Escort Reviews Grecia

Ricerca

Read all escort reviews


28-09-2018 Cliente: Roggynus
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-09-28
Costo:€ 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
What can I say. She is really amazing. The energy she brings is so amazing. She is a reaally positive woman, with a great smile. And won't stop until you have the same smile on your face. She is great in bed, gives a great blowjob and looks amazing. She looks better then the photos in my opinion, because her positive engery adds so much in terms of attraction. I hope we meet again!
28-09-2018 Cliente: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-27
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Exelwnt serviseloveBig boobs and very good. Behavor.take this girl she is Top .you never foget...ilove you babelove
Bianka thank you you are ery good girl
27-09-2018 Cliente: VALANDIS
: 10.0
: 10.0
: 7.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-25
Costo:€ 210
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
- Α Σ Τ Ε Ρ Ι-

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟ ΚΑ ΤΟΣΟΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙ

ΣΩΜΑ...ΥΠΕΡΟΧΟ
ΣΤΗΘΟΣ...ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΟ
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΣΕ ΟΛΑ
ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ
ΠΙΠΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ΔΑΧΤΥΛΑ..ΝΑΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΙΝΑΚΙ
ΚΟΛΑΡΑΚΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ (καλυπτει και την απειρια της)

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ....ΦΤΑΝΕΙ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
26-09-2018 Cliente: deltasim
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-24
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
First time with Eleni. She came, very kind, wearing a very hot dress. Very natural, we kissed and started to take our clothes off. She let me fuck her more than once. Gave me the gfe and offered me a perfect blowjob in the shower..the perfect end for this date. This girl knows exactly what to do! We'll meet again Eleni!!
24-09-2018 Cliente: manos418
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-09-22
Costo:€ 240
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
At first I thought that a 2 hour meeting would be risky but this sexy kitty really worth it.. Sexy and sweet, she did everything that I asked, her blowjob was very gooood. At the end we kissed and had a little conversation although her english are not so good, we figured it out. I don't know if I will be able to meet her again but I would like to. Eleni thank you baby!
24-09-2018 Cliente: Pavlos345
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-23
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα την Άλεξ. Την Συνάντησα στο ξενοδοχείο που έμενα. Πρώτη φορά ένιωσα σαν να την ξέρω ήδη, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, με ένα στενό φόρεμα και ένα γλυκό χαμόγελο. Δεν είχαμε πολύ χρόνο και ξεκινήσαμε αμέσως με ένα πολύ ζουμερό φιλί στο στόμα. Στην διάρκεια του σεξ ήταν πολύ ενεργή, δεν χρειάστηκε να της ζητήσω κάτι, από μόνη της τα έκανε όλα τέλεια. Με αποχαιρέτησε με ένα ακόμα φιλί..! Δεν το λέω συχνά..η κοπέλα είναι καταπληκτική, προσφέρει ακριβώς αυτά που λέει. Μακάρι να την ξαναπετύχω αλλά για περισσότερο χρόνο. Άλεξ μωρό μου πέρασα υπέροχα σε ευχαριστώ πολύ!
Escort Answer:
Evharisto Polly...
23-09-2018 Cliente: Gto52
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-09-23
Costo:€ 400
Bacio:x
Pompino:Non lo so
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Good evening to all. I am writing this review due to the negative impression it left me with after reading all these positive past reviews from other players.

Starting at the beginning:
I had been wanting to meet with Jessica in over a year now. I decided to do so yesterday 22/9. I text her and she agrees to meet tonight 23/9 for two hours incall at her hotel 22:00-00:00. She agrees and I ask her about her hotel and room number. She replies saying that she would provide me with this info tomorrow after we re-confirm. On the 23rd 19:45 I text her asking whether we are confirmed and get no reply. I thought that she may be working and that she would text me later so better I get ready anyway. 21:00 still no reply and I am driving towards the general area she said her hotel was located in. I arrive and park at 21:50. I text her again saying that I have arrived and I am awaiting for hotel name and room number. At 22:20 I realize that no meeting will be happening and I text her again saying I didn't expect this from her and I did not believe she would cancel without informing first.

