Escort Reviews Grecia

Ricerca

Read all escort reviews


13-12-2017 Cliente: REX-ONE
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-12-13
Costo:€ 140
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Το κορίτσι τα σπάει.Κορμί γυμνασμένο σφυκτο όπου πρέπει.Ξερει να προσφέρει αυτό που θελουμε, μασάζ σαν γκέισας απολαμβάνει το στοματικό, μπορεί να ασχολειτε για ώρα .Τελεια επιλογή.
12-12-2017 Cliente: Expedor
: 8.0
: 7.0
: 7.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-12-12
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Very beautiful woman, impressive body, not too fit but definately athletic with luscious femenine curves.
She is giving, loving, tender, shy, gorgeous,honest,sexy..nothing is fake on this girl and her smile is the warmest most enchanting smile ever.
Something that doesnt show in the photos is that she has freckles on her face, something I found adorable.
Soft smooth skin, clean, polite and very giving.
The hotel I met her in is not that great but her room was tidy and clean,there were clean towels for me to use and she welcomed me in a hot mini dress and high heels.
I am convinced that despite the positive chemistry I had with her, she aims to please and provide an honest GFE service to anyone that has the luck to meet her.
By the way, she looks just like Dua Lipa, the singer.
I will also rate her communication skills as excellent, with a good command of the English language.
Same goes for the agnecy, excellent communication, prompt and to the point.
11-12-2017 Cliente: dionisios
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-12-11
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Completamente con Photoshop
μποχα!!! βρωμα!!!! αρρώστια!!! μακριά!!!!!!! Όποιος θέλει να κολλήσει αρρώστιες να πάρει την Yana... Αυτά παθαίνεις όταν παίρνεις φθηνές κοπέλες
09-12-2017 Cliente: alkischania
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-10-19
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
The date is not accurate..but the lady was AMAZING!!!one of the best escorts i ever meet!!!the details about the meeting i will keep them for myself..but i can tell that the girl was outstanding!!!baby i will be very hapoy to see you again!!!
Escort Answer:
Thank u) I will came back in summer) see u)
08-12-2017 Cliente: tonimontana
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-12-03
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Very tall and very beautiful girl, very sexy lingerie. She is very clean and very passionate. I will definitely meet her again, she is a devil with an angel's face. She looks younger than her age. Thank you dear for the beautiful time we had together!
08-12-2017 Cliente: m31nebulosity
: 8.5
: 9.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:90 min
La data dell'incontro:2017-12-05
Costo:€ 300
Bacio:Senza lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
First timer and fully stressed, Vasiliki prooved to be the perfect company for me, a real GFE. Very friendly, patient and willing to get you fully satisfied. I would definitely recommend her and will arrange to meet her again sometime!
07-12-2017 Cliente: Smogi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Larissa
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-12-05
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Κάθε φορά και καλύτερα !!! Δεν χάνω ευκαιρία να δω την Εύα κάθε φορά που έρχεται και ας είχε καιρό να έρθει τελευταία . Με περίμενε με τα σεξι εσώρουχα της όπως της το ζήτησα και την φοβερή ψηλή γόβα . Φωτιά το κορίτσι . Στο κρεβάτι φοβερή , δεν λέει όχι σε τίποτα και το “ βυζομασαζ “ με τα προσόντα που έχει είναι καταπληκτικό .
Εύα μου σ’ευχαριστω για την άψογη συμπεριφορά και συνέχισε έτσι δυνατά !!!
Φιλάκια πολλά κοριτσάρα , σε περιμένω σύντομα μη μας ξεχάσεις πάλι .
Εύα και παλι Εύα
Escort Answer:
Μωράκι μου γλυκό σ’ευχαριστω και χάρηκα που σε είδα πάλι . Να περνάς καλά και θα τα πούμε πάλι σύντομα από κοντά ;) Φιλάκια πολλά :*
07-12-2017 Cliente: KLeo
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2017-12-06
Costo:€ 420
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Marina is a 23 year old, blond girl with wonderful blue eyes and a perfect body. She has a nice smile and a playful attitude. She has very long and straight legs, which I was kissing and playing with a lot… but her amazingly strong point are her breasts, as you can clearly see in the photos! They are natural, big, standing straight but being extremely soft at the same time! They are absolutely the best boobs I have ever touched (and tasted). On top of that, she likes very much to be kissed there. When I was tending her boobs for a while (even a bit roughly), she almost came to orgasm, and then we had the most amazing, passionful sex! Definitely a girlfriend I would like to have by my side every day, all day.
