this world and 100% horny. She is sensitive, polite and very warm. Enjoys what she is doing and makes you feel at ease. Once you have tried her then you just keep going back to her.
16-03-2019 Müşteri: halaros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-03-15
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
The best girl with perfect body and very nice face. We had very nice chemistry and he is an angel. i will meet her again for sure!
16-03-2019 Müşteri: Tombooy88
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-03-15
Ücret:€ 160
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, yuttu
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
I had a meeting with this young lady last night. She welcomed me with a sweet smilesmile treated me as her boyfriend. Best experience that my wife can't give me. We had a nice time and anal. To my greatest surprise CIF is included in the price. The massage is excellent. Baby girl I left the country but coming back soon if I will be luck to meet you, I will be glad to meet again. With all your services included I don't need to spend a lot before I get all my fantasies. Guys, Try this girl while am not around and Thank me later
Glad to meet someone like you. Kisses
Escort Answer:
Thanks so much dear. I enjoyed also. Hope to see you soon dear again. Kissess
14-03-2019 Müşteri: Ludovico4
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Atina
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-12
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Evet
Göğüs:Silicone
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
Φανταστικη συναντηση με την πολωνικη εξδοση αλα jenna jameson.Πανυψηλη γυρω στο 1.80 με χυμωδες και εντυπωσιακο κορμι και προκλητικο προσωπο που σε προδιαθετει για ωραια γουστα.Ευγενικη και προσχαρη με χαμογελο που σπαει αμεσως τον παγο λογω και των πολυ καλων ελληνικων που μιλαει.Βαθια γλωσσοφιλα και απο οτι καταλαβα το αναλ το λατρευει..Εδω να πω οτι το συγκεκριμενο πρακτορειο αν και μια σταλια σοβαρο και τυπικο σε ολα του και δεν με εχει απογοητευσει μεχρι τωρα..
13-03-2019 Müşteri: masonos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-13
Ücret:€ 300
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Another one meeting from the best office in Thessaloniki. Today I get the hot Duo Masha and Dasha . This girls are real lesbians giving the best service for duo.
kissing pussy
kiss my dick together
kiss each other
and we was kissing All together)
Masha she was made me blown job ,and the same time Dasha kissing me everywhere and french kissing love
Καταρχήν πριν να πάω στις κοπέλες έχω δει τα τρελά βίντεο που έχουν μέσα στο site από εκεί καβλωσα και έκλεισα το ραντεβού . οντός τίμησαν όλα τα λεφτά που έδωσα και ακόμα τους έδωσα και πουρμπουάρfellow θεωρώ από όλες τις κοπέλες που έχω πάρει μέχρι τώρα Αυτές είναι οι πιο τιμιμενεςfellow
13-03-2019 Müşteri: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2019-03-12
Ücret:€ 280
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Ortalama
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Whatever i write for this fantastic girl will never be enough. Extremely beautiful (like a living barbie doll), great company (smiling all the time and enjoying what she does) and at sex she does whatever she can to please you! What else can anybody ask for? Well done Polina and thank you for the great time we had together! It was a real pleasure and i hope i will see you again sometime! Take care of yourself! fellowlove
12-03-2019 Müşteri: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:120 min
Buluştuğu tarih:2019-03-12
Ücret:€ 320
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Sertçe
Anal:Mevcut değil
Göğüs:x
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Σήμερα το πρωί πήρα τι σεχ mashine του σαφαρι. Τι να πω Για αυτό το κορίτσιlove καυλωμενη και γούσταρε τα γαμισια μου !με έκανε να νιώσω ότι είμαι μεγάλος γαμιας wink
Αυτό το κορίτσι προς στιγμής νούμερο και το προτείνω σε αυτούς που Νομίζουν ότι είναι καλή γαμιαδεςfellow επειδή μόνο με αυτή την κοπέλα θα καταλάβεις αν είσαι όντως επειδή παίρνει και το πρώτο χέρι αυτήwink σίγουρα για αυτήν την κοπέλα 2 ώρες είναι το μινιμυμ για να την ευχαριστηθηςam
Σπασιπο καβλιτσα μου
See ya soon babe for sure
12-03-2019 Müşteri: mallios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Hanya
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-11
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Και πάλι μια από τις πιο ξεχωριστές κυρίες που έχω κανει κρατήση ποτέ !!! τέλεια είναι μια λέξη που περιγράφει τα πάντα σωματαρα,βυζραες,κολαρα,προσωπαρα! πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες και πολύ πιο νεαρή από την πραγματική ηλικία!!!! Εύχομαι όλες οι κυρίες ήταν σαν αυτην... Θα την ξανασυνατησω σιγουραααlovelovelovelovelovelovelovewinkwinkwinkwink
12-03-2019 Müşteri: mpamphs4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-10
Ücret:€ 180
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Evet, dışarı tükürdü
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
Eukolh sunenohsh me 2-3 munhmatakia.. sunanthsh se omorfo 5astero full kirile.. ftanw sto dwmatio kai mou anoigei thn porta mia GOMENARA,emeina me to stoma anoixto..terma a8lhtiko swmatotupo me polu kabiloth kolara kai megala mastaria!! pernaw mesa,pedaka8aro to dwmatio ths kouklitsas mas me wrea atmosfaira keria kai arwmata!! Gnwristhkame ligo kai bour gia banio mazi na 3ekinisoume to ergo! polu pa8iara gomena me pernei kai me petaei sto krebati kai m arxizei to blowjob!! polu kalh kai ba8ia pipa h kopela to exei kargaaa...egleipsa kai egw to tryfero pipi ths kai meta thn shkwsa na thn gamhsw sta 4 opou ekei den ade3a kai kate8esa gia 1h fora panw sto kolomagoulaki ths! ara3ame ligo ekanan ena tsigaro egw kai 3ekinhsame 2o guro opou ekei prolavame kaname kai perrisoteres staseis ++ oti h gomena einai toubano kai adexei polu dunato sfirokopuma.. an sas aresoun ta hardcore 8a meinete sigoura ikanopoihmenh.. Tromerh GFE aristh sto krevati!! Makari na eixa lefta na bwrousa na katsw kiallh wra...