As I write this I am at home while I should only now be getting ready to leave her room. What pisses me off is that I booked her having read all these reviews and what happened is really unprofessional. It just gets to me because she didn't even say sorry. Hope it doesn't happen to anyone else.
23-09-2018 Cliente: MJ30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-09-23
Costo:€ 280
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I met Alex at the front door to my apartment dressed tastefully in a little black dress and it was sexy at first sight. She is drop dead gorgeous and with a great GFE personality. I couldn't stop touching her taut, tanned, smooth-skinned body and breasts. She made me feel incredibly comfortable, pampered and connected. I hope to see her again! Such a lovely person that is a privilege to meet.
Escort Answer:
Thank you for a nise moment...
Kisses
23-09-2018 Cliente: sixfinger
: 3.5
: 1.5
: 1.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-20
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificate al 30% in Photoshop
Διεκπεραιωτική, αδιάφορη, είρων και σε 30 λεπτά προτίμησα να την αφήσω να φύγει. Απέφευγε τα φιλιά, ήθελε να επιβάλλει το ρυθμό και να τελειώσει η διαδικασία όσο το δυνατόν νωρίτερα.
23-09-2018 Cliente: giorgosarguriou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:24 hours
La data dell'incontro:2018-09-06
Costo:€ 10
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Απίστευτο κορίτσι! Ότι ζητήσεις σου το κάνει. Δε λέει όχι σε τίποτα. Πέρασα μαζί της στο σπίτι μου ένα απίστευτο 24ωρο. Τρελό σεξ, πολύ καλή επικοινωνία, και καταλαβαίνει ακριβώς τι θέλεις. Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ για όλα. Θα τα πούμε πάλι σύντομα ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ όπως σου υποσχέθηκα!!!!
23-09-2018 Cliente: nikolasalex
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-22
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Thanks angel for the nice time we had last night with your friend Mila. Ever since I have been dreaming of having nice time with 2 girls and you made it happened yesterday. I enjoyed the Duo and happy after. This is my great experience so far. Thanks my lovely angels and hope to see you both again in your next tour. Kissesssssssss
23-09-2018 Cliente: Nikos
: 8.0
: 1.5
: 1.5
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-22
Costo:€ 200
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Με υποδεχθηκε άβαφτη με πετσέτα..η γκόμενα είναι πανέμορφη αλλά υπηρεσίες 0..δεν ήθελε φιλιά δέν μου έδειξε τπτ.. (οπως το φιλο κατω) συναντηθηκαμε 6 το απογευμα .Κακή επαγγελματίας πάντως. .. Μακρια
Escort Answer:
Yes. But you can't expect me to be making BLOWJOB without condom if you didn't want to go for shower first. Because i need to be clean and healthy so as to meet my clients well. And I forced you to go shower. After , the shower didn't help.
23-09-2018 Cliente: Moneymaker
: 8.0
: 3.0
: 3.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-09-22
Costo:€ 100
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Με υποδεχθηκε άβαφτη με πετσέτα..η γκόμενα είναι πανέμορφη αλλά υπηρεσίες 0..δεν ήθελε φιλιά δέν μου έδειξε τπτ..συναντηθηκαμε 2 τη νύχτα και λογικά ήταν κουρασμένη απτα γαμήσια τι να πω .Κακή επαγγελματίας πάντως.Κατι αλλο που δεν μου άρεσε στο μπαλκόνι έξω ηταν η φίλη της η μίλα και καθόταν και περίμενε να τελειώσει η άλλη να κοιμηθούνε
Escort Answer:
Yes. But you can't expect me to be making BLOWJOB without condom if you didn't want to go for shower first. Because i need to be clean and healthy so as to meet my clients well.
22-09-2018 Cliente: Aris1971
: 8.0
: 8.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Acharnes
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-22
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Παίδες η κοπέλα είναι οκ, χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο! Πάντως δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας. Στην τιμή παίζει μικρή διαπραγμάτευση! Η ηλικία (αν λάβουμε υπόψην την εμπειρία στο τσιμπουκι) τότε σίγουρα δεν είναι 22. Πολύ αδύνατη με κωλο σανίδα, υπέροχο υγρό και βαθύ τσιμπουκι, αντέχει σε γρήγορες στροφές. Αυτά!!!
Escort Answer:
Thank you bb. Great meeting. See you soon. Kisses))
22-09-2018 Cliente: insane_obsession
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-21
Costo:€ 0
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
μα τέτοιες βυζάρες θες να τις έχεις συνεχως γύρω απο το κεφάλι σου και τον πούτσο σου
Escort Answer:
Thanks dear. I would be happy to meet you again soon dear. You are a real gentleman. Kisses a lots))
22-09-2018 Cliente: Loafer
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-20
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπέλα ειναι ακριβώς σαν τις φωτογραφίες.Κοντούλα σχετικά με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.Πολυ φιλικη.