06-12-2017 Cliente: bodiroga
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-12-04
Costo:€ 230
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Media
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Οτι και να πω, ειναι λιγο.Το κοριτσι ειναι μουναρος!!
Τρελλο γαμησι! Πιπα κορυφη!Κωλο να μην τον χορταίνεις !
Το καλυτερο πρωκτικο ever!!
06-12-2017 Cliente: niknik77
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2017-12-05
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Πολύ καυτή καυλιάρα κοπέλα. Το κατέχει πολύ καλά το σπορ. Τέλειο σώμα και πολύ ωραίος κώλος και πολύ όρεξη για sex και φιλιά. Στην ζωή ιδία με τις φωτογραφίες.
05-12-2017 Cliente: dionisios
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-12-05
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Erotica. όχι πορνό :)
Δεν ξέρω καν τι να γράψω ...
Με συνάντησε με κόκκινο ερωτικό εσώρουχο και ψηλά τακούνια.Όμορφη , σέξι.Έχει ένα φυσικό, ζουμερό στήθος. Ξεκίνησε με φιλιά, λες και είδε τον αγαπημένο τησ αγόρι, μετά κατεβαίνει κάτω και σε πλακονει στα τσαμπουκά με πολύ πάθος.. στο δεύτερο γύρο πάλι με πολύ πάθος κάναμε το καλύτερο ερωτικό σόου
05-12-2017 Cliente: MarcoPol
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2017-12-04
Costo:€ 600
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
What you see is what you get, although her sexuallity is more than what you can detect on the pictures.
She is very fresh, vivid and smart.
Her body shape is very special, looks like a professional dancer.
For sure I will meet her again if I have the chance.
04-12-2017 Cliente: GREEKDIVER
: 9.0
: 9.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:120 min
La data dell'incontro:2017-11-29
Costo:€ 260
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
THE BEST ESCORT IN ATHENS BY FAR. VERY GOOD COMMUNICATION. IF YOU CAN DONT MISS HER. SHE MAKES YOU FEEL VERY GOOD. SHE TAKES HER TIME TO PLEASE YOU. I HOPE TO SEE YOU AGAIN WHEN IN GREECE. KISSES ΄΄Ο ΔΥΤΗΣ''
03-12-2017 Cliente: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-12-03
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Καταπληκτική κοπέλα.Απο την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο κατάλαβα ότι θα περνούσα καλά.Ωραία χαρακτηριστικά και πολύ διάθεση.Το μόνο αρνητικό είναι τα αγγλικά της. Παρόλα αυτά όπως ανέφερα με την διάθεση που είχε και την γλώσσα του σώματος βγάλαμε άκρη.Το γραφείο όπως πάντα άψογο.
03-12-2017 Cliente: fuckman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-12-03
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Real angel in earth. Only looking her during she is taking blowjob is something unbelievable!!! Her body like velvet and so fresh!!!! And the sex was so hot with her. She is very active. She is a girl u can fall in love. Alina kisses.
02-12-2017 Cliente: Takis Salon
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-12-01
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Μελαχροινό αισθησιακό μωρό όπως στις φώτο, σκέτη καύλα. Το μόνο αρνητικό τα ελάχιστα αγγλικά για την ώρα του social. Προτείνεται και μία φορά δε φτάνει.
Εξαιρετικό το γραφείο που ενδιαφέρεται αν πέρασες καλά και γενικά για τις υπηρεσίες.
02-12-2017 Cliente: dimitris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-12-01
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Καταπληκτικό μωρό με πολύ διάθεση αγαπάει αυτο που κάνει...Πάρα πολύ όμορφη και σαν πρόσωπο και σαν σώμα προσωπικά μου έκανε εντύπωση η ομορφιά της..Καταπληκτικές καμπύλες, τέλεια βυζιά και πολύ ωραία ποσαράκια...Πέρασα τέλεια δεν έχω κανένα παράπονο θα την ξανασυναντήσω σίγουρα !!
Beautifull baby with pretty face and fantastic body..Her behaviour is much better and i think this is more important to us..I recommend her %100..Have a nice day my beautiful lady hope to see you again..