11-03-2019 Müşteri: DANAOS
: 9.0
: 10.0
: 7.0
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:90 min
Buluştuğu tarih:2019-03-10
Ücret:€ 210
Öpüşme:Dilli
Oral seks:Kondomlu
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:%10 Photoshop'ta düzeltilmiş
She was beautiful,sexy,very chariming,caring,passionate a real slacic beauty ready to please her man and get also pleased as well. A rare diamond and a good heart I tend to believe. Show that you are satisfied by her services, which are fantastic, because she will llke that.winked
09-03-2019 Müşteri: Nicok
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Kandiye
Süre:60 min
Buluştuğu tarih:2019-03-09
Ücret:€ 150
Öpüşme:Dilsiz
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Aktif
Anal:Mevcut değil
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Birden fazla sefere izin
Fotoğraf:Gerçek resim
100% οπως τις φωτογραφιες και μαλιστα πολυ πιο ομορφη στην πραγματικοτητα.
Νεα , Ψηλη , ευχαριστη , χαμογελαστη και ενυπωσιακη γυναικα . Η επικοινωνια ειναι ευκολη μια και μιλαει καλα Ελληνικα . Προσπαθει να περασεις καλα , κανει οτι ζητηθει , αλλα η πιπα ειναι απο αλλο πλανητη . Περασα απροσδοκητα καλα σημερα . Σ ευχαριστω Vivian , ελπιζω να τα πουμε ξανα , θα εχω και την '' πετσετα '' (θυμασαι??)lovelovelovelovelove
Escort Answer:
Ευχαριστώ πολύ μωράκι μου να σε θυμάμαι . Και εγώ πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου ❤️
08-03-2019 Müşteri: TomasZen
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Ülke:Yunanistan
Şehir:Selanik
Süre:1 hours
Buluştuğu tarih:2019-03-08
Ücret:€ 150
Öpüşme:x
Oral seks:Kondomsuz
Ağza gelme:Hayır
Seks:Pasif
Anal:Hayır
Göğüs:Natural
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma:Bilmiyorum
Fotoğraf:%50 Photoshop'ta düzeltilmiş
Συναντηση με την κοπελα σε γνωστο ξενοδοχειο της θεσσαλονικης. Συννενοηση με το πρακτορειο αψογη.
Η υποδοχη απο την κοπελα,πιο κρυα πεθαινεις. Ουτε φιλι ουτε τπτ. Μπαινουμε στο δωματιο και μου ζηταει την πληρωμη μπροστα. Ολα καλα. Μπαινω για ντουζακι και μετα ηρθε η συντριβη. Μου λεει οχι φιλια, οχι 69, οχι γλυφομουνι. τι στο π...ο λεω.
Καλυτερα να τραβουσα μια μ.α.
Με λιγα λογια μακρια παιδες,αν δεν θελετε να κλαψετε τα λεφτα σας μακρια.
Οι φωτο δεν ειναι ακριβως οπως φαινεται (ειδικα ο κωλος και το βυζι καμια σχεση δεν εχει). Αφου εκλεισα 1 ωρα και στο μισαωρο εφυγα. Τοσο χαλια.
Η επικοινωνια ηταν ανυπαρκτη (να ειναι καλα το translator).
Πρωτη φορα στα 35 μου βρηκα τοσο κιουσπα escort. Μακριααααααααα συναγωνιστες!!!