Στο σέρβις τα σπάει,ιδίως στο στοματικό κάνει ΤΗΝ ΠΙΠΑ.Απίστευτο deepthroat μέχρι τέλους οση ωρα θες και όπως θες.Και στο τέλος τα πίνει όλα!

Γενικά μια γλυκιά κοπέλα amateur φαση με πολύ δυνατό σέρβις.
21-09-2018 Cliente: kauliariss
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Larissa
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-09-18
Costo:€ 120
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
λοιπον το κοριτσι ειναι ακριβως οπως οι φωτο .Ευχαριστη ευγενικη και ορεξατη .Στοματικο super ..ύγρη με ρουφηγμα καργα και πολυ βαθεια οπως γραφει. Γενικα ειναι απο τα καλα κ8μματια που θα την ξαναβλεπα ανετα.
Escort Answer:
Thank you dear. It was super. See you soon dear. Kisses
21-09-2018 Cliente: scoundrel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1hr min
La data dell'incontro:2018-09-15
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I had duo with her and Monica.
The lady is much more beautiful in real life than in the pics. A real angel! Actually she reminds me very much of the erotic star Krystal Boyd. Same body and a similar face-characteristcs. Too bad i didn't had time for a re-run. Wow! What a girl! Classy and gorgeous. Like having sex with a top model.
It was an experience i will never forget. I will surely remember her and Monica during the long winter nights in Norway.
21-09-2018 Cliente: Gakis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:120 min
La data dell'incontro:2018-09-20
Costo:€ 350
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Sandra is a gorgeous woman, well traversed and speaks English on point. Great social time between us, strong chemistry. Very welcoming into her residence. After some wine, I retired to the shower to freshen up and we started a slow GFE and soon after the action started. She loves sex, treat her right and you will have a firecracker on your hands. Went as far to cater to me by not smoking during our break since I am not a smoker. Definitely want to see her again
20-09-2018 Cliente: Pavlos345
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-20
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ήταν μία αρκετά καλή εμπειρία, όμορφη με πολύ ωραίο κορμί και σέξυ ματιά που σε ανάβει κατ'ευθείαν!! Ήρθε με όρεξη και από την αρχή μου έδωσε πολύ καλή εντύπωση. Στα του αγώνα τώρα.. ήταν δραστήρια σε όλη τη διάρκεια, φιλί με γλώσσα, πίπα καλή χωρίς προφυλακτικό και εναλλαγές σε στάσεις. Μου έδωσε την εντύπωση ότι το ευχαριστήθηκε και εκείνη. Θα ήθελα μόνο λίγη παραπάνω επικοινωνία στο τέλος. Θα την ξαναδώ σίγουρα..!! Φιλιά πολλά μωρό μου!
20-09-2018 Cliente: andonio123
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:30 min
La data dell'incontro:2017-11-16
Costo:€ 50
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
είναι φοβερη σε όλα της από τη στιγμη που θα επικοινωνήσεις εως το τελος... love
δε ένιωσα καθολου αβολα παρόλο που ηταν η πρωτη μου φορα
19-09-2018 Cliente: alex
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 min
La data dell'incontro:2018-09-17
Costo:€ 260
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Αρκετα ομορφη για τα γουστα μου ηταν ιδανικη για αυτο την διαλεξα .Ξερει να δουλευει μεση κωλαρακι και εχει σωστο ρυθμο οχι κρυοκωλη οχι ατσουμπαλι καλη πιπα δεν καταπινει αλλα οκ μου φτανει και αυτο Την κρατησα δυορακι γιατι εχι φαντασια και ξερει πως να στο ξανασηκωνει ξανα και ξανα
18-09-2018 Cliente: MJ30
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Micono
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-09-19
Costo:€ 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Julia is beautiful and personable. She is super hot with a slim, toned body that I couldn't get enough of. She is a sensuous kisser with tremendous oral skills. I traveled an hour on a ferry to visit her and it was well worth it.
17-09-2018 Cliente: Theo75
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2018-09-15
Costo:€ 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Melany is the most stunning and sexy girl imaginable. She is sweet, charming, fun, energetic and instantly lovable. She could raise the dead. Her OWO is outstanding, the ease and dexterity by which she changes position is amazing, her enthusiasm always unflagging and her stamina superb. She adores to receive oral and delights in a finger deep inside her bottom. I saw her two days ago. There hasn’t been a minutes since when I haven’t thought about her. I adore her, would do anything for her. She is utter heaven.
17-09-2018 Cliente: Giorgos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Kavala
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-14
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ειναι απιστευτη. Πραγματικα δεν εχω λογια. Ειναι ενα υπεροχο πλασμα .Δεν λεει οχι σε τιποτα και το μονο που θελει ειναι να περασεις καλα. Μωρακι να εισαι σιγουρη οτι θα τα ξανα πουμε. Ο Αραβας σου. Φιλακια.
Escort Answer:
Ο πιο γλυκός Άραβας ... θα χαρώ να σε ξαναδώ
16-09-2018 Cliente: alex
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-15
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Το κοριτσι ειναι ομορφο και πολυ σεξι λιγο στην αρχη κολλησαμε αλλα ολα οκ μολις περασε το 10λεπτο του αγνωστου Γενικοτερα ειναι απο τα καλθτερα κοριτσια που εχω παρει γιατι ειμαι του αθληματος Την προτεινω για παρτουζιτσα αν και εγω δεν το εκανα αλλα την κοβω και εκει πωσ τοχει wink
16-09-2018 Cliente: Ripley_GR
: 7.5
: 10.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2017-09-04
Costo:€ 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Hi!
Guys , not writting reviews doesnt help anybody;-) There are so many girls of this agency I would love to try , but no feedback :-(
So, now that i saw that Jane is going to be in Milan , I am booking her again. I had great sex with her in Athens, sh blew me in the balcony (hope nobody saw us or took pics ;-) ).
She is petite , with good social time and great sex. I wish she would also offer anal :-(
16-09-2018 Cliente: scoundrel
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 min
La data dell'incontro:2018-09-16
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
To have a group sex -experience with two gorgeous and friendly young models (10s-both of them) is always priceless . Wish i had the time to repeat it again before these two beauties leave our city.
Conclusion: hurry up dudes!