01-12-2017 Cliente: Jimmy_Hammer
: 4.5
: 10.0
: 2.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:120 min
La data dell'incontro:2017-11-30
Costo:€ 260
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Completamente con Photoshop
Exei pesei arketo Photoshop, Alla I kopelia kanei ta panta, ektos apo tin pipa stin opoia 8elei douleia akoma. Sigoura den itan auto pou perimena, Alla den efuga teleiws apogoiteumenos
30-11-2017 Cliente: Donfb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-11-28
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
i do not remember exactly the date but anyway i owed a review... again an unforgetable experience with this hot flexible girl!!! cant wait meeting her again and again... perfect sexy body!!!see you soon!!!
30-11-2017 Cliente: _Andy_
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-29
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Υπέροχη! Ερωτική, άνετη και ζωηρή! Σου δίνει τον καλύτερο εαυτό της και εσυ νιωθεις οτι κανεις σεξ με την κοπελα σου. Πραγματικα απίστευτη!
Την ευχαριστώ ειλικρινά και ελπίζω να την ξανασυναντήσω ξανα. Να σαι καλά κουκλαρα μου!
29-11-2017 Cliente: lefteristhegreat
: 4.5
: 10.0
: 4.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-27
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Completamente con Photoshop
...τι να πω και τι να γραψω. καλο κοριτσι. πολλα χιλιομετρα. σιλικονη περασμενης εποχης. αν θες 80s εμπειρια σεξ εδω εισαι. κριμα που το γραφειο επιτρεπει τετοια αποκλιση στις φωτο! δεν μετανιωσα για τα χρηματα ουτε για την συναντηση. απλα περιμενα κατι ΑΛΛΟ απο αυτο που ηρθε. καλο κοριτσι παντος παιδια!
29-11-2017 Cliente: Nikos Chania
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-11-28
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ημερομηνία ενδεικτική γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς. Αυτό το μικρό με έχει τρελάνει. Θα το συναντήσω στα Χανιά σήμερα οπωσδηποτε.
28-11-2017 Cliente: A MAN
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:90 min
La data dell'incontro:2017-11-01
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Media
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
EXELLAND EXPIRIANCE FROM A EXELLAND ESCORT.SHE KNOWS TO MAKE HAPPY THE MAN WHIC HAVE NEAR HER.
HE IS A WOMAN WITH VERY NICE FACE -SPECIAL BODY- AND VERY KIND CARAKTER-THANKS FOR ALL AND I BELIVE
THAT WE MEET AGAIN VERY SOON.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-11-2017 Cliente: fisher4043
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-26
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Παιδια το κοριτσι ειναι υπεροχο,τα αξιζει αυτα που παιρνει,ωραιο κορμι ψηλη κοπελα με υπεροχα φυσικα στηθη,Πολυ ευχαριστως θα ξαναπηγαινα!!
28-11-2017 Cliente: hardone
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-27
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Για ακομα μια φορα απιστευτη.Οτι και να πεις για αυτην την κοπελα ειναι λιγο.Λατρευει αυτο που κανει και το βγαζει στον πελατη...value for money 100%
27-11-2017 Cliente: Nikos646
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Larissa
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2017-11-23
Costo:€ 700
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Είναι το πιο ομορφο κοριτσι που έχω δει πότε. Το πρόσωπο της είναι τέλειο. Ειναι πραγματικά πανέμορφη. Το σωμα της ειναι αδύνατο κ γυμνασμένο. Στο σεξ βγάζει πάρα πολλή ενεργεια. Της αρέσει πάρα πολύ να σε βλέπει ότι έχεις καυλώσει παρα πολύ. Αν φερθείς όπως αξίζει σε ενα τόσο όμορφο κορίτσι, που σου κάνει χάρη που βρίσκεται μαζί σου , θα το απολαύσει κ εκεινη κ θα περάσεις τελεια. Σε ευχαριστώ Πριγκίπισσα
27-11-2017 Cliente: Pete
: 9.0
: 8.5
: 6.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2017-11-24
Costo:€ 270