Escort Answer:
Ghank you dear)ladies send you lots of kissesxxxxxxxxxxx
15-09-2018 Cliente: Doctor Rock
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-14
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Πολύ ωραίο μωρό.
Δεν λέει όχι σε τίποτα και είναι πολύ καυλιαρα .
Είναι ανοιχτή σε όλα.
Από εμφάνιση είναι όπως στις φώτο.
Αξίζει την επίσκεψη.
15-09-2018 Cliente: status
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-09-12
Costo:€ 100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπελα απο κοντα ειναι πολυ καλυτερη,οι φωτο την αδικουν!Στο κρεβατι ειναι πολυ καλη και παρα πολυ δεκτικη(το λεει ενας ανθρωπος που εχει δυσκολα γουστα)!Πιστευω πως σε σχεση με αλλες κοπελες (που χρεωνουν τρελα ποσα χωρις να το αξιζουν)η Αννα Μαρια και η Βασιλικη ειναι με διαφορα οι καλυτερες !!!Οσοι τις εχουν συναντησει καταλαβαινουν τι εννοω...Αγαπανε πραγματικα αυτο που κανουν !!
Φιλακια πολλα baby,θα τα ξαναπουμε συντομα...
Βαλεντινο
15-09-2018 Cliente: doberman5
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-13
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Συνάντησα προχθες τη Σουζανα στις 18.00
Είναι ένα απίστευτο κορίτσι. Ένιωσα ότι την ήξερα για όλη τη ζωή και, μετά την συνάντησή της, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν.
Είναι απίστευτα γλυκιά, χαρούμενη, φιλική και όμορφη .. Μπορώ να πω ότι ποτέ δεν συναντισα κανένα κορίτσι όπως αυτιν πριν .
Δεν πρόκειται να μοιραστώ αυτό που κάναμε με λεπτομέρειες, γιατί θέλω να το κρατήσω μόνο για μένα αλλά - πάλι - μπορώ να ορκίστω ότι ποτέ δεν έζησα ποτέ μια τέτοια εμπειρία με καμια άλλην σε όλη μου τη ζωή.
Είναι τόσο όμορφη όσο φαίνεται στην φωτογραφίες εδω.Καμία φωτογραφία δεν μπορεί να δώσει την αίσθηση ότι είναι με τις τιμές ενός τέτοιου ονείρου. Όμορφο και λαμπερό χαμόγελο, χαρούμενα μάτια, καταπληκτική μυρωδιά βανίλιας με υπνωτίζουν αμέσως.
Αν πραγματικά πρέπει να πω .. Ήμουν απρόθυμος αν έπρεπε να δημοσιεύσετε αυτήν την κριτική ή γιατί είμαι πραγματικά πολύ ζηλιάρης να μοιράζομαι ένα τέτοιο μαργαριτάρι με άλλους .. αλλά αξίζει κάθε ευτυχία γι 'αυτό το κάνωwinkrequest
Escort Answer:
Thank you my lovexxxxxxxx
15-09-2018 Cliente: VALANDIS
: 10.0
: 4.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-13
Costo:€ 200
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ <<ΦΙΛΟΣ>> ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΑΠΑΡΑΝΤΖΗΣ