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Τι να πεις γι αυτό το κορίτσι! Είναι αλήθεια μικροκαμωμένη αλλά με πάρα πολύ καλές αναλογίες αν εξαιρέσεις το στήθος που ίσως είναι λίγο μικρότερο από τις φωτό. Δεν ξέρω αν είναι στην ηλικία που λέει αλλά δείχνει πολύ μικρή σχεδόν αθώα κι αυτό είναι κυρίως που μ έφτιαξε. Έχει πολύ γλυκό μουτράκι απίστευτα βαθυγάλανα μάτια και χυμώδη χείλη και κάποιες φορές σε κοιτάζει σαν παραπονεμένο γατάκι! Με υποδέχτηκε μπορώ να πω μέτρια και με συνοπτικές διαδικασίες μ έστειλε στο μπάνιο. Με περίμενε με τα εσώρουχα και αφού της τα έβγαλα φιλώντας την παντού την ξάπλωσα στο τεράστιο κρεβάτι. Εκεί δεν χόρταινα να την φιλάω παντου μιας και το κορμί της είναι πολύ νεανικό και καθαρό, και έδειχνε να το απολαμβάνει σε κάθε εκατοστό.Πρωτοβουλίες δεν πήρε αλλά δεν είπε και όχι όπως και την γύρισα. Την πήρα δύο φορές σε διάρκεια μιας ώρας με 60 λεπτά αδιάκοπο σφυροκόπημα και στη μια από αυτές τα κατάπιε όλα με χαμόγελο. Στα αρνητικά που θα μπορούσα να πω είναι ότι ζήτησε τα λεφτά πριν αγγίξει και ότι αρνιόταν πεισματικά να τελειώσει. Πολλές φορές τραβήχτηκε μου έφευγε αλλά τελικα την έφερα εκεί που ήθελα. Είναι πολύ καλή εμπειρία αλλα δεν αντέχει το σκληρό σεξ με πολύ βαθιές διεισδύσεις. Είναι όμορφο κορίτσι με καλή καρδιά και φαίνεται να έχει κουραστεί μ αυτό που κάνει. Πολλά φιλιά Νάνσυ και ελπίζω να βρεις αυτό που ζητάς στη ζωή σου...
27-11-2017 Cliente: lefteristhegreat
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-11-23
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Σε όποιν αρέσουν σιλικονάτες βυζάρες κωλάρα και χειλάρες 1000% ΝΑΙ! Πού καλό πραγματικά ! ειναι dominant θυλικο και γουστάρει. ! Την προτείνω με τα ολα!
24-11-2017 Cliente: Blessingigor
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2017-11-21
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Sweety, you are one of a kind. Liza is the best out of all escort girls I have met. Her eye is very sexy and her body and she will do everything to satisfy you but don't provoke her. Thank you baby I can never forget the experience i had with you and I promise. Liza with all your good service I almost miss my flight. If you have not try This young lady before I think you are missing. Baby I will like to be having this good experience with you everytime. I hope I can see you again. KISSESSSSSS
Escort Answer:
Thank dear. kiss you!!
23-11-2017 Cliente: brain420
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:120 min
La data dell'incontro:2017-11-21
Costo:€ 270
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Επιτέλους βρήκα αυτό που είχα στην φαντασία μου κάθε φορά που έκλεινα τα ραντεβού με τα κοριτσάκια του είδος. Οι περισσότερες καλές ήταν αλλά το συγκεκριμένο με γέμισε με το τρόπο της. Ισχείουν οι απόψεις των συνταγωνιστών.
23-11-2017 Cliente: Nothing
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-11-21
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Κορμί κόλαση
Πανέμορφη
Ντύσιμο sexy
Συμμετοχή άψογη
Πίπα σεμινάριο
Τρεχάτε ρεμάλια δε περιγράφω άλλο.
Παίζει να είναι το πιό καλό πετυχημένο meeting που έχω κάνει. Όχι δεν παίζει. Είναι .
By far my number 1 escort girl .

Thanks Alex . Stay perfect !!!
23-11-2017 Cliente: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-10-16
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Πολυ καλο το πιπινακι!!!!!!τα καταπινει ολα!!!!!!!!περασα 1 ωρα καταπληκτικα!!!!!!!!θα ξανατιμηθει!!!!!thank you so much baby!!!!we will meet again for sure!!!!!!!
22-11-2017 Cliente: eve
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:90 min
La data dell'incontro:2017-10-22
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Perfect Companion, time flies when you are with her and heart beats go faster! Fun, hot, lovely, good conversation. Highly recommended to all of you ! Hope to see you soon again. Hug & kisses all over...
22-11-2017 Cliente: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2017-11-20
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Liza is a wonderful and pretty girl. You don't have to tell her to do this or that every time. She will automatically understands what you need. Just be careful with her because she can make you to fall in love with her. Can't wait for our next meeting Liza.
Escort Answer:
Thank you dear!! Kiss you:)
21-11-2017 Cliente: vasthegreek
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:120 min
La data dell'incontro:2017-11-18
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Μια πανέμορφη κοπέλα από τη Μόσχα σαν τα κρύα τα νερά και πολύ δροσερή (έκλεισε πρόσφατα τα 22). Ευχάριστη, ομιλητική, καλλιεργημένη και ενδιαφέρον άτομο, καθώς σπουδάζει διακοσμήτρια και αυτό είναι μόλις το δεύτερό της τουρ σαν έσκορτ. Ακριβώς όπως στις φωτό με 0% επεξεργασία. Μεγάλο της ατού το σώμα, απίστευτα αθλητικό και γυμνασμένο -καθώς τρέχει 5.000 δρόμο η άτιμη!- και όλα πάνω της φυσικά. Το στήθος της είναι από τα καλύτερα που έχω δει και μάλιστα δεν είναι Α, αλλά Β. Πετίτ σε μέγεθος -1,63 με 1,65 το πολύ- αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο διαχειρίσιμη. Μολονότι συμμετέχει ωραία στον αγώνα και της αρέσει αυτό που κάνει, διέκρινα μια κάποια "απόσταση" στη διάρκεια της πράξης (δηλ. δεν σου δίνεται ολοκληρωτικά), εξ ου και στις Υπηρεσίες δεν έβαλα 10. Συνιστάται πάντως ως πολύ καλή επιλογή ιδίως σε αυτά τα χρήματα.
21-11-2017 Cliente: Donfb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-20
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
unforgettable experience!!! she is very beautiful, tall and with great natural body!! very active, polite and really hot!! one of the best experiences i have ever had!! will meet many times again and again!!
Escort Answer:
Thank you for your kind words !! Hope to see you soon! Many kisses for you, my Gentle Man!! ????????????
20-11-2017 Cliente: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:90 min
La data dell'incontro:2017-11-19
Costo:€ 210
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Υπέροχη κοπέλα , η πραγματική απεικόνιση της φωτογραφίας , ίσως την αδικούν και οι φωτός , γλυκιά και ακούραστη ...simply the best!! Kisses princess..
20-11-2017 Cliente: Alex
: 2.0
: 4.5
: 0.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-19
Costo:€ 200
Bacio:Senza lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Completamente con Photoshop
απαράδεκτη για τα λεφτά που τις έδωσα και μάλιστα με το παραπάνω πληρώνω παντα δε φιλάει δεν γλύφει εκεί που πρέπει και δε σε φτιάχνει δε τη συνιστώ . Οι φωτογραφέις ειναι σαν να ειναι 10 χρόνια πριν.
19-11-2017 Cliente: Nicok
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-18
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
πολυ καλη , άνετη και πρόσχαρη , σε κανει να αισθάνεσαι σαν να ειναι το κοριτσι σου ..
Πολυ καλη στο στοματικο ..
Τελικα περασα πολυ ομορφα , πολυ καλη επιλογη . Θα την ξαναδω σιγουρα..
19-11-2017 Cliente: Sittingbull
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-19
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Baby i really loved our meeting you are amazing, i could spend with you days, month's...thank you very much, when you come again i will be the first person to meet you, i guarantee that your money for this services are not much guys believe me
19-11-2017 Cliente: hristoss
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-15
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
buetifull lady nice person and good sex i had great time hope to see her again, and also i want to tell that see looks better live from this photo here
17-11-2017 Cliente: versus21
: 4.0
: 5.0
: 5.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-11-15
Costo:€ 160
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificate al 30% in Photoshop
XONTRH.KAMIA 10 KILA PARAPANW TOULAXISTON. PROSWPO ADIAFORO.DEN AFINEI DAXTILA. DEN FILAEI ME GLWSSA KATI SPEFTO FILIA. KAPSAME 160 EURA GIA TO APOLUTOS TIPOTA!!!!!!!!
Escort Answer:
WOW WOW!!!!
You came to me, i did blowjob without condom for you. And after you asked for money back. So i made blowjob for you free and you still write bad review??? You are really not a gentleman. I hope all other girls will not meet you because it's not good of you.
16-11-2017 Cliente: Donfb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-11-14
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
the best experience i have ever had!!! she is the best girl i have ever meet!!perfect body, very communicative girl and really hot!! i will meet her again for sure!!! see you soon baby!!!
15-11-2017 Cliente: loving_these_women
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2017-10-17
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I promised a review to Alexa because I felt that she deserved it. She is absolutely gorgeous, fun, comfortable and easy going girl. Her kisses are passionate, her laugh is amazing and her body...oh her body. 10/10 in everything. Amazing curves, fit, nice skin, nice smell. She is perfect and very fun to be around, talk to, flirt, have sex, kiss. Everything I had an amazing time Alexa and thank you. See you next time you come to Athens.
15-11-2017 Cliente: Todd smith
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:30 min
La data dell'incontro:2017-11-15
Costo:€ 130
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Don't know
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Non quella ragazza
FAKE TOTALLY

NOT THAT GIRL

UNPROFESIONAL 1000% THE GIRL DONT KNOW HOW TO HAVE SEX AT ALL..

THE GUY ON THE PHONE IS A TOTAL FAKE NOT THE GIRL THAT IS SAYING
14-11-2017 Cliente: magas
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-11-10
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
real girlfriend τελεια σε ολα φιλια με γλωσα 69 απεριγραπτο την συνιστω οταν εχω ξανα την ευκαιρια θα ξαναβρεθουμε σιγουρα με εστειλες αδιαβαστο 3 μερες μετα και σε σκεφτομαι. μου ειπε οτι τελιωσε 2 φορες η μια πεζει να ειναι αληθεια
Escort Answer:
Tnx dear. Surely meet again. See you. kisses)))
13-11-2017 Cliente: dimitris6
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-11-12
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπέλα είναι όμορφη και στο πρόσωπο και στο σώμα, στήθος 3αρι στητό φυσικό και πολύ ευαισθητο όπως ανακάλυψα αργότερα, όμορφο κωλαρ@κι που στα τέσσερα έχει τη σφρηγιλότητα που χρειαζεται. Το καλό με τις κοντούλες είναι ότι είναι εύκολα διαχειρίσμες, Πίπ@ παρα πολύ καλή, χωρίς χέρια, χωρίς να θέλει να σε τελιώσει στην ξεπέτα, γλύφει τα μπαλάκια σαν να ταν οι καλύτεροι της φίλοι .με λιγα λογια περασα πολθ καλα !!!!!!!!
11-11-2017 Cliente: Moneymaker
: 8.0
: 8.5
: 6.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:40 min
La data dell'incontro:2017-11-05
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Λοιπόν η κοπέλα είναι όμορφη θα κάνει ότι της πείς υπάρχει ενα μεγάλο αλλά όμως.. Καθυστερούσε για να κυλήσει η ώρα το οποίο το φαντάστηκα στην αρχή και επιβεβαιώθηκα στο τέλος Πως?..
Μπαίνω μέσα με ρωτάει πόση ώρα θα κάτσω της λέω μιση ώρα μου λέει 100 όπως μου είχε πει και στα μυνήματα απο πριν δηλαδη ..μου τα ζητάει της τα δίνω και της λέω οτι χρειάζομαι μπανιο μου φερνει πετσέτα και παω για μπάνιο επιστρέφω αρχίζουμε και μετά απο 13 λεπτά μου λέει η ώρα τελείωσε για να συνεχίσουμε μισή ώρα ακόμα πρέπει να μου δώσεις άλλα 100 ευρώ(μετρούσε τον χρόνο πριν μπω στο μπάνιο αυτη)..τελικά συνέχισα χωρίς να συμφωνήσω στα λεφτά και τελέιωνω στα επόμενα 15 λεπτά.. μετά αρχισε να μου ζητάει 100 ευρώ συν εκεί με τρελένει και της βάζω μεγάλο χέρι γιατί απλά μου έκλεβε 100 ευρώ(ούτε μισή ώρα δεν τη γαμούσα).κανένα 10λεπτο μαλώναμε της εξηγούσα οτι αυτό που έκανε ηταν πολύ λαθος και αντιεπαγγελματικο και εντέλη της πέταξα τα υπόλοιπα 100 ευρώ λέγοντας της οτι θα στα δώσω αλλά αυτό που κάνεις θα το γράψω στις κριτικές σου (εκεί μαγκωθηκε λίγο) και αμέσως έφυγα για να μή ξεφύγω .
Δεν είναι επαγγελματίας και επίσης δεν είναι ανεξάρτητη έχει νταβά.. δεν τη συνιστώ παίδες
10-11-2017 Cliente: emmylove
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:30 min
La data dell'incontro:2017-11-01
Costo:€ 120
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Was busy that's why i didn't have time to write. What i like most about this girl is her sexy lips, her voice during the sex and her very good English. 30 good minutes were spent well. Great.
Escort Answer:
Thanks dear.
09-11-2017 Cliente: emmylove
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2017-11-09
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I am speechless. Since i have been meeting an escort, all is good and knows their job But Anastasia is the best!! BEST BEST BEST!!! Guys, i recommend her. Kiss
Escort Answer:
Tnx bb. kisses