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ...ΕΙΝΑΙΙ ΜΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ (ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

ΔΙΝΕΙ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΤΕΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΗΣ

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΔΑΧΤΥΛΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

ΣΤΟ ΣΕΞ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΕΥΚΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΖΗΤΗΣΑ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΦΡΙΚΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥΖ! ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΓΜΕΝΗ!

ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!!!


14-09-2018 Cliente: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:90 min
La data dell'incontro:2018-08-04
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Fantastic girl!!!!!!sexy wonderfull girl and during on sex brutal girl!!!!!i had meet her several times and each time with her i feel as a king!!!!!wonderfull blowjob!!!wet!!!she licks my dick and my balls with vip service!!!!multiples times sex as always and finaly she swallow all my sperm!!!!!baby kisses and we will meet again as soon as possimble!!!!im in love with you
14-09-2018 Cliente: lefteristhegreat
: 4.0
: 4.0
: 6.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-14
Costo:€ 150
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Completamente con Photoshop
Ημερομηνία τυχαία. Η κοπέλα δεν έκανε μπάνιο. Μυρωδιά κάτω που να σας τα λέω. Μπράβο σε αυτόν που έκανε το photoshop! Τι να πω δεν ξέρω μιας και είναι σε ένα από τα ποιο καλά γραφεία στην Ελλάδα. Νταρντανοφατσα και +15 κιλα από αυτό που βλέπετε. Έσκασε με πασούμι φλατ και χωρίς εσώρουχο. ,,,,πόσες φορές θα το πω : δεν γίνετε να είναι στη φωτό με το 12ποντο και ζαρτιέρες και να σκάει σε εμένα σαν να πάει να απλώσει μπουγάδα!!! Δεν γίνετε!!!! Αυτα!
14-09-2018 Cliente: doc_lin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-13
Costo:€ 200
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Αχαλίνωτο σεξ. γυναικάρα με πιασίματα και γατίσια μάτια... σου βγάζει τη καύλα που έχεις κρυμμένη μέσα σουwink
14-09-2018 Cliente: Niknikskg
: 6.5
: 2.0
: 1.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-09-13
Costo:€ 280
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
So many whats app messages. she got on my nerves... no massage nothing... most of the time she was sending messages to friends etc.angry

Blowjob just for a little time..
Escort Answer:
I'm sorry that I offended you! probably it's because of not knowing the English language, if I had mastered it perfectly, then I could understand that you are not happy with something! and since I am a woman and you are a man, I thought that I satisfied you with a growl! you can come to me at any time and talk to me eye to eye! but do not hold a discussion openly that would scare away all customers! I know that if something did not suit you, you would have left ... but you stayed with me so bad for 2 hours !!! and the whole life that you showed me in your phone, will remain between us) whole
13-09-2018 Cliente: Gustav0
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-13
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Betty is amazing girls very loving. She are very young and make me crazy.
I want be more time but I can’t pay more. This is a girls for be hours and enjoy the pleasure.
I come back my beautiful Betty. lovelovelovelove
13-09-2018 Cliente: Luckyl1645
: 4.5
: 4.5
: 4.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-09-13
Costo:€ 280
Bacio:Senza lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Not worth the,donation. Passive waiting until you tell her what you expect. Her english is not so good. Eleni may look good but she is not passionately pleasing you; sorry
12-09-2018 Cliente: Fyfu21
: 9.5
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Micono
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2018-09-12
Costo:€ 500
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Saw juila early in the morning she was still full of energy. Great at giving head. Sexy and beautiful as hell. If i ever come back to the island again i would definitely see her again
12-09-2018 Cliente: Nikkyplus
: 9.0
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-07
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
This is our third meeting. Delight, passionate sex, deep blowjob. She loves sex and it's noticeable. Very friendly. In the first meeting I was a little tired and irritated, but she was able to relax me and do everything at the highest level. Thank youlove
12-09-2018 Cliente: Nikkyplus
: 7.5
: 5.5
: 4.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-10
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificate al 30% in Photoshop
Differences between real girl and photos, its not good. Normal service but automatically. Good, but nothing special. She is sweet, little shyly. Not horny, without passion.
Escort Answer:
My dear. Pictures are from a professional seassion.My selfy photos are also on the site.I look exactly like them. These are photos verified 100% by escortnews!!!
11-09-2018 Cliente: atsampou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-09
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
H sinantisi me tin Vasiliki itan apo tis kaluteres empeiries. H gunaika einai kouklara me apistefti omorfia kai sexy soma. Me ypodexthike opws eprepe gia na perasoume aksexasta! Euxaristi kai prothimi na ikanopoiisei ton antra pou einai mazi tis! Thewrw pws einai oti kalutero yparxei ston xwro! Me kathe efkairia tha tin sunantw...Se ola tis teleia! To apoluto 10
11-09-2018 Cliente: needed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-10
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπέλα είναι αστεράκι , μου άνοιξε με χαμόγελο και ήρθε με νάζι να με ζεστάνει καθώς τις είπα πως κρύωνα λίγο, πολύ απαλό δέρμα και θεΪκή κωλάρα... Χωρίς βιασύνη μου τον έκανε κόκκαλο και τον έχωσε στο απίστευτα καυτό μουνάκι τις που ήταν και πραγματικά σφιχτό, κι άλλη στάση με την κωλάρα τις στημμένη, τέλος την έχυνα στο καυτό μουνάκι τις με ευχαρίστηση καθώς το κορίτσι ξέρει να γαμιέται και όχι να σε γαμάει με βιασύνη και υπορβολικές εκφράσεις...
11-09-2018 Cliente: winglet19
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-08
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
The best girl i met in Athens she is better than pictures. Her skin is like the silk lovely woman you fall inloved with her. Really suggested ,i hope to meet her again very son.
Escort Answer:
Thank you bebe
11-09-2018 Cliente: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-09-10
Costo:€ 100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
ΤΡομερο κοριτσι που βγαζι ματια !Ειναι πολυ πιο ομορφη απο φωτος.
Απο αφτες που βλεπις στο δρωμο και τρελενεσαι))))
Το γραφειο μου εστιλε και βιτeaki. Και οντος ειταν αυτι.
Αντοποκρισι απο γραφειο: γριγορι σοβαρι σωστι!

Suzana 1 of best girls i ever see in my life! Top Body very fitness .France kissing with tongue .She like to be fucked. And control all time to make me happy. Real girlfraint for sure))))

I will return soon!

THANK YOU safari for this amazing girl
requestlovelove
Escort Answer:
Thank you dear Grathineos. Xxxxxxxxxxxx
10-09-2018 Cliente: Pelekanos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Micono
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-08
Costo:€ 0
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Passiva
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
She is totally better than her site photos ... great kisses , the best blowjob I ever have, real natural tits and great body in touch ... probably one of the best escorts I have ever be with ... I will meet her 1000000% again !!
10-09-2018 Cliente: vRomantic
: 10.0
: 8.5
: 7.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:90 min
La data dell'incontro:2018-09-06
Costo:€ 210
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Megan is the sweetest escort I ever met. She should be in Hollywood in the movies. The perfect face and smile, superb tits and the tiniest pussy I have fucked. She will play any role you wish and make you come and come and come.She is petite, only 160 and you can actually lift her easily and fuck in any position you wish. No hassle. I really want to see her a few more time. Her English is not very good but she uses her phone as a translator and this is so funny. Thanks babylovelovelove
10-09-2018 Cliente: greengreen
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:8 hours
La data dell'incontro:2018-09-06
Costo:€ 1050
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Very beautiful and inteligent young lady. Her photos do not do not do her justice, far more attractive in real life. An absolute pleasure to spend time with and looking forward to future meetings.
09-09-2018 Cliente: alex
: 6.0
: 1.0
: 4.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-09-08
Costo:€ 140
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificate al 50% in Photoshop
ΠΟΙΟ ΚΡΥΟΚΩΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΜΑΝ ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ angry
09-09-2018 Cliente: greog
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-09-09
Costo:€ 100
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Francesca is a gorgeous, young, smiley,pollite and hot Italian goddess!!her body is flawless, her boobs are big natural, her skin is very soft and clean and her kitty..horny as it can be when you finger it.I had a great great time and I definetely meet her again when she comes back...thank you very much sweetie